|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#901 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy rozjaśniamy i o życiu gadamy -część V
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#902 | |||
Zakorzenienie
|
Dwa razy pytałaś odpisywałam Ci rozwlekle..
Cytat:
![]() No a co do koleżanki no to cóż, są ludzie i ludzi i co poradzisz. Staraj się nie denerwować choć rozumiem, że to trudne, na szczęście nie widujecie się często ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#903 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Bardzo lubię i srebro i złoto, pierścionki mam 2 złote i 1 z białego złota zaręczynowy ![]() ![]() ![]() Zobaczcie mojego zająca z dziś ![]() ![]()
![]() |
#904 |
Zakorzenienie
|
Caskada ja taka kurke na wiosne kupowalam kosztowala bodajze 239
![]() ,ale nie jestem pewna czy tro ta sama ![]() ,a co do takich dziewczyn jak princesska wspominała to pamietam jak w 1 kl Lo taka jedna miala problem z pozyczeniem zeszytu badz powtorzeniem zdania dyktowanego przez nauczyciela ;/ nigdy jej nie lubilam i ogolnie malo kto ja lubil ![]() mialam w klasie takie kujonki co niby tutaj 6 ,ale wyluzowane na piwo chodzily ,ale sa tez takie co jak ktos wspomnial cos o imprezach, rozrywce to jakby z kosmosu zleciały ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#905 |
Zakorzenienie
|
snow ale cudny ten twoj pies
![]() ![]()
![]() |
#906 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny jednak nie farbowalam Nutrissem. Wziełam 2 opakowania wellatonbu 9.0 i jedno 8.1..... efekt taki, ze odrosty mam rudawe... reszta szara...
tylko jak biore 2 na 3, lub 3 na 3 opakowania popielatego koloru, to odrostow nie mam z jakby prześwitem rudym... ale wtedy cały dół mam dosłownie szary.... jak juz wziełam 2 opakowania koloru naturalnego, to dół nie jest aż tak masakrycznie szary, ale za to odrost lekko przebija rudym.... ehhhh ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#907 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ale jak Ty chcesz russela to one też uwielbiają dzieci ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#908 |
Zakorzenienie
|
snow ale swietnie masz siostre w wieku mojego synka prawie (on ma 3,5 roczku)
![]() ![]() ![]() no mysle nad tym jackiem mysle ![]() ![]()
![]() |
#909 |
Przyczajenie
|
Rozjasnianie. Proszę o rady:)
Planuję lekko rozjaśnic włosy. Siostra, która ma praktyki w salonie powiedziala, że dobrze jest do "papki" rozrobionego juz rozjaśniacza dodac trochę szamponu, wtedy calą tą papkę nałożyc na wlosy i rownomierniej się rozprowadzi niż sam rozjaśniacz. Czy to prawda? I czy zrobic to na mokrych, czy suchych włosach?
Edytowane przez karolina2393 Czas edycji: 2011-01-06 o 16:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#910 |
Zakorzenienie
|
Witajcie dziewczynki
![]() Ja dziś trochę zalatana ale dotarłam do was. Tż mi sie rozchorowal i musiałam cały dzień niańczyć dzidzię ![]() Pochwalę wam sie że dziś podcięłam końcówki ![]() ![]() Włoski od razu gladsze i w lepszej kondycji. A ja mam z Lolką problem ![]() I teraz boję sie ją brać jak do sklepu ide bo co będzie jak przywiążę a jakis pies najdzie? Tyle że krwi jeszcze nigdzie nie znalazlam... I mam nędzny humor bo sąsiadka z dołu urodziła i juz pierwsza noc zarwana bo jej maluch ryczal wczoraj całą noc- dziwne bo nie słyszałam żeby mu spiewali czy coś ![]() ![]() ![]() A w zeszlym roku było dziecko nad nami... Ja sobie cos zrobie ![]() ![]()
#911 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tacy sa juz ludzie ![]() ![]() zawsze mnie tro wkurza.Jak ktos zwraca mi uwage ,a robi dokladnie tak samo ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#912 |
Zakorzenienie
|
cascada
Ja jestem z Lublina ![]() cascada ja też mam 1,65 i noszę baletki, jakoś nie potrafie nosić obsaców ![]() Bo zastanawiam się jakby to było-nie dziwnie trochę tak na uczelnie na szpilach latac? I jakoś zawsze stopa mnie boli na obcasach snowhitee śliczny piesek, jak ja uwielbiam zwierzeta ![]() Uszy ma śliczne ![]() Promod czasem ma drogie rzeczy fakt, ale czasem mozna cos kupic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#913 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
chciałabym Ci napisać że czasem jest bardzo trudno uspokoić takiego maluszka.młoda mama nie zawsze wie i umie zrobić wszystko aby jej dzidzia nie płakała , a tym bardziej początkek jest bardzo trudny zarówno dla niej jak i maluszka więc musisz uzbroić się w cierpliwość i nie denerwować się chociaż wiem że na pewno Ci ciężko, że dziecko płacze i nie możesz spać .trzeba spróbować przetrzymać ten kryzys a nie być złośliwym jak nie którzy ludzie a takich nie brakuje ... wiem coś o tym i Cię rozumiem bo mój drugi synek też był bardzo bardzo płaczliwy niespałam przez to prawie wcale przez rok czasu .cały czas chciał być trzymany przy cycu ![]() ![]() ![]() przepraszam że taki referat ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#914 |
Zakorzenienie
|
blond bunny
Lola może rzeczywiscie mieć cieczke, lepiej nie zostawiaj jej samej pod sklepem. Psy wyczują nawet 3 tyg przed także może i mieć w lutym. Co do tej pani z dzieckiem-dziwna kobieta, zwracała uwagę żeby pies nie skrobał a sama teraz ma kłopoty z hałasem. Wiadomo dziecko to co innego niz pies, ale mogła wykazać się tolerancją, teraz mogłabyś jej powiedzieć pani zwracała mi uwagę jak pies drapał a ja nie mogę spać np.piątą noc bo dziecko płacze-kulturalnie, a kobiecie na pewno zrobiłoby się głupio. I jestem ciekawa co znaczy "przenieść psa w inne miejsce" no gdzie masz go przenieść na klatkę czy co ![]() Edytowane przez Agatau88 Czas edycji: 2011-01-06 o 21:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#915 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczynki
![]() ![]() ![]() słuchajcie nie wiem czy pomożecie, ale zgłaszam się o pomoc wszędzie gdzie mogę ![]() ![]() za niedługo mam studniówkę i zupełnie nie wiem jaką sukienkę kupic, czy wąską jak na 1-szym zdjęciu czy taką rozłożystą jak na drugim ![]() ![]() ![]()
#916 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#917 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Zegarek mi się sam przestawia, jak jest zmiana czasu, i to jeszcze nie w telefonie. Ale od kiedy cofamy czas w styczniu? ![]() Oj współczuje Ci kochana, nie znosze takiego cudowania. Nie lepiej powiedziec prawdę? Już lepsza najgorsza prawda jak taka kombinatoryka. Ja bym wolała, jakby podeszła i powiedziała: Słuchaj, spóźniłam się, byłam na radce, nie spojrzałam na zegarek, oddam Ci te 45min innego dnia. I wszystko. Jeszcze bym jej się spytała jak było na spotkaniu ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A ja właśnie nie wyobrażam sobie pisac sms'a na dotykowej ![]() ![]() ![]() Nie wiedziałam, że zajączki aportują ![]() ![]() A tak na poważnie, to kochaną masz tą psinkę ![]() ![]() Cytat:
![]() U Ciebie to pewnie nawet nie widac różnicy w długości, ale fajnie, że zadowolona jesteś ![]() ![]() Na Lolke uważaj, i lepiej nie zabieraj jej ze sobą do sklepu. Huliganów napalonych odganiaj i najlepiej wychodź z nią szybciutko, żeby zrobiła co ma zrobic i wsio. Bo później zgraja panów się zbiegnie i ich nie odgonisz. Ja pamiętam jak moja czikinkira miała cieczke, to nikt nie wiedział na początku o tym. Tak sprytnie się kamuflowała, że dopiero zobaczyliśmy jak siedziała siostrze na kolanach i zostawiła małą plamkę. Ona ogólnie miała jakąś skromną tą cieczke. Także bacznie obserwuj, bo o maluchy szybciutko ![]() Odnośnie sąsiadki. Jak ledwo co wyszła ze szpitala, to spokojnie. Myślę, że dwa-trzy dni i bobas się uspokoi. Musi się przyzwyczaic do nowego otoczenia. A jak nie to ja bym spała albo z poduchą na głowie, albo z korkami w uszach ![]() Uważaj, żeby to choróbsko na Ciebie nie przeszło ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#918 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ta Twoja królewna urocza ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
I tak jak mówię - rozumiem, że nie dziecka wina, że płacze - ale pies tez nie jest winny, że szczeka czy chodzi po mieszkaniu - i mimo wszystko ja bym jej zwróciła uwagę, a Tobie Bunny proponuję zatyczki do uszu. Cytat:
![]() Ja tam uwielbiam obcasy (choć nie powinnam ze względu na kręgosłup) i latem jak mam okazję to chodzę ![]() co tylko chcesz ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Aha no i KOTKA nie wiem czy widziałaś, ale od piątku do niedzieli w media markt sprzedają bez vatu rtv i agd - może znajdziesz sobie nie drogo jakąś praleczkę. Edytowane przez Yattamanka Czas edycji: 2011-01-07 o 01:30 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#919 |
Zadomowienie
|
Yatta no chyba na tą drugą się zdecuduję, bo mam różowe buty i różową torebkę, więce nie musiałabym specjal nie kupowac
![]() Kedud a co do fryzury to wkleję zdjęcia w poniedziałek i zobaczycie co by tam można było uczynic z tych moich włosków ![]()
![]() |
#920 | |
Zakorzenienie
|
snowhitee
dziękuję ![]() ![]() Cytat:
![]() yatta, ja miałam takie bole pleców w ciąży ![]() ale ostatnio myslałam, ze to ciąza, a okazało sie, ze mam zapalenie wiezadeł krzyżowomacicznych.. bol jak cholera, promieniował mi falami do bzrucha i nog. Trwało to ponad miesiac, potem przesunac sie w krzyz, potem w łopatke a jak doszeł do karku, to zniknał. Ale brałam bardzo silne leki przeciwzapalne i przeciwbolowe. Leczył mnie ginekolog, bo zaczeło sie własnie od wiezadeł macicznych. Przespaceruj sie do lekarza ![]()
![]() |
#921 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale wiedzę że nie wszyscy sa tak cierpliwi- ich sąsiad z mieszkania obok tzw. DJ co tylko dziecko zapłacze puszcza muzykę na cały blok ![]() Cytat:
![]() Poza tym jak mówie na razie nie widzę jak zobaczę krew to siedzenie w domu 3 tygodnie i nie ma to tamto. A zabrać musiałam ja z kuchni do własnego pokoju i od wtedy Lola zaczęla z nami spać w łóżku do dziś ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Dla mnie nie ma różnicy czy pies czy dziecko czy co innego. Niektórzy dzieci mieć nie chcą a wolą zwierzęta- ja takich ludzi rozumiem. I dla mnie zwierzę jest równe dziecku. I tak samo moze halasowac i nie byc samodzielne- bo jest glupiutkie i potrzebuje opieki.
![]() |
#922 |
Zakorzenienie
|
hej hej
![]() agatko aha lublin ![]() ![]() ![]() ![]() co do halasu to wiecie dziecko to nie pies i nie mozna uciszyc go na zawolanie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#923 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny oj bo mi się zawsze wydaje że w tych obcasach to jak pokraka wyglądam, wiecznie wpadnę w jakąs szparę między płytkami chodnikowymi i stopy mnie bolą od obcasow.
Ale jakbym znalazła jakieś wygodne to czemu nie, ale jakoś tak sie przyzwyczaiłam do baletek że w sumie nie wiem jak ja obcasy zaloze. Nawet co wiosnę planuję że zacznę chodzić w obcasach i jakoś mało mi z tego wychodzi ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#924 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#925 |
Zakorzenienie
|
no właśnie, zwrócenie uwagi nic nie da, bo ta kobieta na pewno cała noc nie spała i próbowała malca uciszyc. Mnie okropnie wnerwia, jak czyjs pies wyje, ale dziecko, to dziecko. Nie da sie po prostu uciszyc..
![]() ![]() ja dzieki obcasom nabawiłam się plaskostopia poprzecznego.Takze szpilek nosic nie moge i szczerze mówiac, już nie chcę ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ---------- a w ogole zabijecie mnie ![]() Kobieta zmienną jest.
#926 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Opiekuj się TŻ, opiekuj, ja też jeszcze niedawno to przechodziłam ze swoim ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A swoją drogą to szalejesz kochana, jednak znów ryzykujesz z pianką ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#927 |
Zakorzenienie
|
Jesli chodzi o buty to do szkoly latam na plaskim w balerinkach ,kozakach
![]() o rany ...,ale mi sie teraz wiosny/lata zachciało ![]() ![]() ,a na impreze ide w szpilach ,ale wysokich ok 13 cm ![]() Nie mam sily w autobusach z tymi szpilami ![]() Macie jakies plany na dzis? ![]() EWCIA- moze zastanow sie jeszcze nad jakas inna ? ![]() naprawde niepodoba mi sie ani jedna ,ani druga ;/ Edytowane przez WweronikaWw Czas edycji: 2011-01-07 o 11:29 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#928 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny wczoraj myjąc nie dałam sobie odżywki usuwającej zółty kolor i dziś widać jaką mam masakre na głowie, myślałam , że nie jest tak żle, ale odrost jest bardzo ciepły i tak do połowy długości gdzieś a końce biało-popielate. Nie wiem co mam robić, myślałam, że iśc do fryzjera, ale przecież chodziłam i co mam na głowie.
Zastanawiam się cały czas nad c12, a10 albo tą 219, ale boje się, że odrost naturalny bedzie znowu rudy a reszta może chwycić na siwo ![]() Juz zastanawiam sie nawet nad przyciemnieniem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#929 |
Zakorzenienie
|
kolor bialy na studniowke
![]() ![]() ![]()
![]() |
#930 |
Zakorzenienie
|
snow, wiem, śmieszy mnie to teraz
![]() ![]() ![]() Po prostu wypłukał sie ten migdał, został efekt ktory miałam po piance, tylko jasniejszy. I taki popielatozłocisty. Włoski takie gładkie i cały czas lśnia kolorem. Niepotrzebnie tak biadoliłam, trzeba im było dac te 2 tygodnie az dojda do odpowiedniego koloru ![]() okropna jestem.. wiem.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:53.