|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2161 | |
|
CABIN CREW
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V
Cytat:
a z TŻ się dogadasz, kazda para ma przejściowe trudności-minie
|
|
|
#2162 |
|
Zadomowienie
|
hej laseczki mialam koszmarny dzien dzisiaj, chyba nie bede teraz do Was zagladac jade do mamy na kilka dni, musze sobie przemyslec troche spraw i musimy z Tż tem odpoczac od siebie troche.....pojade chyba w srode ale na pare dni tylko, nie chce wyjezdzac na dluzej, moj Tż obiecal mi ze sie zmieni mielismy szczera rozmowe i wierze mu bo wiem ze mnie kocha widze jak bardzo mu zalezy ale musze wyjechac odpoczac od niego ....przemyslec.....czasam i taka rozlaka dobrze robi dla zwiazku, kocham go na zabuj i wiem ze on mnie tez ale lepiej bedzie jak wyjade na pare dni chociaz....wiem ze mam wspanialego meza ktory mnie kocha ale zalazl mi za skore dzisiaj!!!!!!!!!!! powiedzial mi ze sie zmieni bo nei chce mnie stracic bo chce spedzic ze mna reszte zycia i wierze mu i za to go kocham
![]() ---------- Dopisano o 00:41 ---------- Poprzedni post napisano o 00:39 ---------- powiedzialam mu co ma w sobie zmienic jesli chce ze mna byc, powiedzial ze zmieni wszytsko co bede chciala bo nei chce mnie stracic, ale jednak wyjade na troche, to nam dobrze zrobi ---------- Dopisano o 00:42 ---------- Poprzedni post napisano o 00:41 ---------- a teraz wypije ABSYNT i pojde spac
|
|
#2163 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Aż zazdroszczę, że potrafił tak powiedzieć, to rzadkie usłyszeć coś takiego od faceta. ---------- Dopisano o 00:52 ---------- Poprzedni post napisano o 00:44 ---------- I ja lecę spać, ufff,katar dalej mnie męczy, mam nadzieje, że jutro będzie lepiej ![]() Dobrej nocy Laseczki
|
|
|
#2164 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuje
![]() Cytat:
3mam kciuki aby wszystko się dobrze skończyło
|
|
|
|
|
#2165 |
|
Zakorzenienie
|
czesc Piekne
![]() z moja twarza juz lepiej, mam jakies 5syfow kolo brody ale sa malutkie i nie bola. lece szybko sie malowac i do TZ, paski 3d to chyba zaloze jak bede prowadzic, bo troche glupio zrobili, ze trzeba 2x dziennie... a jak ktos nie ma czasu rano jak ja ?blondyneczko, trzymam kciuki ze wszystko sie ulozy i dotrzecie do siebie |
|
|
|
#2166 | |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
![]() Kurdeee jestem chora Ide dzisiaj do lekarza, mam nadzieje, że sie wylecze jak najszybciej... Wogóle ostatnio jestem strasznie schorowana. Nie dość, że gorączka, to jutro musze iść na taki zabieg, a w przyszłym tygodniu do ginekologa.Tallulah Mam takie pytanie do Ciebie, bo wiem, że Ty się dobrze znasz na takich rzeczach Kilka dni przed okresem dostałam brązowe plamienia (biore tabletki cilest już od roku) i troche mnie to zaniepokoiło, wiesz czym to może być spowodowane? Moge tylko powiedzieć, że miałam grype jelitową i jedną tabletkę wzięłąm z opóźnieniem. Przepraszam, że to nie na temat, ale jesteś Naszą Panią Doktor i jednak wolę popytać czy to nic poważnego ![]() A co do dnia paszteta, to ja mam dziennie taki Wogóle nie jestem zadowolona ze swojego wyglądu, nie czuje się ładna. Może raz na rok jest taki dzień, że z chęcią przyglądam się sobie w lustrze ![]() Śliczne te szminki z inglota ![]() Cytat:
Życze Wam powodzenia ![]() Ehh i ani się tu wyspamować... Ani nawet wykąpać
|
|
|
#2167 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
![]() Cytat:
![]() Nie jestem Tallulah, ale nie podoba mi się ta grypa jelitowa i branie talbetek anty. Nie chce straszyć, ale mogła osłabić ich skuteczność. Cilest też kiedyś brałam i nie wspoinam ich miło. Szybciutko powinnaś pójść do lekarza to będziesz wiedziała co i jak. Po zastosowaniu oliwki Baby dream na włoski, na noc jestem bardzo zadowolona. Zmyłam ją rano szamponem i wypadło mi przy tym bardzo mało włosków, a ich kondycja jest dzisiaj o wiele lepsza. Dzisiaj dziewczynki zabieram się za naukę, bo już w weekend dwa zaliczenia. Miłego dnia
|
|
|
|
|
#2168 |
|
zawsze mam racje
|
airish: do włosów wypadających mogę jeszcze polecić odżywkę natural vital (http://naturvital.pl/artykuly/1 - tak ta seria wygląda)
To jedna z nielicznych rzeczy jaką mogę dać na skórę głowy
|
#2169 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Ja już umyłam włosy, nałożyłam balsam z proteinami jedwabiu i krem na twarz
|
|
#2170 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
ile trzymasz na skórze głowy?Oglądałyście zaćmienie słońca?
