|
|
#841 | ||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 13 777
|
Dot.: Dla przysz³ych, obecnych i przesz³ych Kursantek- cz. IV
widzê, ¿e na wspominanie siê wszystkim zebra³o
ja tu przyby³am pod koniec listopada, mia³am ostatnie 2h do wyje¿d¿enia i pare dni do Egzaminu Witaj! Haylee, to jest jaka¶ kpina w ogóle ten I. to jaki¶ nie tego jest... np na Twojej ostatniej jezdzie moim zdanie bardzo nie fair siê zachowa³ rozpraszaj±c Ciê swoimi rozmowami itd a ju¿ nie wspomnê o tym oszczêdzaniu i je¿d¿eniu punciakiem Cytat:
Cytat:
![]() horrory z mojego dzieciñstwa, o których wolê nie my¶leæ- Koszmar z Ulicy Wi±zów; i jeden nie wiem jak on siê nazywa³, taki clown czy co to by³o? i jeszcze jeden o takich lalkach zabijakach? jeeeeju jak sobie przypomne to ![]() cze¶æ sylwiszon o czym pisa³ysmy? Nasz stosunek do innych eLek, do Egzaminów, wchodzenie eLkom i egzaminom na pasy przed nosem, parkowanie równoleg³e, moment pojawienia siê na tym w±tku nie wiem co jeszcze
|
|
|
#842 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 876
|
laleczka chucky (czaki). Ona tam takim m³oteczkiem zabawk± zabi³a kogo¶. Jak ja te¿ chcia³am mieæ tak± zabawkê. Nie do zabijania. Ale w³asny m³oteczek
|
#843 |
|
Zakorzenienie
|
dziekujê Martolek
a ja sobie popijam herbatkê, na rozgrzanie
|
|
#844 | |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 829
|
Cytat:
ta psychologiczna teoria. Nie da sie przejezdzic 30 godzin lub wiecej w stresie w spieciu mysleniu jej jak ja tego instruktora nie cierpie i trzymajac w sobie wszystkie te zle emocje, a ze sie polubilo jakiegos czlowieka to nic zlego. Tak jak Karolina kupila sobie 2 godziny, bo lubi instruktora chciala sie z nim zobaczyc, pogadac, posmiac sie i mysle ze nie jest zauroczona panem Markiem. bo co najlepiej jest sie zamknac w chalupie i dostac smergla ?
|
|
#845 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
te¿ chyba sobie zrobiê
|
|
|
#846 |
|
Zakorzenienie
|
to zapraszam na herbatkê
|
|
#847 | |
|
Zakorzenienie
|
Przecie¿ ja zrobi³am dok³adnie to samo co Karolina, nawet chwilê wcze¶niej. I na poprzedniej stronie ¿artowa³am (a mo¿e nie, zobaczymy) ze kolejne 1,5h po nowym roku.
Chodzi generalnie o to, ze gdyby¶my tych ludzi pozna³y w innych sutyacjach to cechy, które nam siê w nich podobaj± by³yby ca³kiem inne ni¿ te kóre spodoba³y siê w eLce. I w tym absolutnie nie ma nic z³ego. Dopóki czlowiek zdaje sobie z tego sprawê ---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ---------- Cytat:
Te istnia³y te¿ jako "Grzeczny ch³opczyk" i chyba na koñcu by³o jak mówisz. Ale ja to spod ko³dry ogl±da³am, bo siê ba³am.
|
|
#848 | ||||
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 271
|
Cytat:
W zesz³ym roku posz³am dopiero spaæ na drugi dzieñ wieczorem Cytat:
![]() Wiesz, ¿e jak na pocz±tku przeczyta³am Twój nick, to my¶la³am ¿e odwiedzi³ nas jaki¶ facet? Widzê, ¿e zdajesz w Krakowie. Na dodatek maturzystka i moje przedmioty zdajesz! Dotrzymasz mi towarzystwa w mobilizowaniu siê do nauki ![]() Cytat:
Cytat:
To ca³kiem normalne, ¿e czujemy sympatiê do instruktorów. Bo z nimi czujemy siê bezpiecznie, bo s± mili, sympatyczni. Ucz± nas, s± cierpliwi, nie krzycz±, s± wyrozumiali, przez t± godzinê swoj± uwagê skupiaj± tylko na nas. Niemo¿liwe by by³o ich nie lubiæ. Od tak, po prostu
|
||||
|
|
|
#849 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 424
|
|
|
|
|
#850 |
|
Zakorzenienie
|
W³a¶nie zedytowa³am post (po to mi by³a ta kawa, bo widzialam rzeczy nieistniej±ce)
|
#851 |
|
Zakorzenienie
|
a czy kto¶ powiedzia³, ¿e jak siê polubi³o swojego Instruktora to jest to co¶ z³ego albo nienormalnego?
![]() albo czy kto¶ komu¶ zarzuci³ zauroczenie albo zakochanie? ![]() powinnam siê pouczyæ albo za projekt wzi±æ wywalcie mnie st±d
|
|
#852 |
|
Rozeznanie
|
Ja najbardziej lubie japonskie horrory a wszystkie ogladam siedzac pod koldra
|
#853 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nic nie powiedzia³am. Sama swojego polubi³am. Ale jaki jest na co dzieñ - nie wiem (tzn trochê wiem).
Martolek, dzi¶ jest ¶wêto, czerwona kartka w kalendarzu. Zostañ z nami.
|
#854 | ||
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 521
|
Cytat:
Z t± mobilizacj± to ró¿nie u mnie bywa, szczególnie je¶li chodzi o biologiê, ale... damy radê! ; )Te¿ uwa¿am, ¿e to ca³kiem normalne. I bardzo ceniê sobie swojego instruktora w³a¶nie za to, ¿e dawa³ mi naprawdê ogromne poczucie bezpieczeñstwa (mo¿e nawet zbyt du¿e, bo za siedz±c za kierownic± wszystkie nerwy i obawy gdzie¶ uciekaj±). A ¿e s± sympatyczni... có¿, to ich praca. Chc± popracowaæ d³u¿ej w tym zawodzie to musz± mili, bez wzglêdu na prywatne odczucia, co do danej osoby, nie mog± krzyczeæ bo inaczej taki kursant nie poleci ich innym. Chocia¿ u mnie to i tak wszystko na opak by³o, nawet raz lekko pok³óci³am siê z jednym instruktorem... Ale tak to jest jak siê dwóch furiatów do jednego samochodu wsadzi ![]() I jomic te¿ ma racje, bo wiadomo, ¿e prywatnie ten kto¶ mo¿e byæ zupe³nie innym cz³owiekiem ; ) Cytat:
|
|
#855 |
|
Zakorzenienie
|
mówisz?
ale obieca³am sobie, ¿e nadrobiê zaleg³o¶ci w notatkach albo poszukam inf do proj... a tu tyle czasu wolnego zlecia³o a ja nic... a wszystko przez wiza¿ a jutro te¿ jest czerwona kartka w kalendarzu ![]() a ten horror to "W³adca lalek" chyba ja siê nigdy nie k³óci³am, by³am pos³uszna ![]() tylko ma³e przekomarzanie by³o zawsze te¿ bardzo lubi³am mojego I. ciekawe czy znajdzie pracê w jakim¶ nowym OSK
|
|
#856 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I o to mi chodzi³o ---------- Dopisano o 17:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ---------- Cytat:
K³óciæ siê nie k³óci³am, ale tak... z³o¶liwie (w ¿artach i powa¿nie) bywa³o
|
|
#857 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
(haha, ¶wietnie to zdanie napisa³am xD)Cytat:
![]() Martolek, zrób sobie dzi¶ wolne ![]() Ostatnio obejrza³am dwie czê¶ci Hostelu. Chory film, ale bardzo fajny. Macie do polecenia jakie¶ fajne horrory, ale takie przy których naprawdê cz³owiek siê boi? Edytowane przez Eroll Czas edycji: 2011-01-01 o 17:24 |
||
|
|
|
#858 |
|
Zakorzenienie
|
Póki jest ¶wi±teczne plotkowanie to i ja to wykorzystam. Czy która¶ tutaj ¿egluje?
|
#859 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 16 947
|
Cytat:
co do Koszmaru z Ulicy Wi±zów - my sobie z TZ zawsze robimy maraton wszystkich czêsci (tych 7 starych) jak jeste¶my u niego na dzia³ce nad jeziorem zawsze je¼dzimy we wrze¶niu, pustki ogromne, dzia³ka przy samym jeziorze, drzewska te sprawy, dziwne szumy jest klimata tak na codzieñ - to jestem fank± "badziewnych" horrorów generalnie to nie ogl±dam nic po ¶rodku - ale same filmy z tych "lepszych" marytorycznie albo badziewiaste horrory i lej±c± siê krwi± etc (najbardziej to lubiê jak jest np. 4 osób ok 18/25 lat w samochodzie i np. jad± na ferie ;P o takie klimaty) == wczoraj ogl±da³am Resident Evil Afeterlife (nic specjalnego, ot tam takie tam) Pathology - bardzooo mi siê podoba³ ;P grupa rezydentów z patologii urz±dza sobie grê na zasadzie - jeden z nich zabija kogo¶ a reszta w drodze sekcji musi zgadn±æ w jaki sposób dokonano zabójstwa a z hardcorowych horrorów -The Human Cantipede (ale to dla fanów naprawdê odjechanych pomys³ow na film, jak kto¶ ma delikatne nerwy, ¿o³±dek albo co¶ w tym stylu to nawet nie sprawdzajcie o czym to jest ;P) a z takich typowych : Wzgórza maj± oczy, Wrong turn (oba o kanibalach, po kilka czê¶ci), Mro¼ny wiatr, Crazies, Skazani na strach (znowu kopniêty motyw ;P), Whisper to wszystko wy¿ej to takie "sieczki" dla strachu ;P zdaje sobie sprawê, ¿e to badziew a nie kino ale ja tak lubie i ju¿ ;P z bardziej ambitnych to np. warto obejrzeæ serie "Mistrzowie Horroru", horrory w starym dobry stylu ;P
Edytowane przez eyo Czas edycji: 2011-01-01 o 17:42 |
|
|
|
|
#860 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#861 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#862 |
|
Zakorzenienie
|
Te¿ jeste¶cie takie "wyprane" dzisiaj?
Chyba sobie jakiegos zajêcia poszukam, bo padnê, zasnê i nie wstanê.
|
#863 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#864 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Nie Jomic, z ¿eglowaniem nie mam nic wspólnego ;p
Cytat:
Eyo, skorzystam z Twoich tytu³ów, bo zapowiada siê fajnie. Takie w moim stylu ![]() mala zmiana, dziêkujê ![]() ---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:54 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#865 |
|
Zakorzenienie
|
Matyldaaa, ja chcia³am nawet dzi¶ prasowaæ. Ale stwierdzi³am ze szarooo i niewidaæ dobrze.
Mo¿e znajdzie siê jakis ¿egluj±cy cz³owieczek tutaj jeszcze kiedy¶. Mam czas. Padam na pyszczek, i choinka mnie dra¿ni. Sypie siê jak ¶nieg z nieba. Nie lubiê horrorów, bo tam zawsze krew nie w takim kolorze, albo odcinaj± rêkê a ona p³ynie nie tryska...
|
#866 | |||
|
Zakorzenienie
|
no dobra, zostanê jeszcze trochê
![]() niestety nie Cytat:
Cytat:
ja nie lubiê dziewczynek z d³ugimi czarnymi w³osami, przez ten film mam stracha Cytat:
dziewczyna chce sobie prasowaæ to niech prasuje, nie wiem po co od razu dziewczyny trzepi± tyle stron na których na¶miewaj± siê z autorki. Z drugiej strony nie podoba mi siê, ¿e ona nalatuje na te, które nie prasuj± wszystkiego tak jak ona. My¶³a³am, ¿e za³ozy³a ten w±tek ¿eby zrobiæ rozeznanie czy jest jeszcze kto¶ kto postepuje tak jak ona a tu takie pod¶miechujki siê rozwinê³y ![]() dra¿ni mnie to
|
|
|
#867 |
|
Rozeznanie
|
Tak samo jak horror W mroku z³a. szybko go wylaczycie.
O wlasnie Wzgorza maja oczy nie za bardzo mi sie podabal, ale Martolek napisala o tych zombi. To ten film co zombi przynety zakladaja, lapia ludzi i ( dalej nie opowiem) Ja jak mam rozpuszczone wlosy jak ta dziewczynka w Ringu to nawet w lustro nie patrze, chociaz wlosy mam brazowe i krecone
Zakochana w yarisce Edytowane przez mala zmiana Czas edycji: 2011-01-01 o 18:14 |
|
|
|
#868 |
|
Zakorzenienie
|
a ja polecam: Zej¶cie i Zej¶cie 2
![]() i ja te¿ nie ¿eglujê ![]() jejku nic mi siê nie chce...w ogóle spac bym posz³a, ale tak glupio o tej porze
|
|
#869 |
|
Zakorzenienie
|
mozecie mi podes³aæ "prasuj±cy link" - z nudów poczytam (to ten prasujeice bieliznê? pierzecie nowe ubrania?)
Rozmrozi³am zamra¿arkê - padnê tu albo zasnê z nosem na kompku
Edytowane przez jomic Czas edycji: 2011-01-01 o 18:30 |
|
|
|
#870 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Auto Marianna
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:54.

obejrza³am kilkana¶cie odcinków Pingwinów z Madagaskaru, 2 horrory

ta psychologiczna teoria. Nie da sie przejezdzic 30 godzin lub wiecej w stresie w spieciu mysleniu jej jak ja tego instruktora nie cierpie i trzymajac w sobie wszystkie te zle emocje, a ze sie polubilo jakiegos czlowieka to nic zlego. Tak jak Karolina kupila sobie 2 godziny, bo lubi instruktora chciala sie z nim zobaczyc, pogadac, posmiac sie i mysle ze nie jest zauroczona panem Markiem. bo co najlepiej jest sie zamknac w chalupie i dostac smergla ?

Ja zawsze robiê na czuja i modlê siê przy tym ¿eby nie dobiæ