|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3811 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXII
Cytat:
namieszałeś i zniknąłeś. znowu. nienawidzę ranić innych. ale odkąd ty zraniłeś mnie, nie potrafię nie ranić. jak naiwna, to niech cierpi. chwilo się wypaliłam.
|
|
#3812 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
___________________ " You’re watching my dress as I turn down the light. We forget all about the storm outside. Oglądasz moją sukienkę kiedy przygaszam światło. Zapominamy o burzy na zewnątrz. Lay Your body down.. Next to mine. Połóż swoje ciało.. Obok mnie. everything looks better, when the sun goes down. wszystko wygląda lepiej, gdy zachodzi słońce. and I will remember the heaven in her laughter and the scent of her sweet perfume.. I ja pamiętam niebo w jej śmiechu i woń jej słodkich perfum.. "
|
|
|
#3813 |
|
Raczkowanie
|
Wszystkie postanowienia noworoczne poszły w niepamięć na Twój widok.
Stanąłeś za mną w kolejce, a moje serce biło w przyspieszonym tempie. Powiedz, jeśli jestem dla Ciebie najważniejsza. Uśmiechali się, zaczepiali, prawili komplementy. A Ty po prostu tam stałeś. I skradł moje serce tym łobuzerskim uśmiechem. Ukradkiem posyłam uśmiechy i ekscytuję się każdym Twoim sukcesem, ale Ty nawet o tym nie wiesz. Powiedz jej, jeśli jest dla Ciebie wszystkim. Możliwe, że nie odwzajemni uczucia, ale pomyśl, jak bardzo wyjątkowa się poczuje.
~P. Coelho Edytowane przez so_steadfast Czas edycji: 2011-01-04 o 16:36 |
|
|
|
#3814 |
|
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() ---------------------------------------- Za oknami noc... Chodź kochanie CHODŹ ![]() Niby jest OK ale Ty istniejesz i to zmienia wszystko i już nie jest OK ... Zbliżysz się o krok... porachuję kości !!! Nikt nie wygrał, nikt nie przegrał. Ostatni ruch należy do mnie. Pożegnaj się z nagrodą, Skarbie
------------------------------------ Edytowane przez nowa era Czas edycji: 2011-01-04 o 16:39 |
|
|
|
#3815 |
|
Rozeznanie
|
dziękuję <3
![]() a teraz stój jak ten słup i nic nie rób. próbuję jakoś sobie poukładać te chu.jowe życie. jeden uśmiech i już nadzieja, że jednak on Twój może być. nigdy nie pomyślałam, że spotkam kiedyś taką osobę jak Ty. beszczelnie raniącą drugą osobę widząc jej łzy pogrążać ją dalej.
|
#3816 |
|
Zadomowienie
|
Wiem, to jest straszne, kiedy bardzo kogoś chcesz, a wiesz, że nie możesz go zatrzymać dla siebie i mieć przy sobie i głaskać i przytulać. Chciałbyś tak, ale wiesz, że to nie ma sensu, bo jaki jest sens, zatrzymywać kogoś, skoro masz pewność i on też, że kiedyś odejdzie?
Bo to nie jest tak jak Ci się wydaje, chciałam, chciałam, bardzo ale moje życie ma tendencje do odbierania mi tego, czego pragnę, a ja muszę to znieść po raz 154321543, ale muszę. Jaki jest sens czekania na coś, co nigdy nie przyjdzie? Nadzieje? To nie są nadzieje, bo przecież Człowiek, który czeka, ma świadomość tego, że to nigdy nie nadejdzie, a mimo wszystko czeka, czeka, czeka... ele mele mam to w dupie.
Najważniejsze to pokochać siebie i swoje życie, zamiast płakać nad tym czego się nie ma, Zamiast płakać nad sobą. Uśmiech daje wszystko... Edytowane przez lall Czas edycji: 2011-01-04 o 17:06 |
|
|
|
#3817 |
|
Raczkowanie
|
Potrafisz wszystko zburzyć, zniszczyć
dobra nie wysilaj się, już wiem, że mnie nie kochasz. zabieraj manatki i spie#dalaj z mojego serca, z mojego życia. ' Nieuważne myśli o Tobie. Poszłam do kuchni zrobić herbatę - wróciłam z kawą ' |
|
|
|
#3818 |
|
Zakorzenienie
|
pamięta jeszcze mnie ktoś...?
_________ nie mam zamiaru tłumaczyć dlaczego zdecydowałam się naprawiać to, co on zniszczył. jesteś dla mnie bardziej rzeczywisty niż wszystko, co do tej pory znałam. nie potrzebuję wody, by czuć, że tonę. piękno bezsenności.
|
|
#3819 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() aaa, jeden a taki piękny ![]() [QUOTE=SparklyAngel;241579 83] Nienawidzi go do tego stopnia, że nawet z Biblii wykreśla słowo „kocham”. Uśmiechnę się jutro, może do Ciebie. podarte części serca walają się w upokorzeniu po obydwu kieszeniach. elementy nie są kompletne. gdzieś zgubiłam radość i miłość. bo w moich myślach jest za dużo Ciebie, nawet łzy są w 1% tylko wodą, reszta to uczucia wypełnione Tobą, Twoim cholernym uśmiechem, i cholernym wszystkim co Twoje. no i cholera. następny chujowy epizod, zaczynający się jak należy, kończący tym, co zwykle. QUOTE] zabieram te kochanie 'Dobre chwile dzisiejszego dnia są smutnymi wspomnieniami jutra
Nie lekceważmy tęsknoty. Czy nie to w nas jest najsilniejsze? Ostatecznie, co ze wszytskiego zostaje to tylko tęsknota Powinnam się skupić na tym co kocham, a nie na tym jak to inni odbiorą Ten stan obojętności jest cudowny Wystarczyło, że znowu spędziłam z nim trochę czasu, a dawne zauroczenie wróciła Czasami mam wrażenie, że prędzej od Ciebie, krzesło zacznie coś do mnie czuć Więc proszę, nie przechodź obojętnie, bo obojętność mnie zabija Bez zakochań, zauroczeń i tym podobnym, proszę Nigdy nie przestaniesz kogoś kochać. Po prostu nauczysz się bez niego żyć Właśnie teraz zabrakło Ci uczuć? Właśnie dla mnie? Rozum nienawidzi, dusza pragnie, a serce kocha Bardzo często myślałam o tym, jak brzmi Jego głos, gdy wypowiada moje imię
|
|
#3820 |
|
Rozeznanie
|
LoVe FoReVeR_ niezmiernie mi miło .
your blue eyes ciszę się, niemiłosiernie się cieszę, że Ci się spodobało ![]() a tak nawiasem to masz świetny podpis. 'w sumie to mogłabym ubrać te czarne szpile, ale nie chcę Cię przysłaniać blaskiem, Skarbie tym razem to ja dawałam złudne nadzieje, ja grałam uczuciami świetnie się przy tym bawiąc. ja manipulowałam całą Twoją osobą, i miałam wpływ na każdą Twoją decyzję - tym razem to ja Cię niszczyłam, sprawnie - kawałeczek, po kawałeczku. a jeżeli kiedykolwiek w życiu zapragniesz by mnie ograniczać - zrozum, to awykonalne gdy czegoś mocno pragnę tak, wiem , że jestem cholernie wredna i mam w chuj trudny charakter. wiem , że patrzysz się na mnie krzywo - a wiesz gdzie to mam ? no właśnie, w dupie - zgadłeś. Nie należę do tych osób które jarają się filmem 'Galerianki' bo szczerze po za tekstami Mileny nie widzę tam nic śmiesznego. Nie jestem z tych które po przesłuchaniu kilku piosenek Bednarka chodzą i powtarzają tekst ' joł man ' bo to niby takie fajne. Nie chodzę i nie rozgaduję z kim piłam wódkę , a wierz mi że mogłoby to zaskoczyć wiele osób. W dzisiejszych czasach większość ludzi żyję dla szpanu czy sławy a ja ? Ja żyję dla chilloutu A teraz nauczyciele piepszą, że 7 stycznia nie dadzą Nam wolnego, bo mamy za dużo długich weekendów i odpoczynku . Mhm, a myślą, że tak łatwo dzień w dzień patrzeć na szczęscie innych ? Wole w weekend zamknąć się w domu, przespać cały dzień, albo wyjść gdzieś z przyjaciółką ale nie chce ogłądać tych wszystkich fałszywych twarzy . I doszłam do wniosku że jestem chyba jakaś pier.dolnięta bo kiedy uderzyłam się w rękę żeby ukoić ból specjalnie walnęłam się w nogę by zastąpić go tym drugim bólem , to nic że cierpiałam przez to bardziej , naprawdę to nieważne ' |
|
|
|
#3821 |
|
Rozeznanie
|
Wybacz, ale twoje oczy za szybko za mną podążają, a to nie w moim stylu. Wkurzasz mnie. Jesteś jakbyś nie mógł być. Gdybym mogła być częścią ciebie, wszystko byłoby inne: pogoda, czas i my.
|
#3822 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja ciebie też uwielbiam, bo ciebie nie da się nie uwielbiać kreskowa ; no love_no love you <-- mam nadzieję, że nie będziecie się na mnie gniewać przywłaszczyłam sobie co nieco "
Ku*wa, życzę Ci, żebyś kiedyś czuł się tak jak ja, kiedy Cię widzę. Żeby żal wpie**alał Twoje serce, a sumienie mówiło 'widzisz ku*wa, poje*ańcu? ona cie kochała, ale ty nie potrafiłeś powiedzieć do niej nawet 'cześć. Każdego ranka, po przebudzeniu, otrzymujemy kredyt w wysokości osiemdziesięciu sześciu tysięcy czterystu sekund życia na dany dzień. Kiedy wieczorem kładziemy się spać, niewykorzystana reszta sekund nie przejdzie na następny dzień; to, czego nie przeżyliśmy w ciągu dnia, jest na zawsze stracone, pochłonięte przez wczoraj. Każdego następnego ranka rozpoczyna się ta sama magia, znowu otrzymujemy taką liczbę sekund życia i wszyscy zaczynamy grać w tę nieodwracalną grę: bank może zamknąć nam konto w najbardziej nieoczekiwanym momencie, bez żadnego ostrzeżenia – w każdej chwili może zatrzymać nasze życie. Lubię liczyć. Gwiazdy i serduszka w zeszycie. Na siebie nie lubię. Ale muszę, bo kto inny ogarnąłby ten burdel, jaki we mnie zostawiłeś? Wszystko ma swoją niewiadomą, nawet to, co jak nam się zdaje, znamy doskonale. " /facebook/ No i co...? Przez tą szkołę znów zaczęłam o tobie myśleć... A wcale tego może nie chciałam??
|
|
#3823 |
|
Zadomowienie
|
Jak w brazylijskim serialu: Ty kochasz mnie, ja Jego, On Ją. Oglądam te brazylijskie seriale i wyobrażam sobie, że po pewnym czasie do mnie wrócisz,że jednak nasza miłość będzie silniejsza. I noszę twoje zdjęcie ukryte gdzieś wewnątrz telefonu, żeby ktoś przypadkiem nie dowiedział się, że jeszcze coś do ciebie czuje.
|
|
#3824 |
|
Rozeznanie
|
Paralogiczna, ciiri, boundlessly, cherry pie, happyend
kontrastowa0, Martusssia(pewnie, że pamięta ;*) - jak zawsze cudowne ♥♥♥ Powiedz mi, że istnieje jeszcze szansa Żebyś tracąc mnie wiedział, że tracisz wszystko. Jeśli płaczesz to tylko z klasą, niech łzy spadają z każdym uderzeniem dziesięciocentymetrowego obcasa. Nie wiem na czym stoję będąc gdzieś na uboczu, zmęczona ciągłym czekaniem Czasem pakujemy stare rzeczy i chowamy je na strychu, nigdy nie zamierzając ich wyjmować, ale nie potrafimy się ich pozbyć. Pewnie tak samo jak marzeń.. Jak się człowiek przyzwyczai, że nie dostaje tego, czego pragnie, to stopniowo sam już nie wie czego naprawdę chce. Idziemy przez ten świat samotnie, ale jeśli mamy szczęście, to przez jedną chwilę należymy do kogoś i ta jedna chwila pozwala nam przetrwać całe wypełnione samotnością życie. Edytowane przez grise Czas edycji: 2011-01-04 o 17:57 |
|
|
|
#3825 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dziękuje Cytat:
___ .. i mieć motyle w brzuchu ``
włączyłam komputer, zrobiłam herbatę. Wyłączyłam telefon. Muszę normalnie żyć. nienawidzę. nienawidzę tej cholernej słabości do Ciebie.. Ani różnica poglądów, ani różnica wieku, nic w ogóle nie może być powodem zerwania wielkiej miłości. Nic, prócz jej braku. Zaczynamy bajkę. `` __________ ...nocnym pociągiem aż do końca świata. wizaz |
||
|
|
|
#3826 |
|
Raczkowanie
|
I mimo że czas leciał nie chciałam innych imion.Być z nim albo zginąć.
Dziś mogę żyć tylko złudzeniem. Ta miłość od razu była zarażona, a ja obiecałam sobie, że dwa razy nie wejdę do tej samej rzeki. Cicho tak, jakby zasiano mak, jakby wylesiono lasy, jakby nad światem przeszło tsunami. Schowałam szczęście na resztę dni a gdy poprosiłam je spowrotem , usłyszałam zwykłe nie . |
|
|
|
#3827 |
|
Zakorzenienie
|
DZIĘKUJĘ
___ nigdy nie byłeś i nigdy nie będziesz mój słodki ból obserwowania twoich pleców podczas spaceru 11.11 to ty? muszę się pozbierać z tej rozsypanki na wietrze jeśli to było dla Ciebie teraz jest dla mnie świat tańczy we własnym rytmie ty czekasz na ciszę, ja na słowo mrucz mi godzinami do ucha, że mnie kochasz, że jestem najważniejsza, że świat beze mnie straciłby barwy dlaczego nie mógłbyś być artystą i ulepić mnie z gliny? dlaczego nie mógłbyś być pisarzem i dobrać dla mnie słów? ta miłość będzie twoim upadkiem jutro zjemy śniadanie w Paryżu i patrząc na piękny widok wieży Eiffla będziemy rozmyślać nad naszą niezwykle nieudaną miłością nasze ciała do siebie pasują jak prowizoryczne puzzle |
|
|
|
#3828 |
|
Raczkowanie
|
Cześć
![]() coś ode mnie; To jest tak.. Nie wiesz, co przyniesie ci życie, ale bierzesz w tym udział. Nie chcesz czegoś na siłę, ale czasem nie masz wyboru. Popełniasz błędy, a później za nie płacisz. Chcesz zmienić bieg losu, ale nie możesz. Zastanawiasz się, "dlaczego", choć znasz tą odpowiedź. Nie możesz zapomnieć o tamtym czasie. Powtarzasz "gdybym.." Lecz wiesz, że to niemożliwe. Zamykasz się w sobie. Po czasie wracasz. Pewnego dnia źle się poczułam..Poszłam do lekarza, zbadał mnie i powiedział -To nic poważnego! Przepisał lekarstwa, powędrowałam do apteki. Tam usłyszałam, że recepta jest nie do zrealizowania. Nie rozumiałam. Usiadłam i spokojnie przeczytałam jej treść "Jego uśmiech-3 razy dziennie. Pocałunki - do utraty tchu. Otulić - Jego ramieniem się, proszę. Kocham Cię - usłyszeć te słowa, chociaż jeszcze raz z jego ust." Farmaceutka miała rację-nie do zrealizowania... zdefiniuj mi miłość, a powiem czy jestem zakochana. |
|
|
|
#3829 |
|
Zakorzenienie
|
Marsi89, niczego_po_trochu
" niczyja, od tak jesteś, gdy odchodzisz, a gdy byłeś, nie było ciebie. minąłeś wieczność na zakręcie losu, brnąc w zły zakręt… w pospolite zgubienie. swoim umieraniem chciałeś wypełnić czas, przyciskając dłoń do serca. pachniało utraconym niebem. i teraz, gdy leżysz, obezwładniony pamięcią, stajesz się lekki jak liść, któremu odjęto myśl. a ten szum ponad twoimi głowami to wiatr, którego otulono wiecznością… świat jest jak wielka scena w teatrze – wielka scena jest jak spełnienie marzeń, zaśpiewasz dzisiaj ze mną naszą piosenkę? to duet, tylko razem może nam się udać! nigdy nie odpowiedziałeś... wszystko, co stworzyliśmy jako ludzie, nie jest już wcale tak ważne. w końcu kiedyś przeminiemy. każdy jeden i wszyscy z osobna stoję na najwyzszej górze, milion kilometrów od wszystkiego i krzyczę ze szczęścia. jestem lekki, najszybszy we wszechświecie, jakbym nic nie ważył. wysysam prędkość ze swiatła i mogę dotknąć gwiazd "
|
|
#3830 |
|
Raczkowanie
|
nasza miłość była zapisana w gwiazdach.
szkoda że spadły. mam wokół siebie wystarczająco dużo miłości. kocha mnie siostra, mama i cała reszta rodzinki , mój pies , chomik , kochają mnie przyjaciółki i małe córki sąsiadki. mam wokół siebie tak dużo miłości , a nadal brakuje mi Twojej. <3
|
#3831 |
|
Wtajemniczenie
|
ciiri, boundlessly, kontrastowa0,
Martusssia, grise - wspaniałe, okradłam. _ Moje ciało się rozpuszcza Mogę wyczuć je w ustach Drzwi się obracają Nie mogę znaleźć wyjścia Jestem o 6 stóp niżej Marzę o słonecznym niebie Ale deszcz i burza Wciąż dręczą mój umysł Nie byłam zazdrosna dopóki nie spotkałam Ciebie Teraz każda kobieta, którą widzę jest potencjalnym zagrożeniem Nie marnuj swych uczuć Przelej swa całą miłość na mnie Nie dziel swojego oddania Nigdy więcej beztroskiego śmiechu Cisza na zawsze Łzy w moich oczach To tu kończy się historia To jest pożegnanie |
|
|
|
#3832 |
|
Raczkowanie
|
Marsi89
Twoja kobieta jak się upijesz - koleżanka jak jesteś trzeźwy
Chcę damą być i chcę być natchnieniem Divą kobiecych kaprysów i wad Dla jednych muzą, a dla innych snem Chcę stworzyć na nowo swój świat Irminka http://www.facebook.com/profile.php?id=100000420827906 |
|
|
|
#3833 |
|
Raczkowanie
|
Naughty_ ? Nensie ? CaMa ? mad_woman ? siatkarka18 ? Asiss ?Affen ?
eeeej. wracajta ;* I nie wierzysz własnym oczom, Patrzysz w swoją przyszłość, I widzisz ją w kolorach, A to wszystko za sprawą, kilku zwykłych ludzi Tak niezwykłych dla serca. Tak bardzo bym chciała na nowo czytac z Twoich ust, Odgadywać myśli, znać bicie serca. Nie widzisz go pół roku, A traktujesz jakby był zawsze. Bo był- w sercu. Są ludzie i ich serca dające ciepło Lecz nagle czujesz chłód I oprócz pustej butelki po winie I Papierosie wypalającym ci serce, Nie ma nic. Jesli za kims tesknisz, to nie wazne ile czasu go nie bylo, Widzisz go i wiesz ze jest tym czego ci brakowalo I po cichu modlisz sie w duszy by zostal na dluzej Bo to za nim nocami łkało przerazone serce. Serce przerazone pustka jaka je otacza, Przestaje bic i blednie Z powoku braku krwi. Nie ma cie, nie bedzie.
|
#3834 |
|
Zakorzenienie
|
otwórz oczy, ja już otworzyłam swoje
|
|
#3835 |
|
Przyczajenie
|
ja kocham być sama. nie niczyja, tylko wolna. ale Twoja mogłabym być. śmiałam się kiedy widziałam jak w filmach palą zdjęcia. ale kiedy sama to robiłam, byłam już za bardzo pjana żeby się śmiać. i musiałam uważać, żeby kochane wino sie nie rozlało. boje sie tylko tego, że mu wybacze jak będzie chciał. się pieprz! nie, nie ze mną, słońce. wiem że Ci głupio, ale nie moga wina, że taka z Ciebie łajza co nie potrafi teraz nawet powiedzieć 'przepraszam', ze zdrowym rozumem mówić 'cześć' i bez strachu pójść na jedną impreze. |
|
|
|
#3836 | |
|
BAN stały
|
dziękuje
![]() Cytat:
jakie piękne, zabieram ![]() ... nie nie boję się samotności, monotonne dni nie przerażają mnie, jednak życie bez Ciebie pozbawione było by jakiegokolwiek sensu . satysfakcjonujące *******nięcie głową w mur, tak satysfakcjonuje, bo w końcu z niej wyleciałeś . wierz mi, nie ma nic gorszego niż bezsensowne, pozbawione Twojego blasku dni, naprawdę, uwierz mi . i wiesz, co ? ... wymuszone śmiechy nie bawią tak bardzo jak te, przez które brzuchy nas bolały . dziewczynko, przechodzisz przez najtrudniejszy okres w swoim życiu, musisz pozbyć się naiwności, łatwowierności, musisz nauczyć się być zimną, a wkrótce pełnią życia będziesz żyć . ... |
|
|
|
|
#3837 |
|
Raczkowanie
|
Nie ma nic. Ani szans, ani nas. ale obiecał. Walczyć, znosić, kochać. Zmieniłam numer telefonu, gadu gadu, usunęłam konta na których mogłam go spotykać - zostało mi jedno. Serce którego nigdy się nie pozbędę. A kiedyś będziesz mnie kochał. Mocno. Do bólu.
A ja powiem nie .. i będziesz zazdrosny, cholernie zazdrosny. Zobaczysz ! |
|
|
|
#3838 |
|
Raczkowanie
|
naiwnie__ - dzióbeczku najdroższy skoro chcesz to jestem
![]() ![]() niczego_po_trochu - z wzajemnością <3 naiwna0 , z innej bajki - z każdego postu lall i_nie_zmienia_sie_nic - okradłam ![]() ![]() Po Twoim czułym spojrzeniu pozostała jedynie pustka . Nie oszukj się dziewczynko , każdy potrzebuje miłości . Zabiłam naszą miłośc i pochowałam ją na dnie serca . Bez względu na to kim będziesz i bez względu na to jaki będziesz zawsze będziesz moją pierwszą miłością , a ona ma stałe miejsce w sercu , gdzie ciągle cicho oddycha wspominając wspólne chwile . Nie zapominaj o tym kim byliśmy i jak wiele nas łączyło . Pielęgnuj wspomnienia , by stały się fotografiami wspólnej przeszłości . Serce zaś niech będzie najwspanialszym albumem .
______________________ Usiądź obok, wsłuchaj się w bicie mojego serca i trwaj tak na zawsze. ![]() Edytowane przez mad_woman Czas edycji: 2011-01-04 o 21:03 |
|
|
|
#3839 |
|
Zadomowienie
|
to tak jak wsiąść paczkę chipsów, potrząsnąć i wysypać: w jednym rogu zawsze zostanie kilka kawałków, którym jest tam dobrze...
|
#3840 |
|
BAN stały
|
sorka coś się podziało :/
nie ma Ciebie, nie ma mnie. niby takie proste twierdzenie, lecz Twój mózg nawet tego pojąć nie potrafi ... Edytowane przez istny_paradoks Czas edycji: 2011-01-04 o 21:08 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:53.