|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3751 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXII
Była sexem w jego oczach, on był dla niej całym światem.
-------------------------- |
|
|
|
#3752 |
|
Rozeznanie
|
marikab x2 & patrysiowa_ - dziękuję Skarbeńki.
Marsi89 - jestem, już jestem. dz za pamięć Pyszczku. Wraz z nowy rokiem uświadomiłam sobie, że to nie tylko rok zmienił sobie cyferkę, ale i ja się zmieniłam. Zmieniłam samą siebie. Uciekam Ci z ramion. Daleko, jak najdalej. A Ty jakbyś stał w miejscu. Nie lubię, gdy przychodzisz i ja mimo gniewu, ustępuję. Wiem, że za chwilkę znów będę płakać. Kochał Ją za jej determinację. Za to, że była uparta i że nigdy nie poddała się i walczyła do końca o ich przyszłość.
|
#3753 |
|
Raczkowanie
|
_changime Ty sobie żartujesz, przecież każdy twój post sprawia ze się uśmiecham, jeśli chodzi o mnie to śmiem twierdzić, że Cię nie opuszcza brak weny
-Będę brał cię w aucie -ale ja wole szybkie hiri joł. ![]() `` Coraz częściej, bezradna wobec losu,świata i uczuć.plastik, wokół siebie widzę tego pełno, widzę maski, na ulicy ciągle widzę plastikowe laski, włosy jak na mopie, twarze świecą jak odblaski ... A ja mówie plastik ... Tak samo jest z wszystkimi naszymi snami i koszmarami, trzeba je podsycać, żeby istniały. ``
________ ...nocnym pociągiem aż do końca świata. wizaz Edytowane przez no love_no love you Czas edycji: 2011-01-02 o 20:41 |
|
|
|
#3754 |
|
Raczkowanie
|
zakochałam się.
nie pozostaje mi już nic innego, jak siedzieć i czekać, aż przyjdzie mi za ten błąd zapłacić. mógłbyś mnie pokochać chociażby za to, że jestem? i znowu widząc 22:22 wmówię sobie, że mnie kochasz. inny dzień. ten samscenariusz. głupkowaty uśmieszek przez zwykłe " ;* " na końcu wiadomości.
|
#3755 |
|
Przyczajenie
|
*Pomalujmy rzeczywistość kolorowymi farbami
*Taniec na skraju świata *Wraz z noworocznym deszczem zmyła z siebie wspomnienia ubiegłego roku. Taniec na chodniku odrodził ją. Teraz będzie już tylko szczęśliwa. *Najsmutniejsza na świecie - historia naszej miłości *Upijam się martini i Twoim zapachem *Miłość i nienawiść, najlepsze i najgorsze miesiące życia, szczęście i ból, radość z rozczarowaniem - Twoja recepta na związek. *Powiedz, że kochasz - niech tańczy cały świat! *Zaczaruj mój świat jednym słowem..
|
#3756 |
|
Przyczajenie
|
Mówię, a ty nie rozumiesz.
Moje ramiona marzną na styczniowym powietrzu. Wiem, że jesteś blisko mnie Wiem, że rozumiesz Powiedz, że jesteś ze mną Sprawiasz, że ciemność znika. Wiem, gdzie jestem, kiedy ty jesteś tutaj. Czy stracę kontrole kiedy odejdziesz? Zmień swoje cienie w biel.
|
#3757 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
___________________ " I hear You breathing in. Another day begins. Słyszę Twój wdech. Zaczyna się kolejny dzień. Taste me, drink my soul. Skosztuj mnie, wypij mą duszę. I see You running up to say, ‘I missed You’. I missed You.. Widzę, że biegniesz by powiedzieć ‘tęskniłem za Tobą’. Tęskniłam za Tobą.. You feed my appetite with a mouthful of You.. karmisz mój apetyt z ustami pełnymi Ciebie.. "
|
|
|
#3758 |
|
Zadomowienie
|
Paralogiczna - bardzo mi miło
grise, rumuneczkaxd, Sabiiina (zdecydowanie za mało Cię tu), YourViewOfLife - okradłam ___________
'Liczenie gwiazd, chwil, szczęścia, radości, przyglądanie się kolorom snów, zabawa w czułość, przyjemne nieistnienie. Na szczęście życie potrafi wymierzyć tęgi policzek, przywołując nas do rzeczywistości. Brak działania jest działaniem, a milczenie może przemawiać głośniej niż słowa. Muszę o Nim zapomnieć. Szybko zapomnieć. Jak najszybciej. Musi być znów tak, jakby Go wcale nie było i musi zacząć wszystko jeszcze raz. Od początku. Wyjdę za mąż za tego, który mnie zechce, bo ten, o którym marzę, nigdy się nie zjawi. Nie mam nic. Nawet marzenia mam takie same jak wszyscy i tak jak wszystkim, nigdy się nie spełniają. Moje marzenia nie sięgają dalej niż do spotkania kogoś, nie wiem kogo, ale kogoś takiego, żeby po tym spotkaniu wszystko się odmieniło'
|
#3759 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
zabieram sobie kochana te Cytat:
kradnę wszystko Cytat:
jak mogłabym nie pamiętać Ciebie, skoro w ostatnim czasie tak urzekłaś mnie swoimi postami fajno, że jesteś i już cały post zabieram ![]() 'Smutno cieszyć się w samotności Nie płacz. Ludzie potrafią ranić i odchodzić. Wracać też potrafią, wiesz? Te wszystkie dni, które z nim spędziłam dały mi szczęście. Szczęście na chwilę. Dał mi je, po czym odszedł, odbierając wszytsko co miałam Kilka chwil o których tak ciężko zapomnieć. Ciało drży, zimne stopy ogrzewa tlący się w głebi duszy ogień- wspomnienie Twojego spojrzenia Mam nadzieję, że jesteś tak samo szczęśliwy jak udajesz I mimo, że już Cię ze mną nie ma, dla mnie jesteś wieczny. Jakaś część mnie zawsze będzie się łudzić, choć w żaden sposób tego nie okażę. Nie będę przejawiać, że kiedykolwiek byłeś dla mnie ważny. "Jeśli się wstydzisz, to znaczy, że Ci zależy"- powiedziałeś kiedyś. Szkoda, że nie wszyscy wiedzą, że tak winni to pojmować Patrzę w niebo i moknę w nadziei, że poznam Twój anielski szept Może gdybym zawróciła i pojechała z powrotem do domu, wszystko byłoby w porządku? Teraz się pozbierałam. Nie jestem już taka perfekcyjna jak wcześniej, nie potrafię już tak perfekcyjnie żyć, nie potrafię szczerze się śmiać. Ale jestem. Wstaję z łóżka żeby przeżyć kolejny cholernie pusty dzień' Miłego powrotu do rzeczywistości życzę wam kobiety
![]()
|
|
#3760 |
|
Przyczajenie
|
witam Was! ja nowa.
obserwuje od jakiegoś czasu i musze powiedzieć żeście cu-do-wne, ciiri - mega. dopiero teraz stwierdziła że coś w im jest, że warto zwrócić uwage.
a gdzie była jak pare lat temu o mało co jej nie pocałował, jak leżała koło niego i on pragnął ją przytulić? co sobie wtedy myślała? a jak cały czas na nią patrzył - ona nic, myślała że takie radosne oczy ma z naury. a teraz szuka go jak idioka, a go nie ma. God, why cant I cease trust. Boże, dlaczego nie moge przestać ufać. |
|
|
|
#3761 |
|
Rozeznanie
|
a teraz jestem częścią Ciebie,
choć Ty o tym nawet nie wiesz. gdybym nawet umierała to jesteś osobą, która się o tym dowie ostatnia. kiedy już jest wszystko w porządku, nagle wszystko upada. to tak jakbyś budowała mur do nieba od jakiegoś czasu, a w sekundzie to wszystko potrafi upaść z zabójczym bólem.
|
#3762 |
|
Zadomowienie
|
gdzieś pomiędzy płytami, na chodnikach, leżą nasze sny.
mamo, ja nie chciałam nigdy nie chciałam być morderczynią mamo, ja nie wiedziałam, że uczucia tak łatwo giną. patrz jak pięknie życie przecieka nam między palcami. mamy XXI wiek, sztuczki zamiast sztuki i pokoiki zamiast pokoju.
|
|
#3763 |
|
Przyczajenie
|
diabłu sprzedam dusze tylko bądź. zmieniaj mnie gdy zechcesz i tak bez Ciebie jestem przecież niczym. [A. Dąbrowska] najpierw dziękowałeś za to, że mnie masz, byłeś najszczęśliwszym facetem pod słońcem - tak mówiłeś, nie kłamałeś, inni też to w Tobie widzieli. ja też byłam szczęśliwa. to powiedz mi, jak to sie stało, dziewczyna która nigdy Ci sie nie podobała siada koło Ciebie pyta 'co tam' i nagle rzucasz wszystko, w tym mnie, i lecisz do niej? jesteś moim postanowieniem noworoczym. ufasz po raz enty, ale wiesz, że nie powinnaś. nie rozmawiaj do mnie! próbuje Cię nie lubić.. jeden widok, dojrzałego chłopaka siadającego i układającego klocki z małą dziewczynką potrafi zmienić całe twoje zdanie o nim. teraz nawet na swój pokój patrze inaczej. nie odrywam wzroku od miejsca w którym siedziałeś. |
|
|
|
#3764 |
|
Rozeznanie
|
marikab, kontrastowa0, Marsi89, parala - dziękuje ♥
your blue eyes, agrr, affen - okradam ♥ 'Coś' - najlepsze słowo na określenie relacji między nami. Do kieszeni chowam najwspanialsze chwile, aby móc kiedyś wyciągnąć je wszystkie i śmiało powiedzieć 'czasami bywałam szczęśliwa' Nie umiemy pogodzić się z tym, co było, rozdrapujemy blizny jak jacyś ciekawscy smarkacze, którzy chcą sprawdzić, czy naprawdę boli tak samo. Zostaw wszystko to co mówiłeś przed chwilą, tylko patrz i spojrzeniem wyznawaj mi miłość. Musisz być silna. Zagryzaj wargi. Zaciskaj pięści. Tłum krzyk, kładąc na głowę poduszkę. Rzucaj doniczkami z okna na przechodniów, żeby odreagować. Ale nie płacz. Nigdy nie wolno Ci uronić łzy. Nie wolno Ci pokazać słabości. Edytowane przez grise Czas edycji: 2011-01-03 o 12:03 |
|
|
|
#3765 |
|
Raczkowanie
|
Patrząc mu w oczy
czekałam aż powie prawdę czekałam żeby cokolwiek powiedział, gdy straciłam już nadzieję powoli się odwróciłam gdy nagle usłyszałam : ,, i tak liczysz się tylko Ty `` wtedy przeszedł czas się obudzić ze snu.. -uśmiechnij się do mnie, - ok , -ale nie tak , -a jak ? -tak gdy go widzisz .. Mimo że nic nie obiecywałeś w mej głowie powstał obraz nas .. powiedz czemu tylko tak szybko ten obraz zburzyłeś? On mnie kocha , on mnie kocha, on mnie kocha, dalej kłamię do lustra .. ______ ...nocnym pociągiem aż do końca świata. wizaz Edytowane przez no love_no love you Czas edycji: 2011-01-03 o 12:18 |
|
|
|
#3766 |
|
Przyczajenie
|
Nic juz z tego nie rozumiem.
a nie lubie nie rozumieć. |
|
|
|
#3767 |
|
Raczkowanie
|
"
Guzik mnie obchodzi Czy świat się rozpada Jeśli spędziłam dzień bez ujrzenia Ciebie I jeśli wyjdę z innym chłopakiem I jeśli spodoba mi się to będzie Twoja wina Tylko pozostań w ciszy 5 minut Pieść mnie przez chwilę, patrz na mnie Dam Ci ostatni pocałunek Najbardziej głęboki Zachowam swoje uczucia I pójdę daleko od Ciebie Pomimo burzy Która uderza w naszą łódkę U Twego boku zawsze jestem spokojna "
Chcę damą być i chcę być natchnieniem Divą kobiecych kaprysów i wad Dla jednych muzą, a dla innych snem Chcę stworzyć na nowo swój świat Irminka http://www.facebook.com/profile.php?id=100000420827906 |
|
|
|
#3768 |
|
Raczkowanie
|
Marsi89- na zdrówko kochana
Jedyny na całe życie. Gdyby tylko istniał w rzeczywistości. I wiesz co ? w mojej głowie i serduszku my jesteśmy ze sobą i bardzo się kochamy. Codziennie rozpamietywuje co by było jeśli .. jeśli bym to wszystko przewidziała i go nie kochała. Nie potrafię bez niego żyć, normalnie funkcjonować. Pasta do zębów w lodówce, szynka w łazience tak. Powodujesz paraliż moich szarych komórek. |
|
|
|
#3769 |
|
Przyczajenie
|
boskie macie te opisy ! ; )
więc ja też będę dawała coś od siebie ![]() ____ myśli potargane bardziej niż zwykle skażone niepewnością wrzeszczą katują mnie całą od środka przez dźwięki z ust kiedyś kochanych |
|
|
|
#3770 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
cieszę się . ![]() ''
jednak czegoś mnie nauczyłeś, tutaj nie ma uczuć, nie istnieją, W głowie wciąż słyszę jednorazowe 'kochanie'.całowanie do niczego nie zobowiązuje, a o wspólnych chwilach można po prostu zapomnieć. Nie chcę już więcej kochać, cierpieć, czekać ani wierzyć w rzeczy, których nie potwierdza życie.. '' |
||||
|
|
|
#3771 |
|
Przyczajenie
|
nieaktualne marzenia i przeterminowane szczęście.
nie płacz, że coś się skończyło, tylko uśmiechaj się, że Ci się to przytrafiło zdmuchnąć wszystkie wspomnienia niczym zaległy kurz. |
|
|
|
#3772 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() 'Proszę Cię nie kłam. Czy wymagam za wiele? Powiedz, że nie robisz tego specjalnie. Powiedz, że to tylko przypadek Moja tęsknota nie pasuje do Twojej obojętności Weź mnie za rękę i daj czekoladowe niebo I znowu się zawodze na Tobie. Unosisz mnie do samych gwiazd, krążę po niebie w Twoim zapachu, a potem tak naiwnie i niespodziewanie spadam na samą ziemię. Cicho płaczę i wspominam znowu, jak było kiedyś. A teraz gdy potzrebuję Twojej ręki na otarcie łez, boję się po nią sięgnąć, by się znów nie zawieść'
|
|
#3773 |
|
Rozeznanie
|
motywujecie myszki <3
dziękuję chcesz być obojętna i jesteś. ale gdy tylko go widzisz, chcesz podejść, przytulić i powiedzieć " nie wyobrażasz sobie jak bardzo tęskniłam ". chciałabyś o nim nie myśleć, chciałabyś. chociaż na chwilę, na sekundę. ale daje Ci tyle do myślenia i nie dajesz rady się powstrzymać. gdybyś tylko wiedział, co się dzieje ze mną, gdy tylko zobaczę kolor Twojej bluzy.
odszedł. a ja również dobrze mogłam powiedzieć, że umieram. ![]() Edytowane przez your blue eyes Czas edycji: 2011-01-03 o 16:09 |
|
|
|
#3774 |
|
Raczkowanie
|
I kochała go, nie dlatego że kiedy się przed nim rozbierała od razu brał się do rzeczy, ale dlatego że najpierw liczył i całował każdy pieprzyk na jej ciele.
Jego błękitne oczy nie pasowały do jej kawowego odcieniu. I znasz ten stan, kiedy wszystko wokół niesamowicie cię drażni i czujesz, że wszystko jest nie tak jak musi? Samotne wieczory pod kocem z kieliszkiem w ręku. "...Ty jesteś jednym a ja drugim końcem Daleko nam do siebie strasznie" Happysad ----------------------------------------- |
|
|
|
#3775 |
|
Raczkowanie
|
Marsi89 - na zdrówko rybko " Zjawiasz się nawet w moich snach i w Twojej grze się wykańczam Jesteś wielką tajemnica, którą codzinnie muszę odkrywać Cała ta miłość była początkiem wojny atomowej W Twoim objęciu wolno płynę Nie wiem czy się zbliżyć, nie wiem, czy się oddalić Nie wiem, czy jesteś ze mną, nie wiem, czy dziś jesteś I tym razem nie jestem Twoją księżniczką wdzięku Która w płaczu kryje morze samotności "
Chcę damą być i chcę być natchnieniem Divą kobiecych kaprysów i wad Dla jednych muzą, a dla innych snem Chcę stworzyć na nowo swój świat Irminka http://www.facebook.com/profile.php?id=100000420827906 Edytowane przez i_nie_zmienia_sie_nic Czas edycji: 2011-01-03 o 16:58 |
|
|
|
#3776 |
|
Rozeznanie
|
dziękuje Miśki <3
tak... chyba odpowiedź brzmi 'tak'. chciałabym wychodząc z pod prysznica rano ubrać Twą koszulkę na wilgotne ciało, znaleźć Cię w kuchni skręcającego blanta, pocałować i powiedzieć ' dzień dobry'. a gdy świat zmienia się w pył, ja nadal mam nadzieje, że nasze opuszki palców się zetkną. nie zostawiaj bomb tykających za sobą, na drodze którą szłaś, bo nigdy nie wiadomo czy nie zapragniesz tam wrócić. dziś tak samo jak wczoraj, tak Kochanie jak tamtego ranka, identycznie. miał rację nadzieja i wspomnienia i tak będą silniejsze od teraźniejszości. znasz ten stan kiedy brak motywacji? nadal czekam na ruch drugiego gracza, mam dość pół ruchów i odbijania się od krawędzi następnego pola, odpowiadają mi moje własne słowa. i buziak za cierpliwość. dobrze się bawisz? to dobrze.
|
#3777 |
|
Przyczajenie
|
i będę Ci plątać w myślach . aż oszalejesz na moim punkcie. jeśli ci powiem, że potrzebuje cie, coś sie zmieni miedzy nami ? Kocham te historie, które układam przed snem , wraz ze łzami wtedy jesteśmy w sobie tak za***iś*ćie zakochani. Jestem tego pewna, wgłębi duszy o tym wiem, że gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się. Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się ______ |
|
|
|
#3778 |
|
Rozeznanie
|
W głowie szumi,
a na włosach zapach papierosów. I znów próbuję zapomnieć. I tylko nie płacz, gdy zobaczysz ją z kolejnym twoim kumplem. Ona może mieć każdego. Taki sam jak pierwszym razem daje mi tą samą miłość.
|
#3779 |
|
Zadomowienie
|
Dlaczego gdy zaczynamy być szczęśliwi i nareszcie wszystko jest dobrze, to w pewnym momencie zaczynamy się bać, że to się skończy ?
Blokują mi się słowa, mam szerszenie w żołądku - kurde, to już nie są motyle ! Motyle umarły, a mi coś tam świdruje, przesadzają ! "Chciałabym Cię nauczyć siebie. Historii słodkich paranoi. Lat wewnętrznych wojen, zwycięstw i klęsk brudnego umysłu. Opowiedzieć dzieje każdej blizny na sercu. Matematyki wspomnień. Nieskończone śmierci i geometria ciała. Wykresy chorych myśli rozrysować, mnożyć bez końca. Literatury ust mych też chcę Cię nauczyć. Metafory niepojęte, chaos duszy posklejany w słowa. Absurdalne. Strona za stroną. Biologii słabej kobiecości mej. Hormonalnego obrzydzenia i narodzin każdej łzy. Skóry miękkiej co krzyczy o poranku. Metafizyki.Chciałabym byś mnie umiał." Chcę tylko mężczyznę dla siebie. Jestem w tym momencie egoistką - chcę kochać. Zajęta jestem czekaniem, sekundy odliczam od słów do słów. Niecierpliwie mierze odstępy między uśmiechami. Chcę czuć błogość skóry Twej, i czekam, czekam na życie. Na Ciebie więc. Skostniałe palce, w kubek gorący się wbijają. Brud i zapach cynamonu. Parzy, parzy w ręce, piersi, brzuch, nawet do pleców przez puste ciało ogień dotarł. Czuje. Pawie jak śmierć. Nie potrafię już zliczyć ile kubków stłukłam, ile dziur w ścianie, meblach... Modlę się o siłę, by wstać, podnieść głowę i śmiało powiedzieć : JESTEM. "Bóg jest. Skąd o tym wiesz ? Bo ja jestem.
Ja jestem. Skąd o tym wiesz ? Bo Ty jesteś. Ty jesteś. Dlaczego ? Bo Bóg jest."
|
|
#3780 |
|
Rozeznanie
|
rumuneczkaxd - zabieraj skarbie ♥
Tak, kocham Cię. Bardziej niż wczoraj i mniej niż jutro. I blask czyjegoś spojrzenia potrafi oślepić, gdy w naszej duszy panuje ciemność Znów książki walają się po pokoju, dym z papierosa unosi się w powietrzu. Za oknem szara pogoda, śnieg opada, a myśli krążą wokół jednej osoby - Ciebie A 'cześć' na ulicy będzie szczytem Twoich marzeń związanych ze mną Czasami po prostu chce zostać sama żeby najgłośniejszym dźwiękiem była cisza, a najbardziej widocznym obrazem ciemność... Z perspektywy czasu zmieniłam tok myślenia, tusz do rzęs i światopogląd Ktoś tutaj był i był, a potem nagle zniknął i uporczywie go nie ma |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:46.

dz za pamięć Pyszczku. 
170cm
Wspaniałe jak zwykle ;**

zabieram sobie kochana te