![]() |
#4411 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dot.: Scent Bar XXI
Ja lubię jeszcze ugotowane pieczarki+ziemniaki+ogóre k kiszony
![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4412 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ta twoja boczkowa brzmi jak cały obiad ![]() pieczarki surowe i do nr 1 gotujemuy w całości przez 5 minut-potem studzimy i kroimy, do nr 2, kroimu na małe listki lub na duzych oczkach tarki i takie pokrojone krótko smażymy na maśle o kurcze..niezłe..musze wyprobowac jeszcze zaskakujaco dobry jest sląski wynalazek ziemniaczany: ziemniaczki, cebula,ogor kichony + majo+smetana+ pieprz kameno-jakby co to podeśle szczegołowe przepisy, bo np w tj pieczarkowej stosunek pieczarek do jaj jest dosyc istotny...
![]() |
#4413 |
BAN stały
|
![]() ![]() Ale chyba od lutego znów zacznę tam zaglądać ![]() Moje ostatnie sałatkowe hity: układa się warstwami gotowane brokuły, fetę, kukurydzę i prażony słonecznik - każdą warstwę przekłada się sosem czosnkowym. ![]() I jeszcze jedna, bardzo prosta: tarkowany seler, marynowane pieczarki, biała i czerwona fasola. Z sosem majonezowym. Polecam. ![]() Btw, zazdroszczę ludziom, którzy nie lubią słodyczy. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4414 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4415 |
Zakorzenienie
|
Mama przyniosła pustułkę do domu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4416 |
grozi wypollizowaniem
|
podziwiam ludzi którzy spożywają seler
![]() i ananasy w sałatkach..... to moze na odmiane podam przepis na najkoszmarniejszą sałatkęjaką jadłam...moze komuc przypadnie do gustu: -kurczak, ryż, ananas, rodzynki, śmietana ![]() ---------- Dopisano o 15:59 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ---------- tortelini z barszczem jadłam...tylko nie wiem czemu moje "tortelinia" zafsze sa tfarde w srodku ![]()
Fotografia dziecięca i nie tylko ![]() Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2010-12-30 o 14:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#4417 | |||
Zakorzenienie
|
figeu prawda,sięgły były by tylko nie wyglądały by jak obwisue cycki a jak dwa smętne długie sople
![]() jaki? małżeński? finansowy? osobowości? jaki by nie był to ![]() ![]() Cytat:
![]() Mojej siostry kicia w kocim szpitalu jest. Przeszła operację ,miauczała polegiwała nie jadła i charczała. Na prześwietleniu pokazało się coś wielkiego owalnego w jelitach i podejrzewali że połknęła coś dużego. Najpierw probowali lekami ,potem przepychanie jakimś masowaniem a na koniec operacja ,się okazało że Kicia połkneła wielki półtora metra anielski włos ![]() I ten włos poprzecinał jej jelita. Się biedna strasznie nacierpiała ![]()
![]() |
#4418 |
grozi wypollizowaniem
|
fajny mebejlek taki ciastelowy
![]() http://www.ceneo.pl/showPicture.aspx?productID=5744401
#4419 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() A ja taką polecam klik ![]() ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4420 | ||
Zakorzenienie
|
A ja żadnych stworzeń morskich poza rybą nie tykam
![]() Ostatnio czynię fajną smaczną sałatkę z fety,obgotowanych pieczarek,kiszonych ogórasów,gotowanych joj ofkors ![]() ![]() Mam zamiar kupić se krewetki....do akwariuma
![]() |
#4421 |
BAN stały
|
W paluszkach krabowych akurat, jak ostatnio wyczytałam, jest ~15% mięsa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4422 | |||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() wszystko trwało może z 40 minut (razem z rozbieraniem i ubieraniem się ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() poza tym ja zawsze na szybko robię z tortellini z pieczarkami lub szpinakiem - gotuję 2 paczuszki i dodaję co mam pod ręką + majonez i przyprawy ![]() Cytat:
![]() Posprzątałam i nie mam siły, aleeee idę na piwo ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4423 | |||||
ʞɐɯǝuɐ
|
oooo, brzmi fajnie
![]() bo i czasem robi za obiad ![]() Cytat:
szczegóły poproszę, na pewno się przydadzą Cytat:
Cytat:
głaski dla bidulki, mam nadzieje że najgorsze juz za nią.. Cytat:
![]() jeszcze mi się dwie sałatki przypomniały, ale nie zrobię bo pewnie by nie wyszły: czosnkowa: dużo żółtego sera, dużo ananasa, dużo czosnku + majonez. nie brzmi wcale ale smakuje genialnie kim chi: trzeba kupić sos kim chi w Kuchniach Świata i glony, poza tym ogórek zielony i krabowe paluszki. namoczone glony, ogórek i paluszki sie kroi w paski, dodaje sos kim chi i majonez. naprawdę dobre ---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 16:44 ---------- Poprzedni post napisano o 16:41 ---------- i jeszcze nie lubię majonezu w sałatkach, kupny majonez w ogóle jest ble, jadłam kiedyś taki domowy i naprawdę co innego, taki to mogłabym do wszystkiego dodawać
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4424 | |||
Zakorzenienie
|
zrobiłam, pyszne
![]() ale już lepiej ![]() ![]() ![]() opieka Cię czeka ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() moje tortellini tyż twarde w środku ![]() Cytat:
![]() ![]() a u mnie Buba ma znowu problemy z robalami ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:11 ---------- przez te wasze sałatki znowu jestem głodna ![]() ![]() i bym zrobiła jakąś, ale nie mam jaj ![]() ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4426 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wet odrobacza i jeszcze pare razy była leczona, bo to trudny przypadek
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4428 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() ![]() A ja umieram ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4429 |
Zakorzenienie
|
nic to, leczenie od nowa, mam tylko nadzieję, że wet miejscowy będzie wiedział o co chodzi, bo jak pojechałam z urojoną u Fanaberii, to dostała zastrzyk przeciwzapalny
![]() chyba nie wypada iść do weta z gotowym przepisem na leczenie ![]()
![]() |
#4430 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale mnie niekiedy krwia zalewa na podejście wetów i ich metody ![]()
![]() |
#4431 |
Nindżopesz
|
Kope lat!
Zniklam i wsiaklam na kilka dni w ogladanie anime ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4432 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4433 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a próbowałaś Radirex ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() poproś o streszczenie ![]() ![]()
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2010-12-30 o 16:41 |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4434 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Staram się rzadko brać takie rzeczy,dlatego reakcja jest trochę hm....gwałtowna
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4435 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() gwałtownie to jest po jednodniowym soku z kiszonej kapusty ![]() kiedyś na kaca wypiłam ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4436 | |
Zakorzenienie
|
Za późno by na to było, Flo już mężatką jest
![]() ![]() Cytat:
![]() Strona zrobiona, a ona nie chce zapłacić, bo nie na tyle się umawiali. Ok, ale umawiali się też na inną robotę - na mniej, a nie na tyle ile TŻ zrobił (bo kretynka np nie mogła się zdecydować chociażby na kolory i zmieniała 500 razy, po to by wrócić do tych co były pierwotnie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A mąż o tym wie? ![]() A gryx o tym wie? ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2010-12-30 o 17:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4437 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wypróbowałabym jakieś z Twoich sałatek, ale mówisz, że testowane na ludziach, to może MI zaszkodzą ![]() No ... ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Na piwo zawsze się znajdzie siła ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4438 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
ad. 2 dlatego anielskim włosom i innym podobnym wynalazkom należy przy kocie kazać złożyć rezygnację moje najprościejsze sałatki (wcisałam już Ogonowi ![]() 1. pieczarki surowe na talarki cieniuteńkie, ser żółty zetrzeć na tarce, dodać majonez, przyprawy, wymieszać 2. fasolę szparagową ugotowaną wymieszać z tartym żółtym serem, dodać majonez, wymieszać troszki trudniejsza, ze rybionem, ale hitowa: filet wędzony rozdrobnić, dodać ogórki kiszone srarte na tarce/posiekane, jajo na twardo posiekane, cebulę surową posiekaną, dużo papryki w proszku i majonez, wymieszać (to jezd piękne ruziowe i też może robycz za obiad) Edytowane przez Miciel Czas edycji: 2010-12-30 o 17:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4439 | ||
ʞɐɯǝuɐ
|
jadę na zakupy sylwestrowo-noworoczne. żarciowe, oczywiście. chyba się przedźwigam..
![]() a co się ślicznocie stało? kocham sufki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
może ktoś się ulituje i streści masz rację, w poważniejszych sprawach lepiej mieć niestety na piśmie, niestety - bo tak jak w tym przypadku głupio tak do znajomych z papierem wyskakiwać, ale rożnie może przecież być..
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4440 |
Zakorzenienie
|
Idę ogarniać chałupę
![]() ![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:28.