|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3601 |
|
Zakorzenienie
|
YourViewOfLife ładne cytaty
" i wreszcie zapomnę jak wygląda szczęście nie będę go czuła, nie będę nim oddychała bo my istniejemy, a cały świat powinien zamilknąć twój widok miażdy mi serce męczące tykanie wskazówek zegara miłości utonął w widoku jej ciała, które dryfuje wśród tysiąca mórz ...po prostu boję się boję się, bo ja nie umiem chyba nie umiem kochać " DO ZOBACZENIA W PRZYSZŁYM ROKU
Edytowane przez latin Czas edycji: 2010-12-30 o 19:57 |
|
|
|
#3602 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXII
your blue eyes, patrysiowa, mon. i wszystkie inne <3
mad_woman ? guziki_xD ? myCh ? mon - chcialas emocje to masz. natchnelo mnie to kolejnych wypocin ;D wiec post detykowany for you. ; * Znow slysze kolejne bajki W ktorych gram glowna role. Znow dowiaduje sie ze wyszly one z Twoich ust. Po raz kolejny lamiesz mi tym serce, Ktore co wieczor drze sie; wroc do niej! Po raz kolejny slysze jak rozum szepcze; A nie mowilem... Nikt nie widzial lez za jej piwnymi oczami, Gdy z zalem w glosie wypowiadala; zegnaj. Gdy posluchala rozumu i oddalila sie od niej. Gdy jedyna osoba, przy ktorej mogla byc soba, Wbila jej noz w serce, ktore ufalo jej, ufalo mi.... Moglam codziennie sluchac od ludzi, Jak smieja sie z nas, slodkich idiotek. Moglam udawac ze wierze w Twoje hisotorie, Choc kazdy wytykal mnie palcami, mowiac; naiwna. Moglam zamieniac kazdy problem w zart, By Twoje oczy nigdy nie zaszly lzami. Moglam naprawde.... Zaluje ze to juz czas przeszly. A w Nowym Roku ? Chcialabym sie z Toba pogodzic. Chcialabym zeby wszyscy moi znajomi sie wtedy ode mnie odwrocili. Chcialabym znow byc ta szalona dziewczyna, ktorej usmiech nie byl sztuczny. Chcialabym, zeby po kilku miesiacach ponowniej przyjazni z toba, Z czystym sumieniem mogla powiedziec; zaluje ze odeszlam. Juz nawet nie zwalam na Ciebie winny. Juz nawet nie mam ochote bluzgac Cie na kazdym kroku. Juz nie mam sily o Tobie myslec. Bo w glebi serca, tak bardzo mi Ciebie brak.... Przepraszam za kazde spierdalaj ktore wyszlo z moich ust. Przepraszam za te ciosy wymierzone w Twoja twarz i serce. Przepraszam za to ze sie od ciebie odwrocilam. Przepraszam za to, ze nie mam sily do Ciebie wrocic, Nie do konca wierze czy warto poswiecac wszystko co mam Dla przyjazni z toba, Bo co jesli znow potraktujesz mnie jak wczesniej? Mimo wszystko... tesknie.
|
#3603 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
_________________ " I shed so many tears.. Can’t believe how many tears.. Wypłakałam tyle łez.. Nie mogę uwierzyć, że aż tyle łez.. The last star left in heaven is falling down to earth and.. do You still feel the same way? Jedna, ostatnia gwiazda została w niebie. Teraz spada na ziemie i.. czy dalej czujesz tak samo? There's nowhere to go from here. Standin' here cold and shaken. How did I lose my way? Nie ma stąd żadnej drogi. Stoję tu zmarznięta i drżę. Jak straciłam swą drogę? If You could ever look at me the way I look at You, all stars would shine upon me. They would also shine on You. Jeśli kiedyś spojrzałbyś na mnie w sposób w jaki ja patrzę na Ciebie, wszystkie gwiazdy świeciłyby nade mną. Mogłyby także świecić ponad Tobą.. When I fall in love it will be forever . Or I'll never fall in love.. Kiedy się zakocham, to będzie na zawsze. Albo nigdy się nie zakocham.. "
|
|
|
#3604 |
|
Zakorzenienie
|
A macie może takie namiętne, ostrzejsze opisy/teksty? (;
____ Ty już zawsze pozostaniesz tym którego nie mogę mieć. Może lepiej milczeć, nie mówić zupełnie nic, odciąć się całkowicie od świata zewnętrznego?
|
#3605 |
|
Przyczajenie
|
Cześc
![]() Życie się nie kończy, ono dopiero się zaczyna kolego, jest tylko początkiem czegoś nowego. Chodź kochanie czeka na nas kąpiel w pianie <3 [...] śnij i kochaj to moje motto <3 Narazie się wspinam, ale widoki są extra ![]() wypijmy za szczęście może kiedyś ono kur.wa nadejdzie : ( . [...] - jaka jesteś ? - to zależy czyich plotek słuchasz < :
wysłałam miłośc na baardzo długi spaceer <: |
|
|
|
#3606 |
|
Raczkowanie
|
No to tak : Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku
Szczęśliwego ![]() Nowy Rok zacznę od wymazania Ciebie z mojej pamięci
Chcę damą być i chcę być natchnieniem Divą kobiecych kaprysów i wad Dla jednych muzą, a dla innych snem Chcę stworzyć na nowo swój świat Irminka http://www.facebook.com/profile.php?id=100000420827906 Edytowane przez i_nie_zmienia_sie_nic Czas edycji: 2010-12-31 o 11:16 |
|
|
|
#3607 |
|
Rozeznanie
|
A W NOWYM ROKU DROGIE WIZAŻANKI - MIŁOŚCI, MIŁOŚCI I... MIŁOŚCI. இڿڰۣ-- இڿڰۣ--இڿڰۣ-- இڿڰۣ-- இڿڰۣ-- இڿڰۣ--இڿڰۣ-- இڿڰۣ--
' Im więcej mnie boli tym więcej się śmieje, dlatego znajomi myślą, że jestem szczęśliwa ' இڿڰۣ-- இڿڰۣ--இڿڰۣ-- இڿڰۣ-- இڿڰۣ-- இڿڰۣ--இڿڰۣ-- இڿڰۣ--
|
|
#3608 |
|
Raczkowanie
|
Oh... jak miło że tobie też się spodobały,
bardzo się ciesze ![]() ... -a co to jest: mały kawałek ciała na końcu penisa? -mężczyzna? - a co to mężczyzna? - yyy... taki robak! naucz mnie swojej miłości.. Taki już mamy zwyczaj, że w chwilach wzruszenia uciekamy się do błahych słów i mniej mówimy, niż czujemy. Boimy się powiedzieć za dużo. Dlatego brak nam właściwych słów, gdy nie wypada żartować. Chce tylko, by spoglądał na mnie życzliwiej, uśmiechał się i rumienił przy mnie, by zawsze zajmował mi krzesło obok siebie oraz rozpromieniał się, kiedy na nim usiądę i zacznę rozmowę. By myślał tak jak ja, interesował się wszystkim, co do mnie należy i co mi sprawia przyjemność, próbował mnie zatrzymać dłużej w barze, a po moim wyjściu czuł, że już nie jest szczęśliwy. Niczego więcej nie pragnę. to właśnie była wolność, szła przed siebie, spełniała marzenia i nie myślała już o rozwiązanych butach.. I już powoli przyzwyczaiłam się do twojej obojętności, ale nie mogę przestać się zastanawiać jakby to było, gdybyś jednak był.. ludzie to nie tylko twarze. + k o c h a n e.. wszystkiego najlepszego w nadchodzącym nowym roku, dużo ciepła, miłości, abyście w końcu znalazły tego jedynego, a niektóre z was żeby zapomniały o tych, którzy złamali wam serce, a także szczęścia, oh.. dużo szczęścia! żebyście odnalazły swoje życiowe drogi. I oczywiście wielkiej, hucznej, imprezy ! ![]() niech ten rok będzie n i e p o w t a r z a l n y |
|
|
|
#3609 | ||
|
Raczkowanie
|
No to tak , perły moje życze wam SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU ! gruuubego melanżu przede wszystkim i dużo , dużo miłości . JESTEŚCIE WSPANIAŁE . Cytat:
znowu , znowu , znowu zabieram . ![]() miło , że się podoba . ![]() Cytat:
cudny , zabieram .
![]() '' Jesteś za bardzo ważny w moim życiu , żeby po prostu określić te wszystkie chwile dwoma słowami 'było , minęło' Mężczyzna jest jak kawa : najlepszy jest silny , gorący , pełen subtelnego smaku i nie pozwala ci zasnąć przez całą noc . nie wiem , kiedy rodzi się miłość , ale doskonale wiem , kiedy umiera . '' |
||
|
|
|
#3610 |
|
Zadomowienie
|
aby było lepiej.
miśki, znajome, widzę Was i się uśmiecham. A ja tak bardzo chciałam być Twoją księżniczką.. Mam motywację. Kobieta opętana. Jestem po prostu nieokiełznana, bez hamulców. Wolna.
|
|
#3611 |
|
Raczkowanie
|
"
Czasami są takie dni, kiedy masz ochotę przytulić się nawet do jeża Codziennie powtarzam sobie słowa "Mogło być gorzej". Następnego dnia okazuje się, że rzeczywiście. " Teraz to liczy się tylko sława i pieniądze. Tak serio, to muzyka i przesłanie jaką się tworzy jest bez znaczenia.
|
#3612 |
|
Raczkowanie
|
melduje się ! mooja Kochana
![]() Właśnie on skradł sens jej życia , by nadać mu nową nazwę . Jak Amerigo - Ameryke , tak on jej życie nazwał swoim imieniem . Ten rok będzie lepszy . Ten rok będzie bez Ciebie . Nowy rok , nowe nadzieje , nowe szanse . Każdy dzień jest okazją na lepsze jutro . ![]() Bez smutnych wiadomości , bez tkliwych pożegnań , bez trudniej miłości . Postanowienie noworoczne numer 1 ! Rzeczywistość bywa trudna , bywa też szara jak niebo w czasie jesiennego deszczu , bywa też kolorowa jak najcieplejsze lato , bywa prawdą , ale tylko w marzeniach . On . Prawdopodobnie jedyny człowiek , dla którego poświęciła tak wiele dostając w zamian pakiet łez . Pokochaj , odkryj szczęście w prostych rzeczach , uśmiechaj się - życie jest piękne . jestem Perełki Bez oklepanych życzen , a jedynie z życzeniem , abyście odnalazły szczęście w sobie i spełniły najskrytsze pragnienia
______________________ Usiądź obok, wsłuchaj się w bicie mojego serca i trwaj tak na zawsze. ![]() Edytowane przez mad_woman Czas edycji: 2010-12-30 o 21:43 |
|
|
|
#3613 |
|
Raczkowanie
|
uzależniacie ! <3 ~*~ ' Czy wiesz jak to jest kiedy serce bije mocniej, bo ma w sobie jeden sens
więcej? Powiedz! Chociaż nie ma takiego słowa, co opisze ten stan kiedy kochasz. ' <3 ' Miłość błędem. Nie możesz się cofnąć. ' Muzyka moim sensem życia. ' Uczucie wyższe rangą niż Robin Hood i Marion, Ty nie dajesz w kość. Jaram się Tobą jak palacze Holandią. ' <3 ' To ciśnienie mnie roz je bie. ' ' Wszystko się pieprzy bo mam nie prosty charakter ' ![]() ' Jestem twardy, chociaż w psychice niepewność. ' Czasem dla spełnienia marzeń trzeba poświęcić wszystko. Nawet przyjaźń.
|
#3614 |
|
Rozeznanie
|
Kochane dziewczynki , już jutro SYLWESTER czyli stajemy się o rok starsze, o
rok mądrzejsze i o rok piękniejsze . Chcę życzyc wam by nowy 2011 rok przyniosł wam dużo radości , miłosci , mądrości i czego tylko chcecie, żeby wasza miłość rozkwitała z kazdym dniem a te które czekają na swojego ksiecia z bajki jak najszybciej go znalazły, byście były szczęśliwe, nie denerwowały się i miały anielską cierpliwość . Również weny życzę, nie dajcie się zjeść Również 1 stycznia 2011 roku minie rok jak tu z wami jestem . Więc wymienie moje naj naj naj lepsze z najlepszych : kamisha ,marikab , keeendy , ruda wiewióra , rumuneczka xd , drift , latin , hoe , pani Jana , ZagubiOna , _chanigme , mad woman , Kofeina w redbulach , Mrs Unfabolous , z innej baji , viper , happyend , czochrajb , marsi 89 , niczego po trochu , mam rozsznurowane buty , wredniaa , nowa era , kochanaa , kochanowska , agrr , zakręcona na maxa , grise , your blue eyes , aQrat , siatkarka18 , kontrastowa0 , IIHHAATT [ wiem ze nowy nikt, niestety nie pamiętam jaki ] - dziękuję że jestesteście i czarujecie swoimi boskimi opisami _________________________ ______-
Obiecałam sobie że szybko to ogarnę i wróće . Nic nas nigdy nie łączyło, parę nocy trochę wina . Miłość zaszumiała jej w głowie . Nie mów nic, znam tę minę ... możesz iść dobrze wiem ze nie zginiesz . Sam nie wiesz czego chcesz , bawisz się jak dziecko .
|
#3615 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję. ; *
I tak sobie nie odpuszczę - powtarzałam w myślach, chociaż już wtedy byłam pewna, że to ostatnie spojrzenie, które posyłam w Twoim kierunku.
Pierwszy raz - kiedy spojrzałam na zegarek - była 22:22. Czasem trzeba po prostu przystanąć i chwilę odpocząć. A Ty? Co Ty byś zrobił, gdybym powiedziała, że Cię kocham? Życzę Ci wszystkiego, czego sama nigdy nie doznałam. A ja się pytam, gdzie jest Bóg? Gdzie był i dlaczego nie kazał mi zawrócić, gdy pierwszy raz podążałeś w moim kierunku? Odkąd się pojawiłeś, moja wyobraźnia poszerzyła się do nieprawdopodobnych rozmiarów. Ja nadal pamiętam to Twoje wielkie wejście. Pamiętam, jak chciałam wtedy iść z Tobą pod rękę. A Ty jak często mówiłeś nie, myśląc tak? Będziesz umierał z tej cholernej tęsknoty, obgryzając nieświadomie paznokcie przy akompaniamencie przyspieszonego bicia serca. Żałuję tylko jednego: że to nie JA zerwałam z TOBĄ.
|
|
#3616 |
|
Raczkowanie
|
"
jaka jest ulubiona pozycja kobiet? kobieta z przodu, lekko pochylona, wybiera sobie pierścionek. mężczyzna z tyłu, wyjmuje portwel. tutaj nie pomoże sztuczne oddychanie czy płukanie żołądka, mnie się tak łatwo nie pozbędziesz - powiedziała miłość. nie myśl o przeszłości, ogarnij teraźniejszość. bycie nieszczęśliwym w grupie jest o wiele lepszym doświadczeniem, niż bycie szczęśliwym w samotności. wiedziałam, że zatęsknisz. wiedziałam również, że wtedy, kiedy będzie za późno. są takie chwile, kiedy żałuję, że nie mogę przespać całej doby. na początku był chaos, a potem to już wogóle rozpi&^%$l. bezradność ogarnia wtedy, kiedy jest się bardzo blisko dna, jednocześnie zbyt daleko by móc się odbić. a teraz, nie dość, że nie układa mi się życie, to i jeszcze włosy. ona nie będzie lekarstwem na inną. nie chcę już moczyć Twojego zdjęcia w moich łzach, bo i tak wiem, że nie przywróci Ci to życia. zapomnę o wszystkich krzywdach, ale niegdy nie wybaczę, że tak łatwo pozwoliłeś mi odejść. nic nie zmienia życia tak, jak utrata miłości. "
|
#3617 | |
|
Rozeznanie
|
Kochanie <3333333333
Cytat:
Kotki, postaram się być częściej i dziękuję za pamięć. ![]() '' Wypłuczmy uczuciem goryczy szklankę,
Po czym zespólmy w jedność każdą tkankę. Stwórzmy całość zamiast być ułamkiem. Dziś zamalujemy wszechświat bez użycia farb. '' + Miłości, radości, szczęścia, pomyślności! i dużo, dużo zdrowia w 2011 ![]()
|
|
|
#3618 |
|
Raczkowanie
|
dziękuje za pochwały sprawiają mi ogromą przyjemnośc tym bardziej że moje ulubienice mnie wyrózniły.
Chciałam wam wszystkim życzyć moje drogie miłości ale nie takiej zwyczajne a takiej która nie błaga i nie prosi nie musi przepraszać za swoje błędy nie rani i nie boli troszczy się i chroni. Wiem ze to troche tandetne ale prosto z serca postanowienie noworoczne-zapomne Dałam Ci szczęście odeszłam Ostatnia łza 2010,ostatni uśmiech tego roku, ostatnie wspomnienie... a o 24 w sylwestra będe leżała w wannie zaczytana w książce z lampką szmpana i makijażem z łez. oczy umalowane łzami ,usta malowane krwią Ciało w gęsią skórke ubrane-kiedyś było mną Tak mi zimno, tak mi marzną uszka,taka zima,zimna ma poduszka,chucham w łapki chu.. chu... ,rozcieram paluszki tylko Ciebie brak mi do poduszki marikab uusia rumuneczkaxd z innejbajki sparkly angel no love_no love you aQrat _cornflower so_steadfast z nnej bajki m o n latin mad_woman x_truskawka_x-kradne anielice
|
#3619 |
|
Zakorzenienie
|
I like it!
|
|
#3620 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wspomnienia..coś co tak boli.
Mnie w szczególności. Tyle straconych przyjaźni,a pośród nich ta jedna. Wyjątkowa. Która chciała do mnie wrócić,wycierpiała tyle. A ode mnie usłyszała dumne `spie.rdalaj` Żałuję tego.. Bądźmy znów tak jak dawniej.. Z nowym rokiem,jak to mówią nowe życie,nowe zmiany. Zmienię się. Je.bię dumę. Przy pierwszej najlepszej okazji rzucę Ci się w ramiona. I powiem `Żałuję wszystkiego` I na kolanach będę błagać.. wróć do mnie. Przyjaźń-dopiero teraz zrozumiałam wartość tego słowa. Może dorosłam? Może dopiero teraz przejrzałam na oczy,że byłaś jedyna. Z Tobą mogłam latać w 30-stopniowy mróz. Tylko Ty potrafiłaś mi powiedzieć i wydrzeć się na mnie: `faceci to idioci. nic nie warci. więc zerwij z nim! mamy siebie..` Pamiętasz? Jak kiedyś wymknęłyśmy się z domu mówiąc rodzicom,że śpimy u koleżanki? Tymczasem byłyśmy całą noc na dyskotece,było świetnie. Pamiętasz? Wiele innych sytuacji,które warte są wspomnienia. Tak dużo błędów popełniłam,nieświadoma.. Chciałaś wrócić-nie pozwoliłam. Posłuchałam się innych,którzy wtedy byli na pierwszym miejscu. Byli błędem. Nie wiem czy mam odwagę schować dumę w kieszeń. By znów powiedzieć `przepraszam`.. on walczył o nią z całych sił. żeby ją mieć. na jakiś czas. ona walczyła całe życie. żeby pozbyć się późniejszych wspomnień. bez skutku. Niech wróci to co kocham.. Niech wrócą moje stracone osoby. Zdecydowałam. Mam gdzieś dumę i słuchania moich pseudo przyjaciół. Chłopaka nawet już nie posłucham. Straciłam przyjaciółkę przez wytykanie jej błędów. A teraz tak myślę,a moje błędy? Ich nie zauważyłam. Może ona popełniła ich wiele,ale mogłam to wyjaśnić. Porozmawiać z nią. Mój wybuchowy charakter na to nie pozwolił. Automatycznie zaczęłam ją niszczyć. Nie pozwoliłam wrócić.. Teraz pluję sobie w twarz! Nie prosiłam św.Mikołaja,Dziadka Mroza,Śnieżynki i inne o nic. Bo wiedziałam,że przez ten rok zrobiłam najgłupszą rzecz w życiu. Straciłam ją. Teraz proszę ich o to,żeby jeszcze raz chciała wrócić.. Wtedy powiem jej wszystko. Ale nigdy nie zrobię pierwszego kroku. Tak bardzo boję się odrzucenia. |
|
|
|
|
#3621 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
miło . Cytat:
dziękuje skarbie , że znalazłam się na twojej liście , nie spodziewałabym się .
'' skaż mnie na wieczne szczęście. nie będę żądała adwokata. nie zamierzam się bronić '' |
||
|
|
|
#3622 |
|
BAN stały
|
podziękował
![]() a ja wam WSZYSTKIM życzę SPEŁNIENIA CHOCIAŻ 1 Z TYCH WSZYSTKICH WASZYCH NOWOROCZNYCH POSTANOWIEŃ ! ![]() ...
a Ty uważaj by spełnienie Twoich marzeń, tak po prostu nie znikło za rogiem . pokonała tysiąc przeszkód, przeciwstawiła się milionom ludzi tylko po to by móc wyszeptać ci 'Kocham cię', w które Ty i tak nie wierzysz . fikcyjne zdarzenia, sztuczne uśmiechy, wymyślone znajomości, kobieta naprawdę jest w stanie wiele wygenerować w jednej sekundzie, tylko po to, by jej EKS nie pomyślał, że sobie bez niego nie radzi . wiesz, to była taka ciągła gra, on mówił kocham, ona spierdal*** . i gdybym mogła, załatwiłabym Ci bezpowrotny lot pierwszą klasą na Marsa, co z tego, że nieziemsko umierałabym z tęsknoty za Tobą, skoro Ty i tak żyjąc na ziemi nie robisz nic, kompletnie nic, by na mojej twarzy pojawił się beztroski uśmiech . wypijmy za nasz największy błąd, w tą noc wypijmy skarbie za dawnych NAS . a gdy ona stanęła przed Tobą i wmawiała Ci, że u niej wszystko jak najlepiej gra, uwierzyłeś . odszedłeś pewien, że żyje jej się dobrze . może i był jej promykiem słońca, który budził ją co dzień, może i był jej tlenem, bez którego nie da się żyć, ale popatrz, zanim go poznała też była szczęśliwa, więc nie wiem czego tak bardzo się obawia, gdy pojawia się myśl o ich kresie . wciśnięte w kąt łzy, u boku przyjaciele, o nie ! tym razem nie pozwoli na to by wspomnienia odebrały jej szansę na nowy, lepszy rok . ... Edytowane przez istny_paradoks Czas edycji: 2010-12-31 o 10:25 |
|
|
|
#3623 |
|
Zadomowienie
|
affen, latin, nowa era (na podpis) - okradłam
Po raz ostatni w tym roku, najlepsze: Artistic soul, BrillanteAstro5, ciiri, czochrajb (bardzo mi miło) ), Paralogiczna _______________
'Kiedy wszystkie możliwości są równie prawdopodobne, najlepsza jest ta najprostsza. Obejrzała się za Nim, ostatni raz. Tylko trzy sekundy, może cztery - wystarczyło, aby wchłonęła widok Jego błyszczących szarością tęczówek, czerwonych ust i rozczochranych włosów. Wchłonęła, przeżyła to wszystko jeszcze raz. Zamknęła oczy, mrugnęła i zapomniała. Kiedy nadeszło 60 krytycznych sekund uświadomiłam sobie, że mam wszystko o czym marzyłam i niczego co by mi było potrzebne, i uważam, że to czego potrzebuję jest tutaj i wróciłam tu by sprawdzić czy przypadkiem nie myślisz tak samo, a jeśli tak, to niczego dalej nie planuję. Co jest dla mnie nowością. Oto moja propozycja: proponuję, byśmy niczego nie planowali. Proponuję dać losowi szansę i przyjąć to, co z tego wyniknie. Co Ty na to? Masz ochotę by niczego ze mną nie planować? Wiesz kim jesteś? Bestią, jesteś prawdziwą bestą, a ja nie mogę Cię znieść, ale wiesz co? Przejrzałam Cię. Ta cała Twoja bestialskość to tylko gra. Wielki, ogromny, totalny kamuflaż. Ciągle warczysz i kłapiesz, ale w głębi serca cierpisz, i masz ogromny cierń w swojej straszliwej łapie. Jak lew, uroczy, ukochany lew'
Czasami trzeba zrobić to, co trzeba. Edytowane przez marikab Czas edycji: 2010-12-31 o 13:00 |
|
|
|
#3624 |
|
Zadomowienie
|
Dzięki
![]() Ciężkie westchnienie, gęste powietrze. Znalazłeś moje połamane serce .Wypełnia płuca, omija serce. Wśród tych niedopałków snów. Skleiłeś je plastrami dobroci i miłości. Rozpaliłeś w nim iskierkę nadziei. Nadziei na lepsze jutro. Znów budzę się sama w białej jak śnieg pościeli . Na poduszcze czuć jeszcze Twój zapach . Odszedłeś bez slowa. Nie zostawiłeś nawet listu , który czytałabym teraz we łzach . Za oknem niebo granatowe jak Twoja koszula płacze razem ze mną. Zimny sztylet obojętności , połyskuje w słońcu gniewem . Jak łatwo jest nim zabić miłość . Przestałam czekać na cud.
W tej kolejce stoi już za dużo ludzi.
|
|
#3625 |
|
Zakorzenienie
|
*What the eye doesn’t see, the heart doesn’t grieve over. *Jesteś światłem, a ja cieniem, dojrzałością i natchnieniem, jestem łkaniem, Ty uśmiechem. Jesteś głosem, a ja echem... *-Jak wyjść z dołka? -Poczekaj, przyniosę drabinę! *Przyjaciele? …A jak zadzwonię do Ciebie o trzeciej rano to pójdziesz ze mną pobiegać po śniegu? *Muszę iść przed siebie I muszę być silna -Nie mogę odpuszczać *Chciałabym być Tobą Kawałkiem Ciebie -Tą lepszą połową *I didn't hear you leave, I wonder how am I still here, I don't want to move a thing, it might change my memory... *Sometimes I wanna call you But I know you won't be there... ;C *We've lost it all- The love is gone... *Kiedyś juz tak było: Ona, On i jej złamane serce...
|
|
#3626 |
|
Przyczajenie
|
'bedac z odpowiednia osoba wszystko staje sie proste...'
"naprawdę chciałbym być teraz z Tobą,ale lepiej narazie żebyśmy się nie spotykali dla ciebie", bo ty zawsze wiesz lepiej co dla mnie jest odpowiednie... :|
|
#3627 | ||
|
Rozeznanie
|
dziękuję Skarbeczku <3
![]() Cytat:
Cytat:
dziękuję pierniczku <3 Dziewczyny, najukochańsze gwiazdeczki <3 Już nadchodzi nowy 2011 rok, dzięki któremu stajemy się coraz starsze. ![]() Życzę wam, by każda odnalazła szczęście i swojego wymarzonego księcia. ![]() byście były zawsze uśmiechnięte nawet w tych trudnych chwilach, no i wszystkiego, wszystkiego co najlepsze <3 ten jeden jedyny dzień najważniejszy, a obok mnie Ciebie nie ma. ogarniesz mi jedną pół kulę mózgu, a ja zajmę się drugą. znikasz gdzieś tam za zakrętem, gonię Cię i czuję, że coraz bardziej się oddalasz. a ból znów kładzie mnie na łopatki.
|
|
#3628 |
|
Rozeznanie
|
nienaruszona- bardzo dziękuje ;*
boundlessly - zachwycasz ;* + Udanego Sylwestra i szczęśliwego Nowego Roku ♥ Grałam w straceńczą grę życia Marzenie o słońcu, królową deszczu Udałam się w drogę do nikąd Musiałam być kierowcą w miłosnej przejażdżce podążać za gwiazdami.. Słyszałam twe serce, trzymałeś je blisko mnie Głupia miłosna gra - wygrywasz by przegrać co dnia Łagodne anielskie ostrzeżenie i płacz w bezruchu nocy I wiesz wracam tam na zawsze.. do tych uliczek, gdzie perły namiętności szły moją drogą Gdy piszę Twoje imię na niebie - odlatuje, odlatuje daleko Żegnaj! Edytowane przez grise Czas edycji: 2010-12-31 o 12:12 |
|
|
|
#3629 |
|
Rozeznanie
|
Cudnaś Dziękuję, za wyróżnienie, ściiiiiiiiiiiiskam ![]() இڿڰۣ-- இڿڰۣ--இڿڰۣ-- இڿڰۣ-- இڿڰۣ-- இڿڰۣ--இڿڰۣ-- இڿڰۣ-- ' Czasami kurz nad uczuciami zalega, zarówno w miłości jak i przyjaźni. Stają się obowiązkiem a nie szczęściem, przyzwyczajeniem pielęgnowanym, a nie tym o co warto zabiegać, w co nadzieje pokładać. ' ' Kochajmy samochody... One nie rania serca... Czasem tylko zabijaja.. ' ' kobieta też potrzebuje rozmowy po męsku ' ' Nie potrafimy doceniać tego, co mamy, dopóki czas się o to nie upomni. ' ' tak nieidealni. a zarazem totalnie perfekcyjni ' ' Jeśli kogoś nie lubisz, to nawet sposób, w jaki trzyma łyżeczkę doprowadzi Cię do szału. Ale jeśli ktoś, kogo darzysz sympatią wywróci Ci na kolana cały talerz jedzenia, nawet nie zwrócisz na to uwagi. ' ' -Widziałam Go -I co? -Chciałam sprawdzić czy nadal tak na mnie działa i wiesz co? w drodze powrotnej nic nie widziałam.. -Zakochani zawsze są ślepi na otaczający ich świat -Nie rozumiesz mnie, to nie była miłość tylko łzy.. ' ' pytasz, co u mnie ? trochę się pozmieniało. swoje roz***ane życie powoli układam w całość. ' ' Kup mi wino i pozwól mówić. Zasnę Ci gdzieś między kanapą , a nogą od stołu i będziesz mnie zbierać. Potem trochę pohisteryzuje, rozmaże makijaż i będe szczęsliwa, że mogłam pobyć mała dziewczynką bez emocjonalnej huśtawki i koziołkujących nastrojów. ' ' Być zazdrosną o faceta, który ma dziewczynę jest dosyć absurdalnym uczuciem, ale ostatnimi czasy, tylko owe czuje. Same absurdy w moim sercu, w podświadomości też się przewijają. ' 'To wszystko jest dziś takie inne. Dlaczego? Bo przyjaciółka opuściła, bo najlepszy przyjaciel zawiódł, bo czas za szybko płynie, bo oranżada nie smakuje już jak dawniej, bo za dużo przeżyć, bo kawa jest bardziej gorzka, bo nie wychodzi słońce, bo cały czas ma takie piękne i wesołe oczy, bo uśmiecha się mimo wszystko, bo Go kocham. Jego kocham. Chłopaka, który jeszcze wczoraj mówił, że nic z tego nie będzie. Nie będzie, bo ma inną. Moja przyjaciółka znalazła chłopaka. Mam nadzieję, że dobrze Im się układa, a przyjaciel? O wszystkim wiedział. Nic nie powiedział, nie chciał mnie martwić podobno, ale ku*wa, ja teraz cierpię! Szkoda, że Oni nie widzą jak bardzo, jak mi często spływa łza, jak często leżę w łóżku bezruchu, jak, coraz częściej, mam myśli samobójcze. ' இڿڰۣ-- இڿڰۣ--இڿڰۣ-- இڿڰۣ-- இڿڰۣ-- இڿڰۣ--இڿڰۣ-- இڿڰۣ--
|
|
#3630 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję Wam dziewczyny za wszystko, już po raz ostatni w tym roku.
Życzę Wam, może nic nowego, ale aby ten nowy rok był milion razy lepszy od tego, którego pożegnamy już za kilkanaście godzin i co najważniejsze to zdrowia, zdrowia, bo wszystko inne sobie kupicie _ ''I will wrap my arms around the world Chcę zawinąć świat dookoła w swoich ramionach And it’s a little late for conversations There isn’t anything for you to say And my eyes hurt, hands shiver So look at me and listen to me I jest trochę za późno na rozmowę Nie ma nic co mógłbyś mi powiedzieć I moje oczy bolą, ręce trzęsą Wiec popatrz na mnie i słuchaj mnie No more words No more lies No more crying No more pain No more hurt No more trying Nigdy więcej słów Nigdy więcej kłamstw Nigdy więcej płaczu Nigdy więcej bólu Nigdy więcej ranienia Nigdy więcej starania Do you know what's worth fighting for, When it's not worth dying for? Does it take your breath away And yuo feel yourself suffocating? Does the pain weigh out the pride? And you look for a place to hide? Did someone break your heart inside? You're in ruins Czy wiesz jaka jest cena walki ? Kiedy nie warto umierać? Czy to zabiera Ci oddech I czujesz, że się dusisz? Czy ból przewyższa dumę? I szukasz miejsca by się ukryć ? Czy ktoś złamał wewnątrz twoje serce? Jesteś w rozsypce One, 21 guns Lay down your arms Give up the fight One, 21 guns Throw up your arms into the sky, You and I Jeden, 21 pistoletów Opuść ręce Zrezygnuj z walki Jeden, 21 pistoletów Wznieśmy swoje ręce do nieba, Ty i ja'' Edytowane przez kontrastowa0 Czas edycji: 2010-12-31 o 12:14 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:38.

nie mam głowy teraz do tego.

] - dziękuję że jestesteście i czarujecie swoimi boskimi opisami