Dla przysz³ych, obecnych i przesz³ych Kursantek- cz. IV - Strona 29 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Hobby > Auto Marianna

Notka

Auto Marianna Lubisz auta i motocykle? Fascynuje ciê motoryzacja? Do³±cz do forum Auto Marianna, podziel siê swoj± pasj± i wiedz±.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2011-01-01, 16:35   #841
Martolek
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 13 777
Dot.: Dla przysz³ych, obecnych i przesz³ych Kursantek- cz. IV

widzê, ¿e na wspominanie siê wszystkim zebra³o
ja tu przyby³am pod koniec listopada, mia³am ostatnie 2h do wyje¿d¿enia i pare dni do Egzaminu

Cytat:
Napisane przez liwiusz Poka¿ wiadomo¶æ
Cze¶æ dziewczyny!
Witaj! zapraszamy!

Haylee, to jest jaka¶ kpina
w ogóle ten I. to jaki¶ nie tego jest... np na Twojej ostatniej jezdzie moim zdanie bardzo nie fair siê zachowa³ rozpraszaj±c Ciê swoimi rozmowami itd a ju¿ nie wspomnê o tym oszczêdzaniu i je¿d¿eniu punciakiem

Cytat:
Napisane przez jomic Poka¿ wiadomo¶æ
P
Albo to jest dwuczynnikowa teoria emocj, b³edne rozumienie przyczyn pobudzenia, lub przypisywanie ludziom dobrych cech w sytuacjach stresu i zagro¿enia. cholera, nie pamietam gdzie o tym czyta³am ale jest ca³a teoria psycholgiczna na takie "zauroczenie" instruktorem.
albo, ¿e jest niejako Twoim mentorem i och ach idea³em je¶li chodzi o te sprawy i to jako¶ tak idzie

Cytat:
Napisane przez eyo Poka¿ wiadomo¶æ
co do wczoraj obejrza³am kilkana¶cie odcinków Pingwinów z Madagaskaru, 2 horrory
posz³am spaæ o 5:30
horrorów to ja siê bojê
horrory z mojego dzieciñstwa, o których wolê nie my¶leæ- Koszmar z Ulicy Wi±zów; i jeden nie wiem jak on siê nazywa³, taki clown czy co to by³o? i jeszcze jeden o takich lalkach zabijakach? jeeeeju jak sobie przypomne to

cze¶æ sylwiszon
o czym pisa³ysmy? Nasz stosunek do innych eLek, do Egzaminów, wchodzenie eLkom i egzaminom na pasy przed nosem, parkowanie równoleg³e, moment pojawienia siê na tym w±tku
nie wiem co jeszcze

Martolek jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-01-01, 16:39   #842
jomic
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 876

Cytat:
Napisane przez Martolek Poka¿ wiadomo¶æ
horrory z mojego dzieciñstwa jeden o takich lalkach zabijakach? jeeeeju jak sobie przypomne to
laleczka chucky (czaki). Ona tam takim m³oteczkiem zabawk± zabi³a kogo¶. Jak ja te¿ chcia³am mieæ tak± zabawkê. Nie do zabijania. Ale w³asny m³oteczek

jomic jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-01-01, 16:41   #843
sylwiszon757
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 487
GG do sylwiszon757

dziekujê Martolek

a ja sobie popijam herbatkê, na rozgrzanie
Stary 2011-01-01, 16:44   #844
mala zmiana
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 829

Cytat:
Przepraszam, nie taki mia³am zamiar. To by³ zwyczajnie moment, ze eLka bardziej mnie dra¿ni³a ni¿ cieszy³a.
Co za czasy - 3 dni przerwy miêdzy naszmy przyjscieam a posty na jednej stronie. Wyora¿acie to sobie teraz?

Albo to jest dwuczynnikowa teoria emocj, b³edne rozumienie przyczyn pobudzenia, lub przypisywanie ludziom dobrych cech w sytuacjach stresu i zagro¿enia. cholera, nie pamietam gdzie o tym czyta³am ale jest ca³a teoria psycholgiczna na takie "zauroczenie" instruktorem.
Bardzo cie przepraszam jomic, ale troche mnie napielas ta psychologiczna teoria. Nie da sie przejezdzic 30 godzin lub wiecej w stresie w spieciu mysleniu jej jak ja tego instruktora nie cierpie i trzymajac w sobie wszystkie te zle emocje, a ze sie polubilo jakiegos czlowieka to nic zlego. Tak jak Karolina kupila sobie 2 godziny, bo lubi instruktora chciala sie z nim zobaczyc, pogadac, posmiac sie i mysle ze nie jest zauroczona panem Markiem. bo co najlepiej jest sie zamknac w chalupie i dostac smergla ?
Stary 2011-01-01, 16:47   #845
Martolek
Zakorzenienie

Cytat:
laleczka chucky (czaki). Ona tam takim m³oteczkiem zabawk± zabi³a kogo¶. Jak ja te¿ chcia³am mieæ tak± zabawkê. Nie do zabijania. Ale w³asny m³oteczek
To co¶ innego by³o, ich by³o wiêcej i wszystkie pó¼niej siê zwróci³y przeciw swojemu w³adcy czy co¶. Nie wiem kurde

Cytat:
Napisane przez sylwiszon757 Poka¿ wiadomo¶æ
a ja sobie popijam herbatkê, na rozgrzanie
te¿ chyba sobie zrobiê

Stary 2011-01-01, 16:49   #846
sylwiszon757
Zakorzenienie

GG do sylwiszon757

to zapraszam na herbatkê
Stary 2011-01-01, 16:52   #847
jomic
Zakorzenienie

Przecie¿ ja zrobi³am dok³adnie to samo co Karolina, nawet chwilê wcze¶niej. I na poprzedniej stronie ¿artowa³am (a mo¿e nie, zobaczymy) ze kolejne 1,5h po nowym roku.
Chodzi generalnie o to, ze gdyby¶my tych ludzi pozna³y w innych sutyacjach to cechy, które nam siê w nich podobaj± by³yby ca³kiem inne ni¿ te kóre spodoba³y siê w eLce. I w tym absolutnie nie ma nic z³ego. Dopóki czlowiek zdaje sobie z tego sprawê

---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ----------

Cytat:
To co¶ innego by³o, ich by³o wiêcej i wszystkie pó¼niej siê zwróci³y przeciw swojemu w³adcy czy co¶. Nie wiem kurde
Ja koñczê kawê
Te istnia³y te¿ jako "Grzeczny ch³opczyk" i chyba na koñcu by³o jak mówisz. Ale ja to spod ko³dry ogl±da³am, bo siê ba³am.

Stary 2011-01-01, 16:56   #848
Eroll
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 271

Cytat:
Napisane przez matyldaaaa Poka¿ wiadomo¶æ
S± jakie¶ metody na parkowanie Ja zawsze robiê na czuja i modlê siê przy tym ¿eby nie dobiæ
Zawsze robi³am na czuja. Kiedy¶ stwierdzi³am, ¿e je¿eli wszyscy zachwalaj± sposoby, to z ciekawo¶ci poszukam czy na parkowanie te¿ jakie¶ s±. I jest ich do¶æ sporo. Poczyta³am i dosz³am do wniosku, ¿e jednak nadal bêdê go robiæ na czuja.

Cytat:
I ja chyba najwytrwalsza z was jestem bo posz³am spaæ co¶ po 5
W zesz³ym roku posz³am dopiero spaæ na drugi dzieñ wieczorem Ech, starzeje siê.

Cytat:
Cze¶æ dziewczyny! Podczytujê sobie ten w±tek ju¿ od d³u¿szego czasu, w³a¶ciwie mniej wiêcej tak od po³owy swojego kursu i dzisiaj postanowi³am, ¿e w koñcu zaprzestanê tego anonimowego podpatrywania. Co prawda na chwilê obecn± jestem ju¿ po kursie (chocia¿ ju¿ wiem, ¿e na pewno dokupiê sobie przynajmniej dwie godzinki u mojego kochanego instruktora ; ) ) i czekam nieciepliwie na dzieñ egzaminu, ale bardzo chêtnie do³±czê do Was, powspominam piêkne czasy w eLce, powspieram te, które maj± jeszcze t± przyjemno¶æ je¿d¿enia z instruktorem u boku.
Kurczê, to dziwne, ¿e w ci±gu 30h potrafi³am siê tak przywi±zaæ do tych ludzi, ¿e teraz têsknie spogl±dam na przeje¿d¿aj±ce samochody nauki jazdy i najchêtniej zaczê³abym ca³± zabawê od nowa ; ) Ale widzê i pocieszam siê, ¿e nie tylko ja tak mam.
Cze¶æ!
Wiesz, ¿e jak na pocz±tku przeczyta³am Twój nick, to my¶la³am ¿e odwiedzi³ nas jaki¶ facet?
Widzê, ¿e zdajesz w Krakowie. Na dodatek maturzystka i moje przedmioty zdajesz! Dotrzymasz mi towarzystwa w mobilizowaniu siê do nauki

Cytat:
no parkowanie prostopad³em ty³em to nic innego jak np. zawracanie "po prawej" - w sensie mijasz np bramê, wjazd ty³em, wyjazd przodem
w czasie kursu nawet to pope³ni³am miêdzy dwoma autami w³a¶nie ¿eby zawróciæ
No tak, ale przy zawracaniu bardzo rzadko zdarza siê to robiæ miêdzy dwoma autami. Przynajmniej ja nigdy nie robi³am i na razie nie zamierzam ;p

Cytat:
pamiêtam jak na egzaminie egzaminator otwiera³ drzwi ¿eby sprawdziæ czy oby na pewno poprawnie zaparkowa³am.... niby wiedzia³am, ¿e jest w porz±dku ale serce mi wali³o jak oszala³e :P
Haha, mia³am to samo. Patrzê co on robi, a on otwiera drzwi, a potem ka¿e otworzyæ moje drzwi. Jaki stres Przy drugim egzaminie chcia³am zrobiæ korektê, dajê wsteczny, a on "dobrze, wyje¿d¿amy".

To ca³kiem normalne, ¿e czujemy sympatiê do instruktorów. Bo z nimi czujemy siê bezpiecznie, bo s± mili, sympatyczni. Ucz± nas, s± cierpliwi, nie krzycz±, s± wyrozumiali, przez t± godzinê swoj± uwagê skupiaj± tylko na nas. Niemo¿liwe by by³o ich nie lubiæ. Od tak, po prostu
Eroll jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-01-01, 16:59   #849
matyldaaaa
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 424

Cytat:
Witaj kaszkasz,
przejrzyj 2-3 ostatnie storny - jest skrót dla kogo¶.
By³o o wszystkim, ale ma³o o jazdach. Z jazdowych wie¶ci Nancy zda³a.

A gdzie jest wypowiedz kaszkasz bo chyba jej nie widzê

I tylko ja zamiast wrzucaæ na 3 to na pocz±tku zawsze mi 5 wskakiwa³a ??
matyldaaaa jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-01-01, 17:00   #850
jomic
Zakorzenienie

W³a¶nie zedytowa³am post (po to mi by³a ta kawa, bo widzialam rzeczy nieistniej±ce)

Stary 2011-01-01, 17:06   #851
Martolek
Zakorzenienie

a czy kto¶ powiedzia³, ¿e jak siê polubi³o swojego Instruktora to jest to co¶ z³ego albo nienormalnego?
albo czy kto¶ komu¶ zarzuci³ zauroczenie albo zakochanie?

powinnam siê pouczyæ albo za projekt wzi±æ
wywalcie mnie st±d

Stary 2011-01-01, 17:08   #852
mala zmiana
Rozeznanie

Ja najbardziej lubie japonskie horrory a wszystkie ogladam siedzac pod koldra
Stary 2011-01-01, 17:09   #853
jomic
Zakorzenienie

Ja nic nie powiedzia³am. Sama swojego polubi³am. Ale jaki jest na co dzieñ - nie wiem (tzn trochê wiem).

Martolek, dzi¶ jest ¶wêto, czerwona kartka w kalendarzu. Zostañ z nami.

Stary 2011-01-01, 17:14   #854
liwiusz
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 521

Cytat:
Napisane przez Eroll Poka¿ wiadomo¶æ

Cze¶æ!
Wiesz, ¿e jak na pocz±tku przeczyta³am Twój nick, to my¶la³am ¿e odwiedzi³ nas jaki¶ facet?
Widzê, ¿e zdajesz w Krakowie. Na dodatek maturzystka i moje przedmioty zdajesz! Dotrzymasz mi towarzystwa w mobilizowaniu siê do nauki

To ca³kiem normalne, ¿e czujemy sympatiê do instruktorów. Bo z nimi czujemy siê bezpiecznie, bo s± mili, sympatyczni. Ucz± nas, s± cierpliwi, nie krzycz±, s± wyrozumiali, przez t± godzinê swoj± uwagê skupiaj± tylko na nas. Niemo¿liwe by by³o ich nie lubiæ. Od tak, po prostu
Hahaha, có¿ poniek±d zawsze by³a ze mnie trochê taka ch³opczyca, wiêc nie du¿o siê pomyli³a¶ Z t± mobilizacj± to ró¿nie u mnie bywa, szczególnie je¶li chodzi o biologiê, ale... damy radê! ; )

Te¿ uwa¿am, ¿e to ca³kiem normalne. I bardzo ceniê sobie swojego instruktora w³a¶nie za to, ¿e dawa³ mi naprawdê ogromne poczucie bezpieczeñstwa (mo¿e nawet zbyt du¿e, bo za siedz±c za kierownic± wszystkie nerwy i obawy gdzie¶ uciekaj±). A ¿e s± sympatyczni... có¿, to ich praca. Chc± popracowaæ d³u¿ej w tym zawodzie to musz± mili, bez wzglêdu na prywatne odczucia, co do danej osoby, nie mog± krzyczeæ bo inaczej taki kursant nie poleci ich innym.
Chocia¿ u mnie to i tak wszystko na opak by³o, nawet raz lekko pok³óci³am siê z jednym instruktorem... Ale tak to jest jak siê dwóch furiatów do jednego samochodu wsadzi
I jomic te¿ ma racje, bo wiadomo, ¿e prywatnie ten kto¶ mo¿e byæ zupe³nie innym cz³owiekiem ; )
Cytat:
I tylko ja zamiast wrzucaæ na 3 to na pocz±tku zawsze mi 5 wskakiwa³a ??
Ja na placu manewrowym próbowa³am cofaæ z 4 i dziwi³am siê, dlaczego nie jadê

liwiusz jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-01-01, 17:18   #855
Martolek
Zakorzenienie

Cytat:
Martolek, dzi¶ jest ¶wêto, czerwona kartka w kalendarzu. Zostañ z nami.
mówisz?
ale obieca³am sobie, ¿e nadrobiê zaleg³o¶ci w notatkach albo poszukam inf do proj... a tu tyle czasu wolnego zlecia³o a ja nic... a wszystko przez wiza¿

a jutro te¿ jest czerwona kartka w kalendarzu

a ten horror to "W³adca lalek" chyba

ja siê nigdy nie k³óci³am, by³am pos³uszna
tylko ma³e przekomarzanie by³o zawsze
te¿ bardzo lubi³am mojego I.
ciekawe czy znajdzie pracê w jakim¶ nowym OSK

Stary 2011-01-01, 17:21   #856
jomic
Zakorzenienie

Cytat:
Hahaha, có¿ poniek±d zawsze by³a ze mnie trochê taka ch³opczyca, wiêc nie du¿o siê pomyli³a¶ Z t± mobilizacj± to ró¿nie u mnie bywa, szczególnie je¶li chodzi o biologiê, ale... damy radê! ; )

I jomic te¿ ma racje, bo wiadomo, ¿e prywatnie ten kto¶ mo¿e byæ zupe³nie innym cz³owiekiem ; )
To mo¿e zestaw zagadnieñ do powtórek?

I o to mi chodzi³o

---------- Dopisano o 17:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ----------

Cytat:
mówisz?
ale obieca³am sobie, ¿e nadrobiê zaleg³o¶ci w notatkach albo poszukam inf do proj... a tu tyle czasu wolnego zlecia³o a ja nic... a wszystko przez wiza¿

Mówiê. Mo¿esz zacz±æ od pon. Robinie czego¶ na si³ê w ¶wiêto nie ma sensu.
K³óciæ siê nie k³óci³am, ale tak... z³o¶liwie (w ¿artach i powa¿nie) bywa³o

Stary 2011-01-01, 17:23   #857
Eroll
Wtajemniczenie

Cytat:
"Szczególnie je¶li chodzi o biologiê" - jakbym to powiedzia³a ja. Z tym w±tkiem damy radê! Bo to nie tylko temat kursantkowy, tu siê wspieramy we wszystkim. Dziêki Jomic zaczê³am siê uczyæ biologii, za co jestem jej wdziêczna (haha, ¶wietnie to zdanie napisa³am xD)

Cytat:
Z tym te¿ siê zgodzê, ale nie bêdê siê zag³êbiaæ w szczegó³y

Martolek, zrób sobie dzi¶ wolne

Ostatnio obejrza³am dwie czê¶ci Hostelu. Chory film, ale bardzo fajny. Macie do polecenia jakie¶ fajne horrory, ale takie przy których naprawdê cz³owiek siê boi?

Edytowane przez Eroll
Czas edycji: 2011-01-01 o 17:24
Stary 2011-01-01, 17:25   #858
jomic
Zakorzenienie

Póki jest ¶wi±teczne plotkowanie to i ja to wykorzystam. Czy która¶ tutaj ¿egluje?

Stary 2011-01-01, 17:28   #859
eyo
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 16 947

Cytat:
widzê, ¿e na wspominanie siê wszystkim zebra³o
ja tu przyby³am pod koniec listopada, mia³am ostatnie 2h do wyje¿d¿enia i pare dni do Egzaminu

(...)

horrorów to ja siê bojê
horrory z mojego dzieciñstwa, o których wolê nie my¶leæ- Koszmar z Ulicy Wi±zów; i jeden nie wiem jak on siê nazywa³, taki clown czy co to by³o? i jeszcze jeden o takich lalkach zabijakach? jeeeeju jak sobie przypomne to

(...)
ja raz siê wpisa³am jak zaczê³am teoriê a potem na dobre ok. pierwszej jazdy - czyli koniec wrze¶nia ?? chyba tak, ca³y pa¼dziernik je¼dzi³am, w listopadzie zadwa³am

co do Koszmaru z Ulicy Wi±zów - my sobie z TZ zawsze robimy maraton wszystkich czêsci (tych 7 starych) jak jeste¶my u niego na dzia³ce nad jeziorem
zawsze je¼dzimy we wrze¶niu, pustki ogromne, dzia³ka przy samym jeziorze, drzewska te sprawy, dziwne szumy jest klimat

a tak na codzieñ - to jestem fank± "badziewnych" horrorów
generalnie to nie ogl±dam nic po ¶rodku - ale same filmy z tych "lepszych" marytorycznie albo badziewiaste horrory i lej±c± siê krwi± etc (najbardziej to lubiê jak jest np. 4 osób ok 18/25 lat w samochodzie i np. jad± na ferie ;P o takie klimaty)

==
wczoraj ogl±da³am
Resident Evil Afeterlife (nic specjalnego, ot tam takie tam)
Pathology - bardzooo mi siê podoba³ ;P grupa rezydentów z patologii urz±dza sobie grê na zasadzie - jeden z nich zabija kogo¶ a reszta w drodze sekcji musi zgadn±æ w jaki sposób dokonano zabójstwa
a z hardcorowych horrorów -The Human Cantipede (ale to dla fanów naprawdê odjechanych pomys³ow na film, jak kto¶ ma delikatne nerwy, ¿o³±dek albo co¶ w tym stylu to nawet nie sprawdzajcie o czym to jest ;P)
a z takich typowych : Wzgórza maj± oczy, Wrong turn (oba o kanibalach, po kilka czê¶ci), Mro¼ny wiatr, Crazies, Skazani na strach (znowu kopniêty motyw ;P), Whisper
to wszystko wy¿ej to takie "sieczki" dla strachu ;P zdaje sobie sprawê, ¿e to badziew a nie kino ale ja tak lubie i ju¿ ;P

z bardziej ambitnych to np. warto obejrzeæ serie "Mistrzowie Horroru", horrory w starym dobry stylu ;P

Prêdzej czy pó¼niej cmentarze s± pe³ne wszystkich.

15.02.2017 ♥

Edytowane przez eyo
Czas edycji: 2011-01-01 o 17:42
eyo jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-01-01, 17:31   #860
matyldaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
mówisz?

a ten horror to "W³adca lalek" chyba

Ja te¿ mia³am tyle nauki na ¶wiêta i nic nie zrobi³am, a teraz nie mogê robiæ bo ostatnie dni s± dobre na odpoczynek
Stary 2011-01-01, 17:33   #861
mala zmiana
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Eroll Poka¿ wiadomo¶æ
"Szczególnie je¶li chodzi o biologiê" - jakbym to powiedzia³a ja. Z tym w±tkiem damy radê! Bo to nie tylko temat kursantkowy, tu siê wspieramy we wszystkim. Dziêki Jomic zaczê³am siê uczyæ biologii, za co jestem jej wdziêczna (haha, ¶wietnie to zdanie napisa³am xD)

Z tym te¿ siê zgodzê, ale nie bêdê siê zag³êbiaæ w szczegó³y

Martolek, zrób sobie dzi¶ wolne

Ostatnio obejrza³am dwie czê¶ci Hostelu. Chory film, ale bardzo fajny. Macie do polecenia jakie¶ fajne horrory, ale takie przy których naprawdê cz³owiek siê boi?
Eroll, moj maz mowi o japonskim kregu(RING) orginalny japonski a nie ten amerykanski. czekaj wezne kartke i spisze jakies tytuly, ja UWIELBIAM horrory, mimo ze polowe filmu przesiedze pod koldra. napisze ci tytuly na pw
Stary 2011-01-01, 17:41   #862
jomic
Zakorzenienie

Te¿ jeste¶cie takie "wyprane" dzisiaj?
Chyba sobie jakiegos zajêcia poszukam, bo padnê, zasnê i nie wstanê.

Stary 2011-01-01, 17:51   #863
matyldaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Te¿ jeste¶cie takie "wyprane" dzisiaj?
Chyba sobie jakiegos zajêcia poszukam, bo padnê, zasnê i nie wstanê.

Je¿eli chcesz zajêcia dotycz±cego prania to poczytaj sobie w±tek o prasowaniu bielizny na plotkowym
Stary 2011-01-01, 17:58   #864
Eroll
Wtajemniczenie

Nie Jomic, z ¿eglowaniem nie mam nic wspólnego ;p

Cytat:
a tak na codzieñ - to jestem fank± "badziewnych" horrorów
generalnie to nie ogl±dam nic po ¶rodku - ale same filmy z tych "lepszych" marytorycznie albo badziewiaste horrory i lej±c± siê krwi± etc (najbardziej to lubiê jak jest np. 4 osób ok 18/25 lat w samochodzie i np. jad± na ferie ;P o takie klimaty)
Ogl±da³am ostatnio dok³adnie co¶ takiego Uwielbiam w³a¶nie filmy, gdzie leje siê krew i s± ró¿ne nierealne chore akcje.
Eyo, skorzystam z Twoich tytu³ów, bo zapowiada siê fajnie. Takie w moim stylu

mala zmiana
, dziêkujê podziêkuj mê¿owi

---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:54 ----------

Cytat:
a z hardcorowych horrorów -The Human Cantipede (ale to dla fanów naprawdê odjechanych pomys³ow na film, jak kto¶ ma delikatne nerwy, ¿o³±dek albo co¶ w tym stylu to nawet nie sprawdzajcie o czym to jest ;P)
Ludzka stonoga! (teraz dopiero tytu³ skojarzy³am) Za***isty film!
Stary 2011-01-01, 18:02   #865
jomic
Zakorzenienie

Matyldaaa, ja chcia³am nawet dzi¶ prasowaæ. Ale stwierdzi³am ze szarooo i niewidaæ dobrze.
Mo¿e znajdzie siê jakis ¿egluj±cy cz³owieczek tutaj jeszcze kiedy¶. Mam czas.
Padam na pyszczek, i choinka mnie dra¿ni. Sypie siê jak ¶nieg z nieba.
Nie lubiê horrorów, bo tam zawsze krew nie w takim kolorze, albo odcinaj± rêkê a ona p³ynie nie tryska...

Stary 2011-01-01, 18:08   #866
Martolek
Zakorzenienie

no dobra, zostanê jeszcze trochê

Cytat:
Czy która¶ tutaj ¿egluje?
niestety nie

Cytat:
najbardziej to lubiê jak jest np. 4 osób ok 18/25 lat w samochodzie i np. jad± na ferie ;P o takie klimaty
no w³a¶nie, to tu Wzgórza maj± oczy pasuje; Teksañska masakra pi³± mechaniczn±; jeszcze jaki¶ film o zombi ogl±da³am co grupka przyjació³ w góry pojecha³a, nie pamiêtam nazwy

Cytat:
Napisane przez mala zmiana Poka¿ wiadomo¶æ
Eroll, moj maz mowi o japonskim kregu(RING) orginalny japonski a nie ten amerykanski. czekaj wezne kartke i spisze jakies tytuly, ja UWIELBIAM horrory, mimo ze polowe filmu przesiedze pod koldra. napisze ci tytuly na pw
podobno japoñskie orygina³y lepsze s±
ja nie lubiê dziewczynek z d³ugimi czarnymi w³osami, przez ten film mam stracha

Cytat:
Je¿eli chcesz zajêcia dotycz±cego prania to poczytaj sobie w±tek o prasowaniu bielizny na plotkowym
Ja ju¿ tam by³am. Szczerze mówi±c nie wiem co ¶miesznego w tym, ¿e obie strony na siebie nalatuj± dziewczyna chce sobie prasowaæ to niech prasuje, nie wiem po co od razu dziewczyny trzepi± tyle stron na których na¶miewaj± siê z autorki. Z drugiej strony nie podoba mi siê, ¿e ona nalatuje na te, które nie prasuj± wszystkiego tak jak ona. My¶³a³am, ¿e za³ozy³a ten w±tek ¿eby zrobiæ rozeznanie czy jest jeszcze kto¶ kto postepuje tak jak ona a tu takie pod¶miechujki siê rozwinê³y
dra¿ni mnie to

Stary 2011-01-01, 18:09   #867
mala zmiana
Rozeznanie

Tak samo jak horror W mroku z³a. szybko go wylaczycie.
O wlasnie Wzgorza maja oczy nie za bardzo mi sie podabal, ale Martolek napisala o tych zombi. To ten film co zombi przynety zakladaja, lapia ludzi i ( dalej nie opowiem) Ja jak mam rozpuszczone wlosy jak ta dziewczynka w Ringu to nawet w lustro nie patrze, chociaz wlosy mam brazowe i krecone

Edytowane przez mala zmiana
Czas edycji: 2011-01-01 o 18:14
mala zmiana jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-01-01, 18:11   #868
sylwiszon757
Zakorzenienie

GG do sylwiszon757

a ja polecam: Zej¶cie i Zej¶cie 2

i ja te¿ nie ¿eglujê

jejku nic mi siê nie chce...w ogóle spac bym posz³a, ale tak glupio o tej porze
Stary 2011-01-01, 18:21   #869
jomic
Zakorzenienie

mozecie mi podes³aæ "prasuj±cy link" - z nudów poczytam (to ten prasujeice bieliznê? pierzecie nowe ubrania?)
Rozmrozi³am zamra¿arkê - padnê tu albo zasnê z nosem na kompku

Edytowane przez jomic
Czas edycji: 2011-01-01 o 18:30
Stary 2011-01-01, 18:27   #870
matyldaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
mozecie mi podes³aæ "prasuj±cy link" - z nudów poczytam
Rozmrozi³am zamra¿arkê - padnê tu albo zasnê z nosem na kompku
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=494435 ogólna my¶l po przeczytaniu tego w±tku to `ludzie to maj± problemy`
Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum Auto Marianna

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:54.

© 2000 - 2026 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.