|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2011 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: LoFFcIaJąCe JuStInKa BiEbErKa MaTooRzYsTkI 2010 sŁiTa$nĄ X cZęŚcIą ŻeGnAjOm WaK
Cytat:
![]() dzieki za odpowiedz
|
|
|
#2012 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: LoFFcIaJąCe JuStInKa BiEbErKa MaTooRzYsTkI 2010 sŁiTa$nĄ X cZęŚcIą ŻeGnAjOm WaK
Cytat:
Poza tym praktycznie cały drugi semestr przerabialiśmy arkusze maturalne. ![]() Cytat:
![]() Kiedyś też lubiłam się czepiać błędów ortograficznych, ale mi przeszło. ![]() ------------ słodkie obijanko świąteczne trwa.
|
|
|
|
#2013 | |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze bardziej czadersko, że dr od fizyki, lat około 60 wysyła nam wyniki na maila. A babeczka od BHP, nie wyglądająca na więcej niż 27-28 wywiesiła w gablotce na 2. piętrze wydziału (gdzie byłam dokładnie dwa razy od października), chociaż maile każdego kierunku ma
![]() Mówiąc brzydko całe koło zerżnęłam z miłego kolegi przede mną, który nie miał co robić w przedświąteczny weekend i się uczył np z ulotki dla pracodawców, ile potrzebują osób odpowiedzialnych tylko za pierwszą pomoc ![]() Za to jedno pytanie było świetne, co jest konieczne w apteczce pierwszej pomocy - oprócz bandażu, jakichś tam chust, była odpowiedź "two latex condoms" ![]() Cytat:
![]() natalka2, nie zacytowało mi Ciebie. Z takich matur zachowujących wszystkie procedury, to jeszcze pisaliśmy na wiosnę polski, wszystkie klasy naraz. Poza tym często z matematyki, fizyki robiliśmy na lekcjach arkusze, część z nich była dokładnie oceniana. Z polskiego jeszcze osobno wypracowania i czytania ze zrozumieniem. Na angielskim baba nas miała w Pamiętacie jak na nią wyzywałam? Teraz jakbym ją spotkała, to bym chyba
|
|
|
|
|
|
#2014 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a jeśli chodzi Ci o próbną maturę z cke, to takowych nie było, oprócz matematyki w listopadzie (?) - jeśli któraś z nas pisała próbną, a raczej większość tak, to takie wewnątrzszkolne na zasadach normalnej matury - zazwyczaj to były kserówki matur z lat poprzednich ![]() ![]() Cytat:
![]() i to chyba ja to zapoczątkowałam ![]() ostatnio nie wiem co tu pisać
|
||
|
|
|
|
#2015 |
|
Rozeznanie
|
Borze, (tak a propos tego boru
) jak ja się cieszę, że te święta już się skończyły. I już nie muszę mieć porządku w pokoju i objadać się do granic wytrzymałości Przeraża mnie tylko, że styczeń to będzie masakryczna ilość kolokwiów i zaliczeń, przed sesją oczywiście. I powinnam się uczyć a zamiast tego siedzę, czytam książki i oglądam filmy.Ja też jakoś tak mam, co właśnie widać
|
|
|
|
|
#2016 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
stał ktoś nad Tobą i kazał Ci jeść? ![]() ja jem tyle ile chcę i co chcę, a że nie lubię się przejadać to inna kwestia... w ogóle to hejo ![]() dziś trzeba byłoby się zacząć łóczyć cokolwiek, ale jakoś nie widzę szans na to ![]() aaaaaaa, tak z du.py wyskoczę, ale właśnie na TVNie mówili przed chwilą, że 31ego o 20. będzie Kogel-Mogel ale do rzeczy widać, że znowu mamy kryzys, ale chyba im bliżej lutego, to będzie gorzej póki co się zmywam ogarnąć, ale wpadnę później i chcę posty!
|
|
|
#2017 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
też uwielbiam Kogel Mogel ![]() nie transmitują koncertu jakiegoś sylwestrowego? ale jak już przetrwasz, to będzie z górki. chociaz zawsze jest ta mozliwosc, że to po prostu nie to. tylko ile sie slyszy historii o tym, ze ktos byl beznadziejny z czegos na tudiach, mało co to zdawał, a.. kierunek jak najbardziej ten. |
||
|
|
|
|
#2018 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() noo, dla takich jak ja, co nie mają planów wolę Kogel Mogel niż sylwester na Polsacie z Ibiszem na TVNie nie ma koncertu, jest na Polsacie i TVP2. no mi chodzi właśnie o sesję, że będzie rzeź niewiniątek istna
|
|
|
#2019 | |||
|
Konto usunięte
|
ja to ledwo znalazłam 100 den
Cytat:
![]() Cytat:
![]() jak mógł ! oo Beata już dawno nie pisałaś żadnych tekstów dziadzia Cytat:
a wiesz,że ja już nie pamiętam , czy mieliśmy później jeszcze jedną operonowską maturę ![]() cześć ! ***Żbiki moje kochane ![]() koło jedno zaliczyłam <hura> , drugie trzeba poprawić.hehe moje święta były wyjątkowo udane. przyjechała siostra z malutką córeczką <3. jaka ona ślicznaaaa jest, jeeej . zakochałam się. za to okres przedświąteczny był bardzoo nerwowy... do mojej siostry przyjechało pogotowie , zapowiadały się kiepskie święta, ale jakoś się dobrze skończyło. nei musiała zostać w szpitalu ostatnio jakiś Żbik mi się śnił , tylko teraz nie wiem która to była z Was . w ogóle to Dorotaaa jak się czujesz ;> . mały ZBiczek nie chce jeszcze wyjść na świat ? ![]() |
|||
|
|
|
|
#2020 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Nie martw się, ja też zżynałam, na kole z historii i zdałam jako jedna z 5 (kolega też, żeby nie było). Aczkolwiek - dziwię mu się, nadgorliwy jakiś.Pogrubione - dziwisz się? ![]() borze - W takim razie przepraszam, padam na kolana i całuję Wasze stopy, błagając o przebaczenie ![]() A tak w ogóle to wczoraj "wyszliśmy w miasto" starą, dobrą, podwórkową ekipą (typowo "przyjaciele z zerówki" ^^) i bawiliśmy się świetnie (niespodziewanie okazało się, ze mam w torebce aparat i nawet wstawiłabym zdjęcia, ale dziś rano odkryliśmy, że chyba jednak nie nadają się do publikacji xD) dopóki nie weszliśmy "na siku" do takiej naszej podróby Sphinxa i się okazało, że A. siedzi tam z 2 kumplami (których niezbyt lubię) i nasi chłopcy postanowili wypic z nimi jeszcze po piwie, a my musiałyśmy we dwie siedzieć z nimi i moja koleżanka musiała powstrzymywac żebym nie palnęła czegoś głupiego przy Nim, i było bardzo, bardzo niezręcznie. A potem ten jeden kolega chciał pobić się z jakimiś dresami, którzy siedzieli obok i wciskali mu, ze ukradł im fajki i musieliśmy wszyscy go powstrzymywać i się zrobiło jeszcze bardziej nieprzyjemnie. A jak go uspokoiliśmy to chcieli nas we trójkę odprowadzić, ale ja się rozryczałam i powiedziałam, że nie chcę, bo mi będzie przykro. Raz - Dwa - Trzy - FACEPALM!
|
|
|
#2021 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień.
Cytat:
![]() ale oprócz tego jeszcze spotykam się z tabunem ludzi, póki jestem 'tutaj', a nie 'tam' [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;24006400]ja to ledwo znalazłam 100 den oo Beata już dawno nie pisałaś żadnych tekstów dziadzia [/QUOTE] Moje najgrubsze są 80 den i nie prześwitują ani trochę. Fajne są. W ogóle ostatnio często chodzę w rajtkach i spódnicach. Opuścił się ostatnio. Nie ma co pisać.
|
|
|
|
#2022 |
|
Rozeznanie
|
Za to mój... Mam w planach nagrac jak się z babcią przekomarza i wydać jako bestseller
![]() Dostali na Gwiazdkę w prezencie telefon komórkowy taki dla seniorów, żeby mieć taniej połączenia i w ogóle żeby brali ze sobą. Padłam ze śmiechu jak zobaczyłam scenę pt. "Dziadek uczy babcię jak się korzysta z komórki"
|
|
#2023 |
|
Zakorzenienie
|
łee, wizaż mi ześwirował.
dubelek, kasuję
Edytowane przez BeaS Czas edycji: 2010-12-27 o 16:51 |
|
|
|
|
#2024 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() matura to bzdura! ostatnio zrobiło się tu nadzwyczaj ponuro, ale teraż ciut się Żbiki rozkręcają ![]() Cytat:
![]() o kurdę... sesja ja będę miała 2, jedna przyjemna druga mniej, ale obie stresujące Cytat:
Kogel-Mogel! Aaa! Kevin i Sami Swoi - na okrągło ![]() Cytat:
właśnie w Sylwestra jak oni śmieli (śmią?)... ![]() nie obejrzę Cytat:
plastuś taki ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;24006400] czekam z niecierpliwością na sesję i efekty ![]() cześć ! ***Żbiki moje kochane ![]() koło jedno zaliczyłam <hura> , drugie trzeba poprawić.hehe moje święta były wyjątkowo udane. przyjechała siostra z malutką córeczką <3. jaka ona ślicznaaaa jest, jeeej . zakochałam się. za to okres przedświąteczny był bardzoo nerwowy... do mojej siostry przyjechało pogotowie , zapowiadały się kiepskie święta, ale jakoś się dobrze skończyło. nei musiała zostać w szpitalu [/QUOTE] a jaka ja już niecierpliwa jestem ![]() ;-* dobrze, że święta udane i że koło zaliczyłaś drugie też zdasz
|
|
|
#2025 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() eee tam, ja jak nie mam już ochoty to nie jem, nie wciskam na siłę w siebie nawet jakby coś było przepyszne.. wiem, kiedy skończyć ;D ja też nie, ale nie mam wyjścia, mogę wybrać TVP2 lub Polsat.
|
|
|
#2026 |
|
Zakorzenienie
|
mnie rozwaliła reklama Pantene (?) z Kasią C. i Krzysiem I.
|
|
|
#2027 |
|
Zakorzenienie
|
istny koszmar...
nie wiem, które z nich gorsze
|
|
#2028 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
. pamiętam jak mojej babci tłumaczyłam gdzie i co trzeba zrobić , żeby zadzwonić itp ![]() Cytat:
uuu , to szkodaa ![]() Cytat:
kojarzę ! beznadzieja. ja w ogóle mam ambitny plan, że ogarnę w czasie przerwy swoje notatki, wszystko ładnie przepiszę, pouczę się troszkę. zobaczymy co z tego wyjdzie
|
|||
|
|
|
|
#2029 | |||
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry! Wróciłam z pustyni!
... no dobra, przegięłam, jakiś tam internet w komórce miałam i źle nie było pocytuję Was tylko trochę na razie, bo moją całą kreatywność wyssało dzisiejsze odpisywanie na łańcuszek na fejsbuku Cytat:
Mam nadzieję, że chociaż Tobie się nie zawiesza X'D Cytat:
oczywiście moje ulubione sceny - jak ten facet o nią zabiegał ![]() Cytat:
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;24006400] ![]() jak mógł ! Prawda? Jak to? zaje.bisty Sylwester będzie! Będzie Roxette i Natasza W ogóle fajnie, koniec z sałatkami, pierogami, kapustami i mogę wrócić do normalnego życia NA SAMYM CUKRZE <3 |
|||
|
|
|
|
#2030 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() przeczytałam wszystkie odpowiedzi na temat Żbików. i czytając tak mnie tknęło uczucie, żeby się chociaż raz spotkać WSZYSTKIE razem. zorganizujmy coś w wakacje. ale tak, żeby naprawdę były wszystkie Żbiczki. P.S. nie zaskoczyło mnie nic, co o mnie napisałaś.
|
|
|
|
#2031 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Jestem cholernie łakoma ![]() Cytat:
![]() Nie, we mnie nie trzeba wpychać, ja po prostu w niczym nie znam umiaru, a szczególnie w jedzeniu ![]() A ja tam nie powiem, że go nie cierpię, mnie on tylko śmieszy ![]() Cytat:
![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;24010170] ja w ogóle mam ambitny plan, że ogarnę w czasie przerwy swoje notatki, wszystko ładnie przepiszę, pouczę się troszkę. zobaczymy co z tego wyjdzie [/QUOTE]Śmiem twierdzić, że chyba każdy ma takie plany u mnie póki co kończy się na odwiecznym "jutro się pouczę" ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
|
#2032 | |
|
Wtajemniczenie
|
jakoś 'nie chce mi sie' pisać, nie wiem co jest
![]() czytam, czytam ale stwierdzam że nie mam co odpisać.. Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2033 | |
|
Rozeznanie
|
Za Koglem-Moglem nie przepadam, jakoś mnie nie wciąga, ale Karguli i Pawlaków mogę oglądac non-stop!
To nie był Pantene, tylko Head&Shoulders chyba, coś na łupież Cytat:
Proponuję obóz wędrowny w górach Albo po prostu góry Idę nyny. Wczoraj poszłam spac o 4.15 . Słodkich snów Żbiki
|
|
|
#2034 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale serio, serio. Matura przy niektórych kolokwiach... Wszyscy mi to mówili przed maturą jak widzieli, że sram żarem, a ja nie chciałam im wierzyć, a teraz sama znajomym maturzystom to powtarzam. ![]() To prawda, nie jest jak dawniej, ja też mimo tego, że zaglądam na wątek codziennie to nie piszę. ![]() Kogel już jutro. Uwielbiam, tak samo jak 'daleko od szosy'. A Kevina też oczywiście oglądałam, zarówno 1 jak i 2 dnia Świąt. Będziemy skakać całego Sylwestra po tych dwóch kanałach. Na szczęście to ja rządzę pilotem w domu. [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;24010170] ja w ogóle mam ambitny plan, że ogarnę w czasie przerwy swoje notatki, wszystko ładnie przepiszę, pouczę się troszkę. zobaczymy co z tego wyjdzie [/QUOTE]I jak wyszło ? U mnie jak zwykle. Cytat:
Ja tam obżarłam się najbardziej właśnie słodyczami. Borzeee. Cytat:
Cytat:
--------------- Cześć i czołem. Jak tam Żbicze plany sylwestrowe? Ja w tym roku siedzę w domu pod kocem, w piżamie i przed tivi. SłitA$/\/!E.
|
|
|
#2035 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Żbik chiddy baluje ze znajomymi na duuuuużej sali swojego znajomego i śpimy tam, bo to 'ciut' drogi od domu no i przyjeżdża moja psiapsióła z Londynu
|
|
|
#2036 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() to chyba trzeba przywyknąć do srania żarem, nie ma innego wyjścia ![]() smutno mi się zrobiło że Małysz tak zepsuł. Aż mi się odechciało oglądać licze tylko na to że będzie tak jak chyba tydzien temu, że awansował na podium z 18 ![]() tez masz takie wrażenie, że Kofler jest duży i ciężki i zawsze daleko leci? tzn.. tak jakby przebija się ciężarem przez to powietrze zawsze mi się tak wydaje i ja też.. zastanawiam się czasem czy nie choruję na kompulsywne obżarstwo ![]() ja tradycyjnie pewnie u tżta.. nudno trochę. wyjeżdżam na początku czerwca i wracam pod koniec września ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#2037 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() eee, ok przekonałaś mnie a ja mimo, iż się nie objadłam, nie mam na nic ochoty.. Cytat:
Cytat:
silna wolna, trzeba wiedzieć, kiedy przestać.. ja jak czuję, że się najadłam, to ile bym miała nie zostawiać, nie zjem więcej. ![]() nie lubię być przejedzona Cytat:
a mi nie dali obejrzeć całego Kevina po 3! TVP1, TVN i Polsat ja w domu, przed TV, gdyż nie chciało mi się wracać do Krk.. zresztą tam też bym zbytnio nie miała co robić ![]() heloł Żbiczki ![]() chyba nie wszystko mi zacytowało ;/ ale pamiętam, że któraś wspomniałam, że oglądała skoki. ja już dawno nie oglądałam, ale miałam dziś relację live przez telefon.. akurat z koleżanką gadałam i mi mówiła co i jak a tak w ogóle... to jadę 22. stycznia do Zakopanego na skoki! taki spontan, ale udało się jeszcze kupić bilety i jadę z 2 koleżankami w poniedziałek dopadła mnie chyba jelitówka, bo zdychałam, mojego brata też wzięło, a wczoraj to nie miałam siły chodzić, na szczęście już lepiej... hm, co tam jeszcze ![]() aaa, byłam dziś w banku, żeby dowiedzieć się czy BGK mi poręczy, oczywiście nie.. nie wiem, co trzeba spełniać, żeby się łapać, ale niech się walą, znajdę sobie drugiego poręczyciela ;] chyba nic już więcej nie mam Wam do powiedzenia .. miłego wieczoru
|
|
|
#2038 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór.
Powróciłam do mojej codziennej porcji gimnastyki, ćwiczę od jakiegoś tygodnia i już czuję się o wiele lepiej. Mięśnie się 'odstały', trochę się porozciągałam w różnych, udziwionych pozycjach i nie sprawia mi bólu machnięcie nogą do góry. Kocham ten stan. Aha, i jeszcze chciałam się z Wami podzielić. Od jakiegoś czasu czaiłam się na szampon brzozowy. ![]() Będąc jakiś czas temu w Kauflandzie kupiłam, żeby wypróbować i powiem Wam, że całkiem fajny jest. Na początku mnie denerwował, bo zostawia włosy idealnie czyste i takie szorstkie, ale jak nałoży się odżywkę to są przyjemnie miękkie, błyszczące i nie przetłuszczają się szybko. Co prawda zapach jest okropny, ale na włosach na szczęście go nie czuć. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A może sobie wmówiłam tak, jak z fast foodami? A może ... to pasożyt? --------- idę zastosować się do mojego podpisu. miłego wieczoru.
|
|
|
|
#2039 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja dziś jedwab z biosilku kupiłam, zobaczymy jak moje włosy zareagują.. weeeeeeź mi tu już nie wyjeżdżaj z takimi mondrościami ![]() nie, myślę, że to wirus, bo brat też to miał, koleżanka mi pisała, że to samo i jeszcze pare innych osób.. Żbiki, mam coś dla Was ![]() http://www.youtube.com/user/awizam#p/u/0/Qv9wk5lgGFo jeśli nie uda się Wam wytrwać do końca, to chociaż przewińcie sobie do 9:40, następuje jedyny w tym klipie zwrot akcji ta w żółtym jest moją idolką, jej miny są nie do podrobienia
konsekwentnie dążyć do celu(ów)..;-) Edytowane przez KaasiaaK Czas edycji: 2010-12-29 o 22:32 |
|
|
|
|
|
#2040 | |
|
Wtajemniczenie
|
witajcie ;*
Cytat:
a jutro wybieramy się do bonarki haha. w dodatku nie był to mój pomysł, co jest naprawde dziwne. w krakowie jest zdecydowanie za zimnoo
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:20.

sorry, ze sie tak wtrace, ale mam pytanie
a zamiast tego siedzę, czytam książki i oglądam filmy.

jak oni śmieli (śmią?)...
na razie nie ogarniam jeszcze, ale co tam