Wiarygodne perfumerie internetowe - Strona 94 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-12-15, 19:27   #2791
Spoora
Zakorzenienie

Dot.: Wiarygodne perfumerie internetowe

Cytat:
Napisane przez magda s. Pokaż wiadomość

ale jeszcze poskarze sie na e-glamour...jesli pomyla sie w wysylce towaru i chcemy to zwrocic, to nie zwracaja kosztow przesylki...
mieli blad w opisie przedmiotu, dostalam cos innego niz to co zamowilam i jak zadzwonilam to wyjasnic, uslyszalam, zeby odeslac, a oni zwroca mi cene zakupu...'tak robia wszystkie sklepy internetowe, a jak pani sie zepsuje zelazko i oddaje je pani do MM, do naprawy, to tez zawozi pani na wlasny koszt...a w nastepnym zamowieniu, damy wiecej probek'...nie chcialo mi sie wyklocac, bo gra nie byla warta swieczki, ale uwazam, ze to bardzo nie fair, zeby placic za ich bledy (w opisie produktu)...
Możesz się zwrócić do Rzecznika Praw Konsumenta Czy do jakiejś podobnej osoby, która zajmuje się problemami z handlem internetowym. Takie praktyki trzeba tępić Mi e-glamour też kiedyś podpadli, a teraz widzę, że piszcie o coraz większej ilości ich pomyłek Oj chyba myślą, że są liderem na rynku perfumerii internetowych i sobie robią co chcą (żeby się nie obudzili z przysłowiową ręką w nocniku ). Ja bym nie darowała I tu nie chodzi o pieniądze

Bo przecież w tym przypadku to klient jest tylko i wyłącznie stratny, tym bardziej, że ( tak jak napisałaś) to ich wina!!

No
teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.

Edytowane przez Spoora
Czas edycji: 2010-12-15 o 19:28
Spoora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-15, 21:26   #2792
paradoxal
Przyczajenie

Hej. Zakupiłam perfumy dla męża w perfumerii luxury perfumes pachniemy.pl Długo się zastanawiałam, czy u nich zakupić, ale ponieważ ze względu na przeprowadzkę mieszkam blisko ich siedziby postanowiłam zakupić i odebrać osobiście perfumy. Wszystko ok. Perfumy Truth Calvin Klein oryginalne. Cena super, nie dają próbek, ale cena wystarczająco rekompensuje ich brak.
paradoxal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-18, 09:44   #2793
walkiria22
Przyczajenie

Czesc dziewczyny ? Kupowal ktos Muglera Angel w iperfumy.pl ? Wszystko w porzadku ?
walkiria22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-18, 14:40   #2794
zania
Matka buldoga

Cytat:
Napisane przez walkiria22 Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny ? Kupowal ktos Muglera Angel w iperfumy.pl ? Wszystko w porzadku ?
Ta perfumeria jest wiarygodna. Jest na liscie w pierwszym poscie tego watku
Wiec Angel tez musi byc w porzadku.
Stary 2010-12-18, 19:02   #2795
alojzyn
Przyczajenie

Chciałbym zakupić perfumy Calvin Klein Eternity Moment dla mamy. Znalazłem je w perfumerii psikpsik.pl http://www.psikpsik.pl/97,Calvin_Kle...ana,100ml.html Czy kupował ktoś wcześniej w tej perfumerii?? Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam.
alojzyn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-21, 09:53   #2796
studentkaAM
Zakorzenienie

GG do studentkaAM Wyślij wiadomość przez MSN do studentkaAM

http://www.xyntia.pl/

I jak, skusił się ktoś na zakupy w tej perfumerii

Szukam odlewki N. Ricci Love in Paris. Proszę o PW
studentkaAM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-21, 15:07   #2797
szabeli
Raczkowanie

Od dziś Pedet ma kolejna fankę. Zamówienie złożone w niedziele ok. 22.30 dziś już na mej półce. Mimo przedświątecznych "zatorów" tu i ówdzie.
No i ceny też bardzo na plus: Sun Moon Stars 30ml za 39 z hakiem (powiem szczerze, że na miejscu Karla strzeliłabym focha za tak niskie wycenienie tej wody ), Rumeur 5ml za szalone 6 złotych i 3 grosze.
szabeli jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-12-21, 20:58   #2798
2016070150903
Konto usunięte

polecam pedet.pl (perfumeria.pl). w sobotę złożyłam zamówienie, dziś odebrałam paczkę. kupiłam Femme de Mont Blanc, w porównaniu z innymi perfumeriami- w świetnej cenie.
2016070150903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-22, 09:28   #2799
marcin_b
Przyczajenie

Hey, ja kupowałem ostatnio Hugo Boss White w Imperiumperfum.pl i byłem bardzo zadowolony
marcin_b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-25, 02:09   #2800
DiTu77
Zakorzenienie

Czy ktoś zna perfumerię tigerandbear.pl?
http://www.tigerandbear.pl/index.php?pasek=show&page=9
DiTu77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-25, 10:32   #2801
magda s.
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DiTu77 Pokaż wiadomość
Czy ktoś zna perfumerię tigerandbear.pl?
http://www.tigerandbear.pl/index.php?pasek=show&page=9
nie kupowalam tam jeszcze, ale jak dla mnie jest wiarygodna (tylko ceny maja wysokie, no chyba, ze cos w promocji sie trafi)
magda s. jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-12-26, 18:02   #2802
kenio26
Rozeznanie

Dziewczyny jaką internetową perfumerię polecacie?
Kompletnie się na tym nie znam,tyle perfumerii internetowych i nie wiem którą wybrać na 1 raz
Moja siostra zamawiała w pefumeriax,doszło bardzo szybko i wszystko było ok,ale czytałam na tym wątku,że opinie są różne,więc nie chciałabym ryzykować stresem,że zapłacę i będę się martwić czy dojdą czy nie
Poza tym czy opłaca się kupować w tych perfumeriach więcej perfum czy to bez różnicy?I tak około o ile różnią się ceny niż np.w sephorze?Naprawdę to taka okazja?
Przepraszam za tyle pytań,ale jak czytam np.weryfikacje allegro to jestem w szoku,że Wy poznajecie podróbki,myślę,że mi mogliby wszystko wcisnąć i bym nie wiedziała,dlatego zawsze kupuję w sephorze czy w marrionaud,a niestety czasem portfel boli,jak płacę

A i chciałabym kupić euphorię calvina kleina

Odwyk kosmetyczny od jutra
kenio26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-26, 18:37   #2803
agaa13
Zakorzenienie

na samym poczatku w pierewszym poscie sa wymienione perfumerie, które polecamy.

ja osobiscie polecam
dolce.pl
pedet.pl
e-glamour.pl
tagomago.pl
Stary 2010-12-26, 18:47   #2804
kenio26
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez agaa13 Pokaż wiadomość
na samym poczatku w pierewszym poscie sa wymienione perfumerie, które polecamy.

ja osobiscie polecam
dolce.pl
pedet.pl
e-glamour.pl
tagomago.pl
Dziękuję bardzo za odpowiedź
Tak,ja czytałam wątek (prawie cały,bo nie dałam rady dokładnie),ale zgłupiałam,bo duży wybór tych perfumerii jest i nie wiem którą wybrać...

Odwyk kosmetyczny od jutra
kenio26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-26, 22:25   #2805
jessica855
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kenio26 Pokaż wiadomość
Dziękuję bardzo za odpowiedź
Tak,ja czytałam wątek (prawie cały,bo nie dałam rady dokładnie),ale zgłupiałam,bo duży wybór tych perfumerii jest i nie wiem którą wybrać...
jak to którą? tam gdzie najtaniej
udanych zakupów
jessica855 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-12-27, 18:04   #2806
szabeli
Raczkowanie

Dziewczyny, poratujcie skołatane serce. Zamówiłam małe coś tam na e-glamour, przelałam kasę (pobrało ją z konta parę ładnych godzin temu) a na stronie nadal mam Status: oczekuje na wpłatę. Tam to zawsze tak długo trwa czy ja coś pokićkać musiałam? Ja to taka panikara jestem, że szok. Juz czuje jak mi tu policja przyjdzie i aresztuje za próbę kradzieży, sąd, dożywocie, zdjęcie moje: tych klientów nie obsługujemy
Stary 2010-12-27, 18:35   #2807
zania
Matka buldoga

Cytat:
Napisane przez szabeli Pokaż wiadomość
Dziewczyny, poratujcie skołatane serce. Zamówiłam małe coś tam na e-glamour, przelałam kasę (pobrało ją z konta parę ładnych godzin temu) a na stronie nadal mam Status: oczekuje na wpłatę. Tam to zawsze tak długo trwa czy ja coś pokićkać musiałam? Ja to taka panikara jestem, że szok. Juz czuje jak mi tu policja przyjdzie i aresztuje za próbę kradzieży, sąd, dożywocie, zdjęcie moje: tych klientów nie obsługujemy
Luzik
Tak dlugo to tam trwa Lepiej przestan sie gapic na strone www, tylko wypatruj jutro kuriera
Stary 2010-12-27, 19:15   #2808
szabeli
Raczkowanie

Dzięki Zaniu Uspokoiłaś mnie
Stary 2010-12-27, 20:11   #2809
inoev
Przyczajenie

jestem zainteresowana testerem Versace Bright z perfumerii e-glamour,kosztuje 104zł za 90ml,czyli ok 50zł taniej niż w innych perfumeriach.Co sądzicie o niej,czy lepiej nie ryzykowac? Co sądzicie wiarygodności tej perfumerii.

---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ----------

ja też panikara jestem,boję się oszustów,bo już parę razy dałam się nabrac. Jeszcze przyczajam się ,tak jak koleżanka ,na Calvina Kleina Euphoria.

---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ----------

Bardzo proszę mi chociaż odpisac,czy jeśli perfumeria jest wiarygodna,to czy testery tam też na pewno będą oryginalne,albo czy testery nie można sprawdzic.Będę wdzięczna za naprowadzenie i jeśli chociaż trochę mi podpowiecie,to będzie mi łatwiej zadecydowac.Please
inoev jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-12-27, 20:14   #2810
magda s.
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez inoev Pokaż wiadomość
jestem zainteresowana testerem Versace Bright z perfumerii e-glamour,kosztuje 104zł za 90ml,czyli ok 50zł taniej niż w innych perfumeriach.Co sądzicie o niej,czy lepiej nie ryzykowac? Co sądzicie wiarygodności tej perfumerii.

---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ----------

ja też panikara jestem,boję się oszustów,bo już parę razy dałam się nabrac. Jeszcze przyczajam się ,tak jak koleżanka ,na Calvina Kleina Euphoria.
w pierwszym poscie jak byk jest napisane, ze to polecana perfumeria...wiec w czym problem?

zanim o cos zapytamy, czytamy pierwsze posty i uzywamy wyszukiwarki...
magda s. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-27, 20:27   #2811
inoev
Przyczajenie

wyobraż sobie ,że czytałam,ale mi chodzi o tester ,może żle to ujęłam,
może chaotycznie trochę,ale wydaje mi się ,że można grzecznie odpowiedziec.
Brrr,jak ja nie lubię arogancji
Stary 2010-12-27, 20:33   #2812
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez inoev Pokaż wiadomość
wyobraż sobie ,że czytałam,ale mi chodzi o tester ,może żle to ujęłam,
może chaotycznie trochę,ale wydaje mi się ,że można grzecznie odpowiedziec.
Brrr,jak ja nie lubię arogancji
a ja nie lubię nowicjuszek, które zadają setny raz to samo pytanie...
lista sprawdzonych perfumerii nie wzięła się z księżyca
skoro perfumeria jest polecana to znaczy, że jest z nią wszystko ok, a każda nowicjuszka czuje się wyjątkowa i musi kolejny raz zapytac o to samo...
a czy tester czy nie to żadna różnica, najwyżej nie będziesz miec korka...

Edytowane przez 6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef
Czas edycji: 2010-12-27 o 20:37
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-27, 20:56   #2813
inoev
Przyczajenie

wcale nie czuję się wyjątkowa,wręcz przeciwnie,
naczytałam się tyle dzisiaj,że po prostu mam mętlik w głowie,
ale dziękuję za informację.
Stary 2010-12-28, 12:11   #2814
AllureEm
Przyczajenie

pachnij.pl ? ktoś miał coś do czynienia? czekam na swoje Allure
AllureEm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-28, 12:25   #2815
zoila
Klientka w krawacie

Dołączam się do fanek Pedetu. Dziewczyny, jesteście wielkie
Chciałam kupić jeden produkt, ale kiedy znalazłam chwilę, żeby zamówić, okazało się, że już go nie ma. Napisałam więc, czy spodziewają się dostawy tego produktu w najbliższym czasie. Za jakieś 2 godziny dostałam miłą odpowiedź (negatywną), ale z życzeniami świątecznymi. Zdecydowałam się 23 grudnia na coś innego (Liz Claiborne Curve Kicks). Zamawiałam 23-ciego po południu, w Wigilię i święta nie pracowali, paczka została wysłana wczoraj, a dziś już ją mam. Byłam też w szoku, bo dostałam sms o zrealizowaniu zamówienia i przekazaniu go kurierowi. Naprawdę przyjemne zaskoczenie. No i paczka była bardzo porządnie zapakowana

WYMIANA KSIĄŻKOWA

zoila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-28, 12:57   #2816
szabeli
Raczkowanie

I znów ja, i znów z wątpliwościami.
Paczka do mnie idzie, o czym zostałam poinformowana w mailu. Jest tam też taki zapis: Uwaga: Przy odbiorze przesyłki należy sprawdzić stan i zawartość przesyłki. W przypadku, gdy opakowanie nosi ślady uszkodzenia lub otwarcia , badź zawartość przesyłki jest uszkodzona, to nie należy przyjmować przesyłki i w obecności doręczyciela sporządzić protokół szkody.Warunkiem przyjęcia tego typu reklamacji będzie spisanie wraz z doręczycielem protokołu reklamacyjnego.
Jest to logiczne, fakt, ale jeśli perfumy maja być prezentem, to raczej otwierac pudełeczek nie powinnam. No i jeśli okazałoby sie, że po otwarciu przez obdarowanego np. flaszka jest wyszczerbiona, czy jakos tam inaczej uszkodzona, to czy mimo braku protokołu reklamacyjnego, perfumeria ma obowiązek przyjąć reklamację?
Stary 2010-12-28, 13:29   #2817
Emiks
Zakorzenienie

Cytat:
Paczka do mnie idzie, o czym zostałam poinformowana w mailu. Jest tam też taki zapis: Uwaga: Przy odbiorze przesyłki należy sprawdzić stan i zawartość przesyłki. W przypadku, gdy opakowanie nosi ślady uszkodzenia lub otwarcia , badź zawartość przesyłki jest uszkodzona, to nie należy przyjmować przesyłki i w obecności doręczyciela sporządzić protokół szkody.Warunkiem przyjęcia tego typu reklamacji będzie spisanie wraz z doręczycielem protokołu reklamacyjnego.
Jest to logiczne, fakt, ale jeśli perfumy maja być prezentem, to raczej otwierac pudełeczek nie powinnam. No i jeśli okazałoby sie, że po otwarciu przez obdarowanego np. flaszka jest wyszczerbiona, czy jakos tam inaczej uszkodzona, to czy mimo braku protokołu reklamacyjnego, perfumeria ma obowiązek przyjąć reklamację?
Chodzi raczej o zewnętrzne, widoczne ślady zniszczenia bądź ingerencji.
Nie wiem, czy ktoś zdejmuje folię z kartonika i ogląda flaszkę przy kurierze
ja dajmy na to tego nie robię
Przyjęcie reklamacji nie oznacza jeszcze rozpatrzenia jej na korzyść klienta, to bardziej kwestia uznaniowa, niż obowiązek.
Emiks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-28, 14:31   #2818
zania
Matka buldoga

Cytat:
Szabeli, moje paczki z e-glamour zawsze byly ok. I przyznaje sie, nigdy specjalnie nie sprawdzalam czy paczka jest uszkodzona. Ot, rzucilam okiem. Cala? Cala. Wrecz wyrywalam kurierowi moja paczke, aby jak najszybciej dostac sie do srodka

Takze niczym sie nie przejmuj. Tylko ciesz sie, ze niedlugo dostaniesz perfumy (wszak, nie dla ciebie...ale...paczka to paczka )
Stary 2010-12-28, 15:03   #2819
Anetuniaa
Wtajemniczenie

Dziewczyny jako że mam w pracy spokojniej postanowiłam napisać o moich wrażeniach z zamawiania perfum online. Zamawiałam w ramach prezentów świątecznych perfumy z dwóch eperfumerii, zresztą znalezionych tutaj dzięki opiniom wizażanek za co im serdecznie dziękuję
Dwa zapachy były zwww.eglamour.pl i dwa z www.dolce.pl obie perfumerie mogę z czystym sumieniem polecić. Do obu dzwoniłam w międzyczasie zamówienia dopytać o pewne sprawy, wszędzie odbierano od razu i miłe osoby udzielały mi odpowiedzi. Paczki wysłane były w obu przypadkach ekspresowo i równie szybko do mnie dotarły, pancernie zapakowane i z gratisowymi testerami.

Z czystym sumieniem polecam obie perfumerie.
Stary 2010-12-28, 17:55   #2820
szabeli
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez zania Pokaż wiadomość

Takze niczym sie nie przejmuj. Tylko ciesz sie, ze niedlugo dostaniesz perfumy (wszak, nie dla ciebie...ale...paczka to paczka )
Hehe, dla mnie też tam małe co nieco jest A nawet dwa "conieca". Dzięki za odpowiedzi dziewczyny.

PS. Zaniu, w ostatnich dniach jesteś balsamem dla mej duszy
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości