|
|
#91 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Odchudzanie nastolatek czas zacząć!! Czyli schudniemy do wakacji!!! :)
DZIEWCZYNY!
zgrzeszyłam : confused: Obiecuję że dziś nic już nie zjem.! PS jutro zaczynam to długie wychodzenie z psem, kupiłam również balsam antycellulitowy i gąbeczke do masażu będę codziennie katowało moje cielsko ;p czyli zjadłam tak: grahamkę jak mówiłam oraz to kaloryczne danie ehhhhh.
Edytowane przez agnlan Czas edycji: 2010-12-28 o 20:03 |
|
|
|
|
#92 | |
|
Raczkowanie
|
Ja juz się boję co to będize jutro, bo byłam 2h na łyżwach, pierwszy raz w sezonie więc nóżki będą bolały, ale przeczytałam właśnie że 2 godziny to jakieś 1400 kcal spalone?????chyba nie możliwe...no i jeszcze łażenie po sklepach i mykam robić brzuszki
![]() Cytat:
Chyba lepiej byłoby nawet 5 razy jeść ale po troszeczku...2 to stanowczo za mało, chociaż nie mówie, ze mi sie nie zdarza, czasem ciężko znaleźć nawet czas żeby coś zjeść, ale bez przesady, to zdarza się bardzo rzadko
|
|
|
|
|
|
#93 |
|
Raczkowanie
|
O ja dziewczyny, ale sobie rygorystyczne diety robicie... 1000 kalorii? Co to jest? Prawie, że nic...
Pamiętajcie, że na początku będziecie tracić wodę z organizmu, później możecie nawet przytyć trochę, bo mięśnie będą wam się wyrabiać, a dopiero na końcu zaczniecie chudnąć z tego z czego chcecie. Ale niestety to trochę trwa... I się nie zniechęcajcie małymi porażkami Kolejny dzień treningu; 1,5h siłowni i ergometr... Udało mi się zjeść 5 posiłków
"Jeśli potrafisz spędzić z kimś pół godziny w zupełnym milczeniu i nie czuć przy tym wcale skrępowania, ty i osoba ta możecie zostać przyjaciółmi. Jeśli zaś milczenie będzie wam ciążyło, jesteście sobie obcy i nie warto nawet starać się o zadzierzgnięcie przyjaźni." |
|
|
|
|
#94 |
|
Zadomowienie
|
Baby, woww, do jakiej Ty szkoły chodzisz?
Anetka, jaak bym sobie pojeździła na łyżwach brawo za ćwiczonka ![]() ![]() Agnlan karmal 1,5 h na siłowni? wow ![]() Dziewczyny! Odchudzajmy się , ale też nie rezygnujmy z wszystkich przyjemności. Życie mamy tylko jedno i trzeba się nim cieszyć na maxa!
|
|
#95 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#96 |
|
Przyczajenie
|
hej hej
ja dziś ćwiczyłam całe pół godziny, jak na mnie to i tak całkiem sporo, no i nie zjadłam żadnego cukierka, schowałam głęboko do szafki żeby nie kusiły![]() mam zamiar jeszcze kupić balsam superwyszczuplający, właśnie szukam na wizażu jakiś recenzji
|
|
|
|
|
#97 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Raz nie zawsze - nie przejmuj się, zapomnij o niepowodzeniu i dalej staraj się przestrzegać diety
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#98 |
|
Przyczajenie
|
witam, mam 15 lat i nie taką złą figure ale jednak gdybym zrzuciła te 12kg czułabym sie super.
moge sie dołączyć? :P |
|
|
|
|
#99 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale jak mówiły dziewczyny , najważniejsze to nie załamywać się bo przecież dziś też jest dzień i wszystko możesz naprawić. Cytat:
Cytat:
Ja dziś myślalam o łyżwach i chyba się do Dębicy przejadę niebawem ![]() Ja się będę cieszyła na maxa maxa jak schudnę ![]() ile masz wzrostu i ile ważysz? |
|||
|
|
|
|
#100 |
|
Raczkowanie
|
dziękuje za baciki i słowa otuchy
widze że aktywnie u was
|
|
#101 |
|
Przyczajenie
|
no to czekamy na zdjęcie
z niecierpliwością
|
|
|
|
|
#102 |
|
Zakorzenienie
|
ok tylko musze je zeskanowac bo ono jest wywołane. Powiecie mi czy ładnie mi w takiej figurze ^^
|
|
|
|
|
#103 |
|
Zakorzenienie
|
przygarniecie mnie do siebie? mam do zrzucenia około 6/7 kg a moze nawet troszke wiecej
|
|
|
|
|
#104 |
|
Przyczajenie
|
nie ma sprawy baby
![]() tulipan1994 po to założony jest wątek, żeby chudnąć z innymi :Ppjaką masz wagę i wzrost ??
|
|
|
|
|
#105 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jasne ; d witamy. ile masz wzrostu i ile ważysz?
|
|
|
#106 |
|
Zakorzenienie
|
mam 166cm i waze 60/61kg, wiem że może to nie jest strasznie dużo ale mam okropne nogi tzn maxi uda i maega łydy a do tego duży biust i ogólnie lepiej czułam się jak ważyłam 54kg
|
|
|
|
|
#107 |
|
Raczkowanie
|
Uhm... widziałam wczoraj moją koleżankę
Wysoka,szczupła,płaski brzuszek,umięśnione nogi... Przerzuciłam się na dietę 1000 kcal,bo nie wytrzymałabym na 2 - posiłkowej. Uprawiam więcej sportów (brzuszki). Admini zadowoleni? ![]() tulipan to rzeczywiście nie jest jakaś straszna nadwaga...jaką dietkę stosujesz?
|
|
|
#108 |
|
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny !
Wczoraj postanowiłam sobie zrobić jednodniowe oczyszczenie i piłam tylko herbatę (z jedną łyżeczką cukru) a dziś na śniadanie zjadłam dwa jajka i jedną kromkę chleba saskiego no i oczywiście nie mogłam powstrzymać się od majonezu. Jajka były na twardo. Co o takim śniadaniu myślicie?
58 kg Edytowane przez GreenStar Czas edycji: 2010-12-30 o 12:07 |
|
|
|
|
#109 |
|
Przyczajenie
|
lejdi16 ja też chciałam iść na tej diecie , ale dziewczyny odradziły
lepiej o te 200 kcal więcej a będziesz chudnąć na długi czas a takto to tylko z wody chudniesz. Odżywiaj się zdrowiej :p białe pieczywo<na ciemne>, pij więcej wody mineralnej, słodycze odstaw i różnego rodzaju bomby kaloryczne :p po prostu jedz więcej posiłków dziennie, a w mniejszych ilościach
|
|
|
|
|
#110 |
|
Zakorzenienie
|
Jem mniej, staram się nie jeść słodyczy i troche się ruszać ale straszny leń ze mnie
|
|
|
|
|
#111 |
|
Raczkowanie
|
Ale jestem padnięta, strasznie bark mnie boli od wczoraj.
A dzisiaj znowu 1,5 h na siłowni i do tego trochę ergometru. Wczoraj byłam u brata i grzeszyłam niestety... Zbijcie mnie za to ;p Ale wiadomo nie ma co się załamywać. Po Sylwestrze robię sobie dzień oczyszczenia ^^
"Jeśli potrafisz spędzić z kimś pół godziny w zupełnym milczeniu i nie czuć przy tym wcale skrępowania, ty i osoba ta możecie zostać przyjaciółmi. Jeśli zaś milczenie będzie wam ciążyło, jesteście sobie obcy i nie warto nawet starać się o zadzierzgnięcie przyjaźni." |
|
|
|
|
#112 |
|
Raczkowanie
|
To ja też się dołączę, moim celem jest 11kg
![]() Jakie są najlepsze ćwiczenia, które można wykonywać w domu? Bo nie mam żadnych pomysłów...
|
|
#113 | |
|
Zakorzenienie
|
Przyłączam się ;D W ten rok przytyłam 10 kg! (Ważyłam 52, do niedawna 62) a od 4 dni jestem na diecie 1000 kcal i ważę 59 kg. (przy wzroście 169). Do otyłości mi daleko,ale od kiedy zaczęłam przyjmować tabletki antykoncepcyjne na ciele pojawił się cellulit no i brzusio konkretnie się sfałdził. Ojj jak też powspominam sobie swoje nogi rok temu.. ;D zero tłuszczyku..no ale niestety jest co jest,zapuściłam się i pora to zmienić!
Powodzenia wam i sobie !---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:27 ---------- Cytat:
Polecam pilates. Kiedyś go ćwiczyłam (nie tak znowu intenstywnie.. niecała godzinka dziennie, z 4 razy w tygodniu). A efekty były super. Są to powolne ćwiczenia,ważna jest dokładność i precyzja przy ich wykonywaniu. Jeżeli jesteś żywiołową osobą i wolisz "skakać,kręcić się,machać łapkami" to polecam ćwiczenia kardio. Super męczące,ale efekty również bombowe! (Mama ćwiczyła) ;D Edytowane przez novelove Czas edycji: 2010-12-30 o 16:35 Powód: błąd ort |
|
|
|
|
|
#114 |
|
Przyczajenie
|
ja przytyłam 5kg od czasu kiedy zaczęłam studia...czyli przez jakieś 3 miesiące
a zawsze myślałam ze na studiach to się chudnie...jednak wynajmowanie mieszkania na przeciwko kfc to zło |
|
|
|
|
#115 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny wrąbałam dziś ciacho.
ale jakoś dziwnie bo nie czułam takiego głodu na jedzenie tylko taki opad cukru, a jak zjadłam to odrazu głowa przestała mnie boleć i wgl. z czym mogą być związane takie opady cukru? w wakacje miałam badania krwi i nie mam cukrzycy.
|
|
#116 |
|
Raczkowanie
|
halo halo , jest tu ktoś ?;d
można się dołączyć ? ^^ |
|
|
|
|
#117 |
|
Zadomowienie
|
Ja niestety rezygnuję z BBL,bo wielu cwiczen nie potrafie zrobic,wiec to nie ma sensu :P Przerzucam sie na Jillian Michaels 30 Day Shred schudnij w 30 dni
Juz dzisiaj cwiczylam i cwiczenia są proste,trwają chyba ok 25 minut
|
|
|
|
|
#118 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny mogę się przyłączyć? ja mam do zrzucenia 7 kilo i brak motywacji . Słodycze normalne, że jem, a i pepsi pije (dużo) , ale nie umiem sobie odmówić. 171-61kilo . . |
|
|
|
|
#119 |
|
Zakorzenienie
|
Majka witamy
![]() Dziewczyny jak tam po sylwestrze? Ja jestem taka pełna że mam problemy z normalnym funkcjonowaniem ale od jutra znowu zdrowe jedzonko...
|
|
|
|
|
#120 |
|
Zadomowienie
|
Majka pewno ze mozesz
Skoro nie potrafisz sobie odmowic to moze na początek ogranicz słodycze i pepsi
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:52.

: confused:
będę codziennie katowało moje cielsko ;p 

przynajmniej czujesz że ćwiczyłaś
Chyba lepiej byłoby nawet 5 razy jeść ale po troszeczku...2 to stanowczo za mało, chociaż nie mówie, ze mi sie nie zdarza, czasem ciężko znaleźć nawet czas żeby coś zjeść, ale bez przesady, to zdarza się bardzo rzadko

ja dziś ćwiczyłam całe pół godziny, jak na mnie to i tak całkiem sporo, no i nie zjadłam żadnego cukierka, schowałam głęboko do szafki żeby nie kusiły

.