Dla przysz³ych, obecnych i przesz³ych Kursantek- cz. IV - Strona 45 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Hobby > Auto Marianna

Notka

Auto Marianna Lubisz auta i motocykle? Fascynuje ciê motoryzacja? Do³±cz do forum Auto Marianna, podziel siê swoj± pasj± i wiedz±.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2011-01-06, 16:40   #1321
jomic
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 876
Dot.: Dla przysz³ych, obecnych i przesz³ych Kursantek- cz. IV

Wszystko zale¿y odn intr.

To id¼cie siê uczyæ. Ja siê zajê sob± (wiecie, piling itp)

jomic jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-01-06, 16:42   #1322
Eroll
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 271

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Poka¿ wiadomo¶æ
Wlasnie, po Waszych historiach widze, ze wiekszosc z Was juz na pierwszej jezdzie wyruszyla na miasto. To zalezy od instruktora czy tak zawsze jest?
Myslalam, ze na poczatku bede sie kilka godzin meczyc na placu...
Z us³yszanych historii mogê wnioskowaæ, ¿e zawsze No, chyba ¿e komu¶ kompletnie to nie idzie. Raczej nie ma sensu na pocz±tku je¼dziæ tylko po placu, najpierw trzeba opanowaæ ten samochód, poruszaæ siê w ruchu miejskim, ¿a pó¼niej zacz±æ æwiczyæ ³uk jak ju¿ ma siê jakie¶ pojêcie o prowadzeniu auta.

No to, idê, idê (;

Edytowane przez Eroll
Czas edycji: 2011-01-06 o 16:43
Eroll jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-01-06, 16:43   #1323
kar0link4
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 957
GG do kar0link4

A ja jestem z siebie dumna, bo w koñcu napisa³am pracê zaliczeniow± z historii literatury niemieckiej, na 7 stron
Jeszcze tylko dopracowaæ i mo¿na wys³aæ panu prof. dr hab.

Czasami potrzeba odrobiny szaleñstwa, by postawiæ kolejny krok.

Nieustanna marzycielka.!
kar0link4 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-01-06, 16:46   #1324
nafiyqa
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 15 813

Cytat:
Napisane przez Eroll Poka¿ wiadomo¶æ
Z us³yszanych historii mogê wnioskowaæ, ¿e zawsze No, chyba ¿e komu¶ kompletnie to nie idzie. Raczej nie ma sensu na pocz±tku je¼dziæ tylko po placu, najpierw trzeba opanowaæ ten samochód, poruszaæ siê w ruchu miejskim, ¿a pó¼niej zacz±æ æwiczyæ ³uk jak ju¿ ma siê jakie¶ pojêcie o prowadzeniu auta.

No to, idê, idê (;
Z jednej strony fajnie, ze tak szybko, a z drugiej...
Dobra, narazie nie chce o tym myslec

Tez powinnam sie uczyc, w koncu sesja blisko...Ale poki co leniuchuje z TZ
A Wy co robicie na co dzien? Studia? Praca?

nafiyqa jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-01-06, 16:53   #1325
princeseczka
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 733

Cytat:
Napisane przez Martolek Poka¿ wiadomo¶æ

Bli¼niak czy Raczek jeste¶?
ja 17tego
a Ty
bli¼niak, 15tego

Pobrali¶my siê
princeseczka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-01-06, 16:55   #1326
Haylee
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 642

dobry co do pierwszej jazdy, je¼dzi³am raczej po okolicznych wsiach, bo pierwsza jazda to tylko godzinka, a sam dojazd do miasta egzaminacyjnego to ok. 30 min

Ah, troszkê mi ¿al, ¿e ju¿ nie bêdê z cudn± eLeczk± je¼dziæ, ale cieszê siê, ¿e mam to ju¿ za sob± - nie bêdzie stresu takiego ju¿ Ale pomóg³ mi p³acz dzieñ przed - to co na ³uku mi nie wychodzi³o... Bo mia³am takie momenty w poczekalni, ¿e moglabym siê rozryczec oj tak, s³abiak ze mnie

U mnie na uczelni hardkor taki ju¿ porz±dny bêdê mia³a od 17 stycznia, koñcówki zaliczeñ plus od 25 oficjalna sesja... tak¿e bêdê du¿o dziobaæ
Stary 2011-01-06, 17:06   #1327
Trinu08
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 240

Cytat:
Wlasnie, po Waszych historiach widze, ze wiekszosc z Was juz na pierwszej jezdzie wyruszyla na miasto. To zalezy od instruktora czy tak zawsze jest?
Myslalam, ze na poczatku bede sie kilka godzin meczyc na placu...

Ja te¿ tak samo my¶la³am ,¿e najpierw jakie¶ manewry na placu bo przecie¿ jnie wiem jak i co w³±czyæ ,¿eby ruszyæ autko .Na pierwszej je¼dzie to ca³± godzinê æwiczy³am ruszanie a na drugiej przesiedli¶my siê i zawióz³ mnie na jak±¶ uliczkê gdzie prawie nie by³o samochodów i trenowa³am w³±czanie kierunku ,krêcenie kierownic±,omijanie pojazdów....ale najlepsze to by³o wtedy ,¿e sama musia³am siê w³±czyæ do ruchu.dla mnie to by³a abstrakcja bo jak to na 2 je¼dzie? Widocznie ka¿dy ma swoje metody i takie wrzucanie na g³êbok± wodê to dobry sposób na naukê.....kiedy¶ z tego placu musisz wyjechaæ w koñcu w miasto.no i du¿o zale¿y od Instruktora.
Trinu08 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-01-06, 17:51   #1328
mala zmiana
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 829

A dobry wieczor, dobry wieczor. Widze ze naszlo was na wspominki. Ah moja pierwsza jazda ¿aglówk± koniec lipca. Kurde chlop sie bawi z psem, na czworaka lazi po domu ( swir jeden) i zgubilam watek. A no to pojechalismy do innego miasta. Wspominam ta jazde jako najgorszy koszmar. Yariska ( my love) zgasla mi chyba ze sto razy, praktycznie na kazdy strzyzowaniu, jak skrecalam w lewo to sie mocno trzymalam kierownicy, a spocilam sie jak mysz. I ciagle sie pytalam pana Jureczka jak bylo? jak bylo? a ten co miala powiedziec. Dobrze bylo. To byla jazda 2 godzinna. Jak juz jezdzilismy do miasta egzaminacyjnego to na trzy godziny. A pierwszy raz jak pojechalismy na plac ( I. zrobil mi niespodzianke, nic nie powiedzial ze jedziemy na plac) to sie poplakam ze strachu, nogi mi zmiekly, raz mi sie robilo goraco raz zimno. i strach przed placem zosta az do momentu zrobienia luku na egzaminie i od tej pory plac wpominam jaka najlatwiejsza rzecz na kursie.
Stary 2011-01-06, 17:51   #1329
jomic
Zakorzenienie

Mi instr ca³e wyobra¿enie kursu zniszczy³. My¶la³am, ze zabierze mnie z tego dworca, zawiezie na plac, zrobi bardzo dok³adn± ob³sugê itp itd i ¿e zaczyna siê od... ³uku. A tu zonk. Jak mu pó¼niej powiedzia³am to zapyta³ tylko co by by³o jakby mnie na pierwszy rzut na plac zabra³. Wiadomo co by by³o. (Zreszt± jak mnie zabra³ na plac to pyta³am czemu tego przed teroi± nie pokazuj±? Bo by mnie tam nie by³o). Stwierdzi³ jednak, ze kiedy¶ musi jakiego¶ kursanta zabraæ najpierw na plac - niech siê biedak postresuje.

Dziewczyny - jutro zdaje wyszukiwarka. Pomo¿emy?

Uczcie siê uczcie. Ja ju¿ nie muszê. Ale od pa¼dzienrika kto wie?

Stary 2011-01-06, 17:54   #1330
mala zmiana
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez jomic Poka¿ wiadomo¶æ
Mi instr ca³e wyobra¿enie kursu zniszczy³. My¶la³am, ze zabierze mnie z tego dworca, zawiezie na plac, zrobi bardzo dok³adn± ob³sugê itp itd i ¿e zaczyna siê od... ³uku. A tu zonk. Jak mu pó¼niej powiedzia³am to zapyta³ tylko co by by³o jakby mnie na pierwszy rzut na plac zabra³. Wiadomo co by by³o. (Zreszt± jak mnie zabra³ na plac to pyta³am czemu tego przed teroi± nie pokazuj±? Bo by mnie tam nie by³o). Stwierdzi³ jednak, ze kiedy¶ musi jakiego¶ kursanta zabraæ najpierw na plac - niech siê biedak postresuje.

Uczcie siê uczcie. Ja ju¿ nie muszê. Ale od pa¼dzienrika kto wie?
Ale ja jestem zacofana, myslalam ze wyszukiwarka juz dawno zdala. ktory ona raz zdaje?
Stary 2011-01-06, 17:58   #1331
kaszkasz
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 636
GG do kaszkasz

Cytat:
..............

Tez dopiero niedawno zdecydowalas sie na prawko?
.....
ja ju¿ jestem po ... trochê zal ale ciesze siê bardzo bo zda³am w pa¼dzierniku za pierwszym razem ... czego i Tobie z ca³ego serca ¿yczê

zawsze chcia³am siê zapisaæ ... zawsze ... od zawsze hihihi
kole¿anki robi³y i zdawa³y ... i to niektóre takie "blondyneczki" ]¿e w ¿yciu bym siê nie spodziewa³a ¿e zdadz± hehe
mam nadziejê ¿e nikogo nie urazi³am "blondyneczk±" sama ni± jestem

dopiero mama mi da³a takiego kopa ¿e wyj¶cia nie by³o ... i ¿ycie troszkê te¿ ... postanowi³am sobie udowodniæ ¿e jak tylko zechcê to wsio pokonam

witaj maddzia007

ja materia³y dosta³am na kursie - 4 ksi±zki + p³yta i podobnie jak Eroll poch³onê³am je jeszcze przed wyk³adami hihihi
poczekaj, zobaczysz co Ci dadz± i jak bêdzie dobry wyk³adowca to nie bêd± Ci potrzebne dodatkowe ksi±¿ki/kodeksy

Cytat:
poczu³am siê jak dinozaur
ojjjj i ja pamiêtam te odleg³e czasy kiedy kurs kosztowa³ 400-500z³

Cytat:
Napisane przez sylwiszon757 Poka¿ wiadomo¶æ
mojemu te¿ siê nie podoba³o jak trzyma³am rêce na kierownicy i jak krêci³am, i zawsze mi praw± rêkê musia³ prze³o¿yc
....

z moimi ³apami na kierownicy by³o wsio OK i przy samym tzrymaniu jak i podczas krêcenia
a inny instruktor, pan J. (je¼dzi³am z nim chyba ze 3 godzinki na pocz±tku kursu) ... cukrowa³ mi zawsze ¿e bardzo podoba mu siê moja pozycja za kierownica i ju¿ po tym widzi ¿e bêdê dobrym kierowca

czas to oceni

Trinuo8, osk spod którego zaczyna³am jazdy by³ przy bardzo ruchliwej ulicy, jednej z g³ównych miasta na której odbywa siê te¿ ruch tranzytowy ... masakra ... nie s±dzi³am ze bêdê siê w ten ruch w³±czaæ na 1 godzinie jazdy ..... niby ruch kierowany ¶wiat³ami ale i tak siê ba³am ... okaza³o siê ¿e nie taki diabe³ straszny

-------------------
kaszkasz jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-01-06, 18:00   #1332
princeseczka
Zakorzenienie

Ano pewnie ¿e pomo¿emy!

jak jestem z³a..robiê testy- pytanie za pytaniem, a¿ tu nagle trafi³am na b³±d
jutro lecê do o¶rodka po prawdziw± p³ytkê, bo jako¶ nie mam ju¿ zaufania do tego programu co ¶ci±gnê³am

Pobrali¶my siê
Stary 2011-01-06, 18:00   #1333
kaszkasz
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 636
GG do kaszkasz

Cytat:
..............

...
no ba!

-------------------
kaszkasz jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-01-06, 18:02   #1334
mala zmiana
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kaszkasz Poka¿ wiadomo¶æ
ja ju¿ jestem po ... trochê zal ale ciesze siê bardzo bo zda³am w pa¼dzierniku za pierwszym razem ... czego i Tobie z ca³ego serca ¿yczê

zawsze chcia³am siê zapisaæ ... zawsze ... od zawsze hihihi
kole¿anki robi³y i zdawa³y ... i to niektóre takie "blondyneczki" ]¿e w ¿yciu bym siê nie spodziewa³a ¿e zdadz± hehe

dopiero mama mi da³a takiego kopa ¿e wyj¶cia nie by³o ... i ¿ycie troszkê te¿ ... postanowi³am sobie udowodniæ ¿e jak tylko zechcê to wsio pokonam

witaj maddzia007

ja materia³y dosta³am na kursie - 4 ksi±zki + p³yta i podobnie jak Eroll poch³onê³am je jeszcze przed wyk³adami hihihi
poczekaj, zobaczysz co Ci dadz± i jak bêdzie dobry wyk³adowca to nie bêd± Ci potrzebne dodatkowe ksi±¿ki/kodeksy

ojjjj i ja pamiêtam te odleg³e czasy kiedy kurs kosztowa³ 400-500z³

z moimi ³apami na kierownicy by³o wsio OK i przy samym tzrymaniu jak i podczas krêcenia
a inny instruktor, pan J. (je¼dzi³am z nim chyba ze 3 godzinki na pocz±tku kursu) ... cukrowa³ mi zawsze ¿e bardzo podoba mu siê moja pozycja za kierownica i ju¿ po tym widzi ¿e bêdê dobrym kierowca

czas to oceni

Trinuo8, osk spod którego zaczyna³am jazdy by³ przy bardzo ruchliwej ulicy, jednej z g³ównych miasta na której odbywa siê te¿ ruch tranzytowy ... masakra ... nie s±dzi³am ze bêdê siê w ten ruch w³±czaæ na 1 godzinie jazdy ..... niby ruch kierowany ¶wiat³ami ale i tak siê ba³am ... okaza³o siê ¿e nie taki diabe³ straszny
No ja pamietam jak w 2004 robilam prawko, to za kurs zaplacilam 600zl i nic sie nie nauczylam
Stary 2011-01-06, 18:05   #1335
princeseczka
Zakorzenienie

mala zmiana, jak to w 2004 robi³a¶ kurs? ja my¶la³am,¿e tu jeste¶ ¶wie¿o po dziewiczym kursie

Pobrali¶my siê
Stary 2011-01-06, 18:12   #1336
tur3cka
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 455

Instruktor mnie wczoraj poinformowa³, ¿e bêdê mia³a p. Marka za jaki¶ czas.. zawsze tak jest, ¿e potem inny instruktor "uczy" i poprawia czy co¶..?
tur3cka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-01-06, 18:16   #1337
sylwiszon757
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 487
GG do sylwiszon757

dobra matma przerobiona, teraz angol

w poniedzialek bede dzwonic do mojego I. juz siê nie moge doczekac

ja mialam jednego I. od poczatku do konca
Stary 2011-01-06, 18:19   #1338
jomic
Zakorzenienie

Ja materia³y dosta³am na 2-3 spotkaniu z teorii. I te¿ mia³am jednego instr przez ca³y kurs (poza jedn± godzin± na w³asne ¿yczenie).

Wyszukiwarka zdaje 4 raz, w moim WORDzie.

Stary 2011-01-06, 18:21   #1339
sylwiszon757
Zakorzenienie

GG do sylwiszon757

ja te¿ mialam mozliwosc dostania materialow-za ktore trza bylo zaplacic, ale mi pozyczyla wszystko kumpela...
Stary 2011-01-06, 18:24   #1340
jomic
Zakorzenienie

U nas by³o w cenie kursu. I d³ugopis OSK te¿ (ostatnio mi wpad³ w rêce)

Stary 2011-01-06, 18:25   #1341
mala zmiana
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez princeseczka Poka¿ wiadomo¶æ
mala zmiana, jak to w 2004 robi³a¶ kurs? ja my¶la³am,¿e tu jeste¶ ¶wie¿o po dziewiczym kursie
AAAAAAAAAAAAAA tu niespodzianka, pierwszy raz juz sie dawno odbylw 2004 uparlam sie na prawko, tata mi zasponsorowal kosztowalo 600 zl i poszlam do kolegi, ktory teraz jest egzaminatorem w £odzi. wtedy wszystkie manewry odbywaly sie placu i sie losowalo parkowania do wykonania. I jak wyzej napisalam nic sie nie nauczylam aha bylo wtedy chyba 10 godzin teorii i 20 godzin jazd jakos takos.No i poszlam na egzamin ( kupilam sobie 2 godziny u innego instruktora) i nadal placu nie umialam. i poszlam na egzamin, oblalam dwa razy na rekawie, nie umialam go zrobic. Wtedy to rekaw sie robilo z zapalonymi swiatlami jak sie nie zapalilo to bylo po egzaminie, a najsniejsze bylo to ze jak sie wjezdzalo w luk to trzeba bylo zapalic kierunek. Rekaw sie losowalo, byl prawy i lewy, egzaminator przychodzil po delikwenta do poczekalni, a jak teraz komp. losuje auto i egzaminatora. losowalo sie rekaw i parkowanie, trzeba bylo zrobic dwa. z parkowan to bylo, prostopadle tylem i przodem, skosne chyba przodem i rownolegle. Tak jak napisalam nie bylo sensu zdawac bo ja nawet nie umialam zrobic rekawa. A teraz w 2010 poszlam jeszcze raz bo wydawalo mi sie ze w ruchu ulicznym jest latwiej zdac i ze dojrzalam do tego by miec prawo jazdy. i zdawalam w sieradzu a nie w lodzi i trafilam na najlepszego instruktora pod sloncem. no rozpisalam sie, czas na rolade lodowa
Stary 2011-01-06, 18:50   #1342
jomic
Zakorzenienie

A to ci suprajsik

Lecê poczytac co¶ innego ni¿ wiza¿

Stary 2011-01-06, 19:30   #1343
Eroll
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Haylee Poka¿ wiadomo¶æ
dobry co do pierwszej jazdy, je¼dzi³am raczej po okolicznych wsiach, bo pierwsza jazda to tylko godzinka, a sam dojazd do miasta egzaminacyjnego to ok. 30 min
E, do miasta egzaminacyjnego to ja dopiero pojecha³am <wyci±ga swoje notatki> w 12 godzinie. Teraz siê zastanawiam co ja w takim razie robi³am wcze¶niej O.o

Hehe, z tego co piszecie Was naprawdê te pierwsze jazdy zaskoczy³y W sumie, ja by³am pewna, ¿e wyjadê na miasto i przyzwyczai³am siê do tej my¶li. Strasznie du¿o znajomych robi³o kurs w tej samej szkole co ja, wiêc w sumie wiedzia³am wszystko o ka¿dym instruktorze, mog³am siê spodziewaæ gdzie pojadê na której godzinie i ma³o rzeczy mnie na szczê¶cie zaskakiwa³o ;p

Cytat:
Oczywi¶cie

Cytat:
I najbardziej w³a¶nie dziwi mnie to, ¿e osoby, o których nigdy w ¿yciu nie pomy¶la³abym, ¿e mog± zdaæ prawko, w³a¶nie zdawa³y je za pierwszym razem. Widaæ, pozory myl±

Cytat:
Napisane przez tur3cka Poka¿ wiadomo¶æ
Instruktor mnie wczoraj poinformowa³, ¿e bêdê mia³a p. Marka za jaki¶ czas.. zawsze tak jest, ¿e potem inny instruktor "uczy" i poprawia czy co¶..?
Zale¿y od szko³y. Niektórzy maj± ca³y czas innego, innym siê zmieniaj±. Ja mia³am kilku.

Idê po herbatkê.
Stary 2011-01-06, 19:43   #1344
princeseczka
Zakorzenienie

mala zmiana
No to robi³a¶ mniej wiêcej w tym samym czasie co mój brat. On zda³ za czwartym razem-3 razy obla³ na placu. Pamiêtam,¿e przed czwartym egzaminem powiedzia³,¿e jak wyjedzie na miasto to zda i tak by³o. Jak teraz z nim rozmawiam o trasie egzaminacyjnej to mówi,¿e pamiêta tyle,¿e egzaminator go pyta³ w któr± stronê chce jechaæ powiedzia³,¿e w prawo to pó¼niej egz.powiedzia³- by³o w prawo to teraz bêdzie w lewo..powiedzia³ w lewo to nastêpny zakrêt mia³ w prawo zrobili rundkê i ju¿ do WORD-u

Pobrali¶my siê

Edytowane przez princeseczka
Czas edycji: 2011-01-06 o 19:46
Stary 2011-01-06, 19:50   #1345
jomic
Zakorzenienie

Sprawczyni wszystkiego te¿ zdawa³a jak by³o 20h jazd, parkowania na placu. I te¿ twierdzi³,a ze jak z placu wyjedzie to zda. Nawet z moim egzaminatorem mia³a.
A moi bracia to wieeeeki temu, egz by³y w szko³ach organizowane.
Eroll - tak sama tê herbatkê pijesz? Wstawiam wodê

Stary 2011-01-06, 19:54   #1346
Trinu08
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 240

Cytat:

No ja bym siê ba³a wyjechaæ z placu na 1 h jeszcze takie miejsce to ju¿ w ogóle....no ale jak to siê mówi mus to mus
Trinu08 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-01-06, 19:58   #1347
Eroll
Wtajemniczenie

Kilkana¶cie lat temu najlepiej zdawali. Ciocia mi mówi³a, ¿e przejecha³a mniej ni¿ 100 metrów na pierwszym biegu i egzamin zaliczony. Wujek zdawa³ egzamin jednocze¶nie na B i C. Ciê¿arówk± zaliczy³ plac, miasto i zda³, osobowym nie posz³o mu na placu, ale egzaminator stwierdzi³, ¿e jak zrobi³ ³uk takim du¿ym autem, to ma³ym samochodem powinien tym bardziej i go przepu¶ci³ na miasto, te¿ zda³.
A teraz s± kamery, oblewanie za byle co, wielki stres i... wypadków wiêcej.

Jomic, wiem ¿e Ty zawsze dotrzymasz towarzystwa z herbat±
Stary 2011-01-06, 19:58   #1348
jomic
Zakorzenienie

Ciekawe jak wygl±da pierwsza jazda ciê¿arowym

Stary 2011-01-06, 20:33   #1349
sylwiszon757
Zakorzenienie

GG do sylwiszon757

jak tata wróci z trasy to sie go zapytam i dam Wam odpowiedz
Stary 2011-01-06, 20:35   #1350
princeseczka
Zakorzenienie

pierwsza nie wiem,ale zapytam przy najbli¿szej okazji
opowiada³ mi jak wygl±da³a jego ostatnia jazda przez egzaminem na ciê¿arowe i powiem Wam,¿e kryzysy ostatniej godziny nie tylko na kat. B siê pojawiaj±

Pobrali¶my siê
Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum Auto Marianna

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:05.

© 2000 - 2026 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.