Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V - Strona 75 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-04, 21:29   #2221
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V

Mierzyłam włosy i jak dobrze zmierzyłam to mam 65 cm. Nawet nie wiem kiedy tak urosły , bo ostatnio ciągle chodzę w upiętych.

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-04, 21:33   #2222
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
dobrze mieć takiego TZ

ja to sobie chyba piwo walnę przed snem... bo już nie wiem co ze soba zrobic...
no zobaczy co wykombinuje inaczje go nie bede calowac
Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
I może też myj twarz przegotowaną wodą albo źródlaną. Bo to co jest w kranach to czysta masakra...
no wlasnie ide po zrodlana, mama to mnie z domu wywali
Cytat:
Napisane przez Niezapominajka 89 Pokaż wiadomość
Ja juz wyspamowana było:
-depilacja,
-kąpiel;
-balsamowanie;
-serum na biust,
-mycie włosów i odżywka bez spłukiwania,
-pedicure,
-maŚć cynkowa punktowo,

caate współczuje wysypu po rzuceniu palenia miałam to samo, ale na szczęście już prawie wszystko mi zeszło
tylko, ze ja nic nie zmienilam praktycznie oprocz tych 3kosmetykow, a colorstay uzywalam wczesniej i bylo ok
Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
Mierzyłam włosy i jak dobrze zmierzyłam to mam 65 cm. Nawet nie wiem kiedy tak urosły , bo ostatnio ciągle chodzę w upiętych.
oo tez zmierze
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-04, 21:36   #2223
samaraNW
Zakorzenienie

witam

wzięłam się w końcu za ćwiczenia i mam zamiar ćwiczyć codziennie

dzisiaj poza podstawą zajęłam się paznokciami - zmywanie lakieru, spiłowanie, masełko na paznokcie, odżywka i lakier bordowo-fioletowy.
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-04, 21:37   #2224
magne
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
ooo dobry pomysl, bedzie wieksza higiena dziekuje

siedze z glinka czerwona, TZtowi tak pomarudzilam ze obiecal wymyslec terapie hipnozy i mi je usunac
Ja bym obwiniła za to colorstay ,bo on ma wiele składników zapychających, a i wcześniej mówiłaś ze zmieniłaś dietę, może twój organizm się oczyszcza ? albo czegoś mu brakuje ?
magne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-04, 21:40   #2225
agusiownik
Zakorzenienie

u mnie dzisiaj podstawa, nie mam na nic siły...

agusiownik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-04, 21:43   #2226
marlienkaa2
Zadomowienie

Caate jaki masz puder Inglota? I czy Revlon masz do tłustej, czy do suchej cery?
Stary 2011-01-04, 21:52   #2227
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Heeej

Zaś się kuruję grzanym piwem

E.J. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-04, 21:52   #2228
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez magne Pokaż wiadomość
Ja bym obwiniła za to colorstay ,bo on ma wiele składników zapychających, a i wcześniej mówiłaś ze zmieniłaś dietę, może twój organizm się oczyszcza ? albo czegoś mu brakuje ?
ale wczesniej go stosowalam i bylo okej...
moze i przez ta diete, sama nie wiem zrobilam ta maseczke i pryszcze powylazily...
Cytat:
Napisane przez marlienkaa2 Pokaż wiadomość
Caate jaki masz puder Inglota? I czy Revlon masz do tłustej, czy do suchej cery?
puder sypki ten taki duzy 30g, a colorstay do cery suchej.

zmierzylam wlosy i mam 42, NIC nie urosly, no zastrzele sie
zeby wlosy jeszcze nie rosly... boze
Stary 2011-01-04, 21:57   #2229
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

Ehh dziewczyny nie jesteście same, też mam dzisiaj zły dzień, w sumie to od wczoraj chce mi się ryczeć z byle powodu, dzisiaj jeszcze z tż się pokłóciłam i już nie wytrzymałam, pękłam i rozbeczałam się. Ale przynajmniej już jest ok I też mi gula wyskoczyła na brodzie Wczoraj na wieczór posmarowałam twarz bambino, i albo ten krem mnie zapchał albo po prostu od tak sobie mi wyskoczył Jutro mam wolne więc planuje mega spamowanie

Czekoladowa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-04, 22:04   #2230
kaaasiuleczka
Wtajemniczenie

Cytat:
ale wczesniej go stosowalam i bylo okej...
moze i przez ta diete, sama nie wiem zrobilam ta maseczke i pryszcze powylazily...

puder sypki ten taki duzy 30g, a colorstay do cery suchej.

zmierzylam wlosy i mam 42, NIC nie urosly, no zastrzele sie
zeby wlosy jeszcze nie rosly... boze
możliwe że to revlon ja też mam buzie po nim straszną dobrze że sie wylał prawie cały musze coś innego kupić ale nie miem co

zapraszam do ogladania i komentowania
https://wizaz.pl/akcje/rossmann/rossmanniaczki/marzec-profil-263172.html
kaaasiuleczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-04, 22:05   #2231
marlienkaa2
Zadomowienie

Mhm. To ja bym obstawiała puder, ponieważ ma caprylyl glycol, który może zapychać. Ma też methicone, czyli silikon.
Z kolei Revlon to mieszanka silikonów, wygładzaczy i cząstek matujących. Zawiera też ekstrakty.
Stary 2011-01-04, 22:05   #2232
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:

nic nawet nie mów... ja dziś wiem że tego kolosa zawaliłam, pewnie za tydzień będę musiała go znowu pisać i jestem meeega zła i zdolowana... a już tak dobrze się dzień rozpoczynał , bo na angielskim lektorka pochwaliła że napisałam kolosa najlepiej w grupie.... i już miałam dobry humor a teraz te rynki finansowe mi zwaliły... jeszcze jutro podobno mam egzamin, tzn zerówkę ale nikt nie wie o której godzinie- pewnie sie okaże że o takiej o której mam ważne zajęcia na drugiej uczelni i d*** - będe musiała w sesji pisac....wrrrr... juz mam dość a to dopiero początek....

mam doła... gadałam z K , on jakiś niemrawy (niby zmęczony i drzemal niedawno ale... ) ... ja już mam dziwne fazy... ehhh... do niczego dzień jednym słowem...
Współczuje przykro mi na następny raz pójdzie Ci lepiej

Cytat:
widze, ze dzisiaj zly dzien kazda ma...
mnie tez glowa boli, mimo ze z TZtem zaczelam dobrze, to ludzie mnie na drodze tak wkurzali, wyjezdzali, wymuszali, no tylko takim w dupe wjechac ale szkoda mi autka. chcialam teraz TZ odwiezc do domu od kumpla, bo robili projekt, jestem pod jego domem a on pisze, ze kumpel jedzie na zkaupy i go podrzuci, a sam wczesniej mnie prosil zebym wpadla, no malo sie nie zdenerwowalam, bo juz sie napalilam ze go zobacze i guzik... wiem, ze to bzdura i nie chcial zebym tracila benzyne, ale ja chcialam z nim jeszcze wieczorem sie spotkac.

macie zdjecia na dzien paszteta, dolaczam do Was
Też nie lubię takich sytuacji gdy się nastawię a tu nici z tego Tym bardziej,że Tż mógł na Ciebie poczekać
Oj, tak, ja też dołączam do grona pasztetowatych - z Tż coraz gorzej, i chyba już nie jesteśmy ze sobą I czuje się głupia, brzydka i beznadziejna z tego powodu

Cytat:

mi to sie ryczeć chce , dostalam jakiejś niemocy... czuje że nie ogarnę wszystkiego ...
No ja też Mam maaaase roboty, masę nauki a nie mam siły na to ani chęci a tu w tydz. bym musiała wszystko ogarnąć

Stary 2011-01-04, 22:06   #2233
samaraNW
Zakorzenienie

mi też gula rośnie na policzku, ale to przed @. nie wiem, czemu mi znowu wracają, miałam już z nimi spokój, a tu znowu to świństwo... wolę zwykłe pryszcze, których łatwo się pozbyć.

do tego mój TŻ chory, a znając życie, to za kilka dni ja też pewnie będę... chociaż mam zamiar walczyć i się nie dać
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-04, 22:15   #2234
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość

Też nie lubię takich sytuacji gdy się nastawię a tu nici z tego Tym bardziej,że Tż mógł na Ciebie poczekać
Oj, tak, ja też dołączam do grona pasztetowatych - z Tż coraz gorzej, i chyba już nie jesteśmy ze sobą I czuje się głupia, brzydka i beznadziejna z tego powodu

No ja też Mam maaaase roboty, masę nauki a nie mam siły na to ani chęci a tu w tydz. bym musiała wszystko ogarnąć
damy rade...

wyspamowałam sie i przyszli znajomi wiec juz troche lepiej mi

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-04, 22:15   #2235
kaaasiuleczka
Wtajemniczenie

caate a próbowałaś maseczek aspirynowych? mi troche pomagają szybciej to paskudztwo zchodzi i taka maseczka enzymatyczna z dermiki też jest fajna alabaster czy cuś

Stary 2011-01-04, 22:16   #2236
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez kaaasiuleczka Pokaż wiadomość
możliwe że to revlon ja też mam buzie po nim straszną dobrze że sie wylał prawie cały musze coś innego kupić ale nie miem co
ale ja lubie revlon i mialam wczesniej taki sam i bylo wszystko okej i nie zamierzam go zmieniac
Cytat:
Napisane przez marlienkaa2 Pokaż wiadomość
Mhm. To ja bym obstawiała puder, ponieważ ma caprylyl glycol, który może zapychać. Ma też methicone, czyli silikon.
Z kolei Revlon to mieszanka silikonów, wygładzaczy i cząstek matujących. Zawiera też ekstrakty.
no mozliwe, ze to to, ale ja jeszcze mysle, ze tabletkami zatrzymalam okres i moze to byc tez tego wina, jak za tyg nie przejdzie mi to bede ostawiac wszystko po kolei, tylko co ja w zamian kupie i za co

Cytat:

przykro mi z powodu TZta, z tego co wiem to dlugo jestescie razem... az tak zle jest?

u mnie dzis to sie wczesniej widzielismy, ja po prostu chcialbyc mila i podrzucic go do domu, zeby autobusami nie jechal, a on chcialbyc mily, zebym nie tracila benzyny to pojedzie z kolega ktory jedzie w tamtym kierunku, wiec oboje chcielismy dobrze jakby nie patrzac

widze, ze wszyscy maja dzis dziwny dzien, moze to przez to zacmienie slonca?

posiedze z Wami jeszcze 30min i lece spac, bo czekam na sciagniecie tych paskow 3d, nalozylam amle na wloski i masc cynkowa na cala twarz omijajac oczy i oczywiscie podstawa w kapieli
Stary 2011-01-04, 22:17   #2237
agusiownik
Zakorzenienie

Alessandra robię cały czas to samo, może merz special mi pomógł?

agusiownik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-04, 22:19   #2238
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
caate a próbowałaś maseczek aspirynowych? mi troche pomagają szybciej to paskudztwo zchodzi i taka maseczka enzymatyczna z dermiki też jest fajna alabaster czy cuś
nie, zapomnialam o tym nawet
nie mam aspiryny, to sie z woda robilo?
narazie testuje glinke, widze, ze ta zielona dobrze oczyszcza i mi sie podoba, wiec narazie pouzywam jej jeszcze tak z 2-3x moze efekt jakis osiagne i cos zlikwiduje
Stary 2011-01-04, 22:30   #2239
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
damy rade...

wyspamowałam sie i przyszli znajomi wiec juz troche lepiej mi
To super

Cytat:

przykro mi z powodu TZta, z tego co wiem to dlugo jestescie razem... az tak zle jest?

u mnie dzis to sie wczesniej widzielismy, ja po prostu chcialbyc mila i podrzucic go do domu, zeby autobusami nie jechal, a on chcialbyc mily, zebym nie tracila benzyny to pojedzie z kolega ktory jedzie w tamtym kierunku, wiec oboje chcielismy dobrze jakby nie patrzac

widze, ze wszyscy maja dzis dziwny dzien, moze to przez to zacmienie slonca?
Aha, hehe fajnie, że tak oboje chcieliście dobrze dla siebie

Co do mnie i Tż to jesteśmy razem niecały rok jako para, wszystko było ok aż do niedzieli, kiedy zachował się w sposób najbardziej z dziwnych, coś czego nigdy nie było Np. zawsze albo ładował jak widział słabą baterię tel. albo mnie o tym informował, a tu tego nie było, po prostu kontakt się nam urwał na ładnych parę godz. Ustaliliśmy, że będziemy sobie mówić czy pisać kto jakie ma plany, co robi lub co ma porabiać by było wiadomo i tak - w ndz.miał iść na 7 rano na mszę, okazało się że nie poszedł o czym dowiedziałam się dopiero pod wieczór ale że poszedł na 16 a potem do jakiejś ciotki mimo, że jeszcze o 13 mi pisał, że pójdzie do kolegi....I to właśnie był ten czas kiedy z nim kontakt się urwał... Zawsze mi pisał,że idzie do kościoła bym się nie martwiła o niego a tu takie zupełnie inne zachowanie... już nie mówiąc, że najpierw napisał mi, że tel padł mu u rodziny a potem mi powiedział, że nie dało się tel załączyć po wyjściu z kościoła...
Przepraszam, że sie rozpisałam

---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ----------

Dodam jeszcze, że do Tż nie dociera, że poczułam się zlekceważona, odsunięta, że było mi przykro, że mimo umowy tak sie zachował, dla niego nie ma problemu Ale ja już kiedyś przechodziłam przez podobne sytuacje i wiem, że nic dobrego nie wróżą

Stary 2011-01-04, 22:32   #2240
kaaasiuleczka
Wtajemniczenie

Cytat:
nie, zapomnialam o tym nawet
nie mam aspiryny, to sie z woda robilo?
narazie testuje glinke, widze, ze ta zielona dobrze oczyszcza i mi sie podoba, wiec narazie pouzywam jej jeszcze tak z 2-3x moze efekt jakis osiagne i cos zlikwiduje
ja zamiast aspiryny używam kopiryny o wiele tańsza jest a tego kwasu podobna ilość. daje całe opakowanie ciupke wody aby sie rozmoczyły rozgniatam je i odrobine śmietany żeby sie na twarzy trzymało

Stary 2011-01-04, 22:35   #2241
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
To super

Aha, hehe fajnie, że tak oboje chcieliście dobrze dla siebie

Co do mnie i Tż to jesteśmy razem niecały rok jako para, wszystko było ok aż do niedzieli, kiedy zachował się w sposób najbardziej z dziwnych, coś czego nigdy nie było Np. zawsze albo ładował jak widział słabą baterię tel. albo mnie o tym informował, a tu tego nie było, po prostu kontakt się nam urwał na ładnych parę godz. Ustaliliśmy, że będziemy sobie mówić czy pisać kto jakie ma plany, co robi lub co ma porabiać by było wiadomo i tak - w ndz.miał iść na 7 rano na mszę, okazało się że nie poszedł o czym dowiedziałam się dopiero pod wieczór ale że poszedł na 16 a potem do jakiejś ciotki mimo, że jeszcze o 13 mi pisał, że pójdzie do kolegi....I to właśnie był ten czas kiedy z nim kontakt się urwał... Zawsze mi pisał,że idzie do kościoła bym się nie martwiła o niego a tu takie zupełnie inne zachowanie... już nie mówiąc, że najpierw napisał mi, że tel padł mu u rodziny a potem mi powiedział, że nie dało się tel załączyć po wyjściu z kościoła...
Przepraszam, że sie rozpisałam
no to faktycznie spojnosci ani logiki tu nie ma wcale...
i tez zapewne pierwsza moja mysl, to by bylo ze oklamal mnie i jednak powstala by wieksza podejrzliwosc i jezeli on naprawde tak na serio nie potrafi sie wytlumaczyc i nadal jest zle, to czas pokaze-innej rady nie mam, Tobie na sile nie przejdzie, on sie nie wyciagnie wniosku jezeli nie zrozumie problemu, a tak mozna bawic sie w kolko, sama to przerabialam i wiem cos o tym, gdyby nie asertywnosc, nei bylabym z obecnym TZtem

---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ----------

Cytat:
ja zamiast aspiryny używam kopiryny o wiele tańsza jest a tego kwasu podobna ilość. daje całe opakowanie ciupke wody aby sie rozmoczyły rozgniatam je i odrobine śmietany żeby sie na twarzy trzymało
zobaczymy jak rano sie obudze, najwyzej podjade do apteki, musze jakos ratowac twarz albo kupie merz spezial, on mi wylecyzl buzke, tylko ze niedawno kupilam 2opak vitapilu i szkoda mi przerywac kuracji, kiedy widze efekty

Edytowane przez caate
Czas edycji: 2011-01-04 o 22:34
Stary 2011-01-04, 22:39   #2242
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
no to faktycznie spojnosci ani logiki tu nie ma wcale...
i tez zapewne pierwsza moja mysl, to by bylo ze oklamal mnie i jednak powstala by wieksza podejrzliwosc i jezeli on naprawde tak na serio nie potrafi sie wytlumaczyc i nadal jest zle, to czas pokaze-innej rady nie mam, Tobie na sile nie przejdzie, on sie nie wyciagnie wniosku jezeli nie zrozumie problemu, a tak mozna bawic sie w kolko, sama to przerabialam i wiem cos o tym, gdyby nie asertywnosc, nei bylabym z obecnym TZtem
Już raz byłam tak okłamywana, w poprzednim związku i sobie teraz na to nie pozwolę

Mam nadzieję, że cera Ci się polepszy

Stary 2011-01-04, 22:41   #2243
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Już raz byłam tak okłamywana, w poprzednim związku i sobie teraz na to nie pozwolę

Mam nadzieję, że cera Ci się polepszy
no to postaw sprawe jasno, jak zalezy i nie ma nic na sumieniu to zatrzyma, ja bym tak zrobila, tymbardziej ze sama juz wiesz jak to jest

bede sie modlic o ta moja cere dzieki

Edytowane przez caate
Czas edycji: 2011-01-04 o 22:43
Stary 2011-01-04, 22:44   #2244
_Alessandra
Zakorzenienie

Dobry Wieczór
Kochane, jak oni to robią, że praktycznie na każdych pokazach widzę dziewczyny z takim kolorem twarzy: http://www.wizaz.pl/Fryzury/Galeria-...-bok/Colangelo - poluję na podkład w takim kolorze odkąd zaczęłam się malować! Nie wiecie, jakie firmy mają go w swoim asortymencie? Tylko tak do 100zł byłoby miło, bo więcej nie sądzę na podkład dać, a po drugie jak na razie jestem po świętach i sylwestrze spłukana, a do tego muszę jeszcze na ten prezent na 18 się złożyć, a potem kupić sukienkę na Tż'a studniówkę na luty, także muszę sobie uzbierać Jeju, ile ja bym dała za taki kolor buźki ahh....

snowhitee
- ależ to czysta prawda

Soph - aaaa w ten sposób Dzięki A właśnie może tak bardziej orientujesz się w glinkach - dlaczego ona nie może "zastygnąć" na twarzy zbyt szybko? I czy to też się tyczy innych maseczek, czy tylko glinek?

marthaa - ale i na tym zdjęciu co mi się tak bardzo podoba i na tym z Sylwestra jest takie wrażenie, no jak Boga kocham Ehh, wiem coś o tym, zmagam się z tym już parę ładnych lat i pierwszą, najważniejszą rzeczą, dzięki której pozbyłabym się masy kompleksów i była zadowolona ze swojego wyglądu, to jest właśnie cera, którą najchętniej to bym zdarła z siebie i przeszczepiła jakąś nową I dziękuję bardzo za odp. A jak oceniasz ten podkład Manhattan'u ? Chodzi mi o krycie, trwałość, czy wysusza czy nie, czy się nie ściera w ciągu dnia, nie robi plam i maski? Bo zastanawiałam się już parę razy nad nim a w efekcie kupowałam coś innego.

Kitka - ojj, no to faktycznie nie za ciekawie...Ale jeszcze się ułoży, najważniejsze to przetrwać przez ten nawał pracy i nauki i takiego "kociokwiku" jak ja to nazywam i będzie już dobrze
To czekam na recenzję tej szmineczki! Ja jeszcze nigdy nie nakładałam czegokolwiek na noc, jak mam szkołę, bo ja to bym zapewne zaspała i w ogóle nie umyła - ja myjąc włosy wieczorem, rano nie zdążam z niczym bo zasypiam i nie wstaję wtedy kiedy trzeba ... A co do K. - zgadzam się w 100 procentach z wypowiedzią caate, że oni są tacy sami jak my, tylko nie umieją/nie lubią/wstydzą się/boją się itd. pokazywać, że też są wrażliwi i nie zawsze tacy twardzi I co do piwa - ja czasami mam taki nawał wszystkiego i nagle wszyscy ode mnie czegoś chcą zewsząd - szkoła, rodzina, mama zwłaszcza, Tż itd itp., że mam wtedy taką ogromną ochotę siąść i narąbać się za przeproszeniem porządnymi drinkami

caate - a może to jakieś uczulenie takie cięższe? No bo jak zmieniałaś kosmetyki i dalej tak? A co do zdjęć - Kochana, Ty jeszcze okropnej cery nie widziałaś, ja takie coś to mam na co dzień + ranki, blizny Także pocieszając Cię - zawsze jest ktoś, kto ma gorzej i ja się jak najbardziej zaliczam do tych beznadziejnych przypadków Może wybierz się do dermatologa, bo może to naprawdę jakieś uczulenie??

kobietasukcesu - Jakie długie włosy !! Ja marzę o takich 60.. Wstaw zdjęcie

Czekoladowa1 - Ja raz użyłam Bambino na twarz całą i miałam taką makabrę na drugi dzień z rana, że ohoho, dziękuję bardzo - jedynie teraz, jak jeszcze jakaś świeża ranka jest to smaruję, to ona tak nie zasycha i nie powiększa się.

agusiownik - aha, rozumiem, a używasz jakichś maseczek, kremów specjalnych, nie wiem? Taka jestem zdesperowana z tą cerą, że naprawdę...

Dzisiejsze SPAmowanie:
- zielona herbata x1
- Merz Spezial x2

Włosy:
- zero prostowania
- olejek FurMama, Ross na 1,5h
- mycie szamponem Babydream, Ross
- odżywka bursztynowa, Farmona - wtarłam w skalp i popsikałam nią włosy
- serum termoochronne, Marion
- suszyły się praktycznie same, ja tylko pod koniec tam gdzie mokre podsuszałam
- balsam nawilżający, Joanna
- jedwab, CHI na końcówki

Twarz:
- krem Alantan Plus
- starannie wytuszowane rzęsy
- demakijaż micelem Bourjois i płynem dwufazowym Bielendy
- krem Dermosan na czas trwania M jak Miłość
- olejek FurMama, Ross na noc + punktowo Tormentiol
- żel pod oczy, Flos-Lek x2
- Bambino na usta grubą warstwą

Ciało:
- masaż Syrenką
- krem do rąk co jakiś czas, Isana
- krem do stóp nawilżający, Avon
- balsam odżywczy, Oriflame
- będzie jeszcze krem Bambino na dłonie i stopy na noc

A i jeszcze jedno do Wszystkich zebranych tu Kochanych Piękności - "Każdemu najbardziej do twarzy z uśmiechem" Także głowy do góry, jutro wstanie nowy dzień i będzie lepiej, z każdym nowym dniem będzie lepiej, musi być!! I tego się trzymajmy ! A złe i smutne dni i chwile są po to, abyśmy docenili i dostrzegli nawet te najmniejsze dobre chwile i malutkie szczęścia, abyśmy docenili każdy promyczek słońca..

Dobranoc

książkoholiczka

10.03.2009 - razem

Edytowane przez _Alessandra
Czas edycji: 2011-01-04 o 22:45
_Alessandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-04, 22:46   #2245
snowhitee
Zakorzenienie

Ojej dziewczyny proszę dla wszystkich które mają dziś gorszy dzień

Caate no bardzo współczuję wysypu
EJ no TŻ coś kręci ewidentnie, ale nie piszmy czarnych scenariuszy, porozmawiaj z nim na spokojnie, wyjaśnijcie sobie, może wszystko będzie dobrze
Kitka dla Ciebie szczególnie wielki bo masz chyba najpodlejszy dzień dziś tu, trzymaj się i głowa do góry Dobrze, że znajomi są to zawsze się humor polepszy
Buahhot Ty też dasz radę na pewno zdolna bestia jesteś

Idę nałożyć paski na ząbki

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

Edytowane przez snowhitee
Czas edycji: 2011-01-04 o 22:48
snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-04, 22:50   #2246
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
no to postaw sprawe jasno, jak zalezy i nie ma nic na sumieniu to zatrzyma, ja bym tak zrobila, tymbardziej ze sama juz wiesz jak to jest

bede sie modlic o ta moja cere dzieki
Dziękuję
Mojej siostrze pomogła aspiryna

---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ----------

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość

EJ no TŻ coś kręci ewidentnie, ale nie piszmy czarnych scenariuszy, porozmawiaj z nim na spokojnie, wyjaśnijcie sobie, może wszystko będzie dobrze
Staram sie jak mogę, nawet mu ładnie wszystko wypunktowałam w sms i nic.... ale dziękuję za wsparcie

Stary 2011-01-04, 22:52   #2247
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
Ojej dziewczyny proszę dla wszystkich które mają dziś gorszy dzień

Caate no bardzo współczuję wysypu
Kitka dla Ciebie szczególnie wielki bo masz chyba najpodlejszy dzień dziś tu, trzymaj się i głowa do góry Dobrze, że znajomi są to zawsze się humor polepszy
Buahhot Ty też dasz radę na pewno zdolna bestia jesteś

Idę nałożyć paski na ząbki
ehh tak jak mowilam ciezko mi idzie to pisanie pracy lic, do tego jutro mam ten nieszczesny egzamin- nawet nie jestem w polowie slajdow daje sobie czas na nauke do 00,30- potem ide spac bo musze wstac o przed 6.

moze jutro wybiore sie do inglota- myslicie ze Panie pozwola mi umalowac usta tym lip paint'em? nie chce testowac na dloni, chce zobaczyc jak na ustach bedzie wygladac

ogolnie dzis myslalam o swojej przyszlosci i jakos tak caly dzien dumałam nad tym...

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-04, 22:53   #2248
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Alessandra
ale z Ciebie optymistka
i jeszcze jaka zabiegana
mi dawal efekt na buzi podklad z maxfactor perfomance?(nie pamietam nazwy) 105 soft beige i wiem, ze jasniejszy od niego byl jeszcze lepszy ale dla mnie za jasny

jasne, ze cere widzialam gorsz,a sama mialam tragedie teraz, ale nie po to tyle lat sie leczylam, zeby widziec nawroty tego... chce to powstryzmac, bo wiem do czego to moze doprowadzic. i boli mnie to, spac nie moge na boku, to jest wkurzajace...

lece spac, dobranoc
Stary 2011-01-04, 22:55   #2249
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Zdjęcie wstawię jak je znowu do ładu i składu doprowadzę, bo ostatnio je tak wymolestowałam (nie celowo oczywiście), że błagają o tonę olejów i masek

---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ----------

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość

ogolnie dzis myslalam o swojej przyszlosci i jakos tak caly dzien dumałam nad tym...
I co wydumałaś

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-04, 23:04   #2250
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Ze nie wiem co bede robic po studiach, czy pojsc na staz, czy dac sobie jakis czas na znalezienie pracy, czy wyjechac do innego miasta w poszukiwaniu pracy/stazu- wiazanie przyszlosci z innym miastem, gdzie pojde dalej na studia, mieszkam w Trojmiescie a marzy mi sie szkola w Poznaniu, a na staż moze do Łodzi Tz nie bardzo chce wyjezdzac- tu caly problem i dlatego dzis mialam taka "rozkminke" pt "co dalej"

---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ----------

oczywiscie mam tez wybrany kierunek w Trojmiescie błedne kolo

Edytowane przez buahhot
Czas edycji: 2011-01-04 o 23:02
buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości