Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V - Strona 64 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-02, 08:26   #1891
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V

Cytat:
Napisane przez Shadii Pokaż wiadomość
Acha, śliczna masz duże zdjęcie, wstawisz?
proszę

I tak w ogóle to dzień dobry
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg ikf.com.pl-fotka-928586.jpg (33,4 KB, 68 załadowań)

Czekoladowa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-02, 09:53   #1892
samaraNW
Zakorzenienie

witam
ale jestem dzisiaj niewyspana...

Kalpana
fajnie, że wszystko się udało i było dobrze zmieniłaś całkowicie nazwisko czy wzięłaś drugi człon?
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-02, 10:59   #1893
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

Cytat:
Napisane przez Shadii Pokaż wiadomość
Hej Kobietki

O rety ja uwielbiam na Ciebie patrzeć, jesteś jak dla mnie ideałem całkowitym - mały nosek, duże usta, ładne oczy, ładne włosy, no wszystko
wow dziekuje ja nie moge zobaczyc jak Ty wygladasz a szkoda niestety ja tak nie mysle,mam duzokompleksow

ekonomika 3 mam kciuki za postanowienia

---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ----------

marthaaa slicznie

E.J przyjelam zaproszenie

ale wy mnie motywujecie do dbania o siebie no szok normalnie

---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ----------

Snow sliczna jestes cudo

czekoladowa to Ty na avku ?

---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ----------

ide zrobic sie na bostwo musze wloski umyc i ulozyc jakos przez ta pogode nie ma sensu prostowac i tak sie powyginaja zanim zdaze wejsc do samochodu SNow ale Ty mas zten kolor wlosow ja tez cjce taki!!!!! bede dazyc do takiego koloru teraz ale pojde na farbowanie pewnie dopiero za mieisac trudno wytrzymam niech odpoczna troche a mojej fryzjerce powiem zeby mi teraz zrobila jakas farbą hm....ciekawe co z tego wyjdzie
Stary 2011-01-02, 11:28   #1894
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

blondyneczko niestety to nie ja

Czekoladowa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-02, 11:36   #1895
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marthaaa Pokaż wiadomość
Witam was w nowym roku Muszę się przyznać, że mój przypadkowy sylwester był niczym sen - naprawdę wydawało nam się, że to sen, bo takie akcji w życiu nie miałam ... Weszłyśmy takie zestresowane na imprezę, na której wszyscy się znali, w dodatku zamkniętą, bez zaproszeń, ale szybko zwłaszcza męskie grono nas polubiło, zostałyśmy ciepło przyjęte i traktowane jak księżniczki byłyśmy potem damskie grono również się do nas przekonało i bawiłyśmy się z koleżankami do 6 rano Dziś się nie ogarnęłam i spędziłam caaaaaały dzień w domu, nic nie robiąc... Jutro muszę się przygotować do szkoły, oj jak mi się nie chce wracać

Kitka Ja również chciałam rzucić palenie, na razie chyba zrobię tak, że będę palić tylko w weekendy ciekawe czy mi się uda. Jeśli będę twarda i zacznę odmawiać koleżankom papierosa 'po szkole', to powinno, ale będzie ciężko .

Ach no i z wczorajszego sylwestra , a właściwie z before party w moim domy takie zdjęcie - wycięłam koleżanki . Ale dziwnie wyglądam bez butów I jaką mam wielką stopę (40...)! nie malowałam się jakoś ekstra i nie odwalałam, bo tam w sumie nikt taki nie był. Ale oczywiście padło kilka pytań, czy mam doklejone rzęsy
to fajnie, że zabawa tak się udała bardzo ładnie wyglądałaś

Cytat:
Napisane przez Elvii Pokaż wiadomość
Po ponad miesięcznej nieobecności powróciłam.. fakt, byłam tutaj króciutko więc wątpię że ktoś mnie pamięta ;d
ale jeśli pozwolicie mi troszkę pobyć w waszym gronie to przyczynicie się do zrealizowania jednego z moich planów noworocznych

tak pozatym.. WSZYSTKIEGO DOBREGO W NOWYM ROKU
Cześć

Cytat:
Napisane przez _blondyneczka_ Pokaż wiadomość
wow dziekuje ja nie moge zobaczyc jak Ty wygladasz a szkoda niestety ja tak nie mysle,mam duzokompleksow

ekonomika 3 mam kciuki za postanowienia

---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ----------

marthaaa slicznie

E.J przyjelam zaproszenie

ale wy mnie motywujecie do dbania o siebie no szok normalnie

---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ----------

Snow sliczna jestes cudo

czekoladowa to Ty na avku ?

---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ----------

ide zrobic sie na bostwo musze wloski umyc i ulozyc jakos przez ta pogode nie ma sensu prostowac i tak sie powyginaja zanim zdaze wejsc do samochodu SNow ale Ty mas zten kolor wlosow ja tez cjce taki!!!!! bede dazyc do takiego koloru teraz ale pojde na farbowanie pewnie dopiero za mieisac trudno wytrzymam niech odpoczna troche a mojej fryzjerce powiem zeby mi teraz zrobila jakas farbą hm....ciekawe co z tego wyjdzie
dziękuję i cieszę się, że podoba Ci się mój kolor włosów Jak pójdziesz do fryzjerki to wspólnie na pewno coś ustalicie, najważniejsze żebyś zobaczyła paletę z kolorami i pokazała jej o co Ci chodzi mniej więcej, będę trzymać kciuki za Twój kolor

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-02, 13:28   #1896
agusiownik
Zakorzenienie

dzisiaj porobię maseczki na twarz i będzie depilacja nóg

agusiownik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-02, 13:55   #1897
Kalpana
Zakorzenienie

Dzień dobry
Ja właśnie wróciłam z kościoła. Dobrze że jutro idę do szkoły, bo ksiądz będzie chodził po kolędzie, a teściowa chce z nim pogadać o naszym ślubie kościelnym, a ja jakoś nie chcę przy tym teraz być, bo pewnie byłoby kazanie, że teraz na cywilnym tylko żyjemy.... :/

Samara nazwisko zmieniłam całkowicie

Dziękuję Wam bardzo za ciepłe słowa Fajnie usłyszeć takie miłe słowa Co do tej laski, to na razie się odczepiła.... Może dlatego, że napisaliśmy jej z TŻtem z jego tel. smsa i dotarło do niej, że on jest tylko mój

Snow jesteś śliczna W ogóle wszystkie jesteście takie śliczne, czuję czasem, że nie pasuję do tego wątku, bo ja jestem taka brzydka

K

Sz
Kalpana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-02, 13:56   #1898
loluska
Zakorzenienie

Cześć ślicznotki Jaka szkoda że od jutra powrót do codzienności a uczyć sie totalnie nie chcę... Po sylwestrze wszystko elegancko Niestety musiałam zakończyć imprezę po 2 bo już głos prawie straciłam, no i walczę cały czas z grypką... Ale pomimo tego wybawiłam się

Świetne zdjęcia wstawiacie Ja czekam na jakieś z wesela to też wrzucę

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
Cześć.

Ja dzisiaj nocowałam o Tż. i niedawno wróciłam. Jego mama powiedziała, że zawsze mogę u nich spać, że jej to nie przeszkadza, czy jestem w dzień lub w nocy i, żebym czuła się, jak u siebie. Tak szczerze to uwielbiam jego rodzinę.

Dziewczyny przepiękne zdjęcia. Oglądałam was wszystkie i się zachwycałam.

U mnie spamowania za bardzo nie było tylko w nocy zmyłam makijaż. W ogóle stwierdziłam, że wolę siebie bez makijażu lub tylko podkład + tusz, niż w całym makijażu.
Od dłuższego czasu tez tak mam kiedyś bardzo seksownie czułam się np w przydymionym oczku, a teraz wydaje mi się że za dużo tego na powiekach. Jakoś ostatnio wolę podkreślić kolorem usta, róż na policzki i dobry tusz plus np czarna delikatna kreska na górnej powiece

Na dziś żadnych planów nie mam, myślałąm że Tż przyjedzie ale jednak nie Pewnie jakiś film obejrzę albo coś, no i @ mam więc brzuszek pobolewa...

A Ramonci jak nie było tak nie ma...

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-02, 14:05   #1899
Atusiaczek
Raczkowanie

Dziewczyny można dołączyć? Od dłuższego czasu was podczytuję ale niezbyt miałam czas aby zacząć się udzielać, jednak to dzięki wam przez ostatni czas zaczęłam bardziej dbać o swój wygląd :p

Jeśli chciałybyście coś o mnie wiedzieć więcej to pytać
Stary 2011-01-02, 14:09   #1900
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Ja właśnie wróciłam z kościoła. Dobrze że jutro idę do szkoły, bo ksiądz będzie chodził po kolędzie, a teściowa chce z nim pogadać o naszym ślubie kościelnym, a ja jakoś nie chcę przy tym teraz być, bo pewnie byłoby kazanie, że teraz na cywilnym tylko żyjemy.... :/

Dziękuję Wam bardzo za ciepłe słowa Fajnie usłyszeć takie miłe słowa Co do tej laski, to na razie się odczepiła.... Może dlatego, że napisaliśmy jej z TŻtem z jego tel. smsa i dotarło do niej, że on jest tylko mój

Snow jesteś śliczna W ogóle wszystkie jesteście takie śliczne, czuję czasem, że nie pasuję do tego wątku, bo ja jestem taka brzydka
dziękuje bardzo a to za takie myślenie o sobie

Cytat:
Napisane przez Atusiaczek Pokaż wiadomość
Dziewczyny można dołączyć? Od dłuższego czasu was podczytuję ale niezbyt miałam czas aby zacząć się udzielać, jednak to dzięki wam przez ostatni czas zaczęłam bardziej dbać o swój wygląd :p

Cześć No to może napisz jak zaczęłaś bardziej dbać o siebie

No właśnie dziewczyny co z Ramoncią? Pytałam ostatnio i ktoś napisał, że jest odblokowana ale się nie odzywa..

Dbam o siebie

Stary 2011-01-02, 14:14   #1901
Atusiaczek
Raczkowanie

Ogólnie to zaczęłam używać więcej kosmetyków nawilżających (balsamy, kremy) które częściej używałam rzadko, dlatego że straszny leń jestem ;P Zaczęłam również dbać o włosy, staram sie nie prostować, używam maski do włosów (wcześniej nigdy nie używałam), ćwiczę i od połowy stycznia planuję zacząć pić zieloną pokrzywę Narazie tylko tyle ale mam nadzieję że gdy zacznę zauważać efekty to będę mieć większą motywacje do dbania o siebie
Stary 2011-01-02, 14:15   #1902
Soph
Zakorzenienie

Cytat:

witam
oczywiście
czy to Twoje zdjęcie w avie?

zmyłam oleje, OMO, odżywka,
pianka do włosów i są całkiem fajne

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-02, 14:17   #1903
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Ogólnie to zaczęłam używać więcej kosmetyków nawilżających (balsamy, kremy) które częściej używałam rzadko, dlatego że straszny leń jestem ;P Zaczęłam również dbać o włosy, staram sie nie prostować, używam maski do włosów (wcześniej nigdy nie używałam), ćwiczę i od połowy stycznia planuję zacząć pić zieloną pokrzywę Narazie tylko tyle ale mam nadzieję że gdy zacznę zauważać efekty to będę mieć większą motywacje do dbania o siebie
To już sporo Jak trochę tu posiedzisz to zaczniesz więcej i więcej, ja też tak miałam i co raz to puściej w portfelu się robi Ale nie żałuję

Dbam o siebie

Stary 2011-01-02, 14:18   #1904
Donka94
BAN stały

Snow mam pytanko. Jesteś zadowolona z Merz Special? Bo się zastanawiam nad zakupem. Jak wpływa na przyspieszenie porostu włosów? i działa na paznokcie ? Bo je też zapuszczam.
Donka94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-02, 14:20   #1905
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Donka94 Pokaż wiadomość
Snow mam pytanko. Jesteś zadowolona z Merz Special? Bo się zastanawiam nad zakupem. Jak wpływa na przyspieszenie porostu włosów? i działa na paznokcie ? Bo je też zapuszczam.
jaki ładny av
Wiesz ja dużo nie pomogę bo zaczęłam łykać dopiero 19.12 także na włosach jeszcze efektów nie widzę ALE paznokcie mam już sporo twardsze i na razie nie rozdwajają mi się a to moja udręka

Dbam o siebie

Stary 2011-01-02, 14:21   #1906
sylvi_86
Zakorzenienie

sorka dziewczyny ze sie nie odzywam ale przezywam ostatnio trudne chwile(tz zostawil mnie w sylwestra po 5 latach zwiazku)

i czemu na biochemii dopiero po 7 stycznia mozna zamawiac no... szlag by to..czlowiek by sie chociaz pocieszyl kosmetykami a tak to dupka blada
sylvi_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-02, 14:23   #1907
Donka94
BAN stały

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
jaki ładny av
Wiesz ja dużo nie pomogę bo zaczęłam łykać dopiero 19.12 także na włosach jeszcze efektów nie widzę ALE paznokcie mam już sporo twardsze i na razie nie rozdwajają mi się a to moja udręka
dziękuję
No to chyba sie skuszę, bo mam strasznie miękkie paznokcie

---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ----------

Cytat:
Napisane przez sylvi_86 Pokaż wiadomość
sorka dziewczyny ze sie nie odzywam ale przezywam ostatnio trudne chwile(tz zostawil mnie w sylwestra po 5 latach zwiazku)

i czemu na biochemii dopiero po 7 stycznia mozna zamawiac no... szlag by to..czlowiek by sie chociaz pocieszyl kosmetykami a tak to dupka blada
ojej Zabrzmi to banalnie, ale głowa do góry kochana
A tż
Stary 2011-01-02, 14:36   #1908
Montii
Zakorzenienie

hej dziewczyny u mnie nowy rok dziwnie sie zaczał łapie smuty nie wiem czemu :-/ przeraża mnie chyba wizja sesji i fakt,że musze zdac za 1 razem wszystko... oh trzeba wziac sie za nauke a motywacja zerowa...od jutra remont lazienki,potem kuchnia...syf...syf....
milego dnia

[LEFT]
Montii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-02, 14:39   #1909
Princesska22
Zadomowienie

Ja tez jestem przerazona sesją Jestem na ostatnim roku i nie moge w razie czego wziac warunku,a boje sie ze noga mi sie powinie,bo cos ciezko mi wchodzi wszystko.
Ale tak czy siak przy kazdej sesji panikuje a potem jakoś idzie
Princesska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-02, 14:40   #1910
Soph
Zakorzenienie

Cytat:

dawaj go tutaj...

Donka94
av
Merz S. brałam miesiąc i na paznokcie faktycznie fajny.

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-02, 14:56   #1911
marthaaa
Raczkowanie

Donka94 świetny av

sylvi_86 przykro z powodu TŻta... Należałoby mu się niezłe lańsko

Merz Special też brałam kiedyś, to bardzo dobre tabletki, brałam po dwie dziennie i pomogły na włosy i paznokcie

snowhitee masz PRZEPIĘKNY kolor włosów, farbą do takiego doszłaś? W ogóle jak na blond to takie zdrowiuśkie, widać, że o nie dbasz I jesteś taka chudziutka

Kalpana
- czytam te Twoje wypowiedzi i nie mogę wyjść z podziwu ile Ty znosisz wiecznie jakieś utrudnienia w życiu, w rodzinie, z tym ślubem... a Ty nadal brniesz to dobrze I nie jesteś brzydka!!! Nie wolno Ci tak mówić Tutaj wszystkie jesteś piękne i tego się trzymajmy

Moja miłość : Juan Martin Del Potro
marthaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-02, 15:05   #1912
Donka94
BAN stały

Dzięki dziewczyny Jednak jako av zdjęcie mi się to średnio podoba, wiec wstawiam oryginalny rozmiar
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 35124_104542776265562_100001295212446_31356_790999_n.jpg (53,6 KB, 52 załadowań)
Stary 2011-01-02, 15:21   #1913
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez marthaaa Pokaż wiadomość
Witam was w nowym roku Muszę się przyznać, że mój przypadkowy sylwester był niczym sen - naprawdę wydawało nam się, że to sen, bo takie akcji w życiu nie miałam ... Weszłyśmy takie zestresowane na imprezę, na której wszyscy się znali, w dodatku zamkniętą, bez zaproszeń, ale szybko zwłaszcza męskie grono nas polubiło, zostałyśmy ciepło przyjęte i traktowane jak księżniczki byłyśmy potem damskie grono również się do nas przekonało i bawiłyśmy się z koleżankami do 6 rano Dziś się nie ogarnęłam i spędziłam caaaaaały dzień w domu, nic nie robiąc... Jutro muszę się przygotować do szkoły, oj jak mi się nie chce wracać

Kitka Ja również chciałam rzucić palenie, na razie chyba zrobię tak, że będę palić tylko w weekendy ciekawe czy mi się uda. Jeśli będę twarda i zacznę odmawiać koleżankom papierosa 'po szkole', to powinno, ale będzie ciężko .

Ach no i z wczorajszego sylwestra , a właściwie z before party w moim domy takie zdjęcie - wycięłam koleżanki . Ale dziwnie wyglądam bez butów I jaką mam wielką stopę (40...)! nie malowałam się jakoś ekstra i nie odwalałam, bo tam w sumie nikt taki nie był. Ale oczywiście padło kilka pytań, czy mam doklejone rzęsy
super że impreza się udała i rewelacyjnie wyglądałaś
a co do palenia- rzucamy i koniec

Cytat:
Po ponad miesięcznej nieobecności powróciłam.. fakt, byłam tutaj króciutko więc wątpię że ktoś mnie pamięta ;d
ale jeśli pozwolicie mi troszkę pobyć w waszym gronie to przyczynicie się do zrealizowania jednego z moich planów noworocznych

pamiętamy witaj ponownie

Cytat:
Dzień dobry

Kochana też jesteś śliczna i do tego mega silna dziewczyna która nie boi się realizowac swoich marzeń i starać o szczęście mimo że inni są przeciwko niej

Cytat:

witamy

Cytat:
To już sporo Jak trochę tu posiedzisz to zaczniesz więcej i więcej, ja też tak miałam i co raz to puściej w portfelu się robi Ale nie żałuję
oj tak- ja jestem tu od sierpnia i cały czas kupuje kosmetyki teraz mam odwyk
Cytat:

trzymaj sie Kochana... wiem jak to jest...

Cytat:
Napisane przez Montii Pokaż wiadomość
hej dziewczyny u mnie nowy rok dziwnie sie zaczał łapie smuty nie wiem czemu :-/ przeraża mnie chyba wizja sesji i fakt,że musze zdac za 1 razem wszystko... oh trzeba wziac sie za nauke a motywacja zerowa...od jutra remont lazienki,potem kuchnia...syf...syf....
milego dnia
nic nie mów ja już sie denerwuje jak cholera.. jeszcze dziś chciałam materiały wydruikować na wtorkowe koło i dupa... coś mi nie działa wrrrrr

Cytat:
Napisane przez Donka94 Pokaż wiadomość
Dzięki dziewczyny Jednak jako av zdjęcie mi się to średnio podoba, wiec wstawiam oryginalny rozmiar
super foto

idę zaraz jeśc obiada i o 17 powrót do szarej rzeczywistości... a tak mi fajnie na tych mazurach... jakoś wszystko się układać zaczyna...

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-02, 15:48   #1914
marthaaa
Raczkowanie

Ale znalazłam make up Mam różowe cienie i brązowe, niestety nie mam takiej niebieskiej kredki - muszę zainwestować
Ach, jakby co - to jest Sophie Ellis Bextor Kocham kształt jej twarzy i całą ją...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 740_Sophie_Ellis_Bextor_j8.jpg (85,5 KB, 37 załadowań)

Moja miłość : Juan Martin Del Potro
marthaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-02, 16:04   #1915
angelinmyheart
Zakorzenienie

Dzień dobry.

Atusiaczek witaj.

Czekoladowa1 piękny Av. Zawsze chciałam mieć takie brązowe oczy, jak ta dziewczyna.

Kalpana Twoje myślenie nie zgadza się do Twojego podpisu "Nie ma brzydkich kobiet- są tylko zaniedbane", więc moja rada taka, żebyś po spamowała i zaraz Ci przejdzie złe myślenie.

loluska co do różu kupiłam sobie w sylwestra, jaki był i jak go nałożyłam to czułam się, jak klaun.

sylvi_86 współczuje rozstania. I tak w sylwestrowa, a jak można wiedzieć to czemu nie jesteście razem?

Princesska22 ja tez jestem przerażona sesją. Jestem na drugim roku i co sesje to u mnie jest gorzej.

Kitka też jestem na tym wątku od sierpnia i u mnie tak samo czas na odwyk.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-02, 16:05   #1916
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Czesc dziewczyny
wlasnie wrocilam z Wladyslawowa, lece Was nadrabiac

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-02, 16:13   #1917
Elvii
Zadomowienie

Jakie wy zdjęcia dodajecie to aż nie mogę wyjść z zachwytu jak można być AŻ tak ładnym?? )

Mam pytanie.. miała któraś z Was może kurację złuszczającą? bo ja miałam zaskórniki chyba z pół roku które mi nie schodziły, i w końcu poszłam do dermatologa i przepisała mi aknemycin plus na noc i locacid kiedy jestem w domu itd. i tak mi się skóra na skroniach wysuszyła że jest ściągnięta i jak umyje sobie twarz to w miejscach gdzie stosuje ten płyn to mi się okropnie ściąga, dopiero jak nałożę krem z effaclar h to mi przechodzi ale tak normalnie to masakra.. czy to normalne??

proszę, kliknij i obserwuj
http://viritka.blogspot.com/
Elvii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-02, 16:22   #1918
sylvi_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
sylvi_86 współczuje rozstania. I tak w sylwestrowa, a jak można wiedzieć to czemu nie jesteście razem?
stwierdzil ze go za bardzo do slubu i zareczyn przyciskam i on juz nie chce ze mna byc bo czuje zbytnia presje, no coz widocznie nie kochal

wlasnie zmylam z buziuni maseczke z bialej glinki i umylam wloski
sylvi_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-02, 16:41   #1919
buahhot
Marcelover ♥♥♥

uff w końcu nadrobiłam
Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
dodałam 2 fotki do albumu jakieś wczorajsze kombinmowane
super fotki
Cytat:
Napisane przez _blondyneczka_ Pokaż wiadomość
wstawilam zdjecia do albumu
slicznie

Cytat:
No na to wygląda.... Ale mimo wszytko się wkurzyłam :/

Zdjęcia właśnie dodałam Jak ktoś zaglądał chwilę wcześniej, to można jeszcze raz, bo dopiero skończyłam dodawać
super zdjęcia, gratuluję jeszcze raz

Cytat:
ja pamiętam a to już drugie opakowanie tresemme zamówiłaś? Bo pamiętam , że pisałaś nie tak dawno ,że zamawiasz

No dziewczyny tak nakusiłyście tymi zdjęciami, że też wstawiłam kilka ale prywatnie bo tak jakoś jak ktoś chciałby spojrzeć na brzydala to zapraszam
super zdjecia powiedz mi, pamietasz może jaką farbą farbowalaś?- chodzi mi o kolor z drugiego zdjęcia

Cytat:
Napisane przez zffazoffana Pokaż wiadomość
no właśnie tamto mi ktoś na all kliknął sprzed nosa i w końcu już mam zamówione
naczytałam się pozytywnych opinii na KWC i chcę się przekonać no i rozważam zakup tej nowej prostownicy z rowenty która była ostatnio na wizażu do wygrania. ma ją któraś z was?
dziękuję, dziękuję
miło że ktoś jeszcze o mnie pamięta
to jak juz uzyjesz tego spray'u to powiedz jaki jest-czy dziala jak lakier do wlosow i skleja je, bo matrix mi strasznie sklejal wlosy..

Cytat:

czesc, ja pamietam
Cytat:
Napisane przez Czekoladowa1 Pokaż wiadomość
proszę

I tak w ogóle to dzień dobry
fajna

Cytat:

pewnie, czesc

Cytat:
Napisane przez Montii Pokaż wiadomość
milego dnia
ehh... ja od dzis/jutra zaczynam sie uczyc, w srode mam pierwszy egzamin...

marthaaa przyjelam zaproszenie

powiem Wam, ze gardlo juz mnie mniej boli, mam straszna chrypke, kaszle cieagle bo mnie dusi, ale nie mam temperatury super, bede mogla sie uczyc

Stary 2011-01-02, 16:43   #1920
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
stwierdzil ze go za bardzo do slubu i zareczyn przyciskam i on juz nie chce ze mna byc bo czuje zbytnia presje, no coz widocznie nie kochal

wlasnie zmylam z buziuni maseczke z bialej glinki i umylam wloski
dla mnie masakra chyba bym go rozniosla wspolczuje , ale glowa do gory, trafisz na wlasciwego faceta, zobaczysz

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości