Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V - Strona 76 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-04, 23:05   #2251
snowhitee
Zakorzenienie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
Alessandra
ale z Ciebie optymistka
i jeszcze jaka zabiegana
mi dawal efekt na buzi podklad z maxfactor perfomance?(nie pamietam nazwy) 105 soft beige i wiem, ze jasniejszy od niego byl jeszcze lepszy ale dla mnie za jasny

jasne, ze cere widzialam gorsz,a sama mialam tragedie teraz, ale nie po to tyle lat sie leczylam, zeby widziec nawroty tego... chce to powstryzmac, bo wiem do czego to moze doprowadzic. i boli mnie to, spac nie moge na boku, to jest wkurzajace...

lece spac, dobranoc
I jak oceniasz ten podkład max factor? Fany jest?

Buahhot
no czasem przychodzą takie rozkminki Dobrze, że pracuję to nie mam czasu na to a po jestem zmęczona

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-04, 23:08   #2252
buahhot
Marcelover ♥♥♥

ehh pomysle o tym bardziej po sesji- mam tydzien przerwy międzysemestralnej Wy tez dziewczyny?

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-04, 23:12   #2253
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez E.J.;24168209
Co do mnie i Tż to jesteśmy razem niecały rok jako para, wszystko było ok aż do niedzieli, kiedy zachował się w sposób najbardziej z dziwnych, coś czego nigdy nie było :nie: Np. zawsze albo ładował jak widział słabą baterię tel. albo mnie o tym informował, a tu tego nie było, po prostu kontakt się nam urwał na ładnych parę godz. Ustaliliśmy, że będziemy sobie mówić czy pisać kto jakie ma plany, co robi lub co ma porabiać by było wiadomo i tak - w ndz.miał iść na 7 rano na mszę, okazało się że nie poszedł o czym dowiedziałam się dopiero pod wieczór ale że poszedł na 16 a potem do jakiejś ciotki mimo, że jeszcze o 13 mi pisał, że pójdzie do kolegi....I to właśnie był ten czas kiedy z nim kontakt się urwał... Zawsze mi pisał,że idzie do kościoła bym się nie martwiła o niego a tu takie zupełnie inne zachowanie... :cool: już nie mówiąc, że najpierw napisał mi, że tel padł mu u rodziny a potem mi powiedział, że nie dało się tel załączyć po wyjściu z kościoła... :cool:
Przepraszam, że sie rozpisałam :o[COLOR="Silver"
rozumiem Cie- tez bym pewnie tak reagowala jakby ktoś kiedyś mnie oszukiwał... ale myslę że będzie dobrze- wiesz, faceci czasami nie zwracają uwagi na takie rzeczy jak naladowanie tel... i im sie wydaje że informowanie o pewnych rzeczach wcale nie jest tak wazne... więc myślę ze niepotrzebnie sie martwisz...

Cytat:
Napisane przez _Alessandra Pokaż wiadomość

Kitka - ojj, no to faktycznie nie za ciekawie...Ale jeszcze się ułoży, najważniejsze to przetrwać przez ten nawał pracy i nauki i takiego "kociokwiku" jak ja to nazywam i będzie już dobrze
To czekam na recenzję tej szmineczki! Ja jeszcze nigdy nie nakładałam czegokolwiek na noc, jak mam szkołę, bo ja to bym zapewne zaspała i w ogóle nie umyła - ja myjąc włosy wieczorem, rano nie zdążam z niczym bo zasypiam i nie wstaję wtedy kiedy trzeba ... A co do K. - zgadzam się w 100 procentach z wypowiedzią caate, że oni są tacy sami jak my, tylko nie umieją/nie lubią/wstydzą się/boją się itd. pokazywać, że też są wrażliwi i nie zawsze tacy twardzi I co do piwa - ja czasami mam taki nawał wszystkiego i nagle wszyscy ode mnie czegoś chcą zewsząd - szkoła, rodzina, mama zwłaszcza, Tż itd itp., że mam wtedy taką ogromną ochotę siąść i narąbać się za przeproszeniem porządnymi drinkami

wiem ze to przejdzie , zawsze tak mam jak jest sesja - ze mi sie nastrój wacha strasznie....raz jest pieknie, wszystko wychodzi a potem jak cos nie wyjdzie to dola łapie... szczególnie ze ja ambitna jestem i takie porazki mnie strasznie "gaszą "....
okazało sie że K. chyba jakies przeziebienie bierze.... i stad to zamulenie....

w ogole- Ty jesteś taką optymistką- rewelacja.... bardzo mi sie podoba to co napisalas... i naprawde- jesteś bardzo dojrzała jak na swój wiek

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
Ojej dziewczyny proszę dla wszystkich które mają dziś gorszy dzień

Caate no bardzo współczuję wysypu
EJ no TŻ coś kręci ewidentnie, ale nie piszmy czarnych scenariuszy, porozmawiaj z nim na spokojnie, wyjaśnijcie sobie, może wszystko będzie dobrze
Kitka dla Ciebie szczególnie wielki bo masz chyba najpodlejszy dzień dziś tu, trzymaj się i głowa do góry Dobrze, że znajomi są to zawsze się humor polepszy
Buahhot Ty też dasz radę na pewno zdolna bestia jesteś

Idę nałożyć paski na ząbki
dziekuję... no juz troche lepiej , siedzę z nimi, pijemy piwko wiec nie myśle... moze jutro bedzie lepiej

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
ehh tak jak mowilam ciezko mi idzie to pisanie pracy lic, do tego jutro mam ten nieszczesny egzamin- nawet nie jestem w polowie slajdow daje sobie czas na nauke do 00,30- potem ide spac bo musze wstac o przed 6.

moze jutro wybiore sie do inglota- myslicie ze Panie pozwola mi umalowac usta tym lip paint'em? nie chce testowac na dloni, chce zobaczyc jak na ustach bedzie wygladac

ogolnie dzis myslalam o swojej przyszlosci i jakos tak caly dzien dumałam nad tym...
powodzenia na egzaminie= bedzie dobrze, trzymam kciuki
a co do inglota- mysle że pozwolą

zrobilam dzis mega spa:
-demakijaz
-peeling brzoswiniowy
-tonik z kwasem salicyl
-maseczka rival de loop peel off
-maseczka rival de loop oliwkowa
-żel pod oczy ze swietlikiem
-krem regenerujacy na rzęsy
-krem ziaji oliwkowy

-depilacja
-peeling ciała
-balsam ujedrniajacy na ciało
- serum eveline na biust

-nafta na skalp
-mycie szamponem cece
-matrix odżywka wygładzajaca
-jedwab na końce

-pomalowałam paznokcie nowym lakierem niebieski

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-04, 23:16   #2254
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

buahhot poważne plany Cię czekają, powiem tak od siebie i z doświadczenia, że ciężko z pracą, szczególnie taką by dało się to pogodzić ze studiami.. ale na pewno wybierzesz mądrze Aha! nie zawsze warto z marzeń, planów rezygnować dla faceta
Powodzenia jutro

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
rozumiem Cie- tez bym pewnie tak reagowala jakby ktoś kiedyś mnie oszukiwał... ale myslę że będzie dobrze- wiesz, faceci czasami nie zwracają uwagi na takie rzeczy jak naladowanie tel... i im sie wydaje że informowanie o pewnych rzeczach wcale nie jest tak wazne... więc myślę ze niepotrzebnie sie martwisz...
Dziękuję Co do tel. nigdy mu się to nie zdarzało, a jeśli już to informował mnie wcześniej o tym, że ma słabą baterię i stąd moja reakcja.
Ja juz skończyłam piwkować

E.J. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-04, 23:19   #2255
marthaaa
Raczkowanie

Alessandra, podkład ten nie jest bogaty w odcienie, to jego minus. Ma konsystencję musu i podkreśla suche skórki. Mojej twarzy nie wysusza Ale kiedy smarowałam się takim plynem wysuszającym na trądzik, kremem matującym i jeszcze tym podkładem, to... Ale to przez ten płyn wszystko. Ogólnie mnie on pasuje, matuje lepiej niż takie zwykłe, schodzi z mojej tłustej buźki po całym dniu trochę, ale nie wygląda tragicznie, zbiera mi się pomiędzy brwiami nad nosem - mam tam takie dziwne miejsce

Moja miłość : Juan Martin Del Potro
marthaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-04, 23:24   #2256
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
powodzenia na egzaminie= bedzie dobrze, trzymam kciuki
a co do inglota- mysle że pozwolą
Tobie rowniez zycze powodzenia w egzaminach

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
buahhot poważne plany Cię czekają, powiem tak od siebie i z doświadczenia, że ciężko z pracą, szczególnie taką by dało się to pogodzić ze studiami.. ale na pewno wybierzesz mądrze Aha! nie zawsze warto z marzeń, planów rezygnować dla faceta
Powodzenia jutro

Dziękuję Co do tel. nigdy mu się to nie zdarzało, a jeśli już to informował mnie wcześniej o tym, że ma słabą baterię i stąd moja reakcja.
dziekuje
no powazne powazne, w koncu zaczynie sie zycie
tak czuje ze ciezko bedzie z pracą, najwyzej zaczne od stazu. Zobaczymy jak sie ulozy, musze TZta przestawic

---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ----------

dobra lece sie uczyc, dobranoc

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-04, 23:27   #2257
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:

dziekuje
tak czuje ze ciezko bedzie z pracą, najwyzej zaczne od stazu. Zobaczymy jak sie ulozy, musze TZta przestawic

---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ----------

Ja ponad rok szukałam pracy
Szybkiej i skutecznej nauki

Stary 2011-01-04, 23:31   #2258
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marthaaa Pokaż wiadomość
Alessandra, podkład ten nie jest bogaty w odcienie, to jego minus. Ma konsystencję musu i podkreśla suche skórki. Mojej twarzy nie wysusza Ale kiedy smarowałam się takim plynem wysuszającym na trądzik, kremem matującym i jeszcze tym podkładem, to... Ale to przez ten płyn wszystko. Ogólnie mnie on pasuje, matuje lepiej niż takie zwykłe, schodzi z mojej tłustej buźki po całym dniu trochę, ale nie wygląda tragicznie, zbiera mi się pomiędzy brwiami nad nosem - mam tam takie dziwne miejsce
piszesz o tym max factorze lasting performance? edit: już doczytałam, że nie

Cytat:

dziekuje

owocnej nauki

Ja zdjęłam paseczki, jeszcze umaluję paznokcie i też lecę spać

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

Edytowane przez snowhitee
Czas edycji: 2011-01-04 o 23:33
snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-04, 23:44   #2259
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
ehh pomysle o tym bardziej po sesji- mam tydzien przerwy międzysemestralnej Wy tez dziewczyny?
Ja nie mam Hehe ja ma sesję prawie całoroczną - jak zaczyna mi się w grudniu to kończy w maju-czerwcu

Stary 2011-01-04, 23:54   #2260
Elvii
Zadomowienie

buahhot..
u mnie ten tydzień to sesja poprawkowa...

proszę, kliknij i obserwuj
http://viritka.blogspot.com/
Elvii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-04, 23:57   #2261
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
Napisane przez Elvii Pokaż wiadomość
buahhot..

jesteśmy z Tobą

Stary 2011-01-05, 00:09   #2262
marthaaa
Raczkowanie

Snow, lasting też miałam Bardzo go lubiłam, ale mi ciemniał na twarzy trochę no i świeciłam się po nim szybko bez pudru, jednak w sumie mało mi to przeszkadzało, sprawdzał się na mojej tłustej cerze tak na 4, a koleżanka z cerą normalną/suchą go uwielbia i zachwalała Ja miałam odcień 106, trochę wydawał mi się ciemny, ale może mi się wydawał. Mnie nie zapychał i krył całkiem ładnie (ja mam co ukryć więc faworytem jest Revlon).

Moja miłość : Juan Martin Del Potro
marthaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-05, 00:10   #2263
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Dziękuję, że mogłam się Wam wygadać

Dziś tylko podstawy zrobię bo na nic wiecej nie mam siły. Dobrej nocy

Stary 2011-01-05, 00:37   #2264
tillavanilla
Raczkowanie

Witajcie
Na sylwestra poszlismy jednak do znajomych,bo synek poczul sie lepiej,a tz calkiem wydobrzal i tam wszystkie dzieci mialy katar,wiec maly rozchorowal sie od nowaa ja razem z nim rozlorzylo mnie na lopatki,czuje sie strasznie,kaszle,ze malo pluc nie wypluje,katar leci jak woda z kranu,glowa mi peka i mam potworne dreszcze

Cytat:
Napisane przez Montii Pokaż wiadomość
pierwszy sylwester bez porannego kaca!
a moj trzeci
Cytat:
Napisane przez Donka94 Pokaż wiadomość
myślałam, że tylko ja jestem chora
Cytat:
To jest na dwie
Cytat:
trzy
cztery

Cytat:
Napisane przez _blondyneczka_ Pokaż wiadomość
kalpana gratuluje i Zycze wszystkiego dobrego a pozatym to troszke sie dziwie ze tak sie spieszycie ale to wasza decyzja i Gratuluje
bez obrazy,ale tobie tez sie chyba spieszylo skoro masz juz dwuletnia coreczke i meza
Cytat:
Napisane przez _Alessandra Pokaż wiadomość

tillavanilla - ok, już mam I fajna bluzeczka! Jak byłam w Anglii to też to zauważyłam..Ale dla mnie to głupota jest! Tak jak mówisz-w Anglii jest to bezpłatne, bardzo rozpowszechnione, to ja nie wiem dlaczego one z tego nie korzystają! Moim zdaniem to jakieś nieporozumienie...
pytasz dlaczego,poniewaz taka mloda matka,dostaje dom socjalny od panstwa i calkiem spore dodatki na siebie i dziecko,niejednokrotnie panstwo oplaca jakas czesc czynszu i rachunkow,dla niektorych to taki sposob na zycie...

Cytat:
Napisane przez Atusiaczek Pokaż wiadomość
Dziewczyny można dołączyć? Od dłuższego czasu was podczytuję ale niezbyt miałam czas aby zacząć się udzielać, jednak to dzięki wam przez ostatni czas zaczęłam bardziej dbać o swój wygląd :p

Jeśli chciałybyście coś o mnie wiedzieć więcej to pytać
witaj

Cytat:
Napisane przez sylvi_86 Pokaż wiadomość
sorka dziewczyny ze sie nie odzywam ale przezywam ostatnio trudne chwile(tz zostawil mnie w sylwestra po 5 latach zwiazku)

i czemu na biochemii dopiero po 7 stycznia mozna zamawiac no... szlag by to..czlowiek by sie chociaz pocieszyl kosmetykami a tak to dupka blada
wstretny wstreciuchale to powinno zmotywowac cie do dbania o siebie jak nigdy dotad,by zobaczyl jakie cudo stracil

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
Snow jesteś śliczna W ogóle wszystkie jesteście takie śliczne, czuję czasem, że nie pasuję do tego wątku, bo ja jestem taka brzydka
jakby powiedzila to moj synek,grazac jednoczesnie paluszkiem nununujestes sliczna,zreszta jak kazda z nas

Nie jestem w stanie odpisac na wiecej,ale postaram sie to nadrobic jutro

Dbam o siebie!!!

Edytowane przez tillavanilla
Czas edycji: 2011-01-05 o 00:38
tillavanilla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-05, 00:38   #2265
Airish88
Zakorzenienie

Dobry wieczór

Cytat:
Napisane przez angelwithoutsoul Pokaż wiadomość
Ale Ty śliczna jesteś Masz takie idealnie proste ząbki
Dziękuje

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
Cześć
Airish w sierpniu skończę 20 lat.
Młodziutka jesteś

Cytat:
Śliczna jesteś
Dziękuje

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
Kilkanaście złotych, ale nie pamiętam ile dokładnie. Kupowałam w Naturze.
Dziękuje. Jak tylko tam bede to się za nią rozejrze i kupię jeśli będzie

Dziewczynki ja przyjmuje zaproszenia i zmykam spać bo mi już Tż tu dawno chrapie

Do jutra
Stary 2011-01-05, 00:51   #2266
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:
Powodzenia jutro

heh ja wypiłam 2 i zaraz spac ide chyba....

Cytat:
Napisane przez Elvii Pokaż wiadomość
buahhot..

powodzenia- dobrze bedzie

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-05, 01:02   #2267
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cześć piękne. ;*

snowhitee oo nawet nie wiedziałam o tym olejku z Babydream, ale chętnie zakupie przy najbliższej okazji.

E.J. moim zdaniem kobieta w legginsach i długiej koszuli wygląda ekstra, tak seksowanie, że sama nie raz chciałam się tka ubrać.

Airish88 piękne zdjęcia.

_blondyneczka_ mam nadzieje, że Twój Tż. zrozumiał i się zmieni na lepsze. Trzymam kciuki za Was.

angelwithoutsoul wracaj szybko do zdrowia.

xhankax gratuluję awansu.

ramoncia217 pewnie, że pamiętamy i ciesze się, że wreszcie jesteś.

Nie nadrobię Was w całości, bo padnięta jestem, a jeszcze się nie umyłam. Ja dzisiaj tzn. już wczoraj cały dzień z z. najpierw mieliśmy próbę poloneza, a potem kupował buty i tak jakoś zleciało.

Mam pracę w sumie na 1/8 etatu, ale co najważniejsze w księgowości. ładnie w CV będzie wyglądało.
Dobranoc. ;*

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-05, 06:32   #2268
Airish88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
Cześć piękne. ;*

Airish88 piękne zdjęcia.

Mam pracę w sumie na 1/8 etatu, ale co najważniejsze w księgowości. ładnie w CV będzie wyglądało.
Dobranoc. ;*
Dziękuje Twoje również

Gratuluje znalezienia pracy

Ja dzisiaj zbyt długo nie pospałam, bo Tż godzine temu wstawał do pracy i mnie obudził. Nawet to i dobrze, bo więcej uda mi się porobić. Bardzo dużo teraz tej nauki, a jak wolne dni są to chętnie je spędzam z Tż'tem (tak jak i jutro bym chciała). Muszę dzisiaj jeszcze paznokietki pomalować, bo wczoraj od roboty mi poschodziły. Znacie dziewczyny jakieś bardzo dobre lakiery? które utrzymuja się długo na paznokciach? wkurza mnie to, że co 3 dni muszę na nowo je malować.
Stary 2011-01-05, 07:10   #2269
kaaasiuleczka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez marthaaa Pokaż wiadomość
Snow, lasting też miałam Bardzo go lubiłam, ale mi ciemniał na twarzy trochę no i świeciłam się po nim szybko bez pudru, jednak w sumie mało mi to przeszkadzało, sprawdzał się na mojej tłustej cerze tak na 4, a koleżanka z cerą normalną/suchą go uwielbia i zachwalała Ja miałam odcień 106, trochę wydawał mi się ciemny, ale może mi się wydawał. Mnie nie zapychał i krył całkiem ładnie (ja mam co ukryć więc faworytem jest Revlon).
kurcze tak zachwalacie wszystkie ten revlon że kryje że to że tamto. a jak dla mnie jest do dupy dobrze że mi sie wylał nic mi nie kryje pdróbe mam? to już lepiej mi krył maybelline affinitone.

nie wiem jaki mam podkład kupić teraz musze wypróbować tego maxfaktora. tylko najpierw go popróbóje troche. i dopiero najwyżej kupie.

zapraszam do ogladania i komentowania
https://wizaz.pl/akcje/rossmann/rossmanniaczki/marzec-profil-263172.html
kaaasiuleczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-05, 08:53   #2270
angelwithoutsoul
Raczkowanie

Dzień doberek Kobitki

Spadła mi temperatura do 37,7 jest lepiej, bo wczoraj miałam 38,9
Ale jestem tak zlana potem, że brzydze się sobą Jak mi już choroba przejdzie, to chyba z tydzień nie bd wychodzić z łazienki

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
caate potrafiłabyś odwzorować ten makijaż???

http://w406.wrzuta.pl/obraz/6dLVT7TwDaE/penelope_cruz

ja mykam do łóżeczka, bo siedzę tutaj chwilkę a już znacznie gorzej kaszle
Śliczny Sama musze wypróbować

Cytat:
moj TZ czasami tez ma gorsze dni, mozliwe ze i K mial, przeciez oni sa tak samo wrazliwi jak baby...

pomalowalam sie i znowu mam masakre, tzn dzis i tak jest najlepiej ze wszystkich ostatni 2tyg wysypu, ale policzki to jak nie moje, nigdy nie mialam z nimi problemu. najprawdopodobniej to od tego korektora albo colorstay cyz pudru z inglota, ale twwarz az mnie boli w tych miejscach. co na to poradzic?
za kazdym razem, jak zrobie makijaz to mi uwypukla to wszystko jeszcze bardziej, gdy zmywam normalnie mam wykwity. rano budze sie gulami nowymi podskornymi ktorych tak na zdjeciach nie widac, ale nie mam rownej cery, mam taka kaszke i to boli. probowalam dzien bez colorstay zamienilam na manhattan ktory mialam wczesniej i nie zpaychal, to samo nowe gule wyskoczyly. dzis gdzie dalam korektor mam kaszke, ale tam gdzie go nie dalo tez porobily sie gule. no i badz madry...
macie zdjecia na dzien paszteta, dolaczam do Was
ŁoOo jak ja bym miała takie pryszcze, to bym była zadowolona Dobrze, że nie widziałyście mnie kiedy to ja miałam wysyp. Rozumie, że masz takie bolące gule, polecam Ci na nie olejek pichtowy zmieszany z petroleum D5, albo Dermogal A + E

Cytat:
I jak oceniasz ten podkład max factor? Fany jest?

Buahhot no czasem przychodzą takie rozkminki Dobrze, że pracuję to nie mam czasu na to a po jestem zmęczona
Ja mam max factor lasting perfomance i jak już tu kiedyś pisałam, jestem z niego bardzo zadowolona Idealnie wtapia się w moją karnację (używam 109 natural bronze), średnio kryje, ale ja zawsze używam korektora, długo się utrzymuje na twarzy (a mam cerę mieszaną), jest lekki, nie czujesz, że masz go na twarzy, nie zapycha. Idealny na lato, mi osobiście podpasował i jest to najlepszy podkład jaki używałam do tej pory

25.10. Pijam pokrzywę
21.11. Kuracja 3miesięczna Merz Special
Dbam o włosy i cerę
Zakupoholiczka

Mój cel: Być idealną...

Edytowane przez angelwithoutsoul
Czas edycji: 2011-01-05 o 08:57
angelwithoutsoul jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-05, 09:31   #2271
marta 85
Wtajemniczenie

Cytat:

dziekuje

Z pracą jest naprawdę ciężko w listopadzie skończyłam półroczny staż, potem UP nie miał pieniędzy na przedłużenie a teraz się zastanawiam czy bym umiała pogodzić pracę ze studiami, z jednej strony chciałabym a z drugiej się boję, został mi ostatni semestr i pisanie pracy mgr, będzie ciężko

marta 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-05, 09:34   #2272
loluska
Zakorzenienie

Dzień dobry Ja dziś czuje się znacznie lepiej, ale jeszcze ten jeden dzień spędzę w łóżku. Nie ma to jak spocony pasztet pod kołdrą :P Po prostu masakra. Włosy myłam ostatnio w niedzielę, a normalnie myję je codziennie więc można sobie wyobrazić Jak to w ogóle jest, podczas choroby można myć głowę? Bo u mnie zawsze mama mi mówiła, że to pogarsza stan

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
Mierzyłam włosy i jak dobrze zmierzyłam to mam 65 cm. Nawet nie wiem kiedy tak urosły , bo ostatnio ciągle chodzę w upiętych.
O również czekam na foto Moim celem jest zapuszczanie włosów, zwłaszcza po ostatnim podcięciu jak to było mi szkoda nawet tych zniszczonych końcówek :P

Cytat:
Współczuje przykro mi na następny raz pójdzie Ci lepiej

Też nie lubię takich sytuacji gdy się nastawię a tu nici z tego Tym bardziej,że Tż mógł na Ciebie poczekać
Oj, tak, ja też dołączam do grona pasztetowatych - z Tż coraz gorzej, i chyba już nie jesteśmy ze sobą I czuje się głupia, brzydka i beznadziejna z tego powodu

No ja też Mam maaaase roboty, masę nauki a nie mam siły na to ani chęci a tu w tydz. bym musiała wszystko ogarnąć
nie mów tak Myślę że Tz nie przemyślał że możesz się martwić, facet to facet, pogadaj z nim na spokojnie, jeśli zrozumie to będziesz wiedziała że niecelowe to było

Cytat:
nareszcie jestes

dzieki za instruktaz

podaj prosze jeszcze raz linka, bo mi sie nie wyswietla

widze, ze dzisiaj zly dzien kazda ma...
mnie tez glowa boli, mimo ze z TZtem zaczelam dobrze, to ludzie mnie na drodze tak wkurzali, wyjezdzali, wymuszali, no tylko takim w dupe wjechac ale szkoda mi autka. chcialam teraz TZ odwiezc do domu od kumpla, bo robili projekt, jestem pod jego domem a on pisze, ze kumpel jedzie na zkaupy i go podrzuci, a sam wczesniej mnie prosil zebym wpadla, no malo sie nie zdenerwowalam, bo juz sie napalilam ze go zobacze i guzik... wiem, ze to bzdura i nie chcial zebym tracila benzyne, ale ja chcialam z nim jeszcze wieczorem sie spotkac.

moj TZ czasami tez ma gorsze dni, mozliwe ze i K mial, przeciez oni sa tak samo wrazliwi jak baby...

pomalowalam sie i znowu mam masakre, tzn dzis i tak jest najlepiej ze wszystkich ostatni 2tyg wysypu, ale policzki to jak nie moje, nigdy nie mialam z nimi problemu. najprawdopodobniej to od tego korektora albo colorstay cyz pudru z inglota, ale twwarz az mnie boli w tych miejscach. co na to poradzic?
za kazdym razem, jak zrobie makijaz to mi uwypukla to wszystko jeszcze bardziej, gdy zmywam normalnie mam wykwity. rano budze sie gulami nowymi podskornymi ktorych tak na zdjeciach nie widac, ale nie mam rownej cery, mam taka kaszke i to boli. probowalam dzien bez colorstay zamienilam na manhattan ktory mialam wczesniej i nie zpaychal, to samo nowe gule wyskoczyly. dzis gdzie dalam korektor mam kaszke, ale tam gdzie go nie dalo tez porobily sie gule. no i badz madry...
macie zdjecia na dzien paszteta, dolaczam do Was

snow, ja rano nie dalam rady teraz robie te paski i nie wiem czy za 3h zrobie ten niby na wieczor chyba

Cytat:
czeesc

haha

super gratuluję

ladnyyy jesli trwaly jest to super

czeeesc w koncu jestes

tutaj zobacz -jest ten makijaz http://brunettesheart.blogspot.com/s...&max-results=7

dziękuję za linka caate o ten właśnie makijaż mi chodziło ale już wiem jak będę kombinować

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-05, 10:52   #2273
caate
Zakorzenienie

GG do caate

hej
przepraszam, ale nie mam sil na odpisanie wszystkim...
ledwo zyje, glowe to mi rozwali w kosmos, nie bedzie mnie tu dzis za wiele, mam full nauki, a brzuch boli i glowa...
z twarza lepiej, chociaz tyle, mam nierownosci te podskorne ale juz nie bola.
loluska, ciesze sie, z ektos zrobil instruktaz co i jak, sama wyprobuje na sobie chetnie go
co do podkladu ja dobralam idealnie odcien i z pudrem w kamieniu tej samej firmy dla mnie byl idealny duet, lekki, nie zpaychal tylko malo kryl, ale podklad uwazam za udany i wydajny
lece do lozeczka, milego dnia
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-05, 11:02   #2274
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

snow masz taki piękny blond na włosach, że nie mogę się napatrzeć aż mam ochotę pofarbować się na taki kolor

ramoncia no a my się już o Ciebie tak martwiłyśmy dobrze, że się odezwałaś w końcu

Alessandra jak czyta się Twoje ciepłe słowa, to od razu człowiekowi lepiej a te bambino inni tak zachwalali, to spróbowałam i to jest mój pierwszy kosmetyk, który mnie zapchał

marthaaa jesteś bardzo śliczna, a ile metamorfoz przeszłaś

Ja również jestem wielką fanką revlona

Czekoladowa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-05, 11:05   #2275
angelwithoutsoul
Raczkowanie

loluska Ja ostatnio myłam jak miałam gorączke i powiem Ci, że już nigdy więcej! Choćby miała nie myć włosów przez tydzień, to już nie umyje głowy, bo to tylko pogarsza sprawę

25.10. Pijam pokrzywę
21.11. Kuracja 3miesięczna Merz Special
Dbam o włosy i cerę
Zakupoholiczka

Mój cel: Być idealną...
angelwithoutsoul jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-05, 11:34   #2276
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cześć

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość

E.J. moim zdaniem kobieta w legginsach i długiej koszuli wygląda ekstra, tak seksowanie, że sama nie raz chciałam się tka ubrać.

Nie nadrobię Was w całości, bo padnięta jestem, a jeszcze się nie umyłam. Ja dzisiaj tzn. już wczoraj cały dzień z z. najpierw mieliśmy próbę poloneza, a potem kupował buty i tak jakoś zleciało.

Dobranoc. ;*
Tylko nie wiem jak to będzie wyglądać na takim kurduplu jak ja, takie połaczenie
Gratuluję znalezienia pracy

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość

nie mów tak Myślę że Tz nie przemyślał że możesz się martwić, facet to facet, pogadaj z nim na spokojnie, jeśli zrozumie to będziesz wiedziała że niecelowe to było
Ała.... no dobrze, dobrze, zobaczymy jak to będzie

Czekoladowa1
jak na razie mnie Bambino nie zapchał, może dlatego, że mam suchszą skórę od zimy i Brevoxylu?

---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ----------

tillavanilla duużo zdrowia

---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ----------

Moje dzisiejsze spamowanie to jak na razie nałożenie kremu na twarz, umycie włosów, najpierw szamponem z tymiankiem i tatarakiem, potem szamponem do włosów farbowanych, następnie nałożyłam maseczkę a na koniec balsam z proteinami jedwabiu

Zaczął się styczeń a moja skóra zaś jest tradycyjnie przesuszona, odwodniona, też ma któraś tak?
Normalnie mam suchą skórę, suchszą cerę, włosy.... dłonie to mam tak masakrycznie przesuszone, że chyba po wypłacie się wybiorę na zabieg z parafiną....

Stary 2011-01-05, 11:38   #2277
ramoncia217
Wtajemniczenie

hej kochane mam chwilke czasu i dostęp do komputera

dziękuje za to że pamiętaliście o mnie jak miałam bana i wiem że chciałyście protestować bo czytałam was na bieżąco.. ale stała się rzecz taka że nie mam kąputera napiszę w klubię co i jak jak zdązę..

snow i buahhot dziękuje a wiadomości i że się martwiłyście o mnie bardzo to miłe

haniu z tego co się doczytałam będziesz mamą, gratuluję Ci kochana

Czekoladowa, loluska, Alessandra, shadi, caate, dziękuję również że się martwiłyście i pamiętałyście o mnie

wczoraj pofarbowałam włoski, kolor wyszedł super jak zawsze, i zaraz chcem sobie zamówić olej kokosowy.. tylko nie wiem cy ten purchuate jest dobry ? jak uważacie ??
Stary 2011-01-05, 11:53   #2278
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Miłego dnia Dziewczyny

Stary 2011-01-05, 13:07   #2279
xhankax
Zakorzenienie

GG do xhankax

W rossmanie szykują jakieś akcje promocyjne
A ta oliwka, o której pisałyśmy już kosztuje 10,99.
Stary 2011-01-05, 13:25   #2280
ramoncia217
Wtajemniczenie

Potem mnie ju nie będzie więc napiszę moje plany na wieczorne spa

na pewno

relaksująca kąpiel w pianie
masaż syrenką
balsam na ciało ujędrniający -wyszczuplający
maseczka na twarz ze słodkich migdałów na twarz
serum z wit. c i wapniem na paznokcie
krem na twar, dłonie i stopy

czyli tako jako podstawa

zamówiłam sobie olej kokosowy purchuate, i zobaczymy jak sie sprawdzi, czy włoski będą lepsze niz po rycynie

chociaż po zmianie pielęgnacji, i nie farbowaniu 2 mies. i olejowaniu olejem rycynowym włoski się zregenerowały , ale nie zamierzam przestać ich tak dalej pielegnowac

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości