|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1531 |
Zadomowienie
|
Dot.: Sexy kocice, Pmki zauroczone, przez Mężów zostały już ujarzmione. cz.18
hej jutro mam wizyte dopiero u lekarza miesiaczki nie mam od listopada 3 testy pozytywne i tak wlasnie sie zastanawiam czego sie jutro dowiem.bardzo sie denerwuje a co do wieku to ja 30 grudnia skonczylam 25 a moj maz w pazdzierniku 28 starzy jestesmy
![]()
#1532 |
Zakorzenienie
|
Witam po przerwie świąteczno- noworocznej
![]() I nadrabiam jak szalona ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1533 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() witajcie, wczoraj miałam taki młyn w pracy, że padłam i nie miałam sily do Was zajrzeć ![]() Silvetta, Moniczka, Martoolka witajcie w Nowym Roku ![]() wczoraj się dowiedziałam, że mój brat dzisiaj przyjeżdza więc zamiast się uczyć - sprzątam ![]() taka ładna pogoda, a mi się nic nie chce ![]() Black wszystkiego najlepszego ![]() ![]() mi 18 grudnia stuknęło ćwierć wiecze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1534 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Aż się wzruszyłam ![]() Cytat:
![]() Chociaż ostatnio w ogóle mało tv oglądamy od czasu kiedy mamy konsolę. TŻ gra sobie na dużej konsoli w wyścigi samochodowe/piłkę nożną/strzelanki, a ja na przenośnej konsoli w simsy ![]() Albo razem w buzz świat quizów - ostatnio to nasz hit na spotkaniach ze znajomymi ![]() Cytat:
![]() Przynajmniej można nadrobić wizażowe zaległości ![]() Cytat:
![]() Trzymam ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1535 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1536 |
Zakorzenienie
|
Black sto lat, wszystkiego dobrego, spełnienia marzeń
![]() moniczka no ja myślę, że nic nowego się nie dowiesz. znaczy jedynie tyle ile dzidzi ma wzrostu ![]() ale fajnie. normalnie wątek poślubno-ciążowy się zrobił ![]() a koleżanka szuka właśnie sukienki i mi przysyła co jakiś czas linki. aż mam ochotę na ślub jeszcze raz ![]() ale tam wieje, brr ![]()
odpisuję u Ciebie, Ty odpisuj, proszę, u mnie. <a href="link">wszystkowątek </a> ciuchy stary wishlista 18WRZESIEŃ2010 ![]() 08wrzesień2014 ![]() ![]() ![]() Edytowane przez bezaczek7 Czas edycji: 2011-01-06 o 12:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#1537 | |||||||
Zakorzenienie
|
Ja nie robię żadnych, bo i tak nie dotrzymam
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mamy stół i biurko w kolorze jabłoń/grusza i ten kolor chyba mi najbardziej odpowiada ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja po odstawieniu plastrów na pewno odczekam 3 miesiące, żeby nie mieć bliźniaków ![]() A moj TŻ ma tak samo jak Twój - czyli obawia się o kasę, no i jeszcze chce żebyśmy najpierw zmienili mieszkanie i żeby się u mnie w pracy sytuacja wyjaśniła ![]() Cytat:
![]() Jestem, jestem. Wolne dni postanowiliśmy przeznaczyć na nadrobienie zaległości rodzinnych i towarzyskich. Poodwiedzaliśmy wszystkie babcie i dziadka, jednych i drugich rodziców, spotkaliśmy się ze znajomymi. Sylwestra przetańczyliśmy na naszej sali weselnej. Zabawa się udała. Nowy Rok cały przeleżakowaliśmy, bo TŻta kacyk męczył, a ja miałam dzień leniwca. W pracy totalny chaos, bo mamy remont i znalezienie czegokolwiek zajmuje mi 10 razy więcej czasu niż zwykle. Dostałam umowę na rok, ale nadal na pół etatu. No i to by było na tyle ![]() Cytat:
![]() |
|||||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1538 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój ma 27 ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A takie skrzynki to moi rodzice mają, a nie mieszkają na wsi, tylko na obrzeżach miasta ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Dzięki ![]() ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1539 |
Zakorzenienie
|
czeeeeeesc
ale nudy dzisiaj, siedzimy z tz przed tv, no wstawilismy jeszcze lozeczko do naszej sypialni zobaczyc czy sie zmiesci ale niestety nie wchodzi ![]()
#1540 |
Zakorzenienie
|
Martoolka w zasadzie my to też nie taka typowa wieś, ale właśnie obrzeża miasta. taka mieścinka mała z kilkoma stawami i sklepem
![]() ile z was idzie jutro do pracy, ile ma wolne, a ile wzięło urlop? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1541 |
Wtajemniczenie
|
Hej hej dzisiaj miałam pisać pracę ale zapowiedziała się na obiad moja siostra z siostrzeńcem i nic nie zrobiłam, a potem przyjechał do rodziców kolega na karty no i zabrało go pogotowie bo mial chłop stan przedzawałowy
![]() ![]() Dzisiaj się dowiedziałam że tż podczytuje sobie wizaż ![]() ![]() Black wszystkiego najlepszego, winko to mój ulubiony trunek także jak ja jestem musisz postawić dwa ![]() ![]() Martoolka, moniczka, silvyetta, Remmi witajcie w Nowym Roku i wszystkiego najlepszego ![]() Moniczka trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę u lekarza, na pewno wszystko będzie dobrze ![]() ![]() bezaczek tylko się cieszyć kochana że 11 lat nie robi Ci żadnej różnicy ![]() a tak swoją drogą to pamiętam jak miałam 15 czy 16 lat to tak bardzo chciałam wyglądać na starszą i akurat ja tak miałam a teraz z czasem to na odwrót - niestety ja wyglądam na swoje lata ![]() ![]() bezaczek ja niby wzięłam urlop ale nie wiem czy z niego korzystać bo za tydz muszę znów wziąć wolne ale pewnie znając mnie rano dojdę do wniosku że jednak zostaję w domu Edytowane przez magolina Czas edycji: 2011-01-06 o 14:54 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1542 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Metkaa, macie albo malutką sypialnię, albo nieustawną jak mój pokój ... Ale co, zostawiacie łóżeczko tak jak jest? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1543 | ||
Zakorzenienie
|
Ja idę do pracy, ale tylko na 2 godziny (tak mam grafik ułożony)
![]() Cytat:
![]() ![]() Ech... ta nasza polska służba zdrowia ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Gdyby nie to, że stosuję plastry i właśnie mam @ to bym myślała, że w ciąży jestem, bo do tego mam apetyt na różne rzeczy i nawet zdarzyło mi się ostatnio płakać bez powodu. Chyba mi się coś rozregulowało ![]() Albo się łączę z naszymi zafasolkowanymi wizażankami ![]() Edytowane przez Martoolka87 Czas edycji: 2011-01-06 o 16:58 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1544 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1545 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1546 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Mam w apteczce test, więc jak to potrwa dłużej to sobie zrobię, ale myślę, że to tylko takie rozstrojenie poświąteczno-stresowe ![]() Właśnie sprawdzam prace semstralne moich uczniów i mam niezły ubaw, bo stawiam pałę za pałą ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1547 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a może jednak zrób test? ![]() ale wiesz co, to ja też się łączę z zafasolkowanymi. wczoraj czy przedwczoraj się poryczałam trochę bez powodu. aczkolwiek zachcianki to ja mam odkąd pamiętam... ![]()
odpisuję u Ciebie, Ty odpisuj, proszę, u mnie. <a href="link">wszystkowątek </a> ciuchy stary wishlista 18WRZESIEŃ2010 ![]() 08wrzesień2014 ![]() ![]() ![]() Edytowane przez bezaczek7 Czas edycji: 2011-01-06 o 18:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1548 |
Konto usunięte
|
Hejak
Ooo Martoolka się odezawał, własnie sobie o Tobie myślałam, że tak to byłaś zawsze i wszędzie i jakoś teraz Cię mało... Remii super, że wpadłaś kochana ! A ja jutro do pracy ...ale mi się nie chce bo dużo ludziów na urlopach,,, |
![]() ![]() |
![]() |
#1549 |
Konto usunięte
|
Ja też się urlopuję jutro
![]() ![]() My stwierdziliśmy z mężulkiem, że o dzidzię będziemy się starać za jakieś dwa latka. Niestety swoje lata będziemy już mieć, no ale taka kolej rzeczy ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1550 | |
Zakorzenienie
|
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;24207377]Hejak
Ooo Martoolka się odezawał, własnie sobie o Tobie myślałam, że tak to byłaś zawsze i wszędzie i jakoś teraz Cię mało... Remii super, że wpadłaś kochana ! A ja jutro do pracy ...ale mi się nie chce bo dużo ludziów na urlopach,,,[/QUOTE] Guska, no u mnie a sama sytuacja. Większość będzie na urlopach, mało kto będzie w pracy ![]() ![]() Cytat:
Martoolka, nieźle ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1551 |
Zakorzenienie
|
Nie... to chyba urojona ciąża
![]() [1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;24207377]Hejak Ooo Martoolka się odezawał, własnie sobie o Tobie myślałam, że tak to byłaś zawsze i wszędzie i jakoś teraz Cię mało... [/QUOTE] Bo ja jestem malutka ![]() Tematyka z zakresu psychologii społecznej, stres, atrakcyjność interpersonalna, konformizm, itp. itd. Ogólnie nudaaa... |
![]() ![]() |
![]() |
#1552 |
Rozeznanie
|
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;24207377]Hejak
Ooo Martoolka się odezawał, własnie sobie o Tobie myślałam, że tak to byłaś zawsze i wszędzie i jakoś teraz Cię mało... Remii super, że wpadłaś kochana ! A ja jutro do pracy ...ale mi się nie chce bo dużo ludziów na urlopach,,,[/QUOTE] Cześć Guska ![]() ja też jutro do pracy, a taaaak mi się nie chceee Black Duuuużooo szczęścia Ci życzę ![]()
#1553 |
Wtajemniczenie
|
Remmi
![]() ja też jutro do pracy...
![]() |
#1554 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak miło, że jesteś ![]() Akurat słucham sobie pink: http://www.youtube.com/watch?v=FJfFZqTlWrQ&translated=1 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1555 |
Wtajemniczenie
|
a ja jutro mam zajęcia do wieczora
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1556 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kupy wcale tak nie smierdza ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1557 |
Zakorzenienie
|
wam się nie chce do pracy, a ja to bym chciała
![]() bo ja nie mam pracy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() może chociaż dziś pójdę do łóżka koło 23. dobranocek |
![]() ![]() |
![]() |
#1558 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ups ![]() ![]() Cytat:
Bezaczku, to marsz do łóżka ![]() Pracę napiszesz, chociaż to pisanie strasznie się ciągnie ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1559 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z pisaniem pracy to jest tak, że najtrudniej jest się zebrać do kupy i zacząć pisać. Jak już się zacznie to później jakoś leci. Tylko ja np. muszę mieć jakiś termin wyznaczony, bo inaczej nic nie robię. Jak pisałam magisterkę to sobie sama wyznaczyłam termin napisania danej części i ustawiłam sobie suwaczek, który mnie straszył na pulpicie i na wizażu i pomogło ![]() A pracę znajdziesz, bo my będziemy trzymać ![]() ![]() Ale mi się dziś nie chciało wstać... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1560 |
Wtajemniczenie
|
Hej hej a ja jednak w pracy
![]() ![]() bezaczek Kochana jeżeli to Cię pocieszy to ja mam z pisaniem swojej pracy magisterskiej tak samo ![]() ![]() ![]() certi wytrwałości w szkole ![]() Miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:46.