|
|
#91 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem - część 14 :(
Jak ktoś sie nudzi to polecam poszukac info o Monte Christo z naszego wizaza. Kurcze ubaw mam po pachy... Facet jest psycholem
|
|
|
|
#92 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Jesteś zbyt chora na spotkanie z nim = jesteś zbyt chora na spotkanie z kimkolwiek. Proste jak budowa cepa. Wczoraj pisał, że tęskni, chciał przyjechać - nie, bo oboje chorzy. Dzisiaj czuje się lepiej, chciał się spotkać - nie, bo jesteś chora. Ale dla innych nie jesteś tak chora... Ja bym się poczuła jakby mi ktoś dał w łeb. Następnym razem jak nie będziesz chciała się spotkać, tak po prostu, to mów od razu że nie chcesz, że chcesz akurat tego dnia wyjść ze znajomymi, "ale jutro będę cała twoja". A nie robisz z niego wała. Świadomie czy nie, nie ma znaczenia. P.S. Mnie się ostatnio śnił dziki seks z facetem, z którym miałam pierwszy w życiu orgazm. Nie dorabiam do tego teorii, nie rozkminiam. Następny raz przyśni mi się za jakiś rok pewnie. Gdybym zastanawiała się całymi dniami skąd to, po co to, na co to, to by mi się to śniło co noc. Mam wrażenie, że za dobrze Ci i koniecznie chcesz coś spieprzyć, żeby się działo
|
|
|
#93 | ||||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
wpadnij do mnie i pomóż mi wyprać firanki
|
|
|
#94 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo bym poczytala
|
|
|
#95 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
|
|
|
#96 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co, wczoraj musialam byc z eksem na pracy w grupach i chodzilo o biznesplan... No i mielismy podać kto jest wlascicielem no i uznalismy ze nasza 4, na co eks uznal, ze "kobieta nie moze byc szefem, haha!"
normalnie aż mnie żal ścisnał, kurde, stereotypowe myślenie... Jaki to jest palant...---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ---------- No teraz to ciężko, bo pousówali jego wątki i wypowiedzi, ale jak sie pojawi w kolejnym wcieleniu to dam znać!
|
|
|
|
#97 |
|
Raczkowanie
|
Tylko, że zanim tam dotrę to zdążysz juz z 5 razy te firanki wyprać![]() Co do pracy to niestety nikt mnie nie zawali robotą... jestem na stażu i robie to co normalny pracownik, czyli własciwie prawie nic... O zawaleniu mnie robotą nawet nie ma mowy. |
|
|
|
#98 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale on mi powiedzial co we mnie wkurza i poniekad mial racje.. ( ze np wychodzilismy do kina na to co ja chcialam.. (zawsze) a jak on mi zaproponowal film "Harrego Potera" (lubi takie rzeczy) to powiedzialam cos glupiego.. Ze za bardzo sie zrobilam kura w dresie przy nim.. (taka od kuchni) Cytat:
Nie tylko w firankach ..jeszcze bym poodkurzala itd..
|
|
|
#99 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Poznałam go niecałe 3 miesiące od rozstania z eksem. Cytat:
|
||
|
|
|
#100 |
|
Zadomowienie
|
Mnie też czeka jutro randka... Na razie staram sie trzymać dystans do tego wszystkiego i nie przeżywać "co jeśli zrobie cos głupiego i mu sie nie spodobam?"
.
|
|
|
|
#101 |
|
Zadomowienie
|
czesc dziewczyny! ja tu nowa,z podona kwestia-po rozstaniu. Ale podobna tylko na pozor,bo troche to bylo bardziej skomplikowane. Szukam postow,do ktorych moge sie podpiac. Ale dobrze wiedziec,ze nie tylko ja przezywam takie rozne rzeczy,
|
|
|
|
#102 | ||||||||||||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Co w tym słabego? To raczej samoudręczanie. Dla mnie eks-cham to osoba, która nie jest godna oglądania moich zdjęć i nie odczuwam potrzeby oglądania, co u niego. Mam tylko 1 eksa, z którym nie utrzymuję żadnego kontaktu, najpierwszego. Jesteśmy sobie obcy, więc po co mi taki "sztuczny znajomy". To dobry człowiek, ale nie ufam mu, nie widziałam go od 10 lat i wcale nie zamierzam, więc nie mam do niego żadnego kontaktu. Eks-eks (zdradziłam go dla eksa, ale otwarcie mówiłam, że go nie kocham) miał wczoraj urodziny i napisał do mnie w odpowiedzi na życzenia, że się ożenił parę miesięcy temu i jest zachwycony instytucją małżeństwa. To był typ człowieka anty-kościół, anty-ślub, anty-dzieci Stwierdził, że będąc ze mną był totalnie niedojrzały, a teraz jest szczęśliwy i dziękuje mi za wspólny czas, który wiele go nauczył. Z takim kontakt raz na rok mogę mieć...Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ---------- Cytat:
Cytat:
Już 2 lata ich nie prałam, świat za moim oknem jest totalnie szary ![]() Cytat:
![]() Na czym polegała Wasza bliskość? Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Nie kochasz jego, tylko wyobrażenie o nim, wspomnienie dobrych chwil. Cytat:
Obcięłam włosy, kupiłam botki na szpili, wygrzebałam z szafy czerwony błyszczyk...
|
|
|
#103 |
|
Raczkowanie
|
melduje sie w nowym watku ;p
|
#104 | |
|
Wtajemniczenie
|
On zawsze jest na głodzie. ;>
Ja nigdy nie byłam z nim sam na sam, zawsze w towarzystwie. Nie to, żebym była przerażona, ale on ma specyficzny charakter. ;p No nic, najwyżej... najwyżej... nie wiem. Wylądujemy w łóżku, pokłócimy się, wkurzy mnie i mu przywalę... ;> Cytat:
Za KAŻDYM razem jak piję u niego piwo, to muszę je wylać. Teraz jak przychodzę to ma już ścierkę pod stolikiem i bez słowa wszystko wyciera. ;>
|
|
|
#105 |
|
Zakorzenienie
|
Bliskosc?(no wiesz
..ale sex nam sie nie udawal.. no w tym nie moglismy sie dopasowac w ogole)jestem kosmetyczka
|
|
#106 |
|
Wtajemniczenie
|
hej hi hello ;]
Nie było mnie chwile a tu tyle postów:P Spadam sie uczyć ale coś mi się zdaje,że będę wyć ze złości dzisiaj bo to się czyta tak jak by chciało i nie mogło;/ Bleeee.... Nienawidzę tego faceta za fanatyzm przedmiotowy ;/;/ Buziaki
|
#107 | ||||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
i tym go zdobyłaś ![]() Cytat:
![]() O co poszło? Cytat:
![]() Jak już znajomi dokarmili mnie i wypuścili do domu po rozstaniu, to chodziłam po pracy do kościoła modlić się "żeby mnie kochał". Nie sprecyzowałam, kto ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:23 ---------- Poprzedni post napisano o 16:20 ---------- Wbrew pozorom zadałam konkretne pytanie. Jakie były podstawy tych związków oprócz "zaiskrzenia"? Co sprawiało, że byliście dla siebie całym światem?
|
|
|
#108 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie chce mi sie w sumie calej historii opowiadac naszej. (bo mi sie smutno zrobi a poprawil mi sie humor) A po 1 randce pomyslalam- co za idiota..(bylam sceptycznie nastawiona)
|
|
|
#109 |
|
Raczkowanie
|
Juz jestem
![]() u mnie troche lepszy dzien, jakos sie trzymam. ogladam z rodzicami na tvn kogel-mogel ![]() wyszlabym gdzies wieczorem ale nie mam z kim dobija mnie to. Mieszkam w Gdyni od 3 lat a nadal nie mam bliskiej kolezanki Wczesniej byl R. i tylko to sie liczylo... a teraz jestem znowu sama
|
|
|
|
#110 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć piękne w nowym roku, w nowym wątku.
![]() Staram się być na bieżąco ale piszecie jak szaloooone. Wiem, trochę to wygląda jak coś w stylu "jak trwoga to na wizaż do wątku rozstanie z facetem"* ale tyle razy pomogłyście mi, że nie mam cichutką nadzieję, że i teraz coś powiecie mądrego.. *przysłowie zmienione na potrzeby wątku Wiec zacznę od tego że było super. Wróciliśmy. Ale teraz nastał jeden WIELKI problem. EX TŻta. ![]() Wydzwania do mnie mówiąc mi, że jestem naiwna będąc z nim. Przedstawia masę argumentów przeciwko mnie i Jemu. (Kiedyś, gdy mój TŻ z nią zrywał - jakoś rok temu - to obiecała mu, że go zniszczy. Powoli jej się to udaje. Zaczęła się tak zachowywać od czasu gdy odmówił jej pójścia na tegoroczną 100dn. Mściwa jest. Oto rzeczy które dowiedziałam się od niej, a TŻ zaprzecza Nazwijmy tżeta jako X. komu wierzyć? ... Boże, jestem w czarnej dupie! 1. powiedziała, że X do niej ciągle wydzwania, pisze, 2. mówi, że w ciągu tego okresu jak jesteśmy razem spotykali się bardzo często. 3. niejednokrotnie do niej przyjechał, 4. uprawiają seks (!) 5. powiedziała, że X oczernia mnie przed nią, jak się spotykają nazywa mnie czarownicą i głupią pesymistką, 6. Ze X niejednorodnie powiedział jej, że żałuje, że jest ze mną 7. Że mnie cały czas X okłamuje, że on nie szanuje kobiet 8. X cały czas ją błaga żeby do niej wrócił, 9. Mówi mi, że jestem słaba, że ona wie że ja non stop płaczę, 10. Że jak chce, to mogę do niej przyjechać, albo ona do mnie, i pokaże mi wszystkie smsy od X które do siebie pisali od początku jak byliśmy razem (są to oczywiście smsy w których rzekomo X prosi ją żeby wróciła) i dużo , dużo wiecęj. Ona to mówi, TŻ zaprzecza.. Ona do niego cały czas pisze smsy typu 'ciężko mi' , albo 'tęsknie' Wojna zaczęła się wczoraj, po jej ciągłych smsach do mojego tż napisałam jej grzecznie że proszę ją, żeby nie psuła tego, co z X próbujemy stworzyć już od dawna. ?
|
#111 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Niech Ci wyśle kilka dat i godzin - przecież w internecie na stronie internetowej operatora można sprawdzić, o której i pod jaki numer była wysyłana wiadomość. Niech Ci TŻ udowodni, że do niej nie pisał.
|
|
|
#112 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Też miałam kiedyś taki głupi przypadek,że latał z mną koleś który miał dziecko z inną laską...Ja go traktowałam jak kolege a on do mnie achy i ochy,że tęskni,kocha,całuje... Jak jego (jak się później okazało) laska sie o tym dowiedziała to koleś zwalił wszystko na mnie...Że to ja tak do niego pisałam,że z nim spałam,że TO JA GO PODRYWAŁAM a on biedny nie chciał... Boze ile ja się naszarpałam z tą laską przez esy to masakra...Wróciłam wtedy z gór od ciotki i poszłam na to spotkanie...Uwierzycie,że on się nie stawił ??;] Ciekawe dlaczego wyjaśniłyśmy sobie wszyściutko,pokazałam jej sms-y i kolo dostał wtedy niezły wpierdziel ;]I na prawdę mówię Ci spotkaj sie z nią...Bo dopóki nie zobaczysz tego na własne oczy to nie uwierzysz tak samo jak tamta dziewczyna nie chciała wierzyć mnie ... W końcu sama się jednak przekonała jak "uczciwy" był jej facet ;]
Edytowane przez juniorka89 Czas edycji: 2011-01-06 o 16:55 |
|
|
|
|
#113 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję za odpowiedź Na prawdę wytrąciła mnie z równowagi. Denerwowało mnie to, że nawijała jak katarynka do telefonu, nawet się nie zająknęła. Myślałam sobie - komu mam wierzyć? Lasce którą słyszałam pierwszy raz w życiu czy mojemu TŻowi, którego znam sto razy dłużej? Byli ze sobą trzy lata. Mój M non stop powtarza, że ona była mistrzem w kłamaniu. Zdradzała go, okłamywała że nie pali (a paliła). On jej nienawidzi, zniszczyła mu życie, a teraz próbuje nas zniszczyć. A w głowie tylko jej słowa "Coo? Ty mu wierzysz?! jeśli myślisz że on się ze mną nie spotyka to się mylisz, praktycznie cały czas się widujemy, uprawiamy seks i jest super. Okłamuje cie. Dlaczego ja miałabym wymyślać? " To jest jakiś chory sen! Juniorka - myślisz, że powinnam? Co prawda dzieli nas mnóstwo km, ale.. jeśli tak było na prawdę? Te słodkie smsiki? Bo to że ona do niego pisała ostatnimi czasy to wiem. TŻ mi o tym powiedział. On jej tylko odpisywał "nie pisz do mnie, to już koniec", widziałam te kilka wiadomości. Ale jeśli ona twierdzi że ze sobą pisali cały czas? i nie o szkole ani o hobby? =.=
plecaczkiem: 7250 km Edytowane przez zjedzmniebejbe Czas edycji: 2011-01-06 o 17:01 |
|
|
|
|
#114 |
|
Nie depcze krokusów
|
zjedzmniebejbe - laska ściemnia i trzeba jej udowodnić, że nie ma racji, ośmieszyć ją, a na koniec postraszyć policją. Niech poda konkrety, a TŻ się obroni. Kiedy uprawiali seks? Kiedy wysyłał jej wiadomości?
|
|
#115 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Seks uprawiali ostatnio 23.12.2010. (RZEKOMO) Było tak, że po naszym zerwaniu on do niej pojechał i powiedział jej że już jej nie chce znać, że ma się nie wtrącać i pojechał do domu (wersja tż) (dopisek autora :P - chciał mieć czyste sumienie i skończyć z nią definitywnie i urwać kontakt, bo ostatnimi czasy pisała do niego często typu 'tęsknie' - te wiadomości widziałam) Wersja tej głupiej #@$%%^ -" M rzucił mi się na szyję, błagał żebym wróciła, ale nie zgodziłam się, po czym zaczęliśmy się całować i skończyło się seksem" A innych dat nie znam. Ona tylko mówiła, że zawsze jak przyjeżdżał to się spotykali i się kochali (on faktycznie tam często to tej miejscowości jeździ bo ma tam całą rodzinę - dwie babcie, ciotki itd, stamtąd pochodzi).. A wiadomości - te o których wiedziałam i widziałam na własne oczy - może z dwa tyg temu. O innych nic mi osobiście nie wiadomo. Chyba się z nią spotkam, jak Juniorka mówi..
plecaczkiem: 7250 km Edytowane przez zjedzmniebejbe Czas edycji: 2011-01-06 o 17:14 |
|
|
|
|
#116 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Coś chyba w tym jest...niestety. |
|
|
|
|
#117 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja gdyby nie to,że byłam pewna,że oskarżenia względem mnie są nie słuszne to ie chciała bym się spotkać z tą laską,zeby to wszystko wytłumaczyć bo i po co skoro nie miała bym argumentów na poparcie tego co jej mówiłam...On też jej mówił takie rzeczy,że mnie włos na głowie stawał,laska chciała mi wpierdzielić bo mnie nie znała a z nim była dosyć długo więc prosta opcja-jemu wierzyła w 100%,zeby wierzyć mnie nie miała podstawy...I serio takie użeranie się nie jest fajne... Dlatego najskuteczniej jest spotkać się i zobaczyć to na własne oczy i mieć pewność czy jest w tym trochę prawdy czy nie ma w ogóle... Ale zrobisz jak uważasz ![]() Trzymam kciuki,zeby jednak sie okazało,ze TŻ jest szczery a ona z zazdrosci robi jazdy... No ale gdyby kłamała to nie chciała by sie spotkać,żeby Ci to udowodnić... Ciężka kwestia szczerze powiedziawszy;/
|
|
#118 |
|
Nie depcze krokusów
|
Ja bym jednak go poprosiła o możliwość przejrzenia bilingu od operatora komórkowego pod kątem połączeń z jej numerem...
|
|
#119 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja po rozstaniu modliłam się, żebym w końcu spotkała kogoś z kim na prawdę będę szczęśliwa i przez kogo nie będę musiała płakać, ale wiecie, to była taka prośba na przyszłość, wtedy jedyne o czym marzyłam to święty spokój, nawet przez myśl mi nie przeszło żeby sie zakochać, bo i w kim .
|
|
|
|
|
#120 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Napisałam jej smsa z prósbą o spotkanie - póki co cisza, nie odpisuje ;] I tak właśnie zrobię. Dziękuję!
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:24.

normalnie aż mnie żal ścisnał, kurde, stereotypowe myślenie... Jaki to jest palant...

. Poznałam go niecałe 3 miesiące od rozstania z eksem. 

To nie moze byc prawda.
On na pewno jest z Tobą nieszczęśliwy

?