|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1381 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V
Ja mam kompletnie stary aparat, dostałam do na 18 i jak czytam Wasze opisy to zazdroszczę
Ale do moich potrzeb jest całkowicie wystarczający, jeśli chcę zrobić coś bardziej "wymagającego"- biorę aparat TŻta
|
|
|
|
#1382 | ||
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
nie mialam wtedy wiekszej puli ![]() dobranoc ![]() ---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1383 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1384 |
|
Raczkowanie
|
Ja też uwielbiam robić zdjęcia
Na lustrzankę nie chciałam wydawać pieniędzy, bo z jednym obiektywem to g***no warta, a na wiele trzeba mieć też wiele pieniążków-ja nie miałam. Przy zakupie torebki dla mamy w Solarze dostałam dwie pyszne czekolady Lindt gratis - są mleczne z prażonymi płatkami migdałów
|
#1386 |
|
Zakorzenienie
|
sorki masz rację
pomyliło mi się z mapką korektorów chyba
|
#1387 |
|
Zakorzenienie
|
o, szukam własnie mapki korektorów, co o niej sądzisz?
|
|
|
|
#1388 |
|
Zakorzenienie
|
a nie, tej mapki jeszcze nie mam ale tez się czaję
Jest też taka z essence, na KWC ma całkiem niezłe opinie
|
#1389 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W ogóle mam zabawny system dobierania kosmetyków Jeśli postanowię zacząć czegoś używać, zaczynam od najtańszych kosmetyków danego gatunku, jeśli mi nie odpowiadają- sięgam po droższe. Dzięki temu mnóstwo oszczędzam, no i tym sposobem zakochałam się w Essenceedit: widziałyście ten krem w którejś drogerii? http://aptekajakmarzenie.pl/lbiotica...s-p-12200.html Edytowane przez bita smietana Czas edycji: 2010-12-27 o 23:59 |
|
|
|
|
#1390 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór.
![]() Nie było mnie dwa dni, a tu tyle stron do nadrabiania. ![]() agusiownik ja właśnie jeszcze myślę nad postanowieniami, ale na pewno coś wymyślę. Na razie od dziś wprowadzam 21 dni bez narzekania. Ciekawe ile wytrzymam. ![]() Kalpana to super, że rodzice Tż. Cię tak traktują. Powiem Ci, że u mnie rodzice mojego Tż. też mnie traktują prawie, jak rodzinę, a jego dziadek raz mnie nazwał swoją wnuczką, a babcia okrzyczała dziadka, że nie zaprosił mnie na święta. W sumie często lepiej czuje się u Tż., niż u siebie, ale u mnie jeszcze nie jest tak źle. Choć chciałam bym się wyprowadzić. ![]() _Alessandra wow ile kosmetyków dostałaś, też bym piszczała ze szczęścia. ![]() Airish88 witaj. Montii co do sylwestra to do wczoraj był plan, żeby z Tż. go sam na sam spędzić, ale chyba jego rodzice zostają w domu, więc niestety chyba coś innego wymyślimy, a miało być tak pięknie. ![]() Mania_x333 witaj. caate już biorę się za oglądanie kolejnego filmiku. ![]() buahhot gratuluje wygranej. Ja załapałam się na ostatnią nagrodę, ale i tak się ciesze. ![]() I ta baza z kobo mnie zainteresowała.
|
|
#1391 | |||
|
Raczkowanie
|
Witam
![]() Alessandra super prezenty,szczesciara z ciebie ![]() Cytat:
![]() xhankax zanim jeszcze zajrzalam do klubu domyslilam sie o co chodzi bardzo ci gratuluje,przed toba cudowny czasja tez ![]() Cytat:
krec dziewczyno ja najwiecej filmikowbuahhot gratuluje wygranej,ja chyba jeszcze nic nigdy nie wygralam Cytat:
![]() O prezentach pod choinke juz kiedys wam wspominalam,bo zamawialam troche wczesniej,by dostac wszystko na czas,a oto one; zimowy zestaw czapka i szalik mascara maxfactor false effect nawilzająco - brazujacy krem do twarzy 2 w 1 Yves Rocher krem do rak pomaranczowo-czekoladowy Yves Rocher dwie maski do wlosow farbowanych z avonu(ta,a drugiej nie moge znalezc) diamentowa konturowka do oczu avon dwustronna kredka do oczu avon duza czarna kosmetyczka zestaw 18 pedzelkow z naturalnego wlosia Bylam dzisiaj w nextcie i kupilam kilka rzeczy do salonu i 3 koszulki dla synka,w sumie to nie bylo juz za bardzo w czym wybierac,bo wyprzedaz zaczela sie o 5 rano,a my bylismy tam o 14
Jestem z toba od pierwszgo grama,ty moj najwiekszy skarb,a ja twoja mama... Dbam o siebie!!! Edytowane przez tillavanilla Czas edycji: 2010-12-28 o 00:21 |
|||
|
|
|
#1392 |
|
Raczkowanie
|
No ja niestety muszę myć włosy codziennie ,bo się przetłuszczają, z resztą mam taką fobię... A że ładniej wyglądają, jak je umyję rano, wysuszę i wyprostuję - to też dlatego nie myję ich na wieczór
. W ogóle z moich włosów strasznie szybko wypłukuje się farba... Jestem ciekawa czy to z powodu częstego mycia, czy raczej z takiego, że są właśnie suche na końcach, zniszczone trochę, rozdwajające się itd.Fajne prezenty A co do nexta - kocham ten sklep
|
#1394 |
|
Raczkowanie
|
tak w domu ,inaczej mowiac living room
|
#1395 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny nie jestem w stanie nadrobić, byłam dzisiaj na zakupach i zaopatrzyłam się w naszyjnik, kamizelkę, 3 pary majteczek i gruby szlafrok
|
|
|
|
#1396 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
---------- Dopisano o 06:07 ---------- Poprzedni post napisano o 06:05 ---------- Kiedyś kupowałam sporo bielizny w h&m. Ostatnio mniej mi się podoba Za to w estiq sporo kupuje, tylko zależy od sklepu bo w jednym ich sklepie nie umiem kupić, w innym zawsze jak jestem coś wezmę.
|
|
#1397 | ||
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
![]() Mam kolejny dzień paszteta... Wstaje dzisiaj rano patrze w lustro, a tam kolejne dwa wielkie gule na mojej twarzy Cytat:
To jest jedyny podkład, który idealnie się stapia z moją cerą (gdy chodze na solarium raz w tyg) i może dlatego jestem nim tak zachwycona Cytat:
Zostaje Twoja fanką ![]() buahhot Gratuluje i zarazem zazdrosze wygranej
|
|
|
#1398 |
|
Zadomowienie
|
angelwithoutsoul mialam ostatnio to samo na twarzy po kremie AA....gul juz nie ma,ale czerwone slady jeszcze są,strasznie powoli mi to znika ;p
|
|
|
|
#1399 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień DObry
![]() Cytat:
Nie pamiętam już kiedy je susyłam. Jest to dla mnie ostateczna konieczność.Cytat:
Cytat:
Cytat:
Te czekoladki są pyszne ![]() Cytat:
Ja ostatnio bardzo źle się czuje, bo jestem strasznie blada. Chciałam odpuścić solarium w tą zimę, ale chyba nie da rady ... bo jestem biała jak ściana już. |
|||||
|
|
|
#1400 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hah jak to brzmi dzien dobry ide testowac hypnose ![]() spadlo u nas duuuzo sniegu i sie zastanwiam jak my jutro pojedziemy i jak ja dzisiaj dojade do TZta |
|
|
|
|
#1401 |
|
Zakorzenienie
|
Caate - mi też sie spodobał bardzo filmik
![]() Co to jest to hypnose? O tym jeszcze nie słyszałam
|
|
|
|
#1402 | |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Cytat:
Ale postanowiłam się wziąć za siebie do sylwestra ![]() Na krostki kupiłam ; https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...om.html&next=1 Bladziutka też jestem, więc będzie chusteczka samoopalająca + na co dzień krem brązujący Ziaja https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,7...yi.html&next=1 Oprócz tego muszę zrobić hennę brwi i podciąć włosy
|
|
#1403 |
|
Zakorzenienie
|
dziekuje
![]() mascara lancome hypnose pogrubiajaca ![]() wiec tak, mega czern, czarniejsza od zelu z inglota ![]() nie wydluza, pogrubia, ja dalam 1wartswe bo sie balam 2, bo jest troche rzadka i mi skleja i szczoteczka taka chuda i dziwnie mi sie nia malowalo, wiec na pierwszy raz wolalam spokojnie mam nadziejje, ze po tyg naucze sie jej obslugiwac i bedzie pieknei zdjecia bez roczesywania, nie wiem gdzie podzialam pedzelek i jak na 1wartswe uwazam, ze na dzienny jest przyzwoity efekt, pelna recenzje dam po sylwestrze czy przetrwa noc
Edytowane przez caate Czas edycji: 2010-12-28 o 09:33 |
|
|
|
#1404 |
|
Wtajemniczenie
|
A właśnie caate filmiki świetne
Edytowane przez marta 85 Czas edycji: 2010-12-28 o 09:22 |
|
|
|
#1405 |
|
Zakorzenienie
|
dziekuje
Ty masz swietne prezenty za to ![]() zapomnialam rozetrzec korektora, ale przez to same zobaczycie jaka ja mam gule, juz od paru dni sie z nia borykam, tez mnie boli i odstaje, aktualnie dzis to jej najmniejszy rozmiar, co bylo wczesniej to masakra to chyba jakies toksyny w powietrzu, bo przeciez ja nawet przy zaawansowanym tradziku nie mialam takich niespodzianek! pamietam jak mojej kolezance przed 100dniowka wyskocyzlo tkaie cos i latala do kosmetyczki na zabiegi, bo wczesniej miala cos takiego i lecyzla sie z tego miesiac i jak poszla do lekarza, to stwierdzil, ze to zabiegowo trzeba oczyscic, jednak i tak na 100dniowce miala pryszcza tylko, ze mniejszego, wlasnie mi sie to przypomnialo
|
|
|
|
#1406 | |||
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() Cytat:
za to bez suszenia nie umiałabym żyć nadal. Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#1407 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1408 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć ślicznotki
Chyba łapie mnie przeziębienie, bo rano strasznie bolało mnie gardło i miałam okropny katar Mam tylko nadzieję, że na ślub się nie załatwię ![]() Dzisiaj idę do kumpeli na farbowanie włosów. Mam nadzieję, że efekt będzie ok. Jak mi się uda, to wstawię potem fotki Przy okazji muszę sobie zrobić tą hennę na brwi, ale trochę się boję, że jak źle wyjdzie, to do Sylwestra mi nie zejdzie... ![]() Słuchajcie, dowiedziałam się, że szwagier wyrzuca nas z domu, bo należy do niego (a tak naprawdę szwagier za rok się buduje, już szuka działki), że złapałam TŻta na dziecko, że we wrześniu bierzemy kościelny i najlepsze, że mam 17 lat i chodzę zaocznie do zawodówki Normalnie patologia ze mnie haha czego to ci ludzie nie wymyślą :/Caate masz taki słodziutki głos Ogólnie to ja dołączam się do grona "fanów Caate" Jakbyś mogła kiedyś zrobić filmik o makijażu małych oczu, to byłabym Ci niezmiernie wdzięczna, a gdyby to było jeszcze przed Sylwestrem, to już w ogóle bym Cię ubóstwiała.... ![]() Kombinuję co ze sobą zrobić na ślub i nie mam zielonego pojęcia.... Boże, za 3 dni będę mężatką, to jeszcze do mnie nie dociera
|
|
|
|
#1409 |
|
Zadomowienie
|
Hey
Ja też już umiem żyć bez prostownicy. No, może raz na jakiś czas wyprostuję, ale nie codziennie. Właśnie zmyłam maseczkę z twarzy i nałożyłam krem. I też mi wyskoczyła gula na brodzie. Niby mała, ale jak boli.
|
#1410 | |||
|
CABIN CREW
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ja zaraz idę do wanny na jakieś małe SPa, potem do miasta, na solarium i po zakupy spożywcze bo dziś robię obiad
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:36.

Ale do moich potrzeb jest całkowicie wystarczający, jeśli chcę zrobić coś bardziej "wymagającego"- biorę aparat TŻta

Ale też mniej wymagająca bo to dopiero druga baza w moim życiu