|
|
#781 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 876
|
Dot.: Dla przysz³ych, obecnych i przesz³ych Kursantek- cz. IV
No to za ten stary rok
---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ---------- ooooooo, i tradycyjnie siê nie zmie¶ci³am
|
#782 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 733
|
mia³am na my¶li g³ównie moj± ulubion± zatoczkê- jest tam zakaz ruchu dla takich samochodów osobowych,ale ka¿dy ten znak olewa
sama czêsto mówiê np. kole¿ance ¿eby tam wjecha³a jak mamy gdzie¶ jechaæ i wiele osób tak robi
|
|
|
|
#783 |
|
Zakorzenienie
|
Ale tu dzi¶ grzecznie. Tylko o samochodach, kursach itd...Fajne chwile to by³y
|
#784 |
|
Zakorzenienie
|
no to ciach babkê w piach, a te¶ciow± w klatkê piersiow±
---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ---------- tak teraz sobie my¶lê ¿e ten w±tek nied³ugo zacznie byæ bardziej dla przesz³ych kursantek ni¿ dla obecnych...chyba ¿e do³±cz± nowe kursantki... bo teraz wiêkszo¶æ przed samym egzaminem albo ju¿ po a takich ¶wie¿aczków kursantkowych strasznie malutko..chyba ¿e mi siê tylko tak wydaje
|
|
|
|
#785 |
|
Zakorzenienie
|
A milvunia z cytrynówk± zaginê³a...
Na mnie siê chyba poobra¿ali ---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ---------- Nie wydaje Ci siê. A ja mam wra¿enie, ¿e nowe kursantki boj± siê odezwaæ i w³±czyæ to takiej grupy co to ju¿ wszystko wie o sobie.
|
#786 |
|
Zakorzenienie
|
na mnie chyba te¿..jedynie POLSAT do mnie mówi..ciekawe czy telefon siê odezwie
albo mo¿e przeczekuj± zimê i wiosn± rusz± eLk±? ---------- Dopisano o 23:25 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ---------- czytam te wpadki a tam kobiety pisz±,¿e zim± zostawiaj± samochód na biegu-tego to jeszcze nie s³ysza³am (tzn.wiem ¿e jak jest na biegu to bez sprzêg³a nie ruszy,ale nie wiedzia³am,¿e siê tak zostawia) |
|
|
|
#787 |
|
Zakorzenienie
|
Mi nie ma kto w³±czyæ telewizora. Najcichszy Sylwester w moim zyciu.
Pojawiaj± siê, ale pierwsze s³owa: przepraszam, ze siê wtr±cam, przepraszam czy mogê, przepraszam ja tylko na chwilkê. Skoñczy siê zaraz "ogórkowy sezon". Wszystkie bêdziemy je¼dziæ - z L lub bez. I znów bêdziemy marudziæ, chwaliæ siê, prze¿ywaæ, opowiadaæ ---------- Dopisano o 23:31 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ---------- No zostawiaj±. I nie zaci±gaj± wtedy rêcznego. Mi tak kosmita zostawi³, lekko pod górkê. Wsiad³am sama, przekrêci³am kluczyk (niech siê grzeje), popatrzy³am na biegi - na ¶rodku, rêczny zaci±gniêty, nogê ze sprzêg³a a ten do przodu szarpn±³ (te autka tak maj±, ze ci±gn± mimo rêcznego i mozna ³uk w ty³ na zaci±gnieym hamulcu przejechaæ). Szybko na hamulec. A najlepsze jest to, ze on zbiera³ swoje rzeczy z ty³u sta³ obok samochodu, ale cia³o w ¶rodku. ---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ---------- W³aczy³±m ten TV. I na tvp2 pan ¶piewa w kurtce a dziewcze tañczy w letniej sukience...
|
#788 |
|
Zakorzenienie
|
taak i znowu zaczn± siê pogadanki na temat..tyle siê zmieni,¿e niektóre bêd± mia³y okres przej¶ciowy-z eL na li¶cia
---------- Dopisano o 23:44 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ---------- ogl±da³am przez chwilê TVP2 i mia³am wra¿enie,¿e tam jako¶ ta cicho... |
|
|
|
#789 |
|
Zakorzenienie
|
I bêdzie im smutno z powodu braku L na dachu
Niektóre pewnie bêd±:
---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:45 ---------- mnie ju¿ znudzi³ ten tv sylwester. Skaczê z jednego na drugi i trzeci
|
#790 |
|
Zakorzenienie
|
mnie zastanawia tylko jedno... czy kiedykolwiek powiem z³e s³owo na jad±c± przede mn± eLkê
![]() ---------- Dopisano o 23:52 ---------- Poprzedni post napisano o 23:49 ---------- Dorze,¿e ten siê za parê minut koñczy... mam nadziejê,¿e nastêpny bêdzie w ¿ywszym gronie
|
|
|
|
#791 |
|
Zakorzenienie
|
powiesz, na tak± co bêdzie jechala 20km/h. Mi nie by³o wolno wiêc czemu one tak je¿d¿±?
To co? Za Nowy Rok?
¯yczê Nam DOBRYCH DRÓG w 2011. Tych krajowych, ¶wiatowych i zyciowych
|
#792 |
|
Zakorzenienie
|
Oby nam siê powodzi³o,za Nowy!
|
|
|
|
#793 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 376
|
W Nowym Roku szerokich dróg i zdanych egzaminów
|
#794 |
|
Zakorzenienie
|
Wróci³am
Moja mam to juz nawet 2012 chciala witaæ Oby nam siê
|
#795 |
|
Zakorzenienie
|
ja sobie tylko w okienko popatrzy³am
|
|
|
|
#796 |
|
Zakorzenienie
|
Ja te¿. I jakas zmêczona jestem... Ale poczekam jeszcze chwilkê - ¶wiece siê dopal±.
|
#797 |
|
Zakorzenienie
|
ja to idê do ³ózka
![]() bajecznych snów w Nowym Roku |
|
|
|
#798 |
|
Zakorzenienie
|
Zmykam, dziêki, ze mia³am siê do kogo odezwaæ
Wpadnê na kawkê pó¼niej
|
#799 |
|
Zakorzenienie
|
Ja z kawusia a tu pustki
|
#800 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny pewnie odsypiaj± szalon± noc
|
|
|
|
#801 |
|
Zakorzenienie
|
Pewnie tak.
Mnie obudzi³ jaki¶ ha³as, jakby szk³o siê t³uk³o, wystartowa³am z ³ó¿ka wystraszona a to jakies sople zy co¶
|
#802 | |||
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 271
|
Witam w nowym roku!
Przeczyta³am o Waszych rozwa¿aniach na temat parkowania równoleg³ego. A¿ mi g³upio, ¿e nie prosi³am o æwiczenia z tego. Ale to dlatego, ¿e pierwszy raz z takim parkowaniem mia³am styczno¶æ podczas mojego wielkiego kryzysu i stwierdzi³am, ¿e to jest nie do opanowania. Moja wada, ³atwo siê zra¿am i rezygnujê. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Uwielbiam sprz±taæ po swoich domówkach. Kawa, kawa, kawa. |
|||
|
|
|
#803 |
|
Zakorzenienie
|
Nie odró¿niamy - intuicja. A przecie¿ s± znaki pozwalajace oznakowaæ skrzy¿owanie dróg równorzêdnych - czemu nie stawiaj±? Nie wiem, czy chcia³ mnie podpu¶ciæ ¿ebym pojecha³a i nie spr co po prawej, czy rzeczywi¶cie tam by³a jaka¶ "piaskwa droga" albo wyjazd z parkingu co jest 50m dalej i nie chcia³ ¿ebym siê zatrzyma³a. Moje szczêscie, ze nic nie jecha³o.
Jak mi powiedzia³, ze zagl±damy pod maskê bo jest inaczej ni¿ w dieslu to ja zaraz - no nie mów mi, ze tutaj bêdzie inaczej!!Okaza³o siê, ze tylko ciut, ma³e ciut bo sama ten p³yn znalaz³am. Chyba czas w³±czyæ telefon
|
#804 | ||||||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 13 777
|
Witam
jeszcze raz wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku przepraszam, ¿e do Was ju¿ pó¼niej nie wpad³am jak tam Sylwester, udany? my ogl±dali¶my trochê tv a pó¼niej film na kompie -"Presti¿"- swoj± drog± polecam ![]() w ogóle z wieczora dosta³am @ i w nocy tak zaczêlo mnie boleæ, ¿e szok... ju¿ tak dawno nie mia³am, normalnie wi³am siê przez 2h bo tabletka nie chcia³a zacz±æ dzia³aæ ![]() Cytat:
![]() a u mnie powróci³ problem mylenia prawo/lewo tzn w samochodzie jako¶ to ogarniam ale wczoraj gra³am chwilê na Plej Stejszyn i by³o "w lewo, w lewo!" ja oczywi¶cie w prawo wiêc "w to drugie lewo" ![]() a w³a¶nie zapomnia³am siê pochwaliæ, ¿e wczoraj znowu prowadzi³am auto próbowa³am ruszyæ na wziesieniu z trójki i mi zgas³ a chwilê wcze¶niej chwali³am siê T¯, ¿e jeszcze nigdy podczas jazdy mi nie zgas³ ![]() u mnie te¿ jest kilka i to oczywi¶cie takich na które Egz zabieraj± ![]() np z takich mniejszych pu³apek to parking ko³o cmentarza, wjazd i wyjazd, wyjazd oczywi¶cie zaopatrzony odpowiednim znakiem zakazu a i tak bardzo du¿o osób siê na to nacina Cytat:
mam wra¿enie, ¿e tylko my, te z III czê¶ci tu piszemyCytat:
a ju¿ ponad miesi±c tu z Wami jestem ![]() Cytat:
Cytat:
i zastanawia³am siê co ci ludzie tam robi±, ja ju¿ dawno bym zamarz³a Cytat:
ale mam nadziejê, ¿e stosunek do eLek mi siê nigdy nie zmieni
|
|
|
#805 |
|
Zakorzenienie
|
nie obrazi³abym siê gdyby mi powiedzia³
![]() wreszcie zobaczy³am nowe pytania testowe...niektóre s± rzeczywi¶cie niez³e
|
|
|
|
#806 |
|
Zakorzenienie
|
A ja szuka³am relacji z jazd i egz. Pierwsze by³ w±tki o wpadkach na egz, potem egzaminacyjny (stwierdzi³am, ze o nieee. O tym nie bêdê teraz czytaæ) i tak trafi³am tutaj. Wcisnê³am siê jak do siebie (a co?), o strachu nie by³o mowy. I nie przypuszcza³am, ze taki towarzyski w±tek z tego wyjdzie.
Mam swoj± drogê, z ³amanym pierwszeñswtwem, gdzie pierwszeñstow jest twoje i w lewo. I ¿e jako xzawsze siê uwa¿a, ze po prawej jest wa¿niejsze, to ca³y czas pyta³am a raczej stwierdza³am "tutaj w prawo" my¶l±c o lewej. Jedyne takie miejsce. Martolek u mnie lodowisko, wiêkszo¶æ samochodów przy pierwszej lepszej chêci skrêtu krêci w kó³eczko... wiecie, ze z tych gdzie podczytujê jeste¶my jedynymi, które sk³ada³y sobie ¿yczenia na ¶wiêta? O tym ile pizszemy, nie trzeba chyba mówiæ.
|
#807 |
|
Zakorzenienie
|
ja szuka³am wsparcia i je znalaz³am w³a¶nie tutaj
odzew by³ natychmiastowy i kobietki szybko mnie wziê³y pod swoje skrzyde³ka |
|
|
|
#808 | ||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 7 897
|
Cytat:
Ja zostawiam na biegu zawsze, a zim± zw³aszcza. Jest to na tyle dobre, ¿e jak kto¶ chce ci ukra¶æ samochód metod± "na hol" to rêczny wystarczy linkê przeci±æ i ju¿ samochód da siê ci±gn±æ jak na luzie - a na biegu nie da rady. Cytat:
|
||
|
|
|
#809 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 13 777
|
ja najpierw szuka³am w±tku o szko³ach jazdy z mojego miasta i o Instruktorach, ale to dopiero obudzi³am siê pod koniec kursu
i pó¼niej zaczê³am szukaæ jakiego¶ typowego w±tku dla kursantek i od razu trafi³am tutaj odzew te¿ by³ natychmiastowy i najbardziej zapad³a mi w pamiêæ w³a¶nie jomic Cytat:
cieszê siê, ¿e jestem tego czê¶ci± ![]() lecê na herbatkê i ciasto
|
|
|
#810 | |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 581
|
Cytat:
Wszystkiego wspania³ego w NOWYM ROKU!!!! Spe³nienia marzeñ, zdrówka i optymizmu oraz samych wspania³ych jazd a dla tych "przed" - zdobycia wymarzonego dokumentu Ciekawe co nam ten Nowy Roczek przyniesie? Wczoraj nawet wyskoczy³am na dwór zobaczyæ fajerwerki No i cytrynówka by³a <mniam>Ja siê przy³±czy³am do w±tku niedawno - ale szybko siê zadomowi³am ![]() Jomic masz racjê - nie ma jak odró¿niæ czy to krzy¿owanie równorzêdne, skoro nigdzie znakow z równorzêdnym nie ma... A jak wszystko zasypane to ju¿ kompetna niewiadoma. W³a¶ciwie nigdy siê nie zastanawia³am co ja robiê po je¼dzie... rêczny na pewno... ale ja co¶ chyba odruchowo wrzucam Jedynkê czy luz... mhmm. To poprawnie jest wrzucic na luz? ---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ---------- Ja tu jestem dziêki princeseczce - razem dzia³a³y¶my na innym w±tku i mnie zwerbowa³a ![]() BTW-trzebaby do niego wróciæ
![]() |
Nowe w±tki na forum Auto Marianna
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:53.

sama czêsto mówiê np. kole¿ance ¿eby tam wjecha³a jak mamy gdzie¶ jechaæ i wiele osób tak robi
a takich ¶wie¿aczków kursantkowych strasznie malutko..chyba ¿e mi siê tylko tak wydaje

i by³o "w lewo, w lewo!" ja oczywi¶cie w prawo wiêc "w to drugie lewo" ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)