|
|
#541 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 876
|
Dot.: Dla przysz³ych, obecnych i przesz³ych Kursantek- cz. IV
Ciekawe czy nasi instr by nas rozpoznali?
|
#542 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 733
|
jomic-jakbym pisa³a to o sobie...
uciekam spaæ kobietki, kolorowych snów Edytowane przez princeseczka Czas edycji: 2010-12-29 o 22:41 |
|
|
|
#543 |
|
Zakorzenienie
|
Na ¿ywo to siê kojarzymy, nie rozmawia³y¶my nigdy.
Sylwiszon - swi±teczne prezenty testujê. Ten smak mnie zaskoczy³. Ale z b³awatkiem - tak jak lubiê. Jest mo¿e konkurs dla niemieszcz±cych siê na poprzedniej stronie? ---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ---------- branoc. Ja jeszcze posiedzê. Dopijê herbatê. A ¿e mam wieeelkie filizanki...
|
#544 |
|
Zakorzenienie
|
jomic: mo¿emy urz±dzic taki konkurs
kolorowych i eLkowych ja te¿ jeszcze posiedzê
|
|
#545 | ||||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 13 777
|
Witam Herbaciary
![]() uff uda³o mi siê Was nadrobiæ... Cytat:
ja te¿ , ale pogoda nie pozwala... ![]() i ja i ja! humanistka ![]() chocia¿ w LO bardzo lubi³am biologiê i chemiê, ale posz³am w innym kierunku i tak jest bdb ja siê zakocham! bo zdecydowanie wolê pieski ni¿ kotki ale kocicha jomic te¿ jest milusia Cytat:
ja te¿, buzia jak u dzieciaka i do tego jestem filigranowa a wrêcz chudzielec ![]() Cytat:
![]() Cytat:
siê robi to proszê pisaæ i wprowadzê dane ![]() doczyta³am ![]() a widzia³ kto¶ nancy? bo jutro ma egzamin! POWODZENIA NANCY! ![]() czekamy na info o co¶ mi siê przypomnia³o, je¶li chodzi o psy i koty... s³ysza³y¶cie o tym nagraniu, na którym dziecko siê znêca nad kotem? a rodzic czy kto¶ to nagrywa i nie ingeruje w to co robi dziecko tylko ma z tego "radochê"? jeeeezu... co za zwyrodnialcy... ³eb bym takiemu w³asnorêcznie urwa³a!!! co jak co, ale pastwienia sie nad zwierzêtami nie zniosê...
|
|
|
#546 |
|
Zakorzenienie
|
ja zdaje w Katowicach
![]() i niestety widzia³am ten filmik...straszne...tak samo jak zabili tego psiaka husky
|
|
#547 |
|
Zakorzenienie
|
W³oc³awek,
filmik pokazali w wiadomo¶ciach dzi¶. Dziecko mo¿e byæ g³upie i maltretowaæ zwierz±tko. Ale doros³y (czy nawet tylko starszy brat) stoj±cy obok o niereaguj±cy to idiota(chcia³abym tu cos innego napisac ale sobie odpuszczê). Robi krzywdê i dziecku i pozwala robiæ biednemu zwierzakowi. A na koñcu podobno by³o c.d.n. Rêce opadaj±. Martolek walczyc bêdê. W dzien fotki i bêdê pisac, do gmiby, do staroatwa, do zarz±du dróg. Gdzie siê da. Bo ja nie mogê je¼dziæ, nie moge chodziæ. A konca zimy nie ma co siê spodziewaæ. Dopiero siê zaczê³a. Nancy nie by³o. Jutro musi byæ prezent na koniec roku, wiec
|
#548 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
straszne to jest ![]() a z tymi miastami to chodzi³o Wam, o te ju¿ zdane egzaminy czy o wszystko? raczej o wszystko co?
|
|
|
#549 |
|
Zakorzenienie
|
ja tam tylko zdawalam egz i robi³am kurs. Bo nie mieszkam
|
#550 |
|
Zakorzenienie
|
chodzi o to, gdzie ka¿da z nas zdaje
|
|
#551 |
|
Zakorzenienie
|
o³kej
nie mam co¶ pomys³u jak to dopisaæ... mo¿e byæ? kto¶ tu jutro ma Urodziny... ![]() ![]() ![]() je¶li dobrze doczyta³am
|
|
#552 |
|
Zakorzenienie
|
ano kto¶
![]() no fajny pomys³
|
|
#553 |
|
Zakorzenienie
|
A to jutro jest za chwilê...
Martolek jest ok ---------- Dopisano o 00:00 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:42 ---------- 18 lat skoñczone! Wiêc, ¿yczenia wymarzone, Dzisiaj Ci sk³adamy, I imprezkê w planach mamy! Sylwiszon, w doros³ym ¿yciu ¿yczê Ci samych dobrych chwil, wiosennej rado¶ci i jesiennej dojrza³o¶ci. ¯yczê Ci oczu szeroko otwartych, mi³o¶ci za rogiem oraz by ludzie których spotkasz okazali siê przyjació³mi (m.in. egzaminator). Zdaj egzamin ze swojego ¿ycia na 6 ![]() Sto lat, sto lat
Edytowane przez jomic Czas edycji: 2010-12-29 o 23:44 |
|
|
|
#554 |
|
Zakorzenienie
|
ta punktualno¶c!
![]() dziêkujê Ci jomic za piêkne ¿yczenia to ¶wiêtujemy
|
|
#555 | ||
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 581
|
Heheh, no jak kto¶ zgubi³ w±tek, to mo¿e sobie pomy¶leæ
![]() Cytat:
- tzn. nasza "historia", bo s³awna na tym w±tku chyba ju¿ jeste¶ od dawna ![]() Szkoda, ¿e sobie na kursie nie pogada³y¶my Ale atmosfera by³a jakas taka sztywna![]() Cytat:
Oj to kciuki koniecznie!!! S³ysza³am o tym filmie - brak mi s³ów G³upota ludzka nie zna granic
Amelia nic siê nie zmieni³a, nadal ucieka w samotno¶æ. Lubi stawiaæ sobie g³upie pytania na temat ¶wiata lub tego miasta. W oczekiwaniu na dzidziê.... Edytowane przez milvunia83 Czas edycji: 2010-12-30 o 00:15 |
||
|
|
|
#556 |
|
Zakorzenienie
|
sylwiszon
![]() czego Ci ¿yczyæ? mo¿e przede wszystkim spe³nienia najskrytszych marzeñ, bo one s± najwa¿niejsze... wytrwa³o¶ci, cierpliwo¶ci, by¶ zawsze mia³a kogo¶ bliskiego na kim bêdziesz mog³a polegaæ, to mo¿e te¿ od razu mi³o¶ci prawdziwej a nie toksycznej, zdrowia, szczê¶cia i tradycyjnie pieniêdzy ![]() ¶ciskam Ciê mocno!!!
|
|
#557 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 424
|
Matko ile wy napisa³y¶cie !!
Sylwiszon wszystkiego cudownego Chcia³am co¶ wiêcej napisaæ ale zanim nadrobi³am to co napisa³y¶cie to ju¿ zapomnia³am co chcia³am A ja na wiza¿ trafi³am bo chcia³am napisaæ do dziewczyny która pisa³a, ¿e chce i¶æ na budownictwo i dlatego siê zalogowa³am. No i tak tutaj zosta³am (bo tu ca³kiem fajnie ), a z t± dziewczyn± chodzê razem do grupy ![]() Kot Jomic I tak w ogóle zdajê w tych nieszczêsnych Katowicach wiêc my¶lê, i¿ mo¿na to uwzglêdniæ na pierwszej stronie
|
|
|
|
#558 | |||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 16 947
|
![]() a ja wysz³am tylko na kilka godzin - zostawic was same na troche Cytat:
25km, tam gdzie doje¿dza tramwaj najd³u¿szej eurpejskiej trasy Cytat:
i tak ci±gle bije siê z my¶l± jak "idiotycznym" zachowaniem by³oby pój¶cie teraz na 6 lat studiów dziennych takich jak medycyna mature z biologi chemii rozszerzonej mam, musia³abym napisaæ fizyke i poprawiæ albo chemie albo biologie ¿eby siê dostaæ - ale to nie jest problem bo po tych studiach to ja mogê poch³on±æ absolutnie ka¿d± dawkê jakiejkolwiek wiedzy... tylko no - 6 lat studiów dziennych teraz to uwi±zanie siê praktycznie na garnuszku rodziców dla mnie Cytat:
tylko ta my¶l mnie trzyma przy ¿yciu nienawidzê zimy chocia¿ w tym roku na wiosnê to nie mam co siê cieszy... obrona, pójdê do pracy co by na auto zarobiæ... ehh --- ja sylwestra, tradycyjne spêdze z TZ zapewne na ogl±daniu jakiego¶ parszywego horroru :P sylwiszon757 Wszystkiego Naj Naj Naj ![]() ![]()
|
|
|
#559 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i dziêkujê za ¿yczonka Cytat:
Cytat:
a tam zaraz nieszczêsne ![]() dziêkujê a ja zabieram sie zaraz za sprz±tanie i gotowanie
|
|
|
#560 |
|
Zakorzenienie
|
Sylwiszon- wszystkiego najlepszego w dniu urodzin, przede wszystkim zdrówka! zdania egzaminów-na prawko i tego dojrza³o¶ci równie¿, powodzenia w doros³ym ju¿ ¿yciu,spe³nienia wszystkich marzeñ i stu lat w szczê¶ciu i mi³o¶ci
![]()
|
|
|
|
#561 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#562 |
|
Zakorzenienie
|
nancy
|
|
|
|
#563 |
|
Zakorzenienie
|
Od rana z now± si³± co? Pisz± i pisz±...
Co do streszczeñ to jeszcze by³o o okularach, terminowych prawkach i badaniach Mivunia - ta nasza grupa to same smutasy. Zamieni³am slowo moze z 2 osobami. przez tyle czasu. Ka¿dy sobie i juz... eyo - garnuszek rodziców w pewnym wieku to obci±zenie psychiczne dla nas. Dla mnie sama podyplomówka to bêdzie wyczyn. Tym bardziej, ze marzy mi siê powrót na Warmiê. Ale muszê isæ do "szko³y". I czekamy dzi¶ na nancy ![]() a ja robie fotki drogi i ¶lê gdzie siê da
Edytowane przez jomic Czas edycji: 2010-12-30 o 09:41 |
|
|
|
#564 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 642
|
kiepsko, tylko jedn± stronê przez noc napisa³y¶cie?
Sylwiszon, :par ty:Cudownego dnia 19 stycznia i ¿eby Twoje marzenia kam czru!
|
#565 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 329
|
Hej Dziewczyny!
Ja znów zaganiana i na nic czasu nie mam Bo na Sylwka do Wawy siê wybieramy W skrócie napisze, ¿e jazdy posz³y mi bardzo dobrze i wszyscy ¿ycza mi zdania Czuje siê podbudowana psychicznie Dziekujê Dziewczyny za trzymanie kciuków! Egzamin o 13 ale ja juz teraz wybywam z domku! Paaaaa
|
|
|
|
#566 |
|
Zakorzenienie
|
Haylee, oszczêdza³y¶my si³y na poranek
![]() Spokojnie nadrobimy zaleg³osci.
|
#567 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#568 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam z rana
![]() trzeba by³o Nam pomóc? ![]() Cytat:
to dobrze wró¿y i widzê, ¿e nastawiona pozytywnie! to po³owa sukcesu powodzenia, trzymamy kciuki
|
|
|
#569 | ||||
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 271
|
Ale siê dziewczyny rozpisa³y... Ju¿ nadrabiam
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Polubi³am ten temat okropnie. Was polubi³am Pierwsze co, wchodzê tutaj. Przyci±gacie dziewczyny ![]() Nancy! Kciuki zaci¶niête od rana! ![]() Sylwia! Witamy w doros³ym ¶wiecie. Kochana, ¿yczê Ci wszystkiego najlepszego, spe³nienia marzeñ, samych szczê¶liwych dni w ¿yciu, wspania³ych przyjació³, duuu¿o mi³o¶ci, szerokiej drogi, zdania egzaminu za pierwszym razem i ¿eby¶ nigdy nie zapomnia³a jak to jest byæ dzieckiem! |
||||
|
|
|
#570 |
|
Zakorzenienie
|
Eroll, jak tam energia w komorkach?
Wieje przeokrutnie i nawet z domu nie chce mi sie wyjsc.
Nowe w±tki na forum Auto Marianna
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:12.

:par ty: