|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2281 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V
wszystko jest ok
nie wyprowadzilam sie bo moj TŻ mi nie pozwolil powiedziao ze sie zmieni bo mnie kocha i ze mam z nim zostac powiedzial ze bedzie najwspanialszym mezem na ziemi jak z nim zostane :0 i zostalam, plakal jak dziecko bo bal sie ze mnie straci......wiec nie wyprowadzilam sie nadrobie was niedlugo teraz mykam do Tżta pod pierzynke musimy si epogodzic od***al troche ale obiecal ze sie zmieni wiec mu wierze
|
|
#2282 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
przyszykowałam sobie kartkę co mam kupić, ale na szczęście wyszło,że tylko tą oliwkę ![]() Ja się kochane żegnam do poniedziałku bo jadę do TŻ, a od piątku do Wrocławia. caate pójdę na halę strzegomska, zobaczę na te pędzelki co dostałaś w ogóle fajnie wyposażone mają to stoisko
|
|
#2283 | ||
|
CABIN CREW
|
Cytat:
Cytat:
dobrze że się układa wszystko własnie wrócilam na chwile do domu na jakiś obiad i zaraz wracam na uczelnie... jestem mega zadowolona dziś ze swojego wygladu- wczorajsze SPA dało rezultaty na drugiej uczelni na szczęscie sie układa, miałam dzis zajęcia i prowadzący powiedzial mi że mam wszystko super zaliczone i tylko musze jeszcze jakąs prace napisać i nie bede musiała pisac zaliczenia ze wszystkimi tylko moge po wpis przyjśc ![]() a balam się akurat tego przedmiotu więc sie cieszę
|
|
|
#2284 |
|
Zakorzenienie
|
_Alessandra moim ideałem też zawsze była Jessica Alba. Ona jest taka śliczna.
buahhot u mnie na zaocznych nie ma czegoś takiego, jak tydzień, czy ferie. Tylko, jak są święta to mamy wolne. ![]() _blondyneczka_ Twój Tż. naprawdę musi Cię mocno kochać. Rzadko się zdarza, że mężczyzna płaczę. Mój tylko raz płakał w życiu na pogrzebie kolegi. Ja byłam dzisiaj pierwszy dzień w pracy na 2h. w sumie było fajnie, bo wszystkich tam znam. Pracuje tam moja mama, ciocia, a właścicielkę też znam, bo często tam przychodziłam.
|
|
#2285 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() A ja ledwo wróciłam i własnie sobie wycisnęłam sok z marchwi A dziewczyny i ten podklad Ingrid jest super ).Dzisiaj zapomnialam pomalować rzęs, mialam tylko wlasnie podkład Ingrid i róz, a moja siostra do mnie: oo, dzisiaj się nie pomalowałas ! Czyli wtapia się idealnie i go nie widać na twarzy, a nieźle kryje ---------- Dopisano o 15:25 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ---------- Cytat:
Zrozumiesz na pewno ! i gratuluję znalezienia pracy |
|||
|
|
|
#2286 |
|
Zakorzenienie
|
Alessandra używam na dzień kremu nawilżającego od Elizabeth Arden, a na noc kremu z avonu anew na przebarwienia i moj a cera po tym kremach jest śliczna
|
|
|
|
#2287 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2288 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki
W końcu się wyśpię Kupiłam sobie dzisiaj serum na końcówki z AB. Nic więcej z mojej listy nie znalazłam... Chciałam kupić ten zielony korektor z delii, ale pani w jednym ze sklepów aktualnie nie miała i próbowała mi wcisnąć ten żółty, twierdząc że jest lepszy W ostateczności chciała mi nawet sprzedać tester zielonego, bo tylko tyle aktualnie miała No uśmiałam się Szukałam fluidu z Ingrid i znalazłam jakiś chyba podobny, tylko bez pompki, a chodziło mi o ten luksusowy jedwabisty fluid z pompką. Dla zorientowanych- czy to jest to samo, tylko różni się tym, że jeden ma pompkę, a drugi nie, czy jednak są różnice (oprócz ceny oczywiście )? Bo jeśli chodzi o tego z pompką, to ma dobre opinie A, i powiedzcie mi gdzie można kupić maskę z miodli indyjskiej z himalaya herbals i maseczki z biovaxa....Zapisałam się dzisiaj do fryzjera na studniówkę i pani powiedziała mi, że wyjdzie ok. 30zł, podczas gdy moje koleżanki płacą nawet i po 100zł A trzeba przyznać, że tam, gdzie mi będą robić, robiła sobie moja kumpela na wesele i zrobiły jej naprawdę fajnie ![]() Może Caate by mi doradziła coś w sprawie studniówkowego makijażu? Kiedyś wrzucałam zdjęcie sukienki, w której pójdę- taka niebieska. Na kosmetyczkę kasy tracić nie chcę. Jutro albo w piątek jedziemy z TŻtem i teściową szukać sami na wesele, bo chcielibyśmy w tym roku wziąć kościelny
|
|
|
|
#2289 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Chwilka przerwy w nauce i wracam dalej
|
||
|
|
|
#2290 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2291 |
|
Zakorzenienie
|
Donka94; Airish88 dziękuje.
Mam nadzieje, że jakoś to wszystko ograne, bo w sumie w przyszłości chciałam bym pracować w biurze, jako np. jako księgowa.
|
|
#2292 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2293 | |||
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
kusicie mnie tym podkładem zaraz zakładam BP i idę się uczyć. |
|||
|
|
|
#2294 |
|
Zadomowienie
|
Ktory to podkład kosztuje 14,90?
|
|
|
|
#2295 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2296 |
|
Zadomowienie
|
A gdzie go mozna kupić? natura? Rossman ?
|
|
|
|
#2297 |
|
BAN stały
|
niestety nie ma ani w Naturze ani w Rossmanie. Ja kupilam w osiedlowej drogerii
|
|
|
|
#2298 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A no i dziękuję bardzo za komplement Jednak upieram się przy twierdzeniu, iż do śliczności mi baaaaaaaardzo daleko Cytat:
Tylko moja cera jest wymagająca i ciekawe, jak z odcieniami. Donka, a Ty jaki masz? Masz raczej jasną cerę, prawda?
|
|
#2299 | |||
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
Cytat:
ja myslalam kiedys nad olejkiem ![]() Cytat:
![]() aaa mialam napisac jaka jest baza z ingrid- wiec tak, makijaz ladnie sie na niej trzyma, tzn podklad |
|||
|
|
|
#2300 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Balam się, ze 16 bedzie za ciemna dla mnie,a jest idealna
|
||
|
|
|
#2301 |
|
Raczkowanie
|
No ja też nie mam urody bladzioszki, więc chyba również zdecyduję się na 16, chociaż w sumie - wolę podkład za jasny niż za ciemny ,który postarza i wyglądam jak stara baba
Ale skuszę się na pewno, 15stka wygląda na taką bladą. I w ogóle on ma 40ml a nie 30 jak inne podkłady
|
#2302 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pobrała któraś ten kod na promocje w rossmanie? Ja zdążyłam ale nie bardzo wiem co można za niego dostać..
|
|
|
#2303 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, możecie mi polecić dobrze kryjący podkład(najlepiej z apteki) o b.jasnym/jasnym odcieniu ,bo chciałabym go używać punktowo jako korektora ? Ważne ,żeby nie zapychał .
|
|
|
|
#2304 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Koniec nauki na dzisiaj. Idę się ogarniać i idę do Tż'ta na noc. Będzie spagetti iwinko ![]() Do jutra w takim razie
|
|
|
|
|
#2305 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() dziekuje kochane za wsparcie wiedzialam ze moge na Was liczyc ![]() naprawde przytulil sie do mnie i zaczal plakac jak dziecko caly czas mial lzy w oczach jak rozmawialismy o tym co zrobil, bylam zla na niego ale tez zal mi bylo go bo widzialam jak zaluje tego co zrobil ![]() ramoncia jak moglybysmy zapomniec no co Ty wspominalysmy Cie bardzo czesto jesli zasluguje oczywiscie na to ![]() ---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ---------- kalpana no rzeczywiscie masz razje marthaa gtratulacje oby tak dalej z tym prostowaniem ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ---------- E.J mam nadzieje ze wszystko sie ulozy alessandra chcialabym taka optymistka byc ![]() ---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:37 ---------- dziewczynki bylam 2 razy na solarium a juz widac ladny efekt!!!! i od razu lepiej sie czuje cere na twarzy tez mam ladniejsza nie mam tylu krostek i wogole nie jestem juz taka bladzicha ![]() najlepsze jest to ze ja zamiast byc na niego zla wsciekla jeszcze dzisiaj to ja jeszcze przez to co zrobil mialam na niego jeszcze wieksza ochote, nie wiem czemu ale jestem chyba dziwna bo podnieca mnie fakt ze moj mąż byl troszke niegrzeczny i troszke nabroil hm.....ale jestem dziwna jak myslicie? ale na poczatku jak sie dowiedzialam co nabroil to kolana i rece mialam z waty nikomu nie zycze zadnej z Was zeby ktoras z Was tak sie poczula jak ja wczoraj.......masakra.... .nigdy wiecej czegos takiego nigdy !!!!!
|
|
|
#2306 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
RAZEM PIĘKNIEJEMY ![]() ZAPRASZAM!! https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post22578006 zapraszam do ogladania i komentowania ![]() https://wizaz.pl/akcje/rossmann/rossmanniaczki/marzec-profil-263172.html |
|
|
|
|
#2307 |
|
Zakorzenienie
|
hej
W ferie jadę do fryzjera zmienić kolor włosów... Jak myślicie, na ciemniejszy czy jaśniejszy ? Fotki w albumie ;-) Aha, nie jestem aż taka blada jak na niektórych zdjęciach myślałam o orzechowym brązie, złocistym blondzie i o czekoladowym brązie z troszeczkę jaśniejszymi pasemkami
Edytowane przez ekomonika Czas edycji: 2011-01-05 o 19:06 |
|
|
|
#2308 |
|
Zakorzenienie
|
jejsku żałuje że nie poszłam do lekarza ten kaszel mnie zamęczy ;/ jak do piątku nie przejdzie to idę bankowo, iprzypomnijcie mi o tych słowach jutro jeśli zapomne ;/
Zaraz będę skłądać zamówienie z avonu i do łóżka. Dziewczyny jak wy mierzycie długość włosów? Ja z ciekawości chciałam zmierzyć swoje no i od czubka tam gdzie włosięta się zaczynają do tych najdłuższych wyszło mi 44 cm. ale nie wiem czy dobrze miarkę wzięłam, czy od czubka się mierzy i w ogóle obym wytrwała...
|
|
#2309 |
|
Zadomowienie
|
Hej
Ja jutro planuję zafundować sobie maxi spa. Olejki, maseczki, peelingi itp. Dzisiaj strasznie bolała mnie głowa. Dopiero jak wypiłam kawę i zjadłam jabłko to przestała. Spodziewałam się tego.
|
#2310 |
|
Zakorzenienie
|
Pytanie w klubie
a tymczasem idę się położyć...
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:33.

nie wyprowadzilam sie bo moj TŻ mi nie pozwolil powiedziao ze sie zmieni bo mnie kocha i ze mam z nim zostac

no dobrze, dobrze, zobaczymy jak to będzie 

Chciałam kupić ten zielony korektor z delii, ale pani w jednym ze sklepów aktualnie nie miała i próbowała mi wcisnąć ten żółty, twierdząc że jest lepszy 

Jednak upieram się przy twierdzeniu, iż do śliczności mi baaaaaaaardzo daleko