|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#991 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: W Nowym Roku wielkie zmiany - zamiast brzuszków dzieci mamy! Styczeń-Luty 2011
ja zawsze chialam wieksze piersi bo mialam B.. i myslam ze w ciazy mi urosnie jak innym kobietom w mojej rodzinie do D lub wiecej..ale jak mi podskoczyly do C to strasznie sie zle z tym czulam.. jakos niekomfortowo i nie pasowaly po prostu do mnie.. i tak sie wyleczylam z chęci powiększenia biustu
![]() teraz mam pelne B bo jak zaczely "rosnąć" to starym sposobem stosowalam ucisk..czyli za małe staniki i pomoglo.. mam nadzieje ze po ciazy nie wysadzi ich znowu bo zaczne mazyc o operacji zmniejszenia
|
|
|
|
#992 |
|
BAN stały
|
Dot.: W Nowym Roku wielkie zmiany - zamiast brzuszków dzieci mamy! Styczeń-Luty 2011
A u mnie z samą kondycją nie jest najgorzej o dziwo! - nie mam jakiejś mega zadyszki, chodzić mogę dużo, nawet podbiegam do tramwaju (tylko wtedy TŻ na mnie krzyczy) i jak już pisałam, jestem mocno rozciągnięta - jedynie w domu wszyscy na mnie krzyczą że wszytsko robię za szybko, zamiast chodzić, to biegam z pokoju do pokoju i że nie umiem zwolnić...
|
|
|
|
#993 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#994 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
)
|
|
|
|
|
#995 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Jestem szczupła i wysoka,i uważam,że większe piersi wyglądają u mnie...wulgarnie?dziwnie? Sama nie wiem,jak to okreslić. Po prostu nie pasują do mnie takie melony ![]() Kochana,ciesz się tym,co masz,naprawdę ![]() Ja tylko raz myślałam nad tym,co by było,gdybym miała większy biust. I ciąża wyleczyła mnie z tych myśli,tak,jak Ciebie-czułam się źle i tyle. No,prawda,nam kobietom nikt nie dogodzi
|
|
|
|
|
#996 |
|
BAN stały
|
Ja też w ciąży stwierdziłam że mój biust wygląda dziwnie we wszystkich moich bluzeczkach - zwłąszcza latem - jak jest taki duży...
|
|
|
|
#997 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Chcę znów nosić ukochane bluzeczki i żakiety,chcę założyc stare bikini.... A nie wymieniac całą garderobe przez cycki! ![]() Ja obecnie składam się z biustu i brzuszka,na tle chudych nóg i rąk
|
|
|
|
|
#998 |
|
Raczkowanie
|
no teraz to ja sie ciesze ze mialam B i mam nadzieje ze po ciazy bedzie takie nadal
![]() i do tego dobry push-up i jest ok.. a teraz to czulam sie dziwnie jka ubralam push-up do C.. niby fajnie ze piersi w koncu sie złączyly ale jakos jednak mi sie nie podobaly.. wygladalam wg mnie cudacznie tym bardziej ze cala wielka nie bylam a tu nagle takie cyce nieee juz sie wyleczylam i wolę male bo są poręczniejsze
|
|
|
|
#999 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Tak się przyzwyczaił do mojej figury,że narzeka na moje duże piersi ![]() Mówi,że mu przeszkadzają ![]() I popatrz,niektórzy mówią,że większe są lepsze-tyle,że wielu kobietom duże piersi do figury nie pasują. Ja tam kocham swoje maleństwa,i nie zamienię ja na żadne C
|
|
|
|
|
#1000 | |
|
Raczkowanie
|
ah laseczki...
zapomnialam wam napisac ze polecam koszulki do karmienia firmy hot milk dzisiaj wlasnie mi przyszla i jestem w szoku..jaka sliczna.. i taka seksowna ze ho ho jak nie koszulka do karmienia i material super milusi.. normalnie jestem zadowolona.. nawet teraz z wielkim brzychem sie zmiescilam do niej i wygląda niezle to mysle ze bez brzucha bedzie jeszcze lepiej ![]() ---------- Dopisano o 16:47 ---------- Poprzedni post napisano o 16:39 ---------- Cytat:
i jak sie z nich cieszy i o dużych mowi ze tylko z nimi same problemy.. myślałam ze tylko zawsze sciemnial by mnie pocieszyc ale moze cos w tym jest... ah my kobiety zawsze sobie cos wmówimy..
Edytowane przez Louboutinka Czas edycji: 2011-01-05 o 16:49 |
|
|
|
|
#1001 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
A gdzie można zamówić te koszulki? ![]() Zaciekawiła mnie Twoja opinia na ich temat,może sobie kupię ![]() Kurde,tęsknię za satynowymi koszulkami do spania- przed ciążą sypiałam w takich,a teraz za cholerę takiej nie włożę-cóż,brzuch i piersi się nie mieszczą No,sama widzisz ![]() Gdyby Twojemu facetowi nie podobał się Twój biust,to nie byłoby takiej reakcji z jego strony ![]() Mój też patrzy na mnie pożądliwie
Edytowane przez Jelly37 Czas edycji: 2011-01-05 o 16:53 |
|
|
|
|
#1002 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
http://thecakegirl.carbonmade.com/Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#1003 |
|
Raczkowanie
|
w polsce sie hotmilk'a nie oplaca kupowac i ciezko go dostac za rozsadna cene.. trzeba miec szczescie..
ale tu: http://www.hotmilklingerie.com/ to ich oryginalna strona i oplaca sie kupic wiecej bo wysylka jest gratis powyzej jakiejś tam kwoty..80 albo 100 dolców ogolnie maja sliczną bieliznę..naprawde zastanawialam sie co przyjdzie ale widac ze ta firma to nie tylko ladne zdjecia..naprawdę polecam moze sie zmowimy na wieksze zakupy to wyjdzie taniej
|
|
|
|
#1004 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Może namówię męża,żeby mi sprezentował,hehe ![]() Choć już koszulek mam pełno... |
|
|
|
|
#1005 |
|
Zadomowienie
|
Witam popołudniowo! Mam pytanko : Czy wasze brzuszki tez przybierają jakies dziwne kształty? Moje dziecko szalenie się wierci chyba...Ostatnio mój brzuch nagle staje sie podłużny, przewaznie jak leze lub w pół siedzę, robi sie taki płaski z góry i wypukły po bokach, jakby niunia podłuznie sie układała...mozliwe, ze ma tyle miejsca by tak sie poruszać???
Czasami tez widze takie wypukłości z jednej strony..mój brzuch staję sie wtedy krzywy...z jednej strony dziecko sie wypina a z drugiej jest pusto i ma taki smieszny kształt jakas akrobatka mi rośnie czy co??? Przy tym czuje taki dziwny ból jakby skurcz..nie przyjemny, do tego ucisk na pęcherz bolesny dość.A też macie problem z wyobrazeniem sobie ułożenia waszego dziecka???Czasami jak mała sie wypnie to mam wrażenie, że to dupka ale sadzac po tym , że główka jest na dole a ta wypukłośc niekiedy zaraz nad głowka..to jak moja córka może miec dupke nad samą głową ![]() ![]() Fakty cznie na ostatnim usg była pozwijana ale az tak????Bardzo chciałabym wiedziec gdzie moja córeczka ma nóżki, gdzie rączki, czy to dupka czy plecki...nózki wyczuwam czasami pod żebrami..głowka zakładam jest tam gdzie była na ostatnim usg przy kanale rodnym na dole...a reszta..czarna magia
|
#1006 | |||||||
|
Raczkowanie
|
ale nastukałyście.... ale jakoś przez to przebrnełam. Myślałam że ktoś urodził, a tu cisza....
Cytat:
Cytat:
Cytat:
przesłodziutka twoja malutka Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
moja ginka tez ma fotki maluszków w gabinecie, nawet obrazki malowane przez maluszki. A ja po wizycie, ktg - ok. serduszko małego ładnie pukało, skurczy nie wykazało. Przepływy ok, mały waży 3200 (nie jest gigantem ale w samr raz do rodzenia ), po pomiarach ginka stwierdziła że spokojnie przezemnie przejdzie, rozwarcie na 2,5 cm. Wniosek - moge urodzić w każdym momencie, jak nie urodze do poniedziałku to na ktg jeszcze (jak będzie ok to jeszcze tydzień czekać a potem jak by nic to szpitala na wywołanie - ale to najgorszy scenariusz), ale ginka stwierdziła że wydaje jej się że do niedzieli powinno być po wszytkim. No oby. Ja już myślałam że dziś urodzę bo rano się strasznie fatalnie czułam i bolło tak jak @ do tego ból nóg i pleców, ale przeszło.Tak że cieszę się bardz że nie leże w szpitalu. No zobaczymy jak to będzie dalej, w kazdym razie humor mi się polepszył i się bardzo uspokoiłam że z maluszkiem jest ok. tż mi kazuje cały czas coś robić, żeby małego ruszyć... ale mi się nie chce ![]() Dziękuje wszytkim które trzymały kciuki, tzrymajcie dalej by było szybko i bezboleśnie. |
|||||||
|
|
|
#1007 |
|
Raczkowanie
|
oo tu tez znalazlam promcje ale mimo wszystko drozej niz w usa
http://www.bradea.pl/ext/wyszukiwarka_bradea//13/// |
|
|
|
#1008 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Moja też takie jazdy robi w brzuszku,że nie raz pokładałam się ze śmiechu ![]() To normalne,że dziecko się obraca-jest mu niewygodnie,więc szuka odpowiedniejszej pozycji-z naszej perspektywy wygląda to co najmniej śmiesznie i dziwnie zarazem ![]() e_rosa,to super wieści ![]() Dzidziuś jest odpowiedniej wielkości ![]() Tylko trochę się zmartwiłam,bo skoro Ty masz rozwarcie na 2,5-ja mam na 3,i jesteś gotowa do rodzenia....mam nadzieję,że ja wytrzymam. Będę trzymała za Ciebie kciuki
Edytowane przez Jelly37 Czas edycji: 2011-01-05 o 17:27 |
|
|
|
|
#1009 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
JUSTINE - mam tak samo
|
|
|
|
|
#1010 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1011 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
teraz dzieki internetowi swiat jest dostepny wiec po co przeplacac jak gdzie indziej jest taniej.. jakby co to zalatwie wysylke przez tego goscia co mi łóżeczko z usa wysylal..a i tak bedzie taniej niz kupic w polsce.. a karmniki są fajne i tanie z triumph plain.. no ale nie tak seksi
|
|
|
|
|
#1012 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() edit: o widze ze ten pomysł juz padł... edit: może jest Blikle gdzieś w Poznaniu? Edytowane przez agape Czas edycji: 2011-01-05 o 17:50 |
|
|
|
|
#1013 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
triumphy są niestety dla mnie za małe mają jakąś swoją dziwną rozmiarówkę z której mi sie cycki wylewają bokami więc licze że te hot milki mają jakieś normalne rozmiary dla nieco cycatych i plecatych - ja mam świetny karmnik chyba freya czarny koronkowy z cielistym podbiciem, z szerokim wygodnym mostkiem i regulacją w 5 szerokościach wiec jak schudne w plecach nieco po porodzie to też da radę się nim opasać bez uszczerbku dla biustu ![]() no ale jak odwiedze brafitterkę od hotmilka to chętnie zdecyduje się na zamówienie
|
|
|
|
|
#1014 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny, czy ryba flądra jest dobra? Mój maz ma okazje kupić świeżą i tanią, a ja się nie znam na rybach...
|
|
|
|
#1015 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1016 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mój maz jest zachwycony moim biustem..przed ciaza miałam 75b, a teraz mam 70E/F Cytat:
|
||
|
|
|
#1017 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
No i bardzo dobrze ![]() Ja po cichutku liczę na to,że po porodzie i okresie karmienia wrócę do starego rozmiaru ![]() No widzisz,ja po tym,jak zadławiłam się kiedyś ością z karpia i na ostrym dyżurze w Wigilię wylądowałam,to nie cierpię ryb..oprócz śledzia w sosie pomidorowym
Edytowane przez Jelly37 Czas edycji: 2011-01-05 o 18:01 Powód: dopisek;) |
|
|
|
|
#1018 |
|
Zakorzenienie
|
ja uwielbiam ryby wiec lubie wszystkie
ale taka świeża smażona flądra na patelni jest super. ja bym brała!! |
|
|
|
#1019 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
J.w ![]() A ja mam pytanie z trochę innej beczki. Chyba zaczyna mi się jakaś infekcja miejsc intymnych(gin też wczoraj zauwazył,mówił,że jak zaczną się dokuczliwe objawy to mam przyjść po jakies lekarstwo)-zaczęło mi właśnie swędzenie dokuczac. Chodzi mi o to,czy na złagodzenie świądu mogę zastosować Lactacyd Femina? Ulotki nie mam,a do gina się dodzwonić nie mogę... Nie mam pojęcia,czy ten żel można w ciąży stosować
|
|
|
|
|
#1020 |
|
BAN stały
|
Jelly z tego co wiem to można. A ulotkę może w internecie znajdziesz
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:39.

pokój jest niebieski a płeć nieznana
jestem zła po wizycie
mają jakąś swoją dziwną rozmiarówkę z której mi sie cycki wylewają bokami więc licze że te hot milki mają jakieś normalne rozmiary dla nieco cycatych i plecatych - ja mam świetny karmnik chyba freya czarny koronkowy z cielistym podbiciem, z szerokim wygodnym mostkiem i regulacją w 5 szerokościach