![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
KARNAWAŁOWA WYMIANKA PREZENTOWA - mieszana
Czyli wymianka prezentowa dla tych, które kochają karnawał, taniec, zabawę itp.
MIESZANA!!! Byłby ktoś chętny - mam nadzieję Czasu będzie chyba wystarczająco! Oto regulamin udostępniony przez kobietę o dobrym sercu czyli Killę Ree 1. Wymiana jest dobrowolona i każdego obowiązują w niej takie same zasady. 2. Wymiana dotyczy osób będących czynnymi członkami forum, a zwłaszcza podforum : zrób to sama 3. Aby wziąć w niej udział należy mieć nienaganną opinię na forum, minimum 100 postów oraz DZIAŁAJĄCE miejsce gdzie można by zobaczyć prace (blo, strona, wątek na wizażu - w wypadku 2 pierwszych poproszę linka do tego miejsca na wiadomość prywatną, lub umieszczenie ich w swoim podpisie) - ma to na celu dokładne unaocznienie, jaki typ twórczości dana wizazanka uskutecznia 4. Kwota do jakiej ma zostać wykonana praca będzie ustalona wspólnie, jednak nie zawsze przekłada się ona do zużycia materiałów (przykład: prace wirewrapping, plecionki, decu). Ja proponuję kwotę 30pln bez przesyłki. 5. Każdy prezent ma zostać zapakowany bezpiecznie i antypocztowo. 6. Dane osobowe oraz inne informacje będą znane tylko mi i osobie, która daną wizazankę wylosuje. 7. Osoby zgłaszające chęć wzięcia udziału zostaną wpisane na listę dopiero po tym, jak otrzymam na PW dane do wysyłki i informację o preferencjach - post i nr strony w wątku preferencyjnym . 8. Zgłoszenia i ew. rezygnacje (naturalnie dobrze by było, gdyby ich nie było, ale życie to życie.. ) będę przyjmować do 29.12.2010 - o 17-tej zamykam listę. Najpóźniej 30.12.2010 roześlę adresy biorącym udział 9. wysyłka prezentów najpóźniej 30.01.2011 10. Bardzo proszę aby prezent "główny" wykonany był w technice, którą dobrze znamy a nie w takiej, którą dopiero poznajemy. 11. Podpisujemy się nikiem, bo ostatnio zgadywanie słabo wychodziło ![]() TEMAT - karnawał, taniec, zabawa. Wygląd zgłoszenia: Nick Imię i Nazwisko Ulica Miasto, kod pocztowy preferencje: - standardowo - wszystko opisać ![]() biżu: czyli co to ma być (kolczyk, bransoletka etc), w jakich kolorach, materiały jakie się lubi bądź nie, obwód nadgarstka... itp., lub cokolwiek, możliwe wykluczenia - np świecznikom nie decu: np skrzyneczki, rameczki, cokolwiek. możliwe wykluczenia - np. świecznikom nie scrap: np notesiki, karteczki, albumiki, przepiśniki, cokolwiek, możliwe wykluczenia - np. świecznikom nie dziergałki: np robótki na drutach, szydełkowanie, wyszywanie, frywolitki... możliwe wykluczenia - np. świecznikom nie malunki/rysunki: czyli malowane/rysowane na szkle, porcelanie, drewnie, płótnie, papierze... możliwe wykluczenia - np. świecznikom nie torebki: duże, małe, wielkie, do ręki, bogato ozdobione, bądź nie... najlepiej w jakich kolorach, ogólnie wszystko jak najdokładniej... origami: bombki choinkowe, kulki, kręciłoki,coś do postawienia itp. papierowa wiklina: np. pudełko koszyczek,ale wiadomo wszystko z umiarem ![]() quilling: kolejna rzecz, którą faktycznie warto dołączyć osobno, a można tą technika robic przeróżne cuuuda, fachwego nazwewnictwa nie znam, ale opisowo każdy sobie poradzi ![]() Proszę nie podawać np "Lubię bogate bransoletki, obwód 20 cm, a z kamieni to rubiny"... Dziewczyny, wiecie, bez abstrakcji Chyba że te rubiny to z plastiku mogą być :P albo - kocham skrzynki, najlepiej pięcio poziomowe albo - notesy w każdej ilości, najchętniej w miedzianej oprawie albo - marzy mi się płaszcz zrobiony na szydełku 1.dopisanie nicka do listy oznacza, że PW z odpowiednimi informacjami doszło 2. nick w kolorze oznacza, że wizazanka wpisała się w wątek z preferencjami (w miarę możliwości będę podawać na której stronie i nr posta) 3.DOSZŁO przy nicku oznacza, że paczuszka dotarła 4. ZDJĄTKA- że zdjątka zostały wstawione dodatkowo dla potrzeb produkujących biżuteryjek dodaję oznaczenia Ag - jeśli biżu ma być srebrna i Cu - że może być miedziana, ale srebra nie wyklucza - dla tych, które brały udział w wymiance Dziewczyny - jeśli możecie, to zalinkujcie wymiankę w swoich podpisach - dziękuję ![]() Lista uczestniczek 1. klejnotki ZDJĄTKA 2. andzia30 DOSZŁO 3. barbarera - ZDJĄTKA 4. Killa Ree - ZDJĄTKA 5. Maqda - ZDJĄTKA 6. konza ZDJĄTKA 7. asieńczyk - ZDJĄTKA 8. dagus_gd - ZDJĄTKA 9. mala2806 ZDJĄTKA 10. Integra - ZDJĄTKA 11. cycol11 ZDJĄTKA 12. babagaga - ZDJĄTKA
Blog Moje wątki: torebki druty,igła,szydełko i co z tego wyszło Tu wymieniam książki pozostałe rzeczy Edytowane przez asieńczyk Czas edycji: 2011-02-23 o 20:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: KARNAWAŁOWA WYMIANKA PREZENTOWA - mieszana
Jako znana wymiankocholiczka melduję swoją gotowość do zabawy
![]() swoją drogą czytając regulamin, zawsze jestem zaintrygowana wizją dziergałkowego świecznika ![]() Edytowane przez klejnotki Czas edycji: 2010-12-15 o 05:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
no to ja sie zapiszę,ale narazie niebierzcie mnie pod uwagę,do 29 dam na 100% znać,bo nie wiem jak u mnie będzie z funduszami i czasem w styczniu,wiec tak narazie tylko pocichutku powolutku...bedę tutaj z Wami,a czy na 100% to dam znać do końca grudnia tzn.29.12.
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
no to mnie również prosze dopisać
![]() ![]()
Angel Design ![]() zapraszam na chwalipiętowisko: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=840 Edytowane przez andzia30 Czas edycji: 2010-12-16 o 11:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
ja bardzo chętnie
dobrze że nie ma - stringom nie ![]()
![]() do oglądania moich zmagań z robótkami różnego gatunku z lepszym lub gorszym skutkiem ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=261536 mój blog zgodnie z prośbą moderatora usunięty ![]() Edytowane przez barbarera Czas edycji: 2010-12-16 o 13:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Asieńko, kochanieńka, ja to się chciałam zapytać, czemu mnie na liście nie ma i w ogóle, to gdzie jest lista??
![]()
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Ja też chcę
![]() ![]()
Serialowo: Obsesyjnie powtarzając: Sherlock ![]() Na bieżąco: AHS, VD, Boardwalk Empire, Dexter, OUaT, Arrow, Elementary, TBBT, Merlin, Downton Abbey, Fringe, Hunted. Nadrabiając: The Hour, The Prisoner |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() moja babcia tak zabójczo krochmaliła serwetki (namiętnie je dziergała) że pewnie by się dało nawet duże świeczki wstawić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Basiu - czyli ktoś ma szansę w tej wymiance na stringolce? Madzia, Andzia - fajnie, że dołączyłyście ![]() tymczasowy - Ty się nie zastanawiaj, Ty sie zapisuj ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
to i ja chce też
![]() ![]()
nie jestem aniołem stróżem,ale zawsze jestem obok by Cię wysłuchać szukam-targowisko ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=434997 http://deccoria.pl/galeria,id,29950 i tu też jestem https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=304040 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Miałam zrobic sobie odwyk od wymianek a Wy juz nastepną zaczynacie!!?? I jak tu odmówić, tym bardziej, że termin taki długi, to spokojnie bym sie wyrobiła... ale nie, narazie jeszcze sie wstrzymam. Ale coś mi się zdaje, że moja "silna" wola nie wytrzyma
![]()
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
A moja silna wola właśnie skapitulowała
![]() poproszę o dopisanie mnie do wymianki ![]() Doślę dziś lub jutro preferki. Zdorwych spokojnych świąt dziewczyny ![]()
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Jeśli można się przyłączyć to ja bardzo chętnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
Asiu no zobaczymy czy ktoś będzie chętny na stringi
![]()
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Tak na ostatnią chwilę, ale z chęcią się zgłaszam. Oczywiście jeśli mnie przyjmiecie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
Z niecierpliwością czekam na adres mojej wybranki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny - mam tylko chwilkę na skorzystanie z komputera "pana naprawiacza"- padł mi komputer - będę go miała jutro, albo , co niestety bardziej prawdopodobne, dopiero 3- go stycznia po południu PRZEPRASZAM!
Despotycznie stwierdzam ![]() -lista nadal otwarta, - chętne wszystkie, które do mnie napisały oczywiście zapiszę, - a i te, które nie napisały jeszcze mogą pisać. - wyniki losowania 3 stycznia - późnym wieczorem ![]() A i jeśli wtedy mnie tu nie bedzie, znaczy, że się przeciągnęło ![]() Przy okazji składam wszystkim najlepsze życzenia na Nowy Rok, żeby był taki, jakiego pragniecie!!!!
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
Jak dobrze, że lista jeszcze otwarta,
![]() ![]()
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Dzięki temu, że pan naprawiacz słowa dotrzymał, mogę dziś ogłosić, że losowanie się odbyło - mimo pewnych nacisków ( a fe! ) przebiegło sprawnie i bez zakłóceń. Wszystkie reklamacje proszę kierować do ślepego losu
![]() No to dziewczęta - do pracy ![]() ---------- Dopisano o 00:10 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:11 ---------- Nie wiem co się dzieje, ale mam problemy z edycją postów, wiec listę zamieszczę tutaj Lista uczestniczek 1. klejnotki 2. andzia30 3. barbarera 4. Killa Ree 5. Maqda 6. konza 7. asieńczyk 8. dagus_gd 9. mala2806 10. Integra 11. cycol11 12. babagaga Bardzo proszę o potwierdzenie w wątku, że otrzymałyście wyniki. Nie wiem czy problem jest u mnie, czy coś nie tak działo się na forum, ale system ciągle mnie "wyrzucał", więc niestety nie mam pewności czy każda otrzymała to, co otrzymać powinna.
Blog Moje wątki: torebki druty,igła,szydełko i co z tego wyszło Tu wymieniam książki pozostałe rzeczy Edytowane przez asieńczyk Czas edycji: 2011-01-03 o 23:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
Ja otrzymałam
![]()
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
wyniki otrzymałam...pozdrawiam wszystkie uczestniczki i ruszam do pracy
![]()
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
dostałam
![]()
nie jestem aniołem stróżem,ale zawsze jestem obok by Cię wysłuchać szukam-targowisko ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=434997 http://deccoria.pl/galeria,id,29950 i tu też jestem https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=304040 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
mam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Dostałam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
Ja również mam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
też dostałam
![]() a skoro nie ma z nami pinki, to ja zadam TO pytanie: Kto mnie ma? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() hiehiehie i już widzę te 11 odpowiedzi ![]() ![]()
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
powierdzam otrzymanie wiadomości
![]()
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
mam wszystko- dziękuję
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:15.