W Nowym Roku wielkie zmiany - zamiast brzuszków dzieci mamy! Styczeń-Luty 2011 cz.V - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-02, 20:31   #181
Katarina89
Raczkowanie

Dot.: W Nowym Roku wielkie zmiany - zamiast brzuszków dzieci mamy! Styczeń-Luty 2011

Charmeuse25 gratulacje Anka_bzzz również gratuluję

A my jak na razie dalej 2in1, a już tylko 2 brzuszki przede mną na liście... Dzisiaj mała strasznie się wierci na dole, zgaga mnie pali po raz pierwszy w życiu, to normalnie katorga jest... Ja się cieszę, że do tej pory nie miałam z nią do czynienia...
U mnie żadnych bóli :P Łóżeczko stoi :P torba spakowana, a czasem mam wrażenie, że się przeterminuję i przepuszczę parę dziewczyn przed siebie
We wtorek wizyta u ginekologa jeśli nic się nagle nie wydarzy, to podejrzę małą we wtorek
Stary 2011-01-02, 20:40   #182
LadySith
Zakorzenienie

GG do LadySith
Dot.: W Nowym Roku wielkie zmiany - zamiast brzuszków dzieci mamy! Styczeń-Luty 2011

anka - wszystkiego naj naj naj dla Ciebie i małej

LadySith jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-02, 20:46   #183
gabishing
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez lilijka3 Pokaż wiadomość
gabishing poprawiłam owy błąd-literówka tak?? Nawet nie zwróciłam uwagi na to tylko listy kopiowało się z poprzednich części
nic nie szkodzi ale tak o te literówke chodziło - dziękuję

Cytat:
Napisane przez JeSuisUnPapillon Pokaż wiadomość
Mamy kolejną mamusię :-)
(podejrzewam po imieniu maluszka że to ANKA_BZZZ)

GRATULACJE DLA KOLEJNEJ ROZPAKOWANEJ teraz już z górki Kobitki

mój TŻ ostro panikuje własnie siedze na all i zamawiam ostatnie rzeczy dla siebie i ludzika jeszcze tylko apteka interenetowa, przesyłki dojda i moge rodzic hehehe powiem Wam, ze chyba najbardziej boję się jak "to" się zacznie bo potem to penwo jakoś ogarne sytuację
gabishing jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-02, 20:49   #184
ligotka
Rozeznanie

lilijko dla pocieszenia powiem ze prawie kazdego mezczyzne trzeba ciagle wychowywac
muron ja tez jestem uzalezniona! Dzis wlasnie sie zastanawialam jak ja to pogodze jak sie mala urodzi
A mnie chyba jakies przeziebienie bierze ;(
ligotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-02, 20:51   #185
lilijka3
Zakorzenienie

GG do lilijka3

po moim nic nie widać, wręcz przeciwnie.......... mam wrażenie, że jak trzeba będzie już jechać to on się położy spać dalej i mnie oleje, bo przecież musi się wyspać. Totalne lenistwo
lilijka3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-02, 20:53   #186
Justine1988
Zadomowienie

To i ja melduje sie na nowym wątku..a tu juz6 stron i tyle sie działo jak mnie nie było.

Charmeuse25 gartuluje serdecznie synkaZycze duzo zdrówka dla ciebie i dla małego.

Anka_bzz jej nie moge uwierzyć, że Ty już..kochana moje gratulacje.3maj sie cieplutko, dużo zdrówka dla was. Czekam na relacje i zdjęcia. A z tymi informacjami co miałas popytac to jestes kochana, ładnie z twojej strony ale teraz nie zawracaj sobie tym głowy..spokojnienajważniejsza jest twoja córa i świeżo upieczona mamusia.

Czekam na relacje z obu porodów dziewczyny i pokazujcie zdjęcia swoich maluszków.
Kurdę..jak ja przeżyję tyle informacji od Was, każda po kolei będzie sie rozpakowywac..a ja tak przy końcu..mam tylko nadzieje, że większość będzie miała lekkie porody (chociaz życzę tego wszystkim) i nie nastraszycie mnie zabardzo
A na każde takie wieści az mi serce mocniej bije reaguje bardzo emocjonalnie, aż łezka sie niekiedy zakreci w oku. Zazdroszcze mamusia , że juz macie porody za soba i swoje skarby w ramionach ja mam jeszcze sporo czasu.

Muron
Kalinka jest przesłodka..od razu widac , że dziewuszka jest taka drobniutka taka delikatna ma urodę...śliczna..gratuluj e cudownej córeczki.

Dziękuje wszystkim dziewczynom za odpowiedzi na moje pytania. Co ja bym bez Was zrobiła:conf used:Ahhhhh,..moje wy

A ja leże i leże...od jutra znów wracam do mojej diety, ostatnio w sylwestra i nowy rok trochę sobie odpuściłam jak i na święta bo tyle pyszności w domku...ale od jutra znów..ostro dbam o swoja diete..mężuś zrobił mi zakupki..także będe objadała się samymi witaminkami...lekkostrawn ymi...ale co jeszcze mam..aż się pochwale..wiecie czego mi się zachciało..truuuskkkaaaaw eeek z bitą śmietaną..i mężuś mi kupił dzis mrożone a jutro je z moja siorka zjemy...
W oogóle juz jestem szczęśliwa, bo mężus przywiózł mi juz moją siostrzyczkę..i jesteśmy juz wszyscy razem...w 4.

Miłego wieczorku.

Nasze marzenie się spełniło JESTEŚMY RODZICAMI

24.02.2011 r.
dzień narodzin naszej córeczki

Nadia:
http://www.suwaczek.pl/cache/7ac096c94e.png
Justine1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-02, 20:54   #187
kma1982
Wtajemniczenie

Anka_bzzz gratulacje

Cytat:
Napisane przez muron Pokaż wiadomość
SKURCZE
ja miałam cc bo zaczęła się już regularna akcja.NIC nie czułam!!! Ale to b sporadyczne bo wszyscy byli zdziwieni
Kurcze muron nie strasz, jak byłam w szpitalu i miałam dwa razy dziennie ktg robione to dopiero tam widziałam, że mam skurcze, bo ja ich nie czułam - czasem nawet dośc mocne były, a wtedy miałam wrażenie, że to młody się przesuwa...
Stary 2011-01-02, 21:04   #188
lilijka3
Zakorzenienie

GG do lilijka3

Cytat:
Napisane przez ligotka Pokaż wiadomość
lilijko dla pocieszenia powiem ze prawie kazdego mezczyzne trzeba ciagle wychowywac
muron ja tez jestem uzalezniona! Dzis wlasnie sie zastanawialam jak ja to pogodze jak sie mala urodzi
A mnie chyba jakies przeziebienie bierze ;(
ja też dołączam się do klubu uzależnionych od Wizażu
liczyłam się z wychowywaniem męża, ale stwierdzam jako pedagog, że to moja porażka życiowa Poszedł do pracy, to jakoś to strawiłam i mam lepszy humorek........
herbatka z cytrynką, mleko z miodem (jak lubisz to i z czosnkiem), herbatka z sokiem malinowym, porządnie zagrzać się i do wyrka

a moje nery coś nie chcą pracować bo już pogubiłam się ile dzisiaj wypiłam, a siku jak na lekarstwo. pewnie dzieciak mi siedzi nie tam gdzie trzeba, dobrze że nic mnie nie boli (przynajmniej jeszcze)
Stary 2011-01-02, 21:09   #189
Justine1988
Zadomowienie

Ja juz tez panikuję, bo nie mam jeszcze wielu rzeczy dla siebie i małej do szpitala...czekamy a pieniązki, na dniach mają byc i wielkie szaleństwo zakupowe, ale z racji tego,że ja leże cały czas to będe robiła zakupy przez allegro. W czwartek zamówiłam już dla malutkiej ten dresik co miałąm zamówić małej od tatusia(mąż mi wyznaczył takie zadanie) i zamówiłam do szpitala do ubrania dla małej komplecik śpiszki + kaftanik, 2 komplety półśpioszki i kaftanik i 3 czapeczki do każdego kompletu.Sprawdze co mi będzie lepiej pasowac czy śpiochy czy półśpiochy a w domku bede miała jeszcze pajacyki, ale myśle , że do szpitala lepiej takie komplety 2 częsciowe się sprawdza, bo ja np. źle pieluszkę założe (bo bede sie uczyła dopiero wiec różnie może byc) tojak nie obsika kaftanika to zmienie tylko dół.
Jeszcze przede mną zakupy dla mnie do szpitala;wkłady poporodowe, wkładki laktacyjne, majtki jednorazowe itp
a dla małej jeszcze termometr aspirator do noska, kosmetyki, pampersy, pieluszki,nozyczki do paznokci itp..ale upatrzyłam juz sprzedawce co ma wszystko.

A jaki termometr polecacie...ja myśle o babyono elektroniczny z miekka końcówka jest niedrogi i myśle, że dobry.

Nasze marzenie się spełniło JESTEŚMY RODZICAMI

24.02.2011 r.
dzień narodzin naszej córeczki

Nadia:
http://www.suwaczek.pl/cache/7ac096c94e.png
Justine1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-02, 21:14   #190
ligotka
Rozeznanie

lilijko ad meza nie poddawaj sie! Moja kolezanka tez ostatnio stwierdzila ze na jej to nie ma zadnej rady, a jednak potupala troche nogami i chodzi jak w zegarku - jacie jak to zabrzmialo jak jakis femistyczny tekst , za porady dziekuje, juz przechodzilam dwa chorobska i dokladnie to wszystko stosowalam! Raz to sloik miodu w tydzien wypilam bo herbatek z cytrynka szlo po kilkanascie dziennie!
Ja moje dziecie przed chwila pochwalilam ze dzis takie grzeczne i co postanowilo o sobie przypomniec, brzuch mi sie wygina w kazda strone!
Ja to do szpitala mam juz wszystko (zastanawiam sie tylko czy 12 majtek jednorazowych wystarczy....) dla malej prawie tez, poza kocykiem - wybredna jestem jak nie wiem co torba do wozka - licze ze ktos mi na urodzinki sprawi i chyba jeszcze jedna paczka pampersow bo jak dzis w sklepie zobaczylam mojego meza wsrod pieluch, ktory chcial kupic malej 3 - bo wychodzily najtaniej to o malo zawalu nie dostalam
ligotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-02, 21:28   #191
muron
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kma1982 Pokaż wiadomość
Anka_bzzz gratulacje

Kurcze muron nie strasz, jak byłam w szpitalu i miałam dwa razy dziennie ktg robione to dopiero tam widziałam, że mam skurcze, bo ja ich nie czułam - czasem nawet dośc mocne były, a wtedy miałam wrażenie, że to młody się przesuwa...
o własnie

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=890431
muron jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-02, 21:31   #192
agape
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez JeSuisUnPapillon Pokaż wiadomość
Mamy kolejną mamusię :-)
(podejrzewam po imieniu maluszka że to ANKA_BZZZ)

gratulacje:ro za: no to się zaczęło...

lilijko dużo siły

Szymonek
Wojtuś
(Bejbolek) 2.05.2019
agape jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-02, 21:38   #193
kma1982
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez muron Pokaż wiadomość
o własnie
kurcze, żebym tylko nie urodziła w domu
Stary 2011-01-02, 21:41   #194
mika_am
Raczkowanie

o kurcze na chwile Was zostawiłam a tu dwie rozpakowane mamy:
anka bzz, Charmeuse25 gratulacje
musze się przyzwyczaić do takich wieści!

muron- Kalinka jest prześliczna, napewno ma piękną mamę, pozazdrościć pokarmu!

makeupistka- podam przepis na Imbirówke- pomaga na kaszel, przeziębienie:
Imbirówka na przeziębienie
Zagotuj w garnku 2 szklanki wody. Dodaj do niej 2 łyżki suszonego majeranku, 1 łyżeczke tymianku i 2 łyżki utartego świeżego imbiru (ja dodaje suszony). Po 5 min. odcedź wywar. Gdy ostygnie do temp. ok. 60 stopni C dodaj sok z 1 cytryny i 2 łyżki miodu. Napój pij bardzo ciepły. łagodzi on objawy przeziębień, rozgrzewa i zmniejsza kaszel.

Moze nie zbyt dobra w smaku, ale pomaga, mnie pomogła!
mika_am jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-02, 21:48   #195
make_up_istka
BAN stały

Cytat:
Napisane przez mika_am Pokaż wiadomość
muron- Kalinka jest prześliczna, napewno ma piękną mamę, pozazdrościć pokarmu!

makeupistka- podam przepis na Imbirówke- pomaga na kaszel, przeziębienie:
Imbirówka na przeziębienie
Zagotuj w garnku 2 szklanki wody. Dodaj do niej 2 łyżki suszonego majeranku, 1 łyżeczke tymianku i 2 łyżki utartego świeżego imbiru (ja dodaje suszony). Po 5 min. odcedź wywar. Gdy ostygnie do temp. ok. 60 stopni C dodaj sok z 1 cytryny i 2 łyżki miodu. Napój pij bardzo ciepły. łagodzi on objawy przeziębień, rozgrzewa i zmniejsza kaszel.

Moze nie zbyt dobra w smaku, ale pomaga, mnie pomogła!
Dziękuję
make_up_istka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-02, 21:57   #196
make_up_istka
BAN stały

No to pokażę Wam już chyba jedne z moich ostatnich zdjęć ciążowych - 37t5d ciąży bo się wystraszyłam tego bólu brzucha i stwierdziłam, że muszę jeszcze parę zdjęć zrobić, zanim się rozpakuję

P.S. Muron ja czekam na relacje z CC zobaczymy na co się mogę szykować (jutro będę może wiedzieć)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (43,8 KB, 72 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_2616m.jpg (39,8 KB, 53 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_2615m.jpg (38,5 KB, 52 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_2625m.jpg (40,5 KB, 80 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_2631m.jpg (48,9 KB, 63 załadowań)

Edytowane przez make_up_istka
Czas edycji: 2011-01-02 o 22:02
Stary 2011-01-02, 22:02   #197
mysiopez
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez make_up_istka Pokaż wiadomość
No to pokażę Wam już chyba jedne z moich ostatnich zdjęć ciążowych - 37t5d ciąży bo się wystraszyłam tego bólu brzucha i stwierdziłam, że muszę jeszcze parę zdjęć zrobić, zanim się rozpakuję

P.S. Muron ja czekam na relacje z CC zobaczymy na co się mogę szykować (jutro będę może wiedzieć)
slicznie wyglądasz chudzinko

http://www.suwaczki.com/tickers/relg3e5e66lgchoj.png
mysiopez jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-02, 22:05   #198
gabishing
Rozeznanie

MARIKO co kupić dla takiego malucha jako środęk przeciwgoraczkowy?? tak na wszelki wypadek...
Stary 2011-01-02, 22:06   #199
Jelly37
BAN stały

Cytat:

Pięknie wyglądasz,i masz uroczy brzuszek
Ja na razie nie mam ochoty na żadne zdjęcia,ale brzuszek mi nieco urósł
Jelly37 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-02, 22:06   #200
Stokrotka81
Wtajemniczenie

Cytat:

brzunio cudny
Stary 2011-01-02, 22:07   #201
make_up_istka
BAN stały

Ja już te zdjęcia tyle razy przekładałam - właśnie dlatego że nie miałam ochoty, tym bardziej teraz będąc przeziębiona - że w końcu jak od wczoraj mnie tak ćmi brzuch to kazałam sobie mimo wszystko zrobić. Pokój nagrzałam, zakamuflowałam wielki czerwony nos i są
Stary 2011-01-02, 22:09   #202
madelinem
Zadomowienie

make_up_istka, fajne zdjęcia zazdroszczę sesji, mój TŻ raczej mi takiej nie zrobi

muron, śliczną masz córeczkę...

wiecie, nie mogę się doczekać aż przytulę małą...

w jakiej temp wyprać nowe pieluchy tetrowe? mam ich trochę i jak się za to jutro nie wezmę, to nie zdążę.
madelinem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-02, 22:09   #203
weraa11
Zadomowienie

make_up_istka swietna sesja tez masz malutki brzuszek

weraa11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-02, 22:20   #204
mika_am
Raczkowanie

makeupistka- piękne zdjecia, też chce takie, ale mój Tż nie potrafi robić ładnych zdjęć, a ja pozować

a tak apropo dbania o pupcie....szukam, pudełka na chusteczki nawilżające, najlepsze są z Johnsona ale teraz bardzo ciężko na nie trafić w sklepach, możecie jakieś polecić, bo np. te nivea są kiepskie!
Marika S. u Ciebie na jednym ze zdjęć widziałam pudełko, jakie masz??
mika_am jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-02, 22:23   #205
agape
Zadomowienie

Cytat:

ślicznie wyglądasz i jaki masz malutki brzuszek

my dzis z TŻ też popstrykaliśmy kilka fotek i może jutro wrzuce niektóre to odrazu do kosza poszły bo jak waleń na nich wyglądam

Szymonek
Wojtuś
(Bejbolek) 2.05.2019
agape jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-02, 22:35   #206
olbka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Katarina89 Pokaż wiadomość
Charmeuse25 gratulacje Anka_bzzz również gratuluję

A my jak na razie dalej 2in1, a już tylko 2 brzuszki przede mną na liście... Dzisiaj mała strasznie się wierci na dole, zgaga mnie pali po raz pierwszy w życiu, to normalnie katorga jest... Ja się cieszę, że do tej pory nie miałam z nią do czynienia...
U mnie żadnych bóli :P Łóżeczko stoi :P torba spakowana, a czasem mam wrażenie, że się przeterminuję i przepuszczę parę dziewczyn przed siebie
We wtorek wizyta u ginekologa jeśli nic się nagle nie wydarzy, to podejrzę małą we wtorek

Katarina, a ja byłam pewna, że za chwileczkę dostaniemy od Ciebie smsa

Gratuluję Ani!!!

no i też czekam na zdjęcia...

http://www.suwaczki.com/tickers/km5supjyv0nppsj9.png

Kasia
olbka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-02, 22:35   #207
gabishing
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mika_am Pokaż wiadomość
makeupistka- piękne zdjecia, też chce takie, ale mój Tż nie potrafi robić ładnych zdjęć, a ja pozować

a tak apropo dbania o pupcie....szukam, pudełka na chusteczki nawilżające, najlepsze są z Johnsona ale teraz bardzo ciężko na nie trafić w sklepach, możecie jakieś polecić, bo np. te nivea są kiepskie!
Marika S. u Ciebie na jednym ze zdjęć widziałam pudełko, jakie masz??

czytałam na dzieciowo mi że pudełko od rossmanowych chusteczek babydream jest rewelacyjne
Stary 2011-01-02, 22:36   #208
gosiaczek071
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Justine1988 Pokaż wiadomość
Ja juz tez panikuję, bo nie mam jeszcze wielu rzeczy dla siebie i małej do szpitala...czekamy a pieniązki, na dniach mają byc i wielkie szaleństwo zakupowe, ale z racji tego,że ja leże cały czas to będe robiła zakupy przez allegro. W czwartek zamówiłam już dla malutkiej ten dresik co miałąm zamówić małej od tatusia(mąż mi wyznaczył takie zadanie) i zamówiłam do szpitala do ubrania dla małej komplecik śpiszki + kaftanik, 2 komplety półśpioszki i kaftanik i 3 czapeczki do każdego kompletu.Sprawdze co mi będzie lepiej pasowac czy śpiochy czy półśpiochy a w domku bede miała jeszcze pajacyki, ale myśle , że do szpitala lepiej takie komplety 2 częsciowe się sprawdza, bo ja np. źle pieluszkę założe (bo bede sie uczyła dopiero wiec różnie może byc) tojak nie obsika kaftanika to zmienie tylko dół.
Jeszcze przede mną zakupy dla mnie do szpitala;wkłady poporodowe, wkładki laktacyjne, majtki jednorazowe itp
a dla małej jeszcze termometr aspirator do noska, kosmetyki, pampersy, pieluszki,nozyczki do paznokci itp..ale upatrzyłam juz sprzedawce co ma wszystko.

A jaki termometr polecacie...ja myśle o babyono elektroniczny z miekka końcówka jest niedrogi i myśle, że dobry.
Ja kupiłam do ucha z brauna, używam teraz przy hani tez. Trochę żałuje ze wcześniej nie wpadła mi w ręce gazetkę superpharma bo są takie w kształcie pistoletu( w szpitalu takich używali jak teraz lezalam z hAnia) i jest przeceniony z 355zl na 200zl. Za nasz do ucha daliśmy 230 zł a do tego z superpharma dają gratis elektroniczna wagę kuchenna

Do szpitala dla małego spakowalam 2 body z długim, 2 spiochy welurowe, 2 pary skarpetek, 2 ciepłe bluzy, 2 bAwelniane czapki, jedna ciepła, kombinezon, koc akrylowy i polarowy grubszy, kosmetyki,pieluchy, chusteczki, fride, smoczek. Z ciuchów chyba już nic nie biorę...

Cytat:
Napisane przez madelinem Pokaż wiadomość
make_up_istka, fajne zdjęcia zazdroszczę sesji, mój TŻ raczej mi takiej nie zrobi

muron, śliczną masz córeczkę...

wiecie, nie mogę się doczekać aż przytulę małą...

w jakiej temp wyprać nowe pieluchy tetrowe? mam ich trochę i jak się za to jutro nie wezmę, to nie zdążę.
Ja wypralam w 90 st i bez płynu. Ciuszki i posciel tez w 90 jasne a ciemne w 60

Makeupistko ja obstawiam ciebie jako następna, jAkies mam przeczucie... Co ze szpitalem? Zostaje kamienskiego?

Mam nadzieje ze mi jutro gin nie powie ze np mam iść do szpitala JUZ ze względu np na szyjke. Nie mam z kim córki zostawić...hmm
I dziś teściowa po raz kolejny mi powiedziała ze "mogłam sobie ustalić" dzień cc na 16 stycznia bo jej 8 nie pasuje!!!!! Czasem ma takie teksty ze ręce opadają
gosiaczek071 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-02, 22:36   #209
Chantalle
Raczkowanie

wracając do karmienia: najgorszy jest ból przy karmieniu ich piersą,jakby igły mi ktos do piersi wbijał...dzis się darłam, ledwo powstrzymując od przeklinania...czy tak juz zawsze bedzie? jaka jest tego rpzyczyna?jesli tak to wole odciagac i butlą karmic...czytałam ze taki bol moze byc przy zastoju, jednak ja mleka mam duzo,samo leci do kaptówków. jednorazowo moge odciagnac 100ml,a malizny jedza po 45ml. zatkane kanaliki chyba tez nie, chociaz moze 1 taki wystarczy aby bolało, z reszty leci jak z kranu.

SLEEP WITH ME, SLEEP WITH MY PIT BULL !!!
Moje dziewczynki:
http://www.suwaczki.com/tickers/ug37k6nlp0b0isba.png
Chantalle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-02, 22:52   #210
lilijka3
Zakorzenienie

GG do lilijka3

agape oj przyda mi się ta siła, dziękuję

make_up_istka
ślicznie wyglądasz na tych zdjęciach
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości