Pierwsze ruchy, większe brzuszki - pięknie rosną nam Maluszki. Mamusie maj-czer. 2011 - Strona 96 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram:
"Raz jest synek, raz córeczka - wiosną wskoczą do wózeczka" 23 37,10%
"Kurtka za mała, brzuszek już duży, a nam do wiosny czas się dłuży" 6 9,68%
"Wielkie brzuchy, duże dzieci, do porodu szybko zleci" 1 1,61%
"Mamusie zaczynają wyprawkę kupować, a dzidzie na naszych brzuszkach trenować" 2 3,23%
"Dzieciaczki w brzuszkach buszują, a mamusie wyprawki kupują" 3 4,84%
"Z uśmiechem na twarzy na wiosnę czekamy, by przywitać się z naszymi maluszkami" 3 4,84%
"Płeć maluszków już znamy i wyprawkę im szukamy" 1 1,61%
"Chłopiec czy dziewczynka - to już wiemy i piękną wyprawkę kompletujemy!" 5 8,06%
"Coraz większe mamy brzuszki - uśmiechnięte w nich maluszki" 18 29,03%
Głosujący: 62. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-03, 12:22   #2851
Dziewczonka
Wtajemniczenie

Dot.: Pierwsze ruchy, większe brzuszki - pięknie rosną nam Maluszki. Mamusie maj-czer

Cytat:
Napisane przez agnieszka_pe25 Pokaż wiadomość
to super wiesci'

zapomnialam napisac ze od rana jestem na nogach, bylam porobic badania, po 13stej ide po wyniki crp. pani w labku zagadala mnie dlaczego robie te badania itd i mowila ze crp pewnie i tak wyjdzie podniesione bo takie wychodzi w ciazy ale pewnie jak jest jakis stan zapalny w organizmie to bedzie chyba bardziej podniesione niz normalne w ciazy?

jak bedzie jeszcze ta babeczka jak bede odbierac wyniki to do niej zagadam co ona sadzi o wynikach, z reszta jak odbiore, to pewnie bede was sie radzic na forum, bo ja nie mam zielonego pojecia o tym
Aga Pani w laboratorium wprowadziła Cię w błąd - CRP w ciąży nie wzrasta ze względu na ciążę, tylko i wyłącznie jeżeli jest stan zapalny. OB i owszem może byc podniesione u kobiet w ciąży, ale nie CRP. Na moich badaniach norma jest do 10, ja miałam najwięcej 5,1 i to wtedy jak przeszłam jakiś stan zapalny, bo miałam podniesione leukocyty we krwi. Zresztą lekarz na pewno wszystko Ci wytłumaczy

---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ----------

A tak w ogóle to dzień dobry wszystkim (tym w brzuszkach też)

Eweska ty to masz brzucholek (juz na pewno jest Ci ciężko), ale co się dziwic jak dzieciaczki są naprawdę duże i do tego dwa

Aliczko, Bzyczko ja też się cały czas zamartwiam w tej ciąży, dlatego, że non stop coś mnie boli, jedynym pocieszeniem jest to, że moja córcia nie przestaje kopac

Ale miałam dzisiaj sen - łoo matko, śnilo mi się, że wszyscy "polowali" na mojego dzidziusia (który był jeszcze w brzuchu ), ostrzeliwali nasz dom, samochód, ale dzielnie się broniłam - też miałam niezłą giwerę . Normalnie film sensacyjny

Edytowane przez Dziewczonka
Czas edycji: 2011-01-03 o 12:28
Dziewczonka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-03, 12:22   #2852
moniqac
Zadomowienie

Dot.: Pierwsze ruchy, większe brzuszki - pięknie rosną nam Maluszki. Mamusie maj-czer

Dzień dobryyyyyyyy!!!

Na początek: moje Kochane abyśmy wszystkie były szczęśliwe (czyli wszystko: zdrowe, ze zdrowymi bobaskami i rodzinkami, z powodzeniem ...) w tym nowym roku!!!

zajrzałam na chwilkę bo mam dzisiaj troszkę obowiązków ... moi rodzice wyjechali (byli na Święta) i wyobraźcie sobie , że lokomotywa się zepsuła!!!!!!! mieli czekać 30min na nastepną, a już minęło więcej.... kochamy nasza pkp !

muszę zrobić zakupki, posprzątac i w końcu zasiąć przed laptopem i Was nadrobić... az się boję!

trzymam kciuki za wizyty w tym tygodniu (moja w piatek ) i ewesko za Twoje wyniki !!!

ja mam w piątek wieczorkiem.... połówkowe!!!! i tak jak Aliczka88 stresuje się zawsze i wszystkim

anula_81 Ty bidulko, czy Ty sobie odpoczniesz od tej pracy choć troszkę??!! ja wracam w poniedziałek (jeśli mi gin nie przedłuży L4 w piątek - ale nie moge sobie na to pozwolić....) i mam mega stresa!!!!
i kilka maili i spraw tak "pilnych", że szybko pożałuje powrotu do pracy.... ych.

moria44 - dawaj link do filmika ... ja zauważyłam (dopiero na fotce brzucha gołego , że mi się zaczynaja pjawiać małe rozstępy na bokach... o zgrozo!).

miłego dnia kobitki - biorę sie za robotę....ych.

Mamusia Szymusia od 27.04.2011 .
moniqac jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-03, 12:25   #2853
Dziewczonka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez magdeczka Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczynki,
W piątek byliśmy na badaniu 3/4D było to w 19tc+1d.
Wszystko w porządku jak na chwilę obecną, poznaliśmy płeć - chłopiec
Wklejam dwa zdjęcia, na jednym widać jak mały dotyka buzi a na drugim widać jak to określił Pan doktor "fujarkę i worek"
Ja miałam przeczucie na chłopca i smaki kwaśno-śledziowe i "stare baby" wróżyły mi chłopca i się potwierdziło Mały jest chudy ale w normie 280g.
Piękne zdjęcia , mam nadzieję, że ja też takie dostanę, już nie mogę się doczekac
Stary 2011-01-03, 12:28   #2854
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Paulizia Pokaż wiadomość
Dzien doberek w Nowym Roku
Ja wczoraj nie wytrzzymalam i witalismy Nowy Rok razem z Polska, a nie Anglia [godzinna roznica czasu]. Takze do 23 wytrzymalam, a potem nyny
Moj Maz zrozpaczony byl, bo jego pierwszy sylwester w domu...z reszta moj tez, jednak Dzidek uratowal sytuacje, bo mial chyba dobra impreze Strasznie ruchliwy byl wczoraj i Tz trzymal reke na moim brzuchu i sie rozczulal
Teraz tez swiruje... chyba glodny jest Smieszne uczucie te ruchy

Salatka gyros z grzankami... dzielo mistrza jednak mojemu Tz nie bardzo... nie wie co traci
Agus87 czy Twoj maz zajada sie grosem czy to bardziej babska potrawa?

---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ----------

Dziewczyny pomocy.... ogomne, okropne, obrzydliwe i boloace pryszczole wyskoczyly mi na brodzie Myslalam, ze juz cere bede miec jak pupcia niemowlaka, a tu taki zonk. Bola dosc i nie wiem o co loto
Wyskakuja Wam jeszcze pryszcze?
moj maz to uwierlbia gyros
mi sie juz przejadl ale co impreza robie go dla niego
Cytat:
Napisane przez andziot Pokaż wiadomość
życzenia mojego mężula do mnie o 24:
"byle więcej i zdrowe"
Cytat:
Napisane przez andziot Pokaż wiadomość
dla brzusia i psinki, boski jest (i brzusio i piesek :brzydal)

ja też się pokażę
23tc
piekne zyczenia i slodki brzusio

zytus tez ma slodki brzunio

czesc kochane w nowym roku
w sobote lenistwo, w niedziele lenistwo.....tylko do kosciola wstalismy
a na sylwku wytrzymalam do 5,30
ale pozniej juz nie moglam, tak mnie brzunio bolal i plecki
ae odlezalam

imprezka super sie udala, naprawde jestesmy bardzo zadowoleni

a ja dzisiaj nie wychodze z lozka
przeokropny bol gardla i teraz mam 37.00
zaraz zjem rosolek, herbatke, tantum verde i znow na drzemke
bede was podczytywac i 3majcie prosze kciuki za mnie kochane

aha mala kopie jak szalona, az mi brzuch sie rusza, masakra
no i wczoraj 24 tydzien zaczelismy
Stary 2011-01-03, 12:38   #2855
dorkabl
Zadomowienie

Hej Dziewczyny.
po Sylwestrowym wypadzie jestem po prostu wypruta. człowiek nic nie pił a mimo to impreza przez 3 dni dała mi po kosciach. Mimo to warto było bo było super

magdeczka fotki cudne
kobitki, czy któras z was miała robione 4D wcześniej niz 12-ty tydz czy ze mną tak lekarz zaszalał? Bo teraz nie wiem kiedy spodziewać sie następnego.

Aliczka88 tez bym sobie pierdyknęła taki zestaw, tak na święto jakieś. Jak ludzie przyjdą to takie ładne jest
Wiesz co? Nie pogniewaj sie czasem ale co do tych strachów przed wizytami u gina albo tak ogólnie czy wszystko jest ok to ja mam pewna teorie. Tzn Ludzie często nie potrzebnie mysla o swoich obawach i w ten sposób zamiast przyciągać pozytywne myśli a zatem i zdarzenia przyciągają te negatywne. Bo jakoś tak nas w koło ludzie uczą strachu. za miast powiedzieć koleżance " na następnej wizycie u lekarza będzie na pewno wszystko ok", powinniśmy pomyśleć i powiedzieć "o! Jak fajnie ze znów idziesz, zobaczysz bijace serduszko i będziesz wiedziała ile mierzy" ( w tym stwierdzeniu nie ma nic negatywnego).
Nie mówię ze akurat ty przyciągasz sobie złe rzeczy ale uważam ze trzeba sie tego wystrzegać. To sie tyczy wszystkich dziedzin zycia

Trochę tu poleciałam filozofia ale taka zasadę wyznaje i staram sie ja w życie wprowadzać pełna para. Mąż mnie nauczył
dorkabl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-03, 12:46   #2856
Dziewczonka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dorkabl Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny.
po Sylwestrowym wypadzie jestem po prostu wypruta. człowiek nic nie pił a mimo to impreza przez 3 dni dała mi po kosciach. Mimo to warto było bo było super
magdeczka fotki cudne
kobitki, czy któras z was miała robione 4D wcześniej niz 12-ty tydz czy ze mną tak lekarz zaszalał? Bo teraz nie wiem kiedy spodziewać sie następnego.
Aliczka88 tez bym sobie pierdyknęła taki zestaw, tak na święto jakieś. Jak ludzie przyjdą to takie ładne jest
Wiesz co? Nie pogniewaj sie czasem ale co do tych strachów przed wizytami u gina albo tak ogólnie czy wszystko jest ok to ja mam pewna teorie. Tzn Ludzie często nie potrzebnie mysla o swoich obawach i w ten sposób zamiast przyciągać pozytywne myśli a zatem i zdarzenia przyciągają te negatywne. Bo jakoś tak nas w koło ludzie uczą strachu. za miast powiedzieć koleżance " na następnej wizycie u lekarza będzie na pewno wszystko ok", powinniśmy pomyśleć i powiedzieć "o! Jak fajnie ze znów idziesz, zobaczysz bijace serduszko i będziesz wiedziała ile mierzy" ( w tym stwierdzeniu nie ma nic negatywnego).
Nie mówię ze akurat ty przyciągasz sobie złe rzeczy ale uważam ze trzeba sie tego wystrzegać. To sie tyczy wszystkich dziedzin zycia

Trochę tu poleciałam filozofia ale taka zasadę wyznaje i staram sie ja w życie wprowadzać pełna para. Mąż mnie nauczył
Nie zgodzę się Dorotko w kwestii tych negatywnych myśli, ja zawsze byłam pozytywnie nastawiona do świata, "szklanka zawsze byla do połowy pełna" - w momencie kiedy dowiedziałam się, że będę w ciąży, nie dopuszczałam myśli, że może byc coś nie tak (ile ja miałam planów ). Kilka dni po tym jak dowiedziałam się, że jestem w ciąży leżałam już w szpitalu i tak prawie co tydzień . Twoja ciąża przebiega dobrze prawda? Nawet nie wyobrażasz sobie co strach o tą malutką istotkę w brzuchu robi z ludzką psychiką, szczególnie gdy lekarze mówią - jest 50% na 50%. Modlisz się całe dnie i prosisz to słoneczko nienarodzone o to, żeby było silne, że je kochasz.... Zawsze będę twierdzic, że nikt mnie nie zrozumie kto tego nie przeżył.
Stary 2011-01-03, 12:57   #2857
dorkabl
Zadomowienie

Dziewczonka No to jest fakt . Jak u mnie jest wszystko ok to nie zrozumiem tego w pełni. Tzn rozumiem strach bo jest uzasadniony.
Tylko będę apelować o jak najwięcej pozytywnych emocji bo one sie udzielają. Dziecku też
juz tu kiedys pisałam ze nie rozumiem dziewczyn które boja sie przed każdą wizyta u gina chodź ciąża przebiega prawidłowo.
No każdy ma inaczej
dorkabl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-03, 12:59   #2858
bzyczka1
Zakorzenienie

JA się już nie zamartwiam czy wszystko w porządku...musi być dobrze i tyle po moich przeżyciach z tokso już nic mnie nie stresuje a jeszcze dzisiaj tak pięknie serduszko biło nasłuchuję tylko czy dzidziek się rusza i jestem spokojna.
Pełen luuzzz

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-03, 13:02   #2859
Dziewczonka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dorkabl Pokaż wiadomość
Dziewczonka No to jest fakt . Jak u mnie jest wszystko ok to nie zrozumiem tego w pełni. Tzn rozumiem strach bo jest uzasadniony.
Tylko będę apelować o jak najwięcej pozytywnych emocji bo one sie udzielają. Dziecku też
juz tu kiedys pisałam ze nie rozumiem dziewczyn które boja sie przed każdą wizyta u gina chodź ciąża przebiega prawidłowo.
No każdy ma inaczej
Powiem Ci, że Wizaż daje dużo pozytywnych emocji , dlatego tu tyle przesiaduje, wszystkie jesteście cudowne i zawsze pocieszycie, podniesiecie na duchu, to naprawdę ważne
Stary 2011-01-03, 13:19   #2860
Catia88
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Dziewczonka Pokaż wiadomość
Powiem Ci, że Wizaż daje dużo pozytywnych emocji , dlatego tu tyle przesiaduje, wszystkie jesteście cudowne i zawsze pocieszycie, podniesiecie na duchu, to naprawdę ważne
No jasne! od tego jesteśmy

Catia88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-03, 13:22   #2861
sandrunia1511
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Aliczka88 Pokaż wiadomość
Ewesko jaki brzusiol super fotki!

Dziewczyny, bo od dawna urzeka mnie ten zestaw pościeli dla maluszka. Ale powiedzcie czy wszystko jest potrzebne??
http://allegro.pl/15ele-posciel-haft...381716765.html

Albo to
http://allegro.pl/lozeczko-hafty-mat...383120134.html

też przeglądalam allegro i wzieło mnie bardzo na ten drugi, razem z łóżeczkiem i ten sobie zamówię..
bardzo nam się podoba i wgl
Stary 2011-01-03, 13:30   #2862
Dziewczonka
Wtajemniczenie

A właśnie dziewczyny - może wy się orientujecie? Taki komplet pościeli pasuje na każde łóżeczko? Strasznie mi się podobają te komplety, ale na takie łożeczko choruje odkąd wiem, że jestem w ciąży
http://allegro.pl/24-klups-lozeczko-...383222790.html
Stary 2011-01-03, 13:34   #2863
24kasia86
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez ICQ do 24kasia86 GG do 24kasia86

Cytat:
Napisane przez eweska Pokaż wiadomość
Dzięki dziewczyny A no chłopaki rosną rozpychają sie, wiercą, kopią

Jeszcze daje sobie radę ze wszystkim, dolegliwości coraz bardziej dokuczają, ale nie jest tak źle, tylko zgaga nie daje mi spokoju, dosłownie mam ja codziennie nawet po herbacie z cytryną. Nogi puchną, skurcze łydek, ale jakoś przeżyję
Kochana ja co każdą wizytę robię teraz morfologię, mocz i CRP kiedys miałam 12, dla ciąży normy są inne niż dla kobiet nieciężarnych, troche podwyższone będzie, ale nie moze być zbyt wysokie, ja zaczynałam od 2, później miałam 8, 12, 6 i tak sobie skacze to CRP.

Super najważniejsze, że wszystko dobrze
ja to nieraz sie w nocy budze z takim bolem nog ze musze pochodzic po mieszkaniu najbardziej denerwuja mnie dusznosci... po wejsciu na 2 pietro sapie jak stara baba, musze zaraz sie czegos napic, sciagnac sweter i usiasc- masakra, nie poznaje siebie
Nikosia

24kasia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-03, 13:35   #2864
Lolka1212
Zadomowienie

Dziewczynki podpowiedzcie mi kiedy najlepszy czas na urządzanie gniazdka dla dzidziusia?? Przesądy podobno mówią, że nie wolno się zbyt spieszyć z zakupami.. ale wiadomo też, że trzeba być wcześniej przygotowanym, a nie dopiero po porodzie kupować.. Jak to jest u was kochane? Macie już większość rzeczy, czy się wstrzymujecie? albo na kiedy planujecie większe zakupy? U mnie to pierwsza ciąża i nic jescze nie mam dla bejbika!
Lolka1212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-03, 13:39   #2865
Martulka000
Raczkowanie

GG do Martulka000 Send a message via Skype™ to Martulka000

Moria masz śliczny brzuszek
24 kwietnia 2011 godz. 10:40
2900 gram i 54 cm

II kreseczki 09.05.2014
02.08.2014

Tylko ktoś kto rozumie i akceptuje Cię
Może być przyjacielem
Martulka000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-03, 13:40   #2866
Dziewczonka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Lolka1212 Pokaż wiadomość
Dziewczynki podpowiedzcie mi kiedy najlepszy czas na urządzanie gniazdka dla dzidziusia?? Przesądy podobno mówią, że nie wolno się zbyt spieszyć z zakupami.. ale wiadomo też, że trzeba być wcześniej przygotowanym, a nie dopiero po porodzie kupować.. Jak to jest u was kochane? Macie już większość rzeczy, czy się wstrzymujecie? albo na kiedy planujecie większe zakupy? U mnie to pierwsza ciąża i nic jescze nie mam dla bejbika!
Ja jeszcze nie mam kompletnie nic, najwcześniej pewnie zacznę kupywac pod koniec stycznia, nie śpieszy mi się (ja z tych trochę przesądnych ). Ale dziewczyny na wątku to tu szaleją
Stary 2011-01-03, 13:44   #2867
Martulka000
Raczkowanie

Cytat:
Ja tam jeszcze się wstrzymuję z kupowaniem. Myślę, że już w lutym będę się zabierała za zakupy, bo póki co to jakoś nie mogę się zebrać i w końcu iść i kupić to co jest potrzebne. Kurczę już sobie napisałam na kartce co trzeba kupić aż kartki mi brakło

Ja tam w jakieś zabobony nie wierzę. Moja teściówka mówi, że wózka niby kupować nie można przed narodzinami i takie tam, a z kolei moja mama kupowała wózek i reszte rzeczy tak w 7,8 miesiącu ciąży i dziwnie nasza 4 żyje i jest zdrowa

---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ----------

Lolka1212 a który u Ciebie już tydzień ?? U mnie 24 się zaczął w sobotę.
2900 gram i 54 cm

II kreseczki 09.05.2014
02.08.2014

Może być przyjacielem
Stary 2011-01-03, 13:44   #2868
24kasia86
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Dziewczonka Pokaż wiadomość
Ale miałam dzisiaj sen - łoo matko, śnilo mi się, że wszyscy "polowali" na mojego dzidziusia (który był jeszcze w brzuchu ), ostrzeliwali nasz dom, samochód, ale dzielnie się broniłam - też miałam niezłą giwerę . Normalnie film sensacyjny
ten sen mi mowi tylko jedno- jestes silna osoba i bedziesz kochajaca matka

wlasnie przyjechalam ze szkoly podpisac papiery na egzamin... masakra jak zimno, zalozylam plaszcz, ktory jest za maly juz na mnie w koncu ktos mi ustapil miejsca w tramwaju podziekowalam i usiadlam a co!

po raz pierwszy zaluje ze nie zrobilam prawka
Nikosia

Stary 2011-01-03, 13:45   #2869
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 24kasia86 Pokaż wiadomość
najbardziej denerwuja mnie dusznosci... po wejsciu na 2 pietro sapie jak stara baba, musze zaraz sie czegos napic, sciagnac sweter i usiasc- masakra, nie poznaje siebie
Kasiu, ja mam tak samo

Cytat:
Ja jeszcze nic (oprócz łóżeczka) nie mam dla dzidzi. Zakupy zacznę robić pewnie tak od połowy lutego.

......................... ......................... ......................... ......................... ......................
Paulizia - mi pryszcze nie wyskakują, ale takie wysuszone czerwone plamki na twarzy.
listopadowa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-03, 13:45   #2870
Catia88
Rozeznanie

Ja też póki co, mam tylko troche ubranek dla dzidzi, od mojej mamy i to byłby na tyle. Łóżeczko mam jeszcze upatrzone ale kupie je pod koniec ciąży, tak samo jak całą resztę Myślę,że jak finanse pozwolą to w okolicach marca będę robić większe zakupy.

Stary 2011-01-03, 13:51   #2871
Martulka000
Raczkowanie

Ale mnie teściowa wkurza. Normalnie zaraz tego babsztyla uduszę... Co Wy robicie żeby mieć spokój od teściowej i żeby Wam nie jeździła po głowie? Zawsze sprzątam, piorę, robię obiady, odkurzam... Chce żebym okna myła. Wariatka. A może to coś ze mną jest nie tak ? Może nie powinnam nic robić to jakoś mnie doceni ?
2900 gram i 54 cm

II kreseczki 09.05.2014
02.08.2014

Może być przyjacielem
Stary 2011-01-03, 13:55   #2872
24kasia86
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez listopadowa80 Pokaż wiadomość
Kasiu, ja mam tak samo

Ja jeszcze nic (oprócz łóżeczka) nie mam dla dzidzi. Zakupy zacznę robić pewnie tak od połowy lutego.

......................... ......................... ......................... ......................... ......................
Paulizia - mi pryszcze nie wyskakują, ale takie wysuszone czerwone plamki na twarzy.
a palilas przed ciaza? bo ja tak ale moze to nie od tego zalezy

a wiesz ze ja tez mam czerwone plamy na twarzy
Nikosia

Stary 2011-01-03, 14:00   #2873
principessina
Zakorzenienie

Hej Dziewczynki chcialam Wam jeszcze raz zyczyc wszystkiego naj naj w Nowym Roku, abysmy cale i zdrowe z naszymi dzidziulkami dotrwaly do konca, bo to chyba najwazniejsze Niestety ja nie moge zaliczyc rozpoczecia Nowego Roku do tych udanych, mam tylko nadzieje, ze caly rok nie bedzie taki....Na wyjezdzie bylo fajnie, jednak musialam wziac paracetamol, bo dostalam goraczki, no i mam mega katar, caly nos i zatoki zapchane, nie spie juz od kilku nocy, powrot byl mega cierpieniem, no i maluszek bardzo sie wierci, mam nadzieje, ze to nic groznego, no i ze paracetamol nie zaszkodzil, ale dzwonilam do ginka i tak zalecil...

Widze, z u Was zakupy pelna para, u mnie zaczely sie wyprzedaze, no ale w tym tygodniu nie wychodze w ogole z domu musze sie wykurowac, bo to nie zarty...

anulinka_2009 odebral mi dzisiaj maz wyniki tarczycy i wyobraz sobie, ze to tsh sie obnizylo, a caly czas biore 0,25
Stary 2011-01-03, 14:06   #2874
anulinka2009
Wtajemniczenie

GG do anulinka2009

Cytat:
Napisane przez principessina Pokaż wiadomość
anulinka_2009 odebral mi dzisiaj maz wyniki tarczycy i wyobraz sobie, ze to tsh sie obnizylo, a caly czas biore 0,25
A to ciekawe, że samo się obniżyło.
Ile masz teraz??
anulinka2009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-03, 14:07   #2875
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Hej dziewczeta czy moge do Was dolaczyc??? Widze ze juz zgrana ekipe tworzycie, ale moze uda mi sie tu tez rozsiasc, co?
daget jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-03, 14:10   #2876
Catia88
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez daget Pokaż wiadomość
Hej dziewczeta czy moge do Was dolaczyc??? Widze ze juz zgrana ekipe tworzycie, ale moze uda mi sie tu tez rozsiasc, co?
Hej! No jasne Każda nowa przyszła mamusia mile widziana Na kiedy masz termin?

Stary 2011-01-03, 14:13   #2877
Dziewczonka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez anulinka2009 Pokaż wiadomość
A to ciekawe, że samo się obniżyło.
Ile masz teraz??
Słyszałam od lekarza, że infekcje wpływają znacząco na tarczycę i hormony szaleją. może to to?
Stary 2011-01-03, 14:13   #2878
amarcia
Wtajemniczenie

Gdy ja przejrzałam swoje graty po Wiktorii jakieś pojedyńcze ciuszki też się znajdą, też zamierzam dokupić tylko to co konieczne.
Łóżeczko też mam - wyobraźcie sobie - moje wychowałam się w nim ja, później wędrowało wśród cioć i wujków, moja Wiktoria była w tym łóżeczku siódma i ten maluszek będzie ósmy tylko odświeżamy i służy dalej

---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ----------

daget witaj miło jak tam brzuszek?
amarcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-03, 14:16   #2879
Dziewczonka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez daget Pokaż wiadomość
Pewnie, zapraszamy . Ten Wałbrzych w lokalizacji, aktualny?
Stary 2011-01-03, 14:17   #2880
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:
Napisane przez Catia88 Pokaż wiadomość
Hej! No jasne Każda nowa przyszła mamusia mile widziana Na kiedy masz termin?
Cytat:
Napisane przez amarcia Pokaż wiadomość
---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ----------

daget witaj miło jak tam brzuszek?
Ciesze sie . Termin mamy na 27 czerwca, zgodnie z USG zaczelismy dzis 15 tydzien.

Tylko jestem uziemiona na razie w lozku.... w piatek wyszlismy ze szpitala

Dziewczonka Walbrzych jest moim miastem rodzinnym, i na tazie wlasnie jestem tu u rodzicow.... ne udalo sie nam wrocic po swietach do siebei

Edytowane przez daget
Czas edycji: 2011-01-03 o 14:19
daget jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości