|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4651 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube - cz. II
Nieeee nie mam, ale ostatnio miałam jakąś fantazję zeby coś nakręcić, coś bez zapału jestem bo największą przeszkodą jest brak ładowarki do baterii do aparatu xD
poza tym ostatnio mam hopla na punkcie filmików dobrej jakości i muszę rozkminic jak ustawić aparat i gdzie zmniejszyć bez drastycznego psucia jakości ![]() Aaaa Eudejmonia to chyba kojarzę |
|
|
|
#4652 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#4653 |
|
Raczkowanie
|
Kurde! bo ja też myślę o tym żeby filmik nakręcić....ale nadal mam jakieś tam opory ;-)
|
|
|
|
#4654 |
|
Zakorzenienie
|
ale czemu masz opory?:P
|
|
|
|
#4655 |
|
Raczkowanie
|
bo mnie na pewno wszyscy MEGA zjadą na Wizażu i co ja wtedy pocznę? ;P
|
|
|
|
#4656 |
|
Zakorzenienie
|
obiecuję że nie zjadę xD z resztą co to, wizaż jakaś wyrocznia?
|
|
|
|
#4657 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4658 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Od razu dostało Delikatnie połaskotałam ino ![]() Był było i to parę razy Raz się przejęłam, ale to początki były Potem mnie to tylko rozśmieszało Do dziś Ale spoko, będzie filmik, w którym będę żywsza, ewentualnie będzie coś, co spowoduje podskok na krzesełkach u widzów ![]() Dobrej Nocki ---------- Dopisano o 23:46 ---------- Poprzedni post napisano o 23:45 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:46 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:48 ---------- Poprzedni post napisano o 23:47 ---------- Cytat:
Ja Cię będę oglądać
|
||||
|
|
|
#4659 |
|
Raczkowanie
|
huh, dzięki dziewczyny ;-)
a tak na poważnie mam opory, bo boję sie, że bardzo mnie to wciągnie i zaniedbam inne sprawy bla bla bla ;-) |
|
|
|
#4660 |
|
Rozeznanie
|
koniec swiata, xbebe na wizazu
co Ty tu robisz Klopsiku? ![]() wlazlam tu na watek i przeczytalam dostlownie 50 stron i czytam i czytam i takie gorzkie żale wszedzie wiedzialam, ze nagrywajac filmiki, stajemy sie żołnierzami, ktorzy stoja pod murem i wyczekują na egzekucje, ale aż tak? zgadzam sie z wieloma waszymi opiniami, bardzo wieloma w zasadzie, wiec nie potepiam. Nie jestem od tego ehh tylko.. kurczaki! jak nawet ktos ma krzywy i duzy nos, za duzy dekolt czy żółte zęby, to mozna to napisac jakos delikatniej Nagrywanie filmikow daje kazdej dziewczynie duzo radosci, cieszy sie, ze to co mowi zdobywa uznanie u innych osob, a tu ciach- jakies osobiste flustracje sa wylewane wszem i wobec. Taka czy inna dziewuszka wchodzi na taki wątek czyta i może jej się zrobic przyyyykro. Świat jest taki zły brudny i poplamiony, po co wkładać tą łyżkę dziegciu w beczkę miodu? Demokracja, wolność wypowiedzi, okej okej, ale tylko troszkę szacunku do innych ludzi Proszę na mnie nie krzyczeć, bo ja mam misję naprawiania świata wkoło mnie (hmm nie wiem czemu nie spie o 4 nad ranem, tylko tu gmeram )ahhh dla mnie zwyciezczynia konkursu miss YT jest zdecydowanie Gosienka, czyli cremedelacreme28
Edytowane przez chlorofilek Czas edycji: 2010-12-28 o 04:50 |
|
|
|
#4661 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4662 |
|
Wtajemniczenie
|
no jakies 1,5 mca bedzie...ogolnie to wcisneła mi go pani w sephorze, to jest tonik dla skory suchej/bardzo suchej a jak tylko przyszłam do domu i otworzyła to 1sze rozczarowanie, ze tyle tam alkoholu...no wiadomo, w przypadku skóry suchej tyle alkoholu=jeszcze wieksze przesuszenie....uzywam nadal no bo wydałam troche kasy na niego i szkoda mi wyrzucic, ale ponownie nie kupie
własnie jak znacie jakis dobry tonik złuszczający to poleccie prosze...ten clinique niby tez złuszczajacy ale nie zauwazylam tego, myslałam ze moze chociaz minimalnie oczysci pory i zmniejszy ilosc zaskórników ale gdzie tam.... |
|
|
|
#4663 |
|
Zakorzenienie
|
Michelle wrzuciła filmik z makijażem sylwestrowym
http://www.youtube.com/watch?v=ZB8nV453mTcaaaaa i polecam nowy filmik JLovesMac1 na ostudzenie emocji http://www.youtube.com/watch?v=M4W84A4Dlvg&feature=sub
Edytowane przez ewwwa Czas edycji: 2010-12-28 o 08:34 |
|
|
|
#4664 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Do tej pory walcze ze swoja cera po przebojach z tym tonikiem. ---------- Dopisano o 01:19 ---------- Poprzedni post napisano o 01:18 ---------- Cytat:
|
|
|
#4665 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() hallo słońce ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#4666 | |
|
Zakorzenienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=i75gkn3Td9Y następna narzekająca na 'zły wizaż'
![]() Wiecie gdzie w Polsce i za ile mozna kupić ta muslinową ściereczke?(czy jakoś tak) ![]() ---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ---------- Cytat:
Mi się wydaje, że obojętnie w jaki sposób skrytykuje się czyjś wygląd to i tak krytykowana osoba przejmie się tak samo.. (oczywiście nie mówię tutaj o chamskich wyzwiskach tylko stwierdzeniu faktu typu- żółte zeby, duży nos.. )
|
|
|
#4668 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co więcej - kiedy ojciec żartuje, że kochanego ciała nigdy za wiele, to ona traktuje to jako usprawiedliwienie swojej wagi, swojego obżarstwa i znów ten sam schemat. kiedy natomiast usłyszała, że bardzo ostatnio przytyła (od koleżanki), to nagle koło sie przerwało, a mama wzięła sie za siebie i straciła pięknie 10 kg.
|
|
|
#4669 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale to nie jest już osób krytykujących zmartwienie, tylko krytykowanych ![]() A jesli się chce pokazywac szerszej publiczności tzreba być gotowym na różne komenatrze. Nie mówie o tym jak powinno być, tylko jak jest. Niestety jesli ktoś dobiera sobie te komentarze za bardzo do głowy to się nie nadaje i tyle. PS. Gratulacje dla mamy! ![]() ---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ---------- A co do makijazu Michelle P w końcu zmalowała coś co nie odstrasza niestarannością, bo to co pokazywała w ostatnich filmikach to się włos na głowie jezył
|
|
|
#4670 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
osobiście uważam, że o ile chamskie, czy zwyczajnie głupie komentarze (takie prezentowała ostatnio nissiax) należy zignorować, o tyle można wycągnąć coś dobrego z krytyki sensu stricto. jeśli publika mowi, ze mam zbyt żółte zęby do czerwonej pomadki, to dlaczego mam nie wybielić zębów albo zrezygnować z czerwieni? trzeba starać sie szukać dobrych stron ![]() Cytat:
|
|
|
#4671 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4672 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Niestety w polsce nie orientuję się ale wiem że można z UK zamówić taką ściereczkę muślinową,w firmie LIZ EARLE. kosztuje 3.50 funta. ---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ---------- i czy do kreacji bedzie pasować
|
|
|
|
|
#4673 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Swoją drogą kojarzycie może kogoś z youtube kto zrobił makijaz z czerwoną kreską? ![]() Może być też czarna i nad czarną czerwona...Bo mam pomysł na makijaz sylwestrowy ale nie bardzo wiem jak się do tego zabrać
|
|
|
#4674 |
|
Zakorzenienie
|
Aż obejrzę jak TheBreathOfFershAir psioczą na wizaż :P 16 minut tre te te re tre
---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ---------- ja tam myślę że trafnie podsumowała ale nie wiem w którym miejscu jej się oberwało
|
|
|
|
#4675 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=aktaga13;24023705]zgadzam sie w 100%
osobiście uważam, że o ile chamskie, czy zwyczajnie głupie komentarze (takie prezentowała ostatnio nissiax) należy zignorować, o tyle można wycągnąć coś dobrego z krytyki sensu stricto. jeśli publika mowi, ze mam zbyt żółte zęby do czerwonej pomadki, to dlaczego mam nie wybielić zębów albo zrezygnować z czerwieni? trzeba starać sie szukać dobrych stron ![]() Tym bardziej ze jedna z YT bowiczek miała takie zęby, ale użyła pasków i teraz ma sliczne bielutkie. Ciężko nie zwrócić uwagi na to np. u wspomnianej juz Miniowej czy jakoś tak. To że napiszemy duży nos nie znaczy że nos sie przez to zmniejszy, taka rzeczywistość ( mówię jako właścicielka takiego nochala
|
|
|
|
#4676 |
|
Zakorzenienie
|
Od sytuacji z agabil wolę nic w deseń tuszy czy zębów nie komentować. Może to faktycznie nie moja sprawa.
|
|
|
|
#4677 |
|
Rozeznanie
|
krytyka jest ok, ale nie taka, która ma za zadanie tylko komuś dopiec, zrobić na złość, z zazdrości, z nudów z czegokolwiek.
Apele o konstruktywną krytykę rozumiem, gdyż jest to logiczne. Za żółte zęby do czerwonej szminki? wystarczy napisać, że ten kolor komuś nie pasuje, że nie współgra z kolorem zębów czy coś w tym stylu ![]() ALE! zawsze musi się znaleźć jakaś żmijka, która ma kompleks białych zębów i widzi świat cały na żółto dla niektórych nawet śnieżnobiałe zęby JlovesMac1 będą śniegiem, a i owszem, tylko takim, który nabrał koloru po porannym spacerku z pieskiem oj sama nie wiem, ja po prostu nie chcę sprawiać nikomu przykrości swoimi osądami. Jeśli nie podoba mi się np. bluzka mojej koleżanki, która jest cała w skowronkach bo dopiero co ją kupiła i jest w nią wpatrzona jak w obrazek, to mówię jej po prostu, że nie jest ona w moim stylu, ale skoro jej się podoba to ok, bo to ona ma się w tym dobrze czuć a nie ja. Warto po prostu czasem pomyśleć, co powiedziałoby się do takiej osoby prosto w twarz, gdybyście rozmawiały w 4 oczy. Ahhh chyba po świętach mam taki nastój wszechogarniającej miłości i dobroci chociaż, ja tam tak zawsze
|
|
|
|
#4678 |
|
Zadomowienie
|
A ja mysle ze jesli ktoś ma zolte zeby to warto tej osobie to powiedzieć...czasami osoby nie zdają sobie z t ego sprawy,a jest to cos co da sie zmienić.....
|
|
|
|
#4679 |
|
Zakorzenienie
|
A ja komentuję teraz The Breath... - gada jak kataryna
przypomina mi w tym moją psiapsiółę Czyli o zębach nic nie można pisać ------ bo ktoś tu przeczyta i się obrazi. No właśnie subtelna różnica pomiedzy " masz żółte zęby" a " odcień szminki podkreśla niefajnie kolor zębów" Edytowane przez żurawinka Czas edycji: 2010-12-28 o 14:42 |
|
|
|
#4680 |
|
Crazy turtle lady
|
Ja tak nie krytykuje czyjegoś np. dużego nosa, odstających uszu, krzywych zębów itp., bo wiem że ktoś raczej nie ma na to wpływu (albo kasy na aparat na zęby etc) i co da mój komentarz ? Nic.
Jakoś nie szukam takich cech i skupiam się na tym co mnie interesuje,makijaż czy co tam. Jedna z wizażanek opisała mi sytuacje, gdzie jedna dziewczyna pod każdym,każdym nakręconym filmikiem jej pisała "jeny,ale ty brzydka jesteś bez makijażu...wiesz,lubie cie oglądać, ale bez makijażu to nie mogę na ciebie patrzeć" -oczywiście tak mniej-więcej to brzmiało. I co ? Wizażanka ja zablokowała - całkiem słusznie wg mnie, bo sorry...gdzie tu konstruktywna krytyka ? Chyba najlepiej widać, jak makijaż może nas upiększyć skoro mam punkt odniesienia...ale to wyłącznie moje zdanie. I poco pierdyliard razy pisać komuś to samo...? Chyba żeby sie podbudować,albo zając sobie czas ... Żurawinko, różnica a propo zębów jest znaczna, ja bym wolała napisać subtelniejsza krytykę. Bo nad kolorem zębów można popracować ...
Edytowane przez Ishikawa Czas edycji: 2010-12-28 o 14:46 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:03.

obejrzałam Twoj filmik o toniku clinique, nie wiedzialam ze to takie dziadostwo jest! teraz boje sie uzywac mojego, chociaz mam ten nr 1 a nie 2...ale mój tez capi strasznie alkoholem

Od razu dostało 
wiedzialam, ze nagrywajac filmiki, stajemy sie żołnierzami, ktorzy stoja pod murem i wyczekują na egzekucje, ale aż tak? zgadzam sie z wieloma waszymi opiniami, bardzo wieloma w zasadzie, wiec nie potepiam. Nie jestem od tego
Nagrywanie filmikow daje kazdej dziewczynie duzo radosci, cieszy sie, ze to co mowi zdobywa uznanie u innych osob, a tu ciach- jakies osobiste flustracje sa wylewane wszem i wobec. Taka czy inna dziewuszka wchodzi na taki wątek czyta i może jej się zrobic przyyyykro.