|
|
#2171 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nie
---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ---------- Przepraszam jak za bardzo Wam wczoraj smęciłam
|
|
#2172 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja się patrzyłam ale nie miałam okularów ani nic, a potem miałam takie krechy na oczach
|
#2173 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hmmm chyba warto spróbować ![]() A jaka jest jej cena? Co do zaćmienia to nie oglądałam. |
|
|
|
|
#2174 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
no chyba że tak XD 3mam kciuki zatem ![]() ![]() nie nadrobiłam wszystkiego, ide się położyć bo fatalnie się czuję miłego dnia
|
|
|
#2175 |
|
Zakorzenienie
|
Oj dziewczynki, zdrówka dla każdej z was
tę oliwkę z Rossmana na pewno kupię, tym bardziej, że bardzo boję się rozstępów. Wczoraj byłam na pierwszym usg, widziałam maluszka A dzisiaj dostałam telefon z pracy, że od 1 lutego awansuję!!! Cudownie ten rok mi się rozpoczął, oby wam też
|
|
#2176 |
|
Zakorzenienie
|
angelwithoutsoul duużo zdrowia
xhankax gratuluję ![]() Miłego dnia Dziewczyny
|
|
#2177 |
|
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczyny ja już posprzątałam dzisiaj pokój a teraz siedzę na komputerze i filmiki makijażowe na youtube oglądam, a powinnam sie uczyć bo w przyszłym tygodniu czeka mnie na uczelni zaliczenie z niemieckiego i egzamin
Życzę miłego dnia wszystkim
|
#2178 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gratulacje
|
|
|
|
|
#2179 |
|
BAN stały
|
hej, padam dzisiaj
Ja oglądałam zaćmienie słonca. Wczoraj nałożylam sobie naftę na wlosy i dziewczyny wloski dzisiaj super mięciutkieI obiecany swatch,w rzeczywistości minimalnie jasniejszy .A i przepraszam za widoczny aparat na ząbkach
|
|
|
|
#2180 |
|
Wtajemniczenie
|
czesc kochane
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() nie mam na razie dostępu do komputera, mój jest w naprawie.. tęskniłam za wami cały czas dbałam o siebie tak jak trzeba, i nie zapomniałam o naszym wątku.. dziś w ramach spamowanie farbuje włoski na ten kolor co zawse czyli orzechowy brąz.. będe wpadać na wątek jak tylko bede miała dostęp do kompa.. buziaczki kochane mam nadzieje że mnie pamiętacie
|
#2181 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nawet strajkowałyśmy za Tobą ![]() A jak tam po Sylwestrze?
|
|
#2182 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Kochane
Na jutro nie mam zbytnio nic do nauki, bo jak co środę 4 pierwsze godziny spędzamy w schronisku młodzieżowym należącym do naszej szkoły na obsłudze konsumenta i zajęciach praktycznych A do tego jutro na godzinę 10 jest spotkanie wolontariuszy tegorocznej WOŚP, także na godzinkę się z lekcji urwę. A potem do szkoły już "tylko" na 3h i już Także..dziś Was nadrobię ![]() O i właśnie mam pytanko, może Wy znacie jakieś ciekawe prezenty na 18? Bo idę w tym tygodniu do koleżanki z klasy i Ci co są od nas z klasy zaproszeni + partnerzy (bo u nas praktycznie same baby w klasie, a każdy przychodzi z osobą towarzyszącą jak ma) to się składamy po 15zł, a jest nas jakoś 6 osób + tylko jedna z nich nie ma chłopaka, czyli wychodzi coś w okolicach 165zł I wiemy, że ona chciałaby coś śmiesznego, takiego, żeby kojarzyło jej się z tym dniem, zabawą itd. A i jeśli chodzi o prezenty typowo 18 z sex shopu itd. to jak najbardziej, ale żeby nie było to nic co kojarzy się z parą typu jakieś książeczki z pozycjami itd. bo ona jest sama i żeby tak jej głupio nie było i nie było drażniące
|
|
#2183 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Pójde do lekarza w przyszłym tygodniu, bo teraz bd mieć/mam okres ![]() Ale Ty śliczna jesteś ![]() Cytat:
Oby więcej takich niespodzianek ![]() E.J. Dziękuje mam nadzieje, że szybko się wykuruje ![]() Cytat:
My tu już na policje chciałyśmy Twoje zaginienie zgłaszać Mam nadzieje, że to się zmieni i bd częściej się udzielać
![]() Edytowane przez angelwithoutsoul Czas edycji: 2011-01-04 o 16:35 |
|||
|
|
|
#2184 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ehhh ale ja mam dość nauki na dzisiaj. Głowa mi już pęka, a tego jest od groma. Do piątku w książkach będe siedziała. Tymczasem zmykam robić obiadek dla siebie i Tż'ta a potem bede go wyczekiwała ![]() Miłego wieczorku i do usłyszenia w nocy
|
|
|
|
|
#2185 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
RAZEM PIĘKNIEJEMY ![]() ZAPRASZAM!! https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post22578006 zapraszam do ogladania i komentowania ![]() https://wizaz.pl/akcje/rossmann/rossmanniaczki/marzec-profil-263172.html |
|
|
|
|
#2186 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Blondyneczka bo w świetle kościoła nie jesteśmy małżeństwem i grzeszymy sypiając ze sobą i spowiedź jest bez sensu, bo mówi się "za wszystkie grzechy żałuję i obiecuję poprawę", a to nie prawda. Zielone Oko dziękuję Airish w sierpniu skończę 20 lat. Jutro po lekcjach chyba pochodzę po sklepach. Mam długą listę kosmetyków, mam nadzieję, że coś kupię
|
|
|
|
#2187 |
|
Zadomowienie
|
O, to, to. Dmuchanego
A tak w ogóle to hello W piątek planuję kupić parę rzeczy, m.in: odżywkę Isany z babasu, pędzelek z H&M i pewnie coś jeszcze wymyślę. Niebawem pójdę się spamować. I jeszcze się pochwalę: dziś mija drugi dzień bez słodyczy. Na razie się trzymam, ale jest ciężko.
|
#2188 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oby tak dalej ![]() Cytat:
Na kiedy termin?
|
|
#2189 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Również 3mam kciuki żeby wszystko się poukładało Ważne że Tż chce nad sobą pracować, sama tego deklaracja to już wiele Cytat:
Na prawdę bardzo się cieszę i bardzo gratuluję Przyznam że troszku zazdroszczę dzidzi ale na to mam czas jeszcze... Choc fajnie byłoby mieć takie swoje maleństwo Ostatnio nawet z Tż o tym gadaliśmy i obydwoje stwierdziliśmy że gdyby było to byśmy sobie na pewno poradzili i nie byłby to powód do smutku, mimo że obydwoje we wrześniu skończymy dopiero 20 lat No ale wszystko po kolei Najpierw brylant na palcu Airish88 wysyłam zaproszenie ![]() Ja czuję się znacznie lepiej niż rano, no ale cały drugi dzień z łóżka nie wstaję... Teraz jestem owinięta kocykiem i postanowiłam trochę poszperać po necie.
|
|
|
#2190 |
|
Raczkowanie
|
Jestem za. No chyba ,że szisze, jak lubi palić
![]() xhankax gratulacje Ja dziewczyny nie mam siły na nic... Chyba jakaś depresja czy kij wie co ![]() w dodatku próbowałam pospać w dzień, ale no NIE MOGĘ... Fatalnie jest, jak tak dalej pójdzie, to chyba padnę Nie chodzi o fizyczne samopoczucie, ale i psychiczne. Muszę coś zmienić... Ale starczy już tych żali, NIE WYPROSTOWAŁAM DZIŚ WŁOSÓW Jestem z siebie dumna
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:27.

Ide dzisiaj do lekarza, mam nadzieje, że sie wylecze jak najszybciej... Wogóle ostatnio jestem strasznie schorowana. Nie dość, że gorączka, to jutro musze iść na taki zabieg, a w przyszłym tygodniu do ginekologa.
Życze Wam powodzenia 

Nie chodzi o fizyczne samopoczucie, ale i psychiczne. Muszę coś zmienić...