|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1891 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V
proszę
I tak w ogóle to dzień dobry
|
#1892 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() ale jestem dzisiaj niewyspana... Kalpana fajnie, że wszystko się udało i było dobrze
|
|
|
|
#1893 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja nie moge zobaczyc jak Ty wygladasz a szkoda niestety ja tak nie mysle,mam duzokompleksow ![]() ekonomika 3 mam kciuki za postanowienia ---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ---------- marthaaa slicznie E.J przyjelam zaproszenie ale wy mnie motywujecie do dbania o siebie no szok normalnie ![]() ---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ---------- Snow sliczna jestes cudo czekoladowa to Ty na avku ? ![]() ---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ---------- ide zrobic sie na bostwo musze wloski umyc i ulozyc jakos zanim zdaze wejsc do samochodu SNow ale Ty mas zten kolor wlosow ja tez cjce taki!!!!! bede dazyc do takiego koloru teraz ale pojde na farbowanie pewnie dopiero za mieisac trudno wytrzymam niech odpoczna troche a mojej fryzjerce powiem zeby mi teraz zrobila jakas farbą hm....ciekawe co z tego wyjdzie
|
|
|
#1894 |
|
Wtajemniczenie
|
blondyneczko niestety to nie ja
|
#1895 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardzo ładnie wyglądałaś Cytat:
![]() Cytat:
i cieszę się, że podoba Ci się mój kolor włosów Jak pójdziesz do fryzjerki to wspólnie na pewno coś ustalicie, najważniejsze żebyś zobaczyła paletę z kolorami i pokazała jej o co Ci chodzi mniej więcej, będę trzymać kciuki za Twój kolor ![]()
|
|
#1896 |
|
Zakorzenienie
|
dzisiaj porobię maseczki na twarz i będzie depilacja nóg
|
|
|
|
#1897 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Ja właśnie wróciłam z kościoła. Dobrze że jutro idę do szkoły, bo ksiądz będzie chodził po kolędzie, a teściowa chce z nim pogadać o naszym ślubie kościelnym, a ja jakoś nie chcę przy tym teraz być, bo pewnie byłoby kazanie, że teraz na cywilnym tylko żyjemy.... :/ Samara nazwisko zmieniłam całkowicie ![]() Dziękuję Wam bardzo za ciepłe słowa Co do tej laski, to na razie się odczepiła.... Może dlatego, że napisaliśmy jej z TŻtem z jego tel. smsa i dotarło do niej, że on jest tylko mój ![]() Snow jesteś śliczna W ogóle wszystkie jesteście takie śliczne, czuję czasem, że nie pasuję do tego wątku, bo ja jestem taka brzydka
|
|
|
|
#1898 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć ślicznotki
Jaka szkoda że od jutra powrót do codzienności a uczyć sie totalnie nie chcę... Po sylwestrze wszystko elegancko Niestety musiałam zakończyć imprezę po 2 bo już głos prawie straciłam, no i walczę cały czas z grypką... Ale pomimo tego wybawiłam się![]() Świetne zdjęcia wstawiacie Ja czekam na jakieś z wesela to też wrzucę ![]() Cytat:
kiedyś bardzo seksownie czułam się np w przydymionym oczku, a teraz wydaje mi się że za dużo tego na powiekach. Jakoś ostatnio wolę podkreślić kolorem usta, róż na policzki i dobry tusz plus np czarna delikatna kreska na górnej powiece Na dziś żadnych planów nie mam, myślałąm że Tż przyjedzie ale jednak nie Pewnie jakiś film obejrzę albo coś, no i @ mam więc brzuszek pobolewa...A Ramonci jak nie było tak nie ma...
|
|
|
#1899 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny można dołączyć?
Od dłuższego czasu was podczytuję ale niezbyt miałam czas aby zacząć się udzielać, jednak to dzięki wam przez ostatni czas zaczęłam bardziej dbać o swój wygląd :p ![]() Jeśli chciałybyście coś o mnie wiedzieć więcej to pytać
|
#1900 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a to za takie myślenie o sobie ![]() Cytat:
No to może napisz jak zaczęłaś bardziej dbać o siebie ![]() No właśnie dziewczyny co z Ramoncią? Pytałam ostatnio i ktoś napisał, że jest odblokowana ale się nie odzywa.. ![]()
|
|
#1901 |
|
Raczkowanie
|
Ogólnie to zaczęłam używać więcej kosmetyków nawilżających (balsamy, kremy) które częściej używałam rzadko, dlatego że straszny leń jestem ;P Zaczęłam również dbać o włosy, staram sie nie prostować, używam maski do włosów (wcześniej nigdy nie używałam), ćwiczę i od połowy stycznia planuję zacząć pić zieloną pokrzywę
Narazie tylko tyle ale mam nadzieję że gdy zacznę zauważać efekty to będę mieć większą motywacje do dbania o siebie
|
#1902 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oczywiście ![]() czy to Twoje zdjęcie w avie? zmyłam oleje, OMO, odżywka, pianka do włosów i są całkiem fajne |
|
|
|
|
#1903 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak trochę tu posiedzisz to zaczniesz więcej i więcej, ja też tak miałam i co raz to puściej w portfelu się robi ![]() Ale nie żałuję
|
|
#1904 |
|
BAN stały
|
Snow mam pytanko. Jesteś zadowolona z Merz Special? Bo się zastanawiam nad zakupem. Jak wpływa na przyspieszenie porostu włosów? i działa na paznokcie
? Bo je też zapuszczam.
|
|
|
|
#1905 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiesz ja dużo nie pomogę bo zaczęłam łykać dopiero 19.12 także na włosach jeszcze efektów nie widzę ALE paznokcie mam już sporo twardsze
|
|
#1906 |
|
Zakorzenienie
|
sorka dziewczyny ze sie nie odzywam ale przezywam ostatnio trudne chwile(tz zostawil mnie w sylwestra po 5 latach zwiazku)
i czemu na biochemii dopiero po 7 stycznia mozna zamawiac no... szlag by to..czlowiek by sie chociaz pocieszyl kosmetykami a tak to dupka blada |
|
|
|
#1907 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() No to chyba sie skuszę, bo mam strasznie miękkie paznokcie ![]() ---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ---------- Cytat:
Zabrzmi to banalnie, ale głowa do góry kochanaA tż
|
||
|
|
|
#1908 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny u mnie nowy rok dziwnie sie zaczał łapie smuty nie wiem czemu :-/ przeraża mnie chyba wizja sesji i fakt,że musze zdac za 1 razem wszystko... oh trzeba wziac sie za nauke a motywacja zerowa...od jutra remont lazienki,potem kuchnia...syf...syf....
milego dnia
|
#1909 |
|
Zadomowienie
|
Ja tez jestem przerazona sesją
Jestem na ostatnim roku i nie moge w razie czego wziac warunku,a boje sie ze noga mi sie powinie,bo cos ciezko mi wchodzi wszystko.Ale tak czy siak przy kazdej sesji panikuje a potem jakoś idzie
|
|
|
|
#1910 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() dawaj go tutaj...Donka94 av Merz S. brałam miesiąc i na paznokcie faktycznie fajny. |
|
|
|
|
#1911 |
|
Raczkowanie
|
Donka94 świetny av
![]() sylvi_86 przykro z powodu TŻta... Należałoby mu się niezłe lańsko ![]() Merz Special też brałam kiedyś, to bardzo dobre tabletki, brałam po dwie dziennie i pomogły na włosy i paznokcie snowhitee masz PRZEPIĘKNY kolor włosów, farbą do takiego doszłaś? W ogóle jak na blond to takie zdrowiuśkie, widać, że o nie dbasz I jesteś taka chudziutka Kalpana - czytam te Twoje wypowiedzi i nie mogę wyjść z podziwu ile Ty znosisz I nie jesteś brzydka!!! Nie wolno Ci tak mówić Tutaj wszystkie jesteś piękne i tego się trzymajmy
|
#1912 |
|
BAN stały
|
Dzięki dziewczyny
Jednak jako av zdjęcie mi się to średnio podoba, wiec wstawiam oryginalny rozmiar
|
|
|
|
#1913 | ||||||||
|
CABIN CREW
|
Cytat:
a co do palenia- rzucamy i koniec ![]() Cytat:
witaj ponownieCytat:
Cytat:
Cytat:
teraz mam odwyk Cytat:
Cytat:
Cytat:
idę zaraz jeśc obiada i o 17 powrót do szarej rzeczywistości... a tak mi fajnie na tych mazurach... jakoś wszystko się układać zaczyna...
|
|
|
#1914 |
|
Raczkowanie
|
Ale znalazłam make up
Mam różowe cienie i brązowe, niestety nie mam takiej niebieskiej kredki - muszę zainwestować ![]() Ach, jakby co - to jest Sophie Ellis Bextor
|
#1915 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
Atusiaczek witaj. Czekoladowa1 piękny Av. Zawsze chciałam mieć takie brązowe oczy, jak ta dziewczyna. Kalpana Twoje myślenie nie zgadza się do Twojego podpisu "Nie ma brzydkich kobiet- są tylko zaniedbane", więc moja rada taka, żebyś po spamowała i zaraz Ci przejdzie złe myślenie. ![]() loluska co do różu kupiłam sobie w sylwestra, jaki był i jak go nałożyłam to czułam się, jak klaun. sylvi_86 współczuje rozstania. Princesska22 ja tez jestem przerażona sesją. Jestem na drugim roku i co sesje to u mnie jest gorzej. ![]() Kitka też jestem na tym wątku od sierpnia i u mnie tak samo czas na odwyk.
|
|
#1917 |
|
Zadomowienie
|
Jakie wy zdjęcia dodajecie to aż nie mogę wyjść z zachwytu
jak można być AŻ tak ładnym?? )Mam pytanie.. miała któraś z Was może kurację złuszczającą? bo ja miałam zaskórniki chyba z pół roku które mi nie schodziły, i w końcu poszłam do dermatologa i przepisała mi aknemycin plus na noc i locacid kiedy jestem w domu itd. i tak mi się skóra na skroniach wysuszyła że jest ściągnięta i jak umyje sobie twarz to w miejscach gdzie stosuje ten płyn to mi się okropnie ściąga, dopiero jak nałożę krem z effaclar h to mi przechodzi ale tak normalnie to masakra.. czy to normalne?? |
|
|
|
#1918 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wlasnie zmylam z buziuni maseczke z bialej glinki i umylam wloski
|
|
|
|
|
#1919 | ||||||
|
Marcelover ♥♥♥
|
uff w końcu nadrobiłam
![]() super fotki slicznie Cytat:
Cytat:
powiedz mi, pamietasz może jaką farbą farbowalaś?- chodzi mi o kolor z drugiego zdjęcia Cytat:
Cytat:
![]() fajna Cytat:
![]() Cytat:
![]() marthaaa przyjelam zaproszenie ![]() powiem Wam, ze gardlo juz mnie mniej boli, mam straszna chrypke, kaszle cieagle bo mnie dusi, ale nie mam temperatury
|
||||||
|
|
|
#1920 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
chyba bym go rozniosla |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:27.

niestety ja tak nie mysle,mam duzokompleksow 

i cieszę się, że podoba Ci się mój kolor włosów
W ogóle wszystkie jesteście takie śliczne, czuję czasem, że nie pasuję do tego wątku, bo ja jestem taka brzydka 

I nie jesteś brzydka!!! Nie wolno Ci tak mówić

jakieś wczorajsze kombinmowane
i w końcu już mam zamówione
chyba bym go rozniosla