Nasze mamusie to MĄDRE babeczki, jednak nie damy im przejąć pałeczki - III/ IV 2010r. - Strona 132 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-12-28, 19:50   #3931
yoonka
Rozeznanie

Dot.: Nasze mamusie to MĄDRE babeczki, jednak nie damy im przejąć pałeczki - III/ IV

kurrrrrrrrrrrrrrrr juz 3 raz ja usypialam i po 10 minutach sie budzi. co jest do cholery?!?!?!?! kiedy ja mam odpoczac
Stary 2010-12-28, 19:59   #3932
P0P70
Zakorzenienie

Dot.: Nasze mamusie to MĄDRE babeczki, jednak nie damy im przejąć pałeczki - III/ IV

Yoonka - ja tam nie narzekam. Ostatnio to ciągle odpoczywam. śpię po 10 godzin. Sniadanie do łóżka, obiad i kolacje też podają. Ogólnie nic nie robię nuuudy.

P0P70 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-28, 20:01   #3933
yoonka
Rozeznanie

nie pomaga mi to
Stary 2010-12-28, 20:04   #3934
P0P70
Zakorzenienie

Wiem. Ale ja naprawdę się nudzę i nic mi się już nie chce.

Stary 2010-12-28, 20:05   #3935
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

jeju no obejrzalam tylko kawałek przestalam jak ten chłopiec wziął kotka za szyje i o ścianę. Kubeł szmata jak to mój tz mówi jak chce przeklnąć, ten napis na początku taki z żarcikiem że "chciałbym napisać że żaden kot nie ucierpial ale, no właśnie tylko chciałbym :P"Ten chlopczyk wygląda na 3-4 lata, i jaki sygnał dostał od opiekunów Powinni złapac ich, a dzieciaka wyslać do psychologa niech go wyprostuje.Po co ja w to wchodzilam

Dobra zmiana tematu. -16 na termometrze a ja w czwartek biegnę 2,5 km , to raczej się nie rozgrzeje nawet porządnie A na jutro Eryk zaplanował piknik w lesie. Tłumaczylam mu chyba przez godzinę że kanapek nam się nie będzie chciało jeść w takie zimno, no i stanelo na tym że idziemy do parku kaczki nakarmić, więc ktos bedzie piknikował

"Życie trzeba przeżyć tak żeby wstyd było opowiadać, ale przyjemnie wspominać"
pl_madzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-28, 20:05   #3936
aneczkkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez yoonka Pokaż wiadomość
kurrrrrrrrrrrrrrrr juz 3 raz ja usypialam i po 10 minutach sie budzi. co jest do cholery?!?!?!?! kiedy ja mam odpoczac
moj to samo mam dosc
20-12-14 10 tc
aneczkkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-28, 20:06   #3937
yoonka
Rozeznanie

pograj w sudoku
Stary 2010-12-28, 20:10   #3938
P0P70
Zakorzenienie

Yoonka - bardzo śmieszne. Do dziś pamiętam Twojego żółwia.

Stary 2010-12-28, 20:16   #3939
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

Cytat:
Napisane przez P0P70 Pokaż wiadomość
Wiem. Ale ja naprawdę się nudzę i nic mi się już nie chce.
No Ty kobieto to umiesz człowieka pocieszyćMi dzieciaki poszły spać(jak narazie) tz na fuszce, a ja mam chwile relaksu i zaraz zapierdzielam po szmatkę i postaram się ogarnąć to co teraz w moim domu można zastać, normalnie uwielbiam ferie, dwójkę dzieci, i temperatury za oknem takie że siedzą w domu i balaganią.I jakbym sobie nogę zlamala to by to i tak niczego nie zmieniło
Ale jedno mam lepiejsexu ile dusza zapragnieoczywiś cie jak tz wróci.

---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ----------

a mój erwinek usypia bez problemów. Ale zmienilam plan dnia. Zawsze byla kolacja, i później kąpiel, no i zauważylam że po kąpieli 2-3 godzin takie ADHD nie usiedzi chwili.
Teraz najpierw kąpiel potem kaszka, i siedzi u mamy lub taty na kolanach oglądając 5 min reklam które uwielbia, i jest tak padnięty, że w łóżeczku się już nie podnosi, tylko w ciągu minuty śpi. I a kysz nie zazdrościć bo się popsuje

"Życie trzeba przeżyć tak żeby wstyd było opowiadać, ale przyjemnie wspominać"
pl_madzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-28, 20:16   #3940
Mysia1234
Raczkowanie

GG do Mysia1234

Filmu nie oglądam nie mam odwagi...
Dziewczyny a kiedy najlepiej wykastrowac kocura żeby uniknąc siusiania po kontach
?
Wikula śpi, od 40 min, zjadła 250 ml mleka, w szoku jestem ale mam nadzieję że nie obudzi się jak ja pójdę spac. Ona ma jakiś radar jak tylko zamykam oczy ona się budzi
Pop a Ty to sobie grabisz

Razem od 18.03.2005
Zaręczyny 29.07.2009
Ślubowaliśmy 12.02.2011
Mysia1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-28, 20:19   #3941
ania p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anakazar Pokaż wiadomość
A ja byłam pewna,że esprio ma te atesty

Moja 7 letnia siostra dalej jezdzi w tym 0-25,bo ona waży jakieś 19 kg

A my Sylwestra też spedzamy w domu,ja pewnie nawet do północy nie dociągne(sen dla mnie ważniejszy)zresztą dla mnie koniec roku to dzień jak codzień.Tżtowi może pozwolę pójść do kumpli na trochę(niech ma chłopak coś z życia)-zależy czy pójdę kimać czy nie
espiro nie ma testów adaca np . bo to niemieckie testy a fotelik nie jest tam sprzedawany .
U nas ma tylko atesty dopuszczajace go do uzytku i opnie CZD chyba .

Cytat:
Ja ma Esprio Optima. Na razie jeszcze jeździ tyłem. Oglądaliśmy różne foteliki w sklepie. My dużo jeździmy i dla mnie bezpieczeństwo i wygoda były ważne. Fotelik ten ma atesty ale nie ma testów zderzeniowych ale to świadczy tylko o tym ze nie brał udziału w testach a nie o tym że jest niebezpieczny. Tylko zapięcie mnie denerwuje.

---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ----------

Megi - ja to tak pod Ciebie napisałam ze Dyzio to NASZ!!!. No ale Igorek to fajny kupel będzie więc też może być troszeczkę i WASZ
Dla mnie też ten fotelik jest super . Poza tym mam mega bezpieczne auto . a to dla mnie ważniejsze niż fotelik z 5 gwiazdkami

Cytat:
Napisane przez libra777 Pokaż wiadomość
Dzień dobry
My mamy tez Espiro Optima i jak dla mnie rewelacja , i dla Mika tez bo po 3 minutach śpi i nigdy nie płacze w nim , uważam że jest mega wygodny.
A co do bezpieczeństwa to myslę ze on jest tak samo bezpieczny jak te z testami tylko ,że jakby je miał to nie kosztowałby 400 tylko jeszcze raz tyle.
Po za tym oglądałam kiedyś filmiki ( nie wiem po co) że dzieci w maxi cosi nie przeżywały

jak dla mnie to mama

Basia śliczna jak zwykle ,szopka też ładna ale wolę nasze krakowskie

Kazdy fotelik jest kiepawy jak ktoś ma np tico czy inne ,małe pudełko

Cytat:
Napisane przez tylkooliwka Pokaż wiadomość
Aneczka Maciuś był śliczny,Daniel to dopiero była paskuda mała,jak się urodził i tż wziął go na ręce to zapytał się sie pielęgniarki czy to normalne że dzieci mają taką długą głowę

Gmyrelka zdrówka dla Marcelka tyle rzeczy na raz-szok
skąd się bierze zapalenie spojówek?
ciekawe czy Oli Dusiaki juz przeszło?

Ja mam Optime i od początku jeździ przodem,teraz zastanawiam się czy tej wkładki nie wyjąć bo trochę mu tam niewygodnie w kombinezonie.

Piszecie o łobuzowaniu maluchów,potrzebuje mądrej rady
jak się zachowywać jak dziecko zaczyna histeryzować???
jak coś chce a mu nie pozwolę,to się tak rzuca,rękoma i nogami na siedząco i płacze.
Straram się go zainteresować wtedy czymś innym i nie ulegam,nie daje mu tego o co płacze,ale jak robić żeby go tego oduczyć bo co raz częściej się to zdarza.

Mnie wczoraj tak uchlał,że az mi się ciepło zrobiło.Jak mu myje ząbki tą silikonową szczoteczką,uciekam paluchem jak mogę ale i tak mnie czasami złapie
Musisz olewać wiem że cięzkie ale nie ma innej metody . zostaw raz czy drugi niech się wywrzeszczy jeśli nie daje nic odwrócenie uwagi . szymek wył tak kilka razy po pół godz . ale nie wymusza już od bardzo dawna .

Cytat:
Madzia - jak ma ponad rok to chyba znaczy teren. Zdecydowanie można wykastrować bo w domu nie wytrzymacie

---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ----------

Dusiaka - ja myślę że nie ma cudownego sposobu na ząbkowanie. Dodatkowo każde dziecko inaczej jej przechodzi. Mu stosujemy Camile ale też nie zawsze bo nie chcemy jej faszerować lekarstwami. Jak juz bardzo źle to nurofem dajemy. JEszcze parę miesięcy i będzie po wszystkim. Słyszałam że najgorsze są trójki.

Czwórki i piątki bo to wielkie zęby ale to juz starsze dzieciaki maja to bardziej wiadomo o co im chodzi i łatwiej sobie z tym bólem radza zajęte bieganiem

---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ----------

Darusia - a jeżeli chodzi o te bliźniaki to myślę że takich jest więcej tylko badań się nie robi. Często kobieta ma 2 lub więcej partnerów. No i bardzo często tatusiowie wychowują nie swoje dzieci. A ich dzieci wychowują inni . Np. mój TZ też nie wychowuje własnego (być może ) dziecka.
he he świnia

ten dzieciak z tym kotem to jakas makabra - nie powiem nawet co bym zrobiła temu kto to kręcił bo bana bym dostała

Ja dziś zakupowo . obkupiłam dziecie w zarze - tym razem nic Oli nie kupiłam ale Szymkowi sporo spodni dresowych i bluzek bo tego mi troszkę brakowało . i sobie kupiłam tunike , spodnie i bluzke . od razu humor lepszy . fajne przecenki sa mozna poszaleć no i ludzi całkiem sporo w sklepach

---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ----------

Cytat:
Napisane przez pl_madzia Pokaż wiadomość
No Ty kobieto to umiesz człowieka pocieszyćMi dzieciaki poszły spać(jak narazie) tz na fuszce, a ja mam chwile relaksu i zaraz zapierdzielam po szmatkę i postaram się ogarnąć to co teraz w moim domu można zastać, normalnie uwielbiam ferie, dwójkę dzieci, i temperatury za oknem takie że siedzą w domu i balaganią.I jakbym sobie nogę zlamala to by to i tak niczego nie zmieniło
Ale jedno mam lepiejsexu ile dusza zapragnieoczywiś cie jak tz wróci.

---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ----------

a mój erwinek usypia bez problemów. Ale zmienilam plan dnia. Zawsze byla kolacja, i później kąpiel, no i zauważylam że po kąpieli 2-3 godzin takie ADHD nie usiedzi chwili.
Teraz najpierw kąpiel potem kaszka, i siedzi u mamy lub taty na kolanach oglądając 5 min reklam które uwielbia, i jest tak padnięty, że w łóżeczku się już nie podnosi, tylko w ciągu minuty śpi. I a kysz nie zazdrościć bo się popsuje
Ja mam jeszcze lepiej
Kąpie , karmie zanosze do wyra i wychodze z pokoju
sama zasypia

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-12-28, 20:28   #3942
aneczkkaa
Zakorzenienie

tz ma od jutra urlop i planuje jechać do zary własnie 2 lata temu nakupowałam sobie trochę rzeczy między innymi dwa płaszcze
20-12-14 10 tc
aneczkkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-28, 20:28   #3943
P0P70
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ania p Pokaż wiadomość
Ja dziś zakupowo . obkupiłam dziecie w zarze - tym razem nic Oli nie kupiłam ale Szymkowi sporo spodni dresowych i bluzek bo tego mi troszkę brakowało . i sobie kupiłam tunike , spodnie i bluzke . od razu humor lepszy . fajne przecenki sa mozna poszaleć no i ludzi całkiem sporo w sklepach
A ja to Ciebie nie lubię. TEŻ CHCĘ NA ZAKUPY!!!!! NA PRZECENY!!!!

Edytowane przez P0P70
Czas edycji: 2010-12-28 o 20:31
Stary 2010-12-28, 20:50   #3944
libra777
Zakorzenienie

Ania to prawda nawet najlepszy fotelik nie pomoże jak auto nie jest bezpieczne , albo jak się bez zimówek jeździ.
Mojemu Mikowi właśnie wylazły 4 dwie górne i jedna dolna już właśnie pisałam że mi to sie praktycznie kłaść nie opłaca bo co godzinę wstaję
Tylkooliwka ignorowac i jeszcze raz ignorować , chyba że dziecko sobie krzywdę robi , są takie dzieci co walą głową w ścianę albo podłogę , ale jeśli to normalna histeria typu płacz ,wrzaski , kopanie nogami to ignor , to jest jedyny sposób .
To samo jesli dziecko się nauczy kląć , tylko ignor broń boże nie wolno się śmiać ani dziwić nic z tych rzeczy , u przyjaciółki syn tak klął i tylko kompletne ignorowanie pomogło.
Cytat:
Libra - z kotami jest trochę inaczej. Jeżeli jej kot znaczy teren to po wykastrowaniu przestanie na 100%. Ja też swojego wykastrowałam jak miał 1,5 roku bo w domu nie dało się już wytrzymać -wszystko oznaczył. I już było czuć na klatce schodowej. Chciałam aby choć raz w życiu seksu kociego zaznał ale nie wytrzymałam i zaprowadziłam do lekarza. Po wykastrowaniu nie było problemu ze znaczeniem terenu.
ja właśnie znam przypadek że kot po wykastrowaniu dalej lał np. na telewizor, na dvd , na dekoder chyba że to nie to samo sikanie a znaczenie.
Ja mam teraz kotkę tą przybłędę a u sąsiada 5 kotów to już czuję ten smród na wiosnęwcześniej tez miałam kotkę to mi pod drzwi lały i nic nie pomagało ani jakieś preparaty , ani psa się nie bały
Cytat:
Napisane przez aneczkkaa Pokaż wiadomość
http://www.fakt.pl/Dziecko-zneca-sie...y,91627,1.html

nawet nie obejżałam nie mam odwagi co za ludzie
nie obejrzałam , nie mogę , komentarze przeczytałam i wystarczy , mam nadzieję że policja ich namierzy co za skur.....ny, dziecko nauczone takiego zachowania przez ***n.....tych rodziców
Cytat:
może połóż się z nią to pośpicie , ja jak się z Mikiem położę to on i 2-3 godziny pośpi a sam to zazwyczaj pół

---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ----------

nikogo na pasku o tej godzinie??????

---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ----------

nie no coś mi chyba wizaz szwankuje przed chwilą nikogo nie widziałam
libra777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-28, 20:50   #3945
Darusiaaaa
Zakorzenienie

GG do Darusiaaaa Send a message via Skype™ to Darusiaaaa

olinek kima, tz tez na podlodze, bede swinia i go nie obudze bo mnie wkurzyl, niech kima na podlodze! a ja sobie zaraz wyreczko rozbiore mala odloze do lozeczka bo sie obudzila po mleku i tz ja uspil w nosidle i niech kima a nie bedzie mnie wkurzal!
A.Camus
Darusiaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-28, 20:56   #3946
P0P70
Zakorzenienie

Libra - to ile już tych ząbków macie?? Jeszcze rano było 11-ie

Stary 2010-12-28, 20:56   #3947
Darusiaaaa
Zakorzenienie

tz wkurzony ma maxa, chodzi na 5:30 o 19 do domu biegiem bo chce nakarmic mala( zawsze ja karmi wieczorem, chyba ze nie zdazy to ja to robie) uspi ja i tyle sie widza.
A.Camus
Stary 2010-12-28, 20:58   #3948
yoonka
Rozeznanie

bawi sie na macie potwor jeden. plecy mnie bola cholernie i spac mi sie chce jeszcze po wczorqajszych akcjach. siedze i rycze. jeszcze bylam opier...lic sasiadow bo sobie muzyke na full wlaczyli i juz w ogole mi ja rozbudzili. tchorze nie otworzyli nawet drzwi, a chyba bym im toske dala, niech sie z nia mecza.
Stary 2010-12-28, 21:06   #3949
mrowak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cigi Pokaż wiadomość
Korzystajac z obecnosci mrowaka, chcialam tak dodac cos;
Pisza niektore z Was o krotkich rekawkach/dlugich i mowicie; "ubralam ja dzis w body na dlugi rekaw, bluze...
Chodzi mi o to na? Przeciez jest bluzka z krotkim rekawem, body z dlugim rekawem; to wkladamy tez ciuch z dlugim rekawem;
mrowak, chyba mam racje, nie? Bo juz sama sie zastanawiam, bo wiele z Was tak pisze. A ja wspominam bo STRASZNIE mnie to razi; Acz nie chce Urazic...
masz rację- "na krótki", "na długi" to średnio poprawna polszczyzna jest-jakoś się tak tutaj nam przyjęło po prostu, ale z krótkim i z długim jest poprawnie

Cytat:
Napisane przez sara 85 Pokaż wiadomość
To wstawie jeszcze Zosie z tatą

rany julek-twój TZ to ma chociaż z 23 lata skończone?

Cytat:
Napisane przez anakazar Pokaż wiadomość
tż i moja mama i tż matka,ojciec to małej wytresowane psiaki,co Nina każe to tak jest.
córeczka znajomych ma tak wszystkich poustawianych po kątach, a jak tatuś jako jedyny się sprzeciwstawi czasem to jest ryk-radzę interweniować póki czas, ona ma już 4 lata i już nie tak łatwo ją zmienić

Cytat:
Romer vs MaxiCosi:

tez sie zastanawialam nad tymi dwoma i juz chcialam Romera, kiedy sprzedawca postanowil przymierzyc do naszego auta te foteliki i Romer sie nadaje do aut z takimi bardziej prostymi fotelami, do naszych mocniej wyprofilowanych pasowal Maxi Cosi. Romer sie bujal, mimo dobrego przymocowania. Takze proponuje przymierzac foteliki do auta, a nie dziecko do fotelika z MaxiCosi jestesmy bardzo zadowoleni.Tosia tez
U nas właśnie maxi cosi Tobi się wczoraj nijak nie chciał wpasować do auta

Cytat:
Napisane przez madziwnia Pokaż wiadomość
kot mi sie zeszczał na dywan gdzies i nie widac gdzie ciepło i sie po pokoju rozeszło.. albo zaznaczył teren.. bo ponoc ten nie był kastriowany!!!!!!!!

pomocy.. ma ponad roczdek moge mu wyciachac jajca??
możesz

anakazar, Twoja Nini śliczna
kurcze, ale my mamy tutaj naprawdę cudności śliczności na tym wątku-faceci co jeden to przystojniejszy, oczka uwodzące, a dziewczyny zalotne i do zjedzenia w całości!
mrowak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-28, 21:12   #3950
Darusiaaaa
Zakorzenienie

ogladam sprawe dla reportera!!!

jak ja bym tych lekarzy!!!!!bozeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!
dziewczynka nie przezyla, umarla pod opieka lekarzy ze szpitala w Kraśniku.
Lekarze mowili ze nic nie jest, jakas masakra!

---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ----------

siedze i wyje, 11 miesiecy dzidzia.

wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr,,,, ,,,,,,,,,,,,,, i po co ja to wlaczylam.
Jeszcze zdjecia pokazywali.....
guza mozgu miala i nie poznali lekarze mimo badan, dopiero w Lublinie , lekarze powiedzieli ze 3 dni wczesniej i by tak nie bylo;/
A.Camus
Stary 2010-12-28, 21:12   #3951
libra777
Zakorzenienie

Cytat:
Libra - to ile już tych ząbków macie?? Jeszcze rano było 11-ie
no nadal mamy 11
są jedynko górne i dolne , dwójki też góra i dół i czwórki górne i jedna czwórka na dole. to 11 razem.
Pisałam że nam wylazły czwórki bo Ania pisała że czwórki i piątki najgorsze
Stary 2010-12-28, 21:14   #3952
Darusiaaaa
Zakorzenienie

a teraz babulinka 102 lata i przez skyp-a nawija.

kur mac , az mi sie serducho trzesie, cieszcie sie ze ogladalyscie, zwyłam sie jak nie normalna!
A.Camus
Stary 2010-12-28, 21:15   #3953
ania p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aneczkkaa Pokaż wiadomość
tz ma od jutra urlop i planuje jechać do zary własnie 2 lata temu nakupowałam sobie trochę rzeczy między innymi dwa płaszcze
a masz tam u siebie bershke ( kurde jak to się pisze ) i ta całą reszte z rodziny zary ? Bo ubranie lepsze a połowe taniej ja dziś właśnie w bershka zaszalałam . spodnie kupiłam za 80 zeta , tunike za69 i bluzke za całe 30 . ceny jak z bazaru

Cytat:
A ja to Ciebie nie lubię. TEŻ CHCĘ NA ZAKUPY!!!!! NA PRZECENY!!!!
A ja i tak cie lubie i do tego jesteś podstawiona

Cytat:
Napisane przez libra777 Pokaż wiadomość
Ania to prawda nawet najlepszy fotelik nie pomoże jak auto nie jest bezpieczne , albo jak się bez zimówek jeździ.

[/COLOR]nie no coś mi chyba wizaz szwankuje przed chwilą nikogo nie widziałam
ta obowiązek powniem być z nie tylko człowiek łypie po lusterkach czy mu coś w tyłek nie jedzie
Stary 2010-12-28, 21:17   #3954
libra777
Zakorzenienie

Darusia ja też często siedzę i wyję na tym , tyle okropności jest szczególnie jak pokazują chore dzieci i pieprzonych lekarzy co nie chcą im pomóc albo coś spieprzyli i się nie przyznaja później a biedni rodzice nawet nie mają na leki labo na rehabilitację, ale czasami po sprawie dla reportera jest pomoc dla tych ludzi , właściwie zawsze.
No chyba że taki przypadek jak piszesz to już nic nie pomoże chyba że tylko sprawiedliwości i ukarania można żądać
Stary 2010-12-28, 21:18   #3955
P0P70
Zakorzenienie

Darusia - ja też to właśnie oglądałam. Lekarze twierdzili że to przez ząbki tak dziecko wymiotuje. Nikt właściwie nie przejmował się stanem dziewczynki. Nie wyobrażam sobie bólu matki.

Stary 2010-12-28, 21:20   #3956
libra777
Zakorzenienie

Ania obowiązek jest ale co z tego , żeby jeszcze wszyscy go przestrzegali , parę dni temu staliśmy na drodze bo jakiś baran z podwórka nie mógł wyjechać , na prościutkiej drodze się ślizgał i ruch zatamował a później go rzucało
Stary 2010-12-28, 21:24   #3957
Darusiaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Darusia - ja też to właśnie oglądałam. Lekarze twierdzili że to przez ząbki tak dziecko wymiotuje. Nikt właściwie nie przejmował się stanem dziewczynki. Nie wyobrażam sobie bólu matki.
ja tez nie , jakas masakra, zwylam sie ze az sie zanosilam, zwlaszcza jak zdjecia pokazywali. Ja bym ich zabila własnymi rekoma, nie patrzylabym chyba na nic.
A.Camus
Stary 2010-12-28, 21:24   #3958
P0P70
Zakorzenienie

Darusia - teraz też ryczę

Stary 2010-12-28, 21:43   #3959
Darusiaaaa
Zakorzenienie

jak ja czasami zaluje ze nie zarabiamy po 20 000 czy po 10 , jaka polityka;/ dziecko domu nie moze znalezc, jakby mnie bylo stac to jejkuuuu..... albo zebym znalazla sponsora na leczenie tego Adrianka.

Choci tak mam przed oczami ta dziewczynke i wyje..... OSTATNI RAZ OGLADALAM TEN PROGRAM!!!!!
NIGDY WIECEJ!!!!!!
Nie miesci mi sie to w glowie i jak tu ofac lekarzom? nie no po prostu juz wiem ze mam noc z glowy niepotrzebnie na te zdjecia patrzalam , juz mi sie ani spac nie chce ani nic....no masakra jakas.

Życzę temu chlopczykowi aby znalazla sie rodzina ktora go wezmie i mamie tej Wiktorii aby to s****ys*ństwo całe poszło siedzieć!!!

---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ----------

szkoda ze nie mozna wszystkim pomoc, jak to by sie chcialo.
Życie jest niesprawiedliwe,w takich wlasnie momentach wątpie......... zabiera do siebie takie malutkie istotki i takie dzieci chore sie rodza a pijaczyny i melina po 80 lat zyja , leza co drugi zakret i sie podniesc nie moga i nic im nie jest.

---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ----------

szkoda ze nie mozna wszystkim pomoc, jak to by sie chcialo.
Życie jest niesprawiedliwe,w takich wlasnie momentach wątpie......... zabiera do siebie takie malutkie istotki i takie dzieci chore sie rodza a pijaczyny i melina po 80 lat zyja , leza co drugi zakret i sie podniesc nie moga i nic im nie jest.

---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ----------

DOBRA-przepraszam. Juz nic nie piszę na ten temat.
A.Camus
Stary 2010-12-28, 21:44   #3960
sara 85
Zakorzenienie

[QUOTE=mrowak;24035522]

rany julek-twój TZ to ma chociaż z 23 lata skończone?QUOTE]

Ma i to już dawno skonczone

Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa Pokaż wiadomość
ogladam sprawe dla reportera!!!

jak ja bym tych lekarzy!!!!!bozeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!
dziewczynka nie przezyla, umarla pod opieka lekarzy ze szpitala w Kraśniku.
Lekarze mowili ze nic nie jest, jakas masakra!

---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ----------

siedze i wyje, 11 miesiecy dzidzia.

wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr,,,, ,,,,,,,,,,,,,, i po co ja to wlaczylam.
Jeszcze zdjecia pokazywali.....
guza mozgu miala i nie poznali lekarze mimo badan, dopiero w Lublinie , lekarze powiedzieli ze 3 dni wczesniej i by tak nie bylo;/
Maskara my też mieliśmy taki przypadek, że chłopiec ok 10 lat, stracił przytomność na w-f. Okazało się, że zawał miał. Zrobilo badania i lekarz, źle opisał. Zamiast lewej pólkuli, zoperowali prawą. Dziecko zmarlo. Lekarzą g...o zrobili. Rodzice zakładali sprawy nic nie pomoglo. Sąd uznał, że lekarz jest niewinny.

Cytat:
Napisane przez ania p Pokaż wiadomość
a masz tam u siebie bershke ( kurde jak to się pisze ) i ta całą reszte z rodziny zary ? Bo ubranie lepsze a połowe taniej ja dziś właśnie w bershka zaszalałam . spodnie kupiłam za 80 zeta , tunike za69 i bluzke za całe 30 . ceny jak z bazaru
Ja też sie jutro wybieram na zakupy do Łodzi. Własnie koleżanka mi mowila o tym sklepie. Wcześniej go nie było u nas.

Ninka i Maciuś śliczne dzieciaki

My mieliśmy wcześniej fotelik chicco, mała bardzo lubiła w nim jeździć. Wózek też mamy chicco i bardzo sobie chwalę.

Franio 24.07.2014 r.
sara 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości