Nasze małe rozrabiaki dają najsłodsze na świecie buziaki - Mamusie VII-VIII. 2009 :) - Strona 166 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-12-27, 22:56   #4951
megi b
Wtajemniczenie

Dot.: Nasze małe rozrabiaki dają najsłodsze na świecie buziaki - Mamusie VII-VIII. 20

Cytat:
Napisane przez Miramej Pokaż wiadomość
Pamiętam, a mój Małż we wrześniu malował mieszkanie

Nie wierzę
u nas też było świeżo po remoncie

Cytat:
Napisane przez Wojtusia Pokaż wiadomość
na mnie pajac za krótki

ide spać, TZ znowu mnie wkurza, ale mam @ wiec normalne

Cytat:
Napisane przez mariolasl Pokaż wiadomość
Dziewczyny, dziekuje za przytukaski . Jestescie niezastapione
Tak czytam was i czytam, ale wszystko mi gdzies umyka, ze chyba musze dojsc do siebie i sobie wszystko w glowie poukladac... Bede was czytac i na razie zamilkne, bo nie mam glowy do niczego.
ech...
będzie dobrze

Cytat:
Napisane przez sylka79 Pokaż wiadomość
Lekko nie było,teraz przynajmniej po tym zabiegu,mam nadzieję,że woda w kolanie już nie będzie się zbieraćPo blokadach nawet też się już nie zbierała,ale słyszałam,że te blokady,wcale nie są takie dobre
Agent przez duże "A"za kciukasy.

Ja się już pożegnam
Dobrej nocy
Ja słyszałam, że woda w kolanie lubi często wracać

śpij dobrze

Cytat:
Dostał leki przeciwbólowe, więc chyba da radę. No za rękę nie będę ciągnęła, dorosły jest

Zainspirował mnie podpis Oli na gadu
Puki działają to zgrywa twardziela

Co tam ciekawego napisała?

Cytat:
Napisane przez angy Pokaż wiadomość
Ogólnie święta przebiegły bardzo fajnie Co prawda Zosia w Wigilię i 1 dzień świąt jadła prawie tylko suchy chleb(), ale za to już w 2 dzień nadrobiła to z nawiązką. Ja się wykończę z tą moją córką!
Odwiedził nas Święty Mikołaj, tylko przez pierwsze 2 minuty mu się przyglądała, a potem oczywiście już była gotowa dawać mu buzi Dostaliśmy super prezenty (m.in. arkę noego, bujak, skarbonkę FP, sorter FP), część schowałam, bo Zosia po prostu oszalała
W 1 dzień świąt najpierw rodzinnie, a wieczorem byliśmy na spotkaniu z przyjaciółmi, uśmiałam się co nie miara, nawet trochę potańczyłam
Muszę pochwalić moją córkę (mam nadzieję, że nie podsłuchuje), że jest ostatnio bardzo grzeczna, daje mi zrobić cokolwiek w domu, ładnie się sama sobą zajmuje, tylko przychodzi co jakiś czas np. do kuchni sprawdzić, czy jestem Śpimy od zeszłego tygodnia do 8 co najmniej, najczęściej po kakao ok. godz. 6.
cieszę się, że święta udane i po cichu dla Zosi

Amelka 23.06.2009

Lilianka 19.07.2014

megi b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-27, 23:00   #4952
angy
Zakorzenienie

Dot.: Nasze małe rozrabiaki dają najsłodsze na świecie buziaki - Mamusie VII-VIII. 20

Cytat:

, kurczę, ale pediatra by liszajca nie rozpoznała? A co dostaliście na to? Możesz przypomnieć, gdzie Zosia miała te zmiany i czy dużo?

, widać równowaga w przyrodzie to nie ściema
No właśnie u nas w ogóle nie rozpoznała Dała jakąś maść, jak przeczytałam w ulotce przeciwgrzybiczą, która nic by nie dała. Nie chciałam czekać, czy zadziała i pojechaliśmy. A dermatolog tylko zerknął i od razu wiedział. Dostała na to maść robioną z neomycyną, hydrocortisonem, bo liszajec jest bakteryjny.
Pojawiało się to sukcesywnie, jakby tak "roznosiło", było coraz bardziej suche, większe i czerwone. Głównie miała na ramionach, plecach, ale nie wiem, czy to typowe miejsca, bo nic o tym nie mówił i nie wiem, czy na twarzy tez się może pojawić

Taaaaak

---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ----------

Cytat:
Napisane przez megi b Pokaż wiadomość

cieszę się, że święta udane i po cichu dla Zosi

Pomóżmy Maciusiowi

NIE LUBIĘ TROLLI
angy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-27, 23:04   #4953
sylka79
Wtajemniczenie

Cytat:

Dostał leki przeciwbólowe, więc chyba da radę. No za rękę nie będę ciągnęła, dorosły jest
Ja myślę

Cytat:
Witam się poświątecznie

Czytam i czytam i.... jakoś mało optymistycznie

Miramej przytulam Cię mocno
A ten placek czerwony to może jakiś liszajec? Ja bym bez dwóch zdań poszła do dermatologa Może to nic groźnego, a się tylko denerwujesz, tak jak ja wtedy, kiedy Zosia miała właśnie liszajec. Mam nadzieję, że u Was też to nic wielkiego

Ogólnie święta przebiegły bardzo fajnie Co prawda Zosia w Wigilię i 1 dzień świąt jadła prawie tylko suchy chleb(), ale za to już w 2 dzień nadrobiła to z nawiązką. Ja się wykończę z tą moją córką!
Odwiedził nas Święty Mikołaj, tylko przez pierwsze 2 minuty mu się przyglądała, a potem oczywiście już była gotowa dawać mu buzi Dostaliśmy super prezenty (m.in. arkę noego, bujak, skarbonkę FP, sorter FP), część schowałam, bo Zosia po prostu oszalała
W 1 dzień świąt najpierw rodzinnie, a wieczorem byliśmy na spotkaniu z przyjaciółmi, uśmiałam się co nie miara, nawet trochę potańczyłam
Muszę pochwalić moją córkę (mam nadzieję, że nie podsłuchuje), że jest ostatnio bardzo grzeczna, daje mi zrobić cokolwiek w domu, ładnie się sama sobą zajmuje, tylko przychodzi co jakiś czas np. do kuchni sprawdzić, czy jestem Śpimy od zeszłego tygodnia do 8 co najmniej, najczęściej po kakao ok. godz. 6.

A no i mam jeszcze urlop, do pracy idę w środę (Karo czekaj na mnie)

To chyba tyle.

Cześć
Fajnie,że u Was w porządkujednym słowem prezentowy zawrót głowy
To ja po cichu biję dla Zosi,ale po cichu-ja Bartosza też tak pochwaliłam w święta do rodziców i rodziny,że tak pięknie zjada,to masz,a trzeba było ugryźć się w język

Cytat:
Dzięki za odpowiedź , ale miała to charczenie jak już nie ulewała, tak? Mam prośbę, dowiedz się, jeśli możesz, czegoś więcej, co brała, jak długo, kiedy przeszło, no i jaka była częstotliwość tego charczenia
Najpierw zaczęła ulewać,ale to chyba z 3miesiące temu,później zaczęło jej tak właśnie charczeć.Za radą lekarki zmieniła mleko i nie pomogło,dopiero jak zaczęła ja karmić łyżeczką i gęstszymi kaszkami(wcześniej piła rzadsze kaszki z butli)skończyło się ulewanie, a jak dostała wziewy po jakimś czasie ustało charczenie,teraz już wziewów nie podaje.Wiem,że mała na pewno miała Debridat i jeszcze jakiś jeden lek,chyba Coordinax,ale nie jestem pewna.Jutro wypytam,to napiszę

Buziam i znikam.

sylka79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-27, 23:10   #4954
Miramej
Zakorzenienie

Cytat:
Puki działają to zgrywa twardziela

Co tam ciekawego napisała?
Zgrywał przez miesiąc bez (leków)

Nie wiem, czy mogę napisać, ale jest tam słowo "rżnięcie"

Cytat:
No właśnie u nas w ogóle nie rozpoznała Dała jakąś maść, jak przeczytałam w ulotce przeciwgrzybiczą, która nic by nie dała. Nie chciałam czekać, czy zadziała i pojechaliśmy. A dermatolog tylko zerknął i od razu wiedział. Dostała na to maść robioną z neomycyną, hydrocortisonem, bo liszajec jest bakteryjny.
Pojawiało się to sukcesywnie, jakby tak "roznosiło", było coraz bardziej suche, większe i czerwone. Głównie miała na ramionach, plecach, ale nie wiem, czy to typowe miejsca, bo nic o tym nie mówił i nie wiem, czy na twarzy tez się może pojawić
A dermatolog taki "zwykły", dla dorosłych?
, no wlaśnie my też mamy przeciwgrzybiczą maść , nic będę próbowała dalej się dodzwonić , dzięki za rady i odpowiedź , Kuba póki co ma tylko na buźce ten placek.

Cytat:
Najpierw zaczęła ulewać,ale to chyba z 3miesiące temu,później zaczęło jej tak właśnie charczeć.Za radą lekarki zmieniła mleko i nie pomogło,dopiero jak zaczęła ja karmić łyżeczką i gęstszymi kaszkami(wcześniej piła rzadsze kaszki z butli)skończyło się ulewanie, a jak dostała wziewy po jakimś czasie ustało charczenie,teraz już wziewów nie podaje.Wiem,że mała na pewno miała Debridat i jeszcze jakiś jeden lek,chyba Coordinax,ale nie jestem pewna.Jutro wypytam,to napiszę

Buziam i znikam.
Kuba teraz ma Debridat i Gasec przeciwrefluksowo, ale to nie działa. Będę wdzięczna I dziękuję za odpowiedź

Idę i ja

H. MacLeod

.

Edytowane przez Miramej
Czas edycji: 2010-12-27 o 23:11
Miramej jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-27, 23:12   #4955
sylka79
Wtajemniczenie

Cytat:
Sylko
Oby Bartoszek się nie męczył z ząbkami
My już mamy (chyba, bo na 100% nie wiem) górne 3-całkiem nowe

górne trójki mamy już stareteraz czekamy na nowe dolne

Cytat:
Ja słyszałam, że woda w kolanie lubi często wracać

śpij dobrze

Prawda i wracała póki nie miałam "naprawionego"kolana,tera z mam nadzieję będzie spokój

I wzajemnie

sylka79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-27, 23:17   #4956
megi b
Wtajemniczenie

Cytat:
Zgrywał przez miesiąc bez (leków)

Nie wiem, czy mogę napisać, ale jest tam słowo "rżnięcie"
Twarda sztuka z niego
to już wiemy czemu Oli nie ma z nami

Cytat:
Prawda i wracała póki nie miałam "naprawionego"kolana,tera z mam nadzieję będzie spokój
Na pewno

I ja się zbieram, dziś samotna nocka, małż w pracy
Dobranoc

Amelka 23.06.2009

Lilianka 19.07.2014

megi b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-27, 23:30   #4957
angy
Zakorzenienie

Cytat:

Cześć
Fajnie,że u Was w porządkujednym słowem prezentowy zawrót głowy
To ja po cichu biję dla Zosi,ale po cichu-ja Bartosza też tak pochwaliłam w święta do rodziców i rodziny,że tak pięknie zjada,to masz,a trzeba było ugryźć się w język

Ciii...

Cytat:

A dermatolog taki "zwykły", dla dorosłych?
, no wlaśnie my też mamy przeciwgrzybiczą maść , nic będę próbowała dalej się dodzwonić , dzięki za rady i odpowiedź , Kuba póki co ma tylko na buźce ten placek.

Idę i ja
Zwykły, zwykły
My na początku też mięliśmy mało i małe, ale to zignorowałam, myślałam, że to może od płynu do kąpieli, albo coś jeszcze innego... Jednym słowem próbowałam najpierw sama zaradzić, ale nic nie pomagało.

Cytat:
górne trójki mamy już stareteraz czekamy na nowe dolne

Idę i ja.
Dobranoc

Pomóżmy Maciusiowi

NIE LUBIĘ TROLLI
angy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-28, 08:34   #4958
Karolinak82
Zakorzenienie

Idę nadrabiać z kawką ale widze że nikogo nie ma
Stary 2010-12-28, 09:03   #4959
Karolinak82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gorgulek Pokaż wiadomość
Karolka współczuję złamanego zęba

Dziąsełka Zuzi prawie wyleczone Dziś już ładnie jadła placuszki i gruszkę gryzła. Są jeszcze lekko zaczerwienione gdzieniegdzie ale prawie tego nie widać.

Za to łobuz z Niej ostatnio niesamowity

Kto chętny na kawkę?

super całe szczęście że tak szybko poszło

a co Ty chciałaś mieć Zuzę Aniołka? nie to imię

a dzisiaj mogę

Cytat:
Napisane przez aannuullaa Pokaż wiadomość
wpadam przywitać się tylko, mam trochę problemów, wrócę za kilka dni pewnie, jak uda mi się wszystko poukładać .
mam nadzieję ze to nic powaznego i szybko uporasz się z problemami

W końcu dodzwoniłam się do kolegi (jego dziewczyna mnie nie toleruje od zawsze...zazdrosna jest o mnie więc przypuszczam ze chowała jego tel jak dzwoniłam albo coś bo od niedawna mieszkają razem i ma pełną kontrole) (a jako ciekawostka powiem że nie lubi mnie między innymi dlatego że całe życie się z nim przyjaźnię, często pomagał mi co jej się nie podobało...a przeginka była jak w najmniej odpowiednim miejscu (łóżko) i najmniej odpowiedniej sytuacji powiedział do niej Karolina)

W każdym razie powiedział że spokojnie masz uderzać do producenta, bo takie rzeczy się zdarzają i powinni uznać reklamację

Cytat:
całe szczęście
a u nas nie może nic leżeć w łóżeczku, wszystkie miśki wyrzuci

czeko ja dzisiaj dostałam @ i umieram.

Oli zasneła na sankach pierwszy raz jej się zdarzylo

Podobno jak jest dużo kobiet w jednym środowisku to często @ się tak reguluje że mają wszystkie na raz...u mnie w pracy to się sprawdza może i My wirtualnie mamy na siebie wpływ

o kurka

Cytat:
U mnie Karo skończyło się na tym, że dentystka mi wprawiła porcelankę ale może tobie postawi całego żeba jeśli cały się nie ułamał

Dziękuję kochane za życzenia w przyszłym roku będę już trzydziechą
no tak mam nadzieję że mnie to ominie

ale Ty stara jesteś

Cytat:
Napisane przez Ania0104 Pokaż wiadomość
ja też chlipałam /przez gnoma/ nawet w kościele łzy mi popłynęły, jakaś dziewczyn cały czas sie na mnie patrzyła. Dopiero w samochodzie zobaczyłam, ze mam wielką czarną plamę pod okiem /teściowa mi podarowała nowy tusz /

a lubi Cię?

Cytat:
Małż był u ogólnego, lekarz nie wiedział co to jest, skierował na badania krwi i do ortopedy (8 stycznia). Jutro ma jeszcze do niego iść z wynikami, a na razie zalecił Ketonal w żelu i jakiś lek przeciwbólowy doustnie.

Jak to jest przedsmak Nowego Roku, to dziękuję bardzo

Niech mnie ktoś przytuli
żeby to nie było nic poważnego...

nieeeeeeeeee!!!!! nie może być...wszystko się teraz nazbierało żeby nowy rok sie dobrze zaczął

ja Cię mocno przytulam
Stary 2010-12-28, 09:27   #4960
Karolinak82
Zakorzenienie

Cytat:
O dziwo, w ciągu 20 minut po moim telefonie, pojawił się pan z firmy zajmującej się odśnieżaniem dachów i oglądał, zobaczymy, bo mówił, że ciężko będzie, bo jest lód, śnieg i lód.

My już po wszystkich obowiązkowych, w styczniu ostatnia dawka na pneumokoki.
I zrobił coś?

My mamy szczepienie, nie pamiętam na co...to między 16 a 18 miesiącem Muszę się umówić

Cytat:
Może któraś chętna na pajaca
Oszaleli

Cytat:
Zainspirował mnie podpis Oli na gadu
Widziałam Pracowity wieczór miała

Cytat:
A no i mam jeszcze urlop, do pracy idę w środę (Karo czekaj na mnie)
Super że święta udane i jakie prezenty fajne

Czekam czekam...

---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ----------

Nadrobiłam a tu dalej nikogo nie ma...wstawać Śpiochy kawa czeka

To ja się teraz pochwalę...ale po cichu jak zwykle Wczoraj tak o spaniu pisałyśmy...moje dziecko chyba się domyśliło i przespało całą noc

---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:17 ----------

Czuję się jakbym monolog prowadziła

Potrzebuję
Mam odłożone pieniążki na kurtkę...myślicie że TA będzie ciepła? Muszę jakąś kupić, a tu niezła okazja i mi się podoba...

Edytowane przez Karolinak82
Czas edycji: 2010-12-28 o 09:18
Karolinak82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-28, 09:38   #4961
p4w
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Karolinak82 Pokaż wiadomość
I zrobił coś?

My mamy szczepienie, nie pamiętam na co...to między 16 a 18 miesiącem Muszę się umówić

Widziałam Pracowity wieczór miała

Nadrobiłam a tu dalej nikogo nie ma...wstawać Śpiochy kawa czeka

To ja się teraz pochwalę...ale po cichu jak zwykle Wczoraj tak o spaniu pisałyśmy...moje dziecko chyba się domyśliło i przespało całą noc
Potrzebuję
Mam odłożone pieniążki na kurtkę...myślicie że TA będzie ciepła? Muszę jakąś kupić, a tu niezła okazja i mi się podoba...
szczepienie jest 6w1 (HIP, żółtaczka i coś jeszcze)

ale po co ona tak pracowała - laptopa ma no i już po świętach

nie podoba mi się ta kurtka ale fakt wygląda na ciepłą

3220g 54 cm

------------------

p4w jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-28, 09:45   #4962
Karolinak82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez p4w Pokaż wiadomość
szczepienie jest 6w1 (HIP, żółtaczka i coś jeszcze)

ale po co ona tak pracowała - laptopa ma no i już po świętach

nie podoba mi się ta kurtka ale fakt wygląda na ciepłą

W końcu "Jedna" wstała

A no tak...to Nas czekają 3 wkłucia i następne dopiero na 2 lata?

dobre

a mi się podoba na modelce fajnie wygląda i w sumie coś takiego chciałam, szkoda tylko że kaptura nie ma....ale zastanawiam się właśnie czy ciepła będzie dość na te Nasze mrozy
Stary 2010-12-28, 09:57   #4963
p4w
Zakorzenienie

Cytat:
W końcu "Jedna" wstała

A no tak...to Nas czekają 3 wkłucia i następne dopiero na 2 lata?

dobre

a mi się podoba na modelce fajnie wygląda i w sumie coś takiego chciałam, szkoda tylko że kaptura nie ma....ale zastanawiam się właśnie czy ciepła będzie dość na te Nasze mrozy
wstała już dawno, ale odwoziłam dziecia do przedszkola i sprzątałam po wieczorze i burzliwym poranku

no to jak Ci się podoba to bierz
tego dowiesz się jak wyjdziesz na mróz dopiero, niestety

a jeśli chodzi o kolegę to się wcale dziewczynie nie dziwie, ze zazdrosna
osobiście nie wierzę w przyjaźń między kobietą i mężczyzną - zawsze jedna ze stron ma jakiś podtekst, nadzieję nawet jak pozostają w innych udanych związkach to musi iskrzyć

3220g 54 cm

------------------

Edytowane przez p4w
Czas edycji: 2010-12-28 o 09:59
Stary 2010-12-28, 09:58   #4964
Miramej
Zakorzenienie

Cytat:
Zwykły, zwykły
My na początku też mięliśmy mało i małe, ale to zignorowałam, myślałam, że to może od płynu do kąpieli, albo coś jeszcze innego... Jednym słowem próbowałam najpierw sama zaradzić, ale nic nie pomagało

Cytat:
żeby to nie było nic poważnego...

nieeeeeeeeee!!!!! nie może być...wszystko się teraz nazbierało żeby nowy rok sie dobrze zaczął

ja Cię mocno przytulam

Chciałabym

Cytat:
I zrobił coś?
(...)
(...)
Potrzebuję
Będą odśnieżać dziś albo jutro , zobaczymy czy to coś da

Kurtka fajna i wygląda na ciepłą, ale dla mnie musiałaby mieć kaptur

No, Ola chyba naprawdę się napracowała, bo już 10., a Ona się nie odzywa

U Was też tak zimno? U nas -15 stopni, brrr...

H. MacLeod

.
Stary 2010-12-28, 10:04   #4965
UnholyOne
Ola-Unhola

Heloł

A co to tu za obgadywanie i ujawnianie moich podpisów na gg
Hehe

Niestety albo ze mna cos nie tak, albo mój Maz zdziadzial, bo wrazenia na nim juz nie robię...Zasnęłam samotnie przed Tv

Miramejku, jak dzisiaj?
Jak sufit, ciekło Wam dzisiaj?

A ja dzisiaj mam pierwsza teorie na prawku

Kawki?
Stary 2010-12-28, 10:07   #4966
p4w
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez UnholyOne Pokaż wiadomość
Heloł

Hehe

Niestety albo ze mna cos nie tak, albo mój Maz zdziadzial, bo wrazenia na nim juz nie robię...Zasnęłam samotnie przed Tv

Miramejku, jak dzisiaj?

Kawki?
jak Cię zaraz
z takim biustem to umarłego byś postawiła.... na nogi

3220g 54 cm

------------------

Stary 2010-12-28, 10:09   #4967
UnholyOne
Ola-Unhola

Cytat:
jak Cię zaraz
hehehehe, to się z rana uśmiałam
Stary 2010-12-28, 10:10   #4968
Karolinak82
Zakorzenienie

Cytat:
wstała już dawno, ale odwoziłam dziecia do przedszkola i sprzątałam po wieczorze i burzliwym poranku

no to jak Ci się podoba to bierz
tego dowiesz się jak wyjdziesz na mróz dopiero, niestety

a jeśli chodzi o kolegę to się wcale dziewczynie nie dziwie, ze zazdrosna
osobiście nie wierzę w przyjaźń między kobietą i mężczyzną - zawsze jedna ze stron ma jakiś podtekst, nadzieję nawet jak pozostają w innych udanych związkach to musi iskrzyć
a co to się działo?

Chyba te z wyprzedaży też można zwrócić w razie "W", bo jak bedzie cienka to dupa blada

z jednej strony też jej się nie dziwię, a z drugiej strony przyjaźnimy się od dzieciaka, ona o tym wie...oni są ze sobą 8 lat więc już powinna być go pewna

Cytat:

Chciałabym

Będą odśnieżać dziś albo jutro , zobaczymy czy to coś da

Kurtka fajna i wygląda na ciepłą, ale dla mnie musiałaby mieć kaptur

No, Ola chyba naprawdę się napracowała, bo już 10., a Ona się nie odzywa

U Was też tak zimno? U nas -15 stopni, brrr...

i tak będzie

no i super...byleby nic do jutra się nie wydarzyło a kapie jeszcze?

u mnie fajnie jakby miała kaptur ale nie jest to warunek konieczny chyba zaryzykuję

U mnie -8 ale tak sypało że wszystko zasypane...dojazd do pracy t była dopiero przeprawa
Stary 2010-12-28, 10:12   #4969
p4w
Zakorzenienie

Cytat:
a co to się działo?

Chyba te z wyprzedaży też można zwrócić w razie "W", bo jak bedzie cienka to dupa blada

z jednej strony też jej się nie dziwię, a z drugiej strony przyjaźnimy się od dzieciaka, ona o tym wie...oni są ze sobą 8 lat więc już powinna być go pewna
jak to co... mąż kolację robił
musisz poczytać regulamin czy można oddawać

oj to tym bardziej
a fajny jest

3220g 54 cm

------------------

Stary 2010-12-28, 10:13   #4970
Karolinak82
Zakorzenienie

Cytat:
Hehe

hahahaha ujawniasz tajemnice alkowy to od razu poruszenie się zrobiło

jak już to z Mężem coś nie tak z Tobą wszystko w najlepszym porządku i na swoim miejscu
Stary 2010-12-28, 10:14   #4971
Miramej
Zakorzenienie

Cytat:
Heloł

Hehe

Miramejku, jak dzisiaj?

Kawki?
Nie ujawniłam, tylko jedno słówko

Zdecydowanie to drugie, czyli zdziadział

, już nie kapie całe szczęście

O której?

Jak Wam idzie usypianie Antolka?

Cytat:
i tak będzie

no i super...byleby nic do jutra się nie wydarzyło a kapie jeszcze?

u mnie fajnie jakby miała kaptur ale nie jest to warunek konieczny chyba zaryzykuję

U mnie -8 ale tak sypało że wszystko zasypane...dojazd do pracy t była dopiero przeprawa

Na szczęście nie

No to ryzykuj

O zasypaniu nawet nie wspominam, masakra jakaś

H. MacLeod

.
Stary 2010-12-28, 10:16   #4972
Karolinak82
Zakorzenienie

Cytat:

oj to tym bardziej
a fajny jest
i tajfun przeszedł? a co zrobił dobrego?

hehehehe z wyglądu może nie tak bardzo ale między innymi dzięki niemu mam jeszcze wiarę w mężczyzn prawda jest taka że jak byliśmy dzieciakami to się we mnie kochał...ale to było dawno i nieprawda

Za to drugi jest faaajny (mam 2 przyjaciół facetów od dzieciaka)...no i tu Twoja teoria się sprawdza ale to już też niedawna historia i nieprawda

Edytowane przez Karolinak82
Czas edycji: 2010-12-28 o 10:17
Karolinak82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-28, 10:16   #4973
UnholyOne
Ola-Unhola

Cytat:

oj to tym bardziej t
a fajny jest

Cytat:
hahahaha ujawniasz tajemnice alkowy to od razu poruszenie się zrobiło

jak już to z Mężem coś nie tak z Tobą wszystko w najlepszym porządku i na swoim miejscu
hehe
Patrząc w lustro jest w miarę ok, więc chyba to jednak mój Małż...A ciągle mi gada, że to ja nie mam ochoty
Stary 2010-12-28, 10:23   #4974
p4w
Zakorzenienie

Cytat:
i tajfun przeszedł? a co zrobił dobrego?

hehehehe z wyglądu może nie tak bardzo ale między innymi dzięki niemu mam jeszcze wiarę w mężczyzn prawda jest taka że jak byliśmy dzieciakami to się we mnie kochał...ale to było dawno i nieprawda

Za to drugi jest faaajny (mam 2 przyjaciół facetów od dzieciaka)...no i tu Twoja teoria się sprawdza ale to już też niedawna historia i nieprawda
no cóż - to co Mamy dały po Świętach
wygląd nie jest ważny u faceta
moja teoria... myślę, ze zawsze się sprawdza

Cytat:

hehe
Patrząc w lustro jest w miarę ok, więc chyba to jednak mój Małż...A ciągle mi gada, że to ja nie mam ochoty
spytaj go czy jest już z nim tak źle, ze nie pamięta jak sprawić, zeby ochota się zrobiła
ja też mojemu ostatnio wygarnęłam, ze kiedyś to się mnie nie pytał czy mam ochotę tylko działał, a teraz to dotknie mnie raz i od razy rezygnuje ale ja to się sobie nie podobam teraz
co się porobiło z tymi facetami - postarzeli się chyba o 10 lat a nie tyle ile upłynęło wg kalendarza

3220g 54 cm

------------------

Stary 2010-12-28, 10:24   #4975
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

czesc

Cytat:

zlituj sie, głodna jestem
nie chcialam

Cytat:

Kremu specjalnego używam od bardzo dawna, mam już trzecią tubkę, do tej pory dawał radę prędzej czy później, tym razem nie.
moze skora sie przyzwyczaila i dlatego juz nie dziala

Cytat:

ide spać, TZ znowu mnie wkurza, ale mam @ wiec normalne
mam tak samo jak mam@

Cytat:
Napisane przez mariolasl Pokaż wiadomość
Dziewczyny, dziekuje za przytukaski . Jestescie niezastapione
Tak czytam was i czytam, ale wszystko mi gdzies umyka, ze chyba musze dojsc do siebie i sobie wszystko w glowie poukladac... Bede was czytac i na razie zamilkne, bo nie mam glowy do niczego.
ech...
Mariola trzymam mocno kciuki zeby sprawa szybko sie skonczyla pomyslnie dla was
Cytat:
Jest przejść z tymi ząbkamio trzonowych,to nawet nie myślę
My mamy14 wyjdzionychwnet 16

żeby nie choróbsko.
no wam juz blizej do kompletu perelek

dzieki jak narazie nie dalam sie

Cytat:

Potrzebuję
dla Zu

ciepla moze jest ale osobiscie mi sie nie podoba

Angy witaj

Dominika 04.11.2014
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-28, 10:26   #4976
Miramej
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość
moze skora sie przyzwyczaila i dlatego juz nie dziala
Chyba nie, bo ja Mu smarowałam, jak była potrzeba, a nie codziennie, sama nie wiem. Po Nowym Roku uderzymy do dermatologa.

H. MacLeod

.
Stary 2010-12-28, 10:27   #4977
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

tyle zabawek ale najlepsza jest grzebanie mamusi w torebce i odkrywanie zakamarkow portfela

Dominika 04.11.2014
Stary 2010-12-28, 10:28   #4978
Wojtusia
Zakorzenienie

Cytat:
Heloł

Hehe

Kawki?
heloł
na pewno to to

to juz dzisiaj? super!
ja moze w czwartek odbiore juz moje prawko
Cytat:
jak Cię zaraz
co racja to racja,
a propo biustu - mnie to TZ pyta gdzie sie podział moj biust, ja mu zawsze odpowiadam ze Oli zjadła

dzien dobry

umowilam sie do neurologa w czwartek zeby juz moje leki odstawic, bo lepiej juz, nie boli mnie tak czesto głowa, tylko przed tymi egzaminami na prawko bolała, ale to normalne ze stresu to miałam. jeszcze raz na rezonans bede musiala sie zapisac, ciekawe kiedy termin mi wyznaczą.

a i nie pisałam wam, ze Oli wieczorami próbuje sama się rozbierac i nawet jej wychodzi, ciapki, rajstopki i bluzeczke zdejmie sama, bodziaków jeszcze nie umie rozpinać

a i nie daje jej juz mleka w butelce ze smoczkiem tylko z ustnikiem od niekapka. ale wypija mniej, mniej więcej połowe tego co normalnie, moze musi sie przyzwyczaic do tego, ale powoli chce ją oduczyć od butelki ze smoczkiem i od normalnego smoczka.
Wojtusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-28, 10:30   #4979
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:
Chyba nie, bo ja Mu smarowałam, jak była potrzeba, a nie codziennie, sama nie wiem. Po Nowym Roku uderzymy do dermatologa.
aaa myslalam ze codziennie dlatego tak pomyslalam
moze u was sie nasililo wlasnie przez ogrzewanie

---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ----------

Cytat:

a i nie pisałam wam, ze Oli wieczorami próbuje sama się rozbierac i nawet jej wychodzi, ciapki, rajstopki i bluzeczke zdejmie sama, bodziaków jeszcze nie umie rozpinać

a i nie daje jej juz mleka w butelce ze smoczkiem tylko z ustnikiem od niekapka. ale wypija mniej, mniej więcej połowe tego co normalnie, moze musi sie przyzwyczaic do tego, ale powoli chce ją oduczyć od butelki ze smoczkiem i od normalnego smoczka.

ciekawa jestem czy Werka pilaby mleko z niekapka, bo narazie pije z butli ,musze sprobowac

Dominika 04.11.2014
Stary 2010-12-28, 10:31   #4980
Wojtusia
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:

nie chcialam
byłam twarda i nie zjadłam juz nic

Cytat:
tyle zabawek ale najlepsza jest grzebanie mamusi w torebce i odkrywanie zakamarkow portfela
o to samo mamy

a jak zobaczy kosmetyczke to az piszczy z radości

dają wam sie malować maluchy w spokoju?
bo Oli KONIECZNIE musi miec pędzelek i maziac się tak jak ja,
Wojtusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości