|
|
#1051 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 521
|
Dot.: Dla przysz³ych, obecnych i przesz³ych Kursantek- cz. IV
mooonik oczywi¶cie, na pewno podzielê sie tutaj swoimi prze¿yciami jak tylko opanujê swoje emocje :P Tak, wybra³am ³±czony. Stwierdzi³am, ¿e wolê wszystko za jednym razem machn±æ, a nie rozdrabniaæ siê tak... Zawsze to stresujê siê tylko raz, nie dwa
![]() Je¶li mogê wiedzieæ, ile dodatkowych jazd masz zamiar wykupiæ? Bo kurcze, ja to bym sobie ca³e multum najlepiej wziê³a, no ale pieni±¿ki...
|
#1052 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 876
|
sylwiszon - obecnie ¿adne, a by³y biologiczne
|
#1053 |
|
Zakorzenienie
|
nie lubie biologi...dobrze ze mi odpadla w 3 klasie
![]() a co do kryzysów to ja mialam po 12hi pozniej na ostatniej je¼dzie, ale to juz penwie pamietacie jak tu marudzi³am
|
|
#1054 |
|
Zakorzenienie
|
Musia³am oczywiscie fotki w necie poszukac. Podoba mi siê
moja siê chyba nazywa remontowa. Ale wla³am w siiebie z litr herbaty i rooibosa i mo¿e mi przejdzie ---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ---------- A jest choæ jedna co nie marudzi³a ani razu? Na nic nie narzka³a. Jest kto¶ taki?
|
#1055 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 360
|
Cytat:
i stwierdzi³, ¿e powinno wystarczyæ, tak± mam nadziejê widzê takie samo za³o¿enie- lepszy jeden dzieñ stresu, ni¿ dwa ![]() a w jakim o¶rodku robi³a¶ kurs?
|
|
#1056 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 271
|
|
|
|
|
#1057 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 13 551
|
Cytat:
|
|
#1058 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 521
|
Ja biorê 2h dzieñ przed, ale bojê siê trochê, ¿e mo¿e mi to nie wystarczyæ. (A wszyscy siê ¶miej±, ¿e wcale siê nie martwiê o to tylko chodzi mi o dobry pretekst do je¿d¿enia moj± czarn± eluni±
)A co do osk, pode¶lê ci na PW, ¿eby tutaj nie reklamowaæ. Ach, te kryzysy. To nieod³±czny etap ka¿dego kursu, wszystkie musz± przez to przej¶æ
|
#1059 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 360
|
Cytat:
![]() haha mo¿e siê spotkamy ale Ty musia³aby¶ przyjechaæ na hutê, albo ja pojechaæ w Twoje strony
|
|
#1060 |
|
Zakorzenienie
|
No proszê... Jak tak dalej pójdzie to wiza¿anki-kursnatki bêd± siê w WORDach na egz spotykaæ. Jeszcze dojdzie do tego, ze bêd± siê stara³y specjalnie w te same dni umawiaæ
Ludzie - wy z tego samego OSK? kursantki - tak ludzie - a z jakiego? kursantki - z wiza¿u
|
#1061 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 400
|
Cytat:
.Remontowa? Mi prace fizyczne sprzyjaj±. A jak narazie nawa³ tych umys³owych i idzie okropnie.. |
|
|
|
|
#1062 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem dopiero na etapie planowania, zmiany planów, wyliczeñ, kombinowania, u¿alania siê itp. To lata mam czas.
|
#1063 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() witam jeste¶cie niemo¿liwe ! 2 dni i 6 stron do czytania? o nie. ... nie dam rady dzisiaj pierwszy dzieñ w pracy po prawie 2 tygodniach laby :/ mog³o byæ gorzej ale i tak g³owa pêka :/ co¶ o filmach by³o? za czasów panieñskich (matko jak to brzmi) uwielbi³am horrory , po ¶lubie w sumie te¿ ale jak 4 lata pó¼niej zajszlam w ci±¿ê to do dzi¶ na horrory patrze przez palce. jeszcze jak jest T¯ w domu to obejrzê ale sama ... ni hu huuuuu ahaatka, gratulejszon
|
|
#1064 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1065 | |
|
Zadomowienie
|
Hej!
Te¿ mam dzisiaj raczej taki nieciekawyy humor Pierwszy dzieñ na uczelni i od razu masa pracy![]() I na dodatek nie widzia³am siê z panem Markiem Najwidoczniej wyk³ady musia³y siê szybciej skoñczyæ Mam nadziejê, ¿e jutro uda mi siê Go wyhaczyæ i zamieniæ parê s³ów. Ale dzisiaj kole¿anka przekaza³a mi od Niego pozdrowienia Gratulujê! ![]() Oj wiem co czujesz Te¿ bym chcia³a do eLki, ale to niemo¿liwe ![]() Cytat:
![]() No i oczywi¶cie gratulacje! A ja zdawa³am maturê z biologii Ledwo co zda³am
|
|
|
#1066 | |||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 13 777
|
lecimy jak szalone
Cytat:
![]() zostañ z Nami napiszesz co¶ o swoim Egzaminie, kursie, Instruktorze czy co¶? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja dzi¶ chodzê w¶ciek³a jak osa i choroba mnie chyba rozbiera
|
|
|
#1067 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A mo¿e jednak mo¿liwe? ja te¿ Dziewczyny, uciekam. Jutro rano wpadnê zobaczyæ co eyo napisa³± noc±.
|
|
#1068 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#1069 |
|
Zakorzenienie
|
eyo zawsze przychodzi noc±
|
|
#1070 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Chyba, ¿e wymy¶lisz mi jaki¶ pretekst? ![]() W³a¶nie, mam nadziejê, ¿e korzysta z kalendarza ![]() ---------- Dopisano o 23:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ---------- Nikogo ju¿ nie ma ![]() A ja ca³y czas bawiê siê w t³umacza
|
|
|
#1071 | |||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 16 947
|
Cytat:
no ba! ale przychodzi bo musi sobie poczytaæ na dobranoc dobroci w±tkowe no to jak my zaraz tego tatê poinformujemy co i jak nale¿y robiæ to bêdziesz tylko je¼dzi³a i je¼dzi³aTy mu mo¿e od razu powiedz, ¿e albo udzieli pojazdu do treningów albo spotka go zemsta prosto z wizazu :P Cytat:
a najlepiej to sieæ herbaciarni tu¿ przy bramach wordów ;P Cytat:
![]() idealnie tutaj pasujesz z objawami kursotêsknoty :P jaki ¶liczny ![]() gratulacje
|
|
|
#1072 |
|
Zakorzenienie
|
co t³umaczysz?
![]() ja wypi³am theraflu i zaraz lecê do wyrka ![]() o, jest i eyo
Edytowane przez Martolek Czas edycji: 2011-01-03 o 23:48 |
|
|
|
#1073 |
|
Zadomowienie
|
T³umaczê przeró¿ne teksty, zarówno z niemieckigo na polski, jak i z polskiego na niemiecki. I ogólnie, to ¶redniawo mi to wychodzi
A wszystko oczywi¶cie na zajêcia, bo jak wynika z mojego podpisu- studiujê fiololgiê germañsk± i mam miêdzy innymi taki przedmiot jak "T³umaczenia praktyczne"
|
|
#1074 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale to chyba lepiej dla Ciebie, im wiêcej æwiczysz tym wiêcej wiesz (próbujê Ciê zmotywowaæ a chocia¿ ciekawe te teksty? teraz to ja ju¿ idê spaæ
|
|
|
#1075 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dziêkujê za motywacjê A ogólnie, to zale¿y, niektóre teksty s± ca³kiem fajne, lekkie i przyjemne, jak np. teraz mia³am jeszcze o ¶wiêtach, ale chocia¿by ta turystyka, czy ochrona ¶rodowiska to raczej mnie nie poci±gaj± ![]() Dobranoc! ---------- Dopisano o 00:45 ---------- Poprzedni post napisano o 00:19 ---------- K³adê siê, padam na twarz ![]() Zajêcia mam na 8:00 do 13:00, pó¼niej obiad, tak¿e najwcze¶niej bêdê tu oko³o 14:00.
|
|
|
#1076 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 48
|
Dziêkujê
Fakt - stresik egzaminacyjny ju¿ za mn± Ale co¶ za co¶... ![]() Dziêkujê ![]() Dziêkujê ![]()
|
#1077 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 48
|
Cytat:
Tak to raczej w tej gêstwinie postów tej pere³ki bym nie wygrzeba³a (chocia¿ uda³o mi siê wyhaczyæ tekst BRUNETKA ZA KIEROWNIC¡ który serdecznie mnie rozbawi³ I chêtnie z Wami zostanê chocia¿ grozi to nieustaj±c± têsknot± za kursem ![]() I co¶ tam napiszê ) chocia¿ swoimi wyg³upami za kó³kiem czasami doprowadza³am go do granic wytrzyma³o¶ci , kurs wspominam jako najpozytywniej spêdzone 30parê godzin w zabawce zwanej samochodem, daj±ce mi niesamowit± frajdê - ja tam lecia³am jak na skrzyd³ach prawie za ka¿dym razem. Chocia¿ fakt - kryzysy by³y, a jak¿e . Konkretnych godzin nie pamiêtam, ale po jednym takim da³am sobie dobrowolny tydzieñ odpoczynku (bo u mnie OSK bardzo ³atwo dopasowywa³ godziny jazd pod kursantów, tak¿e jazdy mog³am mieæ codziennie, wiêc by³ to heroiczny wysi³ek z mojej strony ), ¿eby co nieco pouk³adaæ w g³owie i dojrzalej podej¶æ do sprawy, I to mi strasznie pomog³o - od tego momentu je¼dzi³am ju¿ coraz sensowniej, a nie jak dziecko któremu dano zabawkê No a sam egzamin - pozytywny, ale tak ca³o¶ciowo, nie tytlko ze wzglêdu na wynik Wybra³am "wersjê" ³±czon± wiêc o 8:15 zasiad³am piêknie przed komputerkiem, przy stanowisku nr 5 (my¶l "zdam na 5" przemknê³a mi przez ³epetynê ). A wiêc zasiad³am, poklika³am, zobaczy³am 18/18 i.... zaczê³am siê trz±¶æ Nosz kurde, siedzê sobie i patrzê - rêka mi lata, noga mi lata, a zaraz do samochodu trzeba bêdzie i¶æ No ale ogarnê³am siê, zapanowa³am nad niesfornymi koñczynami, da³am radê przej¶æ do poczekalni i wtedy jak ju¿ mnie wyczytali, zobaczy³am egzaminatora, przywita³am siê z nim (z u¶miechem na ustach - wszak trzeba siê dobrze "sprzedaæ" ) to ju¿ stres ze mnie zszed³ - by³am ja, egzaminator, Clióweczka i zadania do wykonania Wylosowa³am ¶wiat³a pozycyjne i poziom oleju silnikowego. O dziwo nie mia³am problemów z otwarciem maski - a na kursie zawsze ten dzyndzelek gdzie¶ mi siê chowa³ , wszystko ³adnie, potem hop do samochodu, na ³uczek, pan wysiad³, ja zapomnia³am o kamerach i troszkê siebie g³o¶no zruga³am za zbyt gwa³towne wyhamowanie w kopercie, ale có¿ - czasami trzeba . Potem oblodzona góreczka i na miasto. Trafi³am na cudownego Pana Egzaminatora bo nic nie krytykowa³, wydawa³ jasne polecenia, nie czepia³ siê i wybra³ mi fajn± trasê Mia³am parkowanie prostopad³e, zawracanie z wykorzystaniem infrastruktury, zawracanie na rondzie, zatrzymanie w wyznaczonym miejscu (pok³ony dla Wiza¿u No i na koniec po 30 minutach jazdy zapika³ mi stoperkiem i pokierowa³ do WORDu - kaza³ zatrzymaæ siê pod tabliczk± "Koniec Egzaminu", pogratulowa³ mi i powiedzia³ ¿e pozytywny A mówi³am sobie (tak w razie wu ) ¿e co tam jak nie zdam, najwy¿ej pójdê zobaczyæ jak to jest i na czym ten ca³y egzamin polega i tak czy siak bêdzie dobrze bo albo bêdê mia³a prawko w ³apce albo jeszcze trochê sobie eLk± poje¿d¿ê ![]() Hahaha, to mnie szybko i sprawnie zdiagnozowa³a¶ Rety, a¿ tak to widaæ? Ale tu mi³o ![]() A i przepraszam za taaaaaaaaakiego posta - nie wiedzia³am, ¿e umiem siê tak "rozgadaæ" ale w sumie to ostrzega³am ¿e o tym to ja mogê ci±gle ![]() I za jednego pod drugim, ale inaczej nie umia³am ze wzgl. na emotki
|
|
#1078 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
herbaciarnie to ja wolê odwiedzaæ Karolina, poje¼dzisz w³asn± cors± z panem Markiem. A ja to zero pomys³ow na jazdê
|
|
#1079 |
|
Zakorzenienie
|
ahaatka, dziêki za sprawozdanie
![]() i gratulujê, bo mi chyba umknê³o ![]()
|
|
#1080 | ||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 16 947
|
Cytat:
ja bym siê umêczy³, usmutni³a i w ogóle pad³a ;P na niemiecki to chodzi³am jak na ¶ciêcie, uczy³am siê go... hym... 8 lat i i tak ma³o co z tego mam Cytat:
![]() pisz pisz bo mi³o sie czyta twoje relacje :P ale ja tak sobie my¶lê, ¿e jeszcze troche i ludzie sobie pomy¶l±, ¿e co¶ jest z tym w±tkiem nie tak albo z nami co¶ jest nie tak - bo te relacje o mi³ych egzaminatorach, przyjemnych egzaminach etc to niez³a nowo¶æ w porównaniu z reszt± dostêpnych w necie relacji z egzaminów == btw. dzisiaj z "rana", a co ;P mam do zrobienia prezentacje o "polsko¶ci marek" i broniê siê przed tym wszystkimi odnó¿ami... tylko, ¿e to na jutro eh.. jak ja nie znoszê przedmiotów z serii zapchaj dziury na których zaliczenia polega na zrób prezentacje o byle czym ;/
Edytowane przez eyo Czas edycji: 2011-01-04 o 12:16 |
||
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Auto Marianna
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:19.

i stwierdzi³, ¿e powinno wystarczyæ, tak± mam nadziejê
o której masz? 

Pierwszy dzieñ na uczelni i od razu masa pracy

Ale co¶ za co¶...