![]() |
#4021 |
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar XXI
|
![]() ![]() |
![]() |
#4023 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
I zwierzęta wyprowadzał
![]() ![]() ![]() ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4025 |
Zakorzenienie
|
![]() widzisz Łinterko co narobiłaś ![]() obiecuję tylko jogurt nat + kiełki ![]() nie tylko zapach też kocham ![]()
![]() |
#4026 |
Zakorzenienie
|
tak to można pewnie dłużej..
![]() jakby pytali skąd różnica, to najwyżej powiesz, że kochanek już nie wpada sie wykąpać ![]()
#4027 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4028 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ooooo ![]() ![]() ![]() Ty nie dziękuj, tylko leć, bo chyba ja się już nie załapałam, a co dopiero Ty ![]() Cytat:
![]() Gryx już kiedyś zgłaszał się na ochotnika do latania do nocnego ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4029 |
grozi wypollizowaniem
|
nie uwierzycie
![]() dzis ukladanie paneli-wracam do domu i co???????????? Z***ANE durnie ułozyli bez kontunuacji wzoru- majster (brat) wie ofkors ze nigdy wzor na panelach sie nie kontynuuje ![]() ![]() taaaaaaa.....spedziłam pół godziny przebrałam wsztstkie paczki paneli i udowadniłam ze sie ****a kontynuuje.... ale nie chcieli całej rozebrac ![]() ![]() ![]() bede miec pół z***ane pół dobre ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ---------- aaaa i uwaga jkaą mnie obdarzono z fochem-tak to kurde tylko w sklepie firmowym dobieraja.... ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ---------- przy tym nie mam zadnych złudzen-wiem ze fachofcy ułozyli by tak samo z***anie ![]()
#4030 | |
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4031 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Polly-aż poszłam obejrzeć swoje
![]() ![]() ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4032 |
grozi wypollizowaniem
|
![]() ![]() ale kolezanka tez usłyszała od swojej ekipy ze jakby wiedzieli ze jest arhitektem to w zyciu by nie wzięli tej fuchy
#4033 |
Zakorzenienie
|
![]() e, akurat myślałam o tym, co się robi z języczkiem... ![]() ![]() ja też - co 2 marudy, to za dużo ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-12-28 o 18:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#4035 | |||
BAN stały
|
Da się zrobić
![]() Cytat:
![]() Lecę! ![]() Akurat tego nie byłbym taki pewny, no ale niech będzie, że się posunie ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() --- Polly ![]() ![]() ![]() Lecę pranie wywiesić, i wybywam, do zobaczenia... kiedyś tam ![]() |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4036 | |
Zakorzenienie
|
ja lubię, kup, wypróbuj co Ci szkodzi
![]() Cytat:
![]() dywan se kup ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4038 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Nie mogę cytować
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4039 |
Zakorzenienie
|
stój, szalona, to wizaż muli!
![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-12-28 o 18:53 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4040 |
Zakorzenienie
|
Polly - u mnie już byś nie żyła
![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2010-12-28 o 19:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#4041 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() kumoterstwo ![]() ![]() czyli jesteśmy umówieni ![]()
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2010-12-28 o 19:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#4042 |
grozi wypollizowaniem
|
****a...musiałam wypruc sprzed kompa
![]() ![]() ![]() ale jestesmy wszyscy w****ieni ![]()
#4043 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Gryx, nie masz drogi odwrotu, zostajesz ![]() Polly ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4044 | |||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Piłę może nie ale Maczeta wchodzi w grę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() biedny Twój artystyczny duch ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4045 | ||
Zakorzenienie
|
Polly ,wiem że to nie pociecha skoro miałaś inną "wizję" ale u mnie też nie ciągnęli tak zeby wzory się zgadzały,mnie to w sumie nie przeszkadza jakoś szczególnie,bo czysto mam wreeszcie
![]() ![]()
![]() |
#4046 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() rzymski poranek rulez... wcieło reszte cytowaniea ![]() doszłam do wnioslu ze dobrze ze nie kazalam rozebrac całej podłogi-bo i tak by sie nie dało jej ułozyc idealnie bo odkryty algorytm na powtarzalnośc panela jest taki: w kazdej paczce jest 6 paneli-każdy inny-ciągłu wzór uzyskuje sie poprzez ułozenie w rzedzie takich samych paneli-czyli całą podłoge da sie ułozyc idealnie tylko wtedy gdy ilośc paczek odpowiada potrzebnej ilości paneli w rzędzie, a u nas paczek jest 6 a paneli w rzedzie 4...a potzrebnych rzedów 10....z 6 paczek mozna uzyskac 6 rzedów po 4 takie same panele (a wiec kontynuujących sie) i 4 rzedy jak sie uda........ wiem ze nikt nic z tego nie kapuje ![]() ![]() madzik-ale czemu ja bym nie żyła? to nie ja zroiłam cos źle ![]() co do paneli ciag dalszy wywodu-przypuszczam ze sa takie panele (te co wygladają jak cała deska) w których są tylko 2 rodzaje paneli...i kontynuowanie sie wzoru jest łatwo uzyskac...albo moze jest tylko 1 rodzaj samokontynuujący sie? ![]()
![]() |
#4047 |
Zakorzenienie
|
Polly, ale może są też dobre strony tego że nie układali paneli tak żeby wzorki się zgadzały, bo będzie wyglądać bardziej naturalnie - drewno nie ma regularnych wzorków, hmm?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4048 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
bo wiesz...tak teraz widze ze to trudne jest zrobic te kontunuacje..przynajmniej na tych konkretnych moich panelach-w sumie kto by wpadł na pomysł za nalezy układać kolejno nie jak leci z paczki tyko po 1 panelu z kazdej paczki? ja jestem straszna wiem.....i czasem sie nie hamuje....do gościa z oknoplusa tez wypaliłam-ale dlaczego macie w tych oknach takie obleśne klamki? ![]() a do gościa w sklepei kamieniarskim zapytałam po obejsciu całego przybytku-a jakies ładne parapety to w którym miejscu macie bo nie widzę? ![]() ![]()
![]() |
#4049 |
Zakorzenienie
|
Polly, wyluuuuzuuuuj
![]() Radzę to ja - a jestem, jak wiadomo, za***iście wyluzowanym kwiatem, na *******onej tafli jeziora ![]() Siem bojem, że na zawał padniesz, przez ten remont ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#4050 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ale to są panele w klepke a'la posadzka przemysłowa...i własnie nienaturalnie wygląda jak jest nagle wzór uchlastany jak od linijki http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...ed=0CCIQ9QEwAQ o własnie-na tej próbce są ułozone kijowo ![]() ---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ---------- madzik-juz raczej nie padne...gupawki dostałam ![]() ![]() skarbiatko-a ty masz lateks czy akryl bo niepamietam?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:09.