|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4171 |
Konto usunięte
|
Dot.: Pół roczku już mamy- raczkujemy i pełzamy :-) Maluszki majowo-czerwcowe 2010 c
Darianna, brzuszek to mi też pozostał... taki odstający.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4172 | |||||
Rozeznanie
|
Dot.: Pół roczku już mamy- raczkujemy i pełzamy :-) Maluszki majowo-czerwcowe 2010 c
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
co do gryzienia to żadnego doświadczenia nie mam ale spróbowałabym dać kawałek jabłuszka do rączki (ewentualnie ja bym trzymała) żeby sobie poskrobał ząbkami/ dziąsłami Cytat:
![]() ![]() u nas dziś marudny dzień, bolały bidaka dziąsła, usnął mi na rękach w pozycji pionowej, tak się przytulił jak małpka ![]() dzeki za wszystkie odp ![]() ![]() dobranoc mamulki
![]() |
#4173 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Na pewno sporo przeszlas jesli chodzi o AZS takze masz wiedz na ten temat ![]() Wojtuś też śpi na takiej płaściutkiej poduszeczce i nie wiem jak by było bez niej, bo tak się przyzwyczaiłm, że w trakcie jak usypia musi trzymać sobie rożek tej poduszki ![]() ![]() Co do ubranek ja muszę chyba przystopować z kupowaniem, bo do tej pory miał tyle ciuszków, ze niektore to raz zalozyl albo wcale. Już całe pudlo z ciuszkami na strych wyniosłam. Wojtek ma ciocie, ktora ma sklep z ubrankami dzieciecymi i co troche dostaje jakieś fajne ![]() ![]() Wstawiam zdjęcia mojego Bąka, który z pomocą babci próbuje się przemieszczać opierając sie na swoim pojeździe ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4174 | ||
Rozeznanie
|
no i pieknie
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;24140887]Dzisiaj dowiedziałam się, że dostanę ucznia na indywidualne nauczanie. I raz - cieszę się ogromnie, bo to wczesna podstawówka, a brakuje mi takiego nauczania, ale dwa - bardzo trudne dziecko, bardzo zaburzone, pod względem psychicznym dramat. No i się dygam ![]() i jaka decyzja? Cytat:
![]() Cytat:
![]() fajne foteczki, Stefus ma podobny chodzik, bardzo Go lubi ![]() co do podusi, Stefek spi na takiej bardzo plaskiej, standardowej co to sprzedaja z kolderkami ![]() ------------------------------------------------------ u nas nocka rewelacyjna, Stefek obudzil sie o 6.30 ![]() ![]() ![]() wczoraj dobrze wykorzystany dzionek, dzis sprobuje tak samo ![]() ![]() ja z ubranek juz nic nie kupuje, mamy spory zapas na razie ![]()
Każdy dzieciaczek jest indywidualnością i idzie swoim rytmem. Zaakceptuj to i ciesz się każdym dniem. Nie warto szukać problemów na siłę. ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-48793.png 62-61-60-59-58-57-56-55-54-53 ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4175 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Tymek dalej skąpo owłosiony. ![]() [QUOTE=justin18061976;2414 9813 ale ja za to goopia poszlam spac przed 1 ![]() [/QUOTE] ja prawie codziennie tak chodzę spać. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4176 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzień dobry ![]() Ja na razie nie muszę kupować ciuszków ( no może jakieś pojedyncze sztuki czegoś tam ), bo jeszcze sporo mam od koleżanki. Na święta Lusia dostała jeszcze spodnie i bluzeczkę. Chyba kurtkę będę musiała kupić, bo ta, którą mam będzie jeszcze za duża. Nocka średnia, ale lepsza niż poprzednie. U nas dzisiaj jest baaaardzo pochmurno, ciemnawo ( może przez częściowe zaćmienie słońca ![]() Teraz Lusia zalicza pierwszą drzemkę. ---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ---------- lea, dlaczego nie dochodzą do Ciebie sms-y? Masz zmieniony numer?
![]() |
#4177 |
Raczkowanie
|
Witam w nowym roku
![]() Znowu mnie nie było troszkę, nawet nie podczytywałam za bardzo bo jakoś tak. Swięta, sylwester, małż miał wolne.... a teraz znowu zostałam sama w domu ze swoim łobuzem i muszę go trochę odpieścić bo miał 2 tygodnie jedną babcie na każde swoje eeeejjjjj, i tydzień dwie babcie , dziadka i tatusia ( no i mamusię...) Ale nie jest źle, tylko mi odmawia jedzenia. Ni ei koniec, tylko mleko mu wciskam żeby nie umarł z głodu, ale obiadków, deserków nie bardzo zjada od dwóch dni. Myślę ze to przez zęby bo nam zestaw wyłazi i jeszcze tylko jedynka górna lewa została a wylazły w ciągu 3 tygodni dwie górne dwójki i jedynka górna prawa - nie bylo jakiejś masakry ale jednak cierpiał ![]() ![]() Piszecie o powrotach do pracy, ja nie wróciłam ( i tak była byle jaka) i nie żałuję a jedyne czego mi brakuje to niezależność finansowa i wydawanie połowy pensji na jednym wypadzie do C.H... teraz jak żyję z małż to mi jakoś głupio będzie.... zobaczym.... Zdjęcia macie wszystkie świątecznie śliczne - dzieciaki urocze, mamusie co jedna to ładniejsza a i tatusiowie ujawnieni do zawieszenia oka ![]() Musze się poskarżyć - powysyłałam znajomym ( tylko dobrym) fotkę mikołajowego Jasia z życzeniami wesołych świąt , taka jak wstawiłam tutaj wam. I teściowie byli na imprezie sylwestrowej , gdzie się chwalili wnusiem po czym podeszła babka ( fryzjerka nasza wsiowa) i mówi- to jest państwa wnuczek? I okazało się że ona to zdjęcie dostała od jakiegoś mi obcego kogoś , kogo ona tez zna piąte przez dziesiąte... znaczy ze ktoś potraktował zdjęcie jak pocztówkę, tylko kto... z jednej strony moja wina i powinnam sie z tym liczyć z drugiej znaczy to ze ktoś z moich znajomków się zachował nieładnie. ![]() Dobrze , teraz ładnie was ponadrabiam i wracam aktywnie do wymiany doświadczeń, porad i wątpliwości na moim ulubionym forum z moimi ulubionymi mamusiami ![]() A na koniec my: DSCN2841.jpg |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4178 |
Zadomowienie
|
Dawno nikt nie wstawiał ciuchowych zdobyczy to ja wstawiam , moje zdobycze z wyprzedaży z myślą o wiośnie
![]() Butki to prezent od babci - bardzo fajne , nie sztywne i leciutko ocieplane ![]()
#4179 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;24143269]No i te ciasteczka twarde jak szlag są ;/[/QUOTE] dokładnie tak,sama mialam probem z wkruseniem tego badziewia no i ta cudna cena.... u nas nocka nawet nawet udało mi się od sylwestra usypiac małego w swoim łóżeczku a nie przy cycu..czyli od 0-3 miesiaca spał u siebie a od 4-7 m spał z nami ![]() narazie zaprzestalam podawania ,chleba i ciasteczek....plamy znikneły....co drugi dzien bede dawala kaszke manne....taka ugotowana ,bo mam zapasy z kaszzki bobovity,wiec jak zjemy to kupię juz taka z glutenem....Adrian praktycznie codziennie je miesko,nawet jak ja mu robie warzywka to dodaje np.indyka ale ze słoiczka np.gerber ma takie same miesne...owoce tez codziennie ja mu gotuje jabłko,gruszkę i banan ...surowego jabłka nie ruszy ![]() juz chce wiosne ...wiecej warzywek świerzych,więcej owoców..a teraz kupuje w markecie bo na rynku to wszystko zmarznięte... hmmm w pewnej publkacji przeczytalam,że moża dzieciom podawac warzywa z mrozonki,że one sa ok bo odrazu mrozone itd,itp no i np.takie mieszanki z hortexu s,ale nie wiem czy faktycznie te mrozonki sa ok /??co sądzicie?czy lepiej w markecie kupic?
![]() |
#4180 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ---------- Słuchajcie doradźcie mi w jednej sprawie, bo nie wiem co mam robić....a sprawa jest poważna. Chodzi o pewien fakt, że ojciec mojego męża obiecał nam 2 miesiące temu, że wyśle nam pieniądze (czyli zaległy prezent na nasz ślub - rok temu), na urodziny małej, na święta no i na jego kursy...Oczywiście kwota miała być malutka, bo on jak zwykle nic nie ma...ale co tam...3ci dom buduje....... No i teraz mamy nie lada problem, bo dosłownie na naszym koncie jest 50 zł....moja mama pomogła nam wieeele razy, tak samo moi dziadkowie...Nikt z jego rodziny nie kwapi się nam pomóc....a wszystko przeze mnie ponoć, bo jestem biała...a Wasiu miał mieć żonę czarną!!!! To jest dopiero rasizm....ale wracając do wysyłki kasy, jego ojciec wciąż się wymiguje, a jego odpowiedź to : jutro wyślę i tak jest jak pisałam przez 2 miesiące.. a mąż traci sporą kasę na połączenia do Nigerii....Ja już nie wiem co mam robić....Myślicie, żeby z nim porozmawiać? Trochę się boję, bo nie chcę wszystkiego zniszczyć... Sorry, że wypisuję tutaj o tym, ale naprawdę moja depresja coraz bardziej się powiększa ;( ;( ;( ;( |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4181 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja się nie chwale, bo kupuje tylko dla Maksia, Tymekowi tylko takie bielixniane- body, piżamki, be reszte ma po Maksiu. ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4182 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziś dzień udawania, że mnie nie ma. jestem jak superniania. czaję się z boku i podpowiadam, co i jak. niby ok, ale już zdążyłam się popłakać. Ewcia jadła z piersi o 5.30, o 8.30 zjadła połowę swojej porcji kaszki, godzinę później zaczęła marudzić, więc małż próbował podac jej moje mleko z niekapka. świeżo odciągnięte. zrobiła kilka łyków i marud. kombinował z wyciąganiem blokady niekapka i z niekapkiem Nuka. generalnie po 2 godzinach od kaszki stanęło na tych kilku łykach mleka. uśpił ją i pospała pół godzinki, a teraz bawi się w łóżeczku, on przy niej siedzi, młoda jeść nie woła. chichra się. a ja się zamartwiam, co będzie, jak przyjdzie ją odstwić całkowicie... oho, marud się zaczął... jest plus tej sytuacji - nie spała na klacie, bo chyba się zorientował, że lepiej mieć te pół godziny dla siebie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4183 | |||
Zakorzenienie
|
Witam,
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Meza bym poprosiła aby ograniczył kontakty z rodziną. Przecież Twój maż zarabia to nie wystarczy? |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4184 | |
Konto usunięte
|
dobry wszystkim
![]() świetne zdjęcia wstawiacie, jak zwykle z resztą. Olivko, my też mamy mc Tobi i już nie da rady czekać dłużej. co ja poradzę, że moja baba jest na 90-95 centylu wzrostowo i wagowo...? mam ją gnieść? przez najbliższe pół roku? bez sensu. a Tobi jest super. i małej wygodnie. Cytat:
tak w ogóle to przykra sprawa. ale wiesz, ja bym olała... tzn rozumiem, że jest Wam ciężko... ale z własnego doświadczenia wiem, że jest w miarę dobrze, jak się puszcza takie obiecanki mimo uszu. nie liczę na nagłą pomoc, wiem że to takie gadanie dla gadania. nie wiem czy to chciałaś usłyszeć, tak jak mówię to tylko moje doświadczenia. liczyć na siebie, nie oczekiwać pomocy - nawet tej obiecanej. a jak się zdarzy to oczywiście fajnie, ale nie robić sobie nadziei... nie martw się, będzie dobrze, musi być ![]() zmieniając temat. u nas na obiadki wchodzą coraz mniej rozdrobnione papki. na razie szału nie ma. smakują, ale grymas jest, bo trzeba memlać... i kurde... oddaliśmy dwa tygodnie temu ośmiorniczkę do reklamacji, bo piszczałka się spsuła. przyjęli, oczywiście... ale chciałam, żeby wymienili, a oni dziś oddali kasę... teraz trzeba czekać, aż będzie dostawa do sklepu, żeby znowu kupić... a jak oddawaliśmy starą, to na półce był inny egzemplarz. czemu nie mogli wymienić wtedy? skoro w grę wchodził tylko i wyłącznie zwrot kasy lub wymiana na inny? grrr ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4185 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
No właśnie- to wszystko jest łatwiejsze i prostsze w teorii. Dlatego popracuję pół roku i zobaczymy wtedy jaka będzie sytuacja- czy M będzie miał dużo pracy, czy któraś babcia będzie w domu. Ale prawdopodobnie znów pójdę na wychowawczy- z tym że wtedy będzie on musiał być dłuższy bo będzie dwójka małych dzieci. Ale to wszystko się jeszcze okaże. Dodatkową atrakcją jest fakt że zaczynamy się budować więc kaska potrzebna u generalnie lepiej by było gdybym wróciła do pracy. Jakoś sobie damy rady ale właśnie cały czas męczy mnie co po porodzie drugiego dziecka ![]() Cytat:
![]() Moja mała się już dławiłą tym Hippa ciastkiem- dziękuję za nie bardzo- okropieństwo w ogóle nie przystosowane dla dzieci. a z gryziniem problemów nie ma zupełnie. Cytat:
Silpe fajne zakupki- też mamy te spodenki różowe z H&M ![]() spradka śliczne zdjęcie ![]() u nas noc masakra- chyba idzie kolejny ząbek- no i mamy szczyt lęku separacyjnego:/ zaraz idziemy na spacerek i na zakupki do warzywniaka. póki co piję kawkę może mnie trochę obudzi
Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. — Jan Paweł II (Karol Wojtyła) Kornelcia ![]() ZĘBALE ![]() Edytowane przez olivka_7 Czas edycji: 2011-01-04 o 11:20 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4186 |
Zakorzenienie
|
Siala znalazłam Cie u Japonek.Też cię wciągło?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4187 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() chociaz powiem szczerze, że robię postępy w tej kwestii,- zaczynam chodzic w spódniczkach o długości oderobinkę za kolana, pzreciez nóg do reklamacji nie oddam, a całe życie w spodniach... ![]() margo, jak nie będzie Cię z boku to będzie altwiej, bo Ty się stresować nie będziesz, TŻ też sobie da radę, a i Ewcia chyba będzie spokojniejsza, jak nie będzie Cię wyczuwała. ![]() Cytat:
![]() ![]() Wróciłam z długiego spaceru, ale zmarzłam, aż miło. ![]() Tymek jeszcze dosypia na podwórku, ale zaraz wjeżdżam wózkiem do środka, 1,5 godziny mu wystarczy. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4188 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() djerba - odpuscilabym,w koncu ile mozna prosic, zgadzam sie z darianne - taka mentalnosc, moj brat 'zareczyl' sie z dziewczyna z Kenii(chyba nic z tego nie bedzie w koncu). Czasem jej zachowanie i jej rodziny mnie szokuje, roznice kulturowe - ot co ![]()
Każdy dzieciaczek jest indywidualnością i idzie swoim rytmem. Zaakceptuj to i ciesz się każdym dniem. Nie warto szukać problemów na siłę. ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-48793.png 62-61-60-59-58-57-56-55-54-53 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4189 | |||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A ty w PL to gdzie mieszkasz??? A ucznia przyjmuję ![]() Cytat:
Nie prosiłabym. szukałabym możliwości dorobienia ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Pozdrawiam z pracy ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4190 |
Zakorzenienie
|
[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;24153529]
nie na nie wiadomo ile, tylko na 3 latka, wtedy dzieciaczek do przedszkola i ok. ![]() ![]() Wróciłam z długiego spaceru, ale zmarzłam, aż miło. ![]() Tymek jeszcze dosypia na podwórku, ale zaraz wjeżdżam wózkiem do środka, 1,5 godziny mu wystarczy.[/QUOTE] No niby tak, ale już teraz trudno się będzie wracało a co dopiero później. No i budowa się odciągnie- ale tym się aż tak nie martwię bo teraz już większość wyprawki będę mieć więc coś mogę zaoszczędzić z wypłaty ![]() My jeszcze nie wybyłyśmy na spacer- mordowałyśmy się z zupką- ostatnio obiadki to tragedia dlatego chcę zacząć sama gotować może będzie lepiej. Zjadła pół dużego słoiczka- mało bo wcześniej jadała cały. Ale jak skubanej dałam kiwi spróbować po zupce to chciała z krzesełka wyskoczyć tak mnie popędzała że jeszcze ![]() ![]() No i muszę kupić zabezpieczenia do gniazdek bo młoda wczoraj paluchy wkładała tzn próbowała. Szaja a no tym żebym najlepiej sobie ją do siebie przykleiła ![]() Ok zmykam- ubieram i na pole bo spać się chce to wykorzystam sytuację.
Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. — Jan Paweł II (Karol Wojtyła) Kornelcia ![]() ZĘBALE ![]() Edytowane przez olivka_7 Czas edycji: 2011-01-04 o 12:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#4191 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4192 |
Zakorzenienie
|
Ja zdecydowanie na pierwszym miejscu dziecko i rodzinę stawiam- no a o drugie musimy się szybko starać bo potem może być jeszcze gorzej. Tym bardziej że o Kornię staraliśmy się 2 lata i przeszliśmy 3 poronienia- więc jakbym mogła to i 3 lata bym z nią siedziała- ale muszę się wrócić- kasa ściga- maż jak ma pracę to ma a jak nie ma to jest nieciekawie. No ale już się do tego przyzwyczailiśmy więc jak są "tłuste lata" to się nie szasta na prawo i lewo bo może być i "chudo"
![]() Wiecie jaka ze mnie leniwa matka- nie chciało mi się na spacer- więc ubrałam małą padła w 2 minuty otworzyłam okno w sypialni i śpi ![]() ![]() Mieszkam na wsi i już rzygam za przeproszeniem ciągle ta sama trasa- dookoła wsi ![]() jak mam auto to czasem jadę do miasta i przy okazji zakupy załatwiam- ale to rzadko. A u nas jeszcze nie ma chodników więc jak jedzie auto to nieraz w zaspę trzeba wózkiem się prawie pchać. Dziś na obiadek żurek- przejedliśmy się znów w Sylwka i teraz jednodaniowo gotujemy. Kurde ten Sylwek niby każdy coś- ale wiadomo ze u nas więc więcej do kupienia mieliśmy no bo i napoje itp na naszej głowie- to nas wyczyściło ładnie z kasy. No i zakupki dla małej wyprzedażowe ![]() Zastanawiam się na poważnie nad odstawieniem tabsów- Cerazette. Libido jak wiecie masakra a i wagowo wydaje mi się że ma to na mnie wpływ. Boję się tylko że teraz zajdę nagle no i jakoś tak z tabsami można było bardziej spontanicznie- jak dla mnie gumki spontaniczność trochę ogranicznają ![]()
Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. — Jan Paweł II (Karol Wojtyła) Kornelcia ![]() ZĘBALE ![]() Edytowane przez olivka_7 Czas edycji: 2011-01-04 o 12:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#4193 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Skąd Ty jesteś olivka? dziecko jeszcze mi śpi... chyba drugiej drzemki już dziś nie będzie... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4194 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() do jakich Wy lekarzy tam chodzicie? ![]() co do powrotu do pracy to nie mówiłam, ze nie będzie tal źle? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4195 |
Zakorzenienie
|
Leaja z małopolski mieszkam między Krakowem a Zakopcem- bliżej Krakowa.
Nie no ja też uwielbiam mieszkać na wsi tylko czasem mnie wkurza ten brak chodników:/ Kropka dopiero teraz doczytałam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4196 |
Zakorzenienie
|
paulaśliczny chłopczyk
![]() spradka ![]() Silpe fajne zakupy ![]() Ja na lato nic nie muszę kupować z ciuchów, wszystko mam po Michale jak nowe, mam nadzieję, że będą dobre, Szymon jednak większy jest...U nas idealnie wypadło, Michał z maja, Szymon z czerwca więc wszystkie ciuszki pasują jeśli chodzi o porę roku. Czasmi się skuszę i kupię coś nowego, zwłaszcza bodziaki się niszczą... justin ile masz wzrostu? Bo mamy identyczny cel jeśli chodzi o dietę. Też chcę spaść do 53, teraz waże 58. Tylko ja niska jestem- 160cm. Tez się lepiej czulam jak bylam szczuplejsza, tym bardziej, że ja ,,jabłko,, czyli wywala mi brzuch i boczki, strasznie to wygląda ![]() Kropka ![]() ![]()
Edytowane przez ona1981 Czas edycji: 2011-01-04 o 13:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#4197 |
Zadomowienie
|
[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;24146030]
miękkie będę zakładać np. do samochodu. ![]() a z normalnych butów mam jedne troszkę wyższe firmy Bartek- po Maksiu, najmniejszy rozmiar, oraz jedne Gufo z CCC, kupione ubiegłej jesieni na wyprzedaży za 20zł ![]() [/QUOTE] a jaki jest dostępny najmniejszy rozmiar butow dla dzieci? ja znalazłam 20 i nie wiem czy to juz jest najmniejszy... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4198 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Są jeszcze 19 ![]() Jeszcze zapomniałam o warzywach napisać. Kiedyś czytalam,że zimą mrożonki mają więcej witamin niż takie z warzywniaka. Michałowi z mrożonek gotowalam.
Edytowane przez ona1981 Czas edycji: 2011-01-04 o 13:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4199 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Tymek dalej śpi. ---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ---------- Cytat:
![]() i jeśli o Bartki chodzi, to na serio malusie wypadają. ![]() Maksiu śmigał w tym rozmiarze ich sandałków już w maju. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4200 |
Zakorzenienie
|
ona o to fajnie jak tak z rozmiarami się trafi
![]() My butki dopiero na wiosnę kupimy- na razie nie wiem jaki będzie miała rozmiar. Lea no fajna okolica nie powiem ![]() Moje dziecie się wyspało 30 minut standardowo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:53.