|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3391 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXII
I Ty możesz dysponować całym Twoim czasem,
jeśli go sobie tylko przyznasz. Co staje Ci w tym na przeszkodzie?! ?! Ona: "Nie jesteś nic wart!" On: "A Ty jesteś moją drugą połową." Nie bądź marionetką, jeśli Cię stać na pociąganie sznurkami... ! Lubię tak siedzieć przy oknie, wspominać dobre chwile spędzone z Tobą, bo wtedy nawet herbata wydaje się być mniej gorzka
|
#3392 |
|
Raczkowanie
|
no love_no love you: jasne, że nie mam nic przeciwko, to bardzo miłe
i zabieram sobie twoje trzy ostatnie ![]() marikab: bierz ile chcesz ![]() Paralogiczna: nie znikaj !!!! ![]() YourViewOfLife: 'Wypatryuję Ciebie, samotnego równolegle Zobaczysz jeszcze będzie tak, że twój telefon będzie tęsknić za Mną. Zobaczysz będzie jeszcze tak, że Ty zatęsknisz za Mną. Wtedy do Mnie napiszesz, że się myliłeś i chcesz być ze mną. A ja jak ta głupia idiotka przyjmę Cię w swe ramiona Jeżeli nie potrafisz zrozumieć mego milczenia nigdy nie zrozumiesz moich słów Wyrwij me serce i wyrzuć, spal, potnij, nakłuj, zjedz! Cokolwiek. Już go nie potrzebuje... Musiałeś wpieprzyć się w to życie jak byłam szczęśliwa? To nie tak , że się poddałam. Po prostu daję spokój, bo to nie ma żadnego sensu, a niedługo nie będzie miało znaczenia - Kocham cię! -coooo?! -w googlach sobie wpisz jak nie rozumiesz ! Dlaczego mam taki talent... Talent do psucia wszystkiego co piękne w moim życiu? Nienawidzę Cię za wszystko. Za to że dałeś mi tą cholerną nadzieje z której i tak nic nie wyszło. Za nieprzespane noce i litry połykanych łez. Nienawidzę Cię za wiele rzeczy a przede wszystkim za to że mimo tego jak doskonale Cię znam wciąż Cię kocham czując się z tym żałośnie.
Zamykam ten rozdział, odcinam się całkiem Powierzchowne obietnice i rozmazane sny. Przeznaczenie samo sobie nie poradzi A krzyk nawet nie wie czy cisza go słucha
|
#3393 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję ![]() Mężczyzna, który w dłoniach miał wolność i ja, jako kobieta niezależna Te myśli, które Cię przyniosły znikają Ty nie czułeś tego bólu, kiedy odszedłeś Zatrzaśnięte z całych sił drzwi nie w twojej psychice zostawiły wyraźny ślad Twoje dłonie nie pękały z samotności nie zamarzałeś zimą przy jednym kubku gorącej kawy patrząc w niebo bez gwiazd nie kochałeś się w niebieskich oczach które zadają ból. od Ciebie nie odszedł nikt, nie kochałeś jak ja Żeby niebo czasem otwierało drzwi na świecie nie pozostałby nikt tylko ja i Ty pod niebem z własnych rąk usychalibyśmy ze szczęścia Jeśli ocierasz się o czyjeś serce ślad zostawiasz na zawsze Nadwrażliwa wiara w coś, czego nie ma desperackie pragnienie kogoś, kogo nie ma i ja, co nie chcę być Czekam na północ by udowodnić, że mimo braku sił dożyję jutra Bóg podpala nasze drogi, ja je gaszę wylewając łzy Udaję, że to nie Twoje imię wypala dziurę w sercu
|
#3394 | |
|
Raczkowanie
|
Czasami zasługujesz naprawdę tylko na
porządnego kopa w przyrodzenie . Tak, tak chłopczyku. Wmawiaj sobie że nie wiesz co to miłość. I jeżeli jeszcze raz powiesz mi że Ci zależy to przysięgam tu i teraz że zamknę Ci te Twoje zakłamane usteczka raz na zawsze . Od dzisiaj znów stanę się normalną dziewczyną. Przestanę się mocno malować i wyzywająco ubierać a ty i tak będziesz za mną szalał ;D Wiem że nie powinnam, ale cholerni* za Tobą tęsknię Pozbieraj swoje zabawki i spiepsza* z mojego życia . Mam dość tej słabości do muzyków ! Czy naprawdę nie może mi się spodobać jakiś zwykły chłopak, który na niczym nie gra i nie umie śpiewać ani rapować ? nowa era-Okradam ![]() [IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/GRZE%7E1/USTAWI%7E1/Temp/moz-screenshot-2.png[/IMG] Cytat:
![]()
'Chciałabym znów być dzieckiem. Wesołym, osmarkanym brzdącem, który dopiero co się uczy wiązać buty, wierzy w świętego Mikołaja i nie musi się na każdym kroku rozczarowywać.' "BYŁEM PRZYGOTOWANY NA WSZYSTKO, TYLKO NIE NA CIEBIE" Edytowane przez kreskowa Czas edycji: 2010-12-27 o 14:13 |
|
|
|
|
#3395 |
|
Zakorzenienie
|
DZIĘKUJĘ.
____ 'daj się ponieść fali ludzkich serc.' och, ja biedna nie dosięgam do twoich ust moimi. niech mnie miłość uniesie! kończy się nasza piosenka proszę, ostatni raz przytrzymaj moje serce. 'nie zamieniaj serca w twardy głaz póki jeszcze serce masz.'
|
#3396 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję, moje wspaniałe.
_ Hanging ornaments on the Christmas tree, with each spoke your name. I'm trying to have it all. Wieszając bombki na choince, przy każdej wypowiadałam Twoje imię. Próbuję już wszystkiego. Another text message, another hope, another disappointment. Kolejny sms, kolejna nadzieja, kolejne rozczarowanie. 'The life I know more than you.' O życiu wiem więcej, niż o Tobie. 'Modern Cinderella loses panties sooner than the shoe.' Współczesny kopciuszek prędzej zgubi majtki niż pantofelek. 'And let us drink for New Years Eve: guys who have won us, guys who we have lost, boneheads who rushed us, and devines who get to know us.' A w Sylwestra wypijmy za: facetów, którzy nas zdobyli, kolesi, którzy nas stracili, debili, którzy nas rzucili, oraz farciarzy, którzy nas poznają. |
|
|
|
#3397 |
|
Raczkowanie
|
'Pokochałam Cię tak bardzo, by
znienawidzić dzień w którym Cię utracę.' rozmowa z Nim: Nigdy nie oczekiwałem miłości z Twojej strony, jeśli przyjdzie to będzie mega za***iście. A jesli nie, to życie mnie zawiedzie. Jeśli kiedykolwiek stracę Cię bezpowrotnie, nie pozwól mi zapomnieć. |
|
|
|
#3398 |
|
Raczkowanie
|
ej, dziękuje
" ale serce nie było komputerem, nie miało klawiatury, nie dało się wcisnąć delete, wpisać nowej treści w mgnieniu oka i zrobić defragmentacji dysku.. Nie musisz wygrywać czyjegoś serca. Musisz o nie tylko poprosić " Wiem, że nie grozi mi nic w Twoich ramionach. Chcę w nich zostać na zawsze. |
|
|
|
#3399 |
|
Zadomowienie
|
due le quartz requiem~
|
|
|
|
#3400 |
|
Zadomowienie
|
Marsi89 - cieszę się, że się podoba
'Jego obecność działała na Nią obezwładniająco. Wieczny chłód i wystudiowana obojętność. Tyle piosenek Go przypominało. Otrząsnęła się na tyle, by dostrzec świat poza własnym nieszczęściem i chciała działać. To był ogromny krok. Dzisiaj chciała, by miał ochotę palnąć sobie w łeb w myśl o tym, co utracił. Z Nim czuła się tak pełna życia. Miał duże, chłodne dłonie, przy których Jej wydawały się takie drobne i kruche. Mógłby Ją poprowadzić wszędzie, bez najmniejszego sprzeciwu. Nie zraniłaby Go bardziej, gdyby dźgnęła Go rozbitą butelką, leżącą na trawie obok ławki'
Czasami trzeba zrobić to, co trzeba. Edytowane przez marikab Czas edycji: 2010-12-27 o 14:47 |
|
|
|
#3401 |
|
Przyczajenie
|
Jestem już zmęczona czekaniem na Ciebie, na to aż zwrócisz na mnie uwagę, na to aż mnie pokochasz...
Przy kumplach wielki z Ciebie szpaner, gdy do Ciebie podeszłam to Ci nagle ciśnienie z jaj spadło 'Podoba mi się w jaki sposób wygląda w dzień i w jaki prezentuje się w nocy' 'Znajdujemy się w sytuacji bez kompromisu i że słowa takie jak układać się, grzeczność, wyjątek nie mają już sensu.' 'Robisz krok wstecz i żądasz odpowiedzi na całkiem inne pytania.' Jesteś doskonałym kłamcą kochanie, żyj i baw się dobrze... beze mnie..
|
#3402 |
|
Zadomowienie
|
Wiesz o co chodzi na świecie? Będzie sprzyjał poznaniu Tego Jedynego, aby następnie rzucać różnorodne kłody pod Wasze nogi. Telefony będą się rozładowywać tuż przed dokładnym umówieniem się, dalecy krewni będą wpadać w odwiedziny w najmniej oczekiwanym momencie, termin egzaminu wypadnie akurat dzień po Waszej rocznicy, choroba bądź kac nie pozwoli się ruszyć z łóżka na planowany dawno wspólny wyjazd, pojawią się byli partnerzy ze swoimi spojrzeniami pełnymi sentymentów, Przyjaciółka rozstanie się z chłopakiem pół godziny przed seansem w kinie, a kolacja tylko we dwoje zmieni się w przymusowe wyjście pod znakiem procenta na pępkowe kumpla... Ot tak, żeby było ciekawiej, żeby sprawdzić moc Waszego uczucia. Grunt to podołać. Notabene, raźniej pokonywać przeszkody we dwoje. Jeśli się ze wszystkim uporacie, macie pewność, że to Miłość. PRAWDZIWA.
Kompletna bezsilność powodująca napływające do oczu łzy ze złości, znasz to? Opowieść życiem pisana. Spójrz, jak na Nią działasz. Patrz tylko, jak ją zmieniasz. Gdybym miała być gwiazdą, przy Nim tylko bym świeciła.
|
#3403 |
|
Rozeznanie
|
Dzisiaj mija rok jak jestem na wizażu
![]() nawet nie wiesz jak mocno bije moje serce na Twój widok.szkoda tańczymy na parkiecie. staramy się niczego nie żałować. gdy całujesz mnie po szyji, naprawdę drżę, nie widziałam, że tak się zakocham. warto było marnować te noce, dla Ciebie. tyle łez, tyle kłutni, tlye krzyku. Nawet to nas nie znieszczyło
|
|
#3404 |
|
Raczkowanie
|
Marsi89 , nienaruszona - a kradnijcie , bo i ja Wasze zabrałam ;*
hmm. przecież święta to czas kiedy zwierzęta mówią. to dziwne, bo już po świętach, a ty się do mnie nie odezwałeś. a przecież jesteś osłem, co nie ?
trudno mi mówić kiedy jesteś blisko. trudno mi myśleć kiedy czuje na sobie Twój wzrok. trudno mi żyć kiedy Ciebie nie mam. zabrałeś kawałek mnie w dniu w którym mnie opuściłeś. dziś ja bez wspomnień, bez złudzeń, ani zapachu Twojej obecności. mordujesz myśli, zabijasz wspomnienia, kradniesz serca.
|
#3405 |
|
Zakorzenienie
|
there were days when the sun was so cruel, that all the tears turned to dust. and I just knew my eyes were, drying up forever
tam były dnie, kiedy słońce było tak bardzo okrutne, ze wszystkie łzy zwróciły się w kurz. i zawsze tam rozumiałam moje oczy, wysuszone na zawsze. sorry I know I'm late. guess I lost all track of time started walking and couldn't stop turning it over in my mind, trying to make some sense of it, trying to make the pieces fit przepraszam, spóźniłam się - wiem. myślę, że zgubiłam trop czasu zaczęłam iść i nie potrafiłam zatrzymać biegu moich myśli, próbowałam znaleźć w tym jakiś sens, próbowałam złożyć tę układankę I never wanted to be like this, i never meant to get serious. but now the thought of losing you takes some getting used to. nigdy nie chciałam być taką, nigdy nie rozumiałam sensu powagi. ale teraz myślenie, że Cię tracę daje potrzebę do namysłu. Czasem nie mogliśmy się odezwac kiedy naginaliśmy i łamaliśmy reguły
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' |
|
|
|
#3406 |
|
Zadomowienie
|
"
Woman don't you lose your faith now Everything it will be great now Kobieto nie trac teraz swojej wiary Wszystko to będzie teraz wspaniałe Woman wipe those tears out of your eyes This love is unconditional This love is exeptional Woman wipe those tears out of your eyes You feel a bit emotional Just come and get personal Kobieto otrzyj te łzy ze swoich oczu Ta miłość jest bezwzględna Ta miłość jest wyjątkowa Kobieto otrzyj te łzy ze swoich oczu Czujesz trochę emocji Tylko poczuj to osobiście Polish down your little heart and keep that shine for you Nadam połysk Twojemu malutkiemu sercu i przytrzymam ten blask dla Ciebie I can wipe away your sorrow and make your life brand new MOgę także wymazać Twój smutek i zrobić Twoje życie znacznie nowym You say you have been hurt before You're crying cause you nuh want to get hurt no more I am not like the rest I'll make you feel secure Powiedziałaś, że byłaś wcześniej zraniona Płaczesz, dlatego, że nie chcesz być zraniona nigdy więcej Nie jestem jak inni, chce sprawić że będziesz czuła się bezpieczna "
I've got to get myself together now Forgetting the past it's all 'bout the here and now Now I know I could make it if I try And Jah never let my perseverance die 'Cause I want to give my all and all.... Gentleman |
|
|
|
#3407 | |
|
Zakorzenienie
|
zamknij oczy i uwierz
nigdy nie jest za późno na szczęście nie przeproszę za wszystko, mogę tylko prosić o to byś wybaczył Cytat:
![]() + notcool - czyżby Cię znów tak długo, długo nie było ? -.-'
|
|
|
#3408 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------------------------------------- Dobre chwile dzisiejszego dnia są smutnymi wspomnieniami jutra... I tylko patrzysz, jak życie przebiega Ci przed oczami... Chcesz, uderz mnie w twarz Chcesz, padnę do stóp Upokórz mnie, zastrzel i za ból zadaj ból... Nie mam wielu wymagań, po prostu BĄDŹ ! Wystarczy nabrać dystansu i być obojętnym. Bo obojętność dotyka najbardziej. Nasz był ten grzech Twoja noc a dla niego to tylko marzenie jednej ściętej głowy Nie ma mowy o miłości, o wspólnej przyszłości - liczy się tu i teraz. A następnym razem włączę specjalny uśmiech, zapach, dotyk i uwierz, nie będziesz miał szans. Wtedy zobaczysz, co straciłeś ]:-> Popatrz tam ostatni raz, a potem bez żalu wyrzuć ten widok z pamięci.
|
|
#3409 | ||
|
Raczkowanie
|
LoVe FoReVeR_ , no love_no love you - dziękuję za wyróżnienie
Cytat:
Cytat:
______ tak dziwnie w skroniach mi pulsujesz i dziwnie kręcisz mi się w głowie . jeden jedyny raz powiedz , że to nie tak . ten jeden jedyny raz skłam . tobie się znowu urwał film , ja muszę pamiętac wszystko co boli i przez to boli jeszcze bardziej . pogubiłam się w tobie . po raz kolejny męczy mnie bezsennosć . ty znowu zasypiasz pijany . - i po co my tu tak bezsensownie stoimy ? - bezsensownie ? stoimy razem , co nie ?
widać po oczach że kochasz czasem tracić kontrolę Edytowane przez aQrat Czas edycji: 2010-12-27 o 19:36 |
||
|
|
|
#3410 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję za pochwały bo mi kilka migło
![]() Wiesz co mnie najbardziej smuci?
Myśleć o pocałunkach których już mi nie dasz i o rzeczach których nie zrobimy... |
|
|
|
#3411 |
|
Raczkowanie
|
Nigdy nie lubiła romantycznych frajerów, którzy odważają się na wyznania na które ona nie miała odwagi.
Od dawna już byli osobno. Ona z innym On z inną. Wszyscy wiedzieli, że się kochają. Znajomi wysyłali im sms-y, gdzie jest on, gdzie jest ona. Spędzał z nią każdą chwilę w dniu. Noce spędzał z inną. Z tęsknoty robiła to, czego naprawdę nienawidziła. Bez sms-a na przywitanie nie miała ochoty wstawać z łóżka, gdy już to zrobiła cały dzień chodziła tak jak się obudziła. Każdy mówił, że siadło jej na psychikę. Nikt nie podejrzewał, że się rozstali. Chodziła co dzień w tej samej bluzie, w której ostatni raz się do niego przytulała. -------------------------------------------------- |
|
|
|
#3412 |
|
Raczkowanie
|
Myśląc o tym, co było lub będzie przeoczysz to, co teraz.
Warto?! Ja nie mam Ciebie, ale Ty masz mnie. -Co było, minęło. Po co wracać do starych śmieci? -Bo zawsze mogą się jeszcze przydać. Krótka chwila, jeden moment i od razu włącza się istne szaleństwo myśli ...
|
#3413 |
|
Raczkowanie
|
marikab - to wielki zaszczyt
ubóstwiam Twój talentMieć 12 lat. Kochać Biebera! Pierwszy raz zaciąnąć się papierosem. Wziąść pierwszy łyk piwa. I stwierdzić, że to nie dla mnie ta cała miłość, papierosy i alkohol!!
|
|
#3414 |
|
Rozeznanie
|
இڿڰۣ-- இڿڰۣ--இڿڰۣ-- இڿڰۣ-- இڿڰۣ-- இڿڰۣ--இڿڰۣ-- இڿڰۣ-- ' Czasem sami mydlimy sobie oczy, a później trudno nam przyzwyczaić się do piany. ' ' Czasem przyjaźń jest jak źle zawiązany supeł. To tylko kwestia czasu, kiedy sam się rozwiąże. ' ' Nie jesteśmy z jednej tkaniny. Przez Ciebie przechodzą wszystkie słowa, najgorsze obelgi. Na mnie zaś zostają plamy, które trudne są do usunięcia nawet przez najlepsze środki... ' ' ..kiedyś ktoś mnie zapytał : Co dla ciebie w życiu jest najtrudniejsze? Odpowiedzialam , że nie wiem.Że chyba nie ma takiej rzeczy. Teraz juz umiem odpowiedziec na to pytanie. Gdy dziś mnie zapytacie Co jest dla mnie najtrudniejsze, odpowiem : -Najtrudniej w życiu patrzeć jest w oczy ukochanej osoby i widzieć pustkę. Zupełne nic. Obojętność , zero tęsknoty. Najtrudniej czuć że się ją kocha cała sobą i wiedzieć że bez niej nie można żyć ale ona bez ciebie jest szczęśliwa. Najtrudniej kochac bez wzajemności... ' ' czy wszystko co we mnie kiełkuje, musi mieć kolce? ' ' Prawdziwa przyjaźń nie uznaje przeszkód, pozorna znajdzie je zawsze, nawet tam gdzie ich nie ma. ' ' Przyjaźń potrafi zamaskować niedoskonałości świata. ' ' Każdego dnia czerwonym flamastrem, odkreślała jeden cholerny dzień w jej kalendarzu. Nadal łudziła się, że słowa "niedługo wrócę najdroższa", spełnią się i znów jak co dzień wypiją razem poranną kawę... ' ' Może nadszedł już czas, by pogodzić się z faktem, że nawzajem robimy sobie w głowie niepotrzebny burdel i po prostu się pożegnać? ' ' Kiedy połykałam nasenne tabletki, chciałam zabić kogoś, kogo nienawidziłam. Nie wiedziałam, że żyją we mnie inne Weroniki, które umiałabym pokochać. ' ' Jako nastolatka sądziła, że jeszcze zbyt wcześnie, by wybierać. Jako młoda kobieta była przekonana, że już zbyt późno, by cokolwiek zmienić. ' ' Cóż za głupota! Depresja, obłęd z powodu mężyczyzny, którego adresu nawet dzisiaj nie znała. Zakochała się w nim do szaleństwa jako młoda dziewczyna, bo podobnie jak wszystkie jej rówieśnice musiała poznać smak Miłości Niemożliwej. ' இڿڰۣ-- இڿڰۣ--இڿڰۣ-- இڿڰۣ-- இڿڰۣ-- இڿڰۣ--இڿڰۣ-- இڿڰۣ--
|
|
#3415 |
|
Raczkowanie
|
Ale ona była inna.
