Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ V - Strona 160 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-12-25, 18:43   #4771
nurek119
Zakorzenienie

Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ V

Cytat:
Napisane przez lili1987 Pokaż wiadomość

a byłaś u rodziców, tak
bo jak nie to może dopiero dostaniesz prezent zrób zdjęcia tych rajstop i pierscionka też
tak tak byłam u rodziców i nadal jestem. A zdjęcia wstawie jak uda mi się uruchomić stary aparat nad czym właśnie pracuje
nurek119 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-25, 19:05   #4772
201701300931
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
Z tego co słyszę, to sporo osób ma przez rodzinę nieudane święta...bardzo mi przykro. Za rok na pewno będzie lepiej
No ja na pewno będę miała lepsze, bo spędzimy je u mnie w domu, a nie u teściów I mam nadzieję, że już tu nigdy na wigilię nie przyjadę :/
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-25, 19:34   #4773
nurek119
Zakorzenienie

wstawiłam do albumu zdjęcia rajstop-są tak naprawdę koloru grafitowo-szarego i te zakolanówki o których wam mówiłam oraz ptaka
Stary 2010-12-25, 20:09   #4774
evilcia
Zadomowienie

Witajcie
Siedzę sobie w salonie, komputer na kolanach i oglądam Prywatną praktykę na Foxlife, a TŻ na górze gra w coś. Póki co internet mamy tylko na moim małym laptopie, bo mam iplusa tutaj, a nie wiem kiedy nam neostradę podłączą;( Pewnie z miesiąc zejdzie.

Święta u nas udane jak zwykle zresztą. Pojadłam dobrych potraw, pośmialiśmy się, pogadaliśmy, a jutro rodzice przyjeżdżają do nas na kawę. Trochę mi smutno, bo nie zdążyłam nic upiec własnego, ale mam nadzieję, że następnym razem na stole będą tylko moje wypieki;-)
Prezenty od nas się rodzince spodobały, my nasze już znaliśmy wcześniej, bo o nie poprosiliśmy. TŻ dostał ciepłe skarpety robione na drutach przez moją mamę i ciepłe papcie od swojej, a ja super sweter (w formie tuniki) też na drutach zrobionych przez moją mamę i od teściowej cieplutkie papcie, bo jestem mega zmarzluch ;D

No i wczoraj przywieźliśmy naszego kotka od teściowej, bo nie mieliśmy drzwi wstawionych do zejścia do piwnicy i stwierdziłam, że przydałby mu się kolega, tylko TŻ nie jest tym pomysłem zachwycony. Zobaczymy co z tego wyjdzie ;> Początkowo Futrzasty bał się schodów i ostrożnie wchodził do góry, zejść to masakra, kręcił się w kółko i miauczał, ale zejść nie zszedł, bo się bał. Ale jak już opanował schodzenie, to teraz biege wte i wewte niczym wicher ))

---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ----------

Muszę odkopać mój aparat, to porobię fotki domku od środka jak już powoli urządzamy nasze gniazdko Chociaż póki co firanki wiszą trochę byle jako, bo dopiero muszę pomierzyć okna, a jako zasłonę w salonie mam niebieskie prześcieradło
evilcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-25, 20:11   #4775
201608051010
Konto usunięte

ello ello

byliśmy dziś na obiedzie u moich rodziców a potem u babci Tżta ( od której dostaliśmy komplet ślicznych ręczników), dzisiejszy dzień zdecydowanie milszy od wczorajszego, choć w sumie wczoraj (wyłączając jeden incydent, który podniósł nam dość mocno ciśnienie) też nie było wcale źle

przed chwilą wróciliśmy do domu, kupiliśmy sobie prawdziwie świąteczną potrawę- to jest chipsy i zamierzamy spędzić miły wieczór we dwoje popijając- Tż drinki, a ja Smirnoffy Ice

Edytowane przez 201608051010
Czas edycji: 2010-12-25 o 20:15
201608051010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-25, 20:38   #4776
nurek119
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez evilcia Pokaż wiadomość

Muszę odkopać mój aparat, to porobię fotki domku od środka jak już powoli urządzamy nasze gniazdko Chociaż póki co firanki wiszą trochę byle jako, bo dopiero muszę pomierzyć okna, a jako zasłonę w salonie mam niebieskie prześcieradło
tak tak zdjęcia poprosimy koniecznie
Stary 2010-12-25, 21:14   #4777
Osiak
Zadomowienie

GG do Osiak

Hoł, hoł, hoł są tu jacyś grzeczni ludzie?

Widzę że tu pochwała prezentami Ja dostałam fajową prostownicę, słodycze, pieniądze, i wygrałąm w konkursie pięć książek o diecie Dukana- będą dla mamy oraz patelnię grillową z Tefala(dla mnie)

Wczoraj były wyniki więc traktuję to jako prezent

Z mniej wesołych wieści to jutro idę do pracy na 12 godzin mam nadzieję że to przeżyję jakoś
Stary 2010-12-25, 21:55   #4778
lili1987
Zakorzenienie

ja zdjęcia zdobyczy wstawię jutro
teraz z Tż sobie komedię włączymy

nurku fajne te rajstopy

ja muszę powiedzieć, że dla mnie te święta były wyjątkowo udane

Prędzej czy później los się odwróci
Wyrówna bilans poniesionych strat

lili1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-26, 00:13   #4779
cholernarejestracja
Copyraptor

Osiak, super, gratulacje co to za konkurs?
cholernarejestracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-26, 09:06   #4780
nurek119
Zakorzenienie

dzień dobry
dziś drugi dzień świąt a ja siedze w domku bo mój kaszel jest okropny i nie chciałabym się dziś wygrzać mam też bardzo mocne postanowienie. SCHUDNĄĆ 10KG. i nie, że od nowego roku tylko od jutra bo moja waga osiągneła 70kg i już naprawdę nie mogę na siebie patrzeć i na spodnie które się nie dopinają! pisze wam o tym, żebym nie obiecywała sama przed sobą tylko przed wami
ps. znalazłam swoje zdjęcie sprzed roku ze studniówki więc jeśli chcecie zobaczyć jak wyglądam to wstawie

Edytowane przez nurek119
Czas edycji: 2010-12-26 o 09:08
Stary 2010-12-26, 10:43   #4781
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Dzień dobry

Widze, że u każdego były jakieś niesnaski. Mi wczoraj tak się podniosło ciśnienie, że głowa mała, ale to nie tutaj

Objedzona jestem na 102, a jeszcze dziś na obiad do rodziców, a potem do brata tż w odwiedziny Szczerze powiedziawszy to strasznie mi się nie chce, bo dostałam okres i tak strasznie mnie skręca, że odechciewa mi się jakiegokolwiek łażenia, szczególnie, że u nas dziś -9 stopni celsjusza Wiem, marudna jestem, ale tak mam przy okresie
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-26, 10:52   #4782
nurek119
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość

Objedzona jestem na 102, a jeszcze dziś na obiad do rodziców, a potem do brata tż w odwiedziny Szczerze powiedziawszy to strasznie mi się nie chce, bo dostałam okres i tak strasznie mnie skręca, że odechciewa mi się jakiegokolwiek łażenia, szczególnie, że u nas dziś -9 stopni celsjusza Wiem, marudna jestem, ale tak mam przy okresie
u mnie też pogoda nie bardzo, śnieg sypie i straszny wiatr jest
Stary 2010-12-26, 10:53   #4783
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez nurek119 Pokaż wiadomość
u mnie też pogoda nie bardzo, śnieg sypie i straszny wiatr jest
U mnie też sypie i wieje jak nie wiem! Auto mamy u moich rodziców, bo tż wypił wczoraj drinka. Jeja tak żałuje, że nie mam prawka. Ciekawe czy w przyszłym roku będzie dane mi na nie pójść
Stary 2010-12-26, 10:54   #4784
ssnowdrop
Zadomowienie

Hej Dziewczynki u mnie święta mijają pod znakiem leniuchowania i nic-nie-robienia Wigilię zjadłam z rodzicami, a wieczorem siedzieliśmy z rodzicami tżta, potem pojechliśmy na pasterkę (masakra, pod koniec mszy wpadł facet, wył i wił się, położył się pod ołtarzem, krzyczał "pomocy" i żaden z 10 księży nie zszedł żeby nawet zapytać co się dzieje, już nawet nie wspominam o ludziach któych był pełny kościól. A kazanie było o miłości bliźniego, o tym że trzeba sobie nawzajem pomagać- obłuda straszna. Choć ja to się tak wystraszyłam, bo facet wyglądł jak glówna postać z filmu o opętanych.) Wczoraj też byliśmy u tż i oglądaliśmy filmy przez całe popołudnie i wieczór, a dzisiaj mam zamiar spotkać się z moja przyjaciółką z gimnazjum. Kiedy dzwonilam do niej z życzeniamimiałataki smutny głos... póżniej trochę pisałyśmy i okazało się że ostatnio przeżyli straszną tragedię... Mam nadziejęże choć trochę poprawię jej humor.
To Buzi SPD.. aż dziwnie, że tak tu cichutko
my feet run out of ground
i gotta find my place
i wanna hear my sound
don't care about other pain infront of me
cause im just tryin be happy
ssnowdrop jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-26, 11:05   #4785
nurek119
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie też sypie i wieje jak nie wiem! Auto mamy u moich rodziców, bo tż wypił wczoraj drinka. Jeja tak żałuje, że nie mam prawka. Ciekawe czy w przyszłym roku będzie dane mi na nie pójść
zapisuj się koniecznie i szybko zdasz bo prawko to bardzo ważna rzecz i często się przydaje

---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ----------

Cytat:
Napisane przez ssnowdrop Pokaż wiadomość
Hej Dziewczynki u mnie święta mijają pod znakiem leniuchowania i nic-nie-robienia Wigilię zjadłam z rodzicami, a wieczorem siedzieliśmy z rodzicami tżta, potem pojechliśmy na pasterkę (masakra, pod koniec mszy wpadł facet, wył i wił się, położył się pod ołtarzem, krzyczał "pomocy" i żaden z 10 księży nie zszedł żeby nawet zapytać co się dzieje, już nawet nie wspominam o ludziach któych był pełny kościól. A kazanie było o miłości bliźniego, o tym że trzeba sobie nawzajem pomagać- obłuda straszna. Choć ja to się tak wystraszyłam, bo facet wyglądł jak glówna postać z filmu o opętanych.) Wczoraj też byliśmy u tż i oglądaliśmy filmy przez całe popołudnie i wieczór, a dzisiaj mam zamiar spotkać się z moja przyjaciółką z gimnazjum. Kiedy dzwonilam do niej z życzeniamimiałataki smutny głos... póżniej trochę pisałyśmy i okazało się że ostatnio przeżyli straszną tragedię... Mam nadziejęże choć trochę poprawię jej humor.
To Buzi SPD.. aż dziwnie, że tak tu cichutko
na temat księży i ich zachowania to ja się nie wypowiadam bo dla mnie to jest jeden wielki cyrk a to co Ty piszesz tylko to potwierdza mam nadzieję, że jakoś uda Ci się rozweselić przyjaciółke
ps. też się dziwie co tu tak cicho wszystkie odpoczywają po świętach

Edytowane przez nurek119
Czas edycji: 2010-12-26 o 11:06
Stary 2010-12-26, 11:05   #4786
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
zapisuj się koniecznie i szybko zdasz bo prawko to bardzo ważna rzecz i często się przydaje
U mnie kłopot jest z pieniędzmi, bo w przeciwnym razie już dawno bym poszła
Stary 2010-12-26, 11:12   #4787
nurek119
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie kłopot jest z pieniędzmi, bo w przeciwnym razie już dawno bym poszła
wsumie troche kasy na to niestety potrzeba jak na wszystko ja robiłam w 2 klasie liceum więc mi rodzice zasponsorowali
Stary 2010-12-26, 11:46   #4788
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Babcia tż zmarła
Stary 2010-12-26, 11:46   #4789
201701300931
Konto usunięte

Cytat:
wsumie troche kasy na to niestety potrzeba jak na wszystko ja robiłam w 2 klasie liceum więc mi rodzice zasponsorowali
Ja też w liceum. Niestety rodzice mi niezbyt dawali jeździć i wszystko zapomniałam Teraz muszę w końcu poduczyć się jeździć, bo bym się czasami bardzo przydała jako kierowca...

No i nareszcie dzisiaj wracamy do siebie Niestety ale były to najgorsze święta w moim życiu
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-26, 12:01   #4790
201608051010
Konto usunięte

witam

Cytat:
Napisane przez Osiak Pokaż wiadomość
Hoł, hoł, hoł są tu jacyś grzeczni ludzie?

Widzę że tu pochwała prezentami Ja dostałam fajową prostownicę, słodycze, pieniądze, i wygrałąm w konkursie pięć książek o diecie Dukana- będą dla mamy oraz patelnię grillową z Tefala(dla mnie)

Wczoraj były wyniki więc traktuję to jako prezent

Z mniej wesołych wieści to jutro idę do pracy na 12 godzin mam nadzieję że to przeżyję jakoś
ja jestem grzeczna i jestem tutaj
gratki ja to nie mam szczęścia i nigdy nic nie wygrywam
Cytat:
dzień dobry
dziś drugi dzień świąt a ja siedze w domku bo mój kaszel jest okropny i nie chciałabym się dziś wygrzać mam też bardzo mocne postanowienie. SCHUDNĄĆ 10KG. i nie, że od nowego roku tylko od jutra bo moja waga osiągneła 70kg i już naprawdę nie mogę na siebie patrzeć i na spodnie które się nie dopinają! pisze wam o tym, żebym nie obiecywała sama przed sobą tylko przed wami
ps. znalazłam swoje zdjęcie sprzed roku ze studniówki więc jeśli chcecie zobaczyć jak wyglądam to wstawie
też muszę schudnąć ze 4kg, ale to na wiosnę, zimą chodzę opatulona więc nie widać tak tego zbędnego ciałka
Cytat:
no niestety prawo jazdy to nie mały wydatek, ale w wielu szkołach można płacić na raty, więc może Ci się uda

Cytat:
Babcia tż zmarła
bardzo mi przykro , trzymajcie się
Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
Ja też w liceum. Niestety rodzice mi niezbyt dawali jeździć i wszystko zapomniałam Teraz muszę w końcu poduczyć się jeździć, bo bym się czasami bardzo przydała jako kierowca...

No i nareszcie dzisiaj wracamy do siebie Niestety ale były to najgorsze święta w moim życiu
ja też nie jeżdżę, więc niestety marny ze mnie kierowca i marna pomoc w razie czego
ale mam nadzieję, że kupię sobie w przyszłym roku auto i jeszcze będę śmigać

aż tak źle z teściami? całe szczęście my mamy obie rodziny na miejscu, więc możemy spędzać trochę czasu u jednej i u drugiej

dziś idziemy na obiad do rodziców Tżta, a tym czasem leżymy jeszcze w łóżku
201608051010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-26, 12:03   #4791
ssnowdrop
Zadomowienie

Cytat:
Babcia tż zmarła
dodajko- bardzo mi przykro.. życzę Wam dużo siły na ten ciężki czas...
my feet run out of ground
i gotta find my place
i wanna hear my sound
don't care about other pain infront of me
cause im just tryin be happy
ssnowdrop jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-26, 12:17   #4792
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
Babcia tż zmarła
bardzo mi przykro trzymajcie się

witam
ja wczoraj byłam w klubie ale tylko godzinę
za to Tż wczoraj przesadził, wrócił po 5 do domu zapowiada się milczący dzień
Anastazja86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-26, 12:19   #4793
kraven
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny!!! Nareszcie odpoczęłam. Wczoraj bylismy u Rodziców TŻ na obiedzie z kolacją. O dziwo tylko raz było spięcie, ale ogólnie ok.
TŻ dostał ode mnie perfumy Adidas dynamic pulse, a ja od Niego sweter. o prezentach od teściow wole nie wspominać

Dodaja wyrazy współczucia

Jestem żonką

Dwa szczęścia:
Jaś - 08.11.2012
Hania - 06.11.2015
kraven jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-26, 12:26   #4794
nurek119
Zakorzenienie

Dodaja bardzo mi przykro i życze dużo siły na ten ciężki okres dla Ciebie i Twojego tża

---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ----------

Cytat:
Napisane przez kraven Pokaż wiadomość
TŻ dostał ode mnie perfumy Adidas dynamic pulse, a ja od Niego sweter. o prezentach od teściow wole nie wspominać
powiedz powiedz
Stary 2010-12-26, 12:53   #4795
201604250957
Konto usunięte

Dodaja bardzo mi przykro wyrazy współczucia i dużo siły dla Was oboje
201604250957 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-26, 13:56   #4796
pablo01
Przyczajenie

GG do pablo01 Send a message via Skype™ to pablo01

Cześć Dziewczyny!
Proszę pomóżcie mi odnaleźć kody Gillette Mach 3 wkład 8 szt. z wczorajszego dnia tj. 25.12.2010 r., na ROSSnet.pl
Pozdrawiam serdecznie i WESOŁYCH ŚWIAT!!!
pablo01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-26, 14:01   #4797
Anett23
Raczkowanie

Witam SPD!

Nie zdążyłam wpaść z życzeniami przed Świętami Ale życzę Wam wszystkiego dobrego na ten ostatni dzień Świąt.

Ja spędzałam święta bez Tż, ale może i dobrze nam to zrobi... Byłam u rodziców, a on u swojej rodzinki. Mam nadzieję, że następne święta spędzimy już razem.

Dostałam trochę kasy i bransoletkę od brata. Ogólnie jestem zadowolona. Jedyne co mnie martwi to pogoda, bo przyjechałam 450 km autkiem i teraz jakoś trzeba wrócić

Oczywiście święta nie były tak całkiem bez zakłóceń. Dzień przed Wigilią włamali się do domu babci mojego Tż. Nawet w takim czasie nie można mieć spokoju. Jak policja powiedziała to najlepszy czas dla złodziei. Nie było jej w domu 40 minut i tyle czasu im wystarczyło. Na szczęście nie zdążyli nic cennego ukraść, ale narobili niezłego bałaganu.

Dodaja wyrazy współczucia dla Ciebie i Twojego Tża. Trzymajcie sie jakoś.

Anett23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-26, 14:10   #4798
kraven
Zakorzenienie

Wole nie pisać bo jak o tym wspominam to mnie trzęsie.

Jestem żonką

Dwa szczęścia:
Jaś - 08.11.2012
Hania - 06.11.2015
kraven jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-26, 14:36   #4799
nurek119
Zakorzenienie

a ja się lenie dziś cały dzień i aż zaczyna mi się nudzic??
Stary 2010-12-26, 14:44   #4800
Nadia5
Zakorzenienie

Dodaja

Nadia5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości