Bransoletki które mówią o Tobie (charms, pandora, lilou, trollbeads) cz.3 - Strona 81 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-03, 17:40   #2401
magdadro
Rozeznanie

Dot.: Bransoletki które mówią o Tobie (charms, pandora, lilou, trollbeads) cz.3

Cytat:
Napisane przez sajf Pokaż wiadomość
(...)
Magdadro uhhhhh ale laborat (...)

magdadro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-03, 17:40   #2402
ilios
PIP.

GG do ilios
Dot.: Thumbs up Bransoletki które mówią o Tobie (charms, pandora, lilou, trollbeads)

chce kupic, ale nie ma na stronie
ilios jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-03, 17:41   #2403
paulina95
Wtajemniczenie

VLS, super wygląda to serduszko na skórce

Nicole`_, witamy

domcia81, fajne to pudełko

aliena7, zapięcie śliczne, rzeczywiście takie magiczne

snowprincess, pokaż fotki swoich nowych nabytków

sorina, gratuluję wygranej

LindenRathan, witamy

Dziewczyny powiedzcie mi, jak nazywa się to stoisko w Promenadzie gdzie są Trolle? Bo w sobotę jadę do Warszawy to sobie podskoczę do Promenady przymierzyć skórkę szarą z Pandory, ringsy z Yes'a to od razu bym sobie pooglądała Trolle i wtedy przynajmniej będę wiedziała, czy najpierw chcę Trolle czy Pandorę
A co do moich charmsów to jeszcze nic nie wiem, bo brat się na razie nie odezwał, ale mam nadzieję, że coś udało mu się załatwić

paulina95 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-03, 17:43   #2404
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Na początku z cyklu ogłoszeń parafialnych :
nie chciał by ktoś przygarnąć srebrnej bransoletki o długości 19 cm z nowym zapięciem standardowym w okazyjnej cenie?

Kupiłam sobie drugą z zamiarem posiadania dwóch, ale koniec końców chyba lepiej się jednak czuje z ciaśniejszą (i tak mam zamiar nosić mniejszą ilość koralików więc aż tak duży zapas nie jest mi potrzebny ) i tą chętnie bym oddała w dobre ręce

Cytat:
Napisane przez slepafuria Pokaż wiadomość
A gdzie fotki?
A proszę Mój tymczasowy zestaw Na pierwszych dwóch zdjęciach z lampą kolory wyszły troszkę przekłamane, trzecie jest najsłabsze jakościowo, ale przynajmniej kolory są zbliżone do tych rzeczywistych

Cytat:
Napisane przez winyl Pokaż wiadomość
Ale czy te chamilii można kupić stacjonarnie gdzieś w Polsce?
Jak masz troszkę szczęścia i cierpliwości, to znajdziesz w Kruku (ale nie w każdym salonie, a dokładniej mówiąc, w mało którym ) i na stronie Kruka (ale stamtąd zamawiania nie polecam, bo mi nie mogą od ponad 2 tygodni zrealizować zamówienia )

[1=78ec78392a9e84b50fa9c61 260c26510682869d7_6517570 db0492;24134807]wrzucam fotki, które polemizują z tym, że trolle są mało eleganckie, że to taki kolorowy jarmark
przykładem dobrej elegancji są też bransoletki VLS i MJ [/QUOTE]

Miło mi, że moje bransoletki mogą być dla kogoś przykładem elegancji Oczywiście masz rację, dobrze dobrane Trolle, są świetnym uzupełnieniem praktycznie każdego stroju i na pewno nie są mniej eleganckie od Pandory. Co najwyżej mniej stonowane i szablonowe. Ale ani lepsze, ani gorsze, po prostu inne

[1=78ec78392a9e84b50fa9c61 260c26510682869d7_6517570 db0492;24136401]
więc moja sugestia- przywrócić bon na 200zł na stałe polecam przeczytać całą zakładkę "oświadczenie" na fb[/QUOTE]

Marzenie Ale wtedy by im się to zupełnie nie opłacało, bo wszystko by były 50% tańsze

W ogóle muszę się przyznać, że zaczynam coraz poważniej myśleć o Pandorze A wszystko przez snowprincess i jej bransoletkę Do tej pory brałam tylko pod uwagę tylko skórkę z Pandory i to też w bliżej nieokreślonym terminie w przyszłości, ale od wczoraj po głowie chodzić mi zaczęła nawet srebrna co więcej zaciągnęłam nawet TŻ-ta do Pandory On jednak nie umie mi doradzić tak dobrze jak Wy, więc proszę Was o radę

Chciałabym kupić sobie Pandorę również do noszenia na raz z Trollami Na srebrnej bransoletce Trollbeads zakładałabym wówczas praktycznie same murano, a na Pandorę srebro. N
a początku chciałabym mieć na Pandorze tak z 3-4 zawieszki
I nie wiem, na którą bransoletkę się ewentualnie zdecydować
W grę wchodzi czarna skórka pojedyncza albo srebrna klasyczna.

Skórka bardziej podoba mi się z kilkoma koralikami niż z większą ilością, może też ciekawie wyglądać jako kontrast dla srebrnej z Trollbeads Boję się jednak, że szybko zacznie się niszczyć i nie będzie już wyglądać tak ładnie jak na początku Poza tym jakbym chciała założyć ją solo, to nie jest już taka efektowna..

Srebrna natomiast zdecydowanie bardziej przemawia do mnie z troszkę większą ilością zawieszek niż skórka. Nie wiem jednak, czy dobrze by wyglądała obok srebrnej Trollbeads (nie chciałabym uzyskać efektu co za dużo ). Noszona sama jest jednak zdecydowanie bardziej elegancka niż skórka, a to dla mnie duży plus

Co byście na moim miejscu zrobiły? Skórka czy srebrna? A może póki co wstrzymać się z jej zakupem i poczekać aż mi przejdzie?
(to chyba najgorsza rada )
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 001.jpg (195,5 KB, 117 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 002.jpg (149,3 KB, 134 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 012.jpg (51,9 KB, 100 załadowań)

Każdy szuka swojego miejsca na świecie,
gdzie czułby się tak dobrze, jak u Tiffany'ego

mademoiselle jeanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-03, 17:43   #2405
LindenRathan
Raczkowanie

GG do LindenRathan

Cytat:
Witaj i piękny masz avatar " Pocałunek "- uwielbiam
dziekuję... ja też Secesję i Art deco,

Już wiem, że jednym z moich pierwszych Trolli będzie właśnie koralik "art deco"

wogóle Trolle są takie roślinno secesyjne

bardzo mi się to w nich podoba!!

DZIEKUJĘ WAM ZA MIŁE POWITANIE!! :kwiatek:

Edytowane przez LindenRathan
Czas edycji: 2011-01-03 o 17:48
LindenRathan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-03, 17:49   #2406
nina90
Zadomowienie

Dot.: Thumbs up Bransoletki które mówią o Tobie (charms, pandora, lilou, trollbeads)

Cytat:
Napisane przez ilios Pokaż wiadomość
chce kupic, ale nie ma na stronie
Ja kupowałam na allegro, prosze tu masz link są 2 ostatnie, więcej nie znalazłam

http://allegro.pl/zawieszka-charms-c...360827313.html

Ja mam od kogoś innego, ale to te same

charmsy
trollbeads

<----

Edytowane przez nina90
Czas edycji: 2011-01-03 o 17:50
nina90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-03, 17:50   #2407
martinia
Zakorzenienie

Anpapi nie kupiłam Ci śnieżynki
Pytałam w Aparcie, Pani od razu wiedziała o jakiego charmsa chodzi, powiedziała, że nie ma i to nie ma w całym Poznaniu! Bardzo rozchwytywana jest... Popytałam, możliwe, że się jeszcze pojawi pod koniec stycznia. Trzeba dzwonić po salonach i się dowiadywać. Przykro mi Mam nadzieję, że Patgozolek ją dla Ciebie dorwie.
martinia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-03, 17:51   #2408
LindenRathan
Raczkowanie

GG do LindenRathan

Cytat:
Napisane przez paulina95 Pokaż wiadomość
VLS, super wygląda to serduszko na skórce

Nicole`_, witamy

domcia81, fajne to pudełko

aliena7, zapięcie śliczne, rzeczywiście takie magiczne

snowprincess, pokaż fotki swoich nowych nabytków

sorina, gratuluję wygranej

LindenRathan, witamy

Dziewczyny powiedzcie mi, jak nazywa się to stoisko w Promenadzie gdzie są Trolle? Bo w sobotę jadę do Warszawy to sobie podskoczę do Promenady przymierzyć skórkę szarą z Pandory, ringsy z Yes'a to od razu bym sobie pooglądała Trolle i wtedy przynajmniej będę wiedziała, czy najpierw chcę Trolle czy Pandorę
A co do moich charmsów to jeszcze nic nie wiem, bo brat się na razie nie odezwał, ale mam nadzieję, że coś udało mu się załatwić
proszę:

http://www.trollbeadsuniverse.com/gl...c-9e0e00f03ebf

LindenRathan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-03, 17:53   #2409
anpapi
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez martinia Pokaż wiadomość
Anpapi nie kupiłam Ci śnieżynki
Pytałam w Aparcie, Pani od razu wiedziała o jakiego charmsa chodzi, powiedziała, że nie ma i to nie ma w całym Poznaniu! Bardzo rozchwytywana jest... Popytałam, możliwe, że się jeszcze pojawi pod koniec stycznia. Trzeba dzwonić po salonach i się dowiadywać. Przykro mi Mam nadzieję, że Patgozolek ją dla Ciebie dorwie.
Szkoda, ale i tak bardzo Ci dziękuję nie dziwię się, że taka rozchwytywana jest, bo na stronie wydaje się śliczna!

na otarcie łez po śnieżynce (choc mam nadzieję, że jeszcze uda mi się ją zdobyc!) kupiłam już pieska z Yes, mój pierwszy charms
Stary 2011-01-03, 17:58   #2410
sajf
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdadro Pokaż wiadomość
No to teraz

"Łódka płynie, Księżyc świeci, Trójgraniasty Groszek leci"
sajf jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-03, 18:09   #2411
Tinka*
Wtajemniczenie

Dziewczyny, nie bylo mnie od piatku... nie dam rady przebrnąć przez to coś tam wyczytalam...
Ale uwaga.... odwykuje od wizażu. Sama tak zadecydowałam gorzej z ta ilośćią postów do przebrnięcia.. dopiero w lutym kupie sobie coś na Pandorke może... bo moim postanowieniem noworocznym jest nie wydawanie takiej ilosci pieniedzy na siebie. Musze przystopowac..

BTW. Macie przepiękne te bransoletki...

Cytat:
Napisane przez sorina Pokaż wiadomość
YES też nad tym ubolewamy, ale wzrost cen jest często spowodowany zmianami cen kruszców na globalnym rynku. Np. cena 1g srebra w ciągu mijającego roku wzrosła trzykrotnie.
Troche im się pomyliło. W ciągu roku cena srebra wzrosła fakt, prawie o 100%. Ale bez przesady... z 1600zł za kg do 2900zł za kg. Jakos inni nie maja z tego powodu az takich problemow.

Tinka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-03, 18:14   #2412
magdadro
Rozeznanie

Cytat:
No to teraz

nie ma to jak konstruktywna wymiana zdań
a ile się dowiedziałam

Stary 2011-01-03, 18:15   #2413
sajf
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mademoiselle jeanne Pokaż wiadomość
Na początku z cyklu ogłoszeń parafialnych :
nie chciał by ktoś przygarnąć srebrnej bransoletki o długości 19 cm z nowym zapięciem standardowym w okazyjnej cenie?

Kupiłam sobie drugą z zamiarem posiadania dwóch, ale koniec końców chyba lepiej się jednak czuje z ciaśniejszą (i tak mam zamiar nosić mniejszą ilość koralików więc aż tak duży zapas nie jest mi potrzebny ) i tą chętnie bym oddała w dobre ręce

A proszę Mój tymczasowy zestaw Na pierwszych dwóch zdjęciach z lampą kolory wyszły troszkę przekłamane, trzecie jest najsłabsze jakościowo, ale przynajmniej kolory są zbliżone do tych rzeczywistych

Jak masz troszkę szczęścia i cierpliwości, to znajdziesz w Kruku (ale nie w każdym salonie, a dokładniej mówiąc, w mało którym ) i na stronie Kruka (ale stamtąd zamawiania nie polecam, bo mi nie mogą od ponad 2 tygodni zrealizować zamówienia )

Miło mi, że moje bransoletki mogą być dla kogoś przykładem elegancji Oczywiście masz rację, dobrze dobrane Trolle, są świetnym uzupełnieniem praktycznie każdego stroju i na pewno nie są mniej eleganckie od Pandory. Co najwyżej mniej stonowane i szablonowe. Ale ani lepsze, ani gorsze, po prostu inne

Marzenie Ale wtedy by im się to zupełnie nie opłacało, bo wszystko by były 50% tańsze

W ogóle muszę się przyznać, że zaczynam coraz poważniej myśleć o Pandorze A wszystko przez snowprincess i jej bransoletkę Do tej pory brałam tylko pod uwagę tylko skórkę z Pandory i to też w bliżej nieokreślonym terminie w przyszłości, ale od wczoraj po głowie chodzić mi zaczęła nawet srebrna co więcej zaciągnęłam nawet TŻ-ta do Pandory On jednak nie umie mi doradzić tak dobrze jak Wy, więc proszę Was o radę

Chciałabym kupić sobie Pandorę również do noszenia na raz z Trollami Na srebrnej bransoletce Trollbeads zakładałabym wówczas praktycznie same murano, a na Pandorę srebro. N
a początku chciałabym mieć na Pandorze tak z 3-4 zawieszki
I nie wiem, na którą bransoletkę się ewentualnie zdecydować
W grę wchodzi czarna skórka pojedyncza albo srebrna klasyczna.

Skórka bardziej podoba mi się z kilkoma koralikami niż z większą ilością, może też ciekawie wyglądać jako kontrast dla srebrnej z Trollbeads Boję się jednak, że szybko zacznie się niszczyć i nie będzie już wyglądać tak ładnie jak na początku Poza tym jakbym chciała założyć ją solo, to nie jest już taka efektowna..

Srebrna natomiast zdecydowanie bardziej przemawia do mnie z troszkę większą ilością zawieszek niż skórka. Nie wiem jednak, czy dobrze by wyglądała obok srebrnej Trollbeads (nie chciałabym uzyskać efektu co za dużo ). Noszona sama jest jednak zdecydowanie bardziej elegancka niż skórka, a to dla mnie duży plus

Co byście na moim miejscu zrobiły? Skórka czy srebrna? A może póki co wstrzymać się z jej zakupem i poczekać aż mi przejdzie?
(to chyba najgorsza rada )
Ja kupiłabym srebrną Tylko szkoda że na nią murano trolkowe ponoć nie wchodzi bo mógłby być fajny efekt

"Łódka płynie, Księżyc świeci, Trójgraniasty Groszek leci"
sajf jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-03, 18:23   #2414
paulina95
Wtajemniczenie

LindenRathan, dziękuję

anpapi, pokaż fotki pieska

Stary 2011-01-03, 18:33   #2415
tinsel
Raczkowanie

sorina, gratuluję.

Aparatka
tinsel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-03, 18:33   #2416
Anno1989
Zadomowienie

paczka odebrana, już mam smoka i winobranie, głód zaspokojony Magi, bardzo ładne
Anno1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-03, 18:35   #2417
onikka
Raczkowanie

Witam wszystkich Jestem nowa na forum. Trafilam tutaj szukając info na temat beadsów i charmsów. Jak Wy wszystkie jestem nieco zakręcona na ich punkcie choć dopiero od niedawna bo od października. Ale od kiedy pamiętam kocham bransoletki a możliwość kombinowania z kolorami i kształtami sprawiła, że pokochałam je jeszcze bardziej

A co mam? Kilka beadsow i charmsów. Kolekcja w trakcie tworzenia

Jeszcze raz witam
onikka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-03, 18:40   #2418
veryluckystar
Wtajemniczenie

Myślę, że warto mieć i skórzaną i srebrną Pandorę. To beczułkowe zapięcie ma dużo uroku. Trzeba jednak pamiętać, żeby nie nosić zbyt dużo zawieszek, żeby bransoletka się nie zniszczyła.

Sorina, co dostaniesz za wygrany konkurs?
veryluckystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-03, 18:43   #2419
nina90
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez onikka Pokaż wiadomość
Witam wszystkich Jestem nowa na forum. Trafilam tutaj szukając info na temat beadsów i charmsów. Jak Wy wszystkie jestem nieco zakręcona na ich punkcie choć dopiero od niedawna bo od października. Ale od kiedy pamiętam kocham bransoletki a możliwość kombinowania z kolorami i kształtami sprawiła, że pokochałam je jeszcze bardziej

A co mam? Kilka beadsow i charmsów. Kolekcja w trakcie tworzenia

Jeszcze raz witam
Witamy

A jakie charmsy już masz ??

charmsy
trollbeads

<----
nina90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-03, 18:44   #2420
paulina95
Wtajemniczenie

MJ, piękna bransoletka

onikka, witamy Wstaw fotki swoich błyskotek

Stary 2011-01-03, 18:44   #2421
myszu13
Raczkowanie

mj -trudna sprawa, sama od 2 miesięcy nie mogę się zdecydować co wybrać . Mam zamiar nosic razem srebrna pandore i podwójna skórkę z niewielka ilością koralików (jeszcze nie wiem jak to będzie wyglądać) . Później pójdę w Trolle

zegarki- kolejny problem. Jaki kupić zegarek, aby nie wyglądać jak choinka? Srebrny? Pomóżcie!
- Trolle
- cdn
myszu13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-03, 18:56   #2422
magdadro
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez myszu13 Pokaż wiadomość
mj -trudna sprawa, sama od 2 miesięcy nie mogę się zdecydować co wybrać . Mam zamiar nosic razem srebrna pandore i podwójna skórkę z niewielka ilością koralików (jeszcze nie wiem jak to będzie wyglądać) . Później pójdę w Trolle

zegarki- kolejny problem. Jaki kupić zegarek, aby nie wyglądać jak choinka? Srebrny? Pomóżcie!
Jeżeli nie będziesz nosić na jedne ręce zegarka i bransoletki to wydaje mi się ze nie ma większego znaczenia czy będzie ze srebrną bransoletą czy skórzanym paskiem ....
Ważne by był oszczędny w detalach

dziewczyny wklejam zdjęcia naszyjnika z perełką.
Niestety, mimo ze robione w południe wyszły tak sobie,
może jutro uda mi się zrobić lepsze
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg nasz.perła2.jpg (26,9 KB, 72 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg nasz.perła1.jpg (24,0 KB, 55 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg nasz.perła3.jpg (25,9 KB, 67 załadowań)

Edytowane przez magdadro
Czas edycji: 2011-01-03 o 19:03
Stary 2011-01-03, 19:16   #2423
veryluckystar
Wtajemniczenie

Z niebieskimi koralikami piękny zestaw, taki magiczny!!
veryluckystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-03, 19:23   #2424
Spaza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez veryluckystar Pokaż wiadomość
Z niebieskimi koralikami piękny zestaw, taki magiczny!!
dokładnie to samo chciałam napisać
Spaza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-03, 19:25   #2425
cynnamon
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Anno1989 Pokaż wiadomość
tak w ogóle, lecę na pocztę po koraliki od Magi. już nie moge wyrobić, normalnie jak narkoman na głodzie
ja właśnie wróciłam po GODZINIE stania na poczcie
Cytat:
śliczne!

Mam już swoje Rajskie Ptaki! Są kapitalne
Magi dziękuję

cynnamon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-03, 19:31   #2426
ania_trojaczki
Zadomowienie

GG do ania_trojaczki

Magda a jaką masz długość tego naszyjnika ?? piękny jest

ja awizo znalazłam w skrzynce, ale nie wiem kiedy uda mi się dotrzeć na pocztę :/

Przekaż swój 1%
KRS: 0000186434
Cel szczegółowy 1%: 1/Y Miłosz Yeromenko
ania_trojaczki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-03, 19:35   #2427
magdadro
Rozeznanie

dzięki dziewczyny

Mnie też ten z drogami mlecznymi podoba się najbardziej.
W sylwestra przyodziałam się akurat w zielony zestaw bo na tle czarnej bluzki granatowe koraliki były praktycznie niewidoczne

---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ----------

Cytat:
Napisane przez ania_trojaczki Pokaż wiadomość
Magda a jaką masz długość tego naszyjnika ?? piękny jest

ja awizo znalazłam w skrzynce, ale nie wiem kiedy uda mi się dotrzeć na pocztę :/
70
Wahałam się nad 80 ale była trochę za długa ....
Oczywiście wszystko zależy od preferencji; ja akurat nie przepadam za długaśnymi naszyjnikami

Stary 2011-01-03, 19:38   #2428
ania_trojaczki
Zadomowienie

GG do ania_trojaczki

ostatnio poprosiłam panią o pokazanie naszyjnika z wróżką i 60siątka przeszła przez głowę ale gdyby włożyć ze 3 koraliki to mogłoby byc ciężko

w sumie teraz to i tak bez różnicy bo w najbliższym czasie i tak nie będzie mnie stać na ten naszyjnik - ale pomarzyć można

Przekaż swój 1%
KRS: 0000186434
Cel szczegółowy 1%: 1/Y Miłosz Yeromenko
ania_trojaczki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-03, 19:43   #2429
magi76
Raczkowanie

[1=78ec78392a9e84b50fa9c61 260c26510682869d7_6517570 db0492;24136401]cytuję: Drogie miłośniczki Trollbeads, w nowej zakładce znajdują się informacje dotyczące rabatów obowiązujących w naszym kraju. Cały czas działamy na rzecz ujednolicenia systemu, tak aby nowe wątpliwości i niepokoje już się nie pojawiały. Jesteśmy otwarci na Wasze sugestie
więc moja sugestia- przywrócić bon na 200zł na stałe polecam przeczytać całą zakładkę "oświadczenie" na fb[/QUOTE]

Z bonem to pewnie nie przejdzie ale cieszę się, że stanęli na wysokości zadania, zajęli stanowisko w tej sprawie i zaproponowali współpracę w tym temacie...
jestem pod wrażeniem mimo może pewnych trudności w zaakceptowaniu uwag krytycznych zachowali się jak profesjonaliści

Cytat:
Napisane przez paulina95 Pokaż wiadomość
paulina95 chciałam tylko uprzedzić, że gdybyś się nie zachwyciła trolami w Promenadzie to będzie to tylko i wyłącznie wina braku towaru... my tam naprawdę ostatnio wszystko co najładniejsze wymiotłyśmy... dostawa z tego co wiem będzie w przyszłym tygodniu....
poza faktem niezaprzeczalnym, że bardzo lubię to stoisko i pewnie będę tam często zaglądała to na pierwszą wizytę polecałabym Wola Park... tam te wszystkie koraliki są lepiej wyeksponowane, jest ich bardzo dużo i to po dostawie kilka z jednego rodzaju... na wystawach są propozycje zestawów...
tam zachwycenie się nimi przychodzi łatwiej

tylko jest ryzyko, że oni też nie mieli od świąt dostawy... najczęściej mają we wtorki ale dopiero przed samym zamknięciem.... może dziewczyny były i mają najnowsze informacje...

Cytat:
Napisane przez Tinka* Pokaż wiadomość
Dziewczyny, nie bylo mnie od piatku... nie dam rady przebrnąć przez to coś tam wyczytalam...
Ale uwaga.... odwykuje od wizażu. Sama tak zadecydowałam gorzej z ta ilośćią postów do przebrnięcia.. dopiero w lutym kupie sobie coś na Pandorke może... bo moim postanowieniem noworocznym jest nie wydawanie takiej ilosci pieniedzy na siebie. Musze przystopowac..
Ja tez sobie obiecuję od kilku dni ale mi nie wychodzi....

Cytat:
Napisane przez Anno1989 Pokaż wiadomość
paczka odebrana, już mam smoka i winobranie, głód zaspokojony Magi, bardzo ładne
bardzo się cieszę !!!!

Cytat:
chmm to chyba skuszę się i na naszyjnik z perłą... muszę to przemyśleć

---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ----------

Cytat:
Napisane przez cynnamon Pokaż wiadomość
śliczne!

Mam już swoje Rajskie Ptaki! Są kapitalne
Magi dziękuję
proszę sama miałam na nie ochotę
Stary 2011-01-03, 20:01   #2430
magdadro
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ania_trojaczki Pokaż wiadomość
ostatnio poprosiłam panią o pokazanie naszyjnika z wróżką i 60siątka przeszła przez głowę ale gdyby włożyć ze 3 koraliki to mogłoby byc ciężko

w sumie teraz to i tak bez różnicy bo w najbliższym czasie i tak nie będzie mnie stać na ten naszyjnik - ale pomarzyć można
ja skorzystałam z rabatu jaki wyrobiłam na ich karcie rabatowej.
60 jest faktycznie na styk no chyba że ktoś jest drobniutki i ma malutką główkę

Cytat:
Napisane przez magi76 Pokaż wiadomość
(...)
chmm to chyba skuszę się i na naszyjnik z perłą... muszę to przemyśleć
A Ty masz Wróżkę, tak?
Uważam że powinni wprowadzić jeszcze naszyjniki z innymi kamieniami np. z różowym lub dymnym kwarcem. Jednak perły są dość zobowiązujące i nie każdy je lubi

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości