Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V - Strona 62 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-01, 18:00   #1831
Montii
Zakorzenienie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V

muszę cie dodać do znajomych

[LEFT]
Montii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-01, 18:01   #1832
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
więcej fotek
uhuhu gorąca szkoda, że te rumunki które widuję na ulicy nie są tak urodziwe

Cytat:
Napisane przez _blondyneczka_ Pokaż wiadomość
ja przestalam wyciskac krostki jak moj TŻ powiedzial mi ze wygladam jak po 2 wojnie swiatowej

---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ----------

wstawilam zdjecia do albumu
Dziewczynki śliczne zdj

Cytat:
Napisane przez bita smietana Pokaż wiadomość
Witam w nowym roku

Dwa dni przed sylwestrem miałam mega niespodziankę Obudził mnie kurier z nowymi paskami wybielającymi blend-a-medd, zapisałam sie do testowania i dostałam, jestem bardzo zadowolona Jutro zaczynam nakładanie
oo to super gratuluję a właśnie możesz mi napisać, co musisz teraz zrobić? musisz je gdzieś opisać, tzn ich działanie? Bo koleżanka z innego wątku właśnie kilka dni temu o to pytała to jej przekaże

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
Widzę, że większość dziewczyn już wróciła

No u mnie było spoko, nie denerwowałam się rano, szwagierka mi zrobiła włosy- ale i tak mi się rozwaliły, bo mam ciężkie kłaczki TŻ chodził zdenerwowany i zniecierpliwiony, ale starał się (z marnym skutkiem) tego nie okazywać W USC czekały już na nas dwie panie, ta która udzielała nam ślubu robiła to po raz pierwszy (wspominałam, że wójt gminy miał nam go udzielać, ale on się nie lubi z rodziną mojego męża i się okazało, że na chore poszedł, akurat teraz....). Zdenerwowanie ogarnęło mnie wtedy, gdy TŻ zaczął wypowiadać słowa przysięgi patrząc mi w oczy... Generalnie atmosfera była fajna, bo pani podeszła do sprawy bardziej "na luzie", nie było tak sztywno, troszkę pożartowała, a TŻ ciągle mi puszczał oczka i się do mnie uśmiechał U mnie też ciągle na twarzy był uśmiech, dopiero jak wyszliśmy i wsiedliśmy do samochodu, popłynęły mi łezki, bo mi się przykro zrobiło, że nikogo ode mnie nie było, bo jednak się do końca łudziłam, że może jednak rodzice przyjadą....
Jako żona czuję się fantastycznie Ciągle patrzę na obrączkę i nie mogę w to uwierzyć Nie mogę się przyzwyczaić, że TŻ to już nie "mój chłopak", tylko "mój mąż" No i do nowego nazwiska też się przyzwyczaić muszę

Dzisiaj już była pierwsza małżeńska sprzeczka, bo koleżance TŻta nie w smak, że się ożenił.... Napisała do niego "złotko" i coś że jest załamana że się ożenił, że mówił, że do ślubu mu się nie spieszy itd. Ja jej napisałam żeby nie pisała takich rzeczy do mojego męża, a ona zaczęła na mnie najeżdżać i z tekstami, że on do niej też tak pisze i w ogóle takie rzeczy zaczęła wymyślać że szok..... W końcu napisaliśmy jej z TŻtem z jego tel. żeby się odczepiła, bo TŻ kocha tylko mnie i to się nie zmieni i dała spokój....

Zdjęcia postaram się zaraz wstawić do galerii
Matko jak pięknie! gratuluję jeszcze raz wysłałam zaproszenie no bo też chcę te fotki zobaczyć

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-01, 18:09   #1833
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Też powysyłałam zaproszenia

---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ----------

Kalpana ślicznie wyszłaś

E.J. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-01, 18:09   #1834
Donka94
BAN stały

Kalpana wow i ja wysylam zaproszenie, bo chce fotki zobaczyc!
Donka94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-01, 18:10   #1835
snowhitee
Zakorzenienie

No no Kalpana tylko pogratulować

Dbam o siebie

Stary 2011-01-01, 18:17   #1836
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Dodałam jedną fotkę jeszcze może grzywka dziwnie wyszła ale co tam

Stary 2011-01-01, 18:20   #1837
Donka94
BAN stały

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
Dodałam jedną fotkę jeszcze może grzywka dziwnie wyszła ale co tam
oj, też wysyłam zaproszenie :P
Stary 2011-01-01, 18:26   #1838
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
Napisane przez Donka94 Pokaż wiadomość
oj, też wysyłam zaproszenie :P
Już przyjęłam

Stary 2011-01-01, 18:30   #1839
Donka94
BAN stały

E.J śliczne fotki
Kalpana wyglądałaś cuuuudnie
Stary 2011-01-01, 18:31   #1840
Montii
Zakorzenienie

Kalpana ładne zdjęcia z tego wyjątkowego dnia ;*

[LEFT]
Montii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-01, 18:34   #1841
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
E.J śliczne fotki
Dziękuję

Stary 2011-01-01, 18:37   #1842
Kalpana
Zakorzenienie

Dziękuję Wam za miłe komentarze Chociaż i tak nie wyglądałam tak, jakbym chciała Ale odbiję to sobie na kościelnym

K

Sz
Kalpana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-01, 18:37   #1843
Donka94
BAN stały

A ja znowu ni z gruchy ni z pietruch Dostałam pod choinkę śliczny biustonosz z Triumpha i ma on metalowe łączenie między miseczkami. Wczoraj założyłam go pierwszy raz i wiecie co?! dostałam paskudnego uczulenia w miejscu metalowego łącznika jak temu zaradzić? podkleić czymś albo może pomalowac bezbarwnym lakierem czy whatever?
Stary 2011-01-01, 18:47   #1844
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
Dziękuję Wam za miłe komentarze Chociaż i tak nie wyglądałam tak, jakbym chciała Ale odbiję to sobie na kościelnym
Ślicznie wyglądałaś

Cytat:
A ja znowu ni z gruchy ni z pietruch Dostałam pod choinkę śliczny biustonosz z Triumpha i ma on metalowe łączenie między miseczkami. Wczoraj założyłam go pierwszy raz i wiecie co?! dostałam paskudnego uczulenia w miejscu metalowego łącznika jak temu zaradzić? podkleić czymś albo może pomalowac bezbarwnym lakierem czy whatever?
Malowanie bezbarwnym lakierem jest polecane przy kolczykach jak uczulają więc może w [przypadku stanika to też się sprawdzi...

---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:39 ----------

Uciekam do Tż, miłego wieczorku

Stary 2011-01-01, 18:48   #1845
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:
No na to wygląda.... Ale mimo wszytko się wkurzyłam :/

Zdjęcia właśnie dodałam Jak ktoś zaglądał chwilę wcześniej, to można jeszcze raz, bo dopiero skończyłam dodawać
suuuper chciałam życzyć szczęścia na nowej drodze życia ale widać że juz bardzo szczęśliwi jesteście

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
uhuhu gorąca szkoda, że te rumunki które widuję na ulicy nie są tak urodziwe

Dziewczynki śliczne zdj

oo to super gratuluję a właśnie możesz mi napisać, co musisz teraz zrobić? musisz je gdzieś opisać, tzn ich działanie? Bo koleżanka z innego wątku właśnie kilka dni temu o to pytała to jej przekaże

Matko jak pięknie! gratuluję jeszcze raz wysłałam zaproszenie no bo też chcę te fotki zobaczyć
nooo ... tamte to masakra... w ogóle to wkurzają mnie one jak siedzą z tymi dziećmi i zebrzą.... od razu mam ochotę zabrać takiej dziecko a ja do pracy pogonić

Cytat:
myślę że warto spróbować z lakierem...

uff... skończyłam z angielskim ale dostałam info że we wtorek mam kolosa z przedmiotu o którym mam niewielkie pojęcie.... i jutro i w poniedziałek czeka mnie nauka....

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-01, 19:07   #1846
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

Cytat:
Napisane przez Princesska22 Pokaż wiadomość
Blondyneczka a dawalas corce krople do nosa BETAdrIN? Mojej pomoga,wlasciwie juz po chwili moze swobodnie oddychać,ale czasami pomaga to na pare godzin,a czasami tylko na chwile....
hej moze sprubuje ja mam teraz ephorbium a to jest na recepte?

---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ----------

Cytat:
Blondyneczka a dawalas corce krople do nosa BETAdrIN? Mojej pomoga,wlasciwie juz po chwili moze swobodnie oddychać,ale czasami pomaga to na pare godzin,a czasami tylko na chwile....
a w jakim wieku masz corcie ? nie wiedzialam wow

---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ----------

Cytat:
Napisane przez bita smietana Pokaż wiadomość
Witam w nowym roku

Dwa dni przed sylwestrem miałam mega niespodziankę Obudził mnie kurier z nowymi paskami wybielającymi blend-a-medd, zapisałam sie do testowania i dostałam, jestem bardzo zadowolona Jutro zaczynam nakładanie
wow ale szczesciara

agusiownik dziekuje

---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ----------

kalpana gratuluje i Zycze wszystkiego dobrego a pozatym to troszke sie dziwie ze tak sie spieszycie ale to wasza decyzja i Gratuluje
Stary 2011-01-01, 19:09   #1847
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
suuuper chciałam życzyć szczęścia na nowej drodze życia ale widać że juz bardzo szczęśliwi jesteście

nooo ... tamte to masakra... w ogóle to wkurzają mnie one jak siedzą z tymi dziećmi i zebrzą.... od razu mam ochotę zabrać takiej dziecko a ja do pracy pogonić

myślę że warto spróbować z lakierem...

uff... skończyłam z angielskim ale dostałam info że we wtorek mam kolosa z przedmiotu o którym mam niewielkie pojęcie.... i jutro i w poniedziałek czeka mnie nauka....
ja to kiedyś miałam przygodę z całą rumuńską rodziną stałam z TŻ na przystanku tramwajowym i jadłam twistera, wysiadła rodzina rumuńska i taki chłopiec mały do nas podszedł i Pani daj Pani daj.. TŻ mówi odejdź nic Ci nie dam a on dalej swoje, ręką mnie uderzył po udzie i coś zaczął gadać po swojemu, to mój TŻ się wkurzył i tak podszedł gwałtownie do niego i stanął nad nim i mówi, żeby wyp*** bo jak nie to zaraz po psy zadzwoni a ten normalnie jak na zawołanie się popłakał i poleciał do matki a ta zaczęła się drzeć policja policja dziecko mi pobił no normalnie komedia..
Innym razem byłam świadkiem jak dziewczyny kupowała w kiosku cole a taki mały chłopiec rumun podbiegł i w momencie jak sprzedawczyni wyciągnęła rękę żeby jej dać to wyrwał jej ją i uciekł..
A ostatnio siedziałam z TŻ w ZT na górze i coś jedliśmy i też chodziła taka dwójka dzieciaków i podeszły do 3 dziewczyn i zabrali im z tacy frytki..
Normalnie szok, że władze pozwalają na to Powinni ich wywieźć tam skąd przyjechali a nie tu chodzą, żebrzą i jeszcze kradną

Dbam o siebie

Stary 2011-01-01, 19:15   #1848
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

Cytat:
Napisane przez Montii Pokaż wiadomość
muszę cie dodać do znajomych
Montii a aTY w ktorym miesiacu jak sie czujesz? jak synek bedzie mial na imie? my z mezem chcemy dac maksymilian jak bedziemy mieli kiedys synka ale to kiedys......teraz musze isc do pracy a juz chcialabym miec
Stary 2011-01-01, 19:30   #1849
Princesska22
Zadomowienie

Blondyneczka kupowalam to juz dawno i nie pamietam,ale widze ze mozna kupić w aptekach internetowych wiec nie jest na recepte Moja niestety wiecznie ma zatkany nos i juz nie wiem przez co...
Moja corka ma 6 lat już

Edytowane przez Princesska22
Czas edycji: 2011-01-01 o 19:43
Princesska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-01, 19:41   #1850
Soph
Zakorzenienie

Cytat:
heheh od dziś odkładam kasę na odsysanie wstrętnego tłuszczu z mojego brzucha i boczków

gdzie te fotki KIm???

Kim
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 3450_2.jpg (91,6 KB, 55 załadowań)

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-01, 19:43   #1851
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
ja to kiedyś miałam przygodę z całą rumuńską rodziną stałam z TŻ na przystanku tramwajowym i jadłam twistera, wysiadła rodzina rumuńska i taki chłopiec mały do nas podszedł i Pani daj Pani daj.. TŻ mówi odejdź nic Ci nie dam a on dalej swoje, ręką mnie uderzył po udzie i coś zaczął gadać po swojemu, to mój TŻ się wkurzył i tak podszedł gwałtownie do niego i stanął nad nim i mówi, żeby wyp*** bo jak nie to zaraz po psy zadzwoni a ten normalnie jak na zawołanie się popłakał i poleciał do matki a ta zaczęła się drzeć policja policja dziecko mi pobił no normalnie komedia..
Innym razem byłam świadkiem jak dziewczyny kupowała w kiosku cole a taki mały chłopiec rumun podbiegł i w momencie jak sprzedawczyni wyciągnęła rękę żeby jej dać to wyrwał jej ją i uciekł..
A ostatnio siedziałam z TŻ w ZT na górze i coś jedliśmy i też chodziła taka dwójka dzieciaków i podeszły do 3 dziewczyn i zabrali im z tacy frytki..
Normalnie szok, że władze pozwalają na to Powinni ich wywieźć tam skąd przyjechali a nie tu chodzą, żebrzą i jeszcze kradną

boże jaka masakra....
zgadzam się że powinni ich wywieźć... tak jak we Francji z cyganami niech zrobią....

---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ----------

Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość
Kim
o jaaaaaa.... nieźle się muszą przy niej makijażyści napracować

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-01, 19:45   #1852
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Blondyneczka kupowalam to juz dawno i nie pamietam,ale widze ze mozna kupić w aptekach internetowych wiec nie jest na recepte Moja niestety wiecznie ma zatkany nos i juz nie wiem przez co...
Moja corka ma 6 lat już
o może uczulona jest na coś?

Cytat:
boże jaka masakra....
zgadzam się że powinni ich wywieźć... tak jak we Francji z cyganami niech zrobią....

---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ----------

o jaaaaaa.... nieźle się muszą przy niej makijażyści napracować
no powinni powinni, tylko żeby potem nam bomb nie podkładali jak we Francji

Dbam o siebie

Stary 2011-01-01, 19:53   #1853
Princesska22
Zadomowienie

snowhitee brałam taką mozliwosc pod uwagę (uczulenie) ale jak nie chodzila rok do przedszkola to w ogole nie chorowala i nos zatkany nei byl,teraz chodzi do zerowki i co chwile chora a nos praktycznie kazdego dnia zatkany,takze troche to nie pasuje na uczulenie, u laryngologa tez bylam i jest Ok....moze na wiosne jak bedzie cieplo sie to skonczy....

U mnie tez na takim targu co chwile dzieci cyganów chodzą i proszą o kase,chociaz nie mozna tego nazwac proszeniem,bo wręcz uderzają w ramie tym pojemniczkiem,a jak chce im sie cos do jedzenia kupic to nie chcą!
Rozwalają mnie tez Rumunki ktore siedzą z malymi dzieci na ziemi....

Edytowane przez Princesska22
Czas edycji: 2011-01-01 o 19:54
Stary 2011-01-01, 19:56   #1854
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
snowhitee brałam taką mozliwosc pod uwagę (uczulenie) ale jak nie chodzila rok do przedszkola to w ogole nie chorowala i nos zatkany nei byl,teraz chodzi do zerowki i co chwile chora a nos praktycznie kazdego dnia zatkany,takze troche to nie pasuje na uczulenie, u laryngologa tez bylam i jest Ok....moze na wiosne jak bedzie cieplo sie to skonczy....
to moja mama ma tak samo z siostrą moją, co pójdzie do przedszkola to zaraz chora, w domu zdrowiutka a to dlatego, że tam codziennie wietrzą sale i u nas to jeszcze wychodzą z dziećmi na dwór w pogodę w którą sama nie mam chęci wychodzić a co dopiero małe szkraby latają, zgrzeją się, później je zawiewa i tak w kółko

Dbam o siebie

Stary 2011-01-01, 19:58   #1855
Soph
Zakorzenienie

Kitka
hehe no pewnie ze 2 godziny roboty jest...
ale widać na niektórych zdjęciach jaką ma tapetę
pomimo użycia dobrych kosmetyków...

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com

Stary 2011-01-01, 20:00   #1856
Princesska22
Zadomowienie

Moja crka mi opowiadala ze wlasnie jak rysowali to Pani otworzyla okno i wiało prosto na dzieci....rozumiem jak by byla wiosna,lato i byloby w miare cieplo....ale nie w zimie....Musze niestety zwrocic jej uwage,choc nie lubie sie czepiać....
Stary 2011-01-01, 20:03   #1857
Soph
Zakorzenienie

Cytat:
Moja crka mi opowiadala ze wlasnie jak rysowali to Pani otworzyla okno i wiało prosto na dzieci....rozumiem jak by byla wiosna,lato i byloby w miare cieplo....ale nie w zimie....Musze niestety zwrocic jej uwage,choc nie lubie sie czepiać....

laseczki śliczne zdjęcia wstawiacie,
miło mi, że mogę Was zobaczyć

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com

Stary 2011-01-01, 20:13   #1858
poziomeczkaa89
Zakorzenienie

hej

Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość
Kim
szok

Cytat:
Napisane przez _blondyneczka_ Pokaż wiadomość
ja przestalam wyciskac krostki jak moj TŻ powiedzial mi ze wygladam jak po 2 wojnie swiatowej

---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ----------

wstawilam zdjecia do albumu
świetne

Cytat:
Widzę, że większość dziewczyn już wróciła

No u mnie było spoko, nie denerwowałam się rano, szwagierka mi zrobiła włosy- ale i tak mi się rozwaliły, bo mam ciężkie kłaczki TŻ chodził zdenerwowany i zniecierpliwiony, ale starał się (z marnym skutkiem) tego nie okazywać W USC czekały już na nas dwie panie, ta która udzielała nam ślubu robiła to po raz pierwszy (wspominałam, że wójt gminy miał nam go udzielać, ale on się nie lubi z rodziną mojego męża i się okazało, że na chore poszedł, akurat teraz....). Zdenerwowanie ogarnęło mnie wtedy, gdy TŻ zaczął wypowiadać słowa przysięgi patrząc mi w oczy... Generalnie atmosfera była fajna, bo pani podeszła do sprawy bardziej "na luzie", nie było tak sztywno, troszkę pożartowała, a TŻ ciągle mi puszczał oczka i się do mnie uśmiechał U mnie też ciągle na twarzy był uśmiech, dopiero jak wyszliśmy i wsiedliśmy do samochodu, popłynęły mi łezki, bo mi się przykro zrobiło, że nikogo ode mnie nie było, bo jednak się do końca łudziłam, że może jednak rodzice przyjadą....
Jako żona czuję się fantastycznie Ciągle patrzę na obrączkę i nie mogę w to uwierzyć Nie mogę się przyzwyczaić, że TŻ to już nie "mój chłopak", tylko "mój mąż" No i do nowego nazwiska też się przyzwyczaić muszę

Dzisiaj już była pierwsza małżeńska sprzeczka, bo koleżance TŻta nie w smak, że się ożenił.... Napisała do niego "złotko" i coś że jest załamana że się ożenił, że mówił, że do ślubu mu się nie spieszy itd. Ja jej napisałam żeby nie pisała takich rzeczy do mojego męża, a ona zaczęła na mnie najeżdżać i z tekstami, że on do niej też tak pisze i w ogóle takie rzeczy zaczęła wymyślać że szok..... W końcu napisaliśmy jej z TŻtem z jego tel. żeby się odczepiła, bo TŻ kocha tylko mnie i to się nie zmieni i dała spokój....

Zdjęcia postaram się zaraz wstawić do galerii
gratuluje wszystkigo najlepszego na nowej drodze życia

jak mnie takie dziewczyny denerwują wrrr, pchają się tam gdzie ich nie chcą

---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ----------

kalpana aż widać miłość na zdj
Stary 2011-01-01, 20:19   #1859
Soph
Zakorzenienie

klika fotek i ja idę poSPAmować
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg inna-021.jpg (60,8 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 467424925afb60f88f9298e87244acbf.jpg (23,8 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg N470379-b6d27.jpg (39,1 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg N444230-647c6.jpg (32,0 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg N444231-747c6.jpg (49,2 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg N450544-0ffd6.jpg (34,1 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg N489753-91977.jpg (32,3 KB, 16 załadowań)

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com

Stary 2011-01-01, 20:21   #1860
_Alessandra
Zakorzenienie

Hej Kochane !!
Na wstępie chcę Wam złożyć najserdeczniejsze noworoczne życzenia - przede wszystkim dużo zdrowia, szczerej i pięknej miłości, prawdziwych przyjaźni, pogody ducha, dużo uśmiechu na co dzień i aby rok 2011 był sto razy lepszy niż ten miniony ! I oczywiście ogromu motywacji i chęci do dalszego SPAmowania Piękności!

A ja dziś wróciłam z imprezy ok.6:30 rano i jedyne co zrobiłam to przetarłam twarz taką chusteczką do demakijażu z płynem micelarnym i nagietkiem(kiedyś mi pani w aptece dała gratis ) i się przebrałam i poszłam spać, także moja twarz dziś w ogóle nie wygląda, a oczy zmywałam jak wstałam , także już w ogóle mam sińce jak stąd do Warszawy A wstałam ok.16 Pobalowałam wczoraj i dzisiaj jeszcze w dodatku dostałam @ także czuję się nie za bardzo..
Ogólnie wczoraj o godz.12 poszliśmy całą ekipą na taką górkę, z której widać całe nasze miasto i tak pięknie było i potem życzenia itd. i oni już szli tam do domu z powrotem na imprezę a my jeszcze z Tż'em postaliśmy chwilę i to co On mi mówił, jak się na mnie patrzył, to co mi obiecał i za co przepraszał - takie chwile są bezcenne, naprawdę..Aż się popłakałam ze wzruszenia ....
A co do samej imprezy - to taka średniawa była, więcej picia niż zabawy, ogólnie tylko 3 dziewczyny były, reszta chłopaków(co mi nawet pasuje, bo ja wolę męskie towarzystwo, ale to dziewczyny zazwyczaj tańczą więc mogło być ich wczoraj więcej ), potem była awantura między jedną parką to taka kłótnia, że szok, się poobrażali,zaczęli się szarpać dziewczyna wybiegła itd itp. to zwinęliśmy imprezę i przenieśliśmy się już tylko w 6 osób na inną domówkę parę ulic dalej i tam już przesiedzieliśmy do rana i tańczyliśmy nawet itd. W ogóle tak mi miło było i Tż widziałam jaki dumny był i ucieszony, bo tańczyłam z paroma jego kolegami, on z paroma koleżankami też i oni zaczęli do niego, że mu zazdroszczą dziewczyny, że nie dość że jestem taka sympatyczna i śliczna i mądra to jeszcze tańczę jak z teledysków, i się tak seksownie poruszam A jeden jego kumpel(w sumie to są nasi wspólni znajomi, ale oni się dłużej znają dlatego tak piszę ) to upodobał sobie mnie do tańczenia do takich seksownych, wolniejszych kawałków jak np. Rihanna ma albo coś i normalnie taki erotic dance był, ale i ja, i on wiemy jakie są granice i był naprawdę taki dość odważny taniec ale bez przegięć i Tż nie miał żadnych pretensji bo wiedział, że i mi i jemu może ufać-zresztą dziewczyna tego kolegi też z nami była Także to też mi się bardzo spodobało u Tż'a

A Wy jak się bawiłyście??

Zaraz zrobię sobie herbatkę i Was nadrobię Bo moje spamowanie dzisiaj to takie naprawdę minimalne minimum, nie mam siłyyy..

P.S: Przepraszam za offa...

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
_Alessandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości