![]() |
#721 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Świeży wygląd , pastelowe kolory. Świeżynki część III
O taką, tylko kawałek widać, ale robiłam zdjęcie kamerką internetową i dalej odejść nie mogłam XDDD jest do kolana.
http://img440.imageshack.us/i/img0000.png/ musiałam wgrać, bo coś nie tak było z dodawaniem załączników. moze nie to rozszerzenie albo rozmiar. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#722 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#723 |
Zakorzenienie
|
Tak jest
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#724 |
Zakorzenienie
|
ale jestem zła. miałam dziś jechać na zakupy do Wrocławia a tu mi 3 pociągi odwołali... musiałam się zadowolić miejscowymi sklepami.. ;/ kupiłam 2 pary baletek, jeansy i troche pierdół i pieniądze poszły. ale powoli uzupełniam wymarzoną garderobę świeżynki
![]()
![]() |
#725 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Poza tym nie ma tego złego, a w takich miejscowych sklepikach jest zapewne taniej niż w sklepach sieciowych. ![]() Ja z kolei mam taki problem, że garderoby już dawno nie muszę uzupełniać nawet pod względem garderoby świeżynki ![]() ![]() Będę pracować, aby się w końcu tego oduczyć-noworoczne postanowienie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#726 |
Zakorzenienie
|
Ja natomiast często bezmyślnie wydaje pieniądze. Ja to muszę poprawić w nadchodzącym roku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#727 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a jak tam dziewczyny, robicie postanowienia noworoczne? ja bym chciała, tylko z nadzieją, że nie będzie tak jak zawsze, czyli że w końcu zrobię od początku do końca to co sobie obiecałam hehe
![]() |
![]() |
#728 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Co Waszym zdaniem jest podstawa takiej garderoby??? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#729 |
Zakorzenienie
|
ja powiem może na swoim przykładzie:
![]() -proste, dopasowane do figury spodnie [zazwyczaj ciemne] -ładna ciemna spódniczka [w moim przypadku ołówkowa] -rozpinane cardigany -bluza na chłodniejsze wieczory -dużo prostych bokserek, koszulek na długi rękaw w neutralnych kolorach -koszule -tuniki też mi się świeżynkowo kojarzą -baleriny -pojemna ciekawa torba + mniejsza torebka na wyjścia -żakiet -szpilki [moja obsesja, choć na pewno nie dla każdej świeżynki konieczność] myślę, że to rzeczy, które można zestawiać na wiele różnych sposobów ja ubieram się raczej prosto i w neutralnych kolorach beż/brąz/biały/ szary/ czarny ale uwielbiam wszelkie kolorowe chusty, ciekawą biżuterię, torby ![]()
![]() |
#730 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja w tamtym roku zakupy robiłam jakoś dopiero pod koniec stycznia i na takie fajne okazje trafiłam, że aż trudno uwierzyć, ale ja chyba mam szczęście mimo wszystko do takich okazji zakupowych. ![]() ![]() A co do postanowień noworocznych to ja chyba wolę nie robić, bo i tak nie ma sensu ![]() ![]() ![]() ![]() Tak jak radzi Naaataaaleczkaaa na pewno dopasowane jeansy. Absolutny must-have i to nie tylko dla świeżynki Wszelkiego rodzaju narzutki,kurteczki zarówno w cielych, jasnych kolorach jak i tych ciemniejszych Cardigany- są bardzo dziewczęce, większośći osobom dodają uroku Sukienki-myślę, że bardzo potrzebna rzecz w każdej szafie, też najlepiej, aby były w różnych fasonach i kolorach, bo też różne są okazje-inne sukienki zakładamy na plażę, inne na miasto, inne na imprezę, inne na codzień, a jak ktoś nie może sobie pozwolić na taką ilość to idealna jest mała czarna, bo pasuje do wszystkiego ![]() Tuniki- umiejętnie dobrane podkreślają figurę, idealne zarówno na chłodniejsze dni i pasują na każdą okazję. Wszelkiego rodzaju bluzki w różnych kolorach, tank topy, T-shirty, bluzki na ramiączka Torebki-tutaj też przyda się kilka, warto mieć przede wszystkim różnej wielkości torebki, bo duża torba przyda się na jakiś wyjazd, trochę większej torebki potrzebujemy np na uczelnie, do pracy czy do szkoły, trochę mniejszej kiedy lecimy załatwić jakieś sprawunki na mieście no i jakąś malutką, kiedy nie powinniśmy czy nie musimy dużo rzeczy brać ze sobą i potrzebujemy np tylko portfel i komórkę ![]() Buty-temat rzeka......: ![]() ![]() Ja mam tak, że zimą wskakuję w ciemniejsze ubrania, natomiast wisoną i latem bardzo lubię jasne, nawet pastelowe kolory , dlatego też inaczej wygląda moja garderoba zimą a inaczej wiosną czy jesienią również pod względem kolorystycznym. Myślę jednak, że najlepsze to zachować swój styl-np jeśli ktoś niewygodnie czuje się w obcasach to nie ma co zabijać się dla mody, tak samo jeśli ktoś nie przepada za pastelami to jest tak dużo innych opcji, że zawsze można wyglądać świeżo i promiennie. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#731 |
Zadomowienie
|
Właśnie wróciłam z zakupów w Manufakturze, kupiłam jedynie cardigan w czarne kropki (79,90) oraz opaskę (5,90). Wypatrzyłam jeszcze parę innych rzeczy, ale kupię je dopiero w II turze przecen.
Jednak nie planuję wielkiego szału zakupowego, bo moje styczniowe priorytety to szczotka tangle teezer (ok. 80zł), lokówki ze zmiennymi nakładkamim oraz kosmetyki bourjois (pokład, bronzer-czekoladka oraz maskara). Ubrania schodzą na dalszy plan, może upoluję sobie jedynie jakąś marynareczkę. ![]() Dopasowane jeansy, marynarki, cardigany sweterki, bokserki w podstawowychy kolorach, dodatki (bransoletki, wisiorki, opaski, chusty) + buty, torby. To podstawy mojej szafy, ![]() Przed chwilą kliknęłam trzy wisiorki na allegro (po 12 zł).
![]() |
#732 |
Zakorzenienie
|
Pokażesz wisiorki, sama poluję na jakieś ciekawe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#733 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#734 |
Zadomowienie
|
![]() |
#735 | |
Zakorzenienie
|
Łe, nie lubię zielonej herbaty
![]() Cytat:
![]() Boskie ![]() A tak w ogóle witam po dłuuuuuuuugiej nieobecności ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#736 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny proszę, poratujcie mnie..
W tym roku na sylwestra idę z TZ do knajpki kolo rynku, nie będzie to żadna organizowana impreza czy coś, zrobiliśmy zwykła rezerwacje. Wątpię,żebyśmy tańczyli. I tu pytanie bo nigdy nie byłam na "romantycznej sylwestrowej kolacji" - w co mam się ubrać? Nie mam pojęcia, w sukienkę chyba wyszłoby to za sztywno,a w jeansach chyba za luźno... Poradźcie coś, bo to już jutro,a ja nie mam pojęcia co na siebie włożę. ![]()
![]() |
#737 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#738 |
Raczkowanie
|
FrostyAngel może jakaś ładna spódniczka i do tego bluzka?
![]() ![]() ekomonika - też nie lubię zielonej herbaty, wolę pokrzywę, melisę albo miętę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#739 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja postawiłabym również na sukienkę. nie jakąś wyszukaną, zobowiązującą, a prostą, po prostu ładną ![]() udanej zabawy sylwestrowej dziewczyny. ![]() ja jestem załamana ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#740 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A w tamtym roku też chorowałam na Święta, więc wiem o co chodzi ![]() Nie martw się, w końcu to tylko Sylweter-jeszcze nie jeden Cię czeka. ![]() ---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#741 |
Zadomowienie
|
hej dziewczyny, była tu mowa o świeżynkowych postanowieniach noworocznych. z mojej strony- postanowienia na rok 2011:
-przeczytanie pozostałych książek (albo ile się da ![]() -mniej telewizji i internetu, a więcej nauki na studiach -zdrowe odżywianie, -więcej ruchu- teraz basen i joga, wiosną bieganie -regularnie dbanie o włosy - wznowienie współpracy z ortodontą ![]() -więcej uśmiechu, akceptacji dla innych i samej siebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#742 |
Raczkowanie
|
Ja sylwestra spędzam w domu z rodziną
![]() ![]() -być większą optymistką i więcej się uśmiechać ![]() -bardziej dbać o włosy(regularne podcinanie itp.) -codziennie ćwiczyć ![]() -pracować nad sowim świeżynkowym wyglądem heh ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#743 |
Zakorzenienie
|
Ja nie robię postanowień noworocznych, bo nigdy ich nie wypełniam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#744 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#745 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() możesz przesłać mi na PW tą listę, jeżeli masz ją na komputerze? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#746 |
Zadomowienie
|
Może nie postanowienia ale kontynuacja obecnych nawyków:
- dbanie o włosy (maski, olejowanie, odżywki) oraz cerę. - ruch (rowerek stacjonarny - codziennie 10 km) - nauka Englisha - ogólnie, optymizm, wiara w siebie i wszystko inne. ![]() udanego Sylwestra wam życzę! bo można go spędzać w domu w świetnej atmosferze, sama nie wiem czy gdzieś wyjdę. ![]()
![]() |
#747 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Wow 48 książek przeczytać-gratuluję ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja niby wzięłam 2 tabletki i dopiero teraz zaczyna ustępować powoli mi ból głowy, bo już myślałam, że w ogóle nie pomogą. Ale nadal nie wiem co z moim Sylwestrem ![]() ![]() Ale bądźmy dobrej myśli ![]() ![]() Zobaczymy ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#748 |
Rozeznanie
|
Hej Dziewczyny
![]() Dzieki za tak liczne odpowiedzi na moje pytanie co do garderoby swiezynki ![]() ![]() POSTANOWIENIA NOWOROCZNE??? Mam. Oj mam. Duzoooo postanowien ![]() Ale moj cel numer to bycie swiezynka w 100 %. Stroj i ogolny wyglad. Dziewczyny motywujmy sie nawzajem ![]() Reszty postanowien umieszczac nie bede bo nie chce przynudzac ![]() Milej zabawy i wszystkiego dobrego w Nowym Roku. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#749 |
Zakorzenienie
|
Już dzisiaj nie wejdę, a więc..
Kochane świeżynki dobrej zabawy, wytrwałości w dążeniu do bycia Świeżynką, zdrówka i wszystkiego dobrego ![]()
![]() |
#750 |
Wtajemniczenie
|
Też dołączam się do życzonek !
Dużo dobrego w Nowym Roku !!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:19.