|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#901 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy rozjaśniamy i o życiu gadamy -część V
Cytat:
|
|
#902 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dwa razy pytałaś odpisywałam Ci rozwlekle..
Cytat:
) ani nic..No a co do koleżanki no to cóż, są ludzie i ludzi i co poradzisz. Staraj się nie denerwować choć rozumiem, że to trudne, na szczęście nie widujecie się często ![]() Cytat:
Cytat:
Za złotem też nie bardzo przepadam, ale parę pierścionków mam - natomiast kolczyków złotych czy łańcuszka nie wyobrażam sobie założyć
|
|||
|
|
|
#903 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bardzo lubię i srebro i złoto, pierścionki mam 2 złote i 1 z białego złota zaręczynowy Ja z kolei właśnie nie lubię takich korali i długich wisiorów Ale na rękach muszę coś mieć, takie pierdólki uwielbiam ![]() Zobaczcie mojego zająca z dziś ![]()
|
|
#904 |
|
Zakorzenienie
|
Caskada ja taka kurke na wiosne kupowalam kosztowala bodajze 239
,ale nie jestem pewna czy tro ta sama ![]() ,a co do takich dziewczyn jak princesska wspominała to pamietam jak w 1 kl Lo taka jedna miala problem z pozyczeniem zeszytu badz powtorzeniem zdania dyktowanego przez nauczyciela ;/ nigdy jej nie lubilam i ogolnie malo kto ja lubil ![]() mialam w klasie takie kujonki co niby tutaj 6 ,ale wyluzowane na piwo chodzily ,ale sa tez takie co jak ktos wspomnial cos o imprezach, rozrywce to jakby z kosmosu zleciały
|
|
|
|
#905 |
|
Zakorzenienie
|
snow ale cudny ten twoj pies
a powiedz jaki on ma stosunek do dzieci??
|
|
#906 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny jednak nie farbowalam Nutrissem. Wziełam 2 opakowania wellatonbu 9.0 i jedno 8.1..... efekt taki, ze odrosty mam rudawe... reszta szara...
tylko jak biore 2 na 3, lub 3 na 3 opakowania popielatego koloru, to odrostow nie mam z jakby prześwitem rudym... ale wtedy cały dół mam dosłownie szary.... jak juz wziełam 2 opakowania koloru naturalnego, to dół nie jest aż tak masakrycznie szary, ale za to odrost lekko przebija rudym.... ehhhh
|
|
|
|
#907 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziękuję A stosunek do dzieci to tak jak już kiedyś pisałam, ogólnie beagle uwielbiają ich towarzystwo Ja mam 5 letnią siostrzyczkę, w wakacje byłam z nią miesiąc non stop, no i Mona zakochana w niej Wszędzie za nią, liże, bawi się no jak z filmu ![]() Ale jak Ty chcesz russela to one też uwielbiają dzieci ![]() ![]() Cytat:
|
|
#908 |
|
Zakorzenienie
|
snow ale swietnie masz siostre w wieku mojego synka prawie (on ma 3,5 roczku)
ja mam rodzenstwo w twoim wieku siorke i brata ale czuje sie jak oni ![]() no mysle nad tym jackiem mysle
|
|
#909 |
|
Przyczajenie
|
Rozjasnianie. Proszę o rady:)
Planuję lekko rozjaśnic włosy. Siostra, która ma praktyki w salonie powiedziala, że dobrze jest do "papki" rozrobionego juz rozjaśniacza dodac trochę szamponu, wtedy calą tą papkę nałożyc na wlosy i rownomierniej się rozprowadzi niż sam rozjaśniacz. Czy to prawda? I czy zrobic to na mokrych, czy suchych włosach?
Edytowane przez karolina2393 Czas edycji: 2011-01-06 o 17:31 |
|
|
|
#910 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie dziewczynki
Ja dziś trochę zalatana ale dotarłam do was. Tż mi sie rozchorowal i musiałam cały dzień niańczyć dzidzię Pochwalę wam sie że dziś podcięłam końcówki Tż oczywiście podcinał- jestem bardzo zadowolona bo końcówki znaczy same końce ![]() Włoski od razu gladsze i w lepszej kondycji. A ja mam z Lolką problem dziś na spacerach 3 różne psy mi na nia skoczyły i ją wiecie co... jeden od przodu, 2 tyłem ale pogoniłam towarzystwo. Chyba sie zbliża jej pierwsza cieczka nie?I teraz boję sie ją brać jak do sklepu ide bo co będzie jak przywiążę a jakis pies najdzie? Tyle że krwi jeszcze nigdzie nie znalazlam... I mam nędzny humor bo sąsiadka z dołu urodziła i juz pierwsza noc zarwana bo jej maluch ryczal wczoraj całą noc- dziwne bo nie słyszałam żeby mu spiewali czy coś tylko darlo gębę na caly blok masakra. Jestem niewyspana i juz slysze że zaczyna sie powtórka z wczoraj ![]() A w zeszlym roku było dziecko nad nami... Ja sobie cos zrobie Chcialam byc tolerancyjna i nic nie mówię, ale po tygodniu czegos takiego to wyjdę z siebie. A ta sąsiadka wlaśnie juz po pierwszej nocy Loli zwracała mi uwagę ze pies drapie i żeby go w inne miejsce przenieść I teraz jak ja mam byc bardziej tolerancyjna...
|
#911 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tacy sa juz ludzie Od innych to wymagaja ,a sami nie potrafia zawsze mnie tro wkurza.Jak ktos zwraca mi uwage ,a robi dokladnie tak samo ![]()
|
|
|
|
|
#912 |
|
Zakorzenienie
|
cascada
Ja jestem z Lublina ![]() cascada ja też mam 1,65 i noszę baletki, jakoś nie potrafie nosić obsaców ![]() Bo zastanawiam się jakby to było-nie dziwnie trochę tak na uczelnie na szpilach latac? I jakoś zawsze stopa mnie boli na obcasach snowhitee śliczny piesek, jak ja uwielbiam zwierzeta ![]() Uszy ma śliczne ![]() Promod czasem ma drogie rzeczy fakt, ale czasem mozna cos kupic
|
|
|
|
#913 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chciałabym Ci napisać że czasem jest bardzo trudno uspokoić takiego maluszka.młoda mama nie zawsze wie i umie zrobić wszystko aby jej dzidzia nie płakała , a tym bardziej początkek jest bardzo trudny zarówno dla niej jak i maluszka więc musisz uzbroić się w cierpliwość i nie denerwować się chociaż wiem że na pewno Ci ciężko, że dziecko płacze i nie możesz spać .trzeba spróbować przetrzymać ten kryzys a nie być złośliwym jak nie którzy ludzie a takich nie brakuje ... wiem coś o tym i Cię rozumiem bo mój drugi synek też był bardzo bardzo płaczliwy niespałam przez to prawie wcale przez rok czasu .cały czas chciał być trzymany przy cycu i tylko u mnie był spokojny nikt inny nie mógł mi pomóc bo on poprostu płakał u każdego .i wiem że też sąsiedzi mieli pewnie nieprzespane noce z tego powodu .Ja też się zle z tym czułam bo wiedziałam że to moje dziecko im spać nie daje, ale uwierz że mi było też ciężko i na pewno nie było by mi miło gdyby ktoś jeszcze mnie napominał i zwracał uwage że dziecko mu spać nie daje .niestety nie zawsze macierzyństwo jest takie proste jakby się mogło wydawać , więc musisz wytrwać te ciężkie chwile ![]() przepraszam że taki referat |
|
|
|
|
#914 |
|
Zakorzenienie
|
blond bunny
Lola może rzeczywiscie mieć cieczke, lepiej nie zostawiaj jej samej pod sklepem. Psy wyczują nawet 3 tyg przed także może i mieć w lutym. Co do tej pani z dzieckiem-dziwna kobieta, zwracała uwagę żeby pies nie skrobał a sama teraz ma kłopoty z hałasem. Wiadomo dziecko to co innego niz pies, ale mogła wykazać się tolerancją, teraz mogłabyś jej powiedzieć pani zwracała mi uwagę jak pies drapał a ja nie mogę spać np.piątą noc bo dziecko płacze-kulturalnie, a kobiecie na pewno zrobiłoby się głupio. I jestem ciekawa co znaczy "przenieść psa w inne miejsce" no gdzie masz go przenieść na klatkę czy co
Edytowane przez Agatau88 Czas edycji: 2011-01-06 o 22:38 |
|
|
|
#915 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczynki
![]() ![]() ![]() słuchajcie nie wiem czy pomożecie, ale zgłaszam się o pomoc wszędzie gdzie mogę ![]() ![]() za niedługo mam studniówkę i zupełnie nie wiem jaką sukienkę kupic, czy wąską jak na 1-szym zdjęciu czy taką rozłożystą jak na drugim druga rzecz to fryzura
|
#916 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#917 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zegarek mi się sam przestawia, jak jest zmiana czasu, i to jeszcze nie w telefonie. Ale od kiedy cofamy czas w styczniu? ![]() Oj współczuje Ci kochana, nie znosze takiego cudowania. Nie lepiej powiedziec prawdę? Już lepsza najgorsza prawda jak taka kombinatoryka. Ja bym wolała, jakby podeszła i powiedziała: Słuchaj, spóźniłam się, byłam na radce, nie spojrzałam na zegarek, oddam Ci te 45min innego dnia. I wszystko. Jeszcze bym jej się spytała jak było na spotkaniu A tak to... no czasem widocznie lepiej udawac durnia ![]() Cytat:
pomimo tego, że jestem niska, to lubię sobie pobrykac w płaskich butkach na co dzień obcasy rzadko noszę, ale jak do kina idziemy, czy na kolacje to owszem Tylko najgorsze jest to, że zawsze mnie później stopy bolą A ja właśnie nie wyobrażam sobie pisac sms'a na dotykowej Ta Nokia jest 'na życzenie' także wątpie, że jest jeszcze gdziekolwiek w jakimś salonie. Więc pewnie wybór padnie na DIVE ![]() Nie wiedziałam, że zajączki aportują ![]() A tak na poważnie, to kochaną masz tą psinkę i fajne szeleczki ma ![]() Cytat:
U Ciebie to pewnie nawet nie widac różnicy w długości, ale fajnie, że zadowolona jesteś Nie ma to jak oddac się w ręce zaufanej osoby ![]() Na Lolke uważaj, i lepiej nie zabieraj jej ze sobą do sklepu. Huliganów napalonych odganiaj i najlepiej wychodź z nią szybciutko, żeby zrobiła co ma zrobic i wsio. Bo później zgraja panów się zbiegnie i ich nie odgonisz. Ja pamiętam jak moja czikinkira miała cieczke, to nikt nie wiedział na początku o tym. Tak sprytnie się kamuflowała, że dopiero zobaczyliśmy jak siedziała siostrze na kolanach i zostawiła małą plamkę. Ona ogólnie miała jakąś skromną tą cieczke. Także bacznie obserwuj, bo o maluchy szybciutko Odnośnie sąsiadki. Jak ledwo co wyszła ze szpitala, to spokojnie. Myślę, że dwa-trzy dni i bobas się uspokoi. Musi się przyzwyczaic do nowego otoczenia. A jak nie to ja bym spała albo z poduchą na głowie, albo z korkami w uszach Uważaj, żeby to choróbsko na Ciebie nie przeszło |
|||
|
|
|
#918 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ta Twoja królewna urocza Cytat:
![]() Cytat:
Może faktycznie coś jest w powietrzu Ja zmuszona leżeć na wznak przespałam się w ciągu dnia i teraz spać mi się nie chce :/![]() Cytat:
I tak jak mówię - rozumiem, że nie dziecka wina, że płacze - ale pies tez nie jest winny, że szczeka czy chodzi po mieszkaniu - i mimo wszystko ja bym jej zwróciła uwagę, a Tobie Bunny proponuję zatyczki do uszu. Cytat:
Ja tam uwielbiam obcasy (choć nie powinnam ze względu na kręgosłup) i latem jak mam okazję to chodzę co tylko chcesz Nie mówię, że od razu jakieś 12 cm szpile bo i tak w takich nie chodzę, jestem dość wysoka (1,74) więc nie chodze w takich butach bo patrzę na wszystkich z góry i głupio się czuję Ale takie 7-8 cm to uwielbiam i sama też je zakładałam i chadzałam na wykłady ![]() Cytat:
Aha no i KOTKA nie wiem czy widziałaś, ale od piątku do niedzieli w media markt sprzedają bez vatu rtv i agd - może znajdziesz sobie nie drogo jakąś praleczkę. Edytowane przez Yattamanka Czas edycji: 2011-01-07 o 02:30 |
||||||
|
|
|
#919 |
|
Zadomowienie
|
Yatta no chyba na tą drugą się zdecuduję, bo mam różowe buty i różową torebkę, więce nie musiałabym specjal nie kupowac
![]() Kedud a co do fryzury to wkleję zdjęcia w poniedziałek i zobaczycie co by tam można było uczynic z tych moich włosków
|
#920 | |
|
Zakorzenienie
|
snowhitee
dziękuję ale były dla mnie za jasne. poza tym teraz i tak zmienili skałd i wychodza szraozielonkawe ![]() Cytat:
na szczescie z tego wyrastają. Ciesze sie, ze jak moj miał ten okres, to nie mielismy sasiadow..yatta, ja miałam takie bole pleców w ciąży ![]() ale ostatnio myslałam, ze to ciąza, a okazało sie, ze mam zapalenie wiezadeł krzyżowomacicznych.. bol jak cholera, promieniował mi falami do bzrucha i nog. Trwało to ponad miesiac, potem przesunac sie w krzyz, potem w łopatke a jak doszeł do karku, to zniknał. Ale brałam bardzo silne leki przeciwzapalne i przeciwbolowe. Leczył mnie ginekolog, bo zaczeło sie własnie od wiezadeł macicznych. Przespaceruj sie do lekarza
|
|
#921 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dlatego też im jeszcze nic nie mówiłam i póki co czekam na obrót sytuacji.Ale wiedzę że nie wszyscy sa tak cierpliwi- ich sąsiad z mieszkania obok tzw. DJ co tylko dziecko zapłacze puszcza muzykę na cały blok Cytat:
Lola uwielbia chodzić na shopping i jak tylko widzi że sie stroje i wychodzę już czeka pod drzwiami i patrzy blagajaco... Myślę że póki nie widzę krwi i przywiążuję ją pod samymi drzwiami sklepu na 15 minut max na króciutką smycz to raczej zaden nie doskoczy tak prędko... musialby być zbieg okoliczności...Poza tym jak mówie na razie nie widzę jak zobaczę krew to siedzenie w domu 3 tygodnie i nie ma to tamto. A zabrać musiałam ja z kuchni do własnego pokoju i od wtedy Lola zaczęla z nami spać w łóżku do dziś Cytat:
Cytat:
I nie narzekam a płaskie buty są takie nie sexowne...Dla mnie nie ma różnicy czy pies czy dziecko czy co innego. Niektórzy dzieci mieć nie chcą a wolą zwierzęta- ja takich ludzi rozumiem. I dla mnie zwierzę jest równe dziecku. I tak samo moze halasowac i nie byc samodzielne- bo jest glupiutkie i potrzebuje opieki.
|
|
#922 |
|
Zakorzenienie
|
hej hej
agatko aha lublin ja nosze obcasy od najmlodszych lat wiec w plaskim bola mnie stopy i jakos zle mi sie chodzi ale nosze plaskie oczywiscie zimowe mam plaskie jakies adidaski tez sie znajda sandalki jedynie baletek nie nosze i nie mam co do halasu to wiecie dziecko to nie pies i nie mozna uciszyc go na zawolanie byc moze ma kolki...mysle ze za jakis ms dwa powinno sie uspokoic nie ma rady trzeba wytrzymac bo niby jak zwrocic uwage kobiecie ze dziecko placze i przeszkadza nam spac? to nie logiczne mimo ze kocham zwierzaki calym sercem to jestem tego swiadoma
|
|
#923 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny oj bo mi się zawsze wydaje że w tych obcasach to jak pokraka wyglądam, wiecznie wpadnę w jakąs szparę między płytkami chodnikowymi i stopy mnie bolą od obcasow.
Ale jakbym znalazła jakieś wygodne to czemu nie, ale jakoś tak sie przyzwyczaiłam do baletek że w sumie nie wiem jak ja obcasy zaloze. Nawet co wiosnę planuję że zacznę chodzić w obcasach i jakoś mało mi z tego wychodzi
|
|
|
|
#924 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#925 |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie, zwrócenie uwagi nic nie da, bo ta kobieta na pewno cała noc nie spała i próbowała malca uciszyc. Mnie okropnie wnerwia, jak czyjs pies wyje, ale dziecko, to dziecko. Nie da sie po prostu uciszyc..
zwierze to namiastka dziecka.ja dzieki obcasom nabawiłam się plaskostopia poprzecznego.Takze szpilek nosic nie moge i szczerze mówiac, już nie chcę I to ta swoboda decyduje o atrakcyjnosci danej kobiety.---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ---------- a w ogole zabijecie mnie doszłam do wniosku, że ten kolor po piance schwarzkopfa nie był taki zły. Był dosc ciemny i chłodny, ale spłukał się do jasniejszego, bo ten migdał palety, to juz po nim śladu nie ma. Zostało to, co piance- taki chłodnawy odcien. No i nastepnym razem robie znow ta pianke, bo jest bardzo podobna do mojego koloru. Mam teraz 1,5cm odrost, ale na tym samym poziomie co reszta włosów i nie rzuca sie wcale w oczy. Ma tylko mocnopopielaty odcien, a reszta jest cieplejsza. No wiec kolejnym razem znow pojdzie w ruch pianka. Tylko nie bede trzymac po całosci , tylko zrobie odrost i nacałosc na ostatnie 5minut, takjak w przepisie. No i podoba mi sie, ze bez amoniaku, mniej wysuszone włoski miałam po farbowaniu. Kobieta zmienną jest.
|
#926 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A tak poważnie to na Twoim miejscu nie zostawiałabym jej już samej pod sklepem, rozumiem Wasza tradycja i w ogóle ale później chyba nie byłabyś szczęśliwa z 6 szczeniaczków w domu, niewiadomego pochodzenia ![]() Opiekuj się TŻ, opiekuj, ja też jeszcze niedawno to przechodziłam ze swoim ![]() Cytat:
"dodowy efekt" Chyba każdy zrozumie o co mi chodzi No i biała kiecka na studniówkę? nieee ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A swoją drogą to szalejesz kochana, jednak znów ryzykujesz z pianką A pamiętam jak tu płakałaś jeszcze niedawno ![]()
|
|
#927 |
|
Zakorzenienie
|
Jesli chodzi o buty to do szkoly latam na plaskim w balerinkach ,kozakach
o rany ...,ale mi sie teraz wiosny/lata zachciało ![]() ![]() ,a na impreze ide w szpilach ,ale wysokich ok 13 cm ![]() Nie mam sily w autobusach z tymi szpilami ![]() Macie jakies plany na dzis? ![]() EWCIA- moze zastanow sie jeszcze nad jakas inna ? ![]() naprawde niepodoba mi sie ani jedna ,ani druga ;/ Edytowane przez WweronikaWw Czas edycji: 2011-01-07 o 12:29 |
|
|
|
#928 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny wczoraj myjąc nie dałam sobie odżywki usuwającej zółty kolor i dziś widać jaką mam masakre na głowie, myślałam , że nie jest tak żle, ale odrost jest bardzo ciepły i tak do połowy długości gdzieś a końce biało-popielate. Nie wiem co mam robić, myślałam, że iśc do fryzjera, ale przecież chodziłam i co mam na głowie.
Zastanawiam się cały czas nad c12, a10 albo tą 219, ale boje się, że odrost naturalny bedzie znowu rudy a reszta może chwycić na siwo pomóżcieJuz zastanawiam sie nawet nad przyciemnieniem |
|
|
|
#929 |
|
Zakorzenienie
|
kolor bialy na studniowke
|
|
#930 |
|
Zakorzenienie
|
snow, wiem, śmieszy mnie to teraz
![]() Po prostu wypłukał sie ten migdał, został efekt ktory miałam po piance, tylko jasniejszy. I taki popielatozłocisty. Włoski takie gładkie i cały czas lśnia kolorem. Niepotrzebnie tak biadoliłam, trzeba im było dac te 2 tygodnie az dojda do odpowiedniego koloru I az sie przyzwyczaje do siebie w tym kolorze. Teraz juz mi pasuje..okropna jestem.. wiem.
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:32.

mam jakies buty na plaskim oczywiscie i latam w nich jak nigdzie specjalnie nie ide

No i wlasnie wczoraj ekplodowalam. Co dziennie przychodzi za pozno nawet nie raczy mnie o tym poinformowac i do tego gra takiego glupka ze bym ja udusila. A najlepszy mi numer wywinela w dzien mojego wyjazdu do pl przed swietami. 

A stosunek do dzieci to tak jak już kiedyś pisałam, ogólnie beagle uwielbiają ich towarzystwo 

dziś na spacerach 3 różne psy mi na nia skoczyły i ją wiecie co... jeden od przodu, 2 tyłem ale pogoniłam towarzystwo. Chyba sie zbliża jej pierwsza cieczka nie?
tylko darlo gębę na caly blok
Chcialam byc tolerancyjna i nic nie mówię, ale po tygodniu czegos takiego to wyjdę z siebie. A ta sąsiadka wlaśnie juz po pierwszej nocy Loli zwracała mi uwagę ze pies drapie i żeby go w inne miejsce przenieść