Sexy kocice, Pmki zauroczone, przez Mężów zostały już ujarzmione. cz.18 - Strona 52 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-06, 11:28   #1531
moniczka2123
Zadomowienie

Dot.: Sexy kocice, Pmki zauroczone, przez Mężów zostały już ujarzmione. cz.18

hej jutro mam wizyte dopiero u lekarza miesiaczki nie mam od listopada 3 testy pozytywne i tak wlasnie sie zastanawiam czego sie jutro dowiem.bardzo sie denerwuje a co do wieku to ja 30 grudnia skonczylam 25 a moj maz w pazdzierniku 28 starzy jestesmy

moniczka2123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-06, 11:54   #1532
Martoolka87
Zakorzenienie

Witam po przerwie świąteczno- noworocznej
I nadrabiam jak szalona
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-06, 11:58   #1533
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez bezaczek7 Pokaż wiadomość
dziewczyny, ja to naprawdę mam wrażenie czasem, że jestem zacofana. patrzcie na to:
http://kubeczek-menstruacyjny.ladycu...truacyjny.aspx

wiedziałyście o czymś takim?..

a poprzednio to miałam takie wrażenie, jak koleżanka przysłała mi link do strony, gdzie można zamówić taki lejek do sikania na stojąco
kubeczkipierwsz y raz coś takiego widzę

witajcie,

wczoraj miałam taki młyn w pracy, że padłam i nie miałam sily do Was zajrzeć

Silvetta, Moniczka, Martoolka witajcie w Nowym Roku

wczoraj się dowiedziałam, że mój brat dzisiaj przyjeżdza więc zamiast się uczyć - sprzątam

taka ładna pogoda, a mi się nic nie chce

Black wszystkiego najlepszego

mi 18 grudnia stuknęło ćwierć wiecze

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-06, 12:22   #1534
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez acelinka Pokaż wiadomość
no dobra napisze dzisiaj rano ujrzałam wymarzone dwie kreseczki tż'ta zatkało jego pierwsze słowa to "no nie gadaj" a potem :chyba polubie święta" jesteśmy prze prze przeszczęśliwi!
Świetna wiadomość
Aż się wzruszyłam

Cytat:
Napisane przez magolina Pokaż wiadomość
Przed chwilą stoczyliśmy walkę o pilota, jak zwykle mało co się nie pokłóciliśmy więc dałam sobie spokój i odpaliłam kompa u nas to normalka bo tż nie lubi oglądać nic co lubię ja.
Oj u nas też często jest walka o pilota, bo TŻ to by tylko boks oglądał, albo jakieś thrillery/strzelaniny. Jedyne filmy jakie oglądamy razem to komedie
Chociaż ostatnio w ogóle mało tv oglądamy od czasu kiedy mamy konsolę. TŻ gra sobie na dużej konsoli w wyścigi samochodowe/piłkę nożną/strzelanki, a ja na przenośnej konsoli w simsy
Albo razem w buzz świat quizów - ostatnio to nasz hit na spotkaniach ze znajomymi

Cytat:
Napisane przez ultraradiola Pokaż wiadomość
ja tez bym chciała w domku posiedzieć mój tz ma wolne do 3.01 i jest mi bardzo przykro ze nie mogę z nim być
My się właśnie tak długo razem byczyliśmy - od wigilii do 3 stycznia i dlatego tu nie zaglądałam

Cytat:
a ja to sobie lubię czasem(!) sama posiedzieć, jak TŻ w pracy.
Przynajmniej można nadrobić wizażowe zaległości

Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
Wybaczcie...
Zaczynam nowe życie (nowy rozdział..) od 01.01.2011.. oby los napisał dla mnie lepszy scenariusz niż ten w tym roku..
Przeprowadzam się do ciasnego ale własnego 'm', mam dłuższy kontrakt z firmą (tak agawoo z tą samą co Ci pisałam ).. spotykam się z takiem jednym panem X, co by zalizać rany po tym co mnie spotkało po byłbym tż'cie (szczegóły w bloku moim pod avikiem..)..
Chyba tyle
Super
Trzymam żeby wszystko nadal układało się po Twojej myśli
Stary 2011-01-06, 12:34   #1535
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
Witam po przerwie świąteczno- noworocznej
I nadrabiam jak szalona
Witaj !!!
Szczęśliwego Nowego Roku

I napisz co tam u Ciebie
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-06, 12:39   #1536
bezaczek7
Zakorzenienie

Black sto lat, wszystkiego dobrego, spełnienia marzeń

moniczka no ja myślę, że nic nowego się nie dowiesz. znaczy jedynie tyle ile dzidzi ma wzrostu

ale fajnie. normalnie wątek poślubno-ciążowy się zrobił

a koleżanka szuka właśnie sukienki i mi przysyła co jakiś czas linki. aż mam ochotę na ślub jeszcze raz

ale tam wieje, brr
wishlista
18WRZESIEŃ2010
08wrzesień2014 ostatecznie 17.09. 14:35

Edytowane przez bezaczek7
Czas edycji: 2011-01-06 o 12:45
bezaczek7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-06, 13:07   #1537
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gospella Pokaż wiadomość
a jakieś postanowienia w Nowym Roku?
Ja nie robię żadnych, bo i tak nie dotrzymam

Cytat:
ah jeszcze zdąrzyłam złapac katar w czasie sylwestra i siedze cały dzień pod kocykiem i w szlafroku tak oto mijają mi 23 urodzinki
Spóźnione życzonka urodzinowe: wszystkiego najlepszego, dużo miłości i przede wszystkim, żeby dzidzia zdrowa była i dobrze się rozwijała

Cytat:
nie wiem czy to Cię pocieszy ale u mnie tez się strasznie kurzy, no i na ciemnych meblach wszystko widać, rano sprzątam a pod wieczór znów jest kurz w szczególności w lato jak się okna otwiera no ale cóż chciałam to mam mebelki piękne ciemny brąz
My też mamy tymczasowo od rodziców ciemne meble i już wiem, że na nowe mieszkanie na pewno sobie takich nie kupię, bo co z tego, że super wyglądają jak wciąż trzeba je wycierać
Mamy stół i biurko w kolorze jabłoń/grusza i ten kolor chyba mi najbardziej odpowiada

Cytat:
Napisane przez ultraradiola Pokaż wiadomość
a mój TZ złapał jakiegoś strasznego wirusa od soboty wieczora strasznie go brzuch bolał i dzisiaj w nocy juz masakra pierwszy raz widziałam jak strasznie cierpi cala noc w ubikacji spędził boroczek mój kochany. Mam nadzieje ze mnie nie dorwie u nas bardzo dużo ludzi z otoczenia skarży się na te dolegliwości.
No u nas też ten wirus panuje niestety Teściowie i moja mama już go przeszli. Teściowa w Sylwestra chorowała

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
Pojechaliśmy w poniedziałek późnym wieczorem i we wtorek rano byliśmy na Węgrzech, ogarnęliśmy się troszkę i poszliśmy zwiedzić miasteczko i zobaczyć gdzie są baseny termalne. Potem spaliśmy 2h i na baseny, super były- wewnętrzne i z gorącą wodą na zewnątrz Drugiego dnia pojechaliśmy do Wiednia, zwiedziliśmy Prater, ratusz, operę, wypiliśmy pyszną kawkę po wiedeńsku i zjedliśmy najlepsze na świecie tiramisu i tort sahera Trzeciego dnia znowu podróż pod Wiedeń i zakupy całodniowe w outletach - kupiłam sobie 2 pary ślicznych skórzanych bucików na wieczór poszliśmy na baseny. W piątek rano ruszyliśmy w kierunku Wenecji, mi podczas drogi stanął żołądek i nasz Sylwester na placu Św. Marka stał pod wielkim zapytaniem. NIe pomagały żadne leki, w końcu kupiliśmy unicum i sporo wypiłam i poczułam się lepiej. Na placu Św. Marka było chyba z 60-70 tys ludzi. Nigdy nie byłam na takim wielkim Sylwestrze a fajerwerkicudowne. W Nowy Rok włóczyliśmy się po Wenecji i popłynęliśmy na Murano, w nocy wróciliśmy na Węgry, przespaliśmy się i ruszyliśmy w południe w stronę dom - zachaczając o sklepy z winem Piękny był ten tydzień, ale i bardzo wyczerpujący
Ale super wyjazd

