W Nowym Roku wielkie zmiany - zamiast brzuszków dzieci mamy! Styczeń-Luty 2011 cz.V - Strona 35 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-05, 18:25   #1021
mysiopez
Zadomowienie

Dot.: W Nowym Roku wielkie zmiany - zamiast brzuszków dzieci mamy! Styczeń-Luty 2011

przypomniało mi się, że musze kupić jeszcze miseczki, żebym mogła małego umyć.. tzn jedną do wody do oczek.. i jedną wiekszą do tyłka;D

miałam byc na SR ale czuje się niemrawo. Za długo spałam. Wszystko mnie boli, mdli i wogóle jest mi zle...

a jeszcze mam problem, bo musze kupic prezent dla kolezanki na urodziny i nic mi nie przychodzi na myśl;(

http://www.suwaczki.com/tickers/relg3e5e66lgchoj.png
mysiopez jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-05, 18:31   #1022
Jelly37
BAN stały

Dot.: W Nowym Roku wielkie zmiany - zamiast brzuszków dzieci mamy! Styczeń-Luty 2011

Cytat:
Napisane przez make_up_istka Pokaż wiadomość
Jelly z tego co wiem to można. A ulotkę może w internecie znajdziesz

Dzięki
Jednak zastosuję ten Lactacyd,bo już wytrzymac nie mogę..mówię,jak pech to pech...
Jelly37 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-05, 18:36   #1023
gabishing
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Jelly37 Pokaż wiadomość
Chodzi mi o to,czy na złagodzenie świądu mogę zastosować Lactacyd Femina?
Ulotki nie mam,a do gina się dodzwonić nie mogę...
Nie mam pojęcia,czy ten żel można w ciąży stosować
kochana no przeciez ten preparat poleca połozna i akuszerka gwiazd i rozgwiazd Dżanet Kalita stosuj śmiało

Cytat:
Napisane przez mysiopez Pokaż wiadomość
przypomniało mi się, że musze kupić jeszcze miseczki, żebym mogła małego umyć.. tzn jedną do wody do oczek.. i jedną wiekszą do tyłka;D

miałam byc na SR ale czuje się niemrawo. Za długo spałam. Wszystko mnie boli, mdli i wogóle jest mi zle...

a jeszcze mam problem, bo musze kupic prezent dla kolezanki na urodziny i nic mi nie przychodzi na myśl;(

o ja też musze kupic takowe miseczki i jakiś kosz mini na te "śmieci" po dziecku patyczki inne jako prezent polecam jakąś świece zapachową albo jakis peeling to zawsze się przydaje a za mocno nie trzeba główkować ew. jakieś fikuśne mydło lub coś do kąpieli
gabishing jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-05, 18:36   #1024
Koperco
Zakorzenienie

mysiopez jakies kolczyki, kosmetyk(tusz do rzes/lakier do pazurów,cienie do powiek),moze szalik(taki materiałowy,jak chusta)???
Koperco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-05, 18:40   #1025
Jelly37
BAN stały

Cytat:
Napisane przez gabishing Pokaż wiadomość
kochana no przeciez ten preparat poleca połozna i akuszerka gwiazd i rozgwiazd Dżanet Kalita stosuj śmiało

o ja też musze kupic takowe miseczki i jakiś kosz mini na te "śmieci" po dziecku patyczki inne jako prezent polecam jakąś świece zapachową albo jakis peeling to zawsze się przydaje a za mocno nie trzeba główkować ew. jakieś fikuśne mydło lub coś do kąpieli
No,to o tym nie wiedziałam
Przed ciązą zawsze stosowałam Lactacyd,ale ulotki jakoś nigdy nie czytałam...
Ale przynosi ulgę,i to natychmiastową...słuchaj, mąż mi nawet z łózka nie pozwolił wyjść,miseczkę z ciepłą wodą mi przyniósł i jednorazowe ręczniki
Więc musiałam podmywac się w łóżku

---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:39 ----------

Cytat:
Napisane przez Koperco Pokaż wiadomość
mysiopez jakies kolczyki, kosmetyk(tusz do rzes/lakier do pazurów,cienie do powiek),moze szalik(taki materiałowy,jak chusta)???
J.W.
Zależy też,co ta koleżanka lubi....bo jeśli lubi czytać,możesz jej książkę kupić..możliwości jest naprawdę wiele
Stary 2011-01-05, 18:51   #1026
mysiopez
Zadomowienie

Cytat:
No,to o tym nie wiedziałam
Przed ciązą zawsze stosowałam Lactacyd,ale ulotki jakoś nigdy nie czytałam...
Ale przynosi ulgę,i to natychmiastową...słuchaj, mąż mi nawet z łózka nie pozwolił wyjść,miseczkę z ciepłą wodą mi przyniósł i jednorazowe ręczniki
Więc musiałam podmywac się w łóżku

---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:39 ----------

J.W.
Zależy też,co ta koleżanka lubi....bo jeśli lubi czytać,możesz jej książkę kupić..możliwości jest naprawdę wiele
jeśli chodzi o laktacyd - to ja go stosuje od 4 lat i jest świetny.

jeśli chodzi o prezent - dziękuje. Chyba jakąś biżuterię jej kupie. jakąś srebrną bransoletkę;D

mały ma czkawkę , jakoś mi to humor poprawiło..

ja kupiłam woreczki jednorazowe - 200 sztuk za 3,50 i będą do pakowania pieluch małego. Nie mam śmietnika z przykrywką, więc jakoś musze sobie radzić>

Stary 2011-01-05, 18:55   #1027
kaskup
Rozeznanie

dziewczyny chce zamówic zestaw z TT i potrzebuje sprawdzonego sprzedawcy..
mozecie mi polecic jakiegos u którego zamawiałyscie i przyszło orginalnie zapakowane i było wszystko ok??

a ja z Amelka zrobiłam karpatke i upiekłyśmy w końcu te rogaliki..
tak mnie nerwy dzis poniosły ze przynajmniej cos porobiłam w kuchni.. jakiegos powera dostałam..

cos mnie korci zeby torbe do szpitala juz spakowac..
apropo torby to ktos jej jeszcze nie spakował czy tylko ja??

a i kupiłam ta co polecałyście z biedronki.. fajna
kaskup jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-05, 18:57   #1028
gabishing
Rozeznanie

ja się zastanawiam nad tym koszem na pieluchy - kosztuje więcej niż te worki więc moze lepiej na początek sprawdzić tańsze worki i mniej miejsca zajmują

MYSIOPEZ jakie kupujesz te miseczki?? ja chyba sie przejde do takiego sklepu z gospodarstwem domowym i przy okazji kupię taki malutki kosz na smici JESUIS dawąła kiedys link do takiego kosza ale nie zapisałam i du.pa

---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ----------

Cytat:
Napisane przez kaskup Pokaż wiadomość
dziewczyny chce zamówic zestaw z TT i potrzebuje sprawdzonego sprzedawcy..
mozecie mi polecic jakiegos u którego zamawiałyscie i przyszło orginalnie zapakowane i było wszystko ok??

a ja z Amelka zrobiłam karpatke i upiekłyśmy w końcu te rogaliki..
tak mnie nerwy dzis poniosły ze przynajmniej cos porobiłam w kuchni.. jakiegos powera dostałam..

cos mnie korci zeby torbe do szpitala juz spakowac..
apropo torby to ktos jej jeszcze nie spakował czy tylko ja??

a i kupiłam ta co polecałyście z biedronki.. fajna
ja nie spakowałam

a co chcesz konkretnie zamówić z TT
Stary 2011-01-05, 18:57   #1029
kaskup
Rozeznanie

Cytat:

jeśli chodzi o prezent - dziękuje. Chyba jakąś biżuterię jej kupie. jakąś srebrną bransoletkę;D

ja kupiłam woreczki jednorazowe - 200 sztuk za 3,50 i będą do pakowania pieluch małego. Nie mam śmietnika z przykrywką, więc jakoś musze sobie radzić>

moja tez ma wlasnie czkawke.. to chyba po tym rogaliku ktorego przed chwila zjadłam..

powiedz mi jak tam Twój maluszek i jego brzuszek??
mi miesiac temu wyszlo ze brzuszek mniejszy o 3 dni a wczoraj ze o 5 ale rosnie wiec ginekolog powiedział ze jest wszytko okey, ze chudzinka bedzie.. ale moja Amelka tez chudzinka..
Stary 2011-01-05, 18:58   #1030
Jelly37
BAN stały

Cytat:

Jej,ja już PO,i powiem Ci,że ulga niesamowita...ale do gina iść muszę,tak czy siak.

Bransoletka-super prezent,ja bym się ucieszyła

Heh,a moja jest cichutko....
Czkawkę miała może ze 3 razy
Stary 2011-01-05, 18:59   #1031
kaskup
Rozeznanie

Cytat:
ja się zastanawiam nad tym koszem na pieluchy - kosztuje więcej niż te worki więc moze lepiej na początek sprawdzić tańsze worki i mniej miejsca zajmują

MYSIOPEZ jakie kupujesz te miseczki?? ja chyba sie przejde do takiego sklepu z gospodarstwem domowym i przy okazji kupię taki malutki kosz na smici JESUIS dawąła kiedys link do takiego kosza ale nie zapisałam i du.pa

---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ----------

ja nie spakowałam

a co chcesz konkretnie zamówić z TT
chce zestaw startowy dla noworodka..
o taki: http://allegro.pl/tommee-tippee-zest...382330291.html

Edytowane przez kaskup
Czas edycji: 2011-01-05 o 19:00
Stary 2011-01-05, 19:04   #1032
gabishing
Rozeznanie

Cytat:
chce zestaw startowy dla noworodka..
o taki: http://allegro.pl/tommee-tippee-zest...382330291.html

od tego sprzedawcy możesz brać w ciemno - ja kupowałam co prawda nie butelki bo te mam razem z podgrzewaczem i sterylizatorem od innego sprzedawcy - ale wsztystko co u niego zamwiałam zawsze przychodzi oryginalnie zapakowane
Stary 2011-01-05, 19:08   #1033
mysiopez
Zadomowienie

Cytat:

MYSIOPEZ jakie kupujesz te miseczki?? ja chyba sie przejde do takiego sklepu z gospodarstwem domowym i przy okazji kupię taki malutki kosz na smici JESUIS dawąła kiedys link do takiego kosza ale nie zapisałam i du.pa[COLOR="Silver"]
zwykłe dwie plastikowe miseczki. Byłam w realu, ale lipa - nic nie znalazłam. A w takim małym sklepie gosp domowego, Pani chciała jak za złoto.. Musze wybrać się do carrefoura. Z tego co pamiętam, tam kiedyś były tanie rzeczy do kuchni.
Cytat:
moja tez ma wlasnie czkawke.. to chyba po tym rogaliku ktorego przed chwila zjadłam..

powiedz mi jak tam Twój maluszek i jego brzuszek??
mi miesiac temu wyszlo ze brzuszek mniejszy o 3 dni a wczoraj ze o 5 ale rosnie wiec ginekolog powiedział ze jest wszytko okey, ze chudzinka bedzie.. ale moja Amelka tez chudzinka..
jutro dopiero mam USG. Na tym ostatnim (w tamten wtorek) wyszło, że brzuszek jest o 2,5 tygodnia za mały. przez to waga niska. Zobaczymy czy przytył dużo.
Mój maz mi wmawiał, że urodził sie mały - 3300 miał przy porodzie i 60 cm długi. Ale moja teściowa sprostowała to, bo on się urodził 24 dni przed terminem!;D

Cytat:
Jej,ja już PO,i powiem Ci,że ulga niesamowita...ale do gina iść muszę,tak czy siak.

Bransoletka-super prezent,ja bym się ucieszyła

Heh,a moja jest cichutko....
Czkawkę miała może ze 3 razy
ja ostatnio tez miałam zapalenie. DOstałam 3 globulki i mogłam normalnie usiąść. A jak mnie lekarz badał to myślałam, że się popłacze z wrażenia..Wiec mogę sobie wyopbrazić co czują kobiety, które miały masaż szyjki ..

Stary 2011-01-05, 19:13   #1034
kaskup
Rozeznanie

co myslicie o tym foteliku??
cena fajna, kolekacja (kolory) z 2008roku ale co to przeszkadza...
http://www.maluszkowyswiat.pl/product.php?id_product=42

własnie tak sie nad nim zastanawiam i jeszcze nad coneco pioner czy jak mu tam..

Gabishing a znasz tego sprzedawce?? dobrze zrozumiałam ze zamawiałas cos u niego tak??
Stary 2011-01-05, 19:13   #1035
Louboutinka
Raczkowanie

dziewczyny czy wiecie jak duza jest różnica w wielkosci pomiędzy oslonkami na brodawki mini a standard avent'u ??
wlasnie chce to zamowic a nie wiem ktore.. moze standard? jak nazwa mowi powinny byc standardowe ale jakie są standardy?? nie chce by byly zaduze bo moga nie spelnic zadania..
Louboutinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-05, 19:14   #1036
Jelly37
BAN stały

Cytat:
zwykłe dwie plastikowe miseczki. Byłam w realu, ale lipa - nic nie znalazłam. A w takim małym sklepie gosp domowego, Pani chciała jak za złoto.. Musze wybrać się do carrefoura. Z tego co pamiętam, tam kiedyś były tanie rzeczy do kuchni.

jutro dopiero mam USG. Na tym ostatnim (w tamten wtorek) wyszło, że brzuszek jest o 2,5 tygodnia za mały. przez to waga niska. Zobaczymy czy przytył dużo.
Mój maz mi wmawiał, że urodził sie mały - 3300 miał przy porodzie i 60 cm długi. Ale moja teściowa sprostowała to, bo on się urodził 24 dni przed terminem!;D

ja ostatnio tez miałam zapalenie. DOstałam 3 globulki i mogłam normalnie usiąść. A jak mnie lekarz badał to myślałam, że się popłacze z wrażenia..Wiec mogę sobie wyopbrazić co czują kobiety, które miały masaż szyjki ..

Ja się kiedys rozpłakałam przy badaniu,tak mnie bolało-przy infekcji oczywiście..
Lekarz,przerażony,nie wiedział jak mnie zbadac...
W piątek się przejdę po globulki.

Ja miałam masaż szyjki-myslałam,że lekarzowi kopniaka takiego dam,że się nie pozbiera.
Jakoś się powstrzymałam,tylko same ku**y leciały
Stary 2011-01-05, 19:15   #1037
kaskup
Rozeznanie

Cytat:
.
no moja Amelka urodziła sie w 37tc z waga 3020 i 50 cm
Liwia z kolei ma teraz według USg 2390 a ile cm to nie wiem bo u nas nie mierza, wszystko sie zgadza tylko brzuszek troche mniejszy.. ja zaraz sie stresuje bo moze to przez diete cukrzycowa, ale skoro gin mowil ze ok to chyba ok
Stary 2011-01-05, 19:16   #1038
mysiopez
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Louboutinka Pokaż wiadomość
dziewczyny czy wiecie jak duza jest różnica w wielkosci pomiędzy oslonkami na brodawki mini a standard avent'u ??
wlasnie chce to zamowic a nie wiem ktore.. moze standard? jak nazwa mowi powinny byc standardowe ale jakie są standardy?? nie chce by byly zaduze bo moga nie spelnic zadania..
ja się kompletnie nie znam na osłonkach, nie pomogę CI.

ja mam lęki, bo mam malutkie sutki. Jak pokazują kobiety karmiące i mówią, że dziecko ma mieć cały sutek w ustach z otoczką.. to mój synuś nie będzie musiał się wysilać...

Stary 2011-01-05, 19:17   #1039
agape
Zadomowienie

ooo, nie pomyślałam o takich miseczkach to forum to prawdziwa skarbinaca

pochwale się naszą sesją noworoczną 33tc1d
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_8168a.jpg (74,1 KB, 59 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_8170a (2).jpg (18,5 KB, 56 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_8177 (2)a.jpg (81,3 KB, 50 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_8191 (2)a.jpg (70,6 KB, 53 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_8207 (2)a.jpg (86,1 KB, 54 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_8211 (2)a.jpg (108,1 KB, 60 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_8212 (2)a.jpg (59,9 KB, 44 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_8222 (3)a.jpg (81,3 KB, 52 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_8224 (2)a.jpg (93,7 KB, 58 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_8232 (2)a.jpg (58,7 KB, 51 załadowań)

Szymonek
Wojtuś
(Bejbolek) 2.05.2019

Edytowane przez agape
Czas edycji: 2011-01-05 o 19:20
agape jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-05, 19:17   #1040
mysiopez
Zadomowienie

Cytat:
no moja Amelka urodziła sie w 37tc z waga 3020 i 50 cm
Liwia z kolei ma teraz według USg 2390 a ile cm to nie wiem bo u nas nie mierza, wszystko sie zgadza tylko brzuszek troche mniejszy.. ja zaraz sie stresuje bo moze to przez diete cukrzycowa, ale skoro gin mowil ze ok to chyba ok
a dokładnie w którym tygodniu miałas robione USG? ja miałam w 36t3d - 2380gram

Stary 2011-01-05, 19:19   #1041
agape
Zadomowienie

sie nie załadowało wszystko

edit: albo i sie zaladowało:p
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_8212 (2)a.jpg (59,9 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_8232 (2)a.jpg (58,7 KB, 8 załadowań)

Szymonek
Wojtuś
(Bejbolek) 2.05.2019

Edytowane przez agape
Czas edycji: 2011-01-05 o 19:21
agape jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-05, 19:21   #1042
mysiopez
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agape Pokaż wiadomość
sie nie załadowało wszystko
cudowne!!! te z choinką i z bucikami!

świetny kotek-

Stary 2011-01-05, 19:22   #1043
kaskup
Rozeznanie

Cytat:
a dokładnie w którym tygodniu miałas robione USG? ja miałam w 36t3d - 2380gram
ja miałam wczoraj czyli 35t5d
wcześniej miałam 31t3d i było 1795g

kurcze teraz patrze na karte i pomyliło mi sie wczoraj bylo 2190 to nie wiem juz czy on mi zle wpisał czy ja zle usłyszałam..
Stary 2011-01-05, 19:24   #1044
mysiopez
Zadomowienie

Cytat:
ja miałam wczoraj czyli 35t5d
wcześniej miałam 31t3d i było 1795g

kurcze teraz patrze na karte i pomyliło mi sie wczoraj bylo 2190 to nie wiem juz czy on mi zle wpisał czy ja zle usłyszałam..
moze zle wpisał. Mi lekarz powiedział, że mały powinien wazyć wtedy conajmniej 2500gram..

Stary 2011-01-05, 19:24   #1045
Jelly37
BAN stały

agape,świetna sesyjka i cudowny brzuszek
Ja też mam ochotę na jakieś fotki,ale jakoś mi się nie chce po aparat sięgnąć
Stary 2011-01-05, 19:36   #1046
mika_am
Raczkowanie

agape- śliczna sesja!
widze humorki dziś wisielcze, chyba taki dzień, mnie też się pogorszył! Byłam na pobraniu materiału z pochwy na obecność paciorkowca, a później w pracy, zaniosłam zwolnienie pogadałam z dziewczynami, połaziłam po mieście, ale miałam nie farta, bo co do jakiegos sklepu chciałam wejść to inwentaryzacja:/
ale dzis w busie pani po 40 ustąpiła mi miejsca :szok: podziękowałam jej (specjalnie) 3 razy bo ona stała obok młodych "dżentelmenów", mam nadzieje że słyszeli!
i co znów bolą pachwiny i nie mogę się rozchodzić!a TŻ dzwoni i pyta czy nie pojedziemy do jego rodziców, albo do Tesco tak połazić, bo nie chce mu się w domu siedzieć! Powiedziałam że nie mam ochoty to on dobra to jedzie do domu, pytam czy mam mu cos do jedzenia zrobić. Poszłam odgrzać obiad a ten dzwoni, że jednak jedzie do swoich rodziców! :wnerw:
Wczoraj mieliśmy mała kłótnie co do wyboru projektu domu, oj wkurzyałam sie niemiłosiernie- przy jego wymyślaniu to my projektu do końca życia nie wybierzemy ;(
a dzis rano mówiłam mu że znów mnie boli podbrzusze, no to se wymyślił wędrówki po Tesco! nie wiem, moze miał zły dzień!
mika_am jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-05, 19:37   #1047
kaskup
Rozeznanie

Cytat:
moze zle wpisał. Mi lekarz powiedział, że mały powinien wazyć wtedy conajmniej 2500gram..

jejciu nie strasz 2500 conajmniej.. to nam daleko..
Stary 2011-01-05, 19:42   #1048
mysiopez
Zadomowienie

Cytat:
jejciu nie strasz 2500 conajmniej.. to nam daleko..
a jesli twój maluszek jest tydzień młodszy, to ma tydzien na urosnięcie 200 gram.. czyli od 2390 +200 gram... czyli wszystko w porządku

Mi już pewnie lekarz nic ne pokaze jutro...

Stary 2011-01-05, 19:44   #1049
Jelly37
BAN stały

Cytat:
a jesli twój maluszek jest tydzień młodszy, to ma tydzien na urosnięcie 200 gram.. czyli od 2390 +200 gram... czyli wszystko w porządku

Nie martwcie się
Ja jestem w 35 tc,a malutka waży 2180 g.
Zawsze jest to +/- 300 g,więc bez nerwów
Stary 2011-01-05, 19:48   #1050
kaskup
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mika_am Pokaż wiadomość
agape- śliczna sesja!
widze humorki dziś wisielcze, chyba taki dzień, mnie też się pogorszył! Byłam na pobraniu materiału z pochwy na obecność paciorkowca, a później w pracy, zaniosłam zwolnienie pogadałam z dziewczynami, połaziłam po mieście, ale miałam nie farta, bo co do jakiegos sklepu chciałam wejść to inwentaryzacja:/
ale dzis w busie pani po 40 ustąpiła mi miejsca :szok: podziękowałam jej (specjalnie) 3 razy bo ona stała obok młodych "dżentelmenów", mam nadzieje że słyszeli!
i co znów bolą pachwiny i nie mogę się rozchodzić!a TŻ dzwoni i pyta czy nie pojedziemy do jego rodziców, albo do Tesco tak połazić, bo nie chce mu się w domu siedzieć! Powiedziałam że nie mam ochoty to on dobra to jedzie do domu, pytam czy mam mu cos do jedzenia zrobić. Poszłam odgrzać obiad a ten dzwoni, że jednak jedzie do swoich rodziców! :wnerw:
Wczoraj mieliśmy mała kłótnie co do wyboru projektu domu, oj wkurzyałam sie niemiłosiernie- przy jego wymyślaniu to my projektu do końca życia nie wybierzemy ;(
a dzis rano mówiłam mu że znów mnie boli podbrzusze, no to se wymyślił wędrówki po Tesco! nie wiem, moze miał zły dzień!
TZ sie nie przejmuj, mój widze ze taki sam.. tez strasznie lubi po sklepach łazic bo w domu mu sie nie chce siedziec, ostatnio cały czas jezdziłby do mojej siostry i jej meza.. a to 20 km od nas i tez mu mówie ze juz nie bardzo mam sile lazic po sklepach czy jezdzic w takie trasy bo mi brzuch twardnieje i niby ok ale za chwile wraca do tematu ze jak mi sie odwidzi to by pojechał..

a moja Amelka ma dylemat..
moj TZ poszedł pierwszy raz od bardzo dawna na słuzbe na 24h,
oczywiście musiala zebrac wywiad co bedzie tam robil etc..
i dzis cały dzien pyta kiedy minie te 24h i kiedy "jej tatus ukochany" bedzie juz w domu.. i ze ona juz chce zeby był bo teskni..
za chwile pyta czy tak czesto bedzie chodził na służby bo ona nie chce.. i w płacz..
ja nie wiem jak on pojedzie na szkolenie na 2 tygodnie czy na miesiac to ona uschnie z tesknoty.. a szkolenie ma juz w marcu..
dzis sobie nawet zdjecie jego wziela bo taka steskniona..

a ja w sumie to sie cieszyłam ze bede miec spokój od niego ale tez mi sie juz teskni..

---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ----------

Cytat:

no albo jednak to ja zle usłyszałam
e tam juz nie myśle dzis o niczym bo glowa mi zaraz peknie po tych dzisiejszych przezyciach..
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości