|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2221 |
|
zawsze mam racje
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V
Mierzyłam włosy i jak dobrze zmierzyłam to mam 65 cm. Nawet nie wiem kiedy tak urosły
, bo ostatnio ciągle chodzę w upiętych.
|
#2222 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#2223 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() wzięłam się w końcu za ćwiczenia i mam zamiar ćwiczyć codziennie ![]() dzisiaj poza podstawą zajęłam się paznokciami - zmywanie lakieru, spiłowanie, masełko na paznokcie, odżywka i lakier bordowo-fioletowy. |
|
|
|
#2224 |
|
Zadomowienie
|
Ja bym obwiniła za to colorstay ,bo on ma wiele składników zapychających, a i wcześniej mówiłaś ze zmieniłaś dietę, może twój organizm się oczyszcza ? albo czegoś mu brakuje ?
|
|
|
|
#2225 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie dzisiaj podstawa, nie mam na nic siły...
|
|
|
|
#2226 |
|
Zadomowienie
|
Caate jaki masz puder Inglota? I czy Revlon masz do tłustej, czy do suchej cery?
|
#2227 |
|
Zakorzenienie
|
Heeej
Zaś się kuruję grzanym piwem ![]()
|
|
#2228 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moze i przez ta diete, sama nie wiem Cytat:
zmierzylam wlosy i mam 42, NIC nie urosly, no zastrzele sie zeby wlosy jeszcze nie rosly... boze |
||
|
|
|
#2229 |
|
Wtajemniczenie
|
Ehh dziewczyny nie jesteście same, też mam dzisiaj zły dzień, w sumie to od wczoraj chce mi się ryczeć z byle powodu, dzisiaj jeszcze z tż się pokłóciłam i już nie wytrzymałam, pękłam i rozbeczałam się. Ale przynajmniej już jest ok
I też mi gula wyskoczyła na brodzie Wczoraj na wieczór posmarowałam twarz bambino, i albo ten krem mnie zapchał albo po prostu od tak sobie mi wyskoczył Jutro mam wolne więc planuje mega spamowanie
|
#2230 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
musze coś innego kupić ale nie miem co
RAZEM PIĘKNIEJEMY ![]() ZAPRASZAM!! https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post22578006 zapraszam do ogladania i komentowania ![]() https://wizaz.pl/akcje/rossmann/rossmanniaczki/marzec-profil-263172.html |
|
|
|
|
#2231 |
|
Zadomowienie
|
Mhm. To ja bym obstawiała puder, ponieważ ma caprylyl glycol, który może zapychać. Ma też methicone, czyli silikon.
Z kolei Revlon to mieszanka silikonów, wygładzaczy i cząstek matujących. Zawiera też ekstrakty.
|
#2232 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na następny raz pójdzie Ci lepiej Cytat:
Tym bardziej,że Tż mógł na Ciebie poczekać ![]() Oj, tak, ja też dołączam do grona pasztetowatych - z Tż coraz gorzej, i chyba już nie jesteśmy ze sobą I czuje się głupia, brzydka i beznadziejna z tego powodu Cytat:
Mam maaaase roboty, masę nauki a nie mam siły na to ani chęci a tu w tydz. bym musiała wszystko ogarnąć ![]()
|
|
|
#2233 |
|
Zakorzenienie
|
mi też gula rośnie na policzku, ale to przed @. nie wiem, czemu mi znowu wracają, miałam już z nimi spokój, a tu znowu to świństwo... wolę zwykłe pryszcze, których łatwo się pozbyć.
do tego mój TŻ chory, a znając życie, to za kilka dni ja też pewnie będę... chociaż mam zamiar walczyć i się nie dać
|
|
|
|
#2234 | |
|
CABIN CREW
|
Cytat:
wyspamowałam sie i przyszli znajomi wiec juz troche lepiej mi
|
|
|
#2235 |
|
Wtajemniczenie
|
caate a próbowałaś maseczek aspirynowych? mi troche pomagają szybciej to paskudztwo zchodzi i taka maseczka enzymatyczna z dermiki też jest fajna alabaster czy cuś
RAZEM PIĘKNIEJEMY ![]() ZAPRASZAM!! https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post22578006 zapraszam do ogladania i komentowania ![]() https://wizaz.pl/akcje/rossmann/rossmanniaczki/marzec-profil-263172.html |
|
|
|
#2236 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
u mnie dzis to sie wczesniej widzielismy, ja po prostu chcialbyc mila i podrzucic go do domu, zeby autobusami nie jechal, a on chcialbyc mily, zebym nie tracila benzyny to pojedzie z kolega ktory jedzie w tamtym kierunku, wiec oboje chcielismy dobrze jakby nie patrzac ![]() widze, ze wszyscy maja dzis dziwny dzien, moze to przez to zacmienie slonca ?posiedze z Wami jeszcze 30min i lece spac, bo czekam na sciagniecie tych paskow 3d, nalozylam amle na wloski i masc cynkowa na cala twarz omijajac oczy i oczywiscie podstawa w kapieli
|
|||
|
|
|
#2237 |
|
Zakorzenienie
|
Alessandra robię cały czas to samo, może merz special mi pomógł?
|
|
|
|
#2238 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie mam aspiryny, to sie z woda robilo? narazie testuje glinke, widze, ze ta zielona dobrze oczyszcza i mi sie podoba, wiec narazie pouzywam jej jeszcze tak z 2-3x moze efekt jakis osiagne i cos zlikwiduje
|
|
|
|
|
#2239 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Co do mnie i Tż to jesteśmy razem niecały rok jako para, wszystko było ok aż do niedzieli, kiedy zachował się w sposób najbardziej z dziwnych, coś czego nigdy nie było już nie mówiąc, że najpierw napisał mi, że tel padł mu u rodziny a potem mi powiedział, że nie dało się tel załączyć po wyjściu z kościoła... ![]() Przepraszam, że sie rozpisałam ![]() ---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ---------- Dodam jeszcze, że do Tż nie dociera, że poczułam się zlekceważona, odsunięta, że było mi przykro, że mimo umowy tak sie zachował, dla niego nie ma problemu Ale ja już kiedyś przechodziłam przez podobne sytuacje i wiem, że nic dobrego nie wróżą
|
|
|
#2240 |
|
Wtajemniczenie
|
ja zamiast aspiryny używam kopiryny o wiele tańsza jest a tego kwasu podobna ilość. daje całe opakowanie ciupke wody aby sie rozmoczyły rozgniatam je i odrobine śmietany żeby sie na twarzy trzymało
|
|
|
#2241 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i tez zapewne pierwsza moja mysl, to by bylo ze oklamal mnie i jednak powstala by wieksza podejrzliwosc i jezeli on naprawde tak na serio nie potrafi sie wytlumaczyc i nadal jest zle, to czas pokaze-innej rady nie mam, Tobie na sile nie przejdzie, on sie nie wyciagnie wniosku jezeli nie zrozumie problemu, a tak mozna bawic sie w kolko, sama to przerabialam i wiem cos o tym, gdyby nie asertywnosc, nei bylabym z obecnym TZtem ![]() ---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ---------- Cytat:
Edytowane przez caate Czas edycji: 2011-01-04 o 22:34 |
||
|
|
|
#2242 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że cera Ci się polepszy
|
|
|
#2243 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bede sie modlic o ta moja cere Edytowane przez caate Czas edycji: 2011-01-04 o 22:43 |
|
|
|
|
#2244 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry Wieczór
Kochane, jak oni to robią, że praktycznie na każdych pokazach widzę dziewczyny z takim kolorem twarzy: http://www.wizaz.pl/Fryzury/Galeria-...-bok/Colangelo - poluję na podkład w takim kolorze odkąd zaczęłam się malować! Jeju, ile ja bym dała za taki kolor buźki ahh....snowhitee - ależ to czysta prawda ![]() Soph - aaaa w ten sposób Dzięki marthaa - ale i na tym zdjęciu co mi się tak bardzo podoba i na tym z Sylwestra jest takie wrażenie, no jak Boga kocham Kitka - ojj, no to faktycznie nie za ciekawie...Ale jeszcze się ułoży, najważniejsze to przetrwać przez ten nawał pracy i nauki i takiego "kociokwiku" jak ja to nazywam i będzie już dobrze ![]() To czekam na recenzję tej szmineczki! Ja jeszcze nigdy nie nakładałam czegokolwiek na noc, jak mam szkołę, bo ja to bym zapewne zaspała i w ogóle nie umyła - ja myjąc włosy wieczorem, rano nie zdążam z niczym bo zasypiam i nie wstaję wtedy kiedy trzeba ... A co do K. - zgadzam się w 100 procentach z wypowiedzią caate, że oni są tacy sami jak my, tylko nie umieją/nie lubią/wstydzą się/boją się itd. pokazywać, że też są wrażliwi i nie zawsze tacy twardzi I co do piwa - ja czasami mam taki nawał wszystkiego i nagle wszyscy ode mnie czegoś chcą zewsząd - szkoła, rodzina, mama zwłaszcza, Tż itd itp., że mam wtedy taką ogromną ochotę siąść i narąbać się za przeproszeniem porządnymi drinkami ![]() caate - a może to jakieś uczulenie takie cięższe? No bo jak zmieniałaś kosmetyki i dalej tak? A co do zdjęć - Kochana, Ty jeszcze okropnej cery nie widziałaś, ja takie coś to mam na co dzień + ranki, blizny Także pocieszając Cię - zawsze jest ktoś, kto ma gorzej i ja się jak najbardziej zaliczam do tych beznadziejnych przypadków kobietasukcesu - ![]() Jakie długie włosy !! ![]() Czekoladowa1 - agusiownik - aha, rozumiem, a używasz jakichś maseczek, kremów specjalnych, nie wiem? Taka jestem zdesperowana z tą cerą, że naprawdę...Dzisiejsze SPAmowanie: - zielona herbata x1 - Merz Spezial x2 Włosy: - zero prostowania - olejek FurMama, Ross na 1,5h - mycie szamponem Babydream, Ross - odżywka bursztynowa, Farmona - wtarłam w skalp i popsikałam nią włosy - serum termoochronne, Marion - suszyły się praktycznie same, ja tylko pod koniec tam gdzie mokre podsuszałam - balsam nawilżający, Joanna - jedwab, CHI na końcówki Twarz: - krem Alantan Plus - starannie wytuszowane rzęsy - demakijaż micelem Bourjois i płynem dwufazowym Bielendy - krem Dermosan na czas trwania M jak Miłość ![]() - olejek FurMama, Ross na noc + punktowo Tormentiol - żel pod oczy, Flos-Lek x2 - Bambino na usta grubą warstwą Ciało: - masaż Syrenką - krem do rąk co jakiś czas, Isana - krem do stóp nawilżający, Avon - balsam odżywczy, Oriflame - będzie jeszcze krem Bambino na dłonie i stopy na noc A i jeszcze jedno do Wszystkich zebranych tu Kochanych Piękności - "Każdemu najbardziej do twarzy z uśmiechem" Także głowy do góry, jutro wstanie nowy dzień i będzie lepiej, z każdym nowym dniem będzie lepiej, musi być!! ![]() ![]() Dobranoc
Edytowane przez _Alessandra Czas edycji: 2011-01-04 o 22:45 |
|
|
|
#2245 |
|
Zakorzenienie
|
Ojej dziewczyny proszę
![]() Caate no bardzo współczuję wysypu EJ no TŻ coś kręci ewidentnie, ale nie piszmy czarnych scenariuszy, porozmawiaj z nim na spokojnie, wyjaśnijcie sobie, może wszystko będzie dobrze Kitka dla Ciebie szczególnie wielki Dobrze, że znajomi są to zawsze się humor polepszy ![]() Buahhot Ty też dasz radę na pewno zdolna bestia jesteś ![]() Idę nałożyć paski na ząbki
Edytowane przez snowhitee Czas edycji: 2011-01-04 o 22:48 |
|
|
|
#2246 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mojej siostrze pomogła aspiryna ---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ---------- Cytat:
|
|
|
#2247 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
moze jutro wybiore sie do inglota- myslicie ze Panie pozwola mi umalowac usta tym lip paint'em? nie chce testowac na dloni, chce zobaczyc jak na ustach bedzie wygladacogolnie dzis myslalam o swojej przyszlosci i jakos tak caly dzien dumałam nad tym... |
|
|
|
|
#2248 |
|
Zakorzenienie
|
Alessandra
ale z Ciebie optymistka ![]() i jeszcze jaka zabiegana ![]() mi dawal efekt na buzi podklad z maxfactor perfomance?(nie pamietam nazwy) 105 soft beige i wiem, ze jasniejszy od niego byl jeszcze lepszy ale dla mnie za jasny ![]() jasne, ze cere widzialam gorsz,a sama mialam tragedie teraz, ale nie po to tyle lat sie leczylam, zeby widziec nawroty tego... chce to powstryzmac, bo wiem do czego to moze doprowadzic. i boli mnie to, spac nie moge na boku, to jest wkurzajace... lece spac, dobranoc |
|
|
|
#2249 | |
|
zawsze mam racje
|
Zdjęcie wstawię jak je znowu do ładu i składu doprowadzę, bo ostatnio je tak wymolestowałam (nie celowo oczywiście), że błagają o tonę olejów i masek
---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ---------- Cytat:
|
|
#2250 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Ze nie wiem co bede robic po studiach, czy pojsc na staz, czy dac sobie jakis czas na znalezienie pracy, czy wyjechac do innego miasta w poszukiwaniu pracy/stazu- wiazanie przyszlosci z innym miastem, gdzie pojde dalej na studia, mieszkam w Trojmiescie a marzy mi sie szkola w Poznaniu, a na staż moze do Łodzi
Tz nie bardzo chce wyjezdzac- tu caly problem i dlatego dzis mialam taka "rozkminke" pt "co dalej" ![]() ---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ---------- oczywiscie mam tez wybrany kierunek w Trojmiescie błedne kolo
Edytowane przez buahhot Czas edycji: 2011-01-04 o 23:02 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:45.

, bo ostatnio ciągle chodzę w upiętych.

Wczoraj na wieczór posmarowałam twarz bambino, i albo ten krem mnie zapchał albo po prostu od tak sobie mi wyskoczył
Jutro mam wolne więc planuje mega spamowanie

na następny raz pójdzie Ci lepiej
Tym bardziej,że Tż mógł na Ciebie poczekać

Także pocieszając Cię - zawsze jest ktoś, kto ma gorzej i ja się jak najbardziej zaliczam do tych beznadziejnych przypadków