|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2521 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Bransoletki które mówią o Tobie (charms, pandora, lilou, trollbeads) cz.3
Cytat:
![]()
Wszyscy jesteśmy bardzo dojrzali,dopóki ktoś nie przyniesie folii bąbelkowej ![]() __________________ 2011-01-02, 17:45 #2206 "idę popatrzeć na trolle i pandory TYLKO popatrzeć!" -----> 2013 ![]() __________________ -57-61-66-69-95...........efekt jo-jo...........117! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2522 |
Zadomowienie
|
MJ jeśli chodzi o skórkę, to rzecz gustu. jedna ma taki styl, druga inny i każdego co innego interesuje. mnie np skórki pandory się nie podobają ale to moje zdanie i nikomu go nie narzucam. (uważam również, że ta z Trollbeads dużo lepiej do mnie pasuje) każdy kupuje co mu się podoba i moim zdaniem to jest fajne. a moja skórka z Trollbeads jest wyjątkowo ładna (moim zdaniem) i np mojego brata już wygląda ciut gorzej.
a jeśli piszą o tym na stronie Trolli to może niedługo i u nas tę promocję wprowadzą we wszystkich punktach i na stronie www. ![]() Edytowane przez Anno1989 Czas edycji: 2011-01-03 o 23:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#2523 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2524 |
Zadomowienie
|
z resztą mnie wydaje się, że i skórki są w Trollbeads lepiej i gorzej wykonane... mam porównanie bo mój brat ma "niby identyczną" a jest moim zdaniem z jakiejś bardziej miękkiej skóry i bardziej się strzępi na bokach. mam wrażenie, że moja jest jakaś bardziej twarda i jakby "mięsista", nie wiem jak to określić, ale skórka i skórka z Trollbeads to mogą być dwie zupełnie inne rzeczy... nie powinno tak być.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2525 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() z takim prezentem, pierścionkiem/obrączką też chyba trudno odrzucić lubego ![]() ![]()
Wszyscy jesteśmy bardzo dojrzali,dopóki ktoś nie przyniesie folii bąbelkowej ![]() __________________ 2011-01-02, 17:45 #2206 "idę popatrzeć na trolle i pandory TYLKO popatrzeć!" -----> 2013 ![]() __________________ -57-61-66-69-95...........efekt jo-jo...........117! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2526 |
Zadomowienie
|
jaaa!
![]()
Wszyscy jesteśmy bardzo dojrzali,dopóki ktoś nie przyniesie folii bąbelkowej ![]() __________________ 2011-01-02, 17:45 #2206 "idę popatrzeć na trolle i pandory TYLKO popatrzeć!" -----> 2013 ![]() __________________ -57-61-66-69-95...........efekt jo-jo...........117! Edytowane przez aliena7 Czas edycji: 2011-01-03 o 23:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#2527 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A całkiem, całkiem, podobny troszkę do moich Trzech sióstr ![]()
![]() |
#2528 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I bardzo dobrze, bo świetnie Ci wyszło ! ![]()
![]() |
#2529 |
Zakorzenienie
|
Fajne te bransoletki a co to za firma?
#2530 | |
PIP.
|
[1=78ec78392a9e84b50fa9c61 260c26510682869d7_6517570 db0492;24148508]a moi znajomi ciągle się stukają w głowę, że to takie drogie- ale ja im np nie zaglądam co mają w garażu i że to coś kosztuje np 90tyś (ile za to koralików!!!!). Albo, że wydają kasę na inne swoje hobby- niech to będzie zbieranie rzeźb, obrazów, antyków itp... (moja ciocia np zbiera filiżanki porcelanowe- ma ich już chyba ze sto- ale nikt się z tego nie śmieje- a z moich koralików to się śmieją- buuu)
ja zaczynam traktować to jako właśnie hobby i kolekcjonerstwo, a to że można w tym chodzić i upiększać siebie to skutek uboczny ![]() nooo dokladnie ![]() ja wprawdzie kolekcje mam skromna na razie - a z pandora to juz w ogole, bo "az" 1 koralik ![]() u mnie w pracy jestem jedyna charmsowa, jedna dziewczyna jest pandorowa ![]() ja nie lubie samochodow itp. nie kupuje tez np nie wiem ![]() ![]() mam 2 zboczenia - firmowe kosmetyki i charmsy ![]() i nie wiem czemu ludziom to tak przeszkadza ![]() ![]() ja nikomu nic nie mowie jak sobie packa na twarz tanie kosmetyki, bo lubi, albo jak dynda "charmsami" z bazaru ![]() ![]() Cytat:
![]() [1=78ec78392a9e84b50fa9c61 260c26510682869d7_6517570 db0492;24148669]u mnie noszą dziewczyny takie koraliki ala avon pomieszane z jednym czy dwoma koralikami z apartu bądź pandory- nie wygląda to dobrze, ale cóż- o gustach się nie dyskutuje... i wtedy zaczynam się zastanawiać w ogóle czy warto zwracać u wagę na jakość- ależ oczywiście, że WARTO i dlatego trolle są inne i już ![]() dokladnie ![]() ![]() ![]() i co z tego, ze wlasnie w avonie mozna dostac bransoletke juz cala gotowa za jakis ulamek tego, co ja wydalam na moje charmsy, ale po 1 - jak wiekszosc kobiet nie lubie miec tego, co inne - dlatego wlasnie charmsy i koraliki sa takie boskie, bo niby mamy to samo, a jednak nie ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2531 |
Rozeznanie
|
[QUOTE=Nicole`_;24132195]Dziewczyny, ale macie tempo, to jest coś nieprawdopodobnego
![]() Wszystkie zawieszki i bransoletka również to wyrób Swarovskiego... chociaż coś mi się o "oczy" obiło, że np. śnieżynka jest również w Aparcie? Pewnie jest tam trochę TAŃSZA ![]() Ten renifer ze Swarovskiego jest przepiękny, ale jego cena już mniej ![]() No cóż, na razie pozostaje mi pocieszyć się kalendarzem ozdobionym kryształkami Swarovskiego, który dostałam wczoraj od znajomego - piękna rzecz, a ogromne cyfry 2011 nabijane kryształami pięknie lśnią na filetowej, prawdziwej skórze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2532 |
Zakorzenienie
|
Co do całej dyskusji a propos zbierania charmsów/Pandory/Trollbeads:
ja również traktuje to ja pewnego rodzaju hobby ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#2533 |
Zakorzenienie
|
A te przeszycia na podczepianie charmsów w twoim przypadku są szyte czy są może zszywaczem zrobione?
#2534 |
Zakorzenienie
|
I jeszcze chociaż, to już po świętach -charmsy z amazon.de z heartbreaker- Rudolf i sanki to moi faworyci
![]()
#2535 |
Zadomowienie
|
Mi też już odbija
![]() miałam sobie POWOLI zbierać trollbeadsy a co zrobiłam? kupiłam od razu 5 i 1 po tygodniu ![]() a teraz siedzę w pracy i się gapię na moją bransoletkę ![]() ale powiem wam, że jestem w niej zakochana, już nawet kupno kolejnej pary butów tak mnie nie cieszy ![]() moje Rajskie Ptaki są super, chociaż jeden ptaszek ma malutką skazę ale przez to jest wyjątkowy bo skaza jest w miejscu serduszka ![]() muszę się leczyć ![]()
![]() |
#2536 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() moje marzenie, wróżka i diamentowy koralik ![]() Cytat:
![]() ![]() a teraz Magi ślicznie dziekuje za zakupy ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2537 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kolekcjonowanie mnie odstresowuje, bo w pracy obcuję z chorobą cierpieniem i.............
![]() |
#2538 | |||
PIP.
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a z tym ogladaniem mam to samo ![]() ja sobie siedze w pracy i tajniacko ogladam charmsy ![]() czy to juz czas na leczenie? ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2539 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ten renifer od Swarowsky`ego patrzy na mnie tymi niezrównoważonymi oczami i mówi:"musisz mnie mieć.MUSISZ!" :P
Wszyscy jesteśmy bardzo dojrzali,dopóki ktoś nie przyniesie folii bąbelkowej ![]() __________________ 2011-01-02, 17:45 #2206 "idę popatrzeć na trolle i pandory TYLKO popatrzeć!" -----> 2013 ![]() __________________ -57-61-66-69-95...........efekt jo-jo...........117! Edytowane przez aliena7 Czas edycji: 2011-01-04 o 08:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2540 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() MJ ja tez nie mogłam sie zdecydowac czy kupic srebrna czy skórke z pandory, kupiłam srebrną (Tzn tż kupił) ale jak przyszła i ja zobacyzłam to od razu ją odesłałam, jest ładna ale nie warta tej kasy zwłaszcza ze jeszcze sie odkształci, a jak zobaczyam jasna skorke to od razu sie zakochałam. poki co kupie koraliki na skorke ale jak ich bedzie wiecej to sobie sprawie srebrna bransoletke, ale to nie z pandory tylko z apartu bo jest o 100zl tansza i sie z niej taki flak nie robi, i na nia sobie bede dalej pandorowe korliki kupowała ![]() choc jak chcesz z pandory tylko srebro kolekcionowac to wydaje mi sie ze na srebrnej bransoletce bedzie ładniej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2541 |
Konto usunięte
|
i tym oto sposobem, Wasze posty uspokoiły moje sumienie, że zbieractwo biżuty to nic złego- hahaha- tak se to tłumacz
![]() w każdym razie urabiam powoli TŻta, aby do warszawy śmignąć i zmienić centrum handlowe z arkad na WP albo promenadę... ewentualnie zostaje mi lokalna pandorka- ale to mnie już jakoś mniej kręci ![]() i założę się, że jak mój TŻ zobaczy ogrom koralików i ich piękno, to powie- KUPUJ, ale to będzie Ciebie kosztowało.... (tak tak- robienie dobrych obiadków, i takie tam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2542 |
Zakorzenienie
|
ja sie wybieram do bonarki w tym miesiącu i mysle jak to zrobic, zeby tż nie zobaczył ile tam wydam
![]() chce kupic bransoletke z zapieciem i różowy diamentowy. Brans jeszcze by przełkną ale koralik za 230 to juz niebardzo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2543 |
Zakorzenienie
|
My z TŻ-tem oddzielnie chodzimy po sklepach, wiec on nie widzi, ile i na co wydaję kasę, a potem sam mi coś kupuje, bo myśli, że ja biedulka nic sobie nie kupiłam.
![]() |
#2544 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Kochanie teraz każde ma dla siebie pół godzinki a wiec spotykamy sie tu i tu o tej i o tej. Z moim akurat nie ma problemu bo spędza je w zoologicznym i jest zachwycony ![]()
![]() |
#2545 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() problem w tym, ze do bonarki nie wchodzimy połazic po sklepach tylko do trollbeads i on juz wie ze mnie trzeba pilnowac w tym miejscu ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2546 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() u mnie to nie przejdzie bo już w połowie miesiąca jęczę mężowi, że kasy nie mam, poza tym on widzi jak coś nowego do domu przyniosę ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2547 |
Zadomowienie
|
z moim o tyle lepiej że wogóle nie chodzi ze mną po sklepach, jeśli już idziemy to do spożywczego
![]() żeby sobie spokojnie połazić i pooglądać (nie zawsze kupować) muszę iść/jechać sama poza tym mamy oddzielne konta i sama po opłaceniu wszelkich rachunków muszę kombinować skąd wziąć na koralik :/ a przy ogromie wydatków nawet mu nie pokazuje że takie są i za jaką cenę ![]()
#2548 | |||
PIP.
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() najlepsze, ze w ostatnim czasie dostalam od niego 3 charmsy, tak patrzy na moja branso i mowi "no, to juz teraz zadnego nie potrzebujesz" a ja takie ![]() a mi ostatnio chodzi po glowie misiu z tousa ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2549 |
Zakorzenienie
|
[1=78ec78392a9e84b50fa9c61 260c26510682869d7_6517570 db0492;24150936]i tym oto sposobem, Wasze posty uspokoiły moje sumienie, że zbieractwo biżuty to nic złego- hahaha- tak se to tłumacz
![]() w każdym razie urabiam powoli TŻta, aby do warszawy śmignąć i zmienić centrum handlowe z arkad na WP albo promenadę... ewentualnie zostaje mi lokalna pandorka- ale to mnie już jakoś mniej kręci ![]() i założę się, że jak mój TŻ zobaczy ogrom koralików i ich piękno, to powie- KUPUJ, ale to będzie Ciebie kosztowało.... (tak tak- robienie dobrych obiadków, i takie tam ![]() A swoją drogą to fenomen jak szybko znajduje się " kasa z nikąd", którą gdybyśmy miały wykombinować na dentystę lub mechanika nie wiem czy tak szybko by się znalazła - a jeśli już to z "krwawiącym sercem" ![]()
#2550 |
Zakorzenienie
|
Sajf - dzieki za przypomnienie ze dentyste mam jeszcze w tym miesiącu, różowy musi jednak poczekac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:42.