|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1411 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V
Hej Piękne
Miałam wczoraj tu ponadrabiać wieczorem i w ogóle do Was wpaść, pogadać ale jak wróciłam wieczorem do domu (koło 23 to było) to przywitała mnie cudowna ciemność i mama mi oznajmiła, że od 20 nie ma prądu na całej ulicy Ale zasnąć nie mogłam potem bo mam ogromnego hopla na punkcie higieny i dla mnie nie wykąpać się to jest katorga.. Ale dziś jeśli nic temu nie przeszkodzi wieczorem Was nadrobię Planowane dzisiejsze SPAmowanie: - 2 zielone herbaty i 2x Merz Spezial Włosy: - mycie szamponem ze skrzypem,łopianem i czarną rzepą, Eva Natura - odżywka bursztynowa Farmona na skalp - odżywka w sprayu, Pantene na całe - serum termoochronne, Marion - jedwab, CHI na końcówki - zero prostowania Twarz: - peeling z białą herbatą, Avon - peeling ust + miód na ok.15 min. - krem Alantan Plus - krem pod oczy, Flos Lek x2 - sztyft spf50, LRP pod oczy i punktowo na ranki i niedoskonałości (zwykły filtr mi się skończył i na razie radzę sobie tak, póki czegoś nie kupię )- delikatny makijaż oczu (cień w kolorze kości słoniowej + delikatna czarna kreska + dokładnie wytuszowane rzęsy) - może jakaś maseczka wieczorem, ale jeszcze nie wiem jaka ![]() - krem Dermosan i punktowo Tormentiol i Tribiotic na noc - krem Bambino grubą warstwą na usta na noc Ciało: - krem do rąk co jakiś czas Isana - masaż Syrenką - krem do stóp z granatem i czekoladą, Avon - mocno odżywczy balsam do ciała, Oriflame - żel rozgrzewająco-wyszczuplający, Ziaja A i ogólnie, to chciałam powiedzieć, iż zamiast schudnąć, to przytyłam przez te święta i nie wiem mam takie wrażenie jakbym sobie "rozepchała" żołądek, bo cały czas coś bym jadła, Tż wczoraj się śmiał, że cały czas coś muszę mieć w tej buzi choćby gumę do żucia ... No tragedia, i to najbardziej widać po brzuchu, bo nawet jak wciągnę, to i tak jest taki wystający i się taka mała oponka zrobiła, no porażka A teraz zmykam się wykąpać, umyć włosy itd., bo za jakieś 2h Tż przyjdzie a ja niedawno wstałam dopiero I mam nadzieję, że nie macie mi tego za złe, że tu się tak ostatnio nie udzielam, ale same widzicie jak to jest - albo coś, albo ktoś przeszkodzi i to tak wychodzi...![]() Miłego Dnia Kochane!!
|
|
#1412 | |||
|
Marcelover ♥♥♥
|
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#1413 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja taka chudzieńka a wczoraj mi się coś przytrafiło, czego bym się nie spodziewała, w sklepie spadł mi rachunek i schylając się po niego pękły mi spodnie na całej długości pupy i to głośno pękły. mam nadzieję że nikt tego nie słyszał I do tego wczoraj pierwszy raz zaliczyłam glebę
|
|
#1414 |
|
Zadomowienie
|
a ja właśnie się zastanawiam nad zakupem prostownicy tylko nie wiem jeszcze jaką, co daje jonizacja itd itp:P bo wstyd się przyznać ale do tej pory mam prostownicy z tesco za 40 zł..
Właściwie to od ostatniego ścięcia rzadko kiedy jej używam, ale mam ochotę na nowy zakup ) Muszę się zacząć uczyć a tak mi się nie chce (
|
|
#1415 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() zauważyłam, że odkąd mam obsesję na punkcie cery, dbam o nią regularnie i dokładnie to nawet bez leków od dermatologa jest bardzo dobrze ![]() jakby jeszcze zniknęły przebarwienia to byłoby cudownie... ![]() kusicie tym tuszem... w dodatku reklamuje te perfumy [Lancome Hypnose] i tusz Daria Werbowy <3 |
|
|
|
#1416 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1417 |
|
Zakorzenienie
|
-myję 2-3 razy dziennie (czasami zmywam makijaż) Dermoclaerem,
teraz używam też żelu Ziaja Tin Tin, -1 dziennie krem matująco-nawilżający (rano), 1 dziennie krem nawilżający kozie mleko Organique, -przeróżne maseczki (najbardziej polecam zieloną glinkę i miód +cynamon- taka domowa) -pasta cynkowa miejscowo, buzia się nie świeci, nie przetłuszcza, nie wyskakuje mi nic ropnego, czasami tylko jakieś małe kroski. najgorsze są te przebarwienia po trądziku |
|
|
|
#1418 | ||
|
Zadomowienie
|
Hej;*
Cytat:
Cytat:
![]() właśnie spowiadaj się ![]() Ja dziś: Punktowo biała i zielona glinka miód i nafta na włosy maseczka nawilżająca na buzię Ivostin 30 nawilżający (zima mi wysuszyła buzię straszliwie) Zielona herbata Rozciąganie i bieganie Manicure i pedicure depilacja
|
||
|
|
|
#1419 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ---------- marthaaa ten filtr SVR, który pokazywałaś - czy on jest bardzo jasny? są może inne odcienie? |
|
|
|
|
#1420 |
|
Zakorzenienie
|
Caate masz jeszcze jakieś inne filmiki na YT? Jeśli tak, to podaj linki, albo któraś inna dziewczyna niech poda jak może, bo chyba przegapiłam
|
|
|
|
#1421 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() On mnie dopadł dziś ![]() Ogólnie jem i jem a du** rośnie Cytat:
uffff nie jestem sama z tym malowaniem powiek ![]() A co do wieku to się nie przejmuj, miałam podobnie z facetami w tym wieku Cytat:
|
|
|
#1422 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ja dalej tylko podstawę robię, nie mam kasy, nie mam weny, nie mam ochoty na nic innego ![]() ---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ---------- Myślę czy nie zrównać i nie skrócić włosów denerwują mnie, nie układają się i ciężko z nimi wytrzymać
|
|
|
#1423 | |||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Edytowane przez angelwithoutsoul Czas edycji: 2010-12-28 o 13:18 |
|||||||
|
|
|
#1424 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale gratuluje ślubiku ![]() zajad mi sie zrobil tydzien temu i do tej pory zejsc cholera nie chce. |
|
|
|
|
#1425 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1426 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie oglądam filmik caate
![]() dołączam do grona fanek
|
|
|
|
#1427 |
|
Zakorzenienie
|
Oglądałam właśnie zdjęcia ze świąt, wyszłam okropnie
|
|
#1428 |
|
Wtajemniczenie
|
Jasne
mam go dopiero od wczoraj to na razie nie mam zdania ale na pewno dam znać ![]() Idę się wySPAmować bo jadę TŻta wycałować bo dziś Dzień pocałunku
|
#1429 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1430 |
|
Zakorzenienie
|
Aha, to szybko powinno Ci przejść
![]() Nie wiem jak jest u Ciebie ale mnie pojawiają się zajady przede wszystkim wtedy gdy jem za mało nabiału, wystarczy, że jak zaczynam jeść duużo serków, jogurtów, pić dużo mleka dużo szybciej też mi zajad znika, a nawet jak już czuje, że coś sie zaczyna tworzyć i jem takie rzeczy to nie powoduje jego powstania tylko szybciutko znika
|
|
#1431 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny źle się wyraziłam
To nie szwagier tak wymyśla, tylko ludzie tak mówią, że on nas chce wyrzucić, co nie jest prawdą. Zastanawialiśmy się skąd ludzie mają takie pomysły.... Bo gadanie o ciąży to wiadomo, standard, ale takie coś? :/Staram się tym nie przejmować.... Jedna baba powiedziała babci TŻta, że ja i bratowa TŻta jesteśmy paskudne..... To mnie trochę zabolało
|
|
|
|
#1432 |
|
Zakorzenienie
|
Miłego dnia
|
|
#1433 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1434 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Taaa dziś dzień pocałunku, a ja sie pokłóciłam z Tżtem i przez 3 godz nie odzywaliśmy się do siebie . Potem przeprosił i 15 min ze soba spędziliśmy ![]() Cytat:
Co nie zmienia faktu, że tacy ludzie są żałośni, wymyślają najgorsze brudy, bo są zazdrośni. Jak można powiedzieć, że ktoś jest paskudny, niech najpierw popatrzą na siebie, a potem komentują. Ja pewnie bym dawno ciepła się z pazurami na takie babsko
|
|
|
#1435 |
|
Zadomowienie
|
marthaaa co Ty gadasz jestes sliczna i chyba kupie sobi eten tusz......bo widze ze dobry jest
![]() angelwithoutsoul no bez przesady nie od razu zrywac, faceci tak maja ![]() ---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ---------- ckin2n witaj snowhitee ladny avatar ale wolalabym Twoja buzke masz taka ladną ![]() ---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ---------- caate uwielbiam Cie sluchac mmm.......![]() dziewczynki ja nie mam czasu was tak porzadnie nadrobic, moja corrcia chora wymiotuje masakra...... bylam na solarium troche mnie wzielo pierwszy raz od dawna ---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ---------- kalpana ludzie wszytsko wymysla znam to paskudniki ![]() angelwithoutsoul dzien pocalunku hm....a ja tez sie poklocilam z mezem i pewnie nici z pocalunku ;( ---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ---------- caate widze ze masz juz swoje fanki hahaha marta85 milego calowania
|
|
#1436 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
Ja mam dzisiaj kolędę i od rana sprzątanie. ![]() marta 85 oo muszę powiedzieć Tż. jaki jest dzisiaj dzień. ![]() Kalpana ludzie potrafią być okropni. Jak wy kusicie tymi kosmetykami. Dołączam do fanów caate. ![]() I caate i dołączam się do prośby o makijaż dla małych oczu. Choć ty masz takie duże.
|
|
#1437 |
|
Zakorzenienie
|
caate ta mascara? https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...ur-mesure.html
ile za nią dałaś? oh kusisz ślicznotko do kolejnych zakupów ehhh :-P
|
#1438 |
|
Zakorzenienie
|
ja chyba wypróbuję Colossal'a w końcu jak będę
zamawiać kosmetyki przez neta... w dodatku jest promocja 2 cenie 1 ![]() wychodzi niecałe 20zł za 1sztukę. |
|
|
|
#1439 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Niestety potem musiał już jechać, bo dzisiaj na 14 miał do pracy. Jeszcze ma przyjechać po, ale ja pewnie bd już nieprzytomna (czyt. senna ), więc wiele sobą się nie nacieszymy
|
|
|
#1440 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() włosy: całą noc olejek rycynowy, dziś Babydream doszedł, mycie OMO, maska mleczna Mila na godzinę, płukanie sokiem z cytryny serum Joanny na końce |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:44.

Ale zasnąć nie mogłam potem bo mam ogromnego hopla na punkcie higieny i dla mnie nie wykąpać się to jest katorga.. Ale dziś jeśli nic temu nie przeszkodzi wieczorem Was nadrobię

No tragedia, i to najbardziej widać po brzuchu, bo nawet jak wciągnę, to i tak jest taki wystający i się taka mała oponka zrobiła, no porażka 

To jest jedyny podkład, który idealnie się stapia z moją cerą (gdy chodze na solarium raz w tyg) i może dlatego jestem nim tak zachwycona 

(