Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXIV - Strona 67 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-12-31, 11:31   #1981
mona_ja
Wtajemniczenie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXIV

Martuś życze szmpańskiej zabawy

Nasz Ślub 30.05.2009
mona_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-31, 11:34   #1982
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXIV

Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość
A ten zakwas trzeba zrobić samemu czy można kupić gotowy?
wiesz, moja mama dostała zakwas od znajomej a teraz za każdym razem jak piecze chleb to odkłada z tej całej masy pół słoiczka i do lodówki i tak ma się zakwas na cały już czas. Tylko chyba max 3 tyg może on stać w lodówce. Więc wystarczy raz sobie zrobić zakwas lub wziąć od kogoś Na zakwasie chleb jest zdrowszy niż na drożdżach

Marta dzięki.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-31, 11:38   #1983
bzyczka1
Zakorzenienie

zakwas z tego co czytałam może stać dłużej niż trzy tygodnie tylko trzeba go dokarmiać i ożywiać

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-31, 11:39   #1984
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-31, 11:44   #1985
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
zakwas z tego co czytałam może stać dłużej niż trzy tygodnie tylko trzeba go dokarmiać i ożywiać
hehe a tego to nie widziałam.

Moi rodzice robią taki chlebek z mega dużą ilością róznych ziaren, pestek itp.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-31, 11:52   #1986
mona_ja
Wtajemniczenie

Ja na razie spróbuje na drożdżach lub z mieszanki bo wydaje mi sie mniej skomplikowane.
Rosi przepisy z tego linka wydaja sie proste, tylko odpowiedznią mąkę kupić

Nasz Ślub 30.05.2009
Stary 2010-12-31, 12:03   #1987
kasiaher
Wtajemniczenie

no dobra SORRY ROSI PRZEGIĘŁAM
nie miejcie do mnie pretensji bo wyskoczyła z tym jak jakaś głupia, ale wiecie ostatnimi czas wszystko jakoś tak się bezsensu układa dobija mnie to , do tego zamiast poprawić sobie humor tymi włosami sknociłam sobie go na maxa , wogóle to wiecie jestem na dwóch antybiotykach a więc i umysł otumaniony nawet mąż mówi że zachowuje się jak szurnięta no ale przynamniej mam wytłumaczenie ...

madziu kochana moja dla ciebie również mam szczególne życzenia BĄDŹ SZCZĘŚLIWA bez względu na to co kto mówi czy piszę

myślę że życzenia martuchy są fajne i chyba każda matka te szczęście inaczej odbiera mając już dziecko ,a inna jak dzidzi nie ma trzeba poprostu być mamą żeby zrozumieć o czy akurat tu było napisane , broń cię boże ja nie mówię że jak ktoś dziecka nie ma czy też niechce mieć jest mniej szczęśliwy tylko troszkę inaczej patrzy się poprostu na świat

życzę wam dużo szczęścia, miłości , spełnienia marzeń takich swoich osobistych, achh.... DUŻO wspaniałej ZABAWY NA SYLWESTRZE ( tylko się nie poopijać, bo kac będzie ) i szczęśliwego nowego roku
ja jeszcze wpadać będę bo siedzimy w domku w trójeczkę robimy sobie imprezkę
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-31, 12:08   #1988
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
My mamy teraz łózko 160cm ale myslę aby na drugi raz kupić takie 200 lub 220, bo ja w nocy śpię w poprzek
niezła aparatka z Ciebie ja jak sie położę to czasami śpie w bezruchu wiele godzin kupilismy łóżko 140 bo lubię miec Tż na wyciagniecie ręki

pokażę Wam najnowsze foteczki a gdzie moze podejrzeć Indię ?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_2237.jpg (47,9 KB, 45 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_2236.jpg (41,3 KB, 41 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_2240.jpg (87,2 KB, 59 załadowań)

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-31, 12:16   #1989
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2010-12-31, 12:16   #1990
mona_ja
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
niezła aparatka z Ciebie ja jak sie położę to czasami śpie w bezruchu wiele godzin kupilismy łóżko 140 bo lubię miec Tż na wyciagniecie ręki

Woow ale efekt, szczególnie podoba mi sie mozaika nad blatem, świetnie to wygląda

Nasz Ślub 30.05.2009
Stary 2010-12-31, 12:45   #1991
india83
Zakorzenienie

Cytat:

ale slicznie wygląda podłoga w kuchni bedzie pięknie!!!

no i łazienka juz prawie gotowa mnie można podglądac tu http://forum.budujemydom.pl/Wisienko...tml&st=50&st=0

a ja na szybko wrzucam fotki z wczoraj, kiepskie bo komorka i w niezłym bałaganie ale co tam

ja mam już nerwa, jednak nie mam się w co ubrac, we wszystkim wyglądam beznadziejnie i grubo mam doła...

bylismy z TZem po odkurzacz w media juz zdecydowani, a baba nam mowi, ze tylko jest z ekspozycji i czy ma zapakowac ja mówie, że za taki testowany to ja dziękuję, a baba do mnie a dlaczego inni testowali go tak samo jak panstwo?? oczywiscie wyjasnilam dlaczego nie, a TZ dodał, ze nawet jakby opuscili 100zł to on by go z ekspozycji nie wzial- normalna cena 600zł

dziewczyny ja tez dziekuje za wszystkie zyczenia i Wam życze (bedzie krotko)
Szampanskiej zabawy, miłych chwil z najbliższymi i rewelacyjnego, cudnego i jeszcze lepszego niz ten roku 2011!!!!!!!!!!!!!!!!:wink o:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0391.jpg (41,1 KB, 56 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0392.jpg (52,2 KB, 43 załadowań)
Stary 2010-12-31, 12:45   #1992
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez MisQa Pokaż wiadomość
ja też mam Tako i jestem bardzo zadowolona wart był swojej ceny
no to 3 osoba co ma Tako i jest zadowolona

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
strippi trzymam kciukasy za Julkę , byłas u lekarza tak? i co powiedziała?
kochana współczuję z sytuacją z dziadkiem
kiedy mój dziadek umierał to poszłam do niego do szpitala
był dla mnie najbliższy zaraz po rodzicach
umarł 1stycznia 2004 roku
byłam u niego w sylwestra w południe
Jutro minie kolejna rocznica

Julusia ma zapalenie gardła i antybiotyk

na pewno włosy super wyglądają
pokaż nam tu

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
Kasiu jak czytam o Twoim dziadku to az sie popłakałam, bo przed oczami mam mojego, ktory zmarł w zeszłym roku. Ostatni raz odwiedziłam go w hospicjum. Wczesniej w szpitalu i juz wtedy było zle, rodzina wczesniej utrzymywała przede mna w tajemnicy jak jest z nim źle bo to było przed naszym slubem. jak go zobaczyłam w hospicjum byłam przerazona - człowiek bez sił, wychudzony, wiekszosci osob nie rozpoznawał, ale mnie rozpoznał, łzy mu poleciały ja swoich tez nie mogłam powstrzymac, ale miałam okazje się jeszcze do niego przytulic, pocałowac. Zmarł 2 dni pozniej, gdy byłam kilkaset kilometrów od niego. Nie wybaczyłabym sobie gdybym wtedy tam nie pojechała. Nie zdecydowałam się tylko na oglądanie go w trumnie, ten widok zawsze mnie przerazał.
aż mi łza pociekła

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość

a ja się od wczoraj gryzę ze sobą bo chce wam złożyć życzenia, no i stwierdziłam że pozostanę w zgodzie z własnym sumieniem i napiszę to co tak naprawdę chcę,
mam nadzieję że me życzenia i uzewnętrznienie się które za chwilę nastąpi nie wywoła u co poniektórych salw oburzenia...
jeśli ktoś po ich przeczytaniu stwierdzi że nie chce takich życzeń to niech uzna że nie są dla niego, ale proszę o nie pisanie dziwnych komentarzy bo to będą mocno osobiste życzenia więc nie mam ochoty wysłuchiwać przykrych słów

przez ostatni rok cholernie wiele zmieniło się w moim życiu, przewartościowałam swój mały świat, inaczej patrzę na życie mam inne wyobrażania, w parę sekund wszytko obróciło się do góry nogami, a ja mam wrażenie że w końcu się poukładało

dlatego życzę wam abyście w niedługim czasie poznały to uczucie, bycia najbogatszym człowiekiem na ziemi, tego uczucia bycia najcudowniejszym, najlepszym, najmądrzejszym, najpiękniejszym, uczucia przepełnienia radością miłością i prawdziwym szczęściem.
Pochylając się nad łóżeczkiem i widząc te ufne oczy wpatrujące w twoją twarz i pojawiający się na buzi uśmiech, uśmiech wolny od jakichś zależności od słów kocham cię bo.. uśmiech bezinteresowny ufny i okazujący miłość tak po prostu... wtedy poczujecie się najbogatsze, nawet nie mając ani złotówki na koncie...
wtedy człowiek nawet biedny czuję się bogaty....

dlatego życzę wam takiego spełnienia...
tym które go doświadczyły nie życzę już niczego, bo mają wszystko co potrzeba
tym które noszą to spełnienie w sercu życzę aby uśmiech pojawił się na zdrowej buźce
tym z was które starają się o te najpiękniejsze chwile życzę abyście szybko ich doświadczyły
a tym którym jeszcze to nie w głowie życzę aby się to uczucie kiedyś jednak pojawiło, bo dzięki niemu wiem że takiego "bum" nic nie jest w stanie zastąpić, żadna praca, żadne pieniądze, żadne zwierzęta, żadni przyjaciele...

życzę wam naprawdę szczęśliwego 2011 roku
Marta
ja rozumiem te życzenia i dla mnie są piękne

Cytat:

super!! postępy idą na przód
bardzo mi się podoba

Ja życzę nam spełnienia marzeń, tych ukrytych na dnie w sercu.
Oraz tego, abyśmy się więcej nie kłóciły, tylko mogły cieszyć się tym, że już tyle jesteśmy razem.
Może uda nam się odnowić atmosferę jaka była wcześniej

buziaki dla was laseczki : winko::gadu ly::pijemy :
cudownej imprezy - czy to na balu, prywatce, w domu, pod kołderką czy pod chmurką
Stary 2010-12-31, 12:58   #1993
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2010-12-31, 13:04   #1994
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Może się spełni

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
ale slicznie wygląda podłoga w kuchni bedzie pięknie!!!

no i łazienka juz prawie gotowa mnie można podglądac tu http://forum.budujemydom.pl/Wisienko...tml&st=50&st=0

a ja na szybko wrzucam fotki z wczoraj, kiepskie bo komorka i w niezłym bałaganie ale co tam

ja mam już nerwa, jednak nie mam się w co ubrac, we wszystkim wyglądam beznadziejnie i grubo mam doła...

bylismy z TZem po odkurzacz w media juz zdecydowani, a baba nam mowi, ze tylko jest z ekspozycji i czy ma zapakowac ja mówie, że za taki testowany to ja dziękuję, a baba do mnie a dlaczego inni testowali go tak samo jak panstwo?? oczywiscie wyjasnilam dlaczego nie, a TZ dodał, ze nawet jakby opuscili 100zł to on by go z ekspozycji nie wzial- normalna cena 600zł

dziewczyny ja tez dziekuje za wszystkie zyczenia i Wam życze (bedzie krotko)
Szampanskiej zabawy, miłych chwil z najbliższymi i rewelacyjnego, cudnego i jeszcze lepszego niz ten roku 2011!!!!!!!!!!!!!!!!:wink o:
pięknie wszystko wygląda

super oglądać fotki od początku do końca

polecam wszystkim, którzy chcą zrobić na szybko ciasto - to z pudełka
Ciasto z płatkami czekolady.
Robiłam na święta i zrobiłam wczoraj na dzisiaj
wszystkim bardzo smakuje i po 4 dniach nawet jest pyszne.
Do tego polewa orzechowa i ciasto mega

Edytowane przez strippi
Czas edycji: 2010-12-31 o 13:08
strippi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-31, 13:08   #1995
kliwia
Zakorzenienie

gold ale fajnie ta mozaika w kuchni wyglada aaaaa mucho mi sie podoa! i fajnie na podlodze te drenopodobne kafle z tymi mebelkami z ikea bedzie czad

india e no elegancko. Ja zaluje ze takich uchwytow nie zamontowalam, mimo ze zbieraja sie w nich okruchy, to teraz mi sie takie bardzo podobaja.
Kobiecie nie dogodzisz

kasiaher glowa do gory Kolor zblaknie troche podczas mycia humorek sobie popraw makijazem jakims ekstrawaganckim
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-31, 13:13   #1996
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Marta życzenia cudowne
My mieliśmy siedzieć w trójkę na sylwestra, ale okazało się, że moja kumpela z chłopakiem też nigdzie nie idą więc zaprosiliśmy ich do nas no bo ja się z Bartusiem nigdzie nie będę wybierała. Chcieliśmy zostawić go mojej mamie, ale ona dzisiaj miała na popołudnie do pracy i będzie późno także pewnie nie będzie miała siły, a z teściową Bartuś nie jest aż tak zżyty i nie zostałby z nią na noc. Także ja tylko na chwilkę złożyć życzenia bo szykujemy z mężem jedzenie na sylwestra.
Dziewczyny życzę Wam, Waszym tż i dzidziusiom aby ten rok był jeszcze lepszy niż mijający, oby dzieciątka zdrowo rosły, a dziewczynom zafasolkowanym abyście urodziły zdrowe maluszki. Wszystkiego najlepszego w nowym roku i udanej zabawy sylwestrowej
kwiatuszekk88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-31, 13:14   #1997
gold-fish
Zakorzenienie

India, już sobie dodałam do ulubionych. Super dom na tych ostatnich zdjeciach łazienka wyglada bardzo fajnie, i masz baterię przy umywalce jaką chciałam mieć. Niestety identyczną musiałam mieć do wanny a w tej serii do wanny jest taki głupio ustawiony przełącznik z ,,kran" na ,, prysznic" (wiesz o co mi chodzi?) on jest jakby pod cała baterią no i zrezygnowałam

Wam wszystkim samych cudownych, słonecznych dni, duzo pieniędzy, zdrowia, szczęścia z najbliższą osobą i dostawką (czyt,. teściami ) w nowym roku 2011

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-31, 13:17   #1998
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

strippi ja właśnie zrobiłam to ciasto na dzisiaj. Faktycznie jest bardzo szybkie i smaczne
kwiatuszekk88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-31, 13:24   #1999
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2010-12-31, 13:25   #2000
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez kwiatuszekk88 Pokaż wiadomość
strippi ja właśnie zrobiłam to ciasto na dzisiaj. Faktycznie jest bardzo szybkie i smaczne
no to fakt właśnie zajadam
Stary 2010-12-31, 13:28   #2001
kliwia
Zakorzenienie

aha jeszczemialam napisac, ze ja to nigdy nie umiem zrobic dobrego cistsa na nalesniki porazka. najprostsza rzecz na swiecie, a nigdy nie wychodza takie jak u mamusi, elastyczne, cienkie i pyyycha
Jak moja mama przyjedzie to jej kaze nasmazyc cala gore nalesniorow

a smazyc nalesnikow tez nie lubie, jesu ale mam fajna patelnie do nalensikow, taka płaską.
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-31, 13:35   #2002
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2010-12-31, 14:33   #2003
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

laseczki wpadłam tylko złozyc Wam zyczenia

a wiec zycze Wam duzo szcz ęscia w Nowym Roku, zeby spełniły sie Wasze plany i marzenia no i zeby Nowy ROk byl milion razy lepszy od starego !!!!!

no i szampańskiej zabawy dzisiaj (niezaleznie od rodzaju imprezy)
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-31, 14:59   #2004
baja_86
Zakorzenienie

Kochane i ja dołączam się do życzeń sylwestrowo-noworocznych Udanych imprez, na jutro dużo zdrowia, oby nikogo głowa nie bolała A w Nowym Roku wszystko układało się pomyślnie, marzenia się spełniały i żyło się lepiej
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-31, 15:26   #2005
Gucia0987
Zakorzenienie

U mnie nastąpiłam zmiana planów. Nie idę w tym sari. Stwierdziłam, że będzie mi nie wygodnie i dzisiaj zaliczyłam szybkie zakupy i będę Pretty Women! powiem, Wam, że będę wyglądać jak rasowa sucz

Kasia, przykro mi z powodu dziadka

Rosi, spróbuj taki przepis na naleśniki: 1.5szk mleka, 1.5szkl wody gazowanej, 2 szklanki mąki i 2 jajka. Musi wyjść!

Katunia, ja musiałam miec jakiś zły przepis, z tego przepisu powyżej wyszło.

Marta szampanskiej zabawy i dziękuję za życzenia. Doprowadziłaś mnie dzisiaj do łez...

Kochane, wszystkiego dobrego w Nowym Roku!

p.s. spadam malować pazury

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Edytowane przez Gucia0987
Czas edycji: 2010-12-31 o 15:32
Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-31, 15:31   #2006
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2010-12-31, 15:32   #2007
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ania20m Pokaż wiadomość
Cześć żonki a ja w pracy jestem do 14
a ja do 16

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
wogóle dziadek nieprzytomny cały czas, mama nie pozwal mi jechać do dziadka , mówi żebym lepiej go nie widziała w takim stanie żebym go zapamiętała takim jaki był wcześniej a nie umierającego , masakra
soryy że tak zaśmiecam ale musiałam się troszkę wygadać , smutno mi
przytulam Cie mocno

Martucha - wiem ze prosilas aby nie komentowac Twoich zyczen i zaraz beda komenatrze innych dziewczyn dlaczego dalej ciagne temat .. ale moim zdaniem zyczenia troche nie na miejscu .. Bo ja naprawde odczulam to jak bym byla gorsza bo nie mam dziecka Napisalas to jak jak by dziewczyny ktore maja dzieci byly oh i ah .... Domyslam sie ze dziecko to wielki skarb i zmienia calkowicie zycie no ale bez przesady .. Mysle ze kobieta ktora nie moze miec dzieci poczulaby sie wrecz obrazona tym co napisalas. Bo wychodzi na to ze ona nigdy nie bedzie ta najpiekniejsza, najbogatsza bo nie posiada dziecka.

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-31, 15:33   #2008
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
pięknie wszystko wygląda

super oglądać fotki od początku do końca

dziekuje

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
gold ale fajnie ta mozaika w kuchni wyglada aaaaa mucho mi sie podoa! i fajnie na podlodze te drenopodobne kafle z tymi mebelkami z ikea bedzie czad

india e no elegancko. Ja zaluje ze takich uchwytow nie zamontowalam, mimo ze zbieraja sie w nich okruchy, to teraz mi sie takie bardzo podobaja.
Kobiecie nie dogodzisz
kliwia mnie tez co chwile się cos innego podoba, tak jak napisałas kobiecie nie dogodzisz

Cytat:
India, już sobie dodałam do ulubionych. Super dom na tych ostatnich zdjeciach łazienka wyglada bardzo fajnie, i masz baterię przy umywalce jaką chciałam mieć. Niestety identyczną musiałam mieć do wanny a w tej serii do wanny jest taki głupio ustawiony przełącznik z ,,kran" na ,, prysznic" (wiesz o co mi chodzi?) on jest jakby pod cała baterią no i zrezygnowałam

][/SIZE]
no ja Twoja tez sobie dodałam jeny tak spojrzałam na to wasze mieszkanko z poczatku jak wyglądało to wcale sie nie dziwie Twojemu TZowi, ze nie był chetny. Tragedia, ale juz jaka jest zmiana, piekne bedziecie miec mieszkanko. Przemiana jak w tych angielkich programach
ja baterie musialam dobrac do deszczowni, co stanowilo wielki problem

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
U mnie nastąpiłam zmiana planów. Nie idę w tym sari. Stwierdziłam, że będzie mi nie wygodnie i dzisiaj zaliczyłam szybkie zakupy i będę Pretty Women! powiem, Wam, że będę wyglądać jak rasowa sucz:D

Kasia, przykro mi z powodu dziadka

Rosi, spróbuj taki przepis na naleśniki: 1.5szk mleka, 1.5szkl wody 2 o dobrego w szklanki mąki i 2 jajka. Musi wyjść!

Katunia, ja musiałam miec jakiś zły przepis, z tego przepisu powyżej wyszło.

Marta szampanskiej zabawy i dziękuję za życzenia. Doprowadziłaś mnie dzisiaj do łez...

Kochane, wszystkiego dobrego w Nowym Roku!

p.s. spadam malować pazury
no to TZ pewnie pada z zachwytu, moj by padł
Stary 2010-12-31, 15:33   #2009
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
już się poprawiłam. Coś mi tam wskoczyło

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-31, 15:36   #2010
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości