Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ V - Strona 166 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-12-27, 16:59   #4951
Puntodivista
☕ sprawia, że jestem☺

Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ V

Cześć SPD!! Ale się stęskniłam
Przed świętami nie byłam przy kompie i nawet życzeń nie złożyłam

Święta minęły ale były przyjemne. Dzisiaj byłam już w pracy... muszę ogarnąć i będę nadrabiać.

Z m i e n i ł a m swoje życie!
Puntodivista jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-27, 17:10   #4952
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Co taka mała produkcja?
Zrobiłam kilka zadań i już mi się nie chce, a 3 takie długaśne mi zostały!

Posprzątałam w szufladzie, wyrzuciłam teściowej troche rupieci Tż zmył naczynia, zaraz sprzątnie szczurom, a ja odkurze i potem zmopuje. Posprzątałam też w szafie jedną półkę. Mam tam poprostu wszystko, ale przede wszystkim miseczki, szklaneczki i inne pierdółki, nowa pościel i ręczniki-istny misz masz.

W tym tygodniu muszę wystawić ciuchy na allegro i torebkę. Nawet za 1 pln jak pójdzie to będzie dobrze, bo mi i tak tylko to leży i miejsce zajmuje.

Wypiliśmy kawke i zaraz idziemy na spacer i do sklepu po drobne rzeczy. Mam jeszcze plan wieczornego prasowania, bo tyle mi się tego uzbierało, że głowa mała!
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-27, 17:17   #4953
nurek119
Zakorzenienie

a ja właśnie zjadłam obiad i się zastanoawiam czy mi czasami antybiotyk nie zaszkodził bo mam takie sensacje żołądkowe, że szkoda gadac
nurek119 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-27, 17:31   #4954
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez nurek119 Pokaż wiadomość
a ja właśnie zjadłam obiad i się zastanoawiam czy mi czasami antybiotyk nie zaszkodził bo mam takie sensacje żołądkowe, że szkoda gadac
Zjadaj sporo naturalnych jogurtów czy też kefiru i maślanki

Zmykam wymrozić tłuszczyk Wpadnę wieczorem i mam nadzieję, że będę miała co nadrabiać!
Stary 2010-12-27, 18:25   #4955
201604250957
Konto usunięte

Dziewczyny chciałam Wam się pochwalić, że teściowa kupiła nam w prezencie łóżko jest duże, białe i baaardzo wygodne bardzo sie cieszę

Sikoreczka jak chcecie zaskoczyć gości na swoim weselu to proponuję to:

http://www.youtube.com/watch?v=4-94JhLEiN0

tylko obawiam się, że ksiądz mógłby trupem paść
201604250957 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-27, 18:46   #4956
Haniula
Zakorzenienie

ksiadz? a co na weselu ma robić ksiądz ?

---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:42 ----------

ok obejrzałam :d teraz czaje
Haniula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-27, 19:05   #4957
aaby
Zakorzenienie

Haniula, dostaliśmy białego Dolce Gusto Piccolo - model KP1002 - taki, jak poniżej na zdjęciu (pingwinek ) .

kp1002.jpg

Od tego znanego Dolce Gusto różni się gabarytami (jest duuużo mniejszy) i pojemnością zbiornika na wodę: tamten 1,5l, nasz 0,6l. Dla nas zdecydowanie wystarczy, a w kuchni każdy centymetr kwadratowy jest na wagę złota
Zrobiliśmy już kilka kaw i powiem tak: minus jest taki, że sama musisz w pewnym momencie zatrzymać lanie mleczka/kawy. Ja za pierwszym razem nie wiedziałam, więc moje latte było "troszkę" rozwodnione W ich instrukcjach jest co prawda pokazane kreskami, do jakiego poziomu co przy jakiej kawie lać, ale na rysunkach są ich szklanki. Zatem musisz mniej więcej orientować się, ile Twoje szklanki/kubki/filiżanki mają ml i wtedy na oko wiesz, kiedy wyłączyć.
Minusem są też kapsułki - w zależności od kawy wychodzi 1,25zł/kawę (wszystkie czarne kawy, jak espresso) lub 2,50zł (kawy z mlekiem, np. latte czy cappucino, bo tu potrzebujesz dwie kapsułki na kawę). Także drogo.
Ale kawa jest baaardzo dobra - ja jestem fanką latte, więc jestem skłonna raz kiedyś wypić sobie latte za 2,50zł w domowym zaciszu niż jechać do Bdg na latte za 10zł
I przede wszystkim - to jest ekspres za 300zł, a nie za 2000zł. Sama pewnie bym nie kupiła, bo zawsze jest coś innego potrzebnego. Ale skoro już dostaliśmy... Darowanemu konikowi...

Aaa, Laski, hit! Dostałam urlop i do pracy wracam w poniedziałek! Szef nie był jakoś specjalnie zachwycony, ale się zgodził

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Edytowane przez aaby
Czas edycji: 2010-12-27 o 19:10
aaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-27, 19:15   #4958
motylek1
Wtajemniczenie

Faktycznie jakoś cicho

Ale pewnie wszystkie SPD ćwiczą i nie mają czasu tu zajrzeć

motylek1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-27, 19:38   #4959
effie22
Wtajemniczenie

Witam SPd po świętach

U mnie nie minęły jakoś wesoło. Wigilię zjedlismy z moją mamą, potem pojechalismy do teściów. W I święto mieliśmy pełno gości: moja chrzestna, chrzestna małego z rodziną i chrzestny małego też z rodziną. W drugie odpoczywaliśmy. Mały dostał dużą ciuchcię z torami, laptopa(od nas), wielki garaż dla samochodów, dużą wyścigówkę, motor replikę suzuki. Ja dostałam od taty- 100zł, od chrzestnej- 100zł, od mamy 70 zł.

Dzisiaj byłam w mieście i kupiłam sobie podkład, puder i wode C-true.

Ogólnie mamy kryzys z Tż, nie wiem co z tego wyniknie, nie chce mi się nawet o tym pisać ,ani myśleć, ale jakaś decyzja musi zapaść, ale na happy end nie ma co liczyć. Fajnie wiedzieć, że chociaż wam sie układa. Odezwe się jutro
effie22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-27, 19:54   #4960
Haniula
Zakorzenienie

Aaby no ja wlasnie tez patrze na ten model, bo jest malutki, a my mikroskopijna kuchnie mamy wiec akurat Dla mnie minusem bylyby tylko kapsułki, ale podejrzewam, ze z czasem tez nie pilibyśmy aż tak dużo tych kawusiek Ja tez bardzo lubie latte i cappucino, te 'sklepowe'sa do dupy a do restauracji nie chce się/ nie ma kasy aby chodzić
Stary 2010-12-27, 19:57   #4961
201604250957
Konto usunięte

oj Effie bardzo mi przykro z powodu kryzysu z Tż, mam jednak nadzieję, że się dogadacie, 3mam kciuki
Stary 2010-12-27, 20:15   #4962
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kashmirka Pokaż wiadomość
Dziewczyny chciałam Wam się pochwalić, że teściowa kupiła nam w prezencie łóżko jest duże, białe i baaardzo wygodne bardzo sie cieszę
Oooo jak super. Gratuluję nowego łoża. Daj znać czy fajne, jak przetestujecie.

Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość
Haniula, dostaliśmy białego Dolce Gusto Piccolo - model KP1002 - taki, jak poniżej na zdjęciu (pingwinek ) .

Od tego znanego Dolce Gusto różni się gabarytami (jest duuużo mniejszy) i pojemnością zbiornika na wodę: tamten 1,5l, nasz 0,6l. Dla nas zdecydowanie wystarczy, a w kuchni każdy centymetr kwadratowy jest na wagę złota
Zrobiliśmy już kilka kaw i powiem tak: minus jest taki, że sama musisz w pewnym momencie zatrzymać lanie mleczka/kawy. Ja za pierwszym razem nie wiedziałam, więc moje latte było "troszkę" rozwodnione W ich instrukcjach jest co prawda pokazane kreskami, do jakiego poziomu co przy jakiej kawie lać, ale na rysunkach są ich szklanki. Zatem musisz mniej więcej orientować się, ile Twoje szklanki/kubki/filiżanki mają ml i wtedy na oko wiesz, kiedy wyłączyć.
Minusem są też kapsułki - w zależności od kawy wychodzi 1,25zł/kawę (wszystkie czarne kawy, jak espresso) lub 2,50zł (kawy z mlekiem, np. latte czy cappucino, bo tu potrzebujesz dwie kapsułki na kawę). Także drogo.
Ale kawa jest baaardzo dobra - ja jestem fanką latte, więc jestem skłonna raz kiedyś wypić sobie latte za 2,50zł w domowym zaciszu niż jechać do Bdg na latte za 10zł
I przede wszystkim - to jest ekspres za 300zł, a nie za 2000zł. Sama pewnie bym nie kupiła, bo zawsze jest coś innego potrzebnego. Ale skoro już dostaliśmy... Darowanemu konikowi...

Aaa, Laski, hit! Dostałam urlop i do pracy wracam w poniedziałek! Szef nie był jakoś specjalnie zachwycony, ale się zgodził
Faaaaaaajny ekspresik. Faktycznie wkłady do super tanich nie należą, ale z drugiej strony 2,5 za fajną kawkę to nie jest źle - biorąc pod uwagę ceny w kawiarniach.
Jako miłośniczka kawy, na pewno bym takim nie pogardziła.

Zazdroszczę! Bardzooooooooo zazdroszczę urlopu. I nas o słuchy, żeby od czwartku wolne zrobić, ale dzisiaj koleżanka od produkcji mówiła, że prawdopodobnie oni nie wyrobią się z remanentem, więc dupa wyjdzie.

Apropo's remanentu to kolega mi wrzucał na wyjściu, że ja jutro swoją część liczę. Żeby się nie zdziwił przypadkiem.

Cytat:
Napisane przez effie22 Pokaż wiadomość

Ogólnie mamy kryzys z Tż, nie wiem co z tego wyniknie, nie chce mi się nawet o tym pisać ,ani myśleć, ale jakaś decyzja musi zapaść, ale na happy end nie ma co liczyć. Fajnie wiedzieć, że chociaż wam sie układa. Odezwe się jutro
Ooj kochana, przykro mi! Mam nadzieję, że dojdziecie do porozumienia i wybierzecie rozwiązanie dla Was najlepsze.
Mogę zapytać, co się w ogóle stało?

Oczywiście mój ambitny plan nie spania po pracy się nie udał. Wróciłam taka przemarznięta i wściekła (znów prawie dwie godziny wracałam), że wlazłam do TŻ pod koc na kanapie i usnęliśmy.
Było minęło.
Obiad zjedzony niedawno, teraz ciepła herbatka, a za pół godziny siadam na rowerek i zamierzam pedałować 45 minut - a jak sił starczy to jeszcze 15 minut hula hop zapodam. I jutro nie wstanę.

---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ----------

Też Wam wizaż nawala?

---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ----------

Też Wam wizaż nawala?

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-27, 20:39   #4963
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Wchodze, a tutaj 5 postów do nadrabiania, nie ładnie

W sklepie poszło 30 pln. Kupiłam same zdrowe rzeczy Kiełki, boczniaki, pomidory w puszce, szczypior-o twarożkach zapomniałam gazetę, domestos, papier toaletowy, bułka tarta i podpaski

Kash koniecznie pochwal się nowym nabytkiem

Effie mam nadzieje, że kryzys szybko zażegnacie

Ja już 10 minut steppowałam i zaraz kolejne 20, a potem hula
Stary 2010-12-27, 20:43   #4964
motylek1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez effie22 Pokaż wiadomość

Effie mam nadzieję, że jednak sobie wszystko wyjaśnicie i że będzie dobrze.

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość

Też Wam wizaż nawala?
Mi też nawala, przez chwilę nawet pomyślałam, że znowu jakaś poważna awaria.

motylek1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-27, 20:49   #4965
oliwka__
Zakorzenienie

GG do oliwka__ Send a message via Skype™ to oliwka__

witam kochane

Ja tak tylko na chwilkę bo do soboty jestem u rodziców z tż i nie mam czasu po prostu na czytanie was co usiądę na chwilkę to mnie wołają

I tato oczekuje na wnuka i się doczekać nie może już jest spóźniony 5 dni tata strajkuje i się nie goli

aaby co do ekspresu fajny jest ten malutki ale ten mały zbiorniczek na wodę jakoś za mną nie przemawia widziałam u znajomych, chyba że to kwestioa przyzwyczajenia my dostaliśmy w zeszłym roku na gwiazdkę od tż mamy ekspres ten większy właśnie na początku był szał z kapsułkami i jak zamówiliśmy hmm później w lutym do teraz mamy 2 pudełka tyle że w listopadzie zamówiliśmy nową porcję więc powiem tak my na rok kupujemy kawy za około 300 zł to jest 10-15 pudełek i nam wystarczy ja nie piję nawet ostatnio na czekoladę nie mam ochoty a tż to sporadycznie. tym bardziej że ostatnio w biurze mamy to już bokami wychodzi i jedynie gości częstujemy. Na allegro można kupić taniej pudełka kaw.

Kashmirka ale wam teściowa prezent sprawiła jednak nie wszytskie teściowe są złe

effie wierzę że wszystko się ułoży i dogadacie się i po prostu to są te ciężkie dni

żeby więcej odpisać muszę nadrobić

buziaki trzymajcie się cieplutko
miłego wieczorku
oliwka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-27, 20:50   #4966
Paulunia8713
Zadomowienie

TŻ kąpie Julusie wiec mam chwilkę żeby cokolwiek napisać

Effie mam nadzieje, że jednak happy end będzie. Ściskam cieplutko

Jutro muszę wcześnie wstać bo liczniki wodomierzy będą spisywać. Taką miałam ochotę pospać dłużej z Julunia bo dzisiaj strasznie męczący dzień miałam ale trudno jak mus to mus Chyba jednak ogrzewanie jest uzależnione od zużycia ciepłej wody. Ciekawe jaka dopłata nas czeka

W czwartek TŻ kupi mi wagę łazienkową w biedronce także wkońcu prawda wyjdzie na jaw. Mam nadzieję, że aż tak bardzo się nie przestraszę choć wszystko jest możliwe

Lecę zaraz małej coś do jedzonka zrobić i lulu mam nadzieję do 22 pójdzie
Stary 2010-12-27, 20:55   #4967
oliwka__
Zakorzenienie

GG do oliwka__ Send a message via Skype™ to oliwka__

kiedyś oglądałam takie właśnie filmiki ze ślubów i pierwsze tańce niektóre są rewelacyjne.

---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ----------

Mi się strasznie podoba coś w tym stylu no ale mój tż za bardzo nie nie przejawia entuzjazmu by coś takie stworzyć. http://www.youtube.com/watch?v=7pAAU4iRoVE
http://www.youtube.com/watch?v=LYc7t...eature=related

---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ----------

I jeszcze coś takiego miałam dodane do ulubionych http://www.youtube.com/watch?v=M3jOD7tUjJw

---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ----------

I jeszcze coś takiego miałam dodane do ulubionych http://www.youtube.com/watch?v=M3jOD7tUjJw
oliwka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-27, 21:13   #4968
golden_eye
Wtajemniczenie

jestem, żyję, odmeldowuję się po świętach
Cytat:
Napisane przez sikoreczka111 Pokaż wiadomość
a ja się pochwalę

święta jednak były super ekstra wypasione BOOO:

TŻ POPROSIŁ, ŻEBYM ZOSTAŁA JEGO ŻONKĄ

I WŁAŚNIE OD 25 GRUDNIA NOSZE CUDOWNY PIERŚCIONEK Z BIAŁEGO ZŁOTA :d
gratuluję
Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Babcia tż zmarła
współczuję
Osiak - czy Ty ZNÓW coś wygrałaś ?? możesz podesłać linki do konkursów?? też chciałabym cośkolwiek kiedykolwiek wygrać (może być np. totek z tego tygodnia )
Effie - trzymam kciuki za pomyślne zakończenie kłótni
Kash - gratki za łóżko
Aaby - gratki za urlop
Cholerka - również gratki za nóż (marzy mi się jakiś porządny, no ale ten to wymiata )
Dodaja - nie daj się
Wszystkim SPD gratuluję prezentów udanych świąt/współczuję nieudanych i życzę lepszych w przyszłym roku
u mnie zleciało tak szybko, że nie jestem w stanie tego ogarnąć szał, normalnie szał. piątek, sobota u rodziców, cudownie było, w niedzielę powrót do siebie, wizyta u teściów ( i tu teść mnie w****ił po raz pierwszy, aż się popłakałam w aucie po wyjściu), dziś P wziął wolne na załatwianie papierów od auta i na wizyty w marketach pod kątem remontu i urządzania się, i tu teść wk.... nas (i P i mnie) po raz drugi. ale P go sprowadził do pionu i potem już było miło (powiedzmy...)
w ramach prezentów dostałam - od P. cieplutką i śliczną piżamkę ( z wish-listy ) on ode mnie krzesełko wędkarskie z plecakiem , od rodziny - ja: kolejna piżamka, też śliczna i w innym kolorze (brat z żoną), lokówka (sis) i stówka od rodziców (wsjo z wish-listy) + perfumy z okazji imienin . P - zestaw do golenia nivea oraz maszynka oraz 100 zł. od rodziców P i brata - ja: rękawiczki skórzane, sweter nietoperek ciemnoszary z broszką różą oraz wisiorem, zestaw mulin 36 szt w różnych kolorach, spinkę do włosów i coś co chyba zapomniałam, ale jak dojdę co to dopiszę aaaa i kasa na imieniny , P.- spodnie dresowe, zestaw gillette do golenia i 2 bulionetki głębokie z luminarca białe.
od rodziny P nie dostałam nic z mojej wish-listy poza mulinami (teściowa) ale i tak podobają mi się tegoroczne prezenty a i P. jest zadowolony. zdziwiona nie jestem, bo mimo że pytali co chcemy to i tak zawsze robią po swojemu i kupują to co uważają za stosowne, więc nie spodziewałam się niczego z tego, co wymieniłam ale tegoroczne są fajne
co do reszty spraw u nas, to jest mały postęp i powiedziałabym przewrót, czeka nas trochę i roboty i stresów i wydawania kasy, ale o tym później
idę do wyrka, bo zmarzłam dziś strasznie dobrej nocki SPD

p.s. przyznać się, która z karpiem w święta gadała i szybko proszę podać numery do totka podzielimy się nagrodą . mój był bez głowy więc d.upa z szóstki
Stary 2010-12-27, 22:13   #4969
lili1987
Zakorzenienie

wizaż mi nie działa dziś, ciągle mnie wywala

Tż chory, kupiłam mu syrop, wziął aspirynę i odpoczywa dziś, ale do pracy musi iść

oglądaliśmy komedię, a mała śpi, więc odpoczywamy

Prędzej czy później los się odwróci
Wyrówna bilans poniesionych strat

lili1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-27, 22:21   #4970
Paulunia8713
Zadomowienie

Lili ja też zauważyłam, że coś sie z nim dzieje. Kilka razy mnie wywalało
Dużo zdrówka dla TŻ Mój jak jest chory to nawet mówić przy nim nie można o zwolnieniu. Już kilka razy z 40 stopniową gorączką szedł do pracy. Tak to już z nim jest

Twoja śpi a moja w pełni sił. Teraz z TŻ wariuje na łóżku Może do 23 zaśnie
Ząb mnie boli
Stary 2010-12-27, 23:40   #4971
ijaa
Zakorzenienie

Sikoreczka przypomniało mi się i poszukałam zdjęcia.
Widać na nich moje "zejście" do natury.
Pierwsze to bardzo ciemny brąz - z tego schodziłam, drugie to kilka godzin po wizycie u fryzjera i ściąganiu koloru - kolorowe włosy - ostatnie zdjęcie, kolor zbliżony do naturalnego (ogólnie mam dość mysi niejaki blond, więc podkręcałam go szamponetami i delikatnym rozjaśniaczem w sprayu).
Szczerze mówiąc dokładnie nie pamiętam, ale wydaje mi się, że całkowite zejście do jasnego blondu trwało niecały rok (9-10 m-cy na pewno).
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg sylw 017.jpg (75,0 KB, 70 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 638.jpg (55,6 KB, 59 załadowań)

Edytowane przez ijaa
Czas edycji: 2010-12-27 o 23:45
Stary 2010-12-27, 23:44   #4972
ijaa
Zakorzenienie

Ostatnia fotka, bo nie chciała się załadować do poprzedniego postu.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC07829.jpg (49,9 KB, 54 załadowań)

Stary 2010-12-28, 00:39   #4973
zetafon
Zakorzenienie

w koncu was doczytalam.

dodaja wspolczuje straty babci tżta.

sikoreczka gratuluję zaręczyn.ja jestem ponad 3 miesiace po slubie i ciesze sie ze te przygotowania mam za sobą bo tesciowa,mama i tż mnie strasznie wkurzali i sama wszystko załatwiałam.zero pomocy, od nikogo.

dopisuję się do wspólnego odchudzania, o ile mnie przyjmiecie. jutro do pracy ...wrrr...

od 01.11.2010 oszczędzam
zetafon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-28, 07:30   #4974
nurek119
Zakorzenienie

Ijaa zupełnie inaczej wyglądasz na tym zdjęciu pierwszym a trzecim ale bardziej chyba podobasz mi się na trzecim

---------- Dopisano o 07:30 ---------- Poprzedni post napisano o 07:24 ----------

wiecie może jak to jest z tymi paskami wybielającymi zęby co były do wygrania? dostałyście jakieś maile?
Stary 2010-12-28, 07:59   #4975
Nadia5
Zakorzenienie

Effie mam nadzieję że jednak wszystko się ułoży

Nurku nie mam pojęcia jak z tymi paskami, ja wygrałam paski w konkursie aniołkowym więc również czekam na maila. złoś pisał że ma przyjść mail i PW

wczoraj znów poszliśmy wcześnie spać dziś obudził mnie sms od TŻta, muszę go zapisać do lekarza na kontrolę

Dziś musze kupić szampana, zrobić małe zakupy i ogarnąć. narazie siedzę w piżamie, nawet kawy nie zrobiłam jeszcze

Nadia5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-28, 08:12   #4976
nurek119
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nadia5 Pokaż wiadomość
Nurku nie mam pojęcia jak z tymi paskami, ja wygrałam paski w konkursie aniołkowym więc również czekam na maila. złoś pisał że ma przyjść mail i PW

Dziś musze kupić szampana, zrobić małe zakupy i ogarnąć. narazie siedzę w piżamie, nawet kawy nie zrobiłam jeszcze
gratuluje wygranej
ja też w piżamce i bez kawy i śniadania czekam na Tża bo ma przywieść świeże pieczywo i będzie jajeczniczka ale to dopiero koło 10
Stary 2010-12-28, 08:17   #4977
201604250957
Konto usunięte

Ijaa ale pociesznie wyglądasz na tym pierwszym zdjęciu coś na zasadzie: "dostałam młotek żeby sobie prezenty z głowy wybić"

Aaby uroczy ten dolce gusto! też mi się kiedyś taki marzył, ale ten większy, ceny kapsułek jednak skutecznie mnie odstraszyły Oliwka ma racje, ze na all można kupić taniej, ja jakbym dostała tak jak Ty w prezencie to pewnie bym korzystała, a tak to mi szkoda kasy szczególnie, że ja piję 1 kawę dziennie- rano w pracy,a mój P. nie pija jej wcale

Donoszę wszem i wobec że łóżko jest mega wygodne, spałam dzisiaj jak suseł jak się sprawdza w innych czynnościach łóżkowych doniosę jak tylko przetestujemy

Jezuuu jak mi się pracować nie chce byle do czwartku, byle do czwartkuuuuu!
Stary 2010-12-28, 08:25   #4978
nurek119
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kashmirka Pokaż wiadomość
I
Donoszę wszem i wobec że łóżko jest mega wygodne, spałam dzisiaj jak suseł jak się sprawdza w innych czynnościach łóżkowych doniosę jak tylko przetestujemy
super wam niespodzianke teściowa zrobiła czekamy na relacje po testowaniu
Stary 2010-12-28, 08:28   #4979
sikoreczka111
Zakorzenienie

GG do sikoreczka111

a ja spac poszłam dopiero o 5 ;/ jestem mega niewyspana, a muszę już wstać, bo o 12 będziemy sie przeprowadzać...i mamy 2 h na całą resztę pakowania tj ja mam tye czasu, bo tż pojechał do pracy na trochę....

iskierka zgasła...
sikoreczka111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-28, 08:29   #4980
Haniula
Zakorzenienie

Kah zdjęcie łózka koniecznie !

I wszystkim zwyciężczynią szczesciarry

Ja juz na nogach bo nasz uroczy pies mnie wywalił z łózka
I jestem na etapie namawiania mamy zeby jechać do bdg bo sa wyprzedaze od dziś w home&you a ja mam upatrzony komplet dozowników do łazienki i odsiwezacz powietrza jeden

Wlasnie, Nadia widzialam u Ciebie na zdjeciu taki odswieżacz z tymi patyczkami bambusowymi, pachnie to?

Na ten dolce gusto chyba namowie Tz juz dlugo na niego patrze, a teraz przeceny mama się moze dołozy bo w styczniu mam urodziny i jak znalazł
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości