|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2191 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXIV
india nam oddali za bilet w jedna strone
Ale tak jak ktoras napisala, mozliwe jest tez darmowe przebukowanie. Zalezy co przewoznik ma napisane w regulaminie czy cos
|
|
|
|
#2192 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXIV
Cytat:
Cytat:
wcale się nie dziwię że się stresujesz ale będzie dobrze trzymam kciuki![]() wiem wiem że mogą zostać dłużej ale wolę żyć marzeniami że 2 lata, facet mojej siostry jest już za granicą 4 lata więc on bardzo chce wracać więc może się uda ogólnie to kupują tu mieszkanie, dużą cześć będą mieli ze swojej kasy a resztę na kredyt, mam nadzieję że im się uda, no i tak moja siostra pracuje tam cały czas, ale już powoli myśli o l4 bo do marca niedaleko a jest jej coraz ciężej w ogóle ma identycznie jak ja tylko brzuszek ale tak duży wielka piłka! już 98 w pasie, a ja miałam 102 na wylocie śmiejemy się że ma bliźniaki![]() Cytat:
![]() wspólną ciekawe czy sie uda ![]() Cytat:
no i my też wolimy słoiki ale będę mu potem gotować, teraz nie ukrywam jest mi wygodniej i szybciej ![]() Cytat:
![]() my używamy calgonit - finish jest super, kiedyś mięliśmy z ludwika ale się nie rozpusczały do końca i nie domywały, no i odświeżacz do zmywarki też finish i raz w miesiącu tym do mycia zmywarki 2 fazowym w płynie też finish - najbabardziej mi odpowiadają rzeczy tej fimy ![]() ---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ---------- to odpoczywaj ![]() Cytat:
a teraz opowiem wam jaką zaliczyłam dziś "przygodę" hahahahaha aż się poplułam ze śmiechu, wracam od rodziców z Patem sama bo mąż pojechał z moja siostrą do lekarza, no i obładowana w torebce mam różne zabawki min, taką żyrafę która uwielbia mój syn, grającą śpiewającą no i ona jest fajna ale nie da się jej wyłączyć i jak nie bawisz się nią to ona 2 razy powie pewną formułkę a potem mówi papa i jest spokój, no i jak wysiadałam z auta to się coś po naciskało i grało, ale już potem przestało i wtłaczam się na to moje drugie piętro i mijam jakiegoś chłopaka który wychodził od mojego sąsiada - my się mijamy a żyrafa z torebki się drze POŁASKOCZ MÓJ BRZUSZEK POŁASKOCZ MÓJ BRZUSZEK buhahahahaha koleś na mnie spojrzał zaczął się śmiać i patrzy na mnie, ja też się zaczęłam śmiać, koleś stanął i patrzy, a ja poszłam dalej co miała zrobić nie będę się tłumaczyć że to nie ja...buhahahah nie ma to jak podryw na zabawki "
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2011-01-03 o 13:33 |
||||||
|
|
|
#2193 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
w pracy mieliśmy ten odświeżacz to jak otwierałam zmywarkę to w nos aż kuło moja bratowa wyrzuciła ten odświeżacz
|
|
#2194 |
|
Zadomowienie
|
cześć wszystkim
Guciu czy ja też mogę prosić o fotkę Twojej metamorfozy sylwestrowej? wysłałam Ci też zaproszenie na nk - święcie byłam przekonana, że już Cię mam u siebie Rybulko u mnie jutro kolęda, w zeszłym roku trafił nam się ananas z gumą do żucia, ale żebyście widziały dziewczyny jak on ją żuł to chyba była jakaś specjalnie opracowana technika, dodam tylko, że stado krów ciszej trawę przeżuwa my dziś podpisujemy umowę przedwstępną, trzymajcie kciuki, niby wszystko przez pośrednika, ale jednak zawsze mam stresa przed takimi transakcjami :/
|
|
#2195 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2196 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do piersi, to ojjj jakby miały zmaleć to nawet nie biorę takiej ewentualności pod uwagę chyba, że w drugą stronę.Tak swoja drogą to nieraz miałam myśli po kim mam piersi, bo z mamą to się nawet równać nie mogę ona znowu się skarży że ma za duże... no i bądź tu człowieku mądry... ![]() śliweńka moja mama używa w5 z lidla i jest zadowolona chyba, bo nic nie mówi o zmianie ![]() Dopisek: sliweńko byłam zobaczyć iiii co zobaczyłam że tabletki te nazywają się glossima ![]() o takie: http://motoallegro.pl/mega-okazja-ta...185470618.html
Edytowane przez Ana*** Czas edycji: 2011-01-03 o 13:47 |
|
|
|
|
#2197 |
|
Zadomowienie
|
Śliweńka ja używam Somat, bo Calgonit mi nie domywał, ale ostatnio, skuszona opiniami, kupiłam tabletki Lidla i są jak najbardziej OK, nie zauważyłam żeby się nie rozpuszczały.
|
|
#2198 |
|
Zakorzenienie
|
Ana, może w bibliotece trafiłaś na panią, która miała zły dzień
U nas można przedłużać teoretycznie 3 razy, chyba, że książka jest zamówiona przez kogoś innego, to wtedy prosimy o zwrot Co do Wigilii, to w zeszłym roku byliśmy na dwóch kolacjach i było super, ale w tym roku powiedziałam moim żeby nie czekali na nas, bo z dzieckiem to nigdy nic nie wiadomo o której nam się uda przyjechać. Martuś, piękne życzenia ![]() Moja mama życzyła mi tylko zdrowia i powiedziała, że tylko tego mi może zyczyć, bo ja przeciez wszystko mam. I miała cholerna rację! Wzruszyła mnie bardzo, tak samo jak i Ty ![]() Dobrze, że siostra wraca do Polski ![]() Ja czytałam książkę Dzieci Ireny Lendlerowej- też wyłam… Raczej niemożliwe jest nie stety u nas, żebyśmy jedli kolację tylko u moich, bo w Wodzisławiu jedza już o 16.00, a głupio by było żeby być w domu, a siedzieć na górze jak na dole kolacja wigilijna. Pozostaje opcja tylko z dwoma kolacjami. Może się uda, bo jednak mały będzie już większy ![]() A Sylwester spędziliśmy z rodzicami TŻa i ich znajomymi Ludzie starsi od nas 30 lat, a tak się naśmialiśmy i nagadaliśmy, że hej ![]() Ministranci sami się zgłaszają. Jakby to trafiło na mojego tatę, to by go wyrzucił z domu za takie zachowanie Ale mega podryw :Lol: Gold, pięknie się zaczyna robić u was ![]() Kasiuher, Strippi, duzo zdrowia dla Waszych pociech ![]() Atomufko, jak ja Ci tego Paryża zazdroszczę!!! Chciałabym tam choc jeszcze raz pojechać Bzyczko, cieszę się, że z maleństwem wszystko w porządku ![]() Aniu, kciukasy! |
|
|
|
#2199 |
|
Zakorzenienie
|
Klionku u mnie właśnie też były one używane ale dzisiaj zobaczyłam w szafce inne
nie wiem, może mama po prostu chciała innych spróbować aż jej się chyba zapytam z ciekawości
|
|
|
|
#2200 |
|
Zakorzenienie
|
Martus ehh te zabawki
|
|
#2201 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pomimo, że nie była zarezerwowana... wymyśliłam że tuz przed terminem zadzwonię jeszcze raz o przedłużenie i może ktoś inny przedłuży nie robiąc kłopotów... no bo przecież jakby komuś naprawdę zależało na książce to by ją zarezerwował... a jaki jest w tym sens żeby oddawać ją na 2 dni... grr tym bardziej, że w filii która rzekomo funkcjonuje na tych samych prawach nikt nie robił żadnego problemu... ![]() Ooo a mąż podał mi jeszcze taki pomysł, że tuż po oddaniu zarezerwuję ją z powrotem zaraz po dojeździe do domu, gdzie rezerwację można zrobić przez internet ale nie wiem czy przejdzie taki myk
|
|
|
|
|
#2202 |
|
Zakorzenienie
|
hej laseczki ja dopiero wrociłam z pracy
polazłam rano przyszłam teraz dopiero zmarznieta zmeczona i głodna ide sie ogrzac do kaloryfera
|
|
#2203 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewuszki! Całuję każdą z osobna
Cytat:
Teść nie zapłacił rachunku i dupki odłączyli, później normalnie zapłacił i tydzień im szło naprawianie... ale coś nie tak było i zgłaszaliśmy awarię i dziś kolo był od rana i naprawił... ktoś kable rozkopał i poucinał tragedia... śmieję się ze szwagrem (niepłacenie= cięcie kabelków) ![]() Otóż u mnie nic nowego... nie zaskoczę Was. Odstawiłam luteinę i poszłam do gina, bo spóźniała mi się miesiączka tydzień a tyle nie czekałam po luteinie i lekarz bardzo mi życzył żebym zaszła, a tego samego dnia wieczorem @ przyszła.... Nie mam brać już luteiny, a zgłosić się koło 10 stycznia i zastanowimy się co dalej robić... Idę w połowie stycznia na morfologię i też zobaczymy jak wyjdzie. Jeśli poniżej 7 to mam wrócić do mojego lekarza, a jeśli powyżej, dalej brać leki. Andrzej wrócił 24 grudnia o 7 nad ranem, jechali 14 godzin... a w poniedziałek 27 się zwinął... Bo nasypało śniegu i nie miał kto odśnieżać... Pojechał sam z teściem, a szwagier został już tu na stałe. Mój małżonek mówi, że wróci w marcu, a w tym miesiącu obiecał zakup samochodu dla mnie. Zobaczymy czy dotrzyma słowa... W ogóle ten sukin**kot szef ich w dniu wyjazdu polakom powiedział, że on wie, że oni katolicy, ale proponuje 250 euro jak zostaną na święta i do nowego roku!!!!! Oczywiście połowa polaków miała rodzinę w dupie i zostało dla kasy... jeszcze zagroził że jak nie przyjadą po świętach to ich zwolni... pojechali w pon a w pt nie było co robić!!! toć to idzie oszaleć!!!! Jest niepoważny... ale co mają robić? nic, tylko zacisnąć zęby i przeczekać... No to chyba tyle co u mnie.... Czy są jakieś nowości? ktoś zafasolkowany????
|
|
#2204 |
|
Wtajemniczenie
|
Śliweńka ja też używam tych z Lidla i są ok, próbowałam też calgonit i somat ale nie rozpuszczały sie dobrze nawet na intensywnym programie, chyba dlatego że mam zmywarke 45 cm, więc teraz kupuje tylko takie zwykłe z Lidla lub Aldi.
Martuś
|
#2205 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
boż kolejny dziwny ministrant ![]() no co ![]() ![]() Cytat:
niech łapią faceta ![]() hmm to może ci po ciąży nie zmaleją albo zostaną wielkie![]() :Cytat:
to nie będzie teściom przykro że wychodzicie w trakcie ich, albo u teściów róbcie na 15.30 a u rodziców na 18, aczkolwiek ja nigdy nie przepadałam za 2 wigiliami bo to wszystko w pośpiechu jest... ehss..dziękuję za miłe słowa odnośnie życzeń, i cieszę się że sylwester się udał ![]() a książki nie czytałam ale muszę ją poczytać, póki co pozazdrościłam ci i mam 4 do przeczytania. a taka byłam z siebie dumna że kupuję drugą jak pierwszą skończę.. ehs a jeszcze muszę coś ze świata książki zamówić ![]() hmm dziękuję za wiadomość o ministrantach ale tym bardziej nie rozumiem czemu się zgłasza jak potem takie cyrki... jak mi wojtek podpadnie to idę z żyrafą rwać nowego hahaha---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ---------- hahahah ![]() Cytat:
![]() cześć kochana, to miałaś przygodny z tym kablem ehs.. trzymam kciuki za twoje wyniki... biedactwo... a szef twojego mężą, co za koleś! za kasę "kupować" pracowników i zabierać im święta... palant... mam nadzieję że mąż wróci w marcu i będziecie się sobą cieszyć już cały czas... Cytat:
![]() myśmy też ją dostali od naszych znajomych i mięliśmy z niej kupę ubawu, ale teraz.... przeszła samą siebie.... a mój syn jak zawsze po rehabilitacji odsypia, najpierw spał 2 godziny potem się pół pobawił i dalej śpi.. ciekawe co on będzie w nocy robił...
|
|
|
#2206 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ja też będę mieć 45cm bo większej nie mam gdzie wstawić moja sąsiadka znów radia słucha
|
|
#2207 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2208 |
|
Zakorzenienie
|
kurde no kto jak kto ale Ty przciwko mnie? jak mogłaś mnie zdemskować,
![]() ![]() :przecież ja nic innego nie robie, tylko chodzę po mieście i mówię "połaskocz mój brzuszek"
|
|
#2209 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2210 |
|
Zakorzenienie
|
a to ta żyrafa
![]() http://allegro.pl/super-interaktywne...314488393.html żeby nie było ![]()
|
|
#2211 |
|
Zakorzenienie
|
Marta ale to dobry tekst...połaskocz mnie po brzuszku
![]()
|
|
#2212 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2213 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() taka fajna gra wstępna ![]() ![]() ![]() hahahha hahahaha oplułam monitor albo mieszkam w Afryce hahahaha na szczęscie jak się z nią nic nie dzieje to tylko o tym brzuchu nawija ![]() ![]() alboABC POBAW ZE MNĄ SIĘ ahahhahahahahha obiło mi
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2011-01-03 o 14:30 |
|
|
|
#2214 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"połaskocz mój brzuszek" - dobrze, że w ciąży nie jesteś ![]() Cytat:
Agatek, cześć! Czyli ustaliliście, że TŻet wraca w marcu tak? Kochana, przykro mi, że tym razem się nie udało, ale głowa do góry! TŻet w marcu wróci i będziecie szaleć ile się będzie dało i wszystko wróci do normy! Mam nadzieje, że mała fasolka do Was zawita. Odzywaj się częściej
|
|
#2215 |
|
Zadomowienie
|
Rybulka, Marta dzięki dziewczyny, Marta sytuacja z zyrafa
|
|
#2216 |
|
Zakorzenienie
|
Gucia0987
Odzywałabym się ale nie miała internetu troche jestem do tyłu
|
#2217 |
|
Zakorzenienie
|
poniedziałkowe rozweselacze
http://mistrzowie.org/134828/Pierwszy http://mistrzowie.org/139996/Wspierajacy-chlopak http://mistrzowie.org/136696/Problem-z-dziewczyna
|
#2218 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
buhahaha pamiętam ze studiów na gimnastyce jak trzeba było palce obciągać
|
|
#2219 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() W ogóle już się poprawiłam, ale przed chwila patrze na ogólnym, a tam zamiast "dobry sposób" to "dobry sprzęt" napisałam Mam nadzieję, że nie zmaleją, ale mam też nadzieję że nie będą wielkiee... hahaha kobiecie nie dogodzisz ![]() Cytat:
Rosiii z tą trawą to... Maja nooo niech poczeka na brodę... Nie no dziewczyny zaraz nie wytrzymam... hahaha
Edytowane przez Ana*** Czas edycji: 2011-01-03 o 15:05 |
||
|
|
|
#2220 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co za idiota, taka spoko laska mu się trafiła
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-01-03 o 15:22 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:53.

mam jeden dla karmiących już ale nie chciałam go teraz nosić by był świeży do szpitala
a z mojego sporego b wyszło D 
my planowaliśmy tutaj być rok ,a zobacz jak zleciało
trzymam kciuki
ogólnie to kupują tu mieszkanie, dużą cześć będą mieli ze swojej kasy a resztę na kredyt, mam nadzieję że im się uda, no i tak moja siostra pracuje tam cały czas, ale już powoli myśli o l4 bo do marca niedaleko a jest jej coraz ciężej w ogóle ma identycznie jak ja tylko brzuszek ale tak duży wielka piłka! już 98 w pasie, a ja miałam 102 na wylocie 
nawet nie biorę takiej ewentualności pod uwagę 

troche jestem do tyłu