|
|
#91 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Odchudzanie od 28.12, zapraszam! Bądźmy zgrabne do wiosny!!
Cytat:
Ja wyslalam Tobie mojego maila w prywatnej wiadomości. Również czekam na materiały odnośnie diety. Teraz bede sie uczyć. Wpadne do Was wieczorkiem. I Oliweczkaa mam nadzieje, ze bede juz miała informacje. Z góry dziękuję. Pa ![]() Miłego popołudnia Wszystkim życzę!
|
|
|
#92 |
|
Raczkowanie
|
ja zima wole pic czerwona herbatę
---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ---------- dziewczyny sprawdzcie skrzynki bo juz wysłałam diety ![]() ---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ---------- musze dodać że ja na tej diecie byłam tak najedzona,że po tygodniu jak sie zważyłam to sie zaskoczyłam, 3kg mniej! mój znajomy stosował ją przez miesiac bo musiał schudnąc do operacji przepukliny i schudł 10 kg, ale u niego to był z czego chudnąć to dlatego taki efekt.mam nadzieje że któraś sie przyłączy .ja zaczyna m od jutra wiem że jest sylwester, ale w świeta było obzarstwo to na sylwestra dieta
|
|
#93 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Link : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=401787
"Nie rezygnuj z celu tylko dlatego,że jego osiągniecie wymaga czasu,czas i tak upłynie" Edytowane przez BunnyZukino333 Czas edycji: 2010-12-29 o 14:53 |
|
|
|
|
|
#94 |
|
Raczkowanie
|
Czerwona herbatę mozna pić w dużych ilościach (5-6 filiżanek dziennie) ale tylko i wyłącznie po posilkach, w przeciwnym wypadku robi wiecej szkody niz pozytku
|
|
#95 |
|
Zadomowienie
|
Hej, mogę jeszcze się dołączyć?
![]() Na diecie jestem od zawsze, bo przeważnie kończyła się ona po kilku dniach Wazę 69kg, wzrost 169/170cm. Chcę zejść do 58kg, przy takiej wadze czułam się najlepiej Pozdrawiam wszystkie
|
|
#96 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
białko możesz łączyć A jajko jest to tłuszcz.. ze względu na żółtko. Samo białko jest zaś posiłkiem węglowodanowym ![]() Polecam Ci przestudiowanie tamtej strony ![]() Moje menu na dziś ![]() 8:00 śniadanko Kawałek żytniego pełnoziarnistego chleba z twarogiem i rzodkiewką 15:00 Obiad kawałki podsmażonej pangi + brokuł gotowany na parze 19:30 Kolacja kawałek chleba + jakiś jogurt naturalny czy coś ![]() Aaa i muszę się Wam pochwalić wkońcu poszłam na stadnine i jeździłam na mojej konince kochanej! Nagalopowałam się jak głupia. I powiem wam, że moje słońce urosło.. ładne 5 cm. : O
![]() 73...72...71...70...69 ![]() Za mną 3.7 kg pozostało (cel 1) 6.7 kg pozostało (cel 2) 4 kg łącznie zostało 10.7 kg Edytowane przez MsAguHxD Czas edycji: 2010-12-29 o 15:12 |
|
|
|
|
|
#97 |
|
Raczkowanie
|
Moja waga była łaskawa zauważyć, że jestem już grzeczna i zamiast 52,5 pokazała mi 51,8. Oczywiście to niemozliwe, żebym w ciągu jednego dnia tyle schudła, ale i tak mi motywacja wzrosła znacząco
![]() Zjadłam póki co owsiankę z jogurtem i zaraz wyprodukuję jakąś dobrą niskokaloryczną zupę ![]() Trzeba też wymyślić sobie jakąś formę ruchu, poza brzuszkami
|
|
|
#98 |
|
Rozeznanie
|
Ja jeszcez nie mam ułozonej dietki,bo dziś rano,że tak powiem dojrzałam do tego,żeby w nią znowu wejśc.
Śniadanie wsianka i jabłko2śniadanie:jorurt grecki i owoce(jablko,grejpfrut) obiad:spagetti(nie zbyt ok),ale za to makaron pelnoziarnisty,musiałam zjesc bo miałam z wczoraj. Teraz na siłownie się wybieram.Z godzine pobiegam na bieżni,potem sauna ![]() A od jutra bardziej przemślana dieta.I muszę jakąś nową formę ruchu wymyslic,bo karnet do dziś ,a na razie nie ma funduszy na nowy:/
|
|
#99 |
|
Raczkowanie
|
Mogłabym też porposić o przeszłanie na emaila tej diety?
merhaba1@interia.pl będę wdzięczna Ja dziś zjadłam 2 jogurty, pół bagietki z taką czosnkową oprawą, 2 jabłka, troszkę sałatki warzywnej, wypiłam szklankę mleka.
|
|
#100 |
|
Rozeznanie
|
O nie, jak sama nazwa wskazuje białko to białko. Ogólnie w jajku jest ok. 2% węgli.
że tak się wtrącę do tematu ![]() ps. pozdrawiam koleżankę po fachu jeździeckim
Edytowane przez Amelia_bm Czas edycji: 2010-12-29 o 16:05 |
|
|
|
|
#101 |
|
Raczkowanie
|
u mnie na obiad byl :
makaron ryzowy zamiast ryzu bo go nie mam akurat.... i to pomieszałam z przyprawami i marchewką ugotowaną ale nie tak na mieciutko i startą na tarce, do tego 3 paszteciki z miesem. Nie wiem czy to dobrze, ale paszteciki mama mi dzis przywiozła, a czułam się bardzo głodna i jakoś tak słabo, więc sobie pozwoliłam, zresztą nie były duże. Możeie sie wypowiedzieć na temat mojego obiadku.... Normalnie na pewno zjadłabym więcej ale tym razem najadłam sie, to chyba term line działa. A ten ryżyk z marchewką to wcale niezbyt mi smakowało, ale głodna byłam ze wcinałam aż uszy kłapały |
|
|
|
|
#102 |
|
Przyczajenie
|
Cel, około dwudziestu kilogramów!
Witam wszystkich bardzo serdecznie. Mam nadzieję, że mogę dołączyć. Mam 18 lat (nie wiem jaka jest średnia wieku), mam nadzieję, że nikt tu nie będzie robił z tego problemów. Uważam, że czas w końcu zrzucić "parę" zbędnych kilogramów. Nie należę do tej grupy nastolatek, które to ważą ledwie 60 kilogramów, a nadal chcą chudnąć, co to to nie. Mój przypadek jest o wiele poważniejszy, a mianowicie:
wzrost: 170 waga: 83 kg. Cel to około 20 kilogramów. Wszystko byłoby w porządku, gdyby nie "kochany" dziadziuś, który niegdyś chciał dobrze dla swojej wnuczki i dwa razy w tygodniu zabierał ją do MCdonalda. W końcu jestem dorosła, zrobię to, co będę chciała. Moje zamierzenia: 1. Pod żadnym pozorem nie mogę jeść słodyczy, szczególnie chipsów, które cholernie uwielbiam. 2. Pić dużo herbaty - czerwonej, najlepiej, zamieniając z zieloną. 3. Żadnych coli, napojów gazowanych (na które wcześniej sobie pozwalałam w dużych ilościach) - woda, tylko i wyłącznie w dodatku niegazowana. Powiedzcie, jak to jest, jeśli zdecyduję się na smakową, to co? Wolałabym smakową, bo jest smaczniejsza i przyjemniej się pije. Zwykła smakuje raczej jak kranówa. 4. Ćwiczyć, regularnie na zajęciach WF, a oprócz tego codziennie wieczorem- brzuszki, nożyce, rozciąganie, etc. 5. Ograniczenie jedzenia, wzbogacenie owoców i warzyw
|
|
|
|
|
#103 |
|
Zakorzenienie
|
Oliweczko moge też prosić o tą dietę? Mój mail olcia53@o2.pl
A ja już po podwieczorku jadlam 2 figi suszone, 3 morelki, daktyla i ...2 pierniczki Karolajna co do tej wody to nie najlepszy pomysł bo to sam cukier i dodatki chemiczne co w efekcie daje duuużo kalorii Edytowane przez tulipan1994 Czas edycji: 2010-12-29 o 16:38 |
|
|
|
|
#104 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny
Powinno się ważyć rano, a czczo, wtedy waga jest prawidłowa. Wieczorem już troszkę zakłamana, bo jednak macie w sobie trochę jedzenia i napojów z całego dnia, nieprawdaż? także naprawde sugerujcie sie tylko waga rano, na czczo. Ja dzisiaj zjadłam trochę kapusty kiszonej ;D dwie kanapki pełnoziarnistego chleba z szybka i pomidorem ziemniaki, kotlet w panierce :|:|:|:| wypiłam zieloną herbatę i normalną z łyżeczką(1) cukru ;D później przejdę się na basen. Agakiedyś też się przejmowałam tym jak wyglądam i nie chciałam chodzic na basen, ale jak już schudłam te ponad 6 kg, to troszkę lepiej się czuję. Poza tym wiem, że na inny ruch się nie wysilę, tak żeby przez godzinę coś robić ;D a na basenie to popływam, to do sauny pójdę, a ostatnio 5-10 minut idę pod bicze
63-62-61-60-59-58-57-56-55,5 ![]() 60- -58- 57 - 56- 55- 54- 53- 52 48,5Edytowane przez jenny60 Czas edycji: 2010-12-29 o 16:57 |
|
|
|
|
#105 |
|
Zakorzenienie
|
hejo!!
kochane prosze o oklaski byłam na obiedzie u cioci. Było tyle pyszności a ja grzecznie mały obiadzik( z tego co tam było ale malutko sobie wziełam ) i żadnego ciasta!!![]() 9 dzień a6w zaliczony |
|
|
|
|
#106 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
o to mi chodziło Bo w tej diecie (Montignac) nie mogę np całego jajka na śniadanie węglowe zjeść (ani na kolacje, jeżli jest węglowa), tylko samo białko. Całe jajko wyłącznie do posiłku tłuszczowego (obiad) przez tłuszcz w żółtku.A koleżanka też jeździ ? No jak ładnie Malenka321 - Braawo U mnie wczoraj była koleżanka i tyyyyle słodkiego jej na talerz naładowałam.. A sobie nic!
![]() 73...72...71...70...69 ![]() Za mną 3.7 kg pozostało (cel 1) 6.7 kg pozostało (cel 2) 4 kg łącznie zostało 10.7 kg Edytowane przez MsAguHxD Czas edycji: 2010-12-29 o 17:34 |
|
|
|
|
|
#107 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak pieknie się trzymamy!! ja jutro piekę kremówkę na sylwestra ale dopiero w sylwestra wieczorem i nowy rok sobie pozwole na małe co nieco. a tak to przez dzień dietka dietka!!
|
|
|
|
|
|
#108 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Cel, około dwudziestu kilogramów!
Cytat:
Choć ja przez te 3 dni oczyściłam kiszki i waże już 81,1. Ciągle duuuużo za duuużo
|
|
|
#109 |
|
Zakorzenienie
|
a jak z sylwestrem?? trzymacie diete??
|
|
|
|
|
#110 | |
|
Raczkowanie
|
TO JAK? zaczyna ktos jutro ze mna diete turbo?
---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:37 ---------- Cytat:
Ja mam podobna wagę ![]() nie moge na siebie patrzec ale sa momenty jak sobie mysle nie jest jeszcze tak żle ale jest niestety i tak mi mówcie, bo inaczej zrezygnuje po kilku dniach
|
|
|
#111 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja dziś poprawiłam se humor: 2 tuniki z czego jedna z krótkim rekawkiem wygląda jak sukieneczka jedna z długim grubsza taka na zime czarne spodnie bo nie mam nic na egzaminy bo jak schudlam te 15 kg to wiecie jakby wygladalo ![]() i leginsy śliczne ![]() i już jestem zadowolona bo sie wchodzi w rzeczy o ktorych sie nie marzyło. i tak się trzeba motywowac!! |
|
|
|
|
|
#112 |
|
Przyczajenie
|
Woda w zimie..nie jest tak że musimy pić 2l, przecież w owocach zupach itd. jest także h2o, no ale wiadomo-staramy się jak najwięcej.
Ja kiedyśschudłam dzięki optymalnemu odchudzaniu i mnóstwem ćwiczeń. Teraz zaczynam powoli-ograniczanie jedzenia i podstawowe ćwiczenia. Muszę się zaopatrzyć w hulahopbo poprzednie jest już zużyte. Mogłabym i ja prosić o tą dietę? tofik31@buziaczek.pl zobaczę, może spróbuję. Nie jestem jednak fanką -stałych- diet, bo niestety jestem leniem jeżeli chodzi o gotowanie i zawsze trudno było mi przestrzegać godzin posiłków itd.
|
|
#113 |
|
Raczkowanie
|
jak zobacze pierwsze efekty bedzie łatwiej
mam zamiar na Wielkanoc, miec figurę taką jak przed urodzeniem dzieci
|
|
#114 |
|
Zakorzenienie
|
czyli do marca zrzucić 10 kg??:O
|
|
|
|
|
#115 |
|
Raczkowanie
|
do końca kwietnia
|
|
#116 |
|
Zakorzenienie
|
uff
wiesz lepiej wystawic sobie mniejszy cel a potem sie cieszyc , że sie wiecej osiągnęlo, niz większy i jeśli sie nie dojdzie, mieć zal
|
|
|
|
|
#117 |
|
Rozeznanie
|
Oliweczkaa- czy ja też mogę prosić o dietę turbo
natalia.natah@gmai l.comKurcze, widzę dziewczyny, ze się ładnie trzymacie i nie grzeszycie. Ja jakoś nie mogę się zmobilizować, żeby zgubić te ostatnie kilogramy ![]() Jutro chcę sobie zrobić 1 dniową głodówkę oczyszczającą, na samej wodzie. Nie wiem, znacie może jakiś inny sposób na pozbycie się jedzonka z brzuszka? Muszę się poczuć choć troszkę lżej na sylwestra ![]() Moim sposobem na słodycze jest zielona herbata. Zawsze gdy mam wielką chęć na coś słodkiego, piję właśnie zieloną herbatę i apetyt jakoś mija
|
|
#118 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#119 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
co do tego teledysku ale ta murzynka ma świetną figurę po prostu marzenie
|
|
|
#120 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Jeszcze trochę jeździ
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:38.

dajcie tylko maila bo jest tego trochę
63-62-61-60-59-58-57 

Wazę 69kg, wzrost 169/170cm. Chcę zejść do 58kg, przy takiej wadze czułam się najlepiej

_____ ____

wsianka i jabłko

- 56- 55- 54- 53- 52
48,5