|
|
#331 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 876
|
Dot.: Dla przysz³ych, obecnych i przesz³ych Kursantek- cz. IV
Dzien dobry,
a gdzie s± wszyscy. przecie¿ ju¿ po 6 ![]() Moja wada wczoraj zmusi³a mnie do szukania okularów - zapomnialam gdzie zostawilam i nie moglam znale¼æ. Mia³am dzi¶ jechaæ do pracy autkiem. Ale sobie odpuszczê
|
#332 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 376
|
ja jestem bez wady (wzroku oczywi¶cie heheh)
|
#333 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 733
|
ja
![]() ---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ---------- choróbsko mnie wziê³o pe³n± par± bu
|
|
|
|
#334 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 829
|
Ciekawe kiedy przestana, jezeli w ogole przestana nas meczyc sny o egzaminach. mnie sie dzisiaj snil moj word, ze kolezanka tam zdawala chociaz ona w rzeczywistosci zdawala w skierniewicach a nie w sieradzu. I jak zaczeli wyczytywac osoby, to zbiegla na plac cala masa ludzi a ja sobie mysle no tez pojde na plac zobacze jak Monika zdaje, we snie miala na imie Ola nie wiem czemu. No i jak sie znalazlam na dworzu to nikogo nie bylo, wiosna byla, cieplo i tak stalam na tym parkingu i wspominalam moj egzamin ze moj maz na mnie czekal itd. Ale sny, no nie powiem
|
|
|
|
#335 | |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 271
|
Cytat:
Bardzo lubi³am komentarze: "No i o czym zapomnia³a¶?" I potem pó³ skrzy¿owania my¶lê co I. mia³ na my¶li... i ol¶nienie "a! jedynka!" ![]() Kursantki maj± coraz wiêcej wspólnego ![]() Zdrowiej, zdrowiej, nie daj siê jakiemu¶ choróbsku. No w³a¶nie? |
|
|
|
|
#336 |
|
Zakorzenienie
|
ma³a zmiana - sny o egz, wordach, jazdach trzeba pokochac. Maj± swój urok. szczególnie po skoñczonym kursie
Eroll, ja zapomina³am o kierunkowskazach. Albo celowo nie u¿ywa³am, bo przecie¿ nikt nie jecha³ to komu mam mrugac?? princeseczka - do zrowia wracaj Umrê tu z nudów...
|
#337 |
|
Zakorzenienie
|
dzieñ dobry
a mnie siê ostatnio nic nie ¶ni, zwi±zanego z eLkami
|
|
#338 |
|
Wtajemniczenie
|
Co to za wirus tu panuje? Dziewczyny nie chorujcie.
Sny z eLkami s± fajne. Czasami uci±¿liwe, ale fajne. Tym bardziej, ¿e wcze¶niej nie miewa³am ¿adnych snów. Sylwia, obstawiam ¿e bêdê mia³a egzamin jako¶ w terminie bliskim Twojego egzaminu
|
|
|
|
#339 |
|
Zakorzenienie
|
a to dzisiaj mia³a¶ siê dowiedziec o terminie c'nie?
|
|
#340 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak, tak. Bêdê pó¼niej dzwoniæ
![]() Niech kto¶ napisze jak±¶ relacjê z jazd, czy co¶. Brakuje mi eLki ;p |
|
|
|
#341 |
|
Rozeznanie
|
Cos dostalyscie od Miko³aja?
|
|
|
|
#342 |
|
Zakorzenienie
|
nie pochwali³am Wam siê
mój I. odpisa³ mi na sms tak¿e mi z³o¿y³ ¿yczonka i siê bardzo cieszy, ¿e pamiêta³am o nim i trzyma za mnie kciuki...i ¿e mam mu napisac czy zda³am
|
|
#343 |
|
Zakorzenienie
|
Ja to moge nawet trochê pochorowaæ. Plany sylwestrowe szlak trafi³ - chocia¿ nie by³oby mi zal.
Od Miko³aja to co najlepsze - herbatki, herbatki, herbatki i jeszcze cos mi³ego. Jak mnie korci zadzw do instr... Bardzo, bardzo. a na sms nie odpisa³.
|
#344 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 642
|
co do snów, to nie pamiêtam, czy opowiada³am... ¦ni³ mi siê egzamin, egzaminator buc, jecha³am sobie prawid³owo, egzaminator zacz±³ mi krêciæ kierownic± tak, ¿e jecha³am zygzakiem ;P I powiedzia³, ¿e nie zda³am...
![]() i przepraszam za sprzedanie choroby na tym w±tku :P U mnie ju¿ stopniowo sytuacja siê poprawia, lecz dalej mam wra¿enie szk³a ko³o migda³ków... I to promieniowanie bólu do ucha, nie jest to fajne uczucie
Edytowane przez Haylee Czas edycji: 2010-12-28 o 12:23 |
|
|
|
#345 |
|
Zakorzenienie
|
ja od Gwiazdora dosta³am masê ciuchów
![]() jomic: na co Ty kobieto czekasz?! zadzwon ja siê stresowa³am, ¿e mój I. se co¶ pomy¶li, ¿e jaka¶ napalona jestem albo co¶, a tu proszê ucieszy³ siê
![]() Edytowane przez sylwiszon757 Czas edycji: 2010-12-28 o 12:26 |
|
|
|
#346 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 240
|
Cytat:
[QUOTE=Eroll;] Nigdy nie mia³am tak, ¿e na jakiej¶ je¼dzie ca³y czas by by³o "¼le, okropnie i beznadziejnie". Zdarza³o mu siê powiedzieæ, ¿e zrobi³am co¶ kompletnie dziwnego, ale na ka¿dej je¼dzie by³y tak¿e s³owa "o, super", "tak powinna¶ w³a¶nie je¼dziæ", "fajnie to sobie wymy¶li³a¶". Bardzo lubi³am komentarze: "No i o czym zapomnia³a¶?" I potem pó³ skrzy¿owania my¶lê co I. mia³ na my¶li... i ol¶nienie "a! jedynka!" ![]() No w³a¶nie ja nie wiem dlaczego mnie siê tak strasznie czepia ...chyba siê z nim za bardzo nie polubi³am ....ale nie od tego jest ,¿e ma mnie lubiæ czy nie lubiæ tylko ¿eby mnie nauczyæ. |
|
|
|
|
#347 |
|
Zakorzenienie
|
sylwiszon, ale mnie korci ,zeby poje¼dzic. A nieodpisanie jako¶ mnie nie zdziwi³o. I ubranka w paczce te¿ by³y
Trinu08 - to dopiero 1/3 za Tob±. Nosek do góry. Wiesz, ze to wszystko tak ca³kiem ¶wiadomie (albo w³asnie intuicyjnie) ogarnia siê dopiero ko³o 25h. Wtedy mo¿na cieszyæ siê jazd±. Ja bym dopiero wtedy mówi³a o b³edach, teraz to dopiero nabieranie wprawy. Te kursy zdecydowanie powinny mieæ przynajmniej 40h. A jakie b³êdy siê robi jako kierowca... jak nic umrê z nudów
Edytowane przez jomic Czas edycji: 2010-12-28 o 13:01 |
|
|
|
#348 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jomic, czemu nie odpisanie Ciê nie zdziwi³o? I. nie chcia³ ¿yczyæ swojej ulubionej kursantce weso³ych ¶wi±t? Edytowane przez Eroll Czas edycji: 2010-12-28 o 13:07 |
|
|
|
|
#349 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 400
|
Witam w 4 czê¶ci dopiero teraz, ale nie by³o mnie w domu. Muszê nadrobiæ te kilka stron.
Wci±¿ czekam na swoje prawko, a tam nic siê nie dzieje .Przyznam siê, ¿e zaliczy³am ju¿ 3 nielegalne jeszcze jazdy, 3 ró¿nymi samochodami. Pierwsza by³a kosmiczna- silnik chodzi³ tak cicho i dziwnie, ¿e nie wiedzia³am kiedy zmieniaæ biegi, to te¿ jechali¶my jak jechali¶my . 2 pozosta³e- cudo! Szykuj± siê tu jakie¶ egzaminy w najbli¿szym czasie? Jestem kompletnie do ty³u ![]() Jakie¶ plany Sylwestrowe? |
|
|
|
#350 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 564
|
Co do elkowych snów, to ja mia³am dzi¶ sen egzaminacyjny.
¦ni³o mi siê, ¿e zmienili przepisy egzaminów i ¿e oprócz pokazywania tego co pod mask± trzeba by³o wykonaæ jakie¶ zadanie praktyczne. I uwaga: musia³am wymieniæ akumlator Przynajmniej teraz ju¿ nic mnie nie zaskoczy na egzaminie
|
|
|
|
#351 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 424
|
Martolek zobacz jak± datê egzaminu wpisa³a¶ nancy na pierwszej stronie
A ja tam nigdy elkowych snów nie mia³am |
|
|
|
#352 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 240
|
[QUOTE=jomic;24022502]Trinu08 - to dopiero 1/3 za Tob±. Nosek do góry. Wiesz, ze to wszystko tak ca³kiem ¶wiadomie (albo w³asnie intuicyjnie) ogarnia siê dopiero ko³o 25h. Wtedy mo¿na cieszyæ siê jazd±. Ja bym dopiero wtedy mówi³a o b³edach, teraz to dopiero nabieranie wprawy. Te kursy zdecydowanie powinny mieæ przynajmniej 40h.
A jakie b³êdy siê robi jako kierowca... jak nic umrê z nudów[/QUOTE Dziêki za pocieszenie Jomic i Eroll mam nadziejê ,¿e po 25 h nast±pi prze³om i zgadzam siê z tym ,¿e kurs powinien trwaæ 40 h ...conajmniej ...jedni szybciej ³api± inni trochê pó¼niej ja chyba siê zaliczam do tej drugiej grupy hehe
|
|
|
|
#353 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. zwyczajnie mnie nie zdziwi³o. Cytat:
Mój sen egz przerwa³ siê nim pozna³am wynik, ale pad³o "znowu pani skrêci³a zamiast zawróciæ" czy jakio¶ tak. chyba to ZNOWu nie werózylo dobrze ---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ---------- Cytat:
Cytat:
I nie masz za co dziêkowac. cholera, szefowa przyszla... a podobno ma urlop
|
|
#354 | |||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 16 947
|
Cytat:
mój nic nie powiedzia³, sama siê zatrzyma³am tam gdzie uzna³am to za stosowne ;P Cytat:
no kto dzisiaj je¼dzi³? :P Cytat:
![]() ja jeszcze przyjemno¶ci nie mia³am niczego robiæ czy to z ko³ami czy pod mask±
|
|
|
#355 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 455
|
Ja je¼dzi³am
![]() Ja dzisiaj mia³am jazdê, ko³o 11.30, na Wroc³aw. Najpierw jak sie obudzi³am my¶lê "kurde, tylko nie to!! Niech ten ¶nieg ju¿ nie pada!" Ale jak mnie tato podwóz³ pod biuro to nie pada³o ju¿ . Instruktor poda³ mi kluczyki "I w³±cz silnik, tylko nie pojed¼ do przodu ani do ty³u!" Okej... Wsiad³am, poustawia³am sobie, kluczyki raz przekrêci³am, muzyka siê w³±czy³a i .. czeka³am na Niego :P. "Mia³a¶ w³±czyæ silnik, a tylko raz przekrêci³a¶ kluczykiem...! Ba³a¶ siê?" ![]() No i tradycyjnie wyjazd ty³em i na Wroc³aw .We Wroc³awiu zawracanie, zmienianie pasów no i podrzucenie instruktora do sklepu, hehehe . A, jad±c w okolicach Wordu to mi facet wjecha³ prawie na pas i jak instruktor za hamulec i na klaksonZ powrotem z Wroc³awia jadê, ciêzarówka wyprzedza ja ju¿ w strachu trochê bo jecha³am ko³o 50km/h i taka tam prêdko¶æ dozwolona by³a, a przed nami z naprzeciwka jad±... No nie... delikatnie hamujê, instruktor szybko, mocno za hamulec. Na wysoko¶ci wyprzedzania i jak ju¿ zje¿dza³ na nasz pas to co¶ mu instruktor pokaza³ i klakson przyciska³
|
|
|
|
#356 |
|
Rozeznanie
|
Jakie plany sylwestrowe???? My idziemy na najlepsza imprezke jaka mozna sobie wymazyc czyli... na biala sale.
z calym stolem zastawionym pysznym jedzonkiem i wodeczka
|
|
|
|
#357 |
|
Wtajemniczenie
|
tur3cka, no i tego mi w³a¶nie brakuje. Dobra, jestem usatysfakcjonowana
![]() Mam termin, mam termin
|
|
|
|
#358 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 733
|
Cytat:
![]() chwal siê, chwal!
|
|
|
|
|
#359 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 581
|
Dziewczyny kochane
![]() Nie znacie lito¶ci? W±tek istnieje dopiero 5 dni a Wy ju¿ namacha³y¶cie ponad 300 postów... Mam mega zaleg³o¶ci! ¦wiêta, ¶wiêta i po ¶wiêtach... ode mnie w³asnie odjecha³ ostatni go¶æ ![]() Trzeba znowu zacz±æ my¶leæ o eLce ![]() Uwaga : dzisiaj mia³am pierwszy eLkowy sen... ale niestety wszystko mi siê zapomnia³o zaraz... ale eLkowy by³ na pewno![]() Ja te¿ jestem bez WADY ... wzroku oczywi¶cie ![]() Chocia¿ jako¶ nieraz znaków nie widzê ![]() Nie mam planów na sylwka... ech, jestem samotn± kobiet±... a mój W.I. nie nadaje siê na podryw Zostanê w domu... mo¿e nadrobiê lekturê Wizazu
|
#360 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Jomic moj chlop patrzy sie na zdjecie pod twoim nickiem i pyta: a co za psiak? spojrzalam sie na niego i mowie to jest kot, a on oczy to jest kot? Masakra, a tylko ja nosze okulary
Edytowane przez mala zmiana Czas edycji: 2010-12-28 o 16:33 |
|
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Auto Marianna
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:09.

¿eby byæ na bie¿±co.

.
. 2 pozosta³e- cudo! 
I niestety nie jestem w stanie odpowiedzieæ na pytanie czy powiedzia³ mi, ¿e mam siê zatrzymaæ bo by³am zbyt podniecona faktem, ¿e zrobi³am bezb³êdnie ³uk wiêc w ogóle nie kontaktowa³am