Rozstanie z facetem - część 13 :( - Strona 156 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-02, 18:21   #4651
juniorka89
Wtajemniczenie

Dot.: Rozstanie z facetem - część 13 :(

Cytat:
Napisane przez siaaaa Pokaż wiadomość
mi wyszło 20, no idealnie
Mnie też
Wiec mój mózg jest o 2 lata młodszy ode mnie
Cytat:
Napisane przez lala2506 Pokaż wiadomość
Jak nie wisisz Misiowi na szyi non stop, on z zachwytu nie wrzeszczy, że jest z Tobą szczęśliwy, to strzeż się! Zaraz się znajdzie podobna do Autorki On na pewno jest z Tobą nieszczęśliwy
juniorka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-02, 18:28   #4652
Madame Bovary
Raczkowanie

Mój ma 33

Witam Was w Nowym Roku i życzę dużo szczęścia!

Ja sylwestra spędziłam płacząc w łóżku. Jestem durna. Ale rano wstałam z przekonaniem, że ten rok będzie dla mnie szczęśliwy.
Madame Bovary jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-02, 18:32   #4653
juniorka89
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Madame Bovary Pokaż wiadomość
Mój ma 33

Ja sylwestra spędziłam płacząc w łóżku. Jestem durna. Ale rano wstałam z przekonaniem, że ten rok będzie dla mnie szczęśliwy.
Dobrze,że chociaż pierwsza myśl w nowym roku była pozytywna ;]
Cytat:
Jak nie wisisz Misiowi na szyi non stop, on z zachwytu nie wrzeszczy, że jest z Tobą szczęśliwy, to strzeż się! Zaraz się znajdzie podobna do Autorki On na pewno jest z Tobą nieszczęśliwy
Stary 2011-01-02, 18:48   #4654
siaaaa
Zadomowienie

Cytat:
Mój ma 33

Kobieto szkoda życia na płakanie za jakimś idiotą. Wypłakałaś sie i dobrze, teraz powinno Ci być choć troche lepiej. Kiedyś usłyszałam że żałoba po związku trwa tyle ile zwiazek, co za durnota.

Ja Wam wszystkim (i sobie też) z calego serca życze żebyśmy nie musiały przez nikogo płakać i nie brały życia zbyt poważnie, trzeba się cieszyć z tego co sie ma i nie można za bardzo przejmować się głupotami, tym bardziej facetami którzy mają nas gdzieś.
siaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-02, 19:09   #4655
lily92920
Zakorzenienie

A u mnie własnie choinka poleciała... :/

Edytowane przez lily92920
Czas edycji: 2011-01-02 o 19:10
lily92920 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-02, 19:17   #4656
marchewa0007
Raczkowanie

U mnie choina postała raptem 2 dni, w wigilię i pierwszy dzień świąt...
Ubrałam ją jeszcze z myślą, że jak on do mnie przyjedzie to będzie nam miło, mimo tego problemu przy niej posiedzieć.
Kiedy już wszystko było w miarę jasne jakoś tak przez przypadek ją przewróciłam, wszystko się porozwalało i posprzątałam...
marchewa0007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-02, 19:20   #4657
lily92920
Zakorzenienie

A ja miałam refleksje w kościele, że brakuje mi eksa. Kurcze, brakuje mi tych wieczorów, kiedy zapalaliśmy boczną lampke i sie całowaliśmy, kiedy coś nie tak poszło w szkole a on brał moje ręce i mówił, że pomoże mi to naprawić, kiedy spaliśmy gdzieś razem, u mojej babci albo u niego, albo u znajomych i podchodziłam do niego, odgarniałam mu włosy z zapuchniętej po nocy buzi, całowałam na dzień dobry, a on sie budził i wciągał mnie pod kołdrę... Brakuje mi chodzenia na zakupy i oglądania wystaw z bizuterią, jego zapachu na mojej poduszce, rzadkich ale romantycznych wyjść do knajpki, sms na dzień dobry i dobranoc, całusków w nosek, jego silnych ramion, troche kłótni o pierdoły, brakuje mi poprostu jego...

Edytowane przez lily92920
Czas edycji: 2011-01-02 o 19:22
Stary 2011-01-02, 19:26   #4658
pandzio
Raczkowanie

A mi brakuje nawet jego krzywych zębów
pandzio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-02, 19:37   #4659
marchewa0007
Raczkowanie

Rozumiem Cię doskonale, bo mi też tego brakuje. Właśnie takiej czułości, przyulenia się do niego, możliwości porozmawiania o wszystkim, po prostu takiej codzienności która jeszcze przed chwilą była. Bardzo brakuje mi naszych długich rozmów o wszystkim i o niczym... Teraz staram się odsuwać od siebie te myśli i wspomnienia, aż boje się że w koncu nie wytrzymam i to wszystko na raz na mnie spadnie i nie pozbieram się z tego. Teraz chyba daje radę momentami bo jeszcze jestem w lekkim szoku, myślę, że ta prawdziwa tęsknota jeszcze przyjdzie. Boję się...
Stary 2011-01-02, 19:40   #4660
ilo16na
Zakorzenienie

Grupowe rozklejanie..ja tez czuje sie teraz taka samotna..
Tez mi go brakuje..nawet klotni..

• "Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"

ilo16na jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-02, 19:41   #4661
lily92920
Zakorzenienie

Przyjdzie pewnie. U mnie minął już ponad miesiąc od rozstania, a dzisiaj mam taki dzień, że masakra...
Stary 2011-01-02, 19:48   #4662
mimimka
Zadomowienie

W zasadzie to nie wiem co napisac...
Znowu bylam u Niego..
Spedzilismy razem 24 godziny... od 19 do 5:00 rano gadalismy, smialismy sie, robilismy grzanki i bylismy na spacerze... Poszlismy spac (w dwoch lozkach osobnych!!)
Rano wstalismy i znowu, sniadanko, pogadalismy itp..
Ok 17 mnie odwiozl do domu i jak mial zapalac samochod to sie do mnie nachylil... Zapytalam sie "Co sie stalo?" a on mnie pocalowal, tylko ze ja bylam bardzo zaskoczona i wyszlo tak w usta - po czym podziekowal za mile spedzony czas bo bylo bardzo milo.

Jest mi bardzo milo.. I czuje... "cos"
On jest romatyczny, wrazliwy, moge z nim o wszystkim pogadac!!

Jesli tak bede sie z nim non stop spotykac to sie w nim zakocham, jak slowo daje.
Nie wiem co mam myslec o tym "pocalunku"-kolezanek sie tak nie caluje...
You can spend, minutes, hours, days, weeks or even months over-analyzing a situation; trying to put the pieces together, justifying what could've, would've happened - or you can just leave the pieces on the floor and move the fuck on!!
mimimka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-02, 19:59   #4663
lily92920
Zakorzenienie

A ja właśnie napisałam do eksa na gg, o zad. to odpisał tylko, że nie zrobił ani jednego i tyle... Później coś tam odpisałam, że sie zastanawiam z koleżanką czy robić dalej, a ten nic... Wkurza mnie cymbał
Stary 2011-01-02, 20:02   #4664
elvegirl
po drugiej stronie szafy

mimimka - wyjaśniłaś porządnie z tą swoją koleżanką?

---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ----------

Cytat:
Napisane przez lily92920 Pokaż wiadomość
A ja właśnie napisałam do eksa na gg, o zad. to odpisał tylko, że nie zrobił ani jednego i tyle... Później coś tam odpisałam, że sie zastanawiam z koleżanką czy robić dalej, a ten nic... Wkurza mnie cymbał
Po jakiego wała szukasz z nim kontaktu?
Stary 2011-01-02, 20:03   #4665
Madame Bovary
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez juniorka89 Pokaż wiadomość
Dobrze,że chociaż pierwsza myśl w nowym roku była pozytywna ;]
Żebyś wiedziała...

Cytat:
Napisane przez siaaaa
Kobieto szkoda życia na płakanie za jakimś idiotą. Wypłakałaś sie i dobrze, teraz powinno Ci być choć troche lepiej. Kiedyś usłyszałam że żałoba po związku trwa tyle ile zwiazek, co za durnota.
Mi psycholog mówił, że średnio pół roku

Cytat:
Napisane przez mimimka
Jesli tak bede sie z nim non stop spotykac to sie w nim zakocham, jak slowo daje.
To źle?
Madame Bovary jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-02, 20:04   #4666
kiwi10
Raczkowanie

dziewczyny przygraniecie mnie jestem po cieżkim rozstaniu po wieloletnim związku
kiwi10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-02, 20:12   #4667
marchewa0007
Raczkowanie

Siedzę i zastanawiam się jakby to było, gdyby teraz tu był tak jak miał być teraz u mnie. Mieliśmy spędzić całe dwa tygodnie razem, non stop...
Po ch*j mi teraz ten urlop, co ja będę robić do 10 stycznia w domu? Siedzieć i się zadręczać..
Stary 2011-01-02, 20:12   #4668
mimimka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
mimimka - wyjaśniłaś porządnie z tą swoją koleżanką?[COLOR="Silver"]
:
Powiedzialam jej to ale pozniej poszlam do domu. Nie odzywa sie do mnie jak narazie
You can spend, minutes, hours, days, weeks or even months over-analyzing a situation; trying to put the pieces together, justifying what could've, would've happened - or you can just leave the pieces on the floor and move the fuck on!!
Stary 2011-01-02, 20:22   #4669
juniorka89
Wtajemniczenie

Wiecie co sobie uzmysłowiłam ??;]
Że w ubiegłym roku miałam ten sam cyrk...
Byłam z eksem i zostawił mnie bez słowa pare dni po sywku...
W tym roku to samo tyle,że chyba chłopak miał dosyć mojego ciągłego wiercenia dziury w brzuchu...

I to jego gówniane tłumaczenie...

Wyprzedzając fakty szukam sobie kochanka wśród eksów bo za pewne rok się potoczy tak jak 2010 ;] więc mam czas do kwietnia,żeby upatrzyć sobie któregoś z eksów do sypiania a potem pod koniec roku znaleźć sobie faceta który mnie zostawi pare dni po sylwku ;]
Czadowo się rok zapowiada naprawdę...

Lily daj spokój...Ja wczoraj po pijaku napisałam mu co o tym wszystkim myśle to nawet mi nie odpisał esem tylko na GG...Więc pociągnęłam gadkę wpieprzając go w poczucie winy to mi napisał,że on przecież CHCIAŁ DOBRZE bo możemy zostać uwaga "dobrymi znajomymi"!!
Ch*ja prawda i napisałam mu,że ja doskonale wiem co on myśli bo za dużo czasu spędzałam z kolegami i już sie nasłuchałam wszelkiego rodzaju wymówek związkowych wiec raczej mnie to nie łapie (o zgrozo chciał chłopak wyjść z tego z twarzą) to mu pocisnęłam jeszcze trochę to mi odp.i co ja mam Ci teraz powiedzieć??
To mu kulturalnie odp.Czy coś to zmieni?? a on do mnie że na tę chwilę nic...

I te jego tłumaczenie,że on myślał,ze to to ale odzwyczaił sie od związków...
Czy oni serio myślą,że jesteśmy takie debilne i łykamy ich teksty??
Ooooooo matko....

Kiwi Witamy

Marchewa możesz sie za mnie pouczyć na egzaminy i skończyć pracę na zaliczenie ;]

Ja mam urlop od środy bo sie ostro przykładam do zakuwania bo materiały z literatury przerażają mnie strasznie...

Też sobie ku*wa moment wybrał...Jeszcze się przed egzaminami muszę rozstrajać przez sku***ela!!

EDIT:

Normalnie właśnie mi cycki opadły!! bo on jeszcze w sylwka do mnie pisał "mysza"...
nie umiem tego ogarnąć choć bym nie wiem jak chciał...
Cytat:

Edytowane przez juniorka89
Czas edycji: 2011-01-02 o 20:27
Stary 2011-01-02, 20:24   #4670
pandzio
Raczkowanie

Właśnie wróciłam z króciutkiego spotkania z moim byłym, które odbyło się na mojej klatce schodowej taaa no ale nie ważne gdzie... Chociaż nie ukrywam, że myślałam, że pójdziemy na spacer. No cóż...jego tata czekał w samochodzie.

Nie wiem co myśleć dziewczyny. Wiem, że póki co nie będziemy razem. Mówił mi, że powodem jest jego brak czasu i to, że nie rozumiałam jego sytuacji kiedy walczył o utrzymanie się na studiach. I boi się, że nawet jeśli teraz się zejdziemy to będzie to samo i zawali sesje rozkminiając sprawy uczuciowe. Jak myślicie, czy danie sobie trochę czasu, kiedy wszystko na uczelni się uspokoi może coś zmienić?
Stary 2011-01-02, 20:29   #4671
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość

Po jakiego wała szukasz z nim kontaktu?
Nie, pytałam pod kątem, że pytam wszystkich... Bo taka prawda, pytałam jeszcze z 5 osób... Koleżanka też chciala sie dowiedzieć ile osób nie ma zadania.

---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ----------

Cytat:
Napisane przez pandzio Pokaż wiadomość
Właśnie wróciłam z króciutkiego spotkania z moim byłym, które odbyło się na mojej klatce schodowej taaa no ale nie ważne gdzie... Chociaż nie ukrywam, że myślałam, że pójdziemy na spacer. No cóż...jego tata czekał w samochodzie.

Nie wiem co myśleć dziewczyny. Wiem, że póki co nie będziemy razem. Mówił mi, że powodem jest jego brak czasu i to, że nie rozumiałam jego sytuacji kiedy walczył o utrzymanie się na studiach. I boi się, że nawet jeśli teraz się zejdziemy to będzie to samo i zawali sesje rozkminiając sprawy uczuciowe. Jak myślicie, czy danie sobie trochę czasu, kiedy wszystko na uczelni się uspokoi może coś zmienić?
Możliwe... Najwyraźniej bardzo mu zalezy na studiach. Daj sobie i jemu troche czasu. Niedługo będzie po sesjach
Stary 2011-01-02, 20:29   #4672
mimimka
Zadomowienie

Elve, uwazasz ze on juz zacal o mnie myslec w trybie "dziewczyny?"
Stary 2011-01-02, 20:35   #4673
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kiwi10 Pokaż wiadomość
dziewczyny przygraniecie mnie jestem po cieżkim rozstaniu po wieloletnim związku
Przygarniamy
Stary 2011-01-02, 20:38   #4674
pandzio
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lily92920 Pokaż wiadomość
Nie, pytałam pod kątem, że pytam wszystkich... Bo taka prawda, pytałam jeszcze z 5 osób... Koleżanka też chciala sie dowiedzieć ile osób nie ma zadania.

---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ----------

Możliwe... Najwyraźniej bardzo mu zalezy na studiach. Daj sobie i jemu troche czasu. Niedługo będzie po sesjach
On temu poświęca cały swój czas, zawsze mówił, że po to, aby było nam kiedyś lepiej a ja głupia robiłam wyrzuty, że czasu dla mnie nie ma Nigdy sobie tego nie wybacze... Wiem, że on z sesją sobie poradzi, mimo tego że też przeżywa rozstanie ze mną. A ja? Przez ten okres świąteczny nic nie zrobiłam, a tyle było do nadgonienia. Jakoś tam zdam, ale prześlizgnę się jak gówno w kanałach za przeproszeniem...O super ocenkach mogę zapomnieć, zawsze wszystko się na mnie strasznie odbija
Stary 2011-01-02, 20:38   #4675
krolowazimy
Wtajemniczenie

elve, a z Młodym wszystko okej?
krolowazimy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-02, 20:51   #4676
mimimka
Zadomowienie

Cytat:

To źle?

Nie wiem... To zalezy co on czuje

Jak sie zakocham a on nie to zniszcze przyjazn...
Stary 2011-01-02, 20:53   #4677
lily92920
Zakorzenienie

Ja na dzisiaj zostawiłam sobie wszystko, a tak sobie obiecywałam, że rozłoże materiał... Do konkursu podgonie... Gów** z tego wyszło oczywiście...
Stary 2011-01-02, 21:04   #4678
xyz089
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez pandzio Pokaż wiadomość

Nie, to nic nie zmieni. Albo sie jest w zwiazku caly czas albo w ogole. teraz zbliza sie sesja i sie rozstajecie... Koniec sesji - wracacie? Nie wyglada mi na z jego strony na prawdziwe uczucie. Zaden facet nie zostawi kobiety ktora kocha bo ma urwanie glowy w szkole.. bez przesady...

Moj eks tez mowil, ze nie moze ze mna byc bo ma za duzo obowiazkow na uczelni i.. no niestety ale nie chce mi robic przykrosci , odmawiajac mi spotkan.. , ze teraz po prostu nie ma czasu na dziewczyny. Biedaczek.
Tak sie tylko sklada, ze teraz ma juz nową i jakos ten brak czasu nic do tego nie miał

Hmm.. to tylko wymowka...
Stary 2011-01-02, 21:11   #4679
martusiax
Rozeznanie

Siemka siemka dziewczyny!
Dawno mnie tu nie było ale mam narąbane w głowie ostatnio...Za duuużo tego, próbowałam ogarnąć sama siebie....Juniorka zna już trochę moją sytuację....Może Wy mi pomożecie...w końcu brakuje mi takiej profesjonalnej z***ki od Elve xD
A bo jest brat....mojej koleżanki...cioteczny...H ahah...I w życiu nie uwierze że to powiem....Juz dawno mi się podobał...A konkretniej od jakichś 2 m-cy ale późiej się kontakt urwał. Wczoraj wchodzę - siedzi....Serce mi mało nie padło...Na wyścigi się wybrało...Musiałam się w kuchni ogarniać przez 40 min.....
I nie wiem...z jednej str...jestem koleżanką jego młodszej siostry i myślę że jestem dla niego jakby...gówniarą(ma chyba 28lat) a z drugiej...Od takiej jednej sytuacji mam wrażenie że się czaami przygląda, usmiecha....I DUPA! nie wiem xD
Stary 2011-01-02, 21:12   #4680
pandzio
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez xyz089 Pokaż wiadomość
Nie, to nic nie zmieni. Albo sie jest w zwiazku caly czas albo w ogole. teraz zbliza sie sesja i sie rozstajecie... Koniec sesji - wracacie? Nie wyglada mi na z jego strony na prawdziwe uczucie. Zaden facet nie zostawi kobiety ktora kocha bo ma urwanie glowy w szkole.. bez przesady...

Moj eks tez mowil, ze nie moze ze mna byc bo ma za duzo obowiazkow na uczelni i.. no niestety ale nie chce mi robic przykrosci , odmawiajac mi spotkan.. , ze teraz po prostu nie ma czasu na dziewczyny. Biedaczek.
Tak sie tylko sklada, ze teraz ma juz nową i jakos ten brak czasu nic do tego nie miał

Hmm.. to tylko wymowka...
Cały czas w sumie kłóciliśmy się tylko o to, więc chyba to jest prawdziwy powód... Gdyby tak było jak piszesz (ale to dopiero okaże się po jakimś czasie) to przynajmniej będę mogła go mieć gdzieś, póki co nie mogę, bo mu wierzę... Może naiwna jestem...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości