|
|
#61 |
|
BAN stały
|
Dot.: Czy są tutaj jakieś prostytutki (utrzymanki też)?
Christo...dobry temat ale..ehehe ubawiłem się...która kobieta sie tutaj ujawni ...przeciez została by pozarta zywcem przez inne...nawet juz w tym momencie sam widzisz pretensje do ciebie o załozenie tematu
..skad ten lęk przez takimi tematami drogie Panie? Ze prostytutek jest duuzo wiecej niz mezczyzn uprawiajacych ten zawód,to widac gołym okiem...wystarczy wejsc na czata,ogłoszenia towarzyskie,przejechac sie autem po drogach krajowych,spytac taksówkarza,lub otworzyc gazete... najlepiej odzałuj pare zł i osobiscie sie zapytaj,..oczywiscie nie korzystaj z ,,głównego,, menu...tylko rozmowa ![]() pozdrawiam Edytowane przez love to love Czas edycji: 2011-01-04 o 16:01 |
|
|
|
#62 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ---------- Cytat:
mam znajomego,ktory jest dość majetny i przystojny./mógłby miec każdą nastolatkę/dojrzałą na dyskotece za drinka,ale nie ,on woli jechac do agencji. pytałam się go kiedyś -dlaczego?odpowiedział mi,że to go bardziej podnieca
|
||
|
|
|
#63 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bo większość tylko udaje, że chce pracować, a tak naprawdę ich największym marzeniem jest bycie utrzymanką albo męża albo państwa, albo naiwnego i durnego pracodawcy, który je zatrudni. Bo większość nie szanuje siebie, wychodząc za mąż i rodząc dzieci mężczyźnie, który sam jest dzieckiem i zostają z tym całym majdanem same. |
|
|
|
|
#64 | |
|
Zakorzenienie
|
Wszystkie oszukujemy a moje komórki jajowe tylko czekają aż podpiszę umowę.
Większość, większość. Bo się popłaczę ze śmiechu i bezsilności. Cytat:
|
|
|
|
|
#65 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla mnie jest
|
|
|
|
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
Nie no oczywiście
ja fantazjująca o byciu utrzymanką szukająca durnego pracodawcy albo samca alfa też mam pracę, ale naszukałam się bo jestem gówniarą w wieku dość podatnym na zaciążenie a poza tym się uczę i nie jestem najbardziej dyspozycyjną osoba na świecie
|
|
|
|
#67 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#68 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie ma zakazu otwierania działalności gospodarczej, żale i płacze na niedobrych pracodawców zawsze się kończą z chwilą usadowienia szanownej pupki po drugiej stronie fotela (edit: biurka). ---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:38 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#69 |
|
Zakorzenienie
|
Idę szukać bogatego męża i prasować mu majtki skarpetki ręczniki.
Hej. |
|
|
|
#70 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja również znam małżeństwa, gdzie seks z innymi partnerkami jest akceptowalny. Przez połowice. * Nie trąbi się o tym na prawo i lewo "u nas to...", ale ma miejsce. I... jeżeli taki układ komuś odpowiada, to nie ma sensu tego komentować ani potępiać. Cytat:
Dla mnie to tylko sygnał, że pozostając w związkach nie potrafią rozwiązać problemów/kwestii natury seksualnej w inny sposób. Tak przecież najłatwiej. A nuż się nie dowie. I spokój. Z drugiej strony przy niepohamowanej chuci, warto zastanowić się nad posiadaniem stałego partnera. Chyba, że patrz *. W odniesieniu do tematu, prostytucja wśród studentek istniała i pewnie istnieć będzie. W jakiej skali nie jestem w stanie określić, jak również wytłumaczyć, co za naukowy powód i ciekawość przyświeca jego autorowi. Jeżeli faceta to interesuje w dosłownym sensie - szuka i pewnie daleko biegać nie musi, jeżeli szuka, ale dymu... zawsze można założyć wątek. |
||
|
|
|
#71 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
I Ty zachęcasz do brania dotacji, zakładania własnych biznesów... Do kogo Ty to piszesz w takim razie? Przecież na Wizażu to głównie kobiety siedzą. A większość kobiet nie chce biznesu, chcą ciepłej posadki u naiwnego szefa, czyż nie? |
|
|
|
|
#72 |
|
Zakorzenienie
|
Są miejsca, gdzie rodzice sprzedają swoje 9-letnie dzieci do burdelu..
|
#73 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
interesujesz się sferą intymną i biznesową wizanek,czy szukasz "ladacznicy"? ponoć nie masz wielu funduszy,więc chyba jie szukasz,a wiedza zdobyta w niczym ci nie pomoże,ale zdołuje.jeśli szukasz darmowego sexu i niezobowiązującego to radzę zapisac się na foum SEXRANDKI ,założyć konto i czekac na propozycję
|
|
|
|
|
#74 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wtedy sobie mogą radośnie zachodzić w ciążę, i między jednym parciem a drugim zastanawiać się, kto zapłaci za opiekę szpitalną, skoro same sobie na składkę nie zarobiły
|
|
|
|
|
#75 |
|
Zakorzenienie
|
Deede no są, są miejsca gdzie 12 latki wychodzą za mąż i jest to normalne, są miejsca gdzie kobiety nie mają żadnych praw, ale w Polsce jest nieco inaczej...
|
|
|
|
#76 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:08 ---------- I o to mi właśnie chodzi - nie demonizujmy tego naszego kraju, że wiele dziewczyn nie ma wyboru i musi się puszczać za kasę, bo zemrą z głodu. Sądzę, że przynajmniej w połowie przypadków (o ile nie w większości) jest to całkowicie dobrowolny wybór.
|
|
#77 |
|
Zakorzenienie
|
Deede nie pogrążaj się, łżesz w żywe oczy. Wiemy że fantazjujesz o bogatym samcu, ja tak samo. NATURY nie oszukasz.
|
|
|
|
#78 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#79 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#80 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jesteśmy proste jak konstrukcja cepa.. ---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ---------- Cytat:
), ani jego partnerka. Jeśli w zwiazku są problemy ze sferą seksualną, to się o tym rozmawia, pracuje nad tym, a nie leci do burdelu. Jak mnie czegoś zacznie brakować w seksie, to nie bedę szukała płatnego seksu, zwalajac winę na mojego faceta, tylko postaram się naprawić (razem) sytuację w związku, a nie..
|
|
#81 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Chyba nie za bardzo zrozumiałaś o co mi chodziło Trudno.
|
|
|
|
|
#82 |
|
Zakorzenienie
|
Myślę, że zrozumiałam Cię bardzo dobrze, ale akurat jestem w nastroju antyironicznym
![]() A patrząc na wypowiedzi mężczyzn w takich wątkach (aborcja, prostytucja) zawsze zadziwia mnie jak ogromnie różnią się nasze (kobiece, męskie) poglądy. |
|
|
|
#83 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
)
Edytowane przez yoona Czas edycji: 2011-01-04 o 17:49 |
|||
|
|
|
#84 |
|
Zakorzenienie
|
yoona, no tak, mogłabym nie pracować, stać się kurą domową i poświęcić życie prasowaniu bielizny i ręczników
marzę o tym, może mikołaj mi za rok przyniesie samca który pokaże mi gdzie jest moje miejsce...
|
|
|
|
#85 |
|
BAN stały
|
Sądzę, że prawie każda kobieta mając do wyboru między nowobogackim chamem, a skromnym nauczycielem z klasą, postawi na tego pierwszego.
|
|
|
|
#86 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a bardziej na temat - polecam jeszcze (choć autorowi wątku chyba nie chodzi faktycznie o taką widzę - dlaczego? itp.) filmy: "Dziennik nimfomanki" oraz z innej strony: "Przeznaczone do burdelu" poza tym wiadomo, że lepiej jest mieć pieniądze niż ich nie mieć, ale serio kobiety nie przebierają w mężczyznach w zależności od ich stanu portfela, a faceci którzy myślą że dla nas najważniejsza jest kasa po prostu tak się tłumaczą jeśli nie potrafią zdobyć partnerki, a w ich portfele faktycznie do wypchanych nie należą (choć teraz to raczej nie mają dużo zer na koncie w banku)
Edytowane przez Miss Puppet Czas edycji: 2011-01-04 o 17:55 Powód: oj ... zapomniałam o filmach :p: |
|
|
|
|
#87 |
|
Zakorzenienie
|
Zmień dilera, proszę..
|
#88 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i tu sie mylisz. |
|
|
|
|
#89 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#90 |
|
Zakorzenienie
|
Ale on nie ma kasy..
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:15.

..skad ten lęk przez takimi tematami drogie Panie?