Nawet w snach Cię nie było. Niestety miłości nie da się ukryć. Moja niezależność należy do Ciebie. I stoję tu z sercem na dłoni, wyrwanym z piersi, krwawiącym. I czekam. Wierzyłam w Twoje kłamstwa, chociaż wiedziałam, że niezgodne są z prawdą. Ale czego nie robi się dla miłości? Jestem atrakcyjna wtedy, kiedy mam na to ochotę, nie, wtedy, gdy jesteś w pobliżu. Nie potrafię tylko zrozumieć zasad, na jakich opiera się regulamin bycia Twoją. Wiesz, niektóre uczucia człowiek wypisane ma na twarzy.
|
|
#3416 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję Aniołki
Siedemnastoletnia mścicielka usiłująca zbawić świat kieszonkowym wydaniem Biblii. Tramwaj numer trzynaście zatrząśnie jej światem. Alert motorniczego zagłuszy jej krzyk. Szczęście zdecydowanie jest gdzieś obok mnie, zapewne blisko, być może czuję jego zapach, ale gdyby było sprzedawane w kremowych pudełkach z satynową wstążką, przy kasie okazałoby się, że mnie na nie nie stać. Dzień dobry Bo jestem Bo istnieję Bo przy Tobie Bo dla Ciebie Bo przecież M Y… Oblizywać brzeżek filiżanki, z której jeszcze niedawno piłeś ulubioną herbatę. Po raz kolejny nadajesz moim dniom magiczne miano ‘szczęście’. Uwodzisz obietnicą psychozy. Być może byliśmy już sobie pisani. Odnaleźliśmy się wśród tysiąca ściętych głów i pociętych rąk, setek pocałunków i niezliczonych nocy, skazani na wieczną podróż, wielką włóczęgę, która zawsze kończy się tak samo – razem. Tej zimy historie piszą się same. Rodzą się ludzie i imiona. Wabią makowe noce i bladość twarzy. Wszystko jest pełnością i szczęściem. Słodką melancholią. Cierpkim smakiem jabłek. Ale w tym wszystkim brak mi jednego. Ciebie… Twoich oczu nad kubkiem kawy. Szorstkich dłoni. Tylko Ty wiedziałeś jak obchodzić zimę. Księżniczki XXI w. w dłoniach zamiast zaczarowanych żab trzymają flaszki z wódką. W ich szarych pokojach , ciemnych miastach, pustych oczach, nie mieszka już żaden Bóg. Roztaczają się smugi wydychanego powietrza. Po kolei otwieram wszystkie przedsionki do mojej wyobraźni. Udostępniam Ci ją na tę i kilka innych chwil. Słyszysz? To moje serce. Woła. Do kawy, przepyszny jest papieros, ale jeszcze lepszy byłbyś Ty...
żegnaj przyjacielu. Malina 19.01.1994 - 24.09.2012 [*] Edytowane przez SparklyAngel Czas edycji: 2010-12-27 o 21:12 |
|
|
|
#3417 |
|
Zakorzenienie
|
nienaruszona Paralogiczna miło, ale nie badź taka i nie uciekaj od nas ' dzięki Tobie miałam 82 rzęsy mokre od śmiechu '
|
|
#3418 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
bardzo mi miło . ;* '' Kłopot w tym, że kiedy człowiekowi za bardzo zależy, to wszystko czuje dwa razy mocnie. może życie bez przeszkód było by zupełnie nudne? Chciałabym w końcu przestac biec za czymś, co ciągle się oddala. i wyobraź sobie, że gdzieś tam - jesteś kogoś marzeniem. '' |
||||
|
|
|
#3419 |
|
Raczkowanie
|
sweetnessx3 - na zdrówko
Mogła mieć każdego . Pech sprawił, że wybrała jego. Nawet nie wiesz jakie to uczucie , gdy się kogoś kocha a druga osoba nie zdaje sobie z tego sprawy. Miała plusy i wady. A gdy powiedział, że chce ją całą, myślała, że te jej gorsze strony też akceptuje. Myliła się. Tipsowa blondynka z tapetą na twarzy większą niż na ścianie. Przecież to lubisz ? |
|
|
|
#3420 |
|
Rozeznanie
|
czochrajb, rumuneczka, paulina18021995 bierzcie ile chcecie
'and it's hard to hold a candle
In the cold November rain. i wiemy jak jest ciezko utrzymac plomien swiecy w listopadowym deszczu. Face of an angel with the love of a witch Twarz anioła,miłość wiedźmy But maybe if I looked real hard I'd I'd see your tryin' too. Ale może jeśli będę szukał naprawdę mocno Zobaczę,że ty też szukasz.
'I to w tej chwili zdajesz sobie sprawę, że to wszystko zdarzyło się tylko raz. I nie ważne jak bardzo się starasz nigdy nie poczujesz się taki sam. Nie będziesz już nigdy się czuć trzy metry nad niebem.' |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:40.