|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2371 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXIV
Jakie masz dodatki?
ja nie mam ale powiem szczerze, że najbardziej mnie wciągały jak nie miałam jeszcze wszystkiego "odkrytego" no i najbardziej lubię mieć aspirację rodzina ![]() Cytat:
![]() Cytat:
w jedynce wkurzało mnie to, że dzieci nigdy nie dorastały ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2372 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXIV
cóż za przywitanie
![]() oczywiście pochwal się zakupami ![]() Cytat:
to tak jak z kolorami kobieta wymyśli milion odcieni a dla faceta to jest zielony niebieski czerwony i tyle a nie trawiaste groszkowe czy karmazynowe itdCytat:
pani martaaaa i biegiem przez pół sali tabun dzieci ![]() kurde ta twoja kuchnia, już bym ją chciała zobaczyć wiem że miałam ci wysłać zdjęcia ze zlewem iwonkowym po remoncie kuchni ale coś z tym zlewem było nie tak przy montażu i jest w reklamacji.. 3 tygodnie buhahaha... bez zlewu w kuchni...Cytat:
zresztą dostaniemy bilety więc na coś iść trzeba a tak bynajmniej nie będziemy żałować że kasę wydaliśmy jeśli oczywiście film miałby nam się nie spodobać ![]() no i widzę że koleżanka też ma fajną historię do opowiadania wnukom a co do pisania otwarcie, to ja nie znoszę lukrowania rzeczywistości i przesładzania wydarzeń bo tak trzeba bo będzie bardziej przyzwoicie bo nie wypada czy też bo to się bardziej spodoba innym, i muszę ci powiedzieć że przez kilka dni po porodzie miałam takiego "pałera" że mogłam z Patem przy cycu - prasować zamiatać gotować sprzątać i gości przyjmować, a potem nagle ni w pięć ni w dziesięć (hormony) wszystkiego mi się odechciało, wisiało mi czy jest czysto czy brudno czy jadłam coś dziś czy umyłam zęby czemu o 16 jestem w piżamie potem zaczęły się płacze (baby blus, a myślałam że to jest bajka wyssana z palca, a tu jednak prawda mnie dopadła to hormonalne cholerstwo istnieje) do tego stopnia że potrafiłam pewnego dnia przeleżeć na łóżku i nic nie robić a tylko ryczeć, a brzydko nawet powiem że to czy Pat ryczał czy nie mi wisiało łącznie z myślami na cholerę nam to było, na szczęście mąż widział co się dzieje, nie chodził do pracy i przytulał, jednocześnie mając dość płakałam do męża że przez to że Patryk płacze sąsiedzi zadzwonią na policje i nam go zabiorą absurd ![]() aż pewnego dnia jak przyszło tak sobie poszło i zaczęłam się cieszyć więc kochana, emocji jest tyleeee że ja macierzyństwo nazywam jednym wielkim roller costerem więc hmm myślę że taki prawdziwy instynkt pojawia się zaraz po tym takim hormonalnym szoku, a to co jest przed ciążą to ja bym nazwała chęcią posiadania dziecka ![]() zmieniając temat podoba mi się ta "otwarta" spowiedź i to bardzo a grę Mario to ja uwielbiam tak jak Giana Sisters czy jakoś tak ![]() wesele... wowww ale bym się poszła pobawić ![]() ---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ---------- anika widzę że zakupy udane ![]() nawet bardzo babcia oszalała, aaa co do gruszki do nosa to ja polecam fridę przy gruszce pat darł się wniebogłosy przy sopelku tak samo a przy fridzie nic zresztą wiele dziewczyn u mnie na odchowalni mi zachwalało fridę więc jak gruszka by się wam nie sprawdziła to pamiętaj o fridzie
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2011-01-04 o 20:28 |
|||
|
|
|
#2373 |
|
Zakorzenienie
|
no własnie ja pare dni temu rozmawiałam z przyjaciółką i ona z mezem miali apirator i sie nei sprawdził i po paru dniach kupili zwyklą gruszke dla noworodków
i sobei pomyslalam ze ja to nie bede umiała tak mocno zassac tego wentylka zeby dobrze wyczyscic i wziełam gruszke taka malutką zobaczymy ale pamietam o fridzie w razie czego
|
|
#2374 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2375 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no hmm kwestia wprawy ![]() kupisz kupisz ![]() a ja się teraz zorientowałam że chcąc napisać jedno zdanie właśnie że wcześniej to jest chęć a nie instynkt walnęłam elaborat hahahaha ja to jestem gaduła
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2011-01-04 o 20:48 |
|
|
|
|
#2376 |
|
Zakorzenienie
|
marta a jaki kupowałas termometr dla Pata?
|
|
#2377 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Udane zakupy były jak widzę. Ja w piątek wybieram się na kolejne, znowu będzie szał Cytat:
Chociaż ten "na studiach" też był przydatny, bo jak narobiłam za dużo dzieci, to je wysyłałam na studia ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2378 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2379 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieciorobie
![]() Zgadzam się z tym, że jeśli się coś stanie to wtedy ciężko, no ale przecież grunt to pozytywne myślenie |
|
|
|
#2380 | |
|
Zakorzenienie
|
taki zwykły o taki
http://allegro.pl/termometr-microlif...381940834.html ale chce taki kupić http://allegro.pl/termometr-do-czola...380255486.html Cytat:
) nie wolno patrzeć w ogień itd, itd..buhahah tak ten podwód jest jedyny jaki do mnie przemawia że tragicznie jest potem wrócić do takiego pokoju, ale nie wyobrażam sobie że wojtas ma jeździć po sklepach i wszytko kupować sam, aleeee uwaga jak rodziłam to leżałam z taką fajną dziewczyną i ona wyszła rano a ja po południu i rano przyszła taka inna laska i jej facet przyjechał do niej i mówił co już kupił czego jeszcze nie itd.. i potem co chwile dzwonił i się pytał czy może być... mnie to bawiło, mój wu był przerażony
|
|
|
#2381 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2382 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
bo bardziej do tego byłam skupiona na drodze bo regulacja dmuchawy się popsuła i miałam całe szyby zaparowane chyba tak to wygląda ja też miałam chęć działania a jak przyszło co do czego do zwątpiłam u mnie dziś w pracy mamy jedną dziewczynę co pracuje od 2 tyg no może 3 a już urlop na żądanie wzięła mogła Zamienic się z kimś dniami bo od jutra kierowniczka zrobiła jej 6 dni wolnego bo tak chciała to jeszcze nż wzięła zamiast się z kimś zamienić bo mama w szpitalu i do tego sms pisała na telefon firmowy w któym nikt sms-ów nie czyta tylko odbiera każdy tel. dobra jej mama w szpitalu wylądowała ale pracować tak krótko i już mieć wszytko w d.. w pracy do nieczego się nie przykłada nie wykazuje chęci by pomóc przy klientach odchodzi od niej bo ktoś jej dzwoni na telefon, jak chce być przy mamie niech zadzw i powie co się stało nie będzie jej że chce urlop a nie pisać sms-a i dopiero o 12 z nią przez tel gadałam i to ja jej musiałam zadzw gdzie jest
|
|
#2383 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to dopiero frajda Anika który kolor sukienki w końcu kupiłaś?? |
|
|
|
|
#2384 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Miałam takie samo skojarzenie w szpitalu
|
|
|
|
|
#2385 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no to tak jak myslalam miesiac po wlasnie o to samo mialam pytac
|
|
|
#2386 |
|
Zakorzenienie
|
ale spokój
czasem to wchodzę i kilka stron a teraz :P
|
#2387 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Wyniki odebrane II gr, stan zapalny i drożdżaki, czyli u mnie standard. Nie wiem co w końcu zrobić z tą swoją nadżerką, bo raczej chodzenie z tym to nic dobrego. Jeszcze zaszczepiłam się 3 dawką na WZW B i teraz mnie tak łapka boli, że nie mogę nią ruszać...buuuu.
|
|
#2388 |
|
Zakorzenienie
|
mi się poprawiło na szczęście z II na I
|
#2389 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja jakichś dodatkowych to nigdy nie kupowałam ale za to siostra męża o taaak haha ![]() Cytat:
Cytat:
A może byś tak zrobiła jakieś badania na bakterie itp.? mi swojego czasu to jeden gin proponował, ale narazie nie robiłam ![]() Apropo wzw b... to na żółtaczkę ta co w szpitalu można się zarazić? jeżeli tak to ja ostatnio byłam pytać w przychodni czy powinnam się szczepić jeżeli mam mieć zabieg i pani chciała obejrzeć książeczkę zdrowia i powiedziała że mam się nie szczepić, bo szczepienia (3 dawki) które miałam w dzieciństwie są ważne na zawsze także ucieszyłam się niezmiernie ![]()
|
|||
|
|
|
#2390 | |||
|
Zakorzenienie
|
dzieńdoberek
Cytat:
ale masz fajnie z tym wolnym, ja tylko jutro mam, ale dobre i to bo się wyśpię Cytat:
Cytat:
![]() a ja dzisiaj zostanę zaraz ciocią
|
|
#2391 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
CO do WZW B mi kazali się zaszczepić, bo miałam mieć zabieg w szpitalu, a nie byłam szczepiona w szkole, dlatego teraz postanowiłam mieć to już z głowy .
|
|
|
#2392 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2393 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ana dzięki za kciuki, napewno się przydadzą
"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie" Edytowane przez stokrotka24 Czas edycji: 2011-01-05 o 07:59 |
|
|
|
|
#2394 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jak pisałam wyżej temat ten już nie raz próbowałam Wam uświadomić
|
|
|
|
|
#2395 |
|
Zadomowienie
|
Cześć
![]() Ale nam się dzisiaj spało - prawie zaspaliśmy. No i musiałam zawieźć tż do pracy, bo by na piechotkę już nie zdążył. bzyczka1 , Ana***dzięki martucha oj strachu było co nie miara, do teraz mam schizy jak się nie rusza. Dzięki za kciuki trzymaj bo jedziemy w piątek Zabcia dziękuję no na szczeście studniówka nie moja - moja była 10lat temuGucia dzięki a imprezki to jedna studniówka (patrz wyżej) a druga zabawa karnawałowa, ale taka nauczycielska i to w lokalu gdzie ja 10lat temu miałąm studniówkę - więc idę a raczej idziemy![]() No i moe namiot nie potrzebny ale sukienki też nie chcę - chce iśc w spodniach i jakiejś tunice lub czymś takim oczywiście nabitej cekinami i innymi świecidełkami - jak taką znajdę (jadę dziś z mamą na zakupy) atomufka nie, nie moja, napisałam już wyżej. Rybulka dzięki no strach był, ale mój gin miał w święta dyżur w szpitalu i miałam jechać jakby się powtórzyło - na szczęście teraz już kopie za dwóch![]() Ktosia ja też tak mam - jak nakupię całą reklamówkę ciuszków albo czegoś to najpierw samam to pooglądam, schowam, a jak tż wraca z pracy to obowiazkowo musi każdą rzecz obejrzeć i dotknąć i powiedzieć czy mu się podoba ![]() india dzięki, a o studniówce pisałam wyżej no i fajnie, za chwilę będziesz miała całą kuchnię![]() anika no Twoja kieca ekstra, ale ja nie chcę sukienki (zawsze chodziłam wkiecach) a teraz nie chcę - coś mi się poprzestawiało. No i dziękuję za pamięć o mnie i moim tż, że jest belfrem no i gratuluję zakupów moja mam teżjuż zaczyna wariować z zakupami ostatnio mi przyniosła śpioszki welurowe z wielką żółtą kaczką![]() stokrotka dziękuję no i kiecki nie chcę, ale też na all nie kupuję - no chyba, że w sklepach nic nie będzie. Brzuchol jest zrobiony, ale aparat u taty bo sobie zgrywał zdjęcia na laptopa, jak będę u rodzicó to wezmę i wrzucę. Gratuluję ciociu, mam nadzieję, że mama i dzidzia wszystko dobrze zniosą.
|
#2396 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() Już środa i długi weekend od 16
|
|
|
|
#2397 |
|
Zakorzenienie
|
Stokrotko tak ciasto na pierogi robi moja mama, bo moja teściowa np nie daje jajka i używa mąki kukurydzianej...ale o jej pierogach to ja się nie będę wypowiadać...mają grube ciasto i mało nadzienia
moja mamusia jak zrobi pierogi to one są takie jak dłoń (bez palców) i takie wypakowane po brzegi mniam powodzenia życzę SSR no to zaspokoiłaś moją ciekawość Co do zakupów dziecięcych i pokazywania...mam to samo ostatnio mama w lumpku nakupowała spodenek i bodasków ja je oberzałam ale tż nie było, jak przyjechał ze służby to usiadł do lapka a ja mu je na ekranie porozwieszałam ![]() A ja dzisiaj znowu sama bo tż ma służbę :/
Nasz skarb ![]() Edytowane przez bzyczka1 Czas edycji: 2011-01-05 o 08:25 |
|
|
|
#2398 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2399 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2400 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mario wymiata! Uwielbiam! I jeszcze kiedyś grałam w taką grę Blues Brothers (jeszcze na dyskietkach) też była super i w Króla Lwa - i to były gry!A co do wesela - to super, tylko TZet w poniedziałek na koszu skręcił kostkę. Nie przyznał się, a że miał rozgrzaną nogę, to wszystko było ok. No a wczoraj kostka napuchnięta - na nodze nie staje... czad! Teraz ma 2 dni wolnego to mam nadzieje, że mu przejdzie... Cytat:
Cytat:
Cytat:
A tak w ogóle, to dzień dobry!
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:29.

ja nie mam
ale powiem szczerze, że najbardziej mnie wciągały jak nie miałam jeszcze wszystkiego "odkrytego"
ale dodatków na razie nie mam żadnych 

moja mamusia jak zrobi pierogi to one są takie jak dłoń (bez palców) i takie wypakowane po brzegi