Cytat:
Strasznie dziewczyny zafiksowałam na punkcie dzidziusia i to przez Was w dużej mierze już od września nastawiłam się że biorę 3 opakowania tabletek i odstawiam a dalej co ma być to będzie. No i te tabletki już się skończyły, właśnie @ ma się ku końcowi a ja co??? boje się jak cholera
Matko tyle myśli, obaw, kalkulowania - masakra!!! już chyba wolałabym zaliczyć wpadę
Nie martw się - mam tak samo. Niby chcę, ale jak sobie pomyślę o tym wstawaniu rano, śmierdzących kupach i że to już jest obowiązek do końca życia, to się trochę boję zrezygnować z obecnego stylu życia. Do tego obawa o pracę, itd... Przy wpadce bym się nad tym nie zastanawiała tylko bym się cieszyła
Ja po odstawieniu plastrów na pewno odczekam 3 miesiące, żeby nie mieć bliźniaków
A moj TŻ ma tak samo jak Twój - czyli obawia się o kasę, no i jeszcze chce żebyśmy najpierw zmienili mieszkanie i żeby się u mnie w pracy sytuacja wyjaśniła

Cytat:
tak sobie siedzę i się zastanawiam co tam u dziewczyn słychać dana się dawno nie odzywała, no ale ona nie ma neta w domku teraz, martoolka nasza kochana, moniczka, a też pamiętam ze jeszcze w czerwcu/lipcu luskap była i tez gdzieś zniknęła

Jestem, jestem. Wolne dni postanowiliśmy przeznaczyć na nadrobienie zaległości rodzinnych i towarzyskich. Poodwiedzaliśmy wszystkie babcie i dziadka, jednych i drugich rodziców, spotkaliśmy się ze znajomymi.
Sylwestra przetańczyliśmy na naszej sali weselnej. Zabawa się udała. Nowy Rok cały przeleżakowaliśmy, bo TŻta kacyk męczył, a ja miałam dzień leniwca.
W pracy totalny chaos, bo mamy remont i znalezienie czegokolwiek zajmuje mi 10 razy więcej czasu niż zwykle. Dostałam umowę na rok, ale nadal na pół etatu. No i to by było na tyle

Cytat:
Napisane przez agulaaabar Pokaż wiadomość
Bylismy wczoraj na wizycie. bylo cudoooooownie oglądaliśmy z mężem maluszka, przeokropnie sie wiercil ja sie poplakalam, tż stał jak wryty i gapił sie w monitor cuuuuudna chwila
nasz maluszek ma już 3,5 cm - co najmniej koszykarz
Wszystko jest jak najbardziej w porządku

Po wizycie dostałam od męża wieeeeeelki bukiet fioletowych tulipanów z tekstem " w podziękowaniu że nosisz w brzuszku naszego misia"
No i się poryczałam
Stary 2011-01-06, 13:22   #1538
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
no to idę po ciemku, z latarką w ręce, otwieram, a tam tenże list i... słabo mi się zrobiło przez chwilę... prostownica do włosów, co zamówiłam przez allegro!!!

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
a co do wieku TŻtów to mój ma 29 i w przyszłym roku 30
Mój ma 27

Cytat:
Napisane przez aniolekKB Pokaż wiadomość
Dzięki za zainteresowanie U mnie siuper Po ślubie przeprowadziłam się do męża i tak sobie razem żyjemy Do pracy dojeżdżam samochodem, co jest dla mnie nowością, ale daję radę (odpukać). Póki co dzidzi nie planujemy. Bywają gorsze dni, ale ogólnie rzecz biorąc jest świetnie
Miło czytać, że u Was wszystko super Oby tak dalej

Cytat:
a ja już kurcze 23, jejciu jak ten czas leci, nie wiem dlaczego ale zatrzymałam się na 21 i ciagle mi się wydaje, że tyle mam
Ja się zatrzymałam na etapie 18-stu

Cytat:
dziewczyny, ja to naprawdę mam wrażenie czasem, że jestem zacofana. patrzcie na to:
http://kubeczek-menstruacyjny.ladycu...truacyjny.aspx

aha no i zdjęcie naszych skrzyneczek
Niezły ten kubeczek
A takie skrzynki to moi rodzice mają, a nie mieszkają na wsi, tylko na obrzeżach miasta

Cytat:
właśnie usłyszałam od teściowej, że się nie zmieniłam od 11 roku życia po buzi
że wyglądam na 18, słyszałam. że na 16 też się zdarzyło. ale na 11!? to słyszę pierwszy raz
Ale Ci komplement walnęła

Cytat:
A tak ogólnie stawiam Wam wizażowego winiaczka, bo jestem o rok starsza :P
STOOOOO LAT STOOOOO LAT NIECH ŻYJE ŻYJE NAM!

Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość
Szczęśliwego Nowego Roku
Dzięki Ja bym najchętniej ten Stary Rok zapętliła i puszczała wciąż od nowa
Stary 2011-01-06, 14:21   #1539
metkaa
Zakorzenienie

czeeeeeesc

ale nudy dzisiaj, siedzimy z tz przed tv, no wstawilismy jeszcze lozeczko do naszej sypialni zobaczyc czy sie zmiesci ale niestety nie wchodzi tzn beda musialy byc otwarte drzwi a jak bedziemy chcieli zamknac to trzeba bedzie lozeczko przesuwac
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-06, 14:47   #1540
bezaczek7
Zakorzenienie

Martoolka w zasadzie my to też nie taka typowa wieś, ale właśnie obrzeża miasta. taka mieścinka mała z kilkoma stawami i sklepem

ile z was idzie jutro do pracy, ile ma wolne, a ile wzięło urlop?
wishlista
18WRZESIEŃ2010
Stary 2011-01-06, 14:52   #1541
magolina
Wtajemniczenie

Hej hej dzisiaj miałam pisać pracę ale zapowiedziała się na obiad moja siostra z siostrzeńcem i nic nie zrobiłam, a potem przyjechał do rodziców kolega na karty no i zabrało go pogotowie bo mial chłop stan przedzawałowy strachu się najedliśmy nieźle a pogotowie oczywiście sie nie spieszyło i mimo że od nas do szpitala jest jakieś 3 kilometry przyjechali po 20 minutach

Dzisiaj się dowiedziałam że tż podczytuje sobie wizaż podejrzewałam to od dłuższego czasu, skubaniec był ciekaw co o nim pisze

Black wszystkiego najlepszego, winko to mój ulubiony trunek także jak ja jestem musisz postawić dwa

Martoolka, moniczka, silvyetta, Remmi witajcie w Nowym Roku i wszystkiego najlepszego

Moniczka trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę u lekarza, na pewno wszystko będzie dobrze. Daj koniecznie znać

bezaczek tylko się cieszyć kochana że 11 lat nie robi Ci żadnej różnicy

a tak swoją drogą to pamiętam jak miałam 15 czy 16 lat to tak bardzo chciałam wyglądać na starszą i akurat ja tak miałam a teraz z czasem to na odwrót - niestety ja wyglądam na swoje lata także zazdroszczę Wam dziewczyny że Wy nie

bezaczek ja niby wzięłam urlop ale nie wiem czy z niego korzystać bo za tydz muszę znów wziąć wolne ale pewnie znając mnie rano dojdę do wniosku że jednak zostaję w domu

Edytowane przez magolina
Czas edycji: 2011-01-06 o 14:54
magolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-06, 15:08   #1542
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
Martoolka w zasadzie my to też nie taka typowa wieś, ale właśnie obrzeża miasta. taka mieścinka mała z kilkoma stawami i sklepem

Bezaczku, ja idę do pracy Ale szefa nie będzie, więc prawie jak bym wolne miała Tyle, że trzeba rano wstać.

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
czeeeeeesc

ale nudy dzisiaj, siedzimy z tz przed tv, no wstawilismy jeszcze lozeczko do naszej sypialni zobaczyc czy sie zmiesci ale niestety nie wchodzi tzn beda musialy byc otwarte drzwi a jak bedziemy chcieli zamknac to trzeba bedzie lozeczko przesuwac
Metkaa, macie albo malutką sypialnię, albo nieustawną jak mój pokój ... Ale co, zostawiacie łóżeczko tak jak jest?
Stary 2011-01-06, 16:56   #1543
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Ja idę do pracy, ale tylko na 2 godziny (tak mam grafik ułożony)

Cytat:
strachu się najedliśmy nieźle a pogotowie oczywiście sie nie spieszyło i mimo że od nas do szpitala jest jakieś 3 kilometry przyjechali po 20 minutach

Martoolka, moniczka, silvyetta, Remmi witajcie w Nowym Roku i wszystkiego najlepszego
Dzięki i wzajemnie
Ech... ta nasza polska służba zdrowia

Cytat:
Bezaczku, ja idę do pracy Ale szefa nie będzie, więc prawie jak bym wolne miała Tyle, że trzeba rano wstać.
No z tym będzie problem Zwykle do pracy chodzę na 13, ale jutro mam na 8 i nie wiem jak wstanę Ostatnio mogłabym spać i spać. TŻ mam problem, żeby mnie dobudzić o 9 a czasem nawet o 10
Gdyby nie to, że stosuję plastry i właśnie mam @ to bym myślała, że w ciąży jestem, bo do tego mam apetyt na różne rzeczy i nawet zdarzyło mi się ostatnio płakać bez powodu. Chyba mi się coś rozregulowało
Albo się łączę z naszymi zafasolkowanymi wizażankami

Edytowane przez Martoolka87
Czas edycji: 2011-01-06 o 16:58
Stary 2011-01-06, 17:09   #1544
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:

No z tym będzie problem Zwykle do pracy chodzę na 13, ale jutro mam na 8 i nie wiem jak wstanę Ostatnio mogłabym spać i spać. TŻ mam problem, żeby mnie dobudzić o 9 a czasem nawet o 10
Gdyby nie to, że stosuję plastry i właśnie mam @ to bym myślała, że w ciąży jestem, bo do tego mam apetyt na różne rzeczy i nawet zdarzyło mi się ostatnio płakać bez powodu. Chyba mi się coś rozregulowało
Albo się łączę z naszymi zafasolkowanymi wizażankami
Martoolka, różne przypadki się już zdarzały, dziewczyny na tabletkach w ciążę zachodzą, to kto wie?
Stary 2011-01-06, 17:18   #1545
gospella
Wtajemniczenie

Cytat:
Martoolka, różne przypadki się już zdarzały, dziewczyny na tabletkach w ciążę zachodzą, to kto wie?
właśnie miałam napisać, żebyś test MArtolka sobie zrobiła tak na wszelki
nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie.
gospella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-06, 17:48   #1546
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
Napisane przez gospella Pokaż wiadomość
właśnie miałam napisać, żebyś test MArtolka sobie zrobiła tak na wszelki
Nie straszcie mnie
Mam w apteczce test, więc jak to potrwa dłużej to sobie zrobię, ale myślę, że to tylko takie rozstrojenie poświąteczno-stresowe

Właśnie sprawdzam prace semstralne moich uczniów i mam niezły ubaw, bo stawiam pałę za pałą No ale jak mi gamonie robią kopiuj wklej, albo ręcznie żywcem z neta przepisują, to nie mam innego wyjścia. Może gdyby byli grzeczniejsi na lekcjach to bym udała, że nie szukałam w necie i się nie domyślam, że to plagiat A tak to im piszę PLAGIAT! i dopisuję adres strony www Jak ktoś ręcznie przepisywał to dostaje 1+, a jak na kompie to gołe 1
Stary 2011-01-06, 18:36   #1547
bezaczek7
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie sprawdzam prace semstralne moich uczniów i mam niezły ubaw, bo stawiam pałę za pałą No ale jak mi gamonie robią kopiuj wklej, albo ręcznie żywcem z neta przepisują, to nie mam innego wyjścia. Może gdyby byli grzeczniejsi na lekcjach to bym udała, że nie szukałam w necie i się nie domyślam, że to plagiat A tak to im piszę PLAGIAT! i dopisuję adres strony www Jak ktoś ręcznie przepisywał to dostaje 1+, a jak na kompie to gołe 1
ty to jesteś

a może jednak zrób test?

ale wiesz co, to ja też się łączę z zafasolkowanymi. wczoraj czy przedwczoraj się poryczałam trochę bez powodu. aczkolwiek zachcianki to ja mam odkąd pamiętam...
wishlista
18WRZESIEŃ2010

Edytowane przez bezaczek7
Czas edycji: 2011-01-06 o 18:40
Stary 2011-01-06, 18:53   #1548
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b
Konto usunięte

Hejak
Ooo Martoolka się odezawał, własnie sobie o Tobie myślałam, że tak to byłaś zawsze i wszędzie i jakoś teraz Cię mało...

Remii super, że wpadłaś kochana !

A ja jutro do pracy ...ale mi się nie chce bo dużo ludziów na urlopach,,,
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-06, 18:59   #1549
201701300931
Konto usunięte

Ja też się urlopuję jutro Ale tylko dlatego, że chciałam do domu jechać, a mogę tylko jak są dłuższe weekendy

My stwierdziliśmy z mężulkiem, że o dzidzię będziemy się starać za jakieś dwa latka. Niestety swoje lata będziemy już mieć, no ale taka kolej rzeczy
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-06, 19:02   #1550
agawoo
Zakorzenienie

[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;24207377]Hejak
Ooo Martoolka się odezawał, własnie sobie o Tobie myślałam, że tak to byłaś zawsze i wszędzie i jakoś teraz Cię mało...

A ja jutro do pracy ...ale mi się nie chce bo dużo ludziów na urlopach,,,[/QUOTE]

Guska, no u mnie a sama sytuacja. Większość będzie na urlopach, mało kto będzie w pracy Ale dzięki temu posiedzę sobie na wizażu

Cytat:
Nie straszcie mnie
Mam w apteczce test, więc jak to potrwa dłużej to sobie zrobię, ale myślę, że to tylko takie rozstrojenie poświąteczno-stresowe

Martoolka,
nieźle A o czym te prace?
Stary 2011-01-06, 19:13   #1551
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
a może jednak zrób test?
Nie... to chyba urojona ciąża

[/QUOTE]

Bo ja jestem malutka

Cytat:

Martoolka,
nieźle A o czym te prace?
Tematyka z zakresu psychologii społecznej, stres, atrakcyjność interpersonalna, konformizm, itp. itd. Ogólnie nudaaa...
Stary 2011-01-06, 19:32   #1552
Remmi
Rozeznanie

A ja jutro do pracy ...ale mi się nie chce bo dużo ludziów na urlopach,,,[/QUOTE]

Cześć Guska

ja też jutro do pracy, a taaaak mi się nie chceee

Black Duuuużooo szczęścia Ci życzę
Stary 2011-01-06, 19:39   #1553
gospella
Wtajemniczenie

Remmi fajnie, że jesteś
ja też jutro do pracy...
nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie.
gospella jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-01-06, 19:46   #1554
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Remmi Pokaż wiadomość
Cześć Guska

ja też jutro do pracy, a taaaak mi się nie chceee

Black Duuuużooo szczęścia Ci życzę
Cześć
Jak miło, że jesteś

Akurat słucham sobie pink:
http://www.youtube.com/watch?v=FJfFZqTlWrQ&translated=1
Stary 2011-01-06, 19:58   #1555
certina4
Wtajemniczenie

a ja jutro mam zajęcia do wieczora a rano pierwsze zajęcia z angielskiego z moją ciocią

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-06, 20:05   #1556
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:
Prosze mnie nie straszyc!
Cytat:
Nie martw się - mam tak samo. Niby chcę, ale jak sobie pomyślę o tym wstawaniu rano, śmierdzących kupach i że to już jest obowiązek do końca życia, to się trochę boję zrezygnować z obecnego stylu życia. Do tego obawa o pracę, itd... Przy wpadce bym się nad tym nie zastanawiała tylko bym się cieszyła
Ja po odstawieniu plastrów na pewno odczekam 3 miesiące, żeby nie mieć bliźniaków
A moj TŻ ma tak samo jak Twój - czyli obawia się o kasę, no i jeszcze chce żebyśmy najpierw zmienili mieszkanie i żeby się u mnie w pracy sytuacja wyjaśniła
Dawno Cie nie bylo
Kupy wcale tak nie smierdza Najgorsze sa nieprzespane noce i to ciagle zmeczenie, ale usmiech dziecka - bezcenny

Cytat:
Napisane przez moniczka2123 Pokaż wiadomość
hej jutro mam wizyte dopiero u lekarza miesiaczki nie mam od listopada 3 testy pozytywne i tak wlasnie sie zastanawiam czego sie jutro dowiem.bardzo sie denerwuje a co do wieku to ja 30 grudnia skonczylam 25 a moj maz w pazdzierniku 28 starzy jestesmy

Cytat:
Remmi, Ty na swój wiek też nie wyglądasz!
A tak ogólnie stawiam Wam wizażowego winiaczka, bo jestem o rok starsza :P
O sto lat!!!

caprica6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-06, 20:46   #1557
bezaczek7
Zakorzenienie

wam się nie chce do pracy, a ja to bym chciała
bo ja nie mam pracy i męczy mnie to strasznie głównie psychicznie, ale też i fizycznie, bo się rozregulowałam, wstaję o 10-11, siedzę do północy a zazwyczaj dłużej i nie umiem sobie sama powiedzieć żeby iść spać szybciej czy wstawać nastawiam już sobie budzik wcześniej, próbuję chodzić spać wcześniej, ale i tak śpię po 10 godzin albo i więcej do tego ten wiszący nade mną licencjat już rozważam zapisanie się do wizażowej grupy wsparcia w temacie postanowień noworocznych coby pisać choćby po kilka zdań, ale codziennie
może chociaż dziś pójdę do łóżka koło 23.

dobranocek
wishlista
18WRZESIEŃ2010
Stary 2011-01-06, 21:43   #1558
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
Tematyka z zakresu psychologii społecznej, stres, atrakcyjność interpersonalna, konformizm, itp. itd. Ogólnie nudaaa...
O widzisz, ambitna tematyka Dobrze, że zadali sobie trud, żeby chociaż w internecie pogrzebać

Cytat:
Napisane przez caprica6 Pokaż wiadomość
Prosze mnie nie straszyc!
Ups Nie miałam takiego zamiaru

Cytat:
bo ja nie mam pracy i męczy mnie to strasznie głównie psychicznie, ale też i fizycznie, bo się rozregulowałam, wstaję o 10-11, siedzę do północy a zazwyczaj dłużej i nie umiem sobie sama powiedzieć żeby iść spać szybciej czy wstawać nastawiam już sobie budzik wcześniej, próbuję chodzić spać wcześniej, ale i tak śpię po 10 godzin albo i więcej do tego ten wiszący nade mną licencjat już rozważam zapisanie się do wizażowej grupy wsparcia w temacie postanowień noworocznych coby pisać choćby po kilka zdań, ale codziennie
może chociaż dziś pójdę do łóżka koło 23.

dobranocek

Bezaczku, to marsz do łóżka
Pracę napiszesz, chociaż to pisanie strasznie się ciągnie A potem skupisz się na szukaniu pracy i będzie lepiej
Stary 2011-01-07, 06:02   #1559
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Dasz radę
Z pisaniem pracy to jest tak, że najtrudniej jest się zebrać do kupy i zacząć pisać. Jak już się zacznie to później jakoś leci. Tylko ja np. muszę mieć jakiś termin wyznaczony, bo inaczej nic nie robię. Jak pisałam magisterkę to sobie sama wyznaczyłam termin napisania danej części i ustawiłam sobie suwaczek, który mnie straszył na pulpicie i na wizażu i pomogło
A pracę znajdziesz, bo my będziemy trzymać , a nasze kciuki są niezawodne

Ale mi się dziś nie chciało wstać...
Stary 2011-01-07, 07:31   #1560
magolina
Wtajemniczenie

Hej hej a ja jednak w pracy wczoraj stwierdziłam że szkoda brać wolne bo muszę wziąć w następnym tyg bo jedziemy z tata na chemię, ale dzisiaj posiedzę tylko do 12 a jak na razie ludzi nie ma w ogóle także nadrobię sobie papierkową robotę

bezaczek Kochana jeżeli to Cię pocieszy to ja mam z pisaniem swojej pracy magisterskiej tak samo. I zobacz na licencjacie miałam tak samo - na ostatnią chwilę w stresie pisałam pracę i teraz mimo iż wiem co to znaczy to odwlekam magisterkę i nic nie piszę i też bym chciała codziennie chociaż trochę popisac i tak mi nie wychodzi

certi wytrwałości w szkole

Miłego dnia
magolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości