|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2401 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Bransoletki które mówią o Tobie (charms, pandora, lilou, trollbeads) cz.3
|
#2402 |
|
PIP.
|
Dot.: Thumbs up Bransoletki które mówią o Tobie (charms, pandora, lilou, trollbeads)
chce kupic, ale nie ma na stronie
|
|
|
|
#2403 |
|
Wtajemniczenie
|
VLS, super wygląda to serduszko na skórce
![]() Nicole`_, witamy ![]() domcia81, fajne to pudełko ![]() aliena7, zapięcie śliczne, rzeczywiście takie magiczne ![]() snowprincess, pokaż fotki swoich nowych nabytków ![]() sorina, gratuluję wygranej ![]() LindenRathan, witamy ![]() Dziewczyny powiedzcie mi, jak nazywa się to stoisko w Promenadzie gdzie są Trolle? Bo w sobotę jadę do Warszawy to sobie podskoczę do Promenady przymierzyć skórkę szarą z Pandory, ringsy z Yes'a to od razu bym sobie pooglądała Trolle i wtedy przynajmniej będę wiedziała, czy najpierw chcę Trolle czy Pandorę A co do moich charmsów to jeszcze nic nie wiem, bo brat się na razie nie odezwał, ale mam nadzieję, że coś udało mu się załatwić
|
#2404 |
|
Zakorzenienie
|
Na początku z cyklu ogłoszeń parafialnych
:nie chciał by ktoś przygarnąć srebrnej bransoletki o długości 19 cm z nowym zapięciem standardowym w okazyjnej cenie? ![]() Kupiłam sobie drugą z zamiarem posiadania dwóch, ale koniec końców chyba lepiej się jednak czuje z ciaśniejszą (i tak mam zamiar nosić mniejszą ilość koralików więc aż tak duży zapas nie jest mi potrzebny ) i tą chętnie bym oddała w dobre ręce ![]() A proszę Mój tymczasowy zestaw Na pierwszych dwóch zdjęciach z lampą kolory wyszły troszkę przekłamane, trzecie jest najsłabsze jakościowo, ale przynajmniej kolory są zbliżone do tych rzeczywistych ![]() Jak masz troszkę szczęścia i cierpliwości, to znajdziesz w Kruku (ale nie w każdym salonie, a dokładniej mówiąc, w mało którym ) i na stronie Kruka (ale stamtąd zamawiania nie polecam, bo mi nie mogą od ponad 2 tygodni zrealizować zamówienia )[1=78ec78392a9e84b50fa9c61 260c26510682869d7_6517570 db0492;24134807]wrzucam fotki, które polemizują z tym, że trolle są mało eleganckie, że to taki kolorowy jarmark ![]() przykładem dobrej elegancji są też bransoletki VLS i MJ [/QUOTE]Miło mi, że moje bransoletki mogą być dla kogoś przykładem elegancji Oczywiście masz rację, dobrze dobrane Trolle, są świetnym uzupełnieniem praktycznie każdego stroju i na pewno nie są mniej eleganckie od Pandory. Co najwyżej mniej stonowane i szablonowe. Ale ani lepsze, ani gorsze, po prostu inne ![]() [1=78ec78392a9e84b50fa9c61 260c26510682869d7_6517570 db0492;24136401] więc moja sugestia- przywrócić bon na 200zł na stałe polecam przeczytać całą zakładkę "oświadczenie" na fb[/QUOTE]Marzenie Ale wtedy by im się to zupełnie nie opłacało, bo wszystko by były 50% tańsze ![]() W ogóle muszę się przyznać, że zaczynam coraz poważniej myśleć o Pandorze A wszystko przez snowprincess i jej bransoletkę co więcej zaciągnęłam nawet TŻ-ta do Pandory On jednak nie umie mi doradzić tak dobrze jak Wy, więc proszę Was o radę ![]() Chciałabym kupić sobie Pandorę również do noszenia na raz z Trollami Na srebrnej bransoletce Trollbeads zakładałabym wówczas praktycznie same murano, a na Pandorę srebro. Na początku chciałabym mieć na Pandorze tak z 3-4 zawieszki I nie wiem, na którą bransoletkę się ewentualnie zdecydować W grę wchodzi czarna skórka pojedyncza albo srebrna klasyczna. Skórka bardziej podoba mi się z kilkoma koralikami niż z większą ilością, może też ciekawie wyglądać jako kontrast dla srebrnej z Trollbeads Boję się jednak, że szybko zacznie się niszczyć i nie będzie już wyglądać tak ładnie jak na początku Poza tym jakbym chciała założyć ją solo, to nie jest już taka efektowna..Srebrna natomiast zdecydowanie bardziej przemawia do mnie z troszkę większą ilością zawieszek niż skórka. Nie wiem jednak, czy dobrze by wyglądała obok srebrnej Trollbeads (nie chciałabym uzyskać efektu co za dużo ). Noszona sama jest jednak zdecydowanie bardziej elegancka niż skórka, a to dla mnie duży plus ![]() Co byście na moim miejscu zrobiły? Skórka czy srebrna? A może póki co wstrzymać się z jej zakupem i poczekać aż mi przejdzie? ![]() (to chyba najgorsza rada )
|
#2405 |
|
Raczkowanie
|
dziekuję... ja też Już wiem, że jednym z moich pierwszych Trolli będzie właśnie koralik "art deco" wogóle Trolle są takie roślinno secesyjne ![]() ![]() bardzo mi się to w nich podoba!! DZIEKUJĘ WAM ZA MIŁE POWITANIE!! :kwiatek: Edytowane przez LindenRathan Czas edycji: 2011-01-03 o 17:48 |
|
|
|
#2406 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Thumbs up Bransoletki które mówią o Tobie (charms, pandora, lilou, trollbeads)
Ja kupowałam na allegro, prosze tu masz link
są 2 ostatnie, więcej nie znalazłamhttp://allegro.pl/zawieszka-charms-c...360827313.html Ja mam od kogoś innego, ale to te same
Edytowane przez nina90 Czas edycji: 2011-01-03 o 17:50 |
|
|
|
#2407 |
|
Zakorzenienie
|
Anpapi nie kupiłam Ci śnieżynki
![]() Pytałam w Aparcie, Pani od razu wiedziała o jakiego charmsa chodzi, powiedziała, że nie ma i to nie ma w całym Poznaniu! Bardzo rozchwytywana jest... Popytałam, możliwe, że się jeszcze pojawi pod koniec stycznia. Trzeba dzwonić po salonach i się dowiadywać. Przykro mi |
|
|
|
#2408 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
http://www.trollbeadsuniverse.com/gl...c-9e0e00f03ebf
|
|
|
|
|
#2409 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie dziwię się, że taka rozchwytywana jest, bo na stronie wydaje się śliczna! na otarcie łez po śnieżynce (choc mam nadzieję, że jeszcze uda mi się ją zdobyc!) kupiłam już pieska z Yes, mój pierwszy charms
|
|
#2410 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2411 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, nie bylo mnie od piatku... nie dam rady przebrnąć przez to
coś tam wyczytalam... Ale uwaga.... odwykuje od wizażu. Sama tak zadecydowałam gorzej z ta ilośćią postów do przebrnięcia.. dopiero w lutym kupie sobie coś na Pandorke może... bo moim postanowieniem noworocznym jest nie wydawanie takiej ilosci pieniedzy na siebie. Musze przystopowac.. ![]() BTW. Macie przepiękne te bransoletki... Cytat:
|
|
|
#2412 |
|
Rozeznanie
|
![]() nie ma to jak konstruktywna wymiana zdań ![]() a ile się dowiedziałam
|
#2413 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko szkoda że na nią murano trolkowe ponoć nie wchodzi bo mógłby być fajny efekt
|
|
#2414 |
|
Wtajemniczenie
|
LindenRathan, dziękuję
![]() anpapi, pokaż fotki pieska
|
#2415 |
|
Raczkowanie
|
sorina, gratuluję.
|
|
#2416 |
|
Zadomowienie
|
paczka odebrana, już mam smoka i winobranie, głód zaspokojony
Magi, bardzo ładne
|
|
|
|
#2417 |
|
Raczkowanie
|
Witam wszystkich
Jestem nowa na forum. Trafilam tutaj szukając info na temat beadsów i charmsów. Jak Wy wszystkie jestem nieco zakręcona na ich punkcie choć dopiero od niedawna bo od października. Ale od kiedy pamiętam kocham bransoletki a możliwość kombinowania z kolorami i kształtami sprawiła, że pokochałam je jeszcze bardziej ![]() A co mam? Kilka beadsow i charmsów. Kolekcja w trakcie tworzenia Jeszcze raz witam
|
|
|
|
#2418 |
|
Wtajemniczenie
|
Myślę, że warto mieć i skórzaną i srebrną Pandorę
. To beczułkowe zapięcie ma dużo uroku. Trzeba jednak pamiętać, żeby nie nosić zbyt dużo zawieszek, żeby bransoletka się nie zniszczyła .Sorina, co dostaniesz za wygrany konkurs ?
|
|
|
|
#2419 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A jakie charmsy już masz ??
|
|
|
|
|
#2420 |
|
Wtajemniczenie
|
MJ, piękna bransoletka
![]() onikka, witamy Wstaw fotki swoich błyskotek
|
#2421 |
|
Raczkowanie
|
mj -trudna sprawa, sama od 2 miesięcy nie mogę się zdecydować co wybrać
. Mam zamiar nosic razem srebrna pandore i podwójna skórkę z niewielka ilością koralików (jeszcze nie wiem jak to będzie wyglądać) . Później pójdę w Trolle![]() zegarki
|
#2422 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ważne by był oszczędny w detalach ![]() dziewczyny wklejam zdjęcia naszyjnika z perełką. Niestety, mimo ze robione w południe wyszły tak sobie, może jutro uda mi się zrobić lepsze
Edytowane przez magdadro Czas edycji: 2011-01-03 o 19:03 |
|
|
|
|
#2423 |
|
Wtajemniczenie
|
Z niebieskimi koralikami piękny zestaw
, taki magiczny!!
|
|
|
|
#2424 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2425 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Mam już swoje Rajskie Ptaki! Są kapitalne Magi dziękuję
|
|
|
#2426 |
|
Zadomowienie
|
Magda a jaką masz długość tego naszyjnika ?? piękny jest
ja awizo znalazłam w skrzynce, ale nie wiem kiedy uda mi się dotrzeć na pocztę :/
|
#2427 | |
|
Rozeznanie
|
dzięki dziewczyny
Mnie też ten z drogami mlecznymi podoba się najbardziej. W sylwestra przyodziałam się akurat w zielony zestaw bo na tle czarnej bluzki granatowe koraliki były praktycznie niewidoczne ![]() ---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ---------- Cytat:
![]() Wahałam się nad 80 ale była trochę za długa .... Oczywiście wszystko zależy od preferencji; ja akurat nie przepadam za długaśnymi naszyjnikami
|
|
#2428 |
|
Zadomowienie
|
ostatnio poprosiłam panią o pokazanie naszyjnika z wróżką i 60siątka przeszła przez głowę ale gdyby włożyć ze 3 koraliki to mogłoby byc ciężko
w sumie teraz to i tak bez różnicy bo w najbliższym czasie i tak nie będzie mnie stać na ten naszyjnik - ale pomarzyć można
|
#2429 | ||||
|
Raczkowanie
|
[1=78ec78392a9e84b50fa9c61 260c26510682869d7_6517570 db0492;24136401]cytuję: Drogie miłośniczki Trollbeads, w nowej zakładce znajdują się informacje dotyczące rabatów obowiązujących w naszym kraju. Cały czas działamy na rzecz ujednolicenia systemu, tak aby nowe wątpliwości i niepokoje już się nie pojawiały. Jesteśmy otwarci na Wasze sugestie
więc moja sugestia- przywrócić bon na 200zł na stałe polecam przeczytać całą zakładkę "oświadczenie" na fb[/QUOTE] Z bonem to pewnie nie przejdzie ale cieszę się, że stanęli na wysokości zadania, zajęli stanowisko w tej sprawie i zaproponowali współpracę w tym temacie... jestem pod wrażeniem mimo może pewnych trudności w zaakceptowaniu uwag krytycznych zachowali się jak profesjonaliści ![]() Cytat:
poza faktem niezaprzeczalnym, że bardzo lubię to stoisko i pewnie będę tam często zaglądała to na pierwszą wizytę polecałabym Wola Park... tam te wszystkie koraliki są lepiej wyeksponowane, jest ich bardzo dużo i to po dostawie kilka z jednego rodzaju... na wystawach są propozycje zestawów... tam zachwycenie się nimi przychodzi łatwiej ![]() tylko jest ryzyko, że oni też nie mieli od świąt dostawy... najczęściej mają we wtorki ale dopiero przed samym zamknięciem.... może dziewczyny były i mają najnowsze informacje... Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ---------- proszę sama miałam na nie ochotę
|
|
#2430 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
60 jest faktycznie na styk no chyba że ktoś jest drobniutki i ma malutką główkę Cytat:
Uważam że powinni wprowadzić jeszcze naszyjniki z innymi kamieniami np. z różowym lub dymnym kwarcem. Jednak perły są dość zobowiązujące i nie każdy je lubi
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:49.

) i na stronie Kruka (ale stamtąd zamawiania nie polecam, bo mi nie mogą od ponad 2 tygodni zrealizować zamówienia
)
A wszystko przez snowprincess i jej bransoletkę
dziekuję... ja też
Moje uzależnienie:

nie dziwię się, że taka rozchwytywana jest, bo na stronie wydaje się śliczna!