W Nowym Roku wielkie zmiany - zamiast brzuszków dzieci mamy! Styczeń-Luty 2011 cz.V - Strona 16 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-03, 19:20   #451
Jelly37
BAN stały

Dot.: W Nowym Roku wielkie zmiany - zamiast brzuszków dzieci mamy! Styczeń-Luty 2011

Cytat:
Napisane przez mysiopez Pokaż wiadomość
wróciłam z zakupów. Niestety sklep z bielizna był zamknięty;( pokazałam mezowi co am kupic w rossmannie jak sie mały urodzi najpierw stwierdził,ze nie ma sensu kupowac małych pieluch.. a pózniej jak zobaczył 2-5kg.. stwierdził, ze będą nam potrzebne dla naszego "wielkoluda".

Marika - dałas mi zagwożdzkę, czy kupić tą buteleczkę.. ale kurde, może dostane to w sklepie, bo nie chce płacic duzo za przesyłkę..

Ja też się mogę pochwalić mezem. Wstawia pranie, ale nie umie segregować, wiec trzeba mu dać gotowy worek gotuje, sprząta. Nie sciera tylko kurzy, ale odkąd jestem w ciązy nie pozwolił mi nawet razu umyc wc czy prysznica. Krzyczy jak nie odpoczywam. i codziennie stara się mnie na drzemkę namówić. Do sklepu też pójdzie. Jak wieksze zakupy - lista i wszystko kupi. i robi herbatki

Noo,takie pieluchy się oczywiście przydzadzą
Ja na szczęście mam już wszystko,i dla małej i dla siebie.

No i pogratulować męża
Mój właśnie poszedł do sklepu,bo mi się zachciało kanapek z serem szwajcarskim,a że w domu nie było,to od razu się ubrał i wyszedł

---------- Dopisano o 19:20 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ----------

Cytat:
Napisane przez Louboutinka Pokaż wiadomość
czesc laseczki
jeszcze na szczescie sie nie rozpakowalam za to coraz szybciej sie pakuje po wczorajszych akcjach
dzisiaj prawie wogole skurczy nie czulam.. wiec narazie jest ok.. chyba.. :-/

próbuje was nadrobic.. ale srednio mi wychodzi co przeczytam po lebkach to juz nowe strony powstają widac ze wiecej macie czasu wolnego

z tego co pamietam to niektore skarza sie na katary.. zatoki itp..
co do zatok...niestety jestem od kilkunasu lat specjalistką bo wiecznie chora..po kilka razy w roku
tak sie przyprawilam ze marne szanse mam na wyleczenie tego ustronstwa tylko udaje mi sie lagodzic bo moj stan juz mnie kiedys do szpitala przez to zaprowadzil..
i nawet tam nie niewyleczyli do konca.. ale faktycznie kilkukrotna punkcja to rewelacyjna ulga (sam zabieg niestety nie za fajny )
a co do lekow to polecam sinupret.. chyba nawet w ciazy mozna go stosowac ale to pomaga na poczatku jesli ktos nie ma stanu przewlekłego jak ja.. bo mi juz nie pomaga.. od wielu miesiecy smarkam krwią i czesto trudno mi oddychac a bol glowy to norma dla mnie.. ale wiem ze nic do konca ciazy z tym nie moge zrobic wiec tylko lagodzę czasem apapem i ciagle uzywam wody morskiej do nosa sterimar... naprawdę ją polecam.. szczegolnie tą z miedzią ale w ciazy uzywam bez miedzi..bez niej chyba bym w nocy sie udusila..

co najwazniejsze maluchom mozna tez tą wode stosowac i chyba gabishing sie martwila o jej psikanie dzieciom.. to chyba nic nie powinny czuc.. albo ja jestem tak nieczula bo nie czuje jak ją sobie aplikuję
co do wiekszego leczenia to dostalam info ze bioparox to rewelka nawet na leczenie w ciązy ale jeszcze nie kupilam.. moj kolega biegacz tym leczy zatoki a rok temu ciezarna zona mu to podkradala (za zgodą lekarza) i jej to pomagalo.. wiec ja sproboje sie w to zaoopatrzyc a moze faktycznie co nieco pomoze..

-------------------
aha
nie mogę znalezc zdjęc kalinki.. chyba slepa jestem.. :-(

-------------------
co do wystawionych zdjec pokoików/kącikow to naprawdę fajowe i zazdroszcze ze juz gotowe..
ja dzisiaj nadrobilam tylko kupno firanek a reszta dalej w rozsypce.. ehh

--------------------
no i oczywiscie wielki szacun dla mariki za dobre rady
dzieki tobie tworze liste potrzebnych lekow/kosmetykow itp

juz zaczynam sie stresowac jak sobie bede radzic z pielegnacja lub dolegliwosciami malego......na razie dla mnie to czarna magia jeszcze
No,to dobrze,że jeszcze jesteś w dwupaku
Co do zapalenia zatok-wiem,jak to jest,ja sama choruję od 15 roku życia.
W zeszłym roku byłam chora ''tylko''6 razy...
Jelly37 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-03, 19:22   #452
mysiopez
Zadomowienie

Dot.: W Nowym Roku wielkie zmiany - zamiast brzuszków dzieci mamy! Styczeń-Luty 2011

apropo kocyków: ja mam akrylowy od teściowej, jeden z lidla - nie z polaru - zapomniałam jak się ta tkanina nazywa i jeden bawełniany dość cienki...

http://www.suwaczki.com/tickers/relg3e5e66lgchoj.png
mysiopez jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-03, 19:24   #453
vilya
Zadomowienie

dziewczyny robiłyście już układ krzepnięcia. Ja dzisiaj robiłam badanie i sobie właśnie zajrzałam na wyniki i mam PT (INR) 0,85 przy normach 0,90 do 1,20 czyli mam za nisko. Orientujecie się jak to jest w przypadku ciężarnych. nie wiem zupełnie co oznacza ten wynik?
vilya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-03, 19:30   #454
gabishing
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez vilya Pokaż wiadomość
dziewczyny robiłyście już układ krzepnięcia. Ja dzisiaj robiłam badanie i sobie właśnie zajrzałam na wyniki i mam PT (INR) 0,85 przy normach 0,90 do 1,20 czyli mam za nisko. Orientujecie się jak to jest w przypadku ciężarnych. nie wiem zupełnie co oznacza ten wynik?

ja nie robiłam, musze wogóle spytac ginke czy nie muszę jeszcze tuż przed porodem badań zrobić krwi i grupy krwi powtórzyć choć nie wiem czy jest sens bo przeca grupa krwi to sie nei zmienia... sama nie wiem
gabishing jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-03, 19:36   #455
vilya
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gabishing Pokaż wiadomość
ja nie robiłam, musze wogóle spytac ginke czy nie muszę jeszcze tuż przed porodem badań zrobić krwi i grupy krwi powtórzyć choć nie wiem czy jest sens bo przeca grupa krwi to sie nei zmienia... sama nie wiem

grupy krwi na pewno nie musisz, morfologię pewnie tak. Zapytaj w szpitalu w którym rodzisz jakie wyniki badań są tam wymagane. Ja sprawdzałam na stronie internetowej szpitala i tam było napisane jakie badania wymagają.
vilya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-03, 19:36   #456
cytrynka3002
Zadomowienie

Ja już po prysznicu, weszłam sobie jeszcze trochę Was podczytać.

Cytat:
Grupy krwi nie musisz powtarzać, ale czytałam, że do szpitala należy zabrać ostatnie wyniki krwi i moczu, także pewnie dostaniesz skierowanie jakieś na to...

Ja pewnie jutro dostanę na to + jeszcze na WR powtórkę, może jeszcze raz test Coombsa...sama nie wiem, co jeszcze.

Co do zakupów z listą to mój mąż jest mistrzem - zawsze i tak o czymś zapomni, albo nadprogramowo coś kupi (choć ta wersja jest lepsza).
Dlatego kosmetyki dla mnie i Małego wolałam kupić sama - mogłabym mu pokazać na półce w sklepie, co ma kupić, a on i tak nie wiedziałby co kupić. Ale ja nawet to jego roztrzepanie pokochałam przecież. Jak dla mnie jest prawie ideałem, jak każdy mężulek dla swojej żonki.

http://lb1f.lilypie.com/zZUqp1.png
cytrynka3002 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-03, 19:40   #457
MARIKA.S
Zadomowienie

Louboutinka nie tylko Ty się stresujesz, ja mimo zawodu też jestem zielona
Tak na prawdę teoria to tylko suche fakty. Pewnie mam tam jakąś wiedzę co może pomóc Małej albo od czego coś się bierze.....ale i tak jak będzie płakać to ja mimo wiadomości jej nie pomogę, jeśli to będzie jakiś atak kolki Całe szczęście na razie nie jest źle. Bączki ją czasami męczą i wtedy jest marudna.
Wczoraj jak tak marudziła (ale chyba z nudów) włączyliśmy suszarkę do włosów......cisza jak makiem zasiał. Zrobiła taką zdziwioną minę jak ten kot :
http://www.youtube.com/watch?v=C_S5c...eature=related

Suszarkę wyłączyłam znów buczała, suszarka "ON"....cisza Muszę nagrać to na płytę i jej puszczać

A jeszcze odnośnie kosmetyków, ja nie używam zbyt wiele. Tylko chusteczki do pupy, mydełko Bambino z oliwką Bambino, na przemian z Emolium.
Pupę zasypuję kartoflanką. Najlepsze na odparzenia

Dziewczyny kupowałyście może sobie biustonosze usztywniane do karmienia? Możecie mi jakieś polecić? Bo ja mam na razie tylko miękkie a chciałabym się zaopatrzyć też w takie bardziej sexi

Edytowane przez MARIKA.S
Czas edycji: 2011-01-03 o 19:49
MARIKA.S jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-03, 19:46   #458
Chantalle
Raczkowanie

hej dziewczyny, Matylda jako wiekszy zbój wygrała dzis pierwszą kąpiel, tata kąpał:

SLEEP WITH ME, SLEEP WITH MY PIT BULL !!!
Moje dziewczynki:
http://www.suwaczki.com/tickers/ug37k6nlp0b0isba.png

Edytowane przez Chantalle
Czas edycji: 2011-01-09 o 23:28
Chantalle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-03, 19:47   #459
e_rosa
Raczkowanie

Cytat:
ja bede robiła zamówienie w DOZ w tym tygodniu, do wyprawki Ludzika brakuje mi kocyka, ręczników, jeszcze jednej czapeczki bawełnianej i trochę pajacyków poza tym mam wszystko

nie mam za to nic dla siebie do szpitala no ale tez mam to wszystko pozamawiac w tym tygodniu bo TŻ już chodzi z nerwów po ścianach hehehehe

---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ----------

o a ja się nad takowym zastanawiałam... hymm to może jednak ten baby ono jest dobry a ten nie... już sama nie wiem

o tu znalazłąm opinie http://www.mamanazakupach.pl/jreview...rmometr/dir:5/
co do tych termometrów to chyba wszytkie są do du.y albo nawet i tam się nie nadają. Ja kupiłam tez pokazuje jak chce, chyba bedę musiała jeszcze kupić taki zwykły z miękką końcówką, a jak ten się nie sprawdzi to mam w domu rtęciowy. Naprawde wydaje mi się że zakup tych termometrów elektroniczych to wyrzucone pieniądze.

Co do kocyków to ja mam 3 w sumie - jeden akrylowy ale nie z takich całkiem grubych, jeden polarkowy i jeden nie wiem z czego to ale taki milusi z takiego misia jakby, do tego 3 rożki (miały być 2 ale się pomylili przy wysyłce i 1 został mi jako gratis) i spiworek do pania z lumpka myśle że świat. A jeszcze mam pościel do wózka taką malutką i cieńszą, tak że na początku moge nawet tą kołderką wózkową przykryć.

A tż złożył łóżeczko dziś, miał składac jak będe w szpitalu, ale stwierdziłam że pewno Tomuś się boi że nie ma gdzie spać i nie będzie chciał wychodzić jeszcze. Tak że Panie Tomaszu łoże gotowe i zapraszamy

ciewkawe co tam u dizi - czy już p wszystkim...
e_rosa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-03, 19:48   #460
Jelly37
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Chantalle Pokaż wiadomość
hej dziewczyny, Matylda jako wiekszy zbój wygrała dzis pierwszą kąpiel, tata kąpał:
http://lh3.ggpht.com/_SMjVoOMoayg/TS...0/P1032169.JPG
http://lh6.ggpht.com/_SMjVoOMoayg/TS...0/P1032174.JPG

Słodka i śliczna
A powiedz mi,Chantalle,jak tam Twoje samopoczucie?
Stary 2011-01-03, 20:08   #461
JeSuisUnPapillon
Zadomowienie

ale słodki:
http://allegro.pl/sliczny-zimowy-kom...396575993.html

ja już oglądam kombinezony na roczek....zbijcie mnie ... ale czemu wszystkie sa ladne tylko dla dziewczynek :P
dla chlopcow jakies takie...nijakie

Chantalle urocza
http://www.suwaczki.com/tickers/dqprpx9i136imlln.png
JeSuisUnPapillon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-03, 20:26   #462
gabishing
Rozeznanie

Cytat:

o jaki słodziak
Stary 2011-01-03, 20:28   #463
mysiopez
Zadomowienie

ja juz chce urodzić.. jakoś mi się humor pogorszył.. znowu dopadły mnie skurcze przepowiadające.

http://www.suwaczki.com/tickers/relg3e5e66lgchoj.png
mysiopez jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-03, 20:31   #464
magdaka13
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez JeSuisUnPapillon Pokaż wiadomość
Dzisiaj sobie pozwoliłam...

nakupowałam nowiutkich nieużywanych ciuszków w lumpie na 80zł :gwizdze:
potem zjadłam cynamonka... i cukierki tyłek rośnie jak talala!

---------

Dostałam wiadomość od DIZI
trzymam kciuki by wszystko dobrze poszlo!
Borysek ur. 05.04.2013

Vivere non necesse est. Navigare necesse est.
magdaka13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-03, 20:38   #465
Jelly37
BAN stały

Też trzymam kciuki za Dizi...mam nadzieję,że wszystko dobrze.

Mysiopez,,ja też tak czasami mam...
Ale z drugiej strony wolę mieć małą w brzuszku jak najdłużej i modlę się,żeby wytrzymała chociaż do 37 tc.
Stary 2011-01-03, 20:39   #466
LadySith
Zakorzenienie

GG do LadySith

Cytat:
Napisane przez Jelly37 Pokaż wiadomość
Poza tym,powiedział,że jak widzi takie malutkie ubranka,to od razu mu się tak miło na sercu robi,i czuje się 100% tatą-cokolwiek to znaczy
słodkie

Cytat:
Napisane przez ligotka Pokaż wiadomość
Jelly ja na Twoim miejscu bym go tak nie uzyczala, bo jak sie nam spodoba to go nie bedziemy chcieli oddac hehe lepiej wysle mojego do Ciebie na tydzien niech podpatrzy
ja mam pomysła - niech założy firmę jednosobową Mąż do wynajęcia ;P

Cytat:
Napisane przez lilijka3 Pokaż wiadomość
ale czym posmarować??.............
ja mam jeden akrylowy, jeden z mikrofibry(mikrofazy, nie pamiętam) i jeden z polaru (został mi nowy nieużywany z prezentu jaki kiedyś dostałam)
ja też mam 3 [nowe] po jednym z każdego ;p [plus jeden po sis akrylowy chyba, z włosiem]

Cytat:
Marika - dałas mi zagwożdzkę, czy kupić tą buteleczkę.. ale kurde, może dostane to w sklepie, bo nie chce płacic duzo za przesyłkę..
ja jeszcze nie widzialam w sklepie ich, tylko na alle :/
http://allegro.pl/listing.php/search...gory=0&order=d najtaniej masz 11 zł [z przesylka juz]

Cytat:
Napisane przez cytrynka3002 Pokaż wiadomość
Ja pewnie jutro dostanę na to + jeszcze na WR powtórkę, może jeszcze raz test Coombsa...sama nie wiem, co jeszcze.
.
zapytalam mojego gina ostatnio czy bedzie 2 raz wr, to powiedział, że jak pracuje 30 lat to jeszcze nie miał pacjentki chorej, wiec nie daje drugiego skierowania, zreszta to zależy od szpitala czy wymaga 2 wyników.

Cytat:
słodziutkie laseczki

LadySith jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-03, 20:45   #467
Jelly37
BAN stały

LadySith,wiem że słodkie
Swoją drogą,on bardzo kocha nasze dzieci,córka powiedziała mi,że jest super tatą
Zawsze pomocny,opiekuńczy..no fakt,''trochę'' rozpieszczał Gosię,i ja zawsze musiałam studzić jego zapędy co do kupowania jej prezentów,ale poza tym było wszystko w porządku.
Teraz znowu rozpieszcza Marcina,i ciekawa jestem,co będzie robił,jak urodzę Martę

Tak,''Mąż do wynajęcia'' to super tytuł
Stary 2011-01-03, 20:45   #468
magdaka13
Wtajemniczenie

Cytat:
ja juz chce urodzić.. jakoś mi się humor pogorszył.. znowu dopadły mnie skurcze przepowiadające.

Poloz sie na chwile albo idz pod prysznic powinny przejsc...

A ja juz po wizycie u gina - znowu wysokie tetno 118, obejrzal wyniki ost., mowilam mu tez o tych zawrotach glowy..to stwierdzil, ze to napewno od tego, ze w swieta zaliczylismy cala rodzinke i to po prostu wyczerpanie. No i mowil, ze jakby cokolwiek mnie niepokoilo juz teraz to do szpitala...

Rano to faktycznie panika byla - bo w nocy najpierw bole krzyza, a po sniadaniu wizyta na kibelku i biegunka [przy okazji mialam wrazenie jakby mi cale wiadro wody poszlo]. Wiem, ze Marika miala podobnie i przeciez w niedlugi czas potem urodzila. Ja za to polozylam sie spac jeszcze na 3 h i wszystkie objawy minely.
Ale na razie nic mnie nie boli, wiec jest git. torbe dla mlodego przepakowalam na wszelki wypadek-dorzucilam kilka body, reczniczek i kocyk-a niech ma ladne rzeczy w szpitalu;0

Jutro w planach ost. porzadki w papierach, lightowy obiad i nie ma bata -legne na kanapie z ksiazka i tak bede lezec.
Borysek ur. 05.04.2013

Vivere non necesse est. Navigare necesse est.
magdaka13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-03, 20:45   #469
JeSuisUnPapillon
Zadomowienie

ja dostałam drugie skierowanie na WR
http://www.suwaczki.com/tickers/dqprpx9i136imlln.png
JeSuisUnPapillon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-03, 20:50   #470
Patrilla
Zakorzenienie

Cytat:
ładny ale nie praktyczny najlepsze mim zdaniem są te gdzie odsuwa się zamek aż do nóżek dla przykładu http://allegro.pl/68-disney-cudny-mi...395560543.html

Chantalle cudności!!

mam malego klopsa wg obliczeń starszy o 2 tyg waży 3 kg oby tylko wagi siostry (niemal 4kg) nie pobił ...
Stary 2011-01-03, 20:51   #471
make_up_istka
BAN stały

Cześć dziewczyny

Ja już po wizycie
Szyjka skrócona, miękka, ale nie ma jeszcze rozwarcia. Mała leży już bardzo nisko, przyparta do kości, więc już nie "lewituje" w brzuchu. Jestem chodzącą tykającą bombą zegarową No i mała jest mała, bo po skończonych 37 tyg. ma 2700g, dlatego gin stwierdził, że jego zdaniem spokojnie mogę próbować rodzić SN. Jest na tyle niewielka że on nie widzi sensu na razie wypisywać skierowania na CC od razu. Jakbym się jakimś cudem nie rozpakowała w ciągu dwóch tygodni, to mam przyjść na wizytę i wtedy jeszcze raz będziemy mierzyć, czy za dużo nie urosła. Gigantem jednak chyba nie będzie ufff...

Jutro chyba pojadę porobić jeszcze badania przedporodowe (mam gdzieś spisane jakie, bo na poród w wodzie jest więcej), żeby zdążyć.

Chciałabym to już mieć za sobą i urodzić...

Edytowane przez make_up_istka
Czas edycji: 2011-01-03 o 20:55
make_up_istka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-03, 20:56   #472
Jelly37
BAN stały

Cytat:
Napisane przez make_up_istka Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny

Ja już po wizycie
Szyjka skrócona, miękka, ale nie ma jeszcze rozwarcia. Mała leży już bardzo nisko, przyparta do kości, więc już nie "lewituje" w brzuchu. Jestem chodzącą tykającą bombą zegarową No i mała jest mała, bo po skończonych 37 tyg. ma 2700g, dlatego gin stwierdził, że jego zdaniem spokojnie mogę próbować rodzić SN. Jest na tyle niewielka że on nie widzi sensu na razie wypisywać skierowania na CC od razu. Jakbym się jakimś cudem nie rozpakowała w ciągu dwóch tygodni, to mam przyjść na wizytę i wtedy jeszcze raz będziemy mierzyć, czy za dużo nie urosła. Gigantem jednak chyba nie będzie ufff...

Jutro chyba pojadę porobić jeszcze badania przedporodowe (mam gdzieś spisane jakie, bo na poród w wodzie jest więcej), żeby zdążyć.

---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ----------

Cześć dziewczyny

Ja już po wizycie

No,to dobrze
Czy ja wiem,czy jest taka malutka?
Choć w sumie..skończony 37 tc,a ona nie ma 3 kg...teoretycznie może jeszcze urosnąć,ale praktycznie możesz zacząć rodzić w dowolnym momencie
Nie dziwię Ci się,że chciałabyś juz urodzić-ja tez już bym chciała,ale z drugiej strony lepiej,żeby mała poczekała jeszcze z 3 tygodnie...
Stary 2011-01-03, 20:56   #473
Chantalle
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Jelly37 Pokaż wiadomość
Słodka i śliczna
A powiedz mi,Chantalle,jak tam Twoje samopoczucie?
generalnie ok, poza tym ze odbilo mi na ich punkcie

SLEEP WITH ME, SLEEP WITH MY PIT BULL !!!
Moje dziewczynki:
http://www.suwaczki.com/tickers/ug37k6nlp0b0isba.png
Chantalle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-03, 20:57   #474
ligotka
Rozeznanie

makeupistko moja bratowa byla u gina w 37 tyg zmierzyl dzidziusia i tez mial 2700 - na drugi dzien urodzila i maly sie urodzil 3100 wiec nie ma co sie bac! A swoja droga czy jest jakis prog wagi dziecka, po ktorym robi sie cc?? Wiem przewrazliwiona jestem...

Chantalle wcale sie nie dziwie
ligotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-03, 20:58   #475
dewi
Rozeznanie

Chantalle urocza

Cytat:
ale słodki:
http://allegro.pl/sliczny-zimowy-kom...396575993.html

ja już oglądam kombinezony na roczek....zbijcie mnie ... ale czemu wszystkie sa ladne tylko dla dziewczynek :P
dla chlopcow jakies takie...nijakie
no faktycznie ładny a co powiesz na ten... może być dla chłopca

http://allegro.pl/nowy-kombinezon-gr...388722147.html
Stary 2011-01-03, 20:59   #476
gabishing
Rozeznanie

Cytat:
ja dostałam drugie skierowanie na WR

ja też miałam dwa razy robione WR
Stary 2011-01-03, 21:00   #477
Jelly37
BAN stały

Cytat:
generalnie ok, poza tym ze odbilo mi na ich punkcie
To super
Nie dziwię się,też bym oszalała na punkcie takich cukiereczków
Stary 2011-01-03, 21:03   #478
make_up_istka
BAN stały

Ja się nie martwię że jest za mała Lekarz twierdzi, ze po prostu jest z tych mniejszych, więc wszystko jest jak najbardziej OK. Tez mówi, ze USG może się mylić o +/- 300g, choć mierzył dwa razy.

Ligotko CC robi się w większości przypadków (choć nie zawsze) jeśli dziecko ma ponad 4000g. U mnie chodzi o bardzo wąską miednicę.

Edytowane przez make_up_istka
Czas edycji: 2011-01-03 o 21:05
make_up_istka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-03, 21:04   #479
lilijka3
Zakorzenienie

GG do lilijka3

make_up_istka to zapewne jesteś zadowolona z wizyty

ligotko
chyba ponad 4 kg jest jakimś tam wskazaniem, ale mogę się mylić

chantalle śliczna i wcale się nie dziwię Tobie
lilijka3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-03, 21:07   #480
LadySith
Zakorzenienie

GG do LadySith

makeupistka, a jak byś wolała? cc czy sn?

LadySith